Nina-nana
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aye
Πολύ δραστήριο μέλος

Elpinikh
Νεοφερμένο μέλος

Διάβασα τους Αγώνες Πείνας και μετά είδα την ταινία. Σαφώς καλύτερο το βιβλίο.
Αγώνες Πείνας one love

Italian dream...
Διάσημο μέλος

MariaLoveItaly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πάντως Θέλω πολύ να πάρω τον δεκαπεντάχρονο Πλοίαρχο του Ιούλιου Βερν

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Τυχαία χθες έπεσα πάνω στο Wattpad πολλοί ίσως το γνωρίζετε...
Αποφάσισα να νικήσω τον φόβο μου, να κερίσω το στοίχημα.
Για όποιον έχει όρεξη για διάβασμα... Για όποιον αγαπάει τα βιβλία... εδώ είναι η ιστορία μου! Καλή ανάγνωση!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
New member
Εκκολαπτόμενο μέλος

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...