thomasks
Νεοφερμένο μέλος

Θα ήθελα να μου αναφέρει όποιος γνωρίζει, εαν υπάρχει εκτεταμένη φυσική και μαθηματικά στη σχολή της αρχιτεκτονικής
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Viedo
Διάσημο μέλος

https://www.arch.ntua.gr/graduate-courses#sem-0 τα μαθήματα του ΕΜΠ
https://architecture.web.auth.gr/wp-content/uploads/2020/02/ΠΙΝΑΚΑΣ-ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ-2019-20-2.pdf ΑΠΘ
https://www.arch.tuc.gr/el/spoydes/proptychiakes-spoydes/programma-spoydon/1o-etos/ Κρήτης
https://arch.duth.gr/wp-content/uploads/2019/09/lessons-2016-2017.pdf Ξάνθης
Στους παραπάνω συνδέσμους είναι αναλυτικά τα μαθήματα κάθε εξαμήνου των σχολών αρχιτεκτονικής.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thomasks
Νεοφερμένο μέλος

Viedo
Διάσημο μέλος

Ryuzaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν θα χρειαστείς καθόλου ανώτερα μαθηματικά πιθανόν, αλλά καλό είναι να ξέρεις καλή τριγωνομετρία. Θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα στο σχέδιο και σε μετρήσεις που αναπόφευκτα θα κάνεις και στη σχολή και στο επάγγελμα.
Συμπερασματικά: 1)Φυσική στερεού σώματος από βιβλίο 3ης λυκείου 2)Άλγεβρα και τριγωνομετρία μαθηματικών Β λυκείου.
Samael
Τιμώμενο Μέλος

Υπάρχουν ελάχιστα μαθηματικά και φυσική (κυρίως φυσική στερεού σώματος ας πούμε...). Θα το χρειαστείς στη μηχανική και στο μπετόν, σε 2 μαθήματα δλδ, ανάλογα τη σχολή φυσικά θα υπάρχουν και μικροδιαφορές.
Δεν θα χρειαστείς καθόλου ανώτερα μαθηματικά πιθανόν, αλλά καλό είναι να ξέρεις καλή τριγωνομετρία. Θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα στο σχέδιο και σε μετρήσεις που αναπόφευκτα θα κάνεις και στη σχολή και στο επάγγελμα.
Συμπερασματικά: 1)Φυσική στερεού σώματος από βιβλίο 3ης λυκείου 2)Άλγεβρα και τριγωνομετρία μαθηματικών Β λυκείου.
Συγνώμη δεν μπόρεσα να κρατηθώ

nPb
Επιφανές μέλος

Αν δεν κάνω λάθος, είναι μακέτες που πρέπει να φτιάχνεις στα αρχιτεκτονικά σχέδια (ΕΜΠ). Τουλάχιστον έτσι κατάλαβα που διάβασα τον τρόπο αξιολόγησης (αν πατήσεις σε κάθε μάθημα, έχει δίπλα Υλικό). Μελέτες περίπτωσης και διαμόρφωση μακέτας.
Eίναι μακέτο τούτο το έργο;

Viedo
Διάσημο μέλος

Κάθεσαι και ανεβάζεις τέτοια βίντεο, τα πατάω να τα δω και μετά στο YouTube μόνο τέτοια προτεινόμενα μου έχει. Έχουν περάσει κάτι μέρες από τότε που είδα το βίντεο από την ταινία σπιρτόκουτο που είχες ανεβάσει σε άλλο θέμα που λέγαμε για τους Αλβανούς και τους Έλληνες, ακόμα αποσπάσματα από την ταινία μου πετάει στα προτεινόμενα.
Eίναι μακέτο τούτο το έργο;![]()

nPb
Επιφανές μέλος

Κάθεσαι και ανεβάζεις τέτοια βίντεο, τα πατάω να τα δω και μετά στο YouTube μόνο τέτοια προτεινόμενα μου έχει. Έχουν περάσει κάτι μέρες από τότε που είδα το βίντεο από την ταινία σπιρτόκουτο που είχες ανεβάσει σε άλλο θέμα που λέγαμε για τους Αλβανούς και τους Έλληνες, ακόμα αποσπάσματα από την ταινία μου πετάει στα προτεινομένα.![]()
Το "σπιρτόκουρτο" και "η ψυχή στο στόμα" είναι οι δυο ταινίες κατά τη γνώμη μου, τομή της σύγχρονης σουρεαλιστικής Ελλάδας των μακέτων και των αεριτζήδων.
Τόσο Αγαθοκλής είσαι;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.