Ατάκες από ταινίες/σειρές

''Ι'm too old for this shit '' :P
tumblr_ksm3eanwRT1qzekz7-1.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Leonard went to the Office...!
Sheldon θεός!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ελληνικος κινηματογραφος για παντα

μωρη σιχαμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΩΡΗ ΚΑΤΑΚΟΥΖΗΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:P

Καθε εκφραστικό λαθος του Φατσεα στο Καφε της Χαρας,αποτελει ατακα που σε κανει να χτυπιεσαι απο τα γελια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

-Τι κοιτάς Κων/νε;Είναι κέικ σοκολάτα!
-Αμ δεν είναι κέικ σοκολάτα,κέικ καρβουνάτα είναι!!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αθανατη ατακααα:clapup:

-Τι κοιτάς Κων/νε;Είναι κέικ σοκολάτα!
-Αμ δεν είναι κέικ σοκολάτα,κέικ καρβουνάτα είναι!!:P

2462581.jpg

Barney ftw

------
και μια ελληνικη

- Τα φαντάσματα ζουν ανάμεσα μας!!
- Ααα μην μου λες τέτοια γιατί θα τους βάλω να πληρώνουν κοινόχρηστα!!

Θανάσης Μπαλαφούτης - Πολυκατοικία :P

No! It's not what you think, you're thinking that we're doing the dishes but we're actually having sex!

Dr. House

- Now, new symptom, we have rectal bleeding..
- What? All of you??

Dr. House

- Fear me!! I've killed thousands of time-lords..
- Oh fear me!! I've killed them all...

The Doctor - Doctor Who

ατακα απ τις σαββατογεννημενες

(ο σαββας,ο χοσε κι η σουλα ειναι στο μαγαζι..ο χοσε δειχνει τ αγαλματα στν σαββα και του εξηγησε ποιος θεος ειναι το καθενα)
χοσε :αυτο ειναι η νικη της μοθρακης
σουλα:σαμοθρακης
χ:α ναι ΣΑΝμοθρακης
σαββας: δηλ??
χ:δεν ειναι μοθρακη αλλα κατι σαν μοθρακη! :D

Εκφρασεις (λίγων λέξεων) τυπου : Άνθρωπέ μου, ομορφαντρα μου, σ...ωραίος, α... να μπράβο.... (μία κάθε φορά)...
Αρχίζω...

Μου τη δίνει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back