Απώλεια δελτίου εξεταζομένου

• Thread starter Thread starter aLe3ouLa
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

aLe3ouLa

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα.
Αμα χασει καποιος το δελτιο εξεταζομενου για τις πανελληνιες το σχολειο μπορει να τους δωσει αλλο ή δεν μπορει να δωσει τα υπολοιπα μαθηματα ???

:'(:'(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομιζω πρέπει να το αναφέρεις στον/ην διευθυντή/ρια σου..και θα σου δώσουν καινουργιο...πρέπει ομως να πας από Δευτέρα!:iagree:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομιζω πρέπει να το αναφέρεις στον/ην διευθυντή/ρια σου..και θα σου δώσουν καινουργιο...πρέπει ομως να πας από Δευτέρα!:iagree:

Ναι θα παω αυριο..ετσι κι αλλιως σημερα ειναι κλειστα...

βασικά παρε και καμμια φωτο μαζι σου,μπας και σου ζητήσουν!

βασικά παρε και καμμια φωτο μαζι σου,μπας και σου ζητήσουν!

Βασικα τα θυμαμαι ολα οσα εγραφε και τον κωδικο ...φωτο ελπιζω να βρω καμια

Ελπιζω να μην εχω κανενα προβλημα με την διευθυνση ...
Παλι καλα που μου ηρθε φλασια να το ψαξω σημερα...

{P.s.}
Υπαρχει καποιο εγγραφο για τα δελτια ή τι γινεται σε περιπτωσεις που χαθει?

Πάρε και μια υπεύθυνη δήλωση καλού-κακού μαζί σου. :)

εγω που το ειχα χασει μαζι με την ταυτοτητα μου οταν εδινα μου ειπαν θα μου βγαλουν αλλο αλλα ευτυχως τα βρηκε καποιος και τη γλυτωσα..

Πάντως μην ανυσηχείς, αυτό έλλειπε να μη μπορεί να δώσει ο υποψήφιος τα μαθήματα επειδή έχασε το δελτίο! :)
(έχω ακούσει περίπτωση που μαθητής δεν το είχε μαζί του σε εξέταση και υπέγραψε κάτι ο διευθυντής του σχολείου σαν βεβαίωση και έγινε δεκτός)

Πήγαινε τη Δευτέρα να σου βγάλουν νέο με φώτο, ταυτότητα και βεβαίωση που είπε ο Γιώργος. :iagree: :bye:

-petros

Και όταν γυρίσεις ενημέρωσε μας να ξέρουμε και εμείς τι θα γίνει άμα το χάσουμε :D.

Οκ παιδια ..Πηγα ...εμενα δεν μ'αφησαν να παω στο γραφειο καθηγητων ...αλλα πηγε η μαμα μ και συμπληρωσε μια δηλωση και
αυριο θα ειναι ετοιμο :iagree:

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας :bye:

Σε περίπτωση που ξαναδώσουμε βγάζουμε νέο?

ναι αλλα θα εχεις τον ιδιο κωδικο με τον φετινο

Φτου το έχασα και εγώ , μίλησα με τον διευθυντή και θα βγάλω αύριο καινούριο :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back