Schoolmate Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Schoolmate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2014 στις 18:41 Ο Schoolmate: #21 12-08-14 18:41 Αρχική Δημοσίευση από mathguy1996: Δεν ξέρω πως να νιώσω για αυτούς που τον μπερδεύουν με τον Robbie Williams.Anyways, R.I.P. Robin Williams. Click για ανάπτυξη... Σωστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2014 στις 23:35 Ο Kirdou έγραψε: #22 12-08-14 23:35 Ποιοτικός ηθοποιός με κορυφαία ερμηνεία του αυτή στην κυρία Νταπφάιρ κατά την γνώμη μου.Κρίμα να έχει τέτοιο τέλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2014 στις 01:36 Ο christosxanthi: #23 13-08-14 01:36 Μεγαλος ηθοποιος του οποιου η πορεια προφανως δεν αναιρειται απο το τελος της, ασχετα με το ποσο τραγικο ηταν αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mathguy1996: Δεν ξέρω πως να νιώσω για αυτούς που τον μπερδεύουν με τον Robbie Williams.Anyways, R.I.P. Robin Williams. Click για ανάπτυξη... Σωστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2014 στις 23:35 Ο Kirdou έγραψε: #22 12-08-14 23:35 Ποιοτικός ηθοποιός με κορυφαία ερμηνεία του αυτή στην κυρία Νταπφάιρ κατά την γνώμη μου.Κρίμα να έχει τέτοιο τέλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2014 στις 01:36 Ο christosxanthi: #23 13-08-14 01:36 Μεγαλος ηθοποιος του οποιου η πορεια προφανως δεν αναιρειται απο το τελος της, ασχετα με το ποσο τραγικο ηταν αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ποιοτικός ηθοποιός με κορυφαία ερμηνεία του αυτή στην κυρία Νταπφάιρ κατά την γνώμη μου.Κρίμα να έχει τέτοιο τέλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2014 στις 01:36 Ο christosxanthi: #23 13-08-14 01:36 Μεγαλος ηθοποιος του οποιου η πορεια προφανως δεν αναιρειται απο το τελος της, ασχετα με το ποσο τραγικο ηταν αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μεγαλος ηθοποιος του οποιου η πορεια προφανως δεν αναιρειται απο το τελος της, ασχετα με το ποσο τραγικο ηταν αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.