Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 22:40 Ο Shadowfax: #401 28-06-11 22:40 Εγώ το κομματάκι με τον αριθμό απ' το σκισμένο χαρτί που τον είχε αρχικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 22:40 Η aLe3ouLa έγραψε: #402 28-06-11 22:40 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: μα αν δε στο βγαζει στην πρωτη επιλογη δε θα στο βγαλει και στην τριτη Click για ανάπτυξη... Πάμε ξανά. Με την πρώτη επιλογή μου έβγαζε σφάλμα και με την τρίτη βγάζει το μηχανογραφικό. Κάτι θα κάναν στο σύστημα ώστε να το βγάζει μόνο η τρίτη επιλογή. or something like that. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 22:41 Η Ερινύς έγραψε: #403 28-06-11 22:41 Μπορει να εχετε δικιο, αλλα δεν ειναι και τα πιο τζιμανια εκει στο υπουργειο. Αν ειναι να μπω να το δω και να γινει καμια στραβη και να εμφανισει σε αυτους το προχειρο (το οποιο ειναι αρκετα διαφορετικο), καλυτερα να κρατησω το τυπωμενο ως αποδεικτικο στοιχειο. Ενταξει, μπορει να ειναι πολυ παραλογο, αλλα ειναι η 1η χρονια που εφαρμοζεται και εχω ψιλοαγχωθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 22:45 Ο rolingstones: #404 28-06-11 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Πάμε ξανά. Με την πρώτη επιλογή μου έβγαζε σφάλμα και με την τρίτη βγάζει το μηχανογραφικό. Κάτι θα κάναν στο σύστημα ώστε να το βγάζει μόνο η τρίτη επιλογή. or something like that. Click για ανάπτυξη... αυτο σημερα στο εκανε με την πρωτη επιλογη?σε ρωταω γιατι ειπες πριν οτι δε στο βγαζε και τις προηγουμενες μερες που τις προηγουμενες μερες δουλευε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 22:47 Ο Shadowfax: #405 28-06-11 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Πάμε ξανά. Με την πρώτη επιλογή μου έβγαζε σφάλμα και με την τρίτη βγάζει το μηχανογραφικό. Κάτι θα κάναν στο σύστημα ώστε να το βγάζει μόνο η τρίτη επιλογή. or something like that. Click για ανάπτυξη... Δες λίγο και πες μου κάτι, έχει ημερομηνία η σελίδα που βλέπεις ή όχι; Αν ναι τι λέει τη σημερινή ή της ημέρας που το οριστικοποίησες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 22:49 Ο rolingstones: #406 28-06-11 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Δες λίγο και πες μου κάτι, έχει ημερομηνία η σελίδα που βλέπεις ή όχι; Αν ναι τι λέει τη σημερινή ή της ημέρας που το οριστικοποίησες; Click για ανάπτυξη... τη σημερινη θα λεει στανταρ αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 22:52 Η aLe3ouLa έγραψε: #407 28-06-11 22:52 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: αυτο σημερα στο εκανε με την πρωτη επιλογη?σε ρωταω γιατι ειπες πριν οτι δε στο βγαζε και τις προηγουμενες μερες που τις προηγουμενες μερες δουλευε Click για ανάπτυξη... Από την μέρα που το οριστικοποίησα μου βγάζει σφάλμα όταν πάω να μπω από την πρώτη επιλογή. Με την τρίτη όλα οκ. Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Δες λίγο και πες μου κάτι, έχει ημερομηνία η σελίδα που βλέπεις ή όχι; Αν ναι τι λέει τη σημερινή ή της ημέρας που το οριστικοποίησες; Click για ανάπτυξη... Δε μου ανοίγει καινούρια σελίδα όταν κάνω log in. Μου δίνει να κατεβάσω το μηχανογραφικό μου. Ίσως φταίει ο explorer για αυτό. Και για τους δυσπιστους: https://imageshack.us/photo/my-images/856/86568728.png/ To S το πάτησα καταλάθος όταν έκανα printscreen, μετά τα έβαλα και στα ελληνικά και τζίφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 22:52 Ο Shadowfax: #408 28-06-11 22:52 @rolingstones: uhuh και γιατί αυτό; Θέλω να πω γιατί τόση σιγουριά; Δε μου ανοίγει καινούρια σελίδα όταν κάνω log in. Μου δίνει να κατεβάσω το μηχανογραφικό μου. Ίσως φταίει ο explorer για αυτό. Click για ανάπτυξη... Ναι βρε στο μηχανογραφικό σου εννοώ. Δες την ημερομηνία αν έχει. ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ EXPLORER; Και για τους δυσπιστους: https://imageshack.us/photo/my-images/856/86568728.png/ To S το πάτησα καταλάθος όταν έκανα printscreen, μετά τα έβαλα και στα ελληνικά και τζίφος. Click για ανάπτυξη... Στην πρώτη επιλογή πάντως είναι αγγλικά τα αρχικά σου. edit1: FAIL, δεν είδα αυτό που είπες για το prntscreen. edit2: Double post fail. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Ιουνίου 2011 aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 22:59 Η aLe3ouLa έγραψε: #409 28-06-11 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Ναι βρε στο μηχανογραφικό σου εννοώ. Δες την ημερομηνία αν έχει. ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ EXPLORER; Click για ανάπτυξη... Στο μηχανογραφικό έχει την σημερινή ημερομηνία. :p Γιατί δεν ανοίγει το υπερσύγχρονο σύστημα του ΜΔ με chrome. :p Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Στην πρώτη επιλογή πάντως είναι αγγλικά τα αρχικά σου. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό εννοώ,είμαι χαζή και το έβαλα στα Αγγλικά. Το δοκίμασα και στα ελληνικά και είχα το ίδιο επιτυχές (not) αποτέλεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:03 Ο Shadowfax: #410 28-06-11 23:03 Στο μηχανογραφικό έχει την σημερινή ημερομηνία. :p Click για ανάπτυξη... A! Να 'σαι καλά, ευχαριστώ. Γιατί δεν ανοίγει το υπερσύγχρονο σύστημα του ΜΔ με chrome. :p Click για ανάπτυξη... Και γιατί chrome; Opera. Ναι αυτό εννοώ,είμαι χαζή και το έβαλα στα Αγγλικά. Το δοκίμασα και στα ελληνικά και είχα το ίδιο επιτυχές (not) αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... Ναι το κατάλαβα μετά που, well, διάβασα τι είπες βασικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:04 Ο rolingstones: #411 28-06-11 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Στο μηχανογραφικό έχει την σημερινή ημερομηνία. :p Γιατί δεν ανοίγει το υπερσύγχρονο σύστημα του ΜΔ με chrome. :p Ναι αυτό εννοώ,είμαι χαζή και το έβαλα στα Αγγλικά. Το δοκίμασα και στα ελληνικά και είχα το ίδιο επιτυχές (not) αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... ειδες shadowfax γτ ημουν σιγουρος ρε συ παντως δε μου φαινονται φυσιολογικα αυτα που λες οτι ουτε τις προηγουμενες μερες δεν σου ανοιγε η πρωτη επιλογη παρεππτοντως το 2008 ειχες δωσει πρωτη φορα?σε ρωταω γτ βλεπω ο κωδικος σου ξεκιναει απο 080 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιουνίου 2011 aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:10 Η aLe3ouLa έγραψε: #412 28-06-11 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: A! Να 'σαι καλά, ευχαριστώ. Και γιατί chrome; Opera. Ναι το κατάλαβα μετά που, well, διάβασα τι είπες βασικά. Click για ανάπτυξη... Τίποτα καλέ. Έχω δοκιμάσει τον Όπερα και κατέληξα ότι ο Chrome με βολεύει περισσότερο. Γενικά έχω δοκιμάσει πάρα πολλούς browser και έχω καταλήξει πως οι άλλοι είναι αργοί ή δε μ'αρέσει τo design ή δε ξέρω εγώ τι. Και ναι είμαστε off. Και τρελή mode off επίσης. Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: ειδες shadowfax γτ ημουν σιγουρος ρε συ παντως δε μου φαινονται φυσιολογικα αυτα που λες οτι ουτε τις προηγουμενες μερες δεν σου ανοιγε η πρωτη επιλογη παρεππτοντως το 2008 ειχες δωσει πρωτη φορα?σε ρωταω γτ βλεπω ο κωδικος σου ξεκιναει απο 080 Click για ανάπτυξη... Καλέ καμία μέρα δε μου άνοιγε με την πρώτη επιλογή και είχα ψιλοφρικάρει. Λέω πάει μαλακία έκανα. Ναι το 2008 έδωσα πρώτη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:17 Ο rolingstones: #413 28-06-11 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Τίποτα καλέ. Έχω δοκιμάσει τον Όπερα και κατέληξα ότι ο Chrome με βολεύει περισσότερο. Γενικά έχω δοκιμάσει πάρα πολλούς browser και έχω καταλήξει πως οι άλλοι είναι αργοί ή δε μ'αρέσει τo design ή δε ξέρω εγώ τι. Και ναι είμαστε off. Και τρελή mode off επίσης. Καλέ καμία μέρα δε μου άνοιγε με την πρώτη επιλογή και είχα ψιλοφρικάρει. Λέω πάει μαλακία έκανα. Ναι το 2008 έδωσα πρώτη φορά. Click για ανάπτυξη... και πως το αποφασισες μετα απο 3 χρονια να ξαναδωσεις πανελληνιες?τι κατευθυνση ησουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:22 Η aLe3ouLa έγραψε: #414 28-06-11 23:22 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: και πως το αποφασισες μετα απο 3 χρονια να ξαναδωσεις πανελληνιες?τι κατευθυνση ησουν? Click για ανάπτυξη... Έχω δώσει 3 φορές πανελλήνιες και είπα να δώσω και ένα 10% ΜΠΑΣ και περάσω. Ήμουν τεχνολογική και έβγαλα τα ταπεινά 16.700 μόρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:24 Ο rolingstones: #415 28-06-11 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Έχω δώσει 3 φορές πανελλήνιες και είπα να δώσω και ένα 10% ΜΠΑΣ και περάσω. Ήμουν τεχνολογική και έβγαλα τα ταπεινά 16.700 μόρια. Click για ανάπτυξη... αρχισες να δινεις απο το 2008 εως το 2010?χαρας στο κουραγιο σου παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:28 Η aLe3ouLa έγραψε: #416 28-06-11 23:28 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: αρχισες να δινεις απο το 2008 εως το 2010?χαρας στο κουραγιο σου παντως Click για ανάπτυξη... Ναι. Και είμαστε και τελείως off. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:34 Ο rolingstones: #417 28-06-11 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Ναι. Και είμαστε και τελείως off. Click για ανάπτυξη... ον ειμαστε τι οφφ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:36 Η aLe3ouLa έγραψε: #418 28-06-11 23:36 off topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:44 Ο Dias έγραψε: #419 28-06-11 23:44 Μέχρι χθες γινόταν να δούμε το τελικό μηχανογραφικό μας δελτίο από τις 2 πρώτες επιλογές, με τον αριθμό του κατρελακίου και τα ΣΞΜΨ μας. Όμως μπορούσε ο και καθένας (π.χ. ο πισινός μας συμμαθητής) που ήξερε αυτά τα στοιχεία να δει το δει. Σήμερα δεν μπορούμε. Δεν νομίζω να είναι βλάβη ή θέμα browser. Μάλλον το μηχανογραφικό μας θεωρήθηκε προσωπικό δεδομένο και έκαναν να μην εμφανίζεται πλέον έτσι. Μπορούμε όμως να το δούμε από την 3η επιλογή με χρήση του κωδικού του μηχανογραφικού και του κωδικού που φτιάξαμε στο σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:46 Ο rolingstones: #420 28-06-11 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μέχρι χθες γινόταν να δούμε το τελικό μηχανογραφικό μας δελτίο από τις 2 πρώτες επιλογές, με τον αριθμό του κατρελακίου και τα ΣΞΜΨ μας. Όμως μπορούσε ο και καθένας (π.χ. ο πισινός μας συμμαθητής) που ήξερε αυτά τα στοιχεία να δει το δει. Σήμερα δεν μπορούμε. Δεν νομίζω να είναι βλάβη ή θέμα browser. Μάλλον το μηχανογραφικό μας θεωρήθηκε προσωπικό δεδομένο και έκαναν να μην εμφανίζεται πλέον έτσι. Μπορούμε όμως να το δούμε από την 3η επιλογή με χρήση του κωδικού του μηχανογραφικού και του κωδικού που φτιάξαμε στο σχολείο. Click για ανάπτυξη... αφου το λεει ο διας ηρεμιστε ολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ το κομματάκι με τον αριθμό απ' το σκισμένο χαρτί που τον είχε αρχικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 22:40 Η aLe3ouLa έγραψε: #402 28-06-11 22:40 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: μα αν δε στο βγαζει στην πρωτη επιλογη δε θα στο βγαλει και στην τριτη Click για ανάπτυξη... Πάμε ξανά. Με την πρώτη επιλογή μου έβγαζε σφάλμα και με την τρίτη βγάζει το μηχανογραφικό. Κάτι θα κάναν στο σύστημα ώστε να το βγάζει μόνο η τρίτη επιλογή. or something like that. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 22:41 Η Ερινύς έγραψε: #403 28-06-11 22:41 Μπορει να εχετε δικιο, αλλα δεν ειναι και τα πιο τζιμανια εκει στο υπουργειο. Αν ειναι να μπω να το δω και να γινει καμια στραβη και να εμφανισει σε αυτους το προχειρο (το οποιο ειναι αρκετα διαφορετικο), καλυτερα να κρατησω το τυπωμενο ως αποδεικτικο στοιχειο. Ενταξει, μπορει να ειναι πολυ παραλογο, αλλα ειναι η 1η χρονια που εφαρμοζεται και εχω ψιλοαγχωθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 22:45 Ο rolingstones: #404 28-06-11 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Πάμε ξανά. Με την πρώτη επιλογή μου έβγαζε σφάλμα και με την τρίτη βγάζει το μηχανογραφικό. Κάτι θα κάναν στο σύστημα ώστε να το βγάζει μόνο η τρίτη επιλογή. or something like that. Click για ανάπτυξη... αυτο σημερα στο εκανε με την πρωτη επιλογη?σε ρωταω γιατι ειπες πριν οτι δε στο βγαζε και τις προηγουμενες μερες που τις προηγουμενες μερες δουλευε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 22:47 Ο Shadowfax: #405 28-06-11 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Πάμε ξανά. Με την πρώτη επιλογή μου έβγαζε σφάλμα και με την τρίτη βγάζει το μηχανογραφικό. Κάτι θα κάναν στο σύστημα ώστε να το βγάζει μόνο η τρίτη επιλογή. or something like that. Click για ανάπτυξη... Δες λίγο και πες μου κάτι, έχει ημερομηνία η σελίδα που βλέπεις ή όχι; Αν ναι τι λέει τη σημερινή ή της ημέρας που το οριστικοποίησες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 22:49 Ο rolingstones: #406 28-06-11 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Δες λίγο και πες μου κάτι, έχει ημερομηνία η σελίδα που βλέπεις ή όχι; Αν ναι τι λέει τη σημερινή ή της ημέρας που το οριστικοποίησες; Click για ανάπτυξη... τη σημερινη θα λεει στανταρ αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 22:52 Η aLe3ouLa έγραψε: #407 28-06-11 22:52 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: αυτο σημερα στο εκανε με την πρωτη επιλογη?σε ρωταω γιατι ειπες πριν οτι δε στο βγαζε και τις προηγουμενες μερες που τις προηγουμενες μερες δουλευε Click για ανάπτυξη... Από την μέρα που το οριστικοποίησα μου βγάζει σφάλμα όταν πάω να μπω από την πρώτη επιλογή. Με την τρίτη όλα οκ. Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Δες λίγο και πες μου κάτι, έχει ημερομηνία η σελίδα που βλέπεις ή όχι; Αν ναι τι λέει τη σημερινή ή της ημέρας που το οριστικοποίησες; Click για ανάπτυξη... Δε μου ανοίγει καινούρια σελίδα όταν κάνω log in. Μου δίνει να κατεβάσω το μηχανογραφικό μου. Ίσως φταίει ο explorer για αυτό. Και για τους δυσπιστους: https://imageshack.us/photo/my-images/856/86568728.png/ To S το πάτησα καταλάθος όταν έκανα printscreen, μετά τα έβαλα και στα ελληνικά και τζίφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 22:52 Ο Shadowfax: #408 28-06-11 22:52 @rolingstones: uhuh και γιατί αυτό; Θέλω να πω γιατί τόση σιγουριά; Δε μου ανοίγει καινούρια σελίδα όταν κάνω log in. Μου δίνει να κατεβάσω το μηχανογραφικό μου. Ίσως φταίει ο explorer για αυτό. Click για ανάπτυξη... Ναι βρε στο μηχανογραφικό σου εννοώ. Δες την ημερομηνία αν έχει. ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ EXPLORER; Και για τους δυσπιστους: https://imageshack.us/photo/my-images/856/86568728.png/ To S το πάτησα καταλάθος όταν έκανα printscreen, μετά τα έβαλα και στα ελληνικά και τζίφος. Click για ανάπτυξη... Στην πρώτη επιλογή πάντως είναι αγγλικά τα αρχικά σου. edit1: FAIL, δεν είδα αυτό που είπες για το prntscreen. edit2: Double post fail. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Ιουνίου 2011 aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 22:59 Η aLe3ouLa έγραψε: #409 28-06-11 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Ναι βρε στο μηχανογραφικό σου εννοώ. Δες την ημερομηνία αν έχει. ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ EXPLORER; Click για ανάπτυξη... Στο μηχανογραφικό έχει την σημερινή ημερομηνία. :p Γιατί δεν ανοίγει το υπερσύγχρονο σύστημα του ΜΔ με chrome. :p Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Στην πρώτη επιλογή πάντως είναι αγγλικά τα αρχικά σου. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό εννοώ,είμαι χαζή και το έβαλα στα Αγγλικά. Το δοκίμασα και στα ελληνικά και είχα το ίδιο επιτυχές (not) αποτέλεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:03 Ο Shadowfax: #410 28-06-11 23:03 Στο μηχανογραφικό έχει την σημερινή ημερομηνία. :p Click για ανάπτυξη... A! Να 'σαι καλά, ευχαριστώ. Γιατί δεν ανοίγει το υπερσύγχρονο σύστημα του ΜΔ με chrome. :p Click για ανάπτυξη... Και γιατί chrome; Opera. Ναι αυτό εννοώ,είμαι χαζή και το έβαλα στα Αγγλικά. Το δοκίμασα και στα ελληνικά και είχα το ίδιο επιτυχές (not) αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... Ναι το κατάλαβα μετά που, well, διάβασα τι είπες βασικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:04 Ο rolingstones: #411 28-06-11 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Στο μηχανογραφικό έχει την σημερινή ημερομηνία. :p Γιατί δεν ανοίγει το υπερσύγχρονο σύστημα του ΜΔ με chrome. :p Ναι αυτό εννοώ,είμαι χαζή και το έβαλα στα Αγγλικά. Το δοκίμασα και στα ελληνικά και είχα το ίδιο επιτυχές (not) αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... ειδες shadowfax γτ ημουν σιγουρος ρε συ παντως δε μου φαινονται φυσιολογικα αυτα που λες οτι ουτε τις προηγουμενες μερες δεν σου ανοιγε η πρωτη επιλογη παρεππτοντως το 2008 ειχες δωσει πρωτη φορα?σε ρωταω γτ βλεπω ο κωδικος σου ξεκιναει απο 080 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιουνίου 2011 aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:10 Η aLe3ouLa έγραψε: #412 28-06-11 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: A! Να 'σαι καλά, ευχαριστώ. Και γιατί chrome; Opera. Ναι το κατάλαβα μετά που, well, διάβασα τι είπες βασικά. Click για ανάπτυξη... Τίποτα καλέ. Έχω δοκιμάσει τον Όπερα και κατέληξα ότι ο Chrome με βολεύει περισσότερο. Γενικά έχω δοκιμάσει πάρα πολλούς browser και έχω καταλήξει πως οι άλλοι είναι αργοί ή δε μ'αρέσει τo design ή δε ξέρω εγώ τι. Και ναι είμαστε off. Και τρελή mode off επίσης. Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: ειδες shadowfax γτ ημουν σιγουρος ρε συ παντως δε μου φαινονται φυσιολογικα αυτα που λες οτι ουτε τις προηγουμενες μερες δεν σου ανοιγε η πρωτη επιλογη παρεππτοντως το 2008 ειχες δωσει πρωτη φορα?σε ρωταω γτ βλεπω ο κωδικος σου ξεκιναει απο 080 Click για ανάπτυξη... Καλέ καμία μέρα δε μου άνοιγε με την πρώτη επιλογή και είχα ψιλοφρικάρει. Λέω πάει μαλακία έκανα. Ναι το 2008 έδωσα πρώτη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:17 Ο rolingstones: #413 28-06-11 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Τίποτα καλέ. Έχω δοκιμάσει τον Όπερα και κατέληξα ότι ο Chrome με βολεύει περισσότερο. Γενικά έχω δοκιμάσει πάρα πολλούς browser και έχω καταλήξει πως οι άλλοι είναι αργοί ή δε μ'αρέσει τo design ή δε ξέρω εγώ τι. Και ναι είμαστε off. Και τρελή mode off επίσης. Καλέ καμία μέρα δε μου άνοιγε με την πρώτη επιλογή και είχα ψιλοφρικάρει. Λέω πάει μαλακία έκανα. Ναι το 2008 έδωσα πρώτη φορά. Click για ανάπτυξη... και πως το αποφασισες μετα απο 3 χρονια να ξαναδωσεις πανελληνιες?τι κατευθυνση ησουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:22 Η aLe3ouLa έγραψε: #414 28-06-11 23:22 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: και πως το αποφασισες μετα απο 3 χρονια να ξαναδωσεις πανελληνιες?τι κατευθυνση ησουν? Click για ανάπτυξη... Έχω δώσει 3 φορές πανελλήνιες και είπα να δώσω και ένα 10% ΜΠΑΣ και περάσω. Ήμουν τεχνολογική και έβγαλα τα ταπεινά 16.700 μόρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:24 Ο rolingstones: #415 28-06-11 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Έχω δώσει 3 φορές πανελλήνιες και είπα να δώσω και ένα 10% ΜΠΑΣ και περάσω. Ήμουν τεχνολογική και έβγαλα τα ταπεινά 16.700 μόρια. Click για ανάπτυξη... αρχισες να δινεις απο το 2008 εως το 2010?χαρας στο κουραγιο σου παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:28 Η aLe3ouLa έγραψε: #416 28-06-11 23:28 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: αρχισες να δινεις απο το 2008 εως το 2010?χαρας στο κουραγιο σου παντως Click για ανάπτυξη... Ναι. Και είμαστε και τελείως off. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:34 Ο rolingstones: #417 28-06-11 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Ναι. Και είμαστε και τελείως off. Click για ανάπτυξη... ον ειμαστε τι οφφ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:36 Η aLe3ouLa έγραψε: #418 28-06-11 23:36 off topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:44 Ο Dias έγραψε: #419 28-06-11 23:44 Μέχρι χθες γινόταν να δούμε το τελικό μηχανογραφικό μας δελτίο από τις 2 πρώτες επιλογές, με τον αριθμό του κατρελακίου και τα ΣΞΜΨ μας. Όμως μπορούσε ο και καθένας (π.χ. ο πισινός μας συμμαθητής) που ήξερε αυτά τα στοιχεία να δει το δει. Σήμερα δεν μπορούμε. Δεν νομίζω να είναι βλάβη ή θέμα browser. Μάλλον το μηχανογραφικό μας θεωρήθηκε προσωπικό δεδομένο και έκαναν να μην εμφανίζεται πλέον έτσι. Μπορούμε όμως να το δούμε από την 3η επιλογή με χρήση του κωδικού του μηχανογραφικού και του κωδικού που φτιάξαμε στο σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:46 Ο rolingstones: #420 28-06-11 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μέχρι χθες γινόταν να δούμε το τελικό μηχανογραφικό μας δελτίο από τις 2 πρώτες επιλογές, με τον αριθμό του κατρελακίου και τα ΣΞΜΨ μας. Όμως μπορούσε ο και καθένας (π.χ. ο πισινός μας συμμαθητής) που ήξερε αυτά τα στοιχεία να δει το δει. Σήμερα δεν μπορούμε. Δεν νομίζω να είναι βλάβη ή θέμα browser. Μάλλον το μηχανογραφικό μας θεωρήθηκε προσωπικό δεδομένο και έκαναν να μην εμφανίζεται πλέον έτσι. Μπορούμε όμως να το δούμε από την 3η επιλογή με χρήση του κωδικού του μηχανογραφικού και του κωδικού που φτιάξαμε στο σχολείο. Click για ανάπτυξη... αφου το λεει ο διας ηρεμιστε ολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: μα αν δε στο βγαζει στην πρωτη επιλογη δε θα στο βγαλει και στην τριτη Click για ανάπτυξη... Πάμε ξανά. Με την πρώτη επιλογή μου έβγαζε σφάλμα και με την τρίτη βγάζει το μηχανογραφικό. Κάτι θα κάναν στο σύστημα ώστε να το βγάζει μόνο η τρίτη επιλογή. or something like that. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 22:41 Η Ερινύς έγραψε: #403 28-06-11 22:41 Μπορει να εχετε δικιο, αλλα δεν ειναι και τα πιο τζιμανια εκει στο υπουργειο. Αν ειναι να μπω να το δω και να γινει καμια στραβη και να εμφανισει σε αυτους το προχειρο (το οποιο ειναι αρκετα διαφορετικο), καλυτερα να κρατησω το τυπωμενο ως αποδεικτικο στοιχειο. Ενταξει, μπορει να ειναι πολυ παραλογο, αλλα ειναι η 1η χρονια που εφαρμοζεται και εχω ψιλοαγχωθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 22:45 Ο rolingstones: #404 28-06-11 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Πάμε ξανά. Με την πρώτη επιλογή μου έβγαζε σφάλμα και με την τρίτη βγάζει το μηχανογραφικό. Κάτι θα κάναν στο σύστημα ώστε να το βγάζει μόνο η τρίτη επιλογή. or something like that. Click για ανάπτυξη... αυτο σημερα στο εκανε με την πρωτη επιλογη?σε ρωταω γιατι ειπες πριν οτι δε στο βγαζε και τις προηγουμενες μερες που τις προηγουμενες μερες δουλευε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 22:47 Ο Shadowfax: #405 28-06-11 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Πάμε ξανά. Με την πρώτη επιλογή μου έβγαζε σφάλμα και με την τρίτη βγάζει το μηχανογραφικό. Κάτι θα κάναν στο σύστημα ώστε να το βγάζει μόνο η τρίτη επιλογή. or something like that. Click για ανάπτυξη... Δες λίγο και πες μου κάτι, έχει ημερομηνία η σελίδα που βλέπεις ή όχι; Αν ναι τι λέει τη σημερινή ή της ημέρας που το οριστικοποίησες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 22:49 Ο rolingstones: #406 28-06-11 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Δες λίγο και πες μου κάτι, έχει ημερομηνία η σελίδα που βλέπεις ή όχι; Αν ναι τι λέει τη σημερινή ή της ημέρας που το οριστικοποίησες; Click για ανάπτυξη... τη σημερινη θα λεει στανταρ αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 22:52 Η aLe3ouLa έγραψε: #407 28-06-11 22:52 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: αυτο σημερα στο εκανε με την πρωτη επιλογη?σε ρωταω γιατι ειπες πριν οτι δε στο βγαζε και τις προηγουμενες μερες που τις προηγουμενες μερες δουλευε Click για ανάπτυξη... Από την μέρα που το οριστικοποίησα μου βγάζει σφάλμα όταν πάω να μπω από την πρώτη επιλογή. Με την τρίτη όλα οκ. Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Δες λίγο και πες μου κάτι, έχει ημερομηνία η σελίδα που βλέπεις ή όχι; Αν ναι τι λέει τη σημερινή ή της ημέρας που το οριστικοποίησες; Click για ανάπτυξη... Δε μου ανοίγει καινούρια σελίδα όταν κάνω log in. Μου δίνει να κατεβάσω το μηχανογραφικό μου. Ίσως φταίει ο explorer για αυτό. Και για τους δυσπιστους: https://imageshack.us/photo/my-images/856/86568728.png/ To S το πάτησα καταλάθος όταν έκανα printscreen, μετά τα έβαλα και στα ελληνικά και τζίφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 22:52 Ο Shadowfax: #408 28-06-11 22:52 @rolingstones: uhuh και γιατί αυτό; Θέλω να πω γιατί τόση σιγουριά; Δε μου ανοίγει καινούρια σελίδα όταν κάνω log in. Μου δίνει να κατεβάσω το μηχανογραφικό μου. Ίσως φταίει ο explorer για αυτό. Click για ανάπτυξη... Ναι βρε στο μηχανογραφικό σου εννοώ. Δες την ημερομηνία αν έχει. ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ EXPLORER; Και για τους δυσπιστους: https://imageshack.us/photo/my-images/856/86568728.png/ To S το πάτησα καταλάθος όταν έκανα printscreen, μετά τα έβαλα και στα ελληνικά και τζίφος. Click για ανάπτυξη... Στην πρώτη επιλογή πάντως είναι αγγλικά τα αρχικά σου. edit1: FAIL, δεν είδα αυτό που είπες για το prntscreen. edit2: Double post fail. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Ιουνίου 2011 aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 22:59 Η aLe3ouLa έγραψε: #409 28-06-11 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Ναι βρε στο μηχανογραφικό σου εννοώ. Δες την ημερομηνία αν έχει. ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ EXPLORER; Click για ανάπτυξη... Στο μηχανογραφικό έχει την σημερινή ημερομηνία. :p Γιατί δεν ανοίγει το υπερσύγχρονο σύστημα του ΜΔ με chrome. :p Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Στην πρώτη επιλογή πάντως είναι αγγλικά τα αρχικά σου. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό εννοώ,είμαι χαζή και το έβαλα στα Αγγλικά. Το δοκίμασα και στα ελληνικά και είχα το ίδιο επιτυχές (not) αποτέλεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:03 Ο Shadowfax: #410 28-06-11 23:03 Στο μηχανογραφικό έχει την σημερινή ημερομηνία. :p Click για ανάπτυξη... A! Να 'σαι καλά, ευχαριστώ. Γιατί δεν ανοίγει το υπερσύγχρονο σύστημα του ΜΔ με chrome. :p Click για ανάπτυξη... Και γιατί chrome; Opera. Ναι αυτό εννοώ,είμαι χαζή και το έβαλα στα Αγγλικά. Το δοκίμασα και στα ελληνικά και είχα το ίδιο επιτυχές (not) αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... Ναι το κατάλαβα μετά που, well, διάβασα τι είπες βασικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:04 Ο rolingstones: #411 28-06-11 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Στο μηχανογραφικό έχει την σημερινή ημερομηνία. :p Γιατί δεν ανοίγει το υπερσύγχρονο σύστημα του ΜΔ με chrome. :p Ναι αυτό εννοώ,είμαι χαζή και το έβαλα στα Αγγλικά. Το δοκίμασα και στα ελληνικά και είχα το ίδιο επιτυχές (not) αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... ειδες shadowfax γτ ημουν σιγουρος ρε συ παντως δε μου φαινονται φυσιολογικα αυτα που λες οτι ουτε τις προηγουμενες μερες δεν σου ανοιγε η πρωτη επιλογη παρεππτοντως το 2008 ειχες δωσει πρωτη φορα?σε ρωταω γτ βλεπω ο κωδικος σου ξεκιναει απο 080 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιουνίου 2011 aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:10 Η aLe3ouLa έγραψε: #412 28-06-11 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: A! Να 'σαι καλά, ευχαριστώ. Και γιατί chrome; Opera. Ναι το κατάλαβα μετά που, well, διάβασα τι είπες βασικά. Click για ανάπτυξη... Τίποτα καλέ. Έχω δοκιμάσει τον Όπερα και κατέληξα ότι ο Chrome με βολεύει περισσότερο. Γενικά έχω δοκιμάσει πάρα πολλούς browser και έχω καταλήξει πως οι άλλοι είναι αργοί ή δε μ'αρέσει τo design ή δε ξέρω εγώ τι. Και ναι είμαστε off. Και τρελή mode off επίσης. Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: ειδες shadowfax γτ ημουν σιγουρος ρε συ παντως δε μου φαινονται φυσιολογικα αυτα που λες οτι ουτε τις προηγουμενες μερες δεν σου ανοιγε η πρωτη επιλογη παρεππτοντως το 2008 ειχες δωσει πρωτη φορα?σε ρωταω γτ βλεπω ο κωδικος σου ξεκιναει απο 080 Click για ανάπτυξη... Καλέ καμία μέρα δε μου άνοιγε με την πρώτη επιλογή και είχα ψιλοφρικάρει. Λέω πάει μαλακία έκανα. Ναι το 2008 έδωσα πρώτη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:17 Ο rolingstones: #413 28-06-11 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Τίποτα καλέ. Έχω δοκιμάσει τον Όπερα και κατέληξα ότι ο Chrome με βολεύει περισσότερο. Γενικά έχω δοκιμάσει πάρα πολλούς browser και έχω καταλήξει πως οι άλλοι είναι αργοί ή δε μ'αρέσει τo design ή δε ξέρω εγώ τι. Και ναι είμαστε off. Και τρελή mode off επίσης. Καλέ καμία μέρα δε μου άνοιγε με την πρώτη επιλογή και είχα ψιλοφρικάρει. Λέω πάει μαλακία έκανα. Ναι το 2008 έδωσα πρώτη φορά. Click για ανάπτυξη... και πως το αποφασισες μετα απο 3 χρονια να ξαναδωσεις πανελληνιες?τι κατευθυνση ησουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:22 Η aLe3ouLa έγραψε: #414 28-06-11 23:22 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: και πως το αποφασισες μετα απο 3 χρονια να ξαναδωσεις πανελληνιες?τι κατευθυνση ησουν? Click για ανάπτυξη... Έχω δώσει 3 φορές πανελλήνιες και είπα να δώσω και ένα 10% ΜΠΑΣ και περάσω. Ήμουν τεχνολογική και έβγαλα τα ταπεινά 16.700 μόρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:24 Ο rolingstones: #415 28-06-11 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Έχω δώσει 3 φορές πανελλήνιες και είπα να δώσω και ένα 10% ΜΠΑΣ και περάσω. Ήμουν τεχνολογική και έβγαλα τα ταπεινά 16.700 μόρια. Click για ανάπτυξη... αρχισες να δινεις απο το 2008 εως το 2010?χαρας στο κουραγιο σου παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:28 Η aLe3ouLa έγραψε: #416 28-06-11 23:28 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: αρχισες να δινεις απο το 2008 εως το 2010?χαρας στο κουραγιο σου παντως Click για ανάπτυξη... Ναι. Και είμαστε και τελείως off. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:34 Ο rolingstones: #417 28-06-11 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Ναι. Και είμαστε και τελείως off. Click για ανάπτυξη... ον ειμαστε τι οφφ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:36 Η aLe3ouLa έγραψε: #418 28-06-11 23:36 off topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:44 Ο Dias έγραψε: #419 28-06-11 23:44 Μέχρι χθες γινόταν να δούμε το τελικό μηχανογραφικό μας δελτίο από τις 2 πρώτες επιλογές, με τον αριθμό του κατρελακίου και τα ΣΞΜΨ μας. Όμως μπορούσε ο και καθένας (π.χ. ο πισινός μας συμμαθητής) που ήξερε αυτά τα στοιχεία να δει το δει. Σήμερα δεν μπορούμε. Δεν νομίζω να είναι βλάβη ή θέμα browser. Μάλλον το μηχανογραφικό μας θεωρήθηκε προσωπικό δεδομένο και έκαναν να μην εμφανίζεται πλέον έτσι. Μπορούμε όμως να το δούμε από την 3η επιλογή με χρήση του κωδικού του μηχανογραφικού και του κωδικού που φτιάξαμε στο σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:46 Ο rolingstones: #420 28-06-11 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μέχρι χθες γινόταν να δούμε το τελικό μηχανογραφικό μας δελτίο από τις 2 πρώτες επιλογές, με τον αριθμό του κατρελακίου και τα ΣΞΜΨ μας. Όμως μπορούσε ο και καθένας (π.χ. ο πισινός μας συμμαθητής) που ήξερε αυτά τα στοιχεία να δει το δει. Σήμερα δεν μπορούμε. Δεν νομίζω να είναι βλάβη ή θέμα browser. Μάλλον το μηχανογραφικό μας θεωρήθηκε προσωπικό δεδομένο και έκαναν να μην εμφανίζεται πλέον έτσι. Μπορούμε όμως να το δούμε από την 3η επιλογή με χρήση του κωδικού του μηχανογραφικού και του κωδικού που φτιάξαμε στο σχολείο. Click για ανάπτυξη... αφου το λεει ο διας ηρεμιστε ολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπορει να εχετε δικιο, αλλα δεν ειναι και τα πιο τζιμανια εκει στο υπουργειο. Αν ειναι να μπω να το δω και να γινει καμια στραβη και να εμφανισει σε αυτους το προχειρο (το οποιο ειναι αρκετα διαφορετικο), καλυτερα να κρατησω το τυπωμενο ως αποδεικτικο στοιχειο. Ενταξει, μπορει να ειναι πολυ παραλογο, αλλα ειναι η 1η χρονια που εφαρμοζεται και εχω ψιλοαγχωθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 22:45 Ο rolingstones: #404 28-06-11 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Πάμε ξανά. Με την πρώτη επιλογή μου έβγαζε σφάλμα και με την τρίτη βγάζει το μηχανογραφικό. Κάτι θα κάναν στο σύστημα ώστε να το βγάζει μόνο η τρίτη επιλογή. or something like that. Click για ανάπτυξη... αυτο σημερα στο εκανε με την πρωτη επιλογη?σε ρωταω γιατι ειπες πριν οτι δε στο βγαζε και τις προηγουμενες μερες που τις προηγουμενες μερες δουλευε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 22:47 Ο Shadowfax: #405 28-06-11 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Πάμε ξανά. Με την πρώτη επιλογή μου έβγαζε σφάλμα και με την τρίτη βγάζει το μηχανογραφικό. Κάτι θα κάναν στο σύστημα ώστε να το βγάζει μόνο η τρίτη επιλογή. or something like that. Click για ανάπτυξη... Δες λίγο και πες μου κάτι, έχει ημερομηνία η σελίδα που βλέπεις ή όχι; Αν ναι τι λέει τη σημερινή ή της ημέρας που το οριστικοποίησες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 22:49 Ο rolingstones: #406 28-06-11 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Δες λίγο και πες μου κάτι, έχει ημερομηνία η σελίδα που βλέπεις ή όχι; Αν ναι τι λέει τη σημερινή ή της ημέρας που το οριστικοποίησες; Click για ανάπτυξη... τη σημερινη θα λεει στανταρ αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 22:52 Η aLe3ouLa έγραψε: #407 28-06-11 22:52 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: αυτο σημερα στο εκανε με την πρωτη επιλογη?σε ρωταω γιατι ειπες πριν οτι δε στο βγαζε και τις προηγουμενες μερες που τις προηγουμενες μερες δουλευε Click για ανάπτυξη... Από την μέρα που το οριστικοποίησα μου βγάζει σφάλμα όταν πάω να μπω από την πρώτη επιλογή. Με την τρίτη όλα οκ. Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Δες λίγο και πες μου κάτι, έχει ημερομηνία η σελίδα που βλέπεις ή όχι; Αν ναι τι λέει τη σημερινή ή της ημέρας που το οριστικοποίησες; Click για ανάπτυξη... Δε μου ανοίγει καινούρια σελίδα όταν κάνω log in. Μου δίνει να κατεβάσω το μηχανογραφικό μου. Ίσως φταίει ο explorer για αυτό. Και για τους δυσπιστους: https://imageshack.us/photo/my-images/856/86568728.png/ To S το πάτησα καταλάθος όταν έκανα printscreen, μετά τα έβαλα και στα ελληνικά και τζίφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 22:52 Ο Shadowfax: #408 28-06-11 22:52 @rolingstones: uhuh και γιατί αυτό; Θέλω να πω γιατί τόση σιγουριά; Δε μου ανοίγει καινούρια σελίδα όταν κάνω log in. Μου δίνει να κατεβάσω το μηχανογραφικό μου. Ίσως φταίει ο explorer για αυτό. Click για ανάπτυξη... Ναι βρε στο μηχανογραφικό σου εννοώ. Δες την ημερομηνία αν έχει. ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ EXPLORER; Και για τους δυσπιστους: https://imageshack.us/photo/my-images/856/86568728.png/ To S το πάτησα καταλάθος όταν έκανα printscreen, μετά τα έβαλα και στα ελληνικά και τζίφος. Click για ανάπτυξη... Στην πρώτη επιλογή πάντως είναι αγγλικά τα αρχικά σου. edit1: FAIL, δεν είδα αυτό που είπες για το prntscreen. edit2: Double post fail. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Ιουνίου 2011 aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 22:59 Η aLe3ouLa έγραψε: #409 28-06-11 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Ναι βρε στο μηχανογραφικό σου εννοώ. Δες την ημερομηνία αν έχει. ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ EXPLORER; Click για ανάπτυξη... Στο μηχανογραφικό έχει την σημερινή ημερομηνία. :p Γιατί δεν ανοίγει το υπερσύγχρονο σύστημα του ΜΔ με chrome. :p Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Στην πρώτη επιλογή πάντως είναι αγγλικά τα αρχικά σου. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό εννοώ,είμαι χαζή και το έβαλα στα Αγγλικά. Το δοκίμασα και στα ελληνικά και είχα το ίδιο επιτυχές (not) αποτέλεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:03 Ο Shadowfax: #410 28-06-11 23:03 Στο μηχανογραφικό έχει την σημερινή ημερομηνία. :p Click για ανάπτυξη... A! Να 'σαι καλά, ευχαριστώ. Γιατί δεν ανοίγει το υπερσύγχρονο σύστημα του ΜΔ με chrome. :p Click για ανάπτυξη... Και γιατί chrome; Opera. Ναι αυτό εννοώ,είμαι χαζή και το έβαλα στα Αγγλικά. Το δοκίμασα και στα ελληνικά και είχα το ίδιο επιτυχές (not) αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... Ναι το κατάλαβα μετά που, well, διάβασα τι είπες βασικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:04 Ο rolingstones: #411 28-06-11 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Στο μηχανογραφικό έχει την σημερινή ημερομηνία. :p Γιατί δεν ανοίγει το υπερσύγχρονο σύστημα του ΜΔ με chrome. :p Ναι αυτό εννοώ,είμαι χαζή και το έβαλα στα Αγγλικά. Το δοκίμασα και στα ελληνικά και είχα το ίδιο επιτυχές (not) αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... ειδες shadowfax γτ ημουν σιγουρος ρε συ παντως δε μου φαινονται φυσιολογικα αυτα που λες οτι ουτε τις προηγουμενες μερες δεν σου ανοιγε η πρωτη επιλογη παρεππτοντως το 2008 ειχες δωσει πρωτη φορα?σε ρωταω γτ βλεπω ο κωδικος σου ξεκιναει απο 080 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιουνίου 2011 aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:10 Η aLe3ouLa έγραψε: #412 28-06-11 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: A! Να 'σαι καλά, ευχαριστώ. Και γιατί chrome; Opera. Ναι το κατάλαβα μετά που, well, διάβασα τι είπες βασικά. Click για ανάπτυξη... Τίποτα καλέ. Έχω δοκιμάσει τον Όπερα και κατέληξα ότι ο Chrome με βολεύει περισσότερο. Γενικά έχω δοκιμάσει πάρα πολλούς browser και έχω καταλήξει πως οι άλλοι είναι αργοί ή δε μ'αρέσει τo design ή δε ξέρω εγώ τι. Και ναι είμαστε off. Και τρελή mode off επίσης. Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: ειδες shadowfax γτ ημουν σιγουρος ρε συ παντως δε μου φαινονται φυσιολογικα αυτα που λες οτι ουτε τις προηγουμενες μερες δεν σου ανοιγε η πρωτη επιλογη παρεππτοντως το 2008 ειχες δωσει πρωτη φορα?σε ρωταω γτ βλεπω ο κωδικος σου ξεκιναει απο 080 Click για ανάπτυξη... Καλέ καμία μέρα δε μου άνοιγε με την πρώτη επιλογή και είχα ψιλοφρικάρει. Λέω πάει μαλακία έκανα. Ναι το 2008 έδωσα πρώτη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:17 Ο rolingstones: #413 28-06-11 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Τίποτα καλέ. Έχω δοκιμάσει τον Όπερα και κατέληξα ότι ο Chrome με βολεύει περισσότερο. Γενικά έχω δοκιμάσει πάρα πολλούς browser και έχω καταλήξει πως οι άλλοι είναι αργοί ή δε μ'αρέσει τo design ή δε ξέρω εγώ τι. Και ναι είμαστε off. Και τρελή mode off επίσης. Καλέ καμία μέρα δε μου άνοιγε με την πρώτη επιλογή και είχα ψιλοφρικάρει. Λέω πάει μαλακία έκανα. Ναι το 2008 έδωσα πρώτη φορά. Click για ανάπτυξη... και πως το αποφασισες μετα απο 3 χρονια να ξαναδωσεις πανελληνιες?τι κατευθυνση ησουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:22 Η aLe3ouLa έγραψε: #414 28-06-11 23:22 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: και πως το αποφασισες μετα απο 3 χρονια να ξαναδωσεις πανελληνιες?τι κατευθυνση ησουν? Click για ανάπτυξη... Έχω δώσει 3 φορές πανελλήνιες και είπα να δώσω και ένα 10% ΜΠΑΣ και περάσω. Ήμουν τεχνολογική και έβγαλα τα ταπεινά 16.700 μόρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:24 Ο rolingstones: #415 28-06-11 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Έχω δώσει 3 φορές πανελλήνιες και είπα να δώσω και ένα 10% ΜΠΑΣ και περάσω. Ήμουν τεχνολογική και έβγαλα τα ταπεινά 16.700 μόρια. Click για ανάπτυξη... αρχισες να δινεις απο το 2008 εως το 2010?χαρας στο κουραγιο σου παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:28 Η aLe3ouLa έγραψε: #416 28-06-11 23:28 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: αρχισες να δινεις απο το 2008 εως το 2010?χαρας στο κουραγιο σου παντως Click για ανάπτυξη... Ναι. Και είμαστε και τελείως off. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:34 Ο rolingstones: #417 28-06-11 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Ναι. Και είμαστε και τελείως off. Click για ανάπτυξη... ον ειμαστε τι οφφ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:36 Η aLe3ouLa έγραψε: #418 28-06-11 23:36 off topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:44 Ο Dias έγραψε: #419 28-06-11 23:44 Μέχρι χθες γινόταν να δούμε το τελικό μηχανογραφικό μας δελτίο από τις 2 πρώτες επιλογές, με τον αριθμό του κατρελακίου και τα ΣΞΜΨ μας. Όμως μπορούσε ο και καθένας (π.χ. ο πισινός μας συμμαθητής) που ήξερε αυτά τα στοιχεία να δει το δει. Σήμερα δεν μπορούμε. Δεν νομίζω να είναι βλάβη ή θέμα browser. Μάλλον το μηχανογραφικό μας θεωρήθηκε προσωπικό δεδομένο και έκαναν να μην εμφανίζεται πλέον έτσι. Μπορούμε όμως να το δούμε από την 3η επιλογή με χρήση του κωδικού του μηχανογραφικού και του κωδικού που φτιάξαμε στο σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:46 Ο rolingstones: #420 28-06-11 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μέχρι χθες γινόταν να δούμε το τελικό μηχανογραφικό μας δελτίο από τις 2 πρώτες επιλογές, με τον αριθμό του κατρελακίου και τα ΣΞΜΨ μας. Όμως μπορούσε ο και καθένας (π.χ. ο πισινός μας συμμαθητής) που ήξερε αυτά τα στοιχεία να δει το δει. Σήμερα δεν μπορούμε. Δεν νομίζω να είναι βλάβη ή θέμα browser. Μάλλον το μηχανογραφικό μας θεωρήθηκε προσωπικό δεδομένο και έκαναν να μην εμφανίζεται πλέον έτσι. Μπορούμε όμως να το δούμε από την 3η επιλογή με χρήση του κωδικού του μηχανογραφικού και του κωδικού που φτιάξαμε στο σχολείο. Click για ανάπτυξη... αφου το λεει ο διας ηρεμιστε ολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Πάμε ξανά. Με την πρώτη επιλογή μου έβγαζε σφάλμα και με την τρίτη βγάζει το μηχανογραφικό. Κάτι θα κάναν στο σύστημα ώστε να το βγάζει μόνο η τρίτη επιλογή. or something like that. Click για ανάπτυξη... αυτο σημερα στο εκανε με την πρωτη επιλογη?σε ρωταω γιατι ειπες πριν οτι δε στο βγαζε και τις προηγουμενες μερες που τις προηγουμενες μερες δουλευε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 22:47 Ο Shadowfax: #405 28-06-11 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Πάμε ξανά. Με την πρώτη επιλογή μου έβγαζε σφάλμα και με την τρίτη βγάζει το μηχανογραφικό. Κάτι θα κάναν στο σύστημα ώστε να το βγάζει μόνο η τρίτη επιλογή. or something like that. Click για ανάπτυξη... Δες λίγο και πες μου κάτι, έχει ημερομηνία η σελίδα που βλέπεις ή όχι; Αν ναι τι λέει τη σημερινή ή της ημέρας που το οριστικοποίησες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 22:49 Ο rolingstones: #406 28-06-11 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Δες λίγο και πες μου κάτι, έχει ημερομηνία η σελίδα που βλέπεις ή όχι; Αν ναι τι λέει τη σημερινή ή της ημέρας που το οριστικοποίησες; Click για ανάπτυξη... τη σημερινη θα λεει στανταρ αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 22:52 Η aLe3ouLa έγραψε: #407 28-06-11 22:52 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: αυτο σημερα στο εκανε με την πρωτη επιλογη?σε ρωταω γιατι ειπες πριν οτι δε στο βγαζε και τις προηγουμενες μερες που τις προηγουμενες μερες δουλευε Click για ανάπτυξη... Από την μέρα που το οριστικοποίησα μου βγάζει σφάλμα όταν πάω να μπω από την πρώτη επιλογή. Με την τρίτη όλα οκ. Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Δες λίγο και πες μου κάτι, έχει ημερομηνία η σελίδα που βλέπεις ή όχι; Αν ναι τι λέει τη σημερινή ή της ημέρας που το οριστικοποίησες; Click για ανάπτυξη... Δε μου ανοίγει καινούρια σελίδα όταν κάνω log in. Μου δίνει να κατεβάσω το μηχανογραφικό μου. Ίσως φταίει ο explorer για αυτό. Και για τους δυσπιστους: https://imageshack.us/photo/my-images/856/86568728.png/ To S το πάτησα καταλάθος όταν έκανα printscreen, μετά τα έβαλα και στα ελληνικά και τζίφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 22:52 Ο Shadowfax: #408 28-06-11 22:52 @rolingstones: uhuh και γιατί αυτό; Θέλω να πω γιατί τόση σιγουριά; Δε μου ανοίγει καινούρια σελίδα όταν κάνω log in. Μου δίνει να κατεβάσω το μηχανογραφικό μου. Ίσως φταίει ο explorer για αυτό. Click για ανάπτυξη... Ναι βρε στο μηχανογραφικό σου εννοώ. Δες την ημερομηνία αν έχει. ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ EXPLORER; Και για τους δυσπιστους: https://imageshack.us/photo/my-images/856/86568728.png/ To S το πάτησα καταλάθος όταν έκανα printscreen, μετά τα έβαλα και στα ελληνικά και τζίφος. Click για ανάπτυξη... Στην πρώτη επιλογή πάντως είναι αγγλικά τα αρχικά σου. edit1: FAIL, δεν είδα αυτό που είπες για το prntscreen. edit2: Double post fail. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Ιουνίου 2011 aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 22:59 Η aLe3ouLa έγραψε: #409 28-06-11 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Ναι βρε στο μηχανογραφικό σου εννοώ. Δες την ημερομηνία αν έχει. ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ EXPLORER; Click για ανάπτυξη... Στο μηχανογραφικό έχει την σημερινή ημερομηνία. :p Γιατί δεν ανοίγει το υπερσύγχρονο σύστημα του ΜΔ με chrome. :p Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Στην πρώτη επιλογή πάντως είναι αγγλικά τα αρχικά σου. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό εννοώ,είμαι χαζή και το έβαλα στα Αγγλικά. Το δοκίμασα και στα ελληνικά και είχα το ίδιο επιτυχές (not) αποτέλεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:03 Ο Shadowfax: #410 28-06-11 23:03 Στο μηχανογραφικό έχει την σημερινή ημερομηνία. :p Click για ανάπτυξη... A! Να 'σαι καλά, ευχαριστώ. Γιατί δεν ανοίγει το υπερσύγχρονο σύστημα του ΜΔ με chrome. :p Click για ανάπτυξη... Και γιατί chrome; Opera. Ναι αυτό εννοώ,είμαι χαζή και το έβαλα στα Αγγλικά. Το δοκίμασα και στα ελληνικά και είχα το ίδιο επιτυχές (not) αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... Ναι το κατάλαβα μετά που, well, διάβασα τι είπες βασικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:04 Ο rolingstones: #411 28-06-11 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Στο μηχανογραφικό έχει την σημερινή ημερομηνία. :p Γιατί δεν ανοίγει το υπερσύγχρονο σύστημα του ΜΔ με chrome. :p Ναι αυτό εννοώ,είμαι χαζή και το έβαλα στα Αγγλικά. Το δοκίμασα και στα ελληνικά και είχα το ίδιο επιτυχές (not) αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... ειδες shadowfax γτ ημουν σιγουρος ρε συ παντως δε μου φαινονται φυσιολογικα αυτα που λες οτι ουτε τις προηγουμενες μερες δεν σου ανοιγε η πρωτη επιλογη παρεππτοντως το 2008 ειχες δωσει πρωτη φορα?σε ρωταω γτ βλεπω ο κωδικος σου ξεκιναει απο 080 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιουνίου 2011 aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:10 Η aLe3ouLa έγραψε: #412 28-06-11 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: A! Να 'σαι καλά, ευχαριστώ. Και γιατί chrome; Opera. Ναι το κατάλαβα μετά που, well, διάβασα τι είπες βασικά. Click για ανάπτυξη... Τίποτα καλέ. Έχω δοκιμάσει τον Όπερα και κατέληξα ότι ο Chrome με βολεύει περισσότερο. Γενικά έχω δοκιμάσει πάρα πολλούς browser και έχω καταλήξει πως οι άλλοι είναι αργοί ή δε μ'αρέσει τo design ή δε ξέρω εγώ τι. Και ναι είμαστε off. Και τρελή mode off επίσης. Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: ειδες shadowfax γτ ημουν σιγουρος ρε συ παντως δε μου φαινονται φυσιολογικα αυτα που λες οτι ουτε τις προηγουμενες μερες δεν σου ανοιγε η πρωτη επιλογη παρεππτοντως το 2008 ειχες δωσει πρωτη φορα?σε ρωταω γτ βλεπω ο κωδικος σου ξεκιναει απο 080 Click για ανάπτυξη... Καλέ καμία μέρα δε μου άνοιγε με την πρώτη επιλογή και είχα ψιλοφρικάρει. Λέω πάει μαλακία έκανα. Ναι το 2008 έδωσα πρώτη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:17 Ο rolingstones: #413 28-06-11 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Τίποτα καλέ. Έχω δοκιμάσει τον Όπερα και κατέληξα ότι ο Chrome με βολεύει περισσότερο. Γενικά έχω δοκιμάσει πάρα πολλούς browser και έχω καταλήξει πως οι άλλοι είναι αργοί ή δε μ'αρέσει τo design ή δε ξέρω εγώ τι. Και ναι είμαστε off. Και τρελή mode off επίσης. Καλέ καμία μέρα δε μου άνοιγε με την πρώτη επιλογή και είχα ψιλοφρικάρει. Λέω πάει μαλακία έκανα. Ναι το 2008 έδωσα πρώτη φορά. Click για ανάπτυξη... και πως το αποφασισες μετα απο 3 χρονια να ξαναδωσεις πανελληνιες?τι κατευθυνση ησουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:22 Η aLe3ouLa έγραψε: #414 28-06-11 23:22 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: και πως το αποφασισες μετα απο 3 χρονια να ξαναδωσεις πανελληνιες?τι κατευθυνση ησουν? Click για ανάπτυξη... Έχω δώσει 3 φορές πανελλήνιες και είπα να δώσω και ένα 10% ΜΠΑΣ και περάσω. Ήμουν τεχνολογική και έβγαλα τα ταπεινά 16.700 μόρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:24 Ο rolingstones: #415 28-06-11 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Έχω δώσει 3 φορές πανελλήνιες και είπα να δώσω και ένα 10% ΜΠΑΣ και περάσω. Ήμουν τεχνολογική και έβγαλα τα ταπεινά 16.700 μόρια. Click για ανάπτυξη... αρχισες να δινεις απο το 2008 εως το 2010?χαρας στο κουραγιο σου παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:28 Η aLe3ouLa έγραψε: #416 28-06-11 23:28 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: αρχισες να δινεις απο το 2008 εως το 2010?χαρας στο κουραγιο σου παντως Click για ανάπτυξη... Ναι. Και είμαστε και τελείως off. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:34 Ο rolingstones: #417 28-06-11 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Ναι. Και είμαστε και τελείως off. Click για ανάπτυξη... ον ειμαστε τι οφφ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:36 Η aLe3ouLa έγραψε: #418 28-06-11 23:36 off topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:44 Ο Dias έγραψε: #419 28-06-11 23:44 Μέχρι χθες γινόταν να δούμε το τελικό μηχανογραφικό μας δελτίο από τις 2 πρώτες επιλογές, με τον αριθμό του κατρελακίου και τα ΣΞΜΨ μας. Όμως μπορούσε ο και καθένας (π.χ. ο πισινός μας συμμαθητής) που ήξερε αυτά τα στοιχεία να δει το δει. Σήμερα δεν μπορούμε. Δεν νομίζω να είναι βλάβη ή θέμα browser. Μάλλον το μηχανογραφικό μας θεωρήθηκε προσωπικό δεδομένο και έκαναν να μην εμφανίζεται πλέον έτσι. Μπορούμε όμως να το δούμε από την 3η επιλογή με χρήση του κωδικού του μηχανογραφικού και του κωδικού που φτιάξαμε στο σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:46 Ο rolingstones: #420 28-06-11 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μέχρι χθες γινόταν να δούμε το τελικό μηχανογραφικό μας δελτίο από τις 2 πρώτες επιλογές, με τον αριθμό του κατρελακίου και τα ΣΞΜΨ μας. Όμως μπορούσε ο και καθένας (π.χ. ο πισινός μας συμμαθητής) που ήξερε αυτά τα στοιχεία να δει το δει. Σήμερα δεν μπορούμε. Δεν νομίζω να είναι βλάβη ή θέμα browser. Μάλλον το μηχανογραφικό μας θεωρήθηκε προσωπικό δεδομένο και έκαναν να μην εμφανίζεται πλέον έτσι. Μπορούμε όμως να το δούμε από την 3η επιλογή με χρήση του κωδικού του μηχανογραφικού και του κωδικού που φτιάξαμε στο σχολείο. Click για ανάπτυξη... αφου το λεει ο διας ηρεμιστε ολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Πάμε ξανά. Με την πρώτη επιλογή μου έβγαζε σφάλμα και με την τρίτη βγάζει το μηχανογραφικό. Κάτι θα κάναν στο σύστημα ώστε να το βγάζει μόνο η τρίτη επιλογή. or something like that. Click για ανάπτυξη... Δες λίγο και πες μου κάτι, έχει ημερομηνία η σελίδα που βλέπεις ή όχι; Αν ναι τι λέει τη σημερινή ή της ημέρας που το οριστικοποίησες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 22:49 Ο rolingstones: #406 28-06-11 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Δες λίγο και πες μου κάτι, έχει ημερομηνία η σελίδα που βλέπεις ή όχι; Αν ναι τι λέει τη σημερινή ή της ημέρας που το οριστικοποίησες; Click για ανάπτυξη... τη σημερινη θα λεει στανταρ αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 22:52 Η aLe3ouLa έγραψε: #407 28-06-11 22:52 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: αυτο σημερα στο εκανε με την πρωτη επιλογη?σε ρωταω γιατι ειπες πριν οτι δε στο βγαζε και τις προηγουμενες μερες που τις προηγουμενες μερες δουλευε Click για ανάπτυξη... Από την μέρα που το οριστικοποίησα μου βγάζει σφάλμα όταν πάω να μπω από την πρώτη επιλογή. Με την τρίτη όλα οκ. Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Δες λίγο και πες μου κάτι, έχει ημερομηνία η σελίδα που βλέπεις ή όχι; Αν ναι τι λέει τη σημερινή ή της ημέρας που το οριστικοποίησες; Click για ανάπτυξη... Δε μου ανοίγει καινούρια σελίδα όταν κάνω log in. Μου δίνει να κατεβάσω το μηχανογραφικό μου. Ίσως φταίει ο explorer για αυτό. Και για τους δυσπιστους: https://imageshack.us/photo/my-images/856/86568728.png/ To S το πάτησα καταλάθος όταν έκανα printscreen, μετά τα έβαλα και στα ελληνικά και τζίφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 22:52 Ο Shadowfax: #408 28-06-11 22:52 @rolingstones: uhuh και γιατί αυτό; Θέλω να πω γιατί τόση σιγουριά; Δε μου ανοίγει καινούρια σελίδα όταν κάνω log in. Μου δίνει να κατεβάσω το μηχανογραφικό μου. Ίσως φταίει ο explorer για αυτό. Click για ανάπτυξη... Ναι βρε στο μηχανογραφικό σου εννοώ. Δες την ημερομηνία αν έχει. ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ EXPLORER; Και για τους δυσπιστους: https://imageshack.us/photo/my-images/856/86568728.png/ To S το πάτησα καταλάθος όταν έκανα printscreen, μετά τα έβαλα και στα ελληνικά και τζίφος. Click για ανάπτυξη... Στην πρώτη επιλογή πάντως είναι αγγλικά τα αρχικά σου. edit1: FAIL, δεν είδα αυτό που είπες για το prntscreen. edit2: Double post fail. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Ιουνίου 2011 aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 22:59 Η aLe3ouLa έγραψε: #409 28-06-11 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Ναι βρε στο μηχανογραφικό σου εννοώ. Δες την ημερομηνία αν έχει. ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ EXPLORER; Click για ανάπτυξη... Στο μηχανογραφικό έχει την σημερινή ημερομηνία. :p Γιατί δεν ανοίγει το υπερσύγχρονο σύστημα του ΜΔ με chrome. :p Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Στην πρώτη επιλογή πάντως είναι αγγλικά τα αρχικά σου. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό εννοώ,είμαι χαζή και το έβαλα στα Αγγλικά. Το δοκίμασα και στα ελληνικά και είχα το ίδιο επιτυχές (not) αποτέλεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:03 Ο Shadowfax: #410 28-06-11 23:03 Στο μηχανογραφικό έχει την σημερινή ημερομηνία. :p Click για ανάπτυξη... A! Να 'σαι καλά, ευχαριστώ. Γιατί δεν ανοίγει το υπερσύγχρονο σύστημα του ΜΔ με chrome. :p Click για ανάπτυξη... Και γιατί chrome; Opera. Ναι αυτό εννοώ,είμαι χαζή και το έβαλα στα Αγγλικά. Το δοκίμασα και στα ελληνικά και είχα το ίδιο επιτυχές (not) αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... Ναι το κατάλαβα μετά που, well, διάβασα τι είπες βασικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:04 Ο rolingstones: #411 28-06-11 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Στο μηχανογραφικό έχει την σημερινή ημερομηνία. :p Γιατί δεν ανοίγει το υπερσύγχρονο σύστημα του ΜΔ με chrome. :p Ναι αυτό εννοώ,είμαι χαζή και το έβαλα στα Αγγλικά. Το δοκίμασα και στα ελληνικά και είχα το ίδιο επιτυχές (not) αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... ειδες shadowfax γτ ημουν σιγουρος ρε συ παντως δε μου φαινονται φυσιολογικα αυτα που λες οτι ουτε τις προηγουμενες μερες δεν σου ανοιγε η πρωτη επιλογη παρεππτοντως το 2008 ειχες δωσει πρωτη φορα?σε ρωταω γτ βλεπω ο κωδικος σου ξεκιναει απο 080 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιουνίου 2011 aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:10 Η aLe3ouLa έγραψε: #412 28-06-11 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: A! Να 'σαι καλά, ευχαριστώ. Και γιατί chrome; Opera. Ναι το κατάλαβα μετά που, well, διάβασα τι είπες βασικά. Click για ανάπτυξη... Τίποτα καλέ. Έχω δοκιμάσει τον Όπερα και κατέληξα ότι ο Chrome με βολεύει περισσότερο. Γενικά έχω δοκιμάσει πάρα πολλούς browser και έχω καταλήξει πως οι άλλοι είναι αργοί ή δε μ'αρέσει τo design ή δε ξέρω εγώ τι. Και ναι είμαστε off. Και τρελή mode off επίσης. Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: ειδες shadowfax γτ ημουν σιγουρος ρε συ παντως δε μου φαινονται φυσιολογικα αυτα που λες οτι ουτε τις προηγουμενες μερες δεν σου ανοιγε η πρωτη επιλογη παρεππτοντως το 2008 ειχες δωσει πρωτη φορα?σε ρωταω γτ βλεπω ο κωδικος σου ξεκιναει απο 080 Click για ανάπτυξη... Καλέ καμία μέρα δε μου άνοιγε με την πρώτη επιλογή και είχα ψιλοφρικάρει. Λέω πάει μαλακία έκανα. Ναι το 2008 έδωσα πρώτη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:17 Ο rolingstones: #413 28-06-11 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Τίποτα καλέ. Έχω δοκιμάσει τον Όπερα και κατέληξα ότι ο Chrome με βολεύει περισσότερο. Γενικά έχω δοκιμάσει πάρα πολλούς browser και έχω καταλήξει πως οι άλλοι είναι αργοί ή δε μ'αρέσει τo design ή δε ξέρω εγώ τι. Και ναι είμαστε off. Και τρελή mode off επίσης. Καλέ καμία μέρα δε μου άνοιγε με την πρώτη επιλογή και είχα ψιλοφρικάρει. Λέω πάει μαλακία έκανα. Ναι το 2008 έδωσα πρώτη φορά. Click για ανάπτυξη... και πως το αποφασισες μετα απο 3 χρονια να ξαναδωσεις πανελληνιες?τι κατευθυνση ησουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:22 Η aLe3ouLa έγραψε: #414 28-06-11 23:22 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: και πως το αποφασισες μετα απο 3 χρονια να ξαναδωσεις πανελληνιες?τι κατευθυνση ησουν? Click για ανάπτυξη... Έχω δώσει 3 φορές πανελλήνιες και είπα να δώσω και ένα 10% ΜΠΑΣ και περάσω. Ήμουν τεχνολογική και έβγαλα τα ταπεινά 16.700 μόρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:24 Ο rolingstones: #415 28-06-11 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Έχω δώσει 3 φορές πανελλήνιες και είπα να δώσω και ένα 10% ΜΠΑΣ και περάσω. Ήμουν τεχνολογική και έβγαλα τα ταπεινά 16.700 μόρια. Click για ανάπτυξη... αρχισες να δινεις απο το 2008 εως το 2010?χαρας στο κουραγιο σου παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:28 Η aLe3ouLa έγραψε: #416 28-06-11 23:28 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: αρχισες να δινεις απο το 2008 εως το 2010?χαρας στο κουραγιο σου παντως Click για ανάπτυξη... Ναι. Και είμαστε και τελείως off. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:34 Ο rolingstones: #417 28-06-11 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Ναι. Και είμαστε και τελείως off. Click για ανάπτυξη... ον ειμαστε τι οφφ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:36 Η aLe3ouLa έγραψε: #418 28-06-11 23:36 off topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:44 Ο Dias έγραψε: #419 28-06-11 23:44 Μέχρι χθες γινόταν να δούμε το τελικό μηχανογραφικό μας δελτίο από τις 2 πρώτες επιλογές, με τον αριθμό του κατρελακίου και τα ΣΞΜΨ μας. Όμως μπορούσε ο και καθένας (π.χ. ο πισινός μας συμμαθητής) που ήξερε αυτά τα στοιχεία να δει το δει. Σήμερα δεν μπορούμε. Δεν νομίζω να είναι βλάβη ή θέμα browser. Μάλλον το μηχανογραφικό μας θεωρήθηκε προσωπικό δεδομένο και έκαναν να μην εμφανίζεται πλέον έτσι. Μπορούμε όμως να το δούμε από την 3η επιλογή με χρήση του κωδικού του μηχανογραφικού και του κωδικού που φτιάξαμε στο σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:46 Ο rolingstones: #420 28-06-11 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μέχρι χθες γινόταν να δούμε το τελικό μηχανογραφικό μας δελτίο από τις 2 πρώτες επιλογές, με τον αριθμό του κατρελακίου και τα ΣΞΜΨ μας. Όμως μπορούσε ο και καθένας (π.χ. ο πισινός μας συμμαθητής) που ήξερε αυτά τα στοιχεία να δει το δει. Σήμερα δεν μπορούμε. Δεν νομίζω να είναι βλάβη ή θέμα browser. Μάλλον το μηχανογραφικό μας θεωρήθηκε προσωπικό δεδομένο και έκαναν να μην εμφανίζεται πλέον έτσι. Μπορούμε όμως να το δούμε από την 3η επιλογή με χρήση του κωδικού του μηχανογραφικού και του κωδικού που φτιάξαμε στο σχολείο. Click για ανάπτυξη... αφου το λεει ο διας ηρεμιστε ολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Δες λίγο και πες μου κάτι, έχει ημερομηνία η σελίδα που βλέπεις ή όχι; Αν ναι τι λέει τη σημερινή ή της ημέρας που το οριστικοποίησες; Click για ανάπτυξη... τη σημερινη θα λεει στανταρ αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 22:52 Η aLe3ouLa έγραψε: #407 28-06-11 22:52 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: αυτο σημερα στο εκανε με την πρωτη επιλογη?σε ρωταω γιατι ειπες πριν οτι δε στο βγαζε και τις προηγουμενες μερες που τις προηγουμενες μερες δουλευε Click για ανάπτυξη... Από την μέρα που το οριστικοποίησα μου βγάζει σφάλμα όταν πάω να μπω από την πρώτη επιλογή. Με την τρίτη όλα οκ. Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Δες λίγο και πες μου κάτι, έχει ημερομηνία η σελίδα που βλέπεις ή όχι; Αν ναι τι λέει τη σημερινή ή της ημέρας που το οριστικοποίησες; Click για ανάπτυξη... Δε μου ανοίγει καινούρια σελίδα όταν κάνω log in. Μου δίνει να κατεβάσω το μηχανογραφικό μου. Ίσως φταίει ο explorer για αυτό. Και για τους δυσπιστους: https://imageshack.us/photo/my-images/856/86568728.png/ To S το πάτησα καταλάθος όταν έκανα printscreen, μετά τα έβαλα και στα ελληνικά και τζίφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 22:52 Ο Shadowfax: #408 28-06-11 22:52 @rolingstones: uhuh και γιατί αυτό; Θέλω να πω γιατί τόση σιγουριά; Δε μου ανοίγει καινούρια σελίδα όταν κάνω log in. Μου δίνει να κατεβάσω το μηχανογραφικό μου. Ίσως φταίει ο explorer για αυτό. Click για ανάπτυξη... Ναι βρε στο μηχανογραφικό σου εννοώ. Δες την ημερομηνία αν έχει. ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ EXPLORER; Και για τους δυσπιστους: https://imageshack.us/photo/my-images/856/86568728.png/ To S το πάτησα καταλάθος όταν έκανα printscreen, μετά τα έβαλα και στα ελληνικά και τζίφος. Click για ανάπτυξη... Στην πρώτη επιλογή πάντως είναι αγγλικά τα αρχικά σου. edit1: FAIL, δεν είδα αυτό που είπες για το prntscreen. edit2: Double post fail. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Ιουνίου 2011 aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 22:59 Η aLe3ouLa έγραψε: #409 28-06-11 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Ναι βρε στο μηχανογραφικό σου εννοώ. Δες την ημερομηνία αν έχει. ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ EXPLORER; Click για ανάπτυξη... Στο μηχανογραφικό έχει την σημερινή ημερομηνία. :p Γιατί δεν ανοίγει το υπερσύγχρονο σύστημα του ΜΔ με chrome. :p Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Στην πρώτη επιλογή πάντως είναι αγγλικά τα αρχικά σου. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό εννοώ,είμαι χαζή και το έβαλα στα Αγγλικά. Το δοκίμασα και στα ελληνικά και είχα το ίδιο επιτυχές (not) αποτέλεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:03 Ο Shadowfax: #410 28-06-11 23:03 Στο μηχανογραφικό έχει την σημερινή ημερομηνία. :p Click για ανάπτυξη... A! Να 'σαι καλά, ευχαριστώ. Γιατί δεν ανοίγει το υπερσύγχρονο σύστημα του ΜΔ με chrome. :p Click για ανάπτυξη... Και γιατί chrome; Opera. Ναι αυτό εννοώ,είμαι χαζή και το έβαλα στα Αγγλικά. Το δοκίμασα και στα ελληνικά και είχα το ίδιο επιτυχές (not) αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... Ναι το κατάλαβα μετά που, well, διάβασα τι είπες βασικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:04 Ο rolingstones: #411 28-06-11 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Στο μηχανογραφικό έχει την σημερινή ημερομηνία. :p Γιατί δεν ανοίγει το υπερσύγχρονο σύστημα του ΜΔ με chrome. :p Ναι αυτό εννοώ,είμαι χαζή και το έβαλα στα Αγγλικά. Το δοκίμασα και στα ελληνικά και είχα το ίδιο επιτυχές (not) αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... ειδες shadowfax γτ ημουν σιγουρος ρε συ παντως δε μου φαινονται φυσιολογικα αυτα που λες οτι ουτε τις προηγουμενες μερες δεν σου ανοιγε η πρωτη επιλογη παρεππτοντως το 2008 ειχες δωσει πρωτη φορα?σε ρωταω γτ βλεπω ο κωδικος σου ξεκιναει απο 080 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιουνίου 2011 aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:10 Η aLe3ouLa έγραψε: #412 28-06-11 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: A! Να 'σαι καλά, ευχαριστώ. Και γιατί chrome; Opera. Ναι το κατάλαβα μετά που, well, διάβασα τι είπες βασικά. Click για ανάπτυξη... Τίποτα καλέ. Έχω δοκιμάσει τον Όπερα και κατέληξα ότι ο Chrome με βολεύει περισσότερο. Γενικά έχω δοκιμάσει πάρα πολλούς browser και έχω καταλήξει πως οι άλλοι είναι αργοί ή δε μ'αρέσει τo design ή δε ξέρω εγώ τι. Και ναι είμαστε off. Και τρελή mode off επίσης. Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: ειδες shadowfax γτ ημουν σιγουρος ρε συ παντως δε μου φαινονται φυσιολογικα αυτα που λες οτι ουτε τις προηγουμενες μερες δεν σου ανοιγε η πρωτη επιλογη παρεππτοντως το 2008 ειχες δωσει πρωτη φορα?σε ρωταω γτ βλεπω ο κωδικος σου ξεκιναει απο 080 Click για ανάπτυξη... Καλέ καμία μέρα δε μου άνοιγε με την πρώτη επιλογή και είχα ψιλοφρικάρει. Λέω πάει μαλακία έκανα. Ναι το 2008 έδωσα πρώτη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:17 Ο rolingstones: #413 28-06-11 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Τίποτα καλέ. Έχω δοκιμάσει τον Όπερα και κατέληξα ότι ο Chrome με βολεύει περισσότερο. Γενικά έχω δοκιμάσει πάρα πολλούς browser και έχω καταλήξει πως οι άλλοι είναι αργοί ή δε μ'αρέσει τo design ή δε ξέρω εγώ τι. Και ναι είμαστε off. Και τρελή mode off επίσης. Καλέ καμία μέρα δε μου άνοιγε με την πρώτη επιλογή και είχα ψιλοφρικάρει. Λέω πάει μαλακία έκανα. Ναι το 2008 έδωσα πρώτη φορά. Click για ανάπτυξη... και πως το αποφασισες μετα απο 3 χρονια να ξαναδωσεις πανελληνιες?τι κατευθυνση ησουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:22 Η aLe3ouLa έγραψε: #414 28-06-11 23:22 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: και πως το αποφασισες μετα απο 3 χρονια να ξαναδωσεις πανελληνιες?τι κατευθυνση ησουν? Click για ανάπτυξη... Έχω δώσει 3 φορές πανελλήνιες και είπα να δώσω και ένα 10% ΜΠΑΣ και περάσω. Ήμουν τεχνολογική και έβγαλα τα ταπεινά 16.700 μόρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:24 Ο rolingstones: #415 28-06-11 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Έχω δώσει 3 φορές πανελλήνιες και είπα να δώσω και ένα 10% ΜΠΑΣ και περάσω. Ήμουν τεχνολογική και έβγαλα τα ταπεινά 16.700 μόρια. Click για ανάπτυξη... αρχισες να δινεις απο το 2008 εως το 2010?χαρας στο κουραγιο σου παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:28 Η aLe3ouLa έγραψε: #416 28-06-11 23:28 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: αρχισες να δινεις απο το 2008 εως το 2010?χαρας στο κουραγιο σου παντως Click για ανάπτυξη... Ναι. Και είμαστε και τελείως off. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:34 Ο rolingstones: #417 28-06-11 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Ναι. Και είμαστε και τελείως off. Click για ανάπτυξη... ον ειμαστε τι οφφ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:36 Η aLe3ouLa έγραψε: #418 28-06-11 23:36 off topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:44 Ο Dias έγραψε: #419 28-06-11 23:44 Μέχρι χθες γινόταν να δούμε το τελικό μηχανογραφικό μας δελτίο από τις 2 πρώτες επιλογές, με τον αριθμό του κατρελακίου και τα ΣΞΜΨ μας. Όμως μπορούσε ο και καθένας (π.χ. ο πισινός μας συμμαθητής) που ήξερε αυτά τα στοιχεία να δει το δει. Σήμερα δεν μπορούμε. Δεν νομίζω να είναι βλάβη ή θέμα browser. Μάλλον το μηχανογραφικό μας θεωρήθηκε προσωπικό δεδομένο και έκαναν να μην εμφανίζεται πλέον έτσι. Μπορούμε όμως να το δούμε από την 3η επιλογή με χρήση του κωδικού του μηχανογραφικού και του κωδικού που φτιάξαμε στο σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:46 Ο rolingstones: #420 28-06-11 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μέχρι χθες γινόταν να δούμε το τελικό μηχανογραφικό μας δελτίο από τις 2 πρώτες επιλογές, με τον αριθμό του κατρελακίου και τα ΣΞΜΨ μας. Όμως μπορούσε ο και καθένας (π.χ. ο πισινός μας συμμαθητής) που ήξερε αυτά τα στοιχεία να δει το δει. Σήμερα δεν μπορούμε. Δεν νομίζω να είναι βλάβη ή θέμα browser. Μάλλον το μηχανογραφικό μας θεωρήθηκε προσωπικό δεδομένο και έκαναν να μην εμφανίζεται πλέον έτσι. Μπορούμε όμως να το δούμε από την 3η επιλογή με χρήση του κωδικού του μηχανογραφικού και του κωδικού που φτιάξαμε στο σχολείο. Click για ανάπτυξη... αφου το λεει ο διας ηρεμιστε ολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: αυτο σημερα στο εκανε με την πρωτη επιλογη?σε ρωταω γιατι ειπες πριν οτι δε στο βγαζε και τις προηγουμενες μερες που τις προηγουμενες μερες δουλευε Click για ανάπτυξη... Από την μέρα που το οριστικοποίησα μου βγάζει σφάλμα όταν πάω να μπω από την πρώτη επιλογή. Με την τρίτη όλα οκ. Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Δες λίγο και πες μου κάτι, έχει ημερομηνία η σελίδα που βλέπεις ή όχι; Αν ναι τι λέει τη σημερινή ή της ημέρας που το οριστικοποίησες; Click για ανάπτυξη... Δε μου ανοίγει καινούρια σελίδα όταν κάνω log in. Μου δίνει να κατεβάσω το μηχανογραφικό μου. Ίσως φταίει ο explorer για αυτό. Και για τους δυσπιστους: https://imageshack.us/photo/my-images/856/86568728.png/ To S το πάτησα καταλάθος όταν έκανα printscreen, μετά τα έβαλα και στα ελληνικά και τζίφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 22:52 Ο Shadowfax: #408 28-06-11 22:52 @rolingstones: uhuh και γιατί αυτό; Θέλω να πω γιατί τόση σιγουριά; Δε μου ανοίγει καινούρια σελίδα όταν κάνω log in. Μου δίνει να κατεβάσω το μηχανογραφικό μου. Ίσως φταίει ο explorer για αυτό. Click για ανάπτυξη... Ναι βρε στο μηχανογραφικό σου εννοώ. Δες την ημερομηνία αν έχει. ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ EXPLORER; Και για τους δυσπιστους: https://imageshack.us/photo/my-images/856/86568728.png/ To S το πάτησα καταλάθος όταν έκανα printscreen, μετά τα έβαλα και στα ελληνικά και τζίφος. Click για ανάπτυξη... Στην πρώτη επιλογή πάντως είναι αγγλικά τα αρχικά σου. edit1: FAIL, δεν είδα αυτό που είπες για το prntscreen. edit2: Double post fail. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Ιουνίου 2011 aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 22:59 Η aLe3ouLa έγραψε: #409 28-06-11 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Ναι βρε στο μηχανογραφικό σου εννοώ. Δες την ημερομηνία αν έχει. ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ EXPLORER; Click για ανάπτυξη... Στο μηχανογραφικό έχει την σημερινή ημερομηνία. :p Γιατί δεν ανοίγει το υπερσύγχρονο σύστημα του ΜΔ με chrome. :p Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Στην πρώτη επιλογή πάντως είναι αγγλικά τα αρχικά σου. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό εννοώ,είμαι χαζή και το έβαλα στα Αγγλικά. Το δοκίμασα και στα ελληνικά και είχα το ίδιο επιτυχές (not) αποτέλεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:03 Ο Shadowfax: #410 28-06-11 23:03 Στο μηχανογραφικό έχει την σημερινή ημερομηνία. :p Click για ανάπτυξη... A! Να 'σαι καλά, ευχαριστώ. Γιατί δεν ανοίγει το υπερσύγχρονο σύστημα του ΜΔ με chrome. :p Click για ανάπτυξη... Και γιατί chrome; Opera. Ναι αυτό εννοώ,είμαι χαζή και το έβαλα στα Αγγλικά. Το δοκίμασα και στα ελληνικά και είχα το ίδιο επιτυχές (not) αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... Ναι το κατάλαβα μετά που, well, διάβασα τι είπες βασικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:04 Ο rolingstones: #411 28-06-11 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Στο μηχανογραφικό έχει την σημερινή ημερομηνία. :p Γιατί δεν ανοίγει το υπερσύγχρονο σύστημα του ΜΔ με chrome. :p Ναι αυτό εννοώ,είμαι χαζή και το έβαλα στα Αγγλικά. Το δοκίμασα και στα ελληνικά και είχα το ίδιο επιτυχές (not) αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... ειδες shadowfax γτ ημουν σιγουρος ρε συ παντως δε μου φαινονται φυσιολογικα αυτα που λες οτι ουτε τις προηγουμενες μερες δεν σου ανοιγε η πρωτη επιλογη παρεππτοντως το 2008 ειχες δωσει πρωτη φορα?σε ρωταω γτ βλεπω ο κωδικος σου ξεκιναει απο 080 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιουνίου 2011 aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:10 Η aLe3ouLa έγραψε: #412 28-06-11 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: A! Να 'σαι καλά, ευχαριστώ. Και γιατί chrome; Opera. Ναι το κατάλαβα μετά που, well, διάβασα τι είπες βασικά. Click για ανάπτυξη... Τίποτα καλέ. Έχω δοκιμάσει τον Όπερα και κατέληξα ότι ο Chrome με βολεύει περισσότερο. Γενικά έχω δοκιμάσει πάρα πολλούς browser και έχω καταλήξει πως οι άλλοι είναι αργοί ή δε μ'αρέσει τo design ή δε ξέρω εγώ τι. Και ναι είμαστε off. Και τρελή mode off επίσης. Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: ειδες shadowfax γτ ημουν σιγουρος ρε συ παντως δε μου φαινονται φυσιολογικα αυτα που λες οτι ουτε τις προηγουμενες μερες δεν σου ανοιγε η πρωτη επιλογη παρεππτοντως το 2008 ειχες δωσει πρωτη φορα?σε ρωταω γτ βλεπω ο κωδικος σου ξεκιναει απο 080 Click για ανάπτυξη... Καλέ καμία μέρα δε μου άνοιγε με την πρώτη επιλογή και είχα ψιλοφρικάρει. Λέω πάει μαλακία έκανα. Ναι το 2008 έδωσα πρώτη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:17 Ο rolingstones: #413 28-06-11 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Τίποτα καλέ. Έχω δοκιμάσει τον Όπερα και κατέληξα ότι ο Chrome με βολεύει περισσότερο. Γενικά έχω δοκιμάσει πάρα πολλούς browser και έχω καταλήξει πως οι άλλοι είναι αργοί ή δε μ'αρέσει τo design ή δε ξέρω εγώ τι. Και ναι είμαστε off. Και τρελή mode off επίσης. Καλέ καμία μέρα δε μου άνοιγε με την πρώτη επιλογή και είχα ψιλοφρικάρει. Λέω πάει μαλακία έκανα. Ναι το 2008 έδωσα πρώτη φορά. Click για ανάπτυξη... και πως το αποφασισες μετα απο 3 χρονια να ξαναδωσεις πανελληνιες?τι κατευθυνση ησουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:22 Η aLe3ouLa έγραψε: #414 28-06-11 23:22 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: και πως το αποφασισες μετα απο 3 χρονια να ξαναδωσεις πανελληνιες?τι κατευθυνση ησουν? Click για ανάπτυξη... Έχω δώσει 3 φορές πανελλήνιες και είπα να δώσω και ένα 10% ΜΠΑΣ και περάσω. Ήμουν τεχνολογική και έβγαλα τα ταπεινά 16.700 μόρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:24 Ο rolingstones: #415 28-06-11 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Έχω δώσει 3 φορές πανελλήνιες και είπα να δώσω και ένα 10% ΜΠΑΣ και περάσω. Ήμουν τεχνολογική και έβγαλα τα ταπεινά 16.700 μόρια. Click για ανάπτυξη... αρχισες να δινεις απο το 2008 εως το 2010?χαρας στο κουραγιο σου παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:28 Η aLe3ouLa έγραψε: #416 28-06-11 23:28 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: αρχισες να δινεις απο το 2008 εως το 2010?χαρας στο κουραγιο σου παντως Click για ανάπτυξη... Ναι. Και είμαστε και τελείως off. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:34 Ο rolingstones: #417 28-06-11 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Ναι. Και είμαστε και τελείως off. Click για ανάπτυξη... ον ειμαστε τι οφφ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:36 Η aLe3ouLa έγραψε: #418 28-06-11 23:36 off topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:44 Ο Dias έγραψε: #419 28-06-11 23:44 Μέχρι χθες γινόταν να δούμε το τελικό μηχανογραφικό μας δελτίο από τις 2 πρώτες επιλογές, με τον αριθμό του κατρελακίου και τα ΣΞΜΨ μας. Όμως μπορούσε ο και καθένας (π.χ. ο πισινός μας συμμαθητής) που ήξερε αυτά τα στοιχεία να δει το δει. Σήμερα δεν μπορούμε. Δεν νομίζω να είναι βλάβη ή θέμα browser. Μάλλον το μηχανογραφικό μας θεωρήθηκε προσωπικό δεδομένο και έκαναν να μην εμφανίζεται πλέον έτσι. Μπορούμε όμως να το δούμε από την 3η επιλογή με χρήση του κωδικού του μηχανογραφικού και του κωδικού που φτιάξαμε στο σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:46 Ο rolingstones: #420 28-06-11 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μέχρι χθες γινόταν να δούμε το τελικό μηχανογραφικό μας δελτίο από τις 2 πρώτες επιλογές, με τον αριθμό του κατρελακίου και τα ΣΞΜΨ μας. Όμως μπορούσε ο και καθένας (π.χ. ο πισινός μας συμμαθητής) που ήξερε αυτά τα στοιχεία να δει το δει. Σήμερα δεν μπορούμε. Δεν νομίζω να είναι βλάβη ή θέμα browser. Μάλλον το μηχανογραφικό μας θεωρήθηκε προσωπικό δεδομένο και έκαναν να μην εμφανίζεται πλέον έτσι. Μπορούμε όμως να το δούμε από την 3η επιλογή με χρήση του κωδικού του μηχανογραφικού και του κωδικού που φτιάξαμε στο σχολείο. Click για ανάπτυξη... αφου το λεει ο διας ηρεμιστε ολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
@rolingstones: uhuh και γιατί αυτό; Θέλω να πω γιατί τόση σιγουριά; Δε μου ανοίγει καινούρια σελίδα όταν κάνω log in. Μου δίνει να κατεβάσω το μηχανογραφικό μου. Ίσως φταίει ο explorer για αυτό. Click για ανάπτυξη... Ναι βρε στο μηχανογραφικό σου εννοώ. Δες την ημερομηνία αν έχει. ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ EXPLORER; Και για τους δυσπιστους: https://imageshack.us/photo/my-images/856/86568728.png/ To S το πάτησα καταλάθος όταν έκανα printscreen, μετά τα έβαλα και στα ελληνικά και τζίφος. Click για ανάπτυξη... Στην πρώτη επιλογή πάντως είναι αγγλικά τα αρχικά σου. edit1: FAIL, δεν είδα αυτό που είπες για το prntscreen. edit2: Double post fail. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 22:59 Η aLe3ouLa έγραψε: #409 28-06-11 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Ναι βρε στο μηχανογραφικό σου εννοώ. Δες την ημερομηνία αν έχει. ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ EXPLORER; Click για ανάπτυξη... Στο μηχανογραφικό έχει την σημερινή ημερομηνία. :p Γιατί δεν ανοίγει το υπερσύγχρονο σύστημα του ΜΔ με chrome. :p Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Στην πρώτη επιλογή πάντως είναι αγγλικά τα αρχικά σου. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό εννοώ,είμαι χαζή και το έβαλα στα Αγγλικά. Το δοκίμασα και στα ελληνικά και είχα το ίδιο επιτυχές (not) αποτέλεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:03 Ο Shadowfax: #410 28-06-11 23:03 Στο μηχανογραφικό έχει την σημερινή ημερομηνία. :p Click για ανάπτυξη... A! Να 'σαι καλά, ευχαριστώ. Γιατί δεν ανοίγει το υπερσύγχρονο σύστημα του ΜΔ με chrome. :p Click για ανάπτυξη... Και γιατί chrome; Opera. Ναι αυτό εννοώ,είμαι χαζή και το έβαλα στα Αγγλικά. Το δοκίμασα και στα ελληνικά και είχα το ίδιο επιτυχές (not) αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... Ναι το κατάλαβα μετά που, well, διάβασα τι είπες βασικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:04 Ο rolingstones: #411 28-06-11 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Στο μηχανογραφικό έχει την σημερινή ημερομηνία. :p Γιατί δεν ανοίγει το υπερσύγχρονο σύστημα του ΜΔ με chrome. :p Ναι αυτό εννοώ,είμαι χαζή και το έβαλα στα Αγγλικά. Το δοκίμασα και στα ελληνικά και είχα το ίδιο επιτυχές (not) αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... ειδες shadowfax γτ ημουν σιγουρος ρε συ παντως δε μου φαινονται φυσιολογικα αυτα που λες οτι ουτε τις προηγουμενες μερες δεν σου ανοιγε η πρωτη επιλογη παρεππτοντως το 2008 ειχες δωσει πρωτη φορα?σε ρωταω γτ βλεπω ο κωδικος σου ξεκιναει απο 080 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιουνίου 2011 aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:10 Η aLe3ouLa έγραψε: #412 28-06-11 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: A! Να 'σαι καλά, ευχαριστώ. Και γιατί chrome; Opera. Ναι το κατάλαβα μετά που, well, διάβασα τι είπες βασικά. Click για ανάπτυξη... Τίποτα καλέ. Έχω δοκιμάσει τον Όπερα και κατέληξα ότι ο Chrome με βολεύει περισσότερο. Γενικά έχω δοκιμάσει πάρα πολλούς browser και έχω καταλήξει πως οι άλλοι είναι αργοί ή δε μ'αρέσει τo design ή δε ξέρω εγώ τι. Και ναι είμαστε off. Και τρελή mode off επίσης. Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: ειδες shadowfax γτ ημουν σιγουρος ρε συ παντως δε μου φαινονται φυσιολογικα αυτα που λες οτι ουτε τις προηγουμενες μερες δεν σου ανοιγε η πρωτη επιλογη παρεππτοντως το 2008 ειχες δωσει πρωτη φορα?σε ρωταω γτ βλεπω ο κωδικος σου ξεκιναει απο 080 Click για ανάπτυξη... Καλέ καμία μέρα δε μου άνοιγε με την πρώτη επιλογή και είχα ψιλοφρικάρει. Λέω πάει μαλακία έκανα. Ναι το 2008 έδωσα πρώτη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:17 Ο rolingstones: #413 28-06-11 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Τίποτα καλέ. Έχω δοκιμάσει τον Όπερα και κατέληξα ότι ο Chrome με βολεύει περισσότερο. Γενικά έχω δοκιμάσει πάρα πολλούς browser και έχω καταλήξει πως οι άλλοι είναι αργοί ή δε μ'αρέσει τo design ή δε ξέρω εγώ τι. Και ναι είμαστε off. Και τρελή mode off επίσης. Καλέ καμία μέρα δε μου άνοιγε με την πρώτη επιλογή και είχα ψιλοφρικάρει. Λέω πάει μαλακία έκανα. Ναι το 2008 έδωσα πρώτη φορά. Click για ανάπτυξη... και πως το αποφασισες μετα απο 3 χρονια να ξαναδωσεις πανελληνιες?τι κατευθυνση ησουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:22 Η aLe3ouLa έγραψε: #414 28-06-11 23:22 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: και πως το αποφασισες μετα απο 3 χρονια να ξαναδωσεις πανελληνιες?τι κατευθυνση ησουν? Click για ανάπτυξη... Έχω δώσει 3 φορές πανελλήνιες και είπα να δώσω και ένα 10% ΜΠΑΣ και περάσω. Ήμουν τεχνολογική και έβγαλα τα ταπεινά 16.700 μόρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:24 Ο rolingstones: #415 28-06-11 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Έχω δώσει 3 φορές πανελλήνιες και είπα να δώσω και ένα 10% ΜΠΑΣ και περάσω. Ήμουν τεχνολογική και έβγαλα τα ταπεινά 16.700 μόρια. Click για ανάπτυξη... αρχισες να δινεις απο το 2008 εως το 2010?χαρας στο κουραγιο σου παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:28 Η aLe3ouLa έγραψε: #416 28-06-11 23:28 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: αρχισες να δινεις απο το 2008 εως το 2010?χαρας στο κουραγιο σου παντως Click για ανάπτυξη... Ναι. Και είμαστε και τελείως off. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:34 Ο rolingstones: #417 28-06-11 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Ναι. Και είμαστε και τελείως off. Click για ανάπτυξη... ον ειμαστε τι οφφ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:36 Η aLe3ouLa έγραψε: #418 28-06-11 23:36 off topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:44 Ο Dias έγραψε: #419 28-06-11 23:44 Μέχρι χθες γινόταν να δούμε το τελικό μηχανογραφικό μας δελτίο από τις 2 πρώτες επιλογές, με τον αριθμό του κατρελακίου και τα ΣΞΜΨ μας. Όμως μπορούσε ο και καθένας (π.χ. ο πισινός μας συμμαθητής) που ήξερε αυτά τα στοιχεία να δει το δει. Σήμερα δεν μπορούμε. Δεν νομίζω να είναι βλάβη ή θέμα browser. Μάλλον το μηχανογραφικό μας θεωρήθηκε προσωπικό δεδομένο και έκαναν να μην εμφανίζεται πλέον έτσι. Μπορούμε όμως να το δούμε από την 3η επιλογή με χρήση του κωδικού του μηχανογραφικού και του κωδικού που φτιάξαμε στο σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:46 Ο rolingstones: #420 28-06-11 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μέχρι χθες γινόταν να δούμε το τελικό μηχανογραφικό μας δελτίο από τις 2 πρώτες επιλογές, με τον αριθμό του κατρελακίου και τα ΣΞΜΨ μας. Όμως μπορούσε ο και καθένας (π.χ. ο πισινός μας συμμαθητής) που ήξερε αυτά τα στοιχεία να δει το δει. Σήμερα δεν μπορούμε. Δεν νομίζω να είναι βλάβη ή θέμα browser. Μάλλον το μηχανογραφικό μας θεωρήθηκε προσωπικό δεδομένο και έκαναν να μην εμφανίζεται πλέον έτσι. Μπορούμε όμως να το δούμε από την 3η επιλογή με χρήση του κωδικού του μηχανογραφικού και του κωδικού που φτιάξαμε στο σχολείο. Click για ανάπτυξη... αφου το λεει ο διας ηρεμιστε ολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Ναι βρε στο μηχανογραφικό σου εννοώ. Δες την ημερομηνία αν έχει. ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ EXPLORER; Click για ανάπτυξη... Στο μηχανογραφικό έχει την σημερινή ημερομηνία. :p Γιατί δεν ανοίγει το υπερσύγχρονο σύστημα του ΜΔ με chrome. :p Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Στην πρώτη επιλογή πάντως είναι αγγλικά τα αρχικά σου. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό εννοώ,είμαι χαζή και το έβαλα στα Αγγλικά. Το δοκίμασα και στα ελληνικά και είχα το ίδιο επιτυχές (not) αποτέλεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:03 Ο Shadowfax: #410 28-06-11 23:03 Στο μηχανογραφικό έχει την σημερινή ημερομηνία. :p Click για ανάπτυξη... A! Να 'σαι καλά, ευχαριστώ. Γιατί δεν ανοίγει το υπερσύγχρονο σύστημα του ΜΔ με chrome. :p Click για ανάπτυξη... Και γιατί chrome; Opera. Ναι αυτό εννοώ,είμαι χαζή και το έβαλα στα Αγγλικά. Το δοκίμασα και στα ελληνικά και είχα το ίδιο επιτυχές (not) αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... Ναι το κατάλαβα μετά που, well, διάβασα τι είπες βασικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:04 Ο rolingstones: #411 28-06-11 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Στο μηχανογραφικό έχει την σημερινή ημερομηνία. :p Γιατί δεν ανοίγει το υπερσύγχρονο σύστημα του ΜΔ με chrome. :p Ναι αυτό εννοώ,είμαι χαζή και το έβαλα στα Αγγλικά. Το δοκίμασα και στα ελληνικά και είχα το ίδιο επιτυχές (not) αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... ειδες shadowfax γτ ημουν σιγουρος ρε συ παντως δε μου φαινονται φυσιολογικα αυτα που λες οτι ουτε τις προηγουμενες μερες δεν σου ανοιγε η πρωτη επιλογη παρεππτοντως το 2008 ειχες δωσει πρωτη φορα?σε ρωταω γτ βλεπω ο κωδικος σου ξεκιναει απο 080 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιουνίου 2011 aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:10 Η aLe3ouLa έγραψε: #412 28-06-11 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: A! Να 'σαι καλά, ευχαριστώ. Και γιατί chrome; Opera. Ναι το κατάλαβα μετά που, well, διάβασα τι είπες βασικά. Click για ανάπτυξη... Τίποτα καλέ. Έχω δοκιμάσει τον Όπερα και κατέληξα ότι ο Chrome με βολεύει περισσότερο. Γενικά έχω δοκιμάσει πάρα πολλούς browser και έχω καταλήξει πως οι άλλοι είναι αργοί ή δε μ'αρέσει τo design ή δε ξέρω εγώ τι. Και ναι είμαστε off. Και τρελή mode off επίσης. Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: ειδες shadowfax γτ ημουν σιγουρος ρε συ παντως δε μου φαινονται φυσιολογικα αυτα που λες οτι ουτε τις προηγουμενες μερες δεν σου ανοιγε η πρωτη επιλογη παρεππτοντως το 2008 ειχες δωσει πρωτη φορα?σε ρωταω γτ βλεπω ο κωδικος σου ξεκιναει απο 080 Click για ανάπτυξη... Καλέ καμία μέρα δε μου άνοιγε με την πρώτη επιλογή και είχα ψιλοφρικάρει. Λέω πάει μαλακία έκανα. Ναι το 2008 έδωσα πρώτη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:17 Ο rolingstones: #413 28-06-11 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Τίποτα καλέ. Έχω δοκιμάσει τον Όπερα και κατέληξα ότι ο Chrome με βολεύει περισσότερο. Γενικά έχω δοκιμάσει πάρα πολλούς browser και έχω καταλήξει πως οι άλλοι είναι αργοί ή δε μ'αρέσει τo design ή δε ξέρω εγώ τι. Και ναι είμαστε off. Και τρελή mode off επίσης. Καλέ καμία μέρα δε μου άνοιγε με την πρώτη επιλογή και είχα ψιλοφρικάρει. Λέω πάει μαλακία έκανα. Ναι το 2008 έδωσα πρώτη φορά. Click για ανάπτυξη... και πως το αποφασισες μετα απο 3 χρονια να ξαναδωσεις πανελληνιες?τι κατευθυνση ησουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:22 Η aLe3ouLa έγραψε: #414 28-06-11 23:22 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: και πως το αποφασισες μετα απο 3 χρονια να ξαναδωσεις πανελληνιες?τι κατευθυνση ησουν? Click για ανάπτυξη... Έχω δώσει 3 φορές πανελλήνιες και είπα να δώσω και ένα 10% ΜΠΑΣ και περάσω. Ήμουν τεχνολογική και έβγαλα τα ταπεινά 16.700 μόρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:24 Ο rolingstones: #415 28-06-11 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Έχω δώσει 3 φορές πανελλήνιες και είπα να δώσω και ένα 10% ΜΠΑΣ και περάσω. Ήμουν τεχνολογική και έβγαλα τα ταπεινά 16.700 μόρια. Click για ανάπτυξη... αρχισες να δινεις απο το 2008 εως το 2010?χαρας στο κουραγιο σου παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:28 Η aLe3ouLa έγραψε: #416 28-06-11 23:28 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: αρχισες να δινεις απο το 2008 εως το 2010?χαρας στο κουραγιο σου παντως Click για ανάπτυξη... Ναι. Και είμαστε και τελείως off. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:34 Ο rolingstones: #417 28-06-11 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Ναι. Και είμαστε και τελείως off. Click για ανάπτυξη... ον ειμαστε τι οφφ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:36 Η aLe3ouLa έγραψε: #418 28-06-11 23:36 off topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:44 Ο Dias έγραψε: #419 28-06-11 23:44 Μέχρι χθες γινόταν να δούμε το τελικό μηχανογραφικό μας δελτίο από τις 2 πρώτες επιλογές, με τον αριθμό του κατρελακίου και τα ΣΞΜΨ μας. Όμως μπορούσε ο και καθένας (π.χ. ο πισινός μας συμμαθητής) που ήξερε αυτά τα στοιχεία να δει το δει. Σήμερα δεν μπορούμε. Δεν νομίζω να είναι βλάβη ή θέμα browser. Μάλλον το μηχανογραφικό μας θεωρήθηκε προσωπικό δεδομένο και έκαναν να μην εμφανίζεται πλέον έτσι. Μπορούμε όμως να το δούμε από την 3η επιλογή με χρήση του κωδικού του μηχανογραφικού και του κωδικού που φτιάξαμε στο σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:46 Ο rolingstones: #420 28-06-11 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μέχρι χθες γινόταν να δούμε το τελικό μηχανογραφικό μας δελτίο από τις 2 πρώτες επιλογές, με τον αριθμό του κατρελακίου και τα ΣΞΜΨ μας. Όμως μπορούσε ο και καθένας (π.χ. ο πισινός μας συμμαθητής) που ήξερε αυτά τα στοιχεία να δει το δει. Σήμερα δεν μπορούμε. Δεν νομίζω να είναι βλάβη ή θέμα browser. Μάλλον το μηχανογραφικό μας θεωρήθηκε προσωπικό δεδομένο και έκαναν να μην εμφανίζεται πλέον έτσι. Μπορούμε όμως να το δούμε από την 3η επιλογή με χρήση του κωδικού του μηχανογραφικού και του κωδικού που φτιάξαμε στο σχολείο. Click για ανάπτυξη... αφου το λεει ο διας ηρεμιστε ολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στο μηχανογραφικό έχει την σημερινή ημερομηνία. :p Click για ανάπτυξη... A! Να 'σαι καλά, ευχαριστώ. Γιατί δεν ανοίγει το υπερσύγχρονο σύστημα του ΜΔ με chrome. :p Click για ανάπτυξη... Και γιατί chrome; Opera. Ναι αυτό εννοώ,είμαι χαζή και το έβαλα στα Αγγλικά. Το δοκίμασα και στα ελληνικά και είχα το ίδιο επιτυχές (not) αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... Ναι το κατάλαβα μετά που, well, διάβασα τι είπες βασικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:04 Ο rolingstones: #411 28-06-11 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Στο μηχανογραφικό έχει την σημερινή ημερομηνία. :p Γιατί δεν ανοίγει το υπερσύγχρονο σύστημα του ΜΔ με chrome. :p Ναι αυτό εννοώ,είμαι χαζή και το έβαλα στα Αγγλικά. Το δοκίμασα και στα ελληνικά και είχα το ίδιο επιτυχές (not) αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... ειδες shadowfax γτ ημουν σιγουρος ρε συ παντως δε μου φαινονται φυσιολογικα αυτα που λες οτι ουτε τις προηγουμενες μερες δεν σου ανοιγε η πρωτη επιλογη παρεππτοντως το 2008 ειχες δωσει πρωτη φορα?σε ρωταω γτ βλεπω ο κωδικος σου ξεκιναει απο 080 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιουνίου 2011 aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:10 Η aLe3ouLa έγραψε: #412 28-06-11 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: A! Να 'σαι καλά, ευχαριστώ. Και γιατί chrome; Opera. Ναι το κατάλαβα μετά που, well, διάβασα τι είπες βασικά. Click για ανάπτυξη... Τίποτα καλέ. Έχω δοκιμάσει τον Όπερα και κατέληξα ότι ο Chrome με βολεύει περισσότερο. Γενικά έχω δοκιμάσει πάρα πολλούς browser και έχω καταλήξει πως οι άλλοι είναι αργοί ή δε μ'αρέσει τo design ή δε ξέρω εγώ τι. Και ναι είμαστε off. Και τρελή mode off επίσης. Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: ειδες shadowfax γτ ημουν σιγουρος ρε συ παντως δε μου φαινονται φυσιολογικα αυτα που λες οτι ουτε τις προηγουμενες μερες δεν σου ανοιγε η πρωτη επιλογη παρεππτοντως το 2008 ειχες δωσει πρωτη φορα?σε ρωταω γτ βλεπω ο κωδικος σου ξεκιναει απο 080 Click για ανάπτυξη... Καλέ καμία μέρα δε μου άνοιγε με την πρώτη επιλογή και είχα ψιλοφρικάρει. Λέω πάει μαλακία έκανα. Ναι το 2008 έδωσα πρώτη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:17 Ο rolingstones: #413 28-06-11 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Τίποτα καλέ. Έχω δοκιμάσει τον Όπερα και κατέληξα ότι ο Chrome με βολεύει περισσότερο. Γενικά έχω δοκιμάσει πάρα πολλούς browser και έχω καταλήξει πως οι άλλοι είναι αργοί ή δε μ'αρέσει τo design ή δε ξέρω εγώ τι. Και ναι είμαστε off. Και τρελή mode off επίσης. Καλέ καμία μέρα δε μου άνοιγε με την πρώτη επιλογή και είχα ψιλοφρικάρει. Λέω πάει μαλακία έκανα. Ναι το 2008 έδωσα πρώτη φορά. Click για ανάπτυξη... και πως το αποφασισες μετα απο 3 χρονια να ξαναδωσεις πανελληνιες?τι κατευθυνση ησουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:22 Η aLe3ouLa έγραψε: #414 28-06-11 23:22 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: και πως το αποφασισες μετα απο 3 χρονια να ξαναδωσεις πανελληνιες?τι κατευθυνση ησουν? Click για ανάπτυξη... Έχω δώσει 3 φορές πανελλήνιες και είπα να δώσω και ένα 10% ΜΠΑΣ και περάσω. Ήμουν τεχνολογική και έβγαλα τα ταπεινά 16.700 μόρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:24 Ο rolingstones: #415 28-06-11 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Έχω δώσει 3 φορές πανελλήνιες και είπα να δώσω και ένα 10% ΜΠΑΣ και περάσω. Ήμουν τεχνολογική και έβγαλα τα ταπεινά 16.700 μόρια. Click για ανάπτυξη... αρχισες να δινεις απο το 2008 εως το 2010?χαρας στο κουραγιο σου παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:28 Η aLe3ouLa έγραψε: #416 28-06-11 23:28 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: αρχισες να δινεις απο το 2008 εως το 2010?χαρας στο κουραγιο σου παντως Click για ανάπτυξη... Ναι. Και είμαστε και τελείως off. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:34 Ο rolingstones: #417 28-06-11 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Ναι. Και είμαστε και τελείως off. Click για ανάπτυξη... ον ειμαστε τι οφφ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:36 Η aLe3ouLa έγραψε: #418 28-06-11 23:36 off topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:44 Ο Dias έγραψε: #419 28-06-11 23:44 Μέχρι χθες γινόταν να δούμε το τελικό μηχανογραφικό μας δελτίο από τις 2 πρώτες επιλογές, με τον αριθμό του κατρελακίου και τα ΣΞΜΨ μας. Όμως μπορούσε ο και καθένας (π.χ. ο πισινός μας συμμαθητής) που ήξερε αυτά τα στοιχεία να δει το δει. Σήμερα δεν μπορούμε. Δεν νομίζω να είναι βλάβη ή θέμα browser. Μάλλον το μηχανογραφικό μας θεωρήθηκε προσωπικό δεδομένο και έκαναν να μην εμφανίζεται πλέον έτσι. Μπορούμε όμως να το δούμε από την 3η επιλογή με χρήση του κωδικού του μηχανογραφικού και του κωδικού που φτιάξαμε στο σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:46 Ο rolingstones: #420 28-06-11 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μέχρι χθες γινόταν να δούμε το τελικό μηχανογραφικό μας δελτίο από τις 2 πρώτες επιλογές, με τον αριθμό του κατρελακίου και τα ΣΞΜΨ μας. Όμως μπορούσε ο και καθένας (π.χ. ο πισινός μας συμμαθητής) που ήξερε αυτά τα στοιχεία να δει το δει. Σήμερα δεν μπορούμε. Δεν νομίζω να είναι βλάβη ή θέμα browser. Μάλλον το μηχανογραφικό μας θεωρήθηκε προσωπικό δεδομένο και έκαναν να μην εμφανίζεται πλέον έτσι. Μπορούμε όμως να το δούμε από την 3η επιλογή με χρήση του κωδικού του μηχανογραφικού και του κωδικού που φτιάξαμε στο σχολείο. Click για ανάπτυξη... αφου το λεει ο διας ηρεμιστε ολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Στο μηχανογραφικό έχει την σημερινή ημερομηνία. :p Γιατί δεν ανοίγει το υπερσύγχρονο σύστημα του ΜΔ με chrome. :p Ναι αυτό εννοώ,είμαι χαζή και το έβαλα στα Αγγλικά. Το δοκίμασα και στα ελληνικά και είχα το ίδιο επιτυχές (not) αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... ειδες shadowfax γτ ημουν σιγουρος ρε συ παντως δε μου φαινονται φυσιολογικα αυτα που λες οτι ουτε τις προηγουμενες μερες δεν σου ανοιγε η πρωτη επιλογη παρεππτοντως το 2008 ειχες δωσει πρωτη φορα?σε ρωταω γτ βλεπω ο κωδικος σου ξεκιναει απο 080 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:10 Η aLe3ouLa έγραψε: #412 28-06-11 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: A! Να 'σαι καλά, ευχαριστώ. Και γιατί chrome; Opera. Ναι το κατάλαβα μετά που, well, διάβασα τι είπες βασικά. Click για ανάπτυξη... Τίποτα καλέ. Έχω δοκιμάσει τον Όπερα και κατέληξα ότι ο Chrome με βολεύει περισσότερο. Γενικά έχω δοκιμάσει πάρα πολλούς browser και έχω καταλήξει πως οι άλλοι είναι αργοί ή δε μ'αρέσει τo design ή δε ξέρω εγώ τι. Και ναι είμαστε off. Και τρελή mode off επίσης. Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: ειδες shadowfax γτ ημουν σιγουρος ρε συ παντως δε μου φαινονται φυσιολογικα αυτα που λες οτι ουτε τις προηγουμενες μερες δεν σου ανοιγε η πρωτη επιλογη παρεππτοντως το 2008 ειχες δωσει πρωτη φορα?σε ρωταω γτ βλεπω ο κωδικος σου ξεκιναει απο 080 Click για ανάπτυξη... Καλέ καμία μέρα δε μου άνοιγε με την πρώτη επιλογή και είχα ψιλοφρικάρει. Λέω πάει μαλακία έκανα. Ναι το 2008 έδωσα πρώτη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:17 Ο rolingstones: #413 28-06-11 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Τίποτα καλέ. Έχω δοκιμάσει τον Όπερα και κατέληξα ότι ο Chrome με βολεύει περισσότερο. Γενικά έχω δοκιμάσει πάρα πολλούς browser και έχω καταλήξει πως οι άλλοι είναι αργοί ή δε μ'αρέσει τo design ή δε ξέρω εγώ τι. Και ναι είμαστε off. Και τρελή mode off επίσης. Καλέ καμία μέρα δε μου άνοιγε με την πρώτη επιλογή και είχα ψιλοφρικάρει. Λέω πάει μαλακία έκανα. Ναι το 2008 έδωσα πρώτη φορά. Click για ανάπτυξη... και πως το αποφασισες μετα απο 3 χρονια να ξαναδωσεις πανελληνιες?τι κατευθυνση ησουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:22 Η aLe3ouLa έγραψε: #414 28-06-11 23:22 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: και πως το αποφασισες μετα απο 3 χρονια να ξαναδωσεις πανελληνιες?τι κατευθυνση ησουν? Click για ανάπτυξη... Έχω δώσει 3 φορές πανελλήνιες και είπα να δώσω και ένα 10% ΜΠΑΣ και περάσω. Ήμουν τεχνολογική και έβγαλα τα ταπεινά 16.700 μόρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:24 Ο rolingstones: #415 28-06-11 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Έχω δώσει 3 φορές πανελλήνιες και είπα να δώσω και ένα 10% ΜΠΑΣ και περάσω. Ήμουν τεχνολογική και έβγαλα τα ταπεινά 16.700 μόρια. Click για ανάπτυξη... αρχισες να δινεις απο το 2008 εως το 2010?χαρας στο κουραγιο σου παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:28 Η aLe3ouLa έγραψε: #416 28-06-11 23:28 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: αρχισες να δινεις απο το 2008 εως το 2010?χαρας στο κουραγιο σου παντως Click για ανάπτυξη... Ναι. Και είμαστε και τελείως off. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:34 Ο rolingstones: #417 28-06-11 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Ναι. Και είμαστε και τελείως off. Click για ανάπτυξη... ον ειμαστε τι οφφ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:36 Η aLe3ouLa έγραψε: #418 28-06-11 23:36 off topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:44 Ο Dias έγραψε: #419 28-06-11 23:44 Μέχρι χθες γινόταν να δούμε το τελικό μηχανογραφικό μας δελτίο από τις 2 πρώτες επιλογές, με τον αριθμό του κατρελακίου και τα ΣΞΜΨ μας. Όμως μπορούσε ο και καθένας (π.χ. ο πισινός μας συμμαθητής) που ήξερε αυτά τα στοιχεία να δει το δει. Σήμερα δεν μπορούμε. Δεν νομίζω να είναι βλάβη ή θέμα browser. Μάλλον το μηχανογραφικό μας θεωρήθηκε προσωπικό δεδομένο και έκαναν να μην εμφανίζεται πλέον έτσι. Μπορούμε όμως να το δούμε από την 3η επιλογή με χρήση του κωδικού του μηχανογραφικού και του κωδικού που φτιάξαμε στο σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:46 Ο rolingstones: #420 28-06-11 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μέχρι χθες γινόταν να δούμε το τελικό μηχανογραφικό μας δελτίο από τις 2 πρώτες επιλογές, με τον αριθμό του κατρελακίου και τα ΣΞΜΨ μας. Όμως μπορούσε ο και καθένας (π.χ. ο πισινός μας συμμαθητής) που ήξερε αυτά τα στοιχεία να δει το δει. Σήμερα δεν μπορούμε. Δεν νομίζω να είναι βλάβη ή θέμα browser. Μάλλον το μηχανογραφικό μας θεωρήθηκε προσωπικό δεδομένο και έκαναν να μην εμφανίζεται πλέον έτσι. Μπορούμε όμως να το δούμε από την 3η επιλογή με χρήση του κωδικού του μηχανογραφικού και του κωδικού που φτιάξαμε στο σχολείο. Click για ανάπτυξη... αφου το λεει ο διας ηρεμιστε ολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: A! Να 'σαι καλά, ευχαριστώ. Και γιατί chrome; Opera. Ναι το κατάλαβα μετά που, well, διάβασα τι είπες βασικά. Click για ανάπτυξη... Τίποτα καλέ. Έχω δοκιμάσει τον Όπερα και κατέληξα ότι ο Chrome με βολεύει περισσότερο. Γενικά έχω δοκιμάσει πάρα πολλούς browser και έχω καταλήξει πως οι άλλοι είναι αργοί ή δε μ'αρέσει τo design ή δε ξέρω εγώ τι. Και ναι είμαστε off. Και τρελή mode off επίσης. Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: ειδες shadowfax γτ ημουν σιγουρος ρε συ παντως δε μου φαινονται φυσιολογικα αυτα που λες οτι ουτε τις προηγουμενες μερες δεν σου ανοιγε η πρωτη επιλογη παρεππτοντως το 2008 ειχες δωσει πρωτη φορα?σε ρωταω γτ βλεπω ο κωδικος σου ξεκιναει απο 080 Click για ανάπτυξη... Καλέ καμία μέρα δε μου άνοιγε με την πρώτη επιλογή και είχα ψιλοφρικάρει. Λέω πάει μαλακία έκανα. Ναι το 2008 έδωσα πρώτη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:17 Ο rolingstones: #413 28-06-11 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Τίποτα καλέ. Έχω δοκιμάσει τον Όπερα και κατέληξα ότι ο Chrome με βολεύει περισσότερο. Γενικά έχω δοκιμάσει πάρα πολλούς browser και έχω καταλήξει πως οι άλλοι είναι αργοί ή δε μ'αρέσει τo design ή δε ξέρω εγώ τι. Και ναι είμαστε off. Και τρελή mode off επίσης. Καλέ καμία μέρα δε μου άνοιγε με την πρώτη επιλογή και είχα ψιλοφρικάρει. Λέω πάει μαλακία έκανα. Ναι το 2008 έδωσα πρώτη φορά. Click για ανάπτυξη... και πως το αποφασισες μετα απο 3 χρονια να ξαναδωσεις πανελληνιες?τι κατευθυνση ησουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:22 Η aLe3ouLa έγραψε: #414 28-06-11 23:22 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: και πως το αποφασισες μετα απο 3 χρονια να ξαναδωσεις πανελληνιες?τι κατευθυνση ησουν? Click για ανάπτυξη... Έχω δώσει 3 φορές πανελλήνιες και είπα να δώσω και ένα 10% ΜΠΑΣ και περάσω. Ήμουν τεχνολογική και έβγαλα τα ταπεινά 16.700 μόρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:24 Ο rolingstones: #415 28-06-11 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Έχω δώσει 3 φορές πανελλήνιες και είπα να δώσω και ένα 10% ΜΠΑΣ και περάσω. Ήμουν τεχνολογική και έβγαλα τα ταπεινά 16.700 μόρια. Click για ανάπτυξη... αρχισες να δινεις απο το 2008 εως το 2010?χαρας στο κουραγιο σου παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:28 Η aLe3ouLa έγραψε: #416 28-06-11 23:28 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: αρχισες να δινεις απο το 2008 εως το 2010?χαρας στο κουραγιο σου παντως Click για ανάπτυξη... Ναι. Και είμαστε και τελείως off. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:34 Ο rolingstones: #417 28-06-11 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Ναι. Και είμαστε και τελείως off. Click για ανάπτυξη... ον ειμαστε τι οφφ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:36 Η aLe3ouLa έγραψε: #418 28-06-11 23:36 off topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:44 Ο Dias έγραψε: #419 28-06-11 23:44 Μέχρι χθες γινόταν να δούμε το τελικό μηχανογραφικό μας δελτίο από τις 2 πρώτες επιλογές, με τον αριθμό του κατρελακίου και τα ΣΞΜΨ μας. Όμως μπορούσε ο και καθένας (π.χ. ο πισινός μας συμμαθητής) που ήξερε αυτά τα στοιχεία να δει το δει. Σήμερα δεν μπορούμε. Δεν νομίζω να είναι βλάβη ή θέμα browser. Μάλλον το μηχανογραφικό μας θεωρήθηκε προσωπικό δεδομένο και έκαναν να μην εμφανίζεται πλέον έτσι. Μπορούμε όμως να το δούμε από την 3η επιλογή με χρήση του κωδικού του μηχανογραφικού και του κωδικού που φτιάξαμε στο σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:46 Ο rolingstones: #420 28-06-11 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μέχρι χθες γινόταν να δούμε το τελικό μηχανογραφικό μας δελτίο από τις 2 πρώτες επιλογές, με τον αριθμό του κατρελακίου και τα ΣΞΜΨ μας. Όμως μπορούσε ο και καθένας (π.χ. ο πισινός μας συμμαθητής) που ήξερε αυτά τα στοιχεία να δει το δει. Σήμερα δεν μπορούμε. Δεν νομίζω να είναι βλάβη ή θέμα browser. Μάλλον το μηχανογραφικό μας θεωρήθηκε προσωπικό δεδομένο και έκαναν να μην εμφανίζεται πλέον έτσι. Μπορούμε όμως να το δούμε από την 3η επιλογή με χρήση του κωδικού του μηχανογραφικού και του κωδικού που φτιάξαμε στο σχολείο. Click για ανάπτυξη... αφου το λεει ο διας ηρεμιστε ολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Τίποτα καλέ. Έχω δοκιμάσει τον Όπερα και κατέληξα ότι ο Chrome με βολεύει περισσότερο. Γενικά έχω δοκιμάσει πάρα πολλούς browser και έχω καταλήξει πως οι άλλοι είναι αργοί ή δε μ'αρέσει τo design ή δε ξέρω εγώ τι. Και ναι είμαστε off. Και τρελή mode off επίσης. Καλέ καμία μέρα δε μου άνοιγε με την πρώτη επιλογή και είχα ψιλοφρικάρει. Λέω πάει μαλακία έκανα. Ναι το 2008 έδωσα πρώτη φορά. Click για ανάπτυξη... και πως το αποφασισες μετα απο 3 χρονια να ξαναδωσεις πανελληνιες?τι κατευθυνση ησουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:22 Η aLe3ouLa έγραψε: #414 28-06-11 23:22 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: και πως το αποφασισες μετα απο 3 χρονια να ξαναδωσεις πανελληνιες?τι κατευθυνση ησουν? Click για ανάπτυξη... Έχω δώσει 3 φορές πανελλήνιες και είπα να δώσω και ένα 10% ΜΠΑΣ και περάσω. Ήμουν τεχνολογική και έβγαλα τα ταπεινά 16.700 μόρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:24 Ο rolingstones: #415 28-06-11 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Έχω δώσει 3 φορές πανελλήνιες και είπα να δώσω και ένα 10% ΜΠΑΣ και περάσω. Ήμουν τεχνολογική και έβγαλα τα ταπεινά 16.700 μόρια. Click για ανάπτυξη... αρχισες να δινεις απο το 2008 εως το 2010?χαρας στο κουραγιο σου παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:28 Η aLe3ouLa έγραψε: #416 28-06-11 23:28 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: αρχισες να δινεις απο το 2008 εως το 2010?χαρας στο κουραγιο σου παντως Click για ανάπτυξη... Ναι. Και είμαστε και τελείως off. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:34 Ο rolingstones: #417 28-06-11 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Ναι. Και είμαστε και τελείως off. Click για ανάπτυξη... ον ειμαστε τι οφφ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:36 Η aLe3ouLa έγραψε: #418 28-06-11 23:36 off topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:44 Ο Dias έγραψε: #419 28-06-11 23:44 Μέχρι χθες γινόταν να δούμε το τελικό μηχανογραφικό μας δελτίο από τις 2 πρώτες επιλογές, με τον αριθμό του κατρελακίου και τα ΣΞΜΨ μας. Όμως μπορούσε ο και καθένας (π.χ. ο πισινός μας συμμαθητής) που ήξερε αυτά τα στοιχεία να δει το δει. Σήμερα δεν μπορούμε. Δεν νομίζω να είναι βλάβη ή θέμα browser. Μάλλον το μηχανογραφικό μας θεωρήθηκε προσωπικό δεδομένο και έκαναν να μην εμφανίζεται πλέον έτσι. Μπορούμε όμως να το δούμε από την 3η επιλογή με χρήση του κωδικού του μηχανογραφικού και του κωδικού που φτιάξαμε στο σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:46 Ο rolingstones: #420 28-06-11 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μέχρι χθες γινόταν να δούμε το τελικό μηχανογραφικό μας δελτίο από τις 2 πρώτες επιλογές, με τον αριθμό του κατρελακίου και τα ΣΞΜΨ μας. Όμως μπορούσε ο και καθένας (π.χ. ο πισινός μας συμμαθητής) που ήξερε αυτά τα στοιχεία να δει το δει. Σήμερα δεν μπορούμε. Δεν νομίζω να είναι βλάβη ή θέμα browser. Μάλλον το μηχανογραφικό μας θεωρήθηκε προσωπικό δεδομένο και έκαναν να μην εμφανίζεται πλέον έτσι. Μπορούμε όμως να το δούμε από την 3η επιλογή με χρήση του κωδικού του μηχανογραφικού και του κωδικού που φτιάξαμε στο σχολείο. Click για ανάπτυξη... αφου το λεει ο διας ηρεμιστε ολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: και πως το αποφασισες μετα απο 3 χρονια να ξαναδωσεις πανελληνιες?τι κατευθυνση ησουν? Click για ανάπτυξη... Έχω δώσει 3 φορές πανελλήνιες και είπα να δώσω και ένα 10% ΜΠΑΣ και περάσω. Ήμουν τεχνολογική και έβγαλα τα ταπεινά 16.700 μόρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:24 Ο rolingstones: #415 28-06-11 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Έχω δώσει 3 φορές πανελλήνιες και είπα να δώσω και ένα 10% ΜΠΑΣ και περάσω. Ήμουν τεχνολογική και έβγαλα τα ταπεινά 16.700 μόρια. Click για ανάπτυξη... αρχισες να δινεις απο το 2008 εως το 2010?χαρας στο κουραγιο σου παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:28 Η aLe3ouLa έγραψε: #416 28-06-11 23:28 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: αρχισες να δινεις απο το 2008 εως το 2010?χαρας στο κουραγιο σου παντως Click για ανάπτυξη... Ναι. Και είμαστε και τελείως off. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:34 Ο rolingstones: #417 28-06-11 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Ναι. Και είμαστε και τελείως off. Click για ανάπτυξη... ον ειμαστε τι οφφ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:36 Η aLe3ouLa έγραψε: #418 28-06-11 23:36 off topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:44 Ο Dias έγραψε: #419 28-06-11 23:44 Μέχρι χθες γινόταν να δούμε το τελικό μηχανογραφικό μας δελτίο από τις 2 πρώτες επιλογές, με τον αριθμό του κατρελακίου και τα ΣΞΜΨ μας. Όμως μπορούσε ο και καθένας (π.χ. ο πισινός μας συμμαθητής) που ήξερε αυτά τα στοιχεία να δει το δει. Σήμερα δεν μπορούμε. Δεν νομίζω να είναι βλάβη ή θέμα browser. Μάλλον το μηχανογραφικό μας θεωρήθηκε προσωπικό δεδομένο και έκαναν να μην εμφανίζεται πλέον έτσι. Μπορούμε όμως να το δούμε από την 3η επιλογή με χρήση του κωδικού του μηχανογραφικού και του κωδικού που φτιάξαμε στο σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:46 Ο rolingstones: #420 28-06-11 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μέχρι χθες γινόταν να δούμε το τελικό μηχανογραφικό μας δελτίο από τις 2 πρώτες επιλογές, με τον αριθμό του κατρελακίου και τα ΣΞΜΨ μας. Όμως μπορούσε ο και καθένας (π.χ. ο πισινός μας συμμαθητής) που ήξερε αυτά τα στοιχεία να δει το δει. Σήμερα δεν μπορούμε. Δεν νομίζω να είναι βλάβη ή θέμα browser. Μάλλον το μηχανογραφικό μας θεωρήθηκε προσωπικό δεδομένο και έκαναν να μην εμφανίζεται πλέον έτσι. Μπορούμε όμως να το δούμε από την 3η επιλογή με χρήση του κωδικού του μηχανογραφικού και του κωδικού που φτιάξαμε στο σχολείο. Click για ανάπτυξη... αφου το λεει ο διας ηρεμιστε ολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Έχω δώσει 3 φορές πανελλήνιες και είπα να δώσω και ένα 10% ΜΠΑΣ και περάσω. Ήμουν τεχνολογική και έβγαλα τα ταπεινά 16.700 μόρια. Click για ανάπτυξη... αρχισες να δινεις απο το 2008 εως το 2010?χαρας στο κουραγιο σου παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:28 Η aLe3ouLa έγραψε: #416 28-06-11 23:28 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: αρχισες να δινεις απο το 2008 εως το 2010?χαρας στο κουραγιο σου παντως Click για ανάπτυξη... Ναι. Και είμαστε και τελείως off. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:34 Ο rolingstones: #417 28-06-11 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Ναι. Και είμαστε και τελείως off. Click για ανάπτυξη... ον ειμαστε τι οφφ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:36 Η aLe3ouLa έγραψε: #418 28-06-11 23:36 off topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:44 Ο Dias έγραψε: #419 28-06-11 23:44 Μέχρι χθες γινόταν να δούμε το τελικό μηχανογραφικό μας δελτίο από τις 2 πρώτες επιλογές, με τον αριθμό του κατρελακίου και τα ΣΞΜΨ μας. Όμως μπορούσε ο και καθένας (π.χ. ο πισινός μας συμμαθητής) που ήξερε αυτά τα στοιχεία να δει το δει. Σήμερα δεν μπορούμε. Δεν νομίζω να είναι βλάβη ή θέμα browser. Μάλλον το μηχανογραφικό μας θεωρήθηκε προσωπικό δεδομένο και έκαναν να μην εμφανίζεται πλέον έτσι. Μπορούμε όμως να το δούμε από την 3η επιλογή με χρήση του κωδικού του μηχανογραφικού και του κωδικού που φτιάξαμε στο σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:46 Ο rolingstones: #420 28-06-11 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μέχρι χθες γινόταν να δούμε το τελικό μηχανογραφικό μας δελτίο από τις 2 πρώτες επιλογές, με τον αριθμό του κατρελακίου και τα ΣΞΜΨ μας. Όμως μπορούσε ο και καθένας (π.χ. ο πισινός μας συμμαθητής) που ήξερε αυτά τα στοιχεία να δει το δει. Σήμερα δεν μπορούμε. Δεν νομίζω να είναι βλάβη ή θέμα browser. Μάλλον το μηχανογραφικό μας θεωρήθηκε προσωπικό δεδομένο και έκαναν να μην εμφανίζεται πλέον έτσι. Μπορούμε όμως να το δούμε από την 3η επιλογή με χρήση του κωδικού του μηχανογραφικού και του κωδικού που φτιάξαμε στο σχολείο. Click για ανάπτυξη... αφου το λεει ο διας ηρεμιστε ολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: αρχισες να δινεις απο το 2008 εως το 2010?χαρας στο κουραγιο σου παντως Click για ανάπτυξη... Ναι. Και είμαστε και τελείως off. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:34 Ο rolingstones: #417 28-06-11 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Ναι. Και είμαστε και τελείως off. Click για ανάπτυξη... ον ειμαστε τι οφφ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:36 Η aLe3ouLa έγραψε: #418 28-06-11 23:36 off topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:44 Ο Dias έγραψε: #419 28-06-11 23:44 Μέχρι χθες γινόταν να δούμε το τελικό μηχανογραφικό μας δελτίο από τις 2 πρώτες επιλογές, με τον αριθμό του κατρελακίου και τα ΣΞΜΨ μας. Όμως μπορούσε ο και καθένας (π.χ. ο πισινός μας συμμαθητής) που ήξερε αυτά τα στοιχεία να δει το δει. Σήμερα δεν μπορούμε. Δεν νομίζω να είναι βλάβη ή θέμα browser. Μάλλον το μηχανογραφικό μας θεωρήθηκε προσωπικό δεδομένο και έκαναν να μην εμφανίζεται πλέον έτσι. Μπορούμε όμως να το δούμε από την 3η επιλογή με χρήση του κωδικού του μηχανογραφικού και του κωδικού που φτιάξαμε στο σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:46 Ο rolingstones: #420 28-06-11 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μέχρι χθες γινόταν να δούμε το τελικό μηχανογραφικό μας δελτίο από τις 2 πρώτες επιλογές, με τον αριθμό του κατρελακίου και τα ΣΞΜΨ μας. Όμως μπορούσε ο και καθένας (π.χ. ο πισινός μας συμμαθητής) που ήξερε αυτά τα στοιχεία να δει το δει. Σήμερα δεν μπορούμε. Δεν νομίζω να είναι βλάβη ή θέμα browser. Μάλλον το μηχανογραφικό μας θεωρήθηκε προσωπικό δεδομένο και έκαναν να μην εμφανίζεται πλέον έτσι. Μπορούμε όμως να το δούμε από την 3η επιλογή με χρήση του κωδικού του μηχανογραφικού και του κωδικού που φτιάξαμε στο σχολείο. Click για ανάπτυξη... αφου το λεει ο διας ηρεμιστε ολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Ναι. Και είμαστε και τελείως off. Click για ανάπτυξη... ον ειμαστε τι οφφ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:36 Η aLe3ouLa έγραψε: #418 28-06-11 23:36 off topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:44 Ο Dias έγραψε: #419 28-06-11 23:44 Μέχρι χθες γινόταν να δούμε το τελικό μηχανογραφικό μας δελτίο από τις 2 πρώτες επιλογές, με τον αριθμό του κατρελακίου και τα ΣΞΜΨ μας. Όμως μπορούσε ο και καθένας (π.χ. ο πισινός μας συμμαθητής) που ήξερε αυτά τα στοιχεία να δει το δει. Σήμερα δεν μπορούμε. Δεν νομίζω να είναι βλάβη ή θέμα browser. Μάλλον το μηχανογραφικό μας θεωρήθηκε προσωπικό δεδομένο και έκαναν να μην εμφανίζεται πλέον έτσι. Μπορούμε όμως να το δούμε από την 3η επιλογή με χρήση του κωδικού του μηχανογραφικού και του κωδικού που φτιάξαμε στο σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:46 Ο rolingstones: #420 28-06-11 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μέχρι χθες γινόταν να δούμε το τελικό μηχανογραφικό μας δελτίο από τις 2 πρώτες επιλογές, με τον αριθμό του κατρελακίου και τα ΣΞΜΨ μας. Όμως μπορούσε ο και καθένας (π.χ. ο πισινός μας συμμαθητής) που ήξερε αυτά τα στοιχεία να δει το δει. Σήμερα δεν μπορούμε. Δεν νομίζω να είναι βλάβη ή θέμα browser. Μάλλον το μηχανογραφικό μας θεωρήθηκε προσωπικό δεδομένο και έκαναν να μην εμφανίζεται πλέον έτσι. Μπορούμε όμως να το δούμε από την 3η επιλογή με χρήση του κωδικού του μηχανογραφικού και του κωδικού που φτιάξαμε στο σχολείο. Click για ανάπτυξη... αφου το λεει ο διας ηρεμιστε ολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
off topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:44 Ο Dias έγραψε: #419 28-06-11 23:44 Μέχρι χθες γινόταν να δούμε το τελικό μηχανογραφικό μας δελτίο από τις 2 πρώτες επιλογές, με τον αριθμό του κατρελακίου και τα ΣΞΜΨ μας. Όμως μπορούσε ο και καθένας (π.χ. ο πισινός μας συμμαθητής) που ήξερε αυτά τα στοιχεία να δει το δει. Σήμερα δεν μπορούμε. Δεν νομίζω να είναι βλάβη ή θέμα browser. Μάλλον το μηχανογραφικό μας θεωρήθηκε προσωπικό δεδομένο και έκαναν να μην εμφανίζεται πλέον έτσι. Μπορούμε όμως να το δούμε από την 3η επιλογή με χρήση του κωδικού του μηχανογραφικού και του κωδικού που φτιάξαμε στο σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:46 Ο rolingstones: #420 28-06-11 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μέχρι χθες γινόταν να δούμε το τελικό μηχανογραφικό μας δελτίο από τις 2 πρώτες επιλογές, με τον αριθμό του κατρελακίου και τα ΣΞΜΨ μας. Όμως μπορούσε ο και καθένας (π.χ. ο πισινός μας συμμαθητής) που ήξερε αυτά τα στοιχεία να δει το δει. Σήμερα δεν μπορούμε. Δεν νομίζω να είναι βλάβη ή θέμα browser. Μάλλον το μηχανογραφικό μας θεωρήθηκε προσωπικό δεδομένο και έκαναν να μην εμφανίζεται πλέον έτσι. Μπορούμε όμως να το δούμε από την 3η επιλογή με χρήση του κωδικού του μηχανογραφικού και του κωδικού που φτιάξαμε στο σχολείο. Click για ανάπτυξη... αφου το λεει ο διας ηρεμιστε ολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μέχρι χθες γινόταν να δούμε το τελικό μηχανογραφικό μας δελτίο από τις 2 πρώτες επιλογές, με τον αριθμό του κατρελακίου και τα ΣΞΜΨ μας. Όμως μπορούσε ο και καθένας (π.χ. ο πισινός μας συμμαθητής) που ήξερε αυτά τα στοιχεία να δει το δει. Σήμερα δεν μπορούμε. Δεν νομίζω να είναι βλάβη ή θέμα browser. Μάλλον το μηχανογραφικό μας θεωρήθηκε προσωπικό δεδομένο και έκαναν να μην εμφανίζεται πλέον έτσι. Μπορούμε όμως να το δούμε από την 3η επιλογή με χρήση του κωδικού του μηχανογραφικού και του κωδικού που φτιάξαμε στο σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2011 στις 23:46 Ο rolingstones: #420 28-06-11 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μέχρι χθες γινόταν να δούμε το τελικό μηχανογραφικό μας δελτίο από τις 2 πρώτες επιλογές, με τον αριθμό του κατρελακίου και τα ΣΞΜΨ μας. Όμως μπορούσε ο και καθένας (π.χ. ο πισινός μας συμμαθητής) που ήξερε αυτά τα στοιχεία να δει το δει. Σήμερα δεν μπορούμε. Δεν νομίζω να είναι βλάβη ή θέμα browser. Μάλλον το μηχανογραφικό μας θεωρήθηκε προσωπικό δεδομένο και έκαναν να μην εμφανίζεται πλέον έτσι. Μπορούμε όμως να το δούμε από την 3η επιλογή με χρήση του κωδικού του μηχανογραφικού και του κωδικού που φτιάξαμε στο σχολείο. Click για ανάπτυξη... αφου το λεει ο διας ηρεμιστε ολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μέχρι χθες γινόταν να δούμε το τελικό μηχανογραφικό μας δελτίο από τις 2 πρώτες επιλογές, με τον αριθμό του κατρελακίου και τα ΣΞΜΨ μας. Όμως μπορούσε ο και καθένας (π.χ. ο πισινός μας συμμαθητής) που ήξερε αυτά τα στοιχεία να δει το δει. Σήμερα δεν μπορούμε. Δεν νομίζω να είναι βλάβη ή θέμα browser. Μάλλον το μηχανογραφικό μας θεωρήθηκε προσωπικό δεδομένο και έκαναν να μην εμφανίζεται πλέον έτσι. Μπορούμε όμως να το δούμε από την 3η επιλογή με χρήση του κωδικού του μηχανογραφικού και του κωδικού που φτιάξαμε στο σχολείο. Click για ανάπτυξη... αφου το λεει ο διας ηρεμιστε ολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.