Elina(:
Νεοφερμένο μέλος

ενδιαφερομαι για αρχιτεκτονικη και η βαση ειναι 22.152 μορια!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EpaRon
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μη βλέπεις νούμερα και τρομάζεις. Είναι 22152 αλλά με τους βαθμούς του σχεδίου, που είναι ειδικό μάθημα και μετράει παραπάνω.
Πάντως αν διαβάσεις και κάνεις μια σωστή προετοιμασία δεν είναι δύσκολο να μπείς!
Σκέψου ότι τόσα άτομα κάθε χρόνο πάνε στο ΕΜΠ... Γιατί να μην είσαι και εσύ ένα από αυτά;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Elina(:
Νεοφερμένο μέλος

ξερω ειναι πολυ νωρις να το σκεφτομαι αλλα ειναι κατι σαν ονειρο ζωης να μπω εκει...
το προβλημα ειναι οτι μενω μυκονο οπου η εκπαιδευση ειναι αρκετα...εμ πως να το πω ,σε δευτερη μοιρα και δν εχουμε τα ειδικα φροντιστηρια εδω...
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Elina(:
Νεοφερμένο μέλος

το ελπιζω αλλα δν υπαρχει σχεδιο στη πρωτη λυκειου υπαρχει???
γτ μυκονο δν εχουμε τπτ για σχεδιο
μονο να μην χρειαστει να παρω καλλιτεχνικα...δν εχω καμια ορεξη να κανω ανθρωπακια....
aliki_s
Εκκολαπτόμενο μέλος

Elina(:
Νεοφερμένο μέλος

δν εχουμε τετοια εδω...
μονο στην αθηνα απ'οτι ξερω...
αχχ τι να κανω...καθε χρονο ανεβενουν και περισσοτερο οι βασεις...
ελπιζω σε 3 χρονια να μν ειναι ΤΟΣΟ χαλια.....
NatasaMyk
Νεοφερμένο μέλος

Παντως, εχεις δικιο, δυσκολο να επιτυχεις υψηλη βαθμολογια με τα φροντ. που υπαρχουν εδω. Τα ιδιαιτερα (σε συγκεκριμενους καθηγητες) στην τριτη λυκειου ομως πιστευω οτι μπορουν να βοηθησουν αρκετα. Πανω απ'ολα χρειαζεται προσπαθεια δικη σου.. Αν διαβαζεις σωστα κλπκλπ, μπορεις να καταφερεις πολλα.
Α, οσο για τα σχεδια, προπερσι που εδιναν δυο κοπελες για αρχιτεκτονικη, θυμαμαι οτι πηγαιναν καθε δυο Σ/Κ στην αθηνα και εκαναν μαθηματα.. Κουραστικο αλλα...
kay
Νεοφερμένο μέλος

σου αρεσει το σχεδιο ως σχεδιο?
η σου αρεσουν τα κτιρια?γιατι νομιζω οτι μεσα η σχολη εχει αρκετα εικαστικα/καλλιτεχνικα μαθηματα καθως και θεωρητικα μαθηματα τεχνης....δν εχω καμια ορεξη να κανω ανθρωπακια....
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος

Elina(:
Νεοφερμένο μέλος

ναι εγω ειμαι

οντοσ ειναι κουραστικο να πηγαινοερχεσαι αλλα πιστευω το αξιζει...
ειναι πολυ καλη σχολη....
εσυ που περασες??? :xixi:
για kay: ποπο ...
ειναι οτι δν ειναι το φορτε μου η ζωγραφικη αλλα πιστευω υπηρχαν και αλλοι που δν τουσ αρεσε η ζωγραφικη!!!
απλα το επαγγελμα μαρεσει παρα πολυ και ειναι το μοναδικο που με ενθουσιαζει....
μωρε ας περασω εγω και θα κανω ολα τ ανθρωπακια της Κομνηνου επαναληψη [ξερει η νατασα...χαχαχαχα]
Nanou!!
Νεοφερμένο μέλος

παντως το ΕΜΠ αξίζει, όσο ζόρι κ αν είναι. κ το 22000 δν ειναι κατι τρομακτικο. γραμμικο κ ελευθερο εχουν 2% συντελεστη
ασε που τα θέματα (εκτος μαθηματικων...) ηταν βατα κ βοηθησαν.
kay
Νεοφερμένο μέλος

NatasaMyk
Νεοφερμένο μέλος

για νατασα: ουυυ
ναι εγω ειμαι
οντοσ ειναι κουραστικο να πηγαινοερχεσαι αλλα πιστευω το αξιζει...
ειναι πολυ καλη σχολη....
εσυ που περασες??? :xixi:
για kay: ποπο ...
ειναι οτι δν ειναι το φορτε μου η ζωγραφικη αλλα πιστευω υπηρχαν και αλλοι που δν τουσ αρεσε η ζωγραφικη!!!
απλα το επαγγελμα μαρεσει παρα πολυ και ειναι το μοναδικο που με ενθουσιαζει....
μωρε ας περασω εγω και θα κανω ολα τ ανθρωπακια της Κομνηνου επαναληψη [ξερει η νατασα...χαχαχαχα]
Μαθηματικο περασα, αυτο ηθελα..
Πωπω αυτο με τα ανθρωπακια μου χε σπασει τα νευρα. Καθε χρονο σε ολο το γυμνασιο καναμε τα ιδια.. Το βαριομουν απιστευτα. Παντα ειχα τον χαμηλοτερο βαθμο (17)

Παντως στην Β'Λυκειου που εχει ελευθερο , αυτο που κανουν σε γενικες γραμμες ειναι να βλεπουν κατι (πχ ενα μπουκαλι πανω στην εδρα) και να το ζωγραφιζουν, οπως δηλαδη ειναι περιπου και στις Πανελληνιες.
Fosa
Εκκολαπτόμενο μέλος

Anarki
Διάσημο μέλος

Παρατηρώ κι εγώ μια αδικαιολόγητη εξύψωση του ΕΜΠ πάντως γενικά.
Elina(:
Νεοφερμένο μέλος

1.ειν απο τις καλητερες σχολεσ στ ελλαδα
2.η α8ηνα ειναι κοντα στη μυκονο
3.εχω σπιτι και συγγενεις στ α8ηνα...
4.μαρεσει μονο αυτο!!!
{νατασα συγχαρητηρια!!!! καλη φοιτητικη ζωη!!!}
Iliaso
Περιβόητο μέλος

δλδ δν ειναι κατι ντε και καλα ανωτερο απο τα αλλα...
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Mitlos
- eltqt
- Yorgos L
- akis_95
- math2arch
- mermaid89
- V@Per
- EllieKal
- P.Dam.
- xristarac
- A350
- kiyoshi
- ένας τυχαίος
- Unboxholics
- Mammy Nun
- Hased Babis
- Leo komm
- Μήτσος10
- Lifelong Learner
- estrela
- Φινεύς
- χημεια4λαιφ
- Victwras777
- g59
- eukleidhs1821
- Rina
- Mikachu
- thekwarxitektonikh
- evma048
- twot
- thenutritionist
- Nikos05
- desp1naa
- Scandal
- Renia21
- yoef
- sarahmara
- RRRRRR1
- Dr. Gl. Luminous
- Devilshjoker
- Χρυσουλα-Δημητρα
- dovellos_p
- ggl
- Xara
- Ria99
- kwstas03
- Dionyshs1
- lnesb
- Κλημεντίνη
- Ζωή Τ
- Jimmy20
- Maria@2000
- Georgekk
- SlimShady
- stefan
- Eri0611
- korlef
- KingOfPop
- Johnman97
- Red
- Ryuzaki
- tsiobieman
- igeorgeoikonomo
- panosveki
- angies
- anastasis06
- Nala
- Memetchi
- KingPoul
- Joannana
- kay
- the purge
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.