Αστυνομικά Μυθιστορήματα

φέτος το καλοκαίρι διάβασα τη σειρά αστυνομικών βιβλίων της lackberg camillia, η παγωμένη πριγκίπισσα,ο ιεροκύρηκας και τα οικογενειακά μυστικά! επίσης διάβασα το κώδικα ντα βίντσι....αν και με κουρασε λίγο!! :worry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

φέτος το καλοκαίρι διάβασα τη σειρά αστυνομικών βιβλίων της lackberg camillia, η παγωμένη πριγκίπισσα,ο ιεροκύρηκας και τα οικογενειακά μυστικά! επίσης διάβασα το κώδικα ντα βίντσι....αν και με κουρασε λίγο!! :worry:

Πολύ καλά! Όπως επίσης και όλα της Π.ΝΤ.Τζέιμς.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολυ ωραια ενω δν το περιμενα, Οι δολοφονιες της Οδου Μοργκ και Το μυστηριο της ΜΑρι Ροζε απο τον Εντγκαρ Αλλαν Ποε... Καταπληκτικος συγγραφεας τελικα σε ολα τα ειδη!!

0003946_195.jpeg

πολυ ωραιο με ανατρεπτικο τελος!!:)

0003946_195.jpeg

πολυ ωραιο με ανατρεπτικο τελος!!:)

I will consider this..καλη υποθεση και μου αρεσουν τα βιβλια αυτης της σειρας ;)

ιαν ρανκιν και τζον βερντον!
ο,τι εχουν γραψει ειναι απολαυστικοτατο !!!!!!:D

I will consider this..καλη υποθεση και μου αρεσουν τα βιβλια αυτης της σειρας ;)
ναι,οντως...αυτη η σειρα εχει τελεια αστυνομικα!! δεν ξερεις ποιο να πρωτοδιαλεξεις...:book:

Μόλις τελειωσα το "φόνοι κατ' αλφαβητική σειρά" της αγκάθα κριστι..πολύ ωραίο!
Τωρα άρχισα το " φόνος στο γήπεδο του γκολφ". :)

Προς το παρόν διαβάζω την "Ηλιακή καταιγίδα" της Asa Larsson που έγινε best seller.

Όλα του Nesbo τα σπάνε! Με αποκορύφωμα για μένα το Αστέρι του διαβόλου :D
Η Βεβήλωση του Jussi Adler Olsen επίσης!
Έχω αρχίσει το Τυχαίο Θύμα του Arne Dahl, από τις πρώτες του σελίδες φαίνεται να υπόσχεται πολλά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

jo nesbο (ολα)!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

love all agatha christie's books
love sherlock holms

blue monday
tuesday ' s gone
by nicci french:clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
jo nesbο (ολα)!!!!!!!

Δικια μου εισαι εσυ...τα εχω ολα....εξαιρετικος συγγραφεας..

Δικια μου εισαι εσυ...τα εχω ολα....εξαιρετικος συγγραφεας..

ναι..τρομερος!!!!!...και απροβλεπτος..

Jo nesbo
Αστυνομια

Agatha Christie, Gillian Flynn, Γιάννης Μαρής.

Εξαιρετικό και το "Tell me your dreams" από Sidney Sheldon!

Ψαξτε τον Edgar Allan Poe,από τα πρώτα αστυνομικά/μυθιστορήματα μυστηρίου :)
(ας ειναι καλα οι εργασιες στη σχολη :P )

Είχε τύχει και εγώ να διαβάσω των Edgar Allan Poe και μάλιστα τον χρυσο σκαραβαίο για μια εργασία στο σχολείο.Στην αρχή μου φάνηκε λίγο περίεργη η ιστορία,αλλά απέκτησε ενδιαφέρον.Ως συγγραφέας μάλιστα είναι πολύ καλός,αλλά στο τέλος αναγνωρίστηκε το έργο του.Είχε και πολλά προσωπικά θέματα.

Μόλις τελείωσα και το "Rebecca" της Daphne Du Maurier! Εξαιρετική γραφή, από τα λίγα βιβλία που καταφέρνουν να σου δημιουργήσουν τόσο έντονες εικόνες από τις πρώτες κιόλας σελίδες!:clapup:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back