Ενστασεις θα γινουν φετος αλλα εχουν βαλει παραγραφο στον νομο (να μην το ψαχνω τωρα) η οποια με αλλα λογια λεει οτι εξεταζονται οταν το υπαιθ ή η πλαση ολη εκαναν λαθος.
Ποιες ηταν οι αιτιες για ενσταση
1. Εχω και εγω τα ιδια μορια με τον τελευταιο (κ.ο.μ) γιατι δεν με βαζεται μεσα (ισσοβαθμια) ? Οχι γιατι εχεις λιγοτερα πανελληνιων. (περυσι ηταν ΟΚ)
2. Μπηκα στην δευτερη επιλογη μου αλλα ηταν αναγκαστικη επιλογη, τα 5 μορια μου δεν μου επιτρεπουν να ζησω εκει. Οχι το Υπαιθ δεν εκανε λαθος. (προπερσι υπο προυποθεσεις Οκ)
3. Πηρατε με 6 μορια τον τελευταιο, εγω εχω 5,5 δεν φτανει το εισοδημα να ζησω στην επαρχια. Οχι δεν εχουμε θεσεις , δεν καναμε λαθος, αλλα μην ανυσηχεις κατασκευαζουμε εστιες ΣΔΙΤ. (προπερσι ισως οκ)
4. Κοιταξτε δεν εχω πολλα μορια αλλα θελω την μετεγγραφη και εχω γνωστο, Καλα να δουμε τι θα κανουμε ( παντα ηταν Οκ υπο προυποθεσεις)
5. Εχω θεματα υγειας και πρεπει να ειμαι σπιτι. Κανε κατ' εξαιρεση (προπερσι εξεταζοταν κατα περιπτωση)
Προπερσι αν θυμαμαι καλα απο τις ενστασεις ικανοποιουσαν τα 2/3 απο μορια και σχεδον ολες (ηταν πολυ λιγες) απο αδελφια.
Περυσι απο τις 4000 περιπου ικανοποιησαν καπου 700+
Για αυτο φετος εφτιαξαν και το νομο ωστε να μην υπαρχουν πολλες ενστασεις και να πατουν καπου.
''Δεν καναμε εμεις λαθος''
Η δικη σου ενσταση που χωρα?
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Νοεμβρίου 2020
Να το αλλαξει παραυτα διοτι τα 8,5 χτυπουν κοκκινο εισερχεται στην περιοχη πολυτεκνειας χωρις χαρτι θα τον ψαξουν ενδελεχως απο το οικογενειακης και θα στειλουν την μετεγγραφη πισω υπαιθ να μειωση μορια. Θα παρει την μετεγγραφη στο τελος μετα απο καθυστερηση και ισως χασει το εξαμηνο. Δεν εχει κερδος να κανει κατι τετοιο , τα μορια του ειναι ηδη ψηλα. Ρωτηστε και το υπαιθ.