valentina¡
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η valentina¡ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 149 μηνύματα.

11-11-23

12:55
Άσχετο , γνωρίζει κανείς αν στις πανελλήνιες αρχαία μπαίνει και μέση φωνή ;
constansn
Δραστήριο μέλος
Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 624 μηνύματα.

11-11-23

13:16
Εννοείται.Άσχετο , γνωρίζει κανείς αν στις πανελλήνιες αρχαία μπαίνει και μέση φωνή ;
valentina¡
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η valentina¡ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 149 μηνύματα.

11-11-23

13:24
Αλήθεια ; γιατί κοιτούσα θέματα πανελληνίων περσινα , προπερσινα ) και δεν είδα μέση φωνή , μου έκανε εντύπωση .Εννοείται.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

11-11-23

14:25
νομίζω τα θέματα διαλέγονται απο την ύλη ολου του λυκείου και οτι η μεση φωνη θεωρειται δεδομενη, αλλα δεν ξερω ουτε απο το πεδιο σου ουτε απο πανελληνιες αν μπορει καποιος να διορθωσει η να επιβεβαιωσειΑλήθεια ; γιατί κοιτούσα θέματα πανελληνίων περσινα , προπερσινα ) και δεν είδα μέση φωνή , μου έκανε εντύπωση .
smarw
Δραστήριο μέλος
Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 493 μηνύματα.

11-11-23

21:53
Απλά έτυχε να μην πέσει αυτές τις χρονιές , φυσικά και είναι μέσα στην ύλη. Νομίζω και τα ρηματα σε -μι δεν επεσαν αλλα κανονικά πρέπει να τα γνωρίζουμεΑλήθεια ; γιατί κοιτούσα θέματα πανελληνίων περσινα , προπερσινα ) και δεν είδα μέση φωνή , μου έκανε εντύπωση .
phleidhs
Νεοφερμένο μέλος
Ο Πηλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 47 μηνύματα.

11-11-23

22:01
Πολλά πράγματα είναι μέσα στην ύλη αλλά δεν μπαίνουν σχεδόν καθόλου.Απλά ως υποψήφιος οφείλεις να γνωρίζεις πολύ καλά την ύλη ώστε να είσαι προετοιμασμένος για κάθε ερώτηση στις παννελήνιεςΑπλά έτυχε να μην πέσει αυτές τις χρονιές , φυσικά και είναι μέσα στην ύλη. Νομίζω και τα ρηματα σε -μι δεν επεσαν αλλα κανονικά πρέπει να τα γνωρίζουμε
valentina¡
Εκκολαπτόμενο μέλος

12-11-23

19:16
Euxaristw : )Πολλά πράγματα είναι μέσα στην ύλη αλλά δεν μπαίνουν σχεδόν καθόλου.Απλά ως υποψήφιος οφείλεις να γνωρίζεις πολύ καλά την ύλη ώστε να είσαι προετοιμασμένος για κάθε ερώτηση στις παννελήνιες
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...