Αστυνομία: φταίει για όλα;

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.

Δραστήριο μέλος

Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα.
Ποιος από τους 2 μας σώζει το ναρκομανή αυτό παίζει. Μήπως βγάζουν φτερά κι έρχονται μόνοι τους στα νοσοκομεία ή μήπως ξεχνάς πως εμείς τους βρίσκουμε όταν εσύ ακόμη βλέπεις το 18ο όνειρο στον ύπνο σου; Για μένα η αστυνομία, ο ιατρικός κλάδος και η εκπαίδευση αποτελούν λειτουργήματα και μακράν τα πιο σημαντικά επαγγέλματα για ύπαρξη μιας κοινωνίας. Καλά το γέλιο αφήστε το για αύριο. Δηλαδή επιμένετε ότι δεν είναι μέσα στα πρώτα πιο επικίνδυνα επαγγέλματα στον κόσμο; Με λυπείτε αφάνταστα διότι το έργο που προσφέρει αυτή τη στιγμή η Ελληνική αστυνομία είναι τεράστιο. Είναι από τους ελάχιστους κλάδους που δουλεύει και προσφέρει τις υπηρεσίες τις στον υπόλοιπο κόσμο. Κάποιος είχε πει κάποτε. Εσείς οι αστυνομικοί έχετε κάνει επάγγελμα τα προβλήματα της κοινωνίας. Σοφή φράση γιατί ασχολούμαστε με οτιδήποτε προβληματίζει και απασχολεί τον πολίτη. Καλά, ξέρω γελάστε να χαρείτε λίγο ακόμη. 1 μέρα να κάνει απεργία η αστυνομία να σας δω πως θα τρέχετε να κρυφτείτε από τους βιαστές, κλέφτες,ληστές και τρομοκράτες και θα λέτε συνεχώς που είναι η αστυνομία. Αλλά ξέρω τι θα πείτε. Δε φταίνε οι κακόμοιροι οι άνθρωποι που βιάζουν,κλέβουν και ληστεύουν. Κάποιος άλλος τους έφτασε εκεί. Ωραία κάνετε κι εσείς τα ίδια παρασυρμένοι από τον αηδιατικό παλμό της εποχής μας. Δε θα φταίτε εσείς. Εμείς φταίμε που έχετε και παράπονο με τους ελαστικότατους νόμους που την άλλη μέρα βιαστές κυκλοφορούν ελεύθεροι και δε τους χώνουν ισόβια στη φυλακή. Ας το έκανα αυτό στην αδερφή σας να σας δω πως θα τρέχατε και θα λέγατε κρεμάστε τους. Αλλά ξέρω είστε από τη μία δημοκράτες και από την άλλη φασισταριά όσο δε πάει. Αλλά όπου σας συμφέρει η αστυνομία είναι χαλαρή και όπου σας καίει είναι σκληρή. Μάλιστα να τονίσω ότι έχουμε μία από τις πιο ελαστικές αστυνομίες στον κόσμο. Όταν στη Γερμανία μπαίνουν μέσα 2 αστυνομικοί για έλεγχο νυχτερινού καταστήματος 500 ατόμων σταματάνε όλα. Ακόμη και οι μύγες κάθονται ακίνητες. Στην Ελλάδα χρειάζονται για να βάλουν τάξη 500 αστυνομικοί σ' ένα μαγαζί που κάθονται 2 άτομα; Αυτή είναι η νοοτροπία ευτυχώς των λιγότερων Ελλήνων. Η πλειοψηφία και θέλει και εκτιμά τους αστυνομικούς και τους θεωρεί απαραίτητους.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

challenger

Επιφανές μέλος

Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11,414 μηνύματα.
Ποιος από τους 2 μας σώζει το ναρκομανή αυτό παίζει.
Ποιός είπαμε πως είναι υπεύθυνος δηλαδή γι αυτους που εμπορεύονται και διακινούν ναρκωτικά;:hmm:

1 μέρα να κάνει απεργία η αστυνομία να σας δω πως θα τρέχετε να κρυφτείτε από τους βιαστές, κλέφτες,ληστές και τρομοκράτες και θα λέτε συνεχώς που είναι η αστυνομία.
Μα φυσικά! γι αυτό δεν θέλει κανείς να απεργεί η αστυνομια!;)
Τα λέει και η τηλεόραση!
Αλλά όπου σας συμφέρει η αστυνομία είναι χαλαρή και όπου σας καίει είναι σκληρή.
Για ποιόν το λες αυτο; έχουμε κάποιο μέλος που να είναι πολιτικός μήπως;:hmm:
Μάλιστα να τονίσω ότι έχουμε μία από τις πιο ελαστικές αστυνομίες στον κόσμο. Όταν στη Γερμανία μπαίνουν μέσα 2 αστυνομικοί για έλεγχο νυχτερινού καταστήματος 500 ατόμων σταματάνε όλα. Ακόμη και οι μύγες κάθονται ακίνητες.
Κοίτα σεβασμό οι μύγες στη Γερμανία!:eek:
Απαράδεκτο! Εμείς καταναλώνουμε ένα σωρό χρήματα για απεντομώσεις, και στην Γερμανία τις κάνει δωρεάν η αστυνομία!:eek:
Η πλειοψηφία και θέλει και εκτιμά τους αστυνομικούς και τους θεωρεί απαραίτητους.
Λογικό και επόμενο, αφού η πλειοψηφία και θέλει και εκτιμά να έχει κυβέρνηση δοσίλογων...
Αυτά είναι αλληλένδετα!;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

boss.

Δραστήριο μέλος

Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα.
Ποιος από τους 2 μας σώζει το ναρκομανή αυτό παίζει.
Μήπως βγάζουν φτερά κι έρχονται μόνοι τους στα νοσοκομεία ή μήπως ξεχνάς πως εμείς τους βρίσκουμε όταν εσύ ακόμη βλέπεις το 18ο όνειρο στον ύπνο σου; Για μένα η αστυνομία, ο ιατρικός κλάδος και η εκπαίδευση αποτελούν λειτουργήματα και μακράν τα πιο σημαντικά επαγγέλματα για ύπαρξη μιας κοινωνίας. Καλά το γέλιο αφήστε το για αύριο. Δηλαδή επιμένετε ότι δεν είναι μέσα στα πρώτα πιο επικίνδυνα επαγγέλματα στον κόσμο; Με λυπείτε αφάνταστα διότι το έργο που προσφέρει αυτή τη στιγμή η Ελληνική αστυνομία είναι τεράστιο. Είναι από τους ελάχιστους κλάδους που δουλεύει και προσφέρει τις υπηρεσίες τις στον υπόλοιπο κόσμο. Κάποιος είχε πει κάποτε. Εσείς οι αστυνομικοί έχετε κάνει επάγγελμα τα προβλήματα της κοινωνίας. Σοφή φράση γιατί ασχολούμαστε με οτιδήποτε προβληματίζει και απασχολεί τον πολίτη. Καλά, ξέρω γελάστε να χαρείτε λίγο ακόμη. 1 μέρα να κάνει απεργία η αστυνομία να σας δω πως θα τρέχετε να κρυφτείτε από τους βιαστές, κλέφτες,ληστές και τρομοκράτες και θα λέτε συνεχώς που είναι η αστυνομία. Αλλά ξέρω τι θα πείτε. Δε φταίνε οι κακόμοιροι οι άνθρωποι που βιάζουν,κλέβουν και ληστεύουν. Κάποιος άλλος τους έφτασε εκεί. Ωραία κάνετε κι εσείς τα ίδια παρασυρμένοι από τον αηδιατικό παλμό της εποχής μας. Δε θα φταίτε εσείς. Εμείς φταίμε που έχετε και παράπονο με τους ελαστικότατους νόμους που την άλλη μέρα βιαστές κυκλοφορούν ελεύθεροι και δε τους χώνουν ισόβια στη φυλακή. Ας το έκανα αυτό στην αδερφή σας να σας δω πως θα τρέχατε και θα λέγατε κρεμάστε τους. Αλλά ξέρω είστε από τη μία δημοκράτες και από την άλλη φασισταριά όσο δε πάει. Αλλά όπου σας συμφέρει η αστυνομία είναι χαλαρή και όπου σας καίει είναι σκληρή. Μάλιστα να τονίσω ότι έχουμε μία από τις πιο ελαστικές αστυνομίες στον κόσμο. Όταν στη Γερμανία μπαίνουν μέσα 2 αστυνομικοί για έλεγχο νυχτερινού καταστήματος 500 ατόμων σταματάνε όλα. Ακόμη και οι μύγες κάθονται ακίνητες. Στην Ελλάδα χρειάζονται για να βάλουν τάξη 500 αστυνομικοί σ' ένα μαγαζί που κάθονται 2 άτομα; Αυτή είναι η νοοτροπία ευτυχώς των λιγότερων Ελλήνων. Η πλειοψηφία και θέλει και εκτιμά τους αστυνομικούς και τους θεωρεί απαραίτητους.

και οταν πιανετε τον 17χρονο πιτσιρικα με ενα γραμαριο χορτο που εχει για την παρτυ του, τον χωνετε μεσα, το μαθαινουν οι γονεις του, και ολοι γενικοτερα, φαινεται στο ποινικο οτι ειναι τοξικομανεις, και πρεπει να παρει χαρτι οτι εχει ψυχολογικα για να μην μπει φυλακη... εγω μονο οτι τον καταστρεφετε βλεπω!
ρε φιλε, μην εισαι πορωμενος με τιποτα , καλα κανεις και βλεπεις την θετικη πλευρα των πραγματων, αλλα δεν ειναι οπως στα λενε μεσα στ σχολη σου ρε φιλε!
ζεις σε μια γυαλα! προσπαθησε να εισαι αντικειμενικος, και ας εχεις καλη αποψη για την αστυνομια! τις περισσοτερες φορες παντως δεν λυνει κανενα προβλημα, ισα ισα τα κανει χειροτερα, οχι επειδη φταινε οι αστυνομικοι σαν ανθρωποι (φταινε που υπακουν) φταινε οι εντολες απο πανω!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.

Δραστήριο μέλος

Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα.
Γιατί εσύ νομίζεις ότι ο 17χρονος θα παραμείνει στο 1 γραμμάριο. Η πλειοψηφία τους θα εμπορευτεί γιατί στο μέλλον δε θα χρειάζεται μόνο 1 γραμμάριο για τον εαυτό του αλλά 2,3 και 4 λόγω εθισμού. Για να εξασφαλίσει αυτή τη δόση θα πουλήσει στο γιο σου, στην αδερφή σου και στον ανιψιό σου σε κάποιο σχολείο. Οπότε προτιμότερο είναι να μπει μέσα παρά να τριγυρνάει ελεύθερος έξω. Να ξέρεις πλέον λόγω υπερπληθυσμού των φυλακών αυτής της κατηγορίας τα άτομα δεν πάνε καν φυλακή. Ωραία αφού δε λύνει κανένα πρόβλημα όταν σου αδειάσουν το σπίτι μη φωνάξεις το εγκληματολογικό για αποτυπώματα, όταν σου βιάσουν την αδερφή μην μας καλέσεις πάλι γιατί είμαστε άχρηστοι και μόνο κακό κάνουμε. Το ότι μπορούμε να πιάσουμε το βιαστή με τα στοιχεία της μαρτυρίας και να γλιτώσουμε τις υπόλοιπες από μια τέτοια κατάσταση δεν το υπολογίζει κανείς. ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΗΝΟΜΙΑ ΑΥΤΗ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΚΙ ΑΣ ΠΛΗΓΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnnaousa

Επιφανές μέλος

Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18,241 μηνύματα.
Πραγματικά είναι απίστευτη η προπαγάνδα εκεί μέσα..και μόνο ο συναισθηματισμός που βγαίνει σε κάθε μήνυμα τα λέει όλα.
Ρε Εμμανουήλ δεν σε κατηγορεί κανείς που στηρίζεις την δουλειά σου, αλλά πρώτα δες τα πράγματα από όλες τις πλευρές :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

challenger

Επιφανές μέλος

Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11,414 μηνύματα.
Γιατί εσύ νομίζεις ότι ο 17χρονος θα παραμείνει στο 1 γραμμάριο. Η πλειοψηφία τους θα εμπορευτεί γιατί στο μέλλον δε θα χρειάζεται μόνο 1 γραμμάριο για τον εαυτό του αλλά 2,3 και 4 λόγω εθισμού. Για να εξασφαλίσει αυτή τη δόση θα πουλήσει στο γιο σου, στην αδερφή σου και στον ανιψιό σου σε κάποιο σχολείο. Οπότε προτιμότερο είναι να μπει μέσα παρά να τριγυρνάει ελεύθερος έξω.
Ποτέ δεν κατάλαβα την λογική του παράνομου χασίς τη στιγμή που τα τσιγάρα είναι νόμιμα...
και όχι μόνο αυτό, αλλά δεν εφαρμόζεται σχεδόν πουθενά ο νόμος για την προστασία της υγιεινής, μόνο στα μέσα μεταφοράς...
ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΗΝΟΜΙΑ ΑΥΤΗ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΚΙ ΑΣ ΠΛΗΓΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ.
Μακάρι να λειτουργήσει επιτέλους η αστυνομία σωστά! Είμαι απο τους πρώτους που το επιδιώκουν αυτό πιστεψε με!
αλλά όσο βλεπουμε περιστατικά με ξυλοδαρμους, με ανθρωποκτονιες και με εμπρακτη υποστηριξη των χρυσαυγουλάτων στις εκλογές και έξω, μονο προς το χειρότερο οδεύουμε...:/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.

Δραστήριο μέλος

Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα.
Το χασίς σε σκοτώνει πολύ γρηγορότερα από τα τσιγάρα. Τι συγκρίνεις τώρα; Να ξέρεις από τα 1996 και μετά όλοι μπαίνουν με πανελλήνιες στην αστυνομία. Το επίπεδο έχει ανάβει πολύ. Απλώς στις περισσότερες θέσεις κλειδιά έχουν μείνει ακόμη άτομα της παλιάς εποχής που η πλειοψηφία τους μπήκαν με ένα τενεκέ λάδι. Μόλις φύγουν κι αυτοί θα αλλάξει εντελώς το σώμα. Ήδη έχει κάνει άλματα μπροστά από άποψη μοργωτικού επιπέδου. Μάλιστα πολλοί σπουδάζουν παράλληλα. Οι νέοι διοικητές κάνουν 1000 φορές καλύτερα τη δουλειά τους σε μικρή κλίμακα βέβαια.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

challenger

Επιφανές μέλος

Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11,414 μηνύματα.
Το χασίς σε σκοτώνει πολύ γρηγορότερα από τα τσιγάρα. Τι συγκρίνεις τώρα;
Έστω οτι σε σκοτωνει πιο γρηγορα. (εγω δεν το δέχομαι, αλλα λέμε, έστω!)
Το οτι είναι παράνομο το κάνει να έχει ζήτηση;)
Να ξέρεις από τα 1996 και μετά όλοι μπαίνουν με πανελλήνιες στην αστυνομία. Το επίπεδο έχει ανάβει πολύ. Απλώς στις περισσότερες θέσεις κλειδιά έχουν μείνει ακόμη άτομα της παλιάς εποχής που η πλειοψηφία τους μπήκαν με ένα τενεκέ λάδι. Μόλις φύγουν κι αυτοί θα αλλάξει εντελώς το σώμα. Ήδη έχει κάνει άλματα μπροστά από άποψη μοργωτικού επιπέδου. Μάλιστα πολλοί σπουδάζουν παράλληλα. Οι νέοι διοικητές κάνουν 1000 φορές καλύτερα τη δουλειά τους σε μικρή κλίμακα βέβαια.
Θελω να το ελπίζω αυτο, παρ'ολα αυτά, δεν έχω δει ίχνος καλής θελησης ακόμα...:/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.

Δραστήριο μέλος

Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα.
Μερικές από τις επιτυχίες της ελληνικής αστυνομίας...https://crimesonair.blogspot.gr/
Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διενεργεί στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, ψηφιακή διαδικτυακή έρευνα σε 24ωρη βάση, για τον εντοπισμό συνανθρώπων μας, που τυχόν εκδηλώνουν πρόθεση αυτοκτονίας μέσω διαδικτύου.
Κατά το Α’ εξάμηνο του έτους 2012 εξειδικευμένο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας εντόπισε στις ψηφιακές έρευνες του διαδικτύου εκατό δέκα (110) ανθρώπους, που εκδήλωσαν τέτοια πρόθεση και προχώρησε άμεσα, σε συνεργασία με τις τοπικές αστυνομικές αρχές, στις απαραίτητες ενέργειες για την αποτροπή τους.
Συνελήφθη στο λιμάνι του Πειραιά, από προσωπικό της Διοίκησης Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, πριν τον απόπλου Ε/Γ–Ο/Γ πλοίου, 25χρονος αλλοδαπός διότι κατά τη διάρκεια ελέγχου βρέθηκε να κατέχει εντός της αποσκευής του, τρεις (03) πλαστικές συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 3.140 γραμμαρίων.
Ο ανωτέρω αλλοδαπός προσπάθησε να διαφύγει απωθώντας βιαίως

ΔΕ ΛΕΩ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΑΠΙΛΑ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...:worry:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

challenger

Επιφανές μέλος

Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11,414 μηνύματα.
Συνελήφθη στο λιμάνι του Πειραιά, από προσωπικό της Διοίκησης Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, πριν τον απόπλου Ε/Γ–Ο/Γ πλοίου, 25χρονος αλλοδαπός διότι κατά τη διάρκεια ελέγχου βρέθηκε να κατέχει εντός της αποσκευής του, τρεις (03) πλαστικές συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 3.140 γραμμαρίων.
τρισήμισυ κιλά; ριχτε του ισόβια:P
Εδώ άλλοι ρε κάνουν εισαγωγή με τον τόνο και διακινούν ανενόχλητοι...
Πέρα απο την πλάκα, αν ήταν αποποινικοποιημένη η χρήση, θα είχε μειωθεί κατά πολύ...
Δεν είναι δα και κάνα έγκλημα...

ΔΕ ΛΕΩ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΑΠΙΛΑ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...:worry:
Ξέρεις τι λένε για τα χλώρα και με ποια αλλα μαζί καίγονται....;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Iratus

Δραστήριο μέλος

Ο Iratus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 418 μηνύματα.
Γιατί εσύ νομίζεις ότι ο 17χρονος θα παραμείνει στο 1 γραμμάριο. Η πλειοψηφία τους θα εμπορευτεί γιατί στο μέλλον δε θα χρειάζεται μόνο 1 γραμμάριο για τον εαυτό του αλλά 2,3 και 4 λόγω εθισμού. Για να εξασφαλίσει αυτή τη δόση θα πουλήσει στο γιο σου, στην αδερφή σου και στον ανιψιό σου σε κάποιο σχολείο. Οπότε προτιμότερο είναι να μπει μέσα παρά να τριγυρνάει ελεύθερος έξω. Να ξέρεις πλέον λόγω υπερπληθυσμού των φυλακών αυτής της κατηγορίας τα άτομα δεν πάνε καν φυλακή. Ωραία αφού δε λύνει κανένα πρόβλημα όταν σου αδειάσουν το σπίτι μη φωνάξεις το εγκληματολογικό για αποτυπώματα, όταν σου βιάσουν την αδερφή μην μας καλέσεις πάλι γιατί είμαστε άχρηστοι και μόνο κακό κάνουμε. Το ότι μπορούμε να πιάσουμε το βιαστή με τα στοιχεία της μαρτυρίας και να γλιτώσουμε τις υπόλοιπες από μια τέτοια κατάσταση δεν το υπολογίζει κανείς. ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΗΝΟΜΙΑ ΑΥΤΗ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΚΙ ΑΣ ΠΛΗΓΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ.


Mόνοι σου οι συνάδελφοι σου υποβιβάζουν την αστυνομία με πράξεις τους.Εμείς αυτά που βλέπουμε λέμε.Ο χρήστης που βάζετε μέσα ξέρεις μπορεί να μείνει χρήστης,αλλά εσείς τον στιγματίζετε και τον βάζετε μέσα,αυτομάτως καταστρέφετε και το μέλλον του.Αντίθετα με τόοοοοοοοσους εμπόρους να κυκλοφορούν ελεύθεροι.Α,σήμερα κάνατε και το έργο σας εισβάλοντας στην κατάληψη αναρχικών στην θεσσαλονίκη και πιάνοντας 34 άτομα.ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ:clapup:Λύσατε τα προβλήματα της χώρας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

psilos75

Νεοφερμένος

Ο psilos75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Πραγματικά είναι απίστευτη η προπαγάνδα εκεί μέσα..και μόνο ο συναισθηματισμός που βγαίνει σε κάθε μήνυμα τα λέει όλα.
Ρε Εμμανουήλ δεν σε κατηγορεί κανείς που στηρίζεις την δουλειά σου, αλλά πρώτα δες τα πράγματα από όλες τις πλευρές :)

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ...

Εμμανουηλ προσεχε ποιον λες φασισταριο εδω μεσα.. διοτι οι μεγαλυτεροι ΦΑΣΙΣΤΕΣ ειναι εκει που θα εργαζεσε μεθαυριο...
μεθαυριο που θα αποφοιτησεις και θα σε πορωσουν με το πλυσιμο εγκεφαλου τα ξανααλεμε...
και θα σου πω και ενα παραδειγμα...
ξερεις τι μου ειπε συναδελφος σου φιλος μου χρονια για την μανα του..οταν την ειδε στους απεργους υποψην ο φιλος ειναι στα ματ ναι εκει που δινουν ξυλο εξω απο την βουλη...
εδω δεν εισαι η μανα μου αλλα ο εχθρος....
και τον κοιτουσα εμβροντητος!!!!
λοιπον αλλα λογια να αγαπιωμαστε ....
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

philimonas

Νεοφερμένος

Ο philimonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 69 μηνύματα.
Γιατί εσύ νομίζεις ότι ο 17χρονος θα παραμείνει στο 1 γραμμάριο. Η πλειοψηφία τους θα εμπορευτεί γιατί στο μέλλον δε θα χρειάζεται μόνο 1 γραμμάριο για τον εαυτό του αλλά 2,3 και 4 λόγω εθισμού. Για να εξασφαλίσει αυτή τη δόση θα πουλήσει στο γιο σου, στην αδερφή σου και στον ανιψιό σου σε κάποιο σχολείο. Οπότε προτιμότερο είναι να μπει μέσα παρά να τριγυρνάει ελεύθερος έξω.
Α, δηλαδή προληπτικά.
Έχεις δει το Minority Report?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

boss.

Δραστήριο μέλος

Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα.
Γιατί εσύ νομίζεις ότι ο 17χρονος θα παραμείνει στο 1 γραμμάριο. Η πλειοψηφία τους θα εμπορευτεί γιατί στο μέλλον δε θα χρειάζεται μόνο 1 γραμμάριο για τον εαυτό του αλλά 2,3 και 4 λόγω εθισμού. Για να εξασφαλίσει αυτή τη δόση θα πουλήσει στο γιο σου, στην αδερφή σου και στον ανιψιό σου σε κάποιο σχολείο. Οπότε προτιμότερο είναι να μπει μέσα παρά να τριγυρνάει ελεύθερος έξω. Να ξέρεις πλέον λόγω υπερπληθυσμού των φυλακών αυτής της κατηγορίας τα άτομα δεν πάνε καν φυλακή. Ωραία αφού δε λύνει κανένα πρόβλημα όταν σου αδειάσουν το σπίτι μη φωνάξεις το εγκληματολογικό για αποτυπώματα, όταν σου βιάσουν την αδερφή μην μας καλέσεις πάλι γιατί είμαστε άχρηστοι και μόνο κακό κάνουμε. Το ότι μπορούμε να πιάσουμε το βιαστή με τα στοιχεία της μαρτυρίας και να γλιτώσουμε τις υπόλοιπες από μια τέτοια κατάσταση δεν το υπολογίζει κανείς. ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΗΝΟΜΙΑ ΑΥΤΗ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΚΙ ΑΣ ΠΛΗΓΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ.

ποση προπαγανδα εχεις φαει φιλε μου!

Το χασίς σε σκοτώνει πολύ γρηγορότερα από τα τσιγάρα. Τι συγκρίνεις τώρα; Να ξέρεις από τα 1996 και μετά όλοι μπαίνουν με πανελλήνιες στην αστυνομία. Το επίπεδο έχει ανάβει πολύ. Απλώς στις περισσότερες θέσεις κλειδιά έχουν μείνει ακόμη άτομα της παλιάς εποχής που η πλειοψηφία τους μπήκαν με ένα τενεκέ λάδι. Μόλις φύγουν κι αυτοί θα αλλάξει εντελώς το σώμα. Ήδη έχει κάνει άλματα μπροστά από άποψη μοργωτικού επιπέδου. Μάλιστα πολλοί σπουδάζουν παράλληλα. Οι νέοι διοικητές κάνουν 1000 φορές καλύτερα τη δουλειά τους σε μικρή κλίμακα βέβαια.

οι πανελληνιες δεν σε μορφωνουν! το αντιθετο θα ελεγα σε καποιες περιπτωσεις!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Mr. Crowley

Διάσημο μέλος

Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3,046 μηνύματα.
Ποιος από τους 2 μας σώζει το ναρκομανή αυτό παίζει. Μήπως βγάζουν φτερά κι έρχονται μόνοι τους στα νοσοκομεία ή μήπως ξεχνάς πως εμείς τους βρίσκουμε όταν εσύ ακόμη βλέπεις το 18ο όνειρο στον ύπνο σου;
Για μένα η αστυνομία, ο ιατρικός κλάδος και η εκπαίδευση αποτελούν λειτουργήματα και μακράν τα πιο σημαντικά επαγγέλματα για ύπαρξη μιας κοινωνίας. Καλά το γέλιο αφήστε το για αύριο. Δηλαδή επιμένετε ότι δεν είναι μέσα στα πρώτα πιο επικίνδυνα επαγγέλματα στον κόσμο; Με λυπείτε αφάνταστα διότι το έργο που προσφέρει αυτή τη στιγμή η Ελληνική αστυνομία είναι τεράστιο. Είναι από τους ελάχιστους κλάδους που δουλεύει και προσφέρει τις υπηρεσίες τις στον υπόλοιπο κόσμο. Κάποιος είχε πει κάποτε. Εσείς οι αστυνομικοί έχετε κάνει επάγγελμα τα προβλήματα της κοινωνίας. Σοφή φράση γιατί ασχολούμαστε με οτιδήποτε προβληματίζει και απασχολεί τον πολίτη. Καλά, ξέρω γελάστε να χαρείτε λίγο ακόμη. 1 μέρα να κάνει απεργία η αστυνομία να σας δω πως θα τρέχετε να κρυφτείτε από τους βιαστές, κλέφτες,ληστές και τρομοκράτες και θα λέτε συνεχώς που είναι η αστυνομία. Αλλά ξέρω τι θα πείτε. Δε φταίνε οι κακόμοιροι οι άνθρωποι που βιάζουν,κλέβουν και ληστεύουν. Κάποιος άλλος τους έφτασε εκεί. Ωραία κάνετε κι εσείς τα ίδια παρασυρμένοι από τον αηδιατικό παλμό της εποχής μας. Δε θα φταίτε εσείς. Εμείς φταίμε που έχετε και παράπονο με τους ελαστικότατους νόμους που την άλλη μέρα βιαστές κυκλοφορούν ελεύθεροι και δε τους χώνουν ισόβια στη φυλακή. Ας το έκανα αυτό στην αδερφή σας να σας δω πως θα τρέχατε και θα λέγατε κρεμάστε τους. Αλλά ξέρω είστε από τη μία δημοκράτες και από την άλλη φασισταριά όσο δε πάει. Αλλά όπου σας συμφέρει η αστυνομία είναι χαλαρή και όπου σας καίει είναι σκληρή. Μάλιστα να τονίσω ότι έχουμε μία από τις πιο ελαστικές αστυνομίες στον κόσμο. Όταν στη Γερμανία μπαίνουν μέσα 2 αστυνομικοί για έλεγχο νυχτερινού καταστήματος 500 ατόμων σταματάνε όλα. Ακόμη και οι μύγες κάθονται ακίνητες. Στην Ελλάδα χρειάζονται για να βάλουν τάξη 500 αστυνομικοί σ' ένα μαγαζί που κάθονται 2 άτομα; Αυτή είναι η νοοτροπία ευτυχώς των λιγότερων Ελλήνων. Η πλειοψηφία και θέλει και εκτιμά τους αστυνομικούς και τους θεωρεί απαραίτητους.

Την Παρασκευή πάντως που έκανα πάρτυ,κάλεσαν οι γείτονες την αστυνομία λόγω δυνατής μουσικής,ήρθε ένα μπατσικό να μου πάρει τα στοιχεία και ενώ μου έλεγε να χαμηλώσω τη μουσική κλπ τους λέγανε απ'τον ασύρματο για καταδίωξη ενόπλου και λέει ο άλλος ο μπάτσος "εμείς είμαστε σε δουλειά,στείλτε άλλο όχημα!"Τρομερή δουλειά,δεν μπορώ να πω :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

diotima

Διάσημο μέλος

Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,480 μηνύματα.
Εγω αυτο που ξερω ειναι πως καθε πρωι στην πατησιων στη μια γωνια οι μαυροι πουλανε την ηρωινη και στην αλλη κατι γουρουνακια με μπλε στολες πινουν αααααααααραχτοι τον καφεδακο τους...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

challenger

Επιφανές μέλος

Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11,414 μηνύματα.
Δείτε αυτό...

το ανακάλυψα χθες και το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Insomnie

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1,461 μηνύματα.
Ποιος από τους 2 μας σώζει το ναρκομανή αυτό παίζει. Μήπως βγάζουν φτερά κι έρχονται μόνοι τους στα νοσοκομεία ή μήπως ξεχνάς πως εμείς τους βρίσκουμε όταν εσύ ακόμη βλέπεις το 18ο όνειρο στον ύπνο σου;
Για μένα η αστυνομία, ο ιατρικός κλάδος και η εκπαίδευση αποτελούν λειτουργήματα και μακράν τα πιο σημαντικά επαγγέλματα για ύπαρξη μιας κοινωνίας. Καλά το γέλιο αφήστε το για αύριο. Δηλαδή επιμένετε ότι δεν είναι μέσα στα πρώτα πιο επικίνδυνα επαγγέλματα στον κόσμο; Με λυπείτε αφάνταστα διότι το έργο που προσφέρει αυτή τη στιγμή η Ελληνική αστυνομία είναι τεράστιο. Είναι από τους ελάχιστους κλάδους που δουλεύει και προσφέρει τις υπηρεσίες τις στον υπόλοιπο κόσμο. Κάποιος είχε πει κάποτε. Εσείς οι αστυνομικοί έχετε κάνει επάγγελμα τα προβλήματα της κοινωνίας. Σοφή φράση γιατί ασχολούμαστε με οτιδήποτε προβληματίζει και απασχολεί τον πολίτη. Καλά, ξέρω γελάστε να χαρείτε λίγο ακόμη. 1 μέρα να κάνει απεργία η αστυνομία να σας δω πως θα τρέχετε να κρυφτείτε από τους βιαστές, κλέφτες,ληστές και τρομοκράτες και θα λέτε συνεχώς που είναι η αστυνομία. Αλλά ξέρω τι θα πείτε. Δε φταίνε οι κακόμοιροι οι άνθρωποι που βιάζουν,κλέβουν και ληστεύουν. Κάποιος άλλος τους έφτασε εκεί. Ωραία κάνετε κι εσείς τα ίδια παρασυρμένοι από τον αηδιατικό παλμό της εποχής μας. Δε θα φταίτε εσείς. Εμείς φταίμε που έχετε και παράπονο με τους ελαστικότατους νόμους που την άλλη μέρα βιαστές κυκλοφορούν ελεύθεροι και δε τους χώνουν ισόβια στη φυλακή. Ας το έκανα αυτό στην αδερφή σας να σας δω πως θα τρέχατε και θα λέγατε κρεμάστε τους. Αλλά ξέρω είστε από τη μία δημοκράτες και από την άλλη φασισταριά όσο δε πάει. Αλλά όπου σας συμφέρει η αστυνομία είναι χαλαρή και όπου σας καίει είναι σκληρή. Μάλιστα να τονίσω ότι έχουμε μία από τις πιο ελαστικές αστυνομίες στον κόσμο. Όταν στη Γερμανία μπαίνουν μέσα 2 αστυνομικοί για έλεγχο νυχτερινού καταστήματος 500 ατόμων σταματάνε όλα. Ακόμη και οι μύγες κάθονται ακίνητες. Στην Ελλάδα χρειάζονται για να βάλουν τάξη 500 αστυνομικοί σ' ένα μαγαζί που κάθονται 2 άτομα; Αυτή είναι η νοοτροπία ευτυχώς των λιγότερων Ελλήνων. Η πλειοψηφία και θέλει και εκτιμά τους αστυνομικούς και τους θεωρεί απαραίτητους.

Δεν έχεις ιδέα πόσοι συναδελφοί σου τη πίνουν.
Kαι δεν είναι καν από αυτούς που πρέπει να ξηλωθούν:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.

Δραστήριο μέλος

Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα.
Φίλε μου psile ήδη εργάζομαι έξω. Δεν είμαι πλέον στη σχολή. Δεν ξέρω τι λέτε εσείς. Εγώ είδα σήμερα 100 άτομα να μπαίνουν στο τμήμα για διάφορες δουλειές και να φεύγουν ευχαριστημένοι και μας έλεγαν ευχαριστώ στη σκοπιά αφού έβγαιναν έξω. Τώρα γι' αυτές τις προοδευτικές σας σκέψεις περί μικρής ποσότητας είναι πραγματικά καταδικαστέες και σιχαμένες. Βγείτε να πουλήσετε κι εσείς να δείξετε πόσο μάγκες και εργατικοί είστε. Αλλά αυτά τα λέτε γιατί δεν ξέρετε πώς είναι να είσαι εξαρτημένος από τη μάστιγα αυτή των ναρκωτικών.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

psilos75

Νεοφερμένος

Ο psilos75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Φίλε μου psile ήδη εργάζομαι έξω. Δεν είμαι πλέον στη σχολή. Δεν ξέρω τι λέτε εσείς. Εγώ είδα σήμερα 100 άτομα να μπαίνουν στο τμήμα για διάφορες δουλειές και να φεύγουν ευχαριστημένοι και μας έλεγαν ευχαριστώ στη σκοπιά αφού έβγαιναν έξω. Τώρα γι' αυτές τις προοδευτικές σας σκέψεις περί μικρής ποσότητας είναι πραγματικά καταδικαστέες και σιχαμένες. Βγείτε να πουλήσετε κι εσείς να δείξετε πόσο μάγκες και εργατικοί είστε. Αλλά αυτά τα λέτε γιατί δεν ξέρετε πώς είναι να είσαι εξαρτημένος από τη μάστιγα αυτή των ναρκωτικών.

φιλε μου Εμμανουηλ τα μνμ τα σου ειναι ακυρα και ατοπα !
Εχεις μπερδευτει αλλα..οι αποψεις σου σεβαστες.
αναφερετο διακαιωμα σου να πιστευεις οτι θελεις και ας ειναι αλλη η πραγματικοτητα της καθημερινοτητας που ζουμε...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top