Αστυφυλάκων - διορισμός

Manuela98

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Manuela98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 135 μηνύματα.
Η αστυφυλάκων είναι 1,5 χρόνος μέσα 1,5 έξω σιγά το διάστημα ρε συ ίσα ίσα ξεφεύγεις λίγο
Μήπως ξέρεις στα δωμάτια πόσα άτομα μένουν; Στο ίντερνετ είδα 2 που θα το προτιμούσα κιόλας..
 

Guest 488121

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Μήπως ξέρεις στα δωμάτια πόσα άτομα μένουν; Στο ίντερνετ είδα 2 που θα το προτιμούσα κιόλας..
5 μένουν σε κανονικές συνθήκες (pro covid) γενικά δεν έχει προτιμάω εκείνο ,θέλω το ένα θέλω το άλλο στα σώματα ασφαλείας.
 

Rene2004

Νεοφερμένος

Η Rene2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας. Έχει γράψει 87 μηνύματα.
Παιδιά με ουσιώδεις προοπτικές θα διέθεταν βασική κριτική ικανότητα, προκειμένου να μην ακολουθήσουν έναν επαγγελματικό δρόμο αποκλειστικά για την αποκατάσταση που προσφέρει.:happy:
Συμφωνώ ως ένα σημείο.Αλλα δεν μπορούμε να γνωρίζουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο κάθε άνθρωπος.Υπαρχουν οικογένειες που με δυσκολία προσφέρουν τα βασικά στα παιδιά τους.Οσο μυαλό και ικανότητες να διαθέτει κάποιος όταν έχει οικονομική ανάγκη σαφώς θα επιλέξει ένα τέτοιο επάγγελμα.Στο κάτω κάτω με τόσο ελεύθερο χρόνο που έχουν οι υπάλληλοι στο δημόσιο μπορούν να σπουδάσουν ότι θέλουν παράλληλα με την εργασία τους ή να ασχοληθούν με την καλλιέργεια και την παιδεία τους.
 

Manolo165

Νεοφερμένος

Ο Manolo165 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 82 μηνύματα.
Οι στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές είναι αυστηρές όμως και αν κρίνω από αυτά που έχω διαβάσει μέχρι τώρα πολύ δύσκολα θα αντέξει αν και εφόσον περάσει φυσικά
 

asdfqwerty

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο asdfqwerty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1,347 μηνύματα.
Δηλητηριασμένες, σαθρές αντιλήψεις και κριτήρια επιλογής σχολής, νόμιζα πως η νοοτροπία περί δημοσίου περιορίζονταν στην γενία των γονιών μας...
Γινεται πλυση εγκεφαλου και στις επομενες γενιες για να κρατηθει σταθερο το εισοδημα
 
Top