Αρχιτεκτονική

elef

Νεοφερμένο μέλος

Η elef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Αναρωτιέμαι ποια Αρχιτεκτονική (ποιας πόλης) θα μου ταίριαζε καλύτερα. Αν κάποιος φοιτά ή είναι γονιός φοιτητή ή Καθηγητής σε κάποια από τις αρχιτεκτονικές (Πολυτεχνείου) της Ελλάδας θα ήθελα να μου πει ποια είναι τα χαρακτηριστικά της σχολής αυτής και τι πιστεύει ότι την ξεχωρίζει από τις άλλες. Ή ποια θα προτιμούσε. Ή με ποια σειρά θα τις έβαζε στο μηχανογραφικό. (Με κριτήριο την ποιότητα της σχολής). Ευχαριστώ

Mammy Nun

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 839 μηνύματα.
Θα σου απαντήσω εκ πείρας, τελείωσα την αρχική ΑΠΘ το μακρινό 1998.
Με τη σειρά θα τις έβαζα ως εξής:
ΑΘΗΝΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΞΑΝΘΗ
ΚΡΗΤΗ
ΠΑΤΡΑ

ΒΟΛΟ δεν αξίζει καθόλου

katia.m

Νεοφερμένο μέλος

Η katia.m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 17 μηνύματα.
Για το τμήμα της Πάτρας τι γνωρίζετε γενικά; Γιατί προτελευταίο στην κατάταξη; Λόγω προγράμματος σπουδών, καθηγητών ή άλλων;
Έχω παρατηρήσει ότι παίρνει πολύ λίγους φοιτητές σε σχέση με τις άλλες αρχιτεκτονικές κ έχει την δεύτερη υψηλότερη βάση πιθανόν κ λόγω συντελεστών.

Mammy Nun

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 839 μηνύματα.
Μιλάω από εμπειρία, με όσους απόφοιτους έχω συνεργαστεί σε διάφορα γραφεία.

Rina

Νεοφερμένο μέλος

Η Rina αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 30 μηνύματα.
Συμφωνώ με την σειρά της Mammy Nun .

1) ΜΕΤΣΟΒΙΟ: Το πιο βαρύ όνομα μέσα-έξω, πρόγραμμα σπουδών με σωστή βαρύτητα σε γνώσεις πολιτικού μηχανικού, δυνατοί καθηγητές αλλά λόγω του πλήθους των φοιτητών όλοι άγνωστοι μεταξύ αγνώστων. Πόλη που δεν βαριεσαι αλλά και δεν βρισκεσαι εύκολα με τους φιλους σου...

2) ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ: βαρύ όνομα μέσα-έξω, πρόγραμμα σπουδών με έμφαση στο Βυζάντιο (καλό ή κακό εξαρτάται απο τον καθένα), δυνατοί καθηγητές, ωραία πόλη για φοιτητές, ούτε μικρή ούτε τεράστια.

3) ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ: Μακράν η 3η καλύτερη αρχιτεκτονική στην Ελλάδα. Πρόγραμμα σπουδών φτιαγμενο απο καθηγητές του Μετσοβίου ως αντιγραφο του, σχετική έμφαση σε γνώσεις πολιτικού μηχανικού. Εχει την μικροτερη βαση καθαρα λόγω απόστασης της Ξάνθης από την υπόλοιπη Ελλάδα.

4) ΚΡΗΤΗ: Δεν έχω ιδία άποψη αλλά έχω ακουσει τα καλύτερα. Σωστή δουλειά, μοντέρνο πρόγραμμα σπουδών. Εχει χαμηλή βαση καθαρα λόγω απόστασης από την ηπειρωτική Ελλάδα.

5) ΠΑΤΡΑ: η υψηλή του βάση και ο χαμηλός αριθμος φοιτητών οφειλονται καθαρα στον υψηλό συντελεστή που εχουν θέσει η ίδιοι (λειτουργεί σαν κόφτης) και στην μικρή απόσταση από την Αθήνα...

6) ΒΟΛΟΣ: έμφαση στα εικαστικά/καλλιτεχνικά, απουσία μαθημάτων πολιτικού μηχανικού. Ωραία πόλη για τσίπουρα και ζωγράφους...

katia.m

Νεοφερμένο μέλος

Η katia.m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 17 μηνύματα.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Rina ξέρεις κάτι για το πρόγραμμα σπουδών ή το επίπεδο της αρχιτεκτονικής Πάτρας; Σπουδάζει ο αδερφός μου εκεί κ αν δεν πιάνω Αθήνα είναι μονόδρομος

Hased Babis

Δραστήριο μέλος

Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 741 μηνύματα.
Τελευταία και καταιδρώμενα τα Ιωάννινα βλέπω (δικαίως, το Πανεπιστήμιο αυτό πρέπει να κλείσει).

@Panzerkampfwagen @Mammy Nun

Χρήστες Βρείτε παρόμοια