Γεία σας είμαι νέο μέλος , θα ήθελα την γνώμη σας για το ποιά θεωρείτε καλύτερη σχολή απο τισ τρεις , ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ - ΣΜΥ - ΣΜΥΝ , σε θέματα περιβάλλοντος εργασίας , συμπεριφοράς ανωτέρων , ελεύθερου χρόνου , κινδύνου , ευνοϊκότερου κλίματος για δημιουργία οικογένειας , αλλά και και βαθμού . Όσο για την δυσκολία των σχολών δν με ενδιαφέρει καθόλου 4 εξάμηνα είναι , θα περασουν εύκολα , ειμαι αρκετά υπομονετικός και δεν πτωόυμαι εύκολα. Εμένα μου αρέσουν εξίσου και οι 3 αλλα θα ηθελά την γνωμη σας , παρακολουθώ το forum καιρό και έχω δει παρόμοιες συζητήσεις αλλά θέλω την γνώμη σας για τις 3 αυτέσ συγκεκριμένες .Θά ήθελα επίσης να μάθω αν μπορώ να πάω σε καποιο σώμα ειδικών δυνάμεων απο την ΣΜΥ , για την οποία συγκλίνω περισσοτερο , (ειδικά αλεξιπτωτηστές ή καταδρομέις) , αλλα και για την αστυφυλάκων ( αν υπάρχουν ειδικέσ δυνάμεις από εκεί ) και που μπορώ να βρώ πληροφορίες για αυτα τα σώματα . Επίσης θα ήθελα να μάθω από κάποιον που γνωρίζει από συγγενικό του πρόσωπο η και από τον ίδιο ακόμα για τι μισθούς μιλάμε σε κάθε μια από τισ 3 μετα το τέλος της σχολής , οταν δηλαδή πιάνεισς δουλεία . Ξέρω πως δεν πηγαίνεις στρατό για τα λεφτά αλλά ο στρατός (και η αστυνομία) είναι ένα επάγγελμα που μου αρέσει πολυ και θέλω να γνωρίζω τα πάντα για αυτό καθώς πιθανότατα θα εργάζομαι σε αυτό για πολλά χρόνια μετά την επιλογή μου . Ζητώ συγνώμη αν έκανα το post σε λάθος μέρος , ειναι η 1η φορά βλέπετε που γραφω . Thanks προκαταβολικά .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.