Καλησπερα κυρια ελενη
Ας συνοψισουμε λιγο τα δεδομενα του εργου μας.
Η οικογενεια μενει ηγουμενιτσα ή οποια ανηκει σε περιφερεια που εχει πρωτευουσα τα Ιωαννινα,οπου υπαρχει το ομώνυμο πανεπιστημιο με μεγαλη σχολη οικονομικων σπουδων και Πανεπιστημιακο Νοσοκομειο λογω ιατρικης σχολης.
Θελουμε να παρουμε μετεγγραφη στο οικονομικο ΟΠΑ αθηνα και ειμαστε οικονομικο Ιωαννινα.
Πληρουμε τις βασικες προυποθεσεις , εχουμε πανω απο 15800-2750=13050 μορια και οι σχολες ειναι αντιστοιχες.
Ως δικαιολογητικα για να στηριξουμε την μετεγγραφη εχουμε ,4 οικονομικα μορια και κεπα παιδιου . Αυτα τα δυο δεν μπορουν να δρασουν συνδιαστικα στον νομο μετεγγραφων ,καθε ενα ειναι μια ξεχωριστη κατηγορια.
Δικαιολογητικο κεπα παιδιου
Πολυ ισχυρο χαρτι αλλα μπορει να μας παει μονο ηγουμενιτσα και επειδη δεν εχουμε εκει αντιστοιχη πανεπιστημιακη σχολη μπορουμε να παμε ιωαννινα το οποιο ειναι δωρο αδωρο γιατι εκει ειμαστε ηδη.
Υπαρχει περιπτωση κανωντας αργοτερα αιτηση κατ εξαιρεση να μας φερουν στο ΟΠΑ μονο αν μπορεσουμε με βεβαιωση αθηναικου νοσοκομειου να υποστηριξουμε το παιδι χρειαζετε ιατρικη συχνη φροντιδα η οποια παρεχεται μονο σε νοσοκομειο της αθηνα. Αυτο το δυσκολεύει το γεγονος οτι τα ιωαννινα εχουν κυριο και πανεπιστημιακο νοσοκομειο, χωρις βεβαια να ειναι ακατορθωτο. Υπαρχουν περιπτωσεις που αντιμετωπιζονται πολυ ειδικα , οπως ο αμφιβλιστροειδεις και η ωχρα κηλίδα του ματιου αντιμετωτιζονται στο αττικον και γεννηματας , οι παθησεις λαβύρινθου αυτιου στον ερυθρο σταυρο και ας εχει η αθηνα παρα πολλα πανεπιστημιακα νοσοκομεια. Εν παση περιπτώση η υποθεση αυτη ειναι περιπλοκη και εσεις δεν εχετε αναλογο χαρτι, αν το ειχατε θα το λεγατε.
4 οικονομικα μορια
Εδω δεν εχουμε περιορισμους αλλα εχουμε την διαγωνιστικη αμφιβολία.
Οπως σας ειπα σε προηγουμενη γραφη το ΟΠΑ κατα την εκτιμιση μου θα ειναι στα 2 μορια οποτε εχετε πολυ καλες προυποθεσεις.
επιπλεον πληροφορια.
Ο νομος ειναι νομος αλλα την εφαρμογη του την εχει αναλαβει η ηλεκτρονικη πλατφορμα που ''συνομιλει'' με τους χρηστες. Σε καποιες περιπτωσεις η πλατφορμα δεν συμφωνει με τον νομο ή κινειται στις παρυφές του. Οποτε μπορειτε να ''συνομιλησετε'' μαζι της για την περιπτωση του κεπα παιδιου και να σας πει τις επιλογες της. Εγω δεν μπορω να τοκανω για εσας γιατι δεν εχω εντοπιοτητα και τα ειδικα στοιχεια.
Η προταση μου, η οποια πηγαζει μονο απο τον νομο, ειναι να πατε με τα 4 οικονομικα μορια.
Σε ακραια περιπτωση αποτυχιας , μπορειτε του χρονου να κανετε μια ''μετοικεσία'' αθηνα και να κανεται χρηση του κεπα παιδιου. Φετος το κοριτσι κοντα σας θα ειναι ολο τον χρονο με το λαπτοπ του.
Ελπιζω να ειναι ικανοποιητικα αυτα .