mariapanagiotou Νεοφερμένο μέλος Η mariapanagiotou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2025 στις 01:44 Η mariapanagiotou: #1 28-06-25 01:44 καλησπέρα!! Θέλω να ρωτήσω αν με την εισαγωγή μας στην αστυφυλάκων υποβαλλόμαστε πάλι σε υγειονομικές εξετάσεις; AMPA Νεοφερμένο μέλος Ο AMPA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2025 στις 08:44 Ο AMPA έγραψε: #2 28-06-25 08:44 Αρχική Δημοσίευση από mariapanagiotou: καλησπέρα!! Θέλω να ρωτήσω αν με την εισαγωγή μας στην αστυφυλάκων υποβαλλόμαστε πάλι σε υγειονομικές εξετάσεις; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν περνάμε πάλι,,, περνάς αστυφυλάκων;; mariapanagiotou Νεοφερμένο μέλος Η mariapanagiotou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2025 στις 10:41 Η mariapanagiotou: #3 28-06-25 10:41 Αρχική Δημοσίευση από AMPA: Όχι δεν περνάμε πάλι,,, περνάς αστυφυλάκων;; Click για ανάπτυξη... ναι! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από mariapanagiotou: ναι! Click για ανάπτυξη... Μήπως γνωρίζετε επίσης που μπορεί να κυμανθεί περίπου η βάση στην αξιωματικών; έχω γράψει 17.200, έχω ελπίδες για κει; AMPA Νεοφερμένο μέλος Ο AMPA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2025 στις 10:44 Ο AMPA έγραψε: #4 28-06-25 10:44 Αρχική Δημοσίευση από mariapanagiotou: ναι! Click για ανάπτυξη... και εγώ πιστεύω πως θα μπω έχω 510 μόρια παραπάνω εκτός κ αν υπάρξει μεγάλη ανατροπή, τί να πω. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: adtor batman2 mariapanagiotou sophieee Eleni123- sima Vagelis30 Panagiwtis2003 Chris_k7 Ask23 Thomas B voul.tour mathitisglykeiou Maria235 giannhs2001 Kostas_21 iiTzArismaltor_ AMPA donpablo Angelikaaa SlimShady jYanniss Corfu kitty angies sakplat nick34 bibliofagos spiross constansn Scandal charmander korydallos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλησπέρα!! Θέλω να ρωτήσω αν με την εισαγωγή μας στην αστυφυλάκων υποβαλλόμαστε πάλι σε υγειονομικές εξετάσεις;
AMPA Νεοφερμένο μέλος Ο AMPA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2025 στις 08:44 Ο AMPA έγραψε: #2 28-06-25 08:44 Αρχική Δημοσίευση από mariapanagiotou: καλησπέρα!! Θέλω να ρωτήσω αν με την εισαγωγή μας στην αστυφυλάκων υποβαλλόμαστε πάλι σε υγειονομικές εξετάσεις; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν περνάμε πάλι,,, περνάς αστυφυλάκων;; mariapanagiotou Νεοφερμένο μέλος Η mariapanagiotou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2025 στις 10:41 Η mariapanagiotou: #3 28-06-25 10:41 Αρχική Δημοσίευση από AMPA: Όχι δεν περνάμε πάλι,,, περνάς αστυφυλάκων;; Click για ανάπτυξη... ναι! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από mariapanagiotou: ναι! Click για ανάπτυξη... Μήπως γνωρίζετε επίσης που μπορεί να κυμανθεί περίπου η βάση στην αξιωματικών; έχω γράψει 17.200, έχω ελπίδες για κει; AMPA Νεοφερμένο μέλος Ο AMPA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2025 στις 10:44 Ο AMPA έγραψε: #4 28-06-25 10:44 Αρχική Δημοσίευση από mariapanagiotou: ναι! Click για ανάπτυξη... και εγώ πιστεύω πως θα μπω έχω 510 μόρια παραπάνω εκτός κ αν υπάρξει μεγάλη ανατροπή, τί να πω. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: adtor batman2 mariapanagiotou sophieee Eleni123- sima Vagelis30 Panagiwtis2003 Chris_k7 Ask23 Thomas B voul.tour mathitisglykeiou Maria235 giannhs2001 Kostas_21 iiTzArismaltor_ AMPA donpablo Angelikaaa SlimShady jYanniss Corfu kitty angies sakplat nick34 bibliofagos spiross constansn Scandal charmander korydallos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mariapanagiotou: καλησπέρα!! Θέλω να ρωτήσω αν με την εισαγωγή μας στην αστυφυλάκων υποβαλλόμαστε πάλι σε υγειονομικές εξετάσεις; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν περνάμε πάλι,,, περνάς αστυφυλάκων;;
mariapanagiotou Νεοφερμένο μέλος Η mariapanagiotou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2025 στις 10:41 Η mariapanagiotou: #3 28-06-25 10:41 Αρχική Δημοσίευση από AMPA: Όχι δεν περνάμε πάλι,,, περνάς αστυφυλάκων;; Click για ανάπτυξη... ναι! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από mariapanagiotou: ναι! Click για ανάπτυξη... Μήπως γνωρίζετε επίσης που μπορεί να κυμανθεί περίπου η βάση στην αξιωματικών; έχω γράψει 17.200, έχω ελπίδες για κει; AMPA Νεοφερμένο μέλος Ο AMPA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2025 στις 10:44 Ο AMPA έγραψε: #4 28-06-25 10:44 Αρχική Δημοσίευση από mariapanagiotou: ναι! Click για ανάπτυξη... και εγώ πιστεύω πως θα μπω έχω 510 μόρια παραπάνω εκτός κ αν υπάρξει μεγάλη ανατροπή, τί να πω. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από AMPA: Όχι δεν περνάμε πάλι,,, περνάς αστυφυλάκων;; Click για ανάπτυξη... ναι! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από mariapanagiotou: ναι! Click για ανάπτυξη... Μήπως γνωρίζετε επίσης που μπορεί να κυμανθεί περίπου η βάση στην αξιωματικών; έχω γράψει 17.200, έχω ελπίδες για κει;
AMPA Νεοφερμένο μέλος Ο AMPA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2025 στις 10:44 Ο AMPA έγραψε: #4 28-06-25 10:44 Αρχική Δημοσίευση από mariapanagiotou: ναι! Click για ανάπτυξη... και εγώ πιστεύω πως θα μπω έχω 510 μόρια παραπάνω εκτός κ αν υπάρξει μεγάλη ανατροπή, τί να πω.
Αρχική Δημοσίευση από mariapanagiotou: ναι! Click για ανάπτυξη... και εγώ πιστεύω πως θα μπω έχω 510 μόρια παραπάνω εκτός κ αν υπάρξει μεγάλη ανατροπή, τί να πω.