joel_maggot Νεοφερμένο μέλος Η joel_maggot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:45 Η joel_maggot: #561 15-09-12 20:45 Νομίζω ότι και το διαβατήριο κάνει αφού η ταυτότητα χρειάζεται μόνο για την εξακρίβωση των στοιχείων. Αν είναι στείλε και mail στη γραμματεία για να 'σαι σίγουρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:40 Η isida!!! έγραψε: #562 15-09-12 21:40 για βιβλιαριο υγειας και φοιτητικο πασο πρεπει να εχω και καποια αλλα χαρτια μαζι μ ή να ζητησω καποια απο κει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:47 Ο Nikos Sitys: #563 15-09-12 21:47 Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: για βιβλιαριο υγειας και φοιτητικο πασο πρεπει να εχω και καποια αλλα χαρτια μαζι μ ή να ζητησω καποια απο κει? Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις βιβλιαριο υγειας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:50 Ο Pupilloscope: #564 15-09-12 21:50 Μαλλον εννοει το ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΣΠΟΥΔΩΝ. παιδια,ειναι αλλο αυτο.Και σας το δινουν με την εγγραφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:52 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #565 15-09-12 21:52 Να ρωτησω κατι την βεβαιωση μας την δινουν στην σχολη η την αγοραζουμρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:55 Ο Pupilloscope: #566 15-09-12 21:55 Στο λιντλ,καθε πεμπτη στο ραφι με τις προσφορες να κοιταξεις. Μα καλα μια απλη βεβαιωση του νομου 105 θελει ρε παιδια που εσεις την πατε.Σαν την αιτηση που κανατε για να δωσετε lower.Δεν ειναι κατι διαφορετικο.Την πατε εσεις καλου κακου,μεχρι και τα περιπτερα την πουλανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:59 Ο Nikos Sitys: #567 15-09-12 21:59 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: Να ρωτησω κατι την βεβαιωση μας την δινουν στην σχολη η την αγοραζουμρ Click για ανάπτυξη... Το αν την αγοραζουμε τι το ηθελες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:42 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #568 15-09-12 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Το αν την αγοραζουμε τι το ηθελες... Click για ανάπτυξη... καλα μια ερωτηση εκανα σκιτωστε με αμαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:48 Ο venividivici43946: #569 15-09-12 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Τι εννοεις βιβλιαριο υγειας? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Pupilloscope: Μαλλον εννοει το ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΣΠΟΥΔΩΝ. παιδια,ειναι αλλο αυτο.Και σας το δινουν με την εγγραφη. Click για ανάπτυξη... Βιβλιάριο υγείας. Οι φοιτητές δικαιούνται υγειονομική περίθαλψη. Συμφέρει όσους δεν έχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:26 Ο Pupilloscope: #570 16-09-12 00:26 Δεν νομιζω οτι το βιβλιαριο υγειας-η αιτηση του δηλαδη-γινεται στην εγγραφη.Μαλλον το σπουδων εννοει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:11 Ο Nikos Sitys: #571 16-09-12 09:11 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: καλα μια ερωτηση εκανα σκιτωστε με αμαν Click για ανάπτυξη... Να σε σκοτωσω μπορει.Να σκιτωσω χλωμο.Αλλα αν επιμενεις θα το κανω. Αρχική Δημοσίευση από Pupilloscope: Δεν νομιζω οτι το βιβλιαριο υγειας-η αιτηση του δηλαδη-γινεται στην εγγραφη.Μαλλον το σπουδων εννοει. Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται νομιζω να κανεις αιτηση για αυτο ολοι οι φοιτητες το δικαιουνται απλα παιρνεις σε αυτους το δικο σου βιβλιαριο υγειας που εχεις εδω και χρονια μαζι σου σε οτι και να κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billiout Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:52 Ο billiout έγραψε: #572 16-09-12 10:52 Παιδιά εγώ γράφτηκα την Τετάρτη που μας πέρασε. Δεν μου έδωσαν όμως να συμπληρώσω το βιβλιάριο σπουδών ούτε το χαρτί για το στρατό και επίσης δεν μου έδωσαν βεβαίωση εγγραφής αλλά έκανα αίτηση και θα μου την στείλουν. Με τα προηγούμενα όμως τι παίζει και δεν τα έδωσαν να τα συμπληρώσω; Στον αδερφό μου που γράφτηκε στην φιλολογία (την ίδια μέρα) του τα έδωσαν όλα κανονικά. Θα πρέπει να ξαναπάω πριν τελειώσουν οι εγγραφές; Γιατί δεν είμαι στην Θεσσαλονίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:35 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #573 16-09-12 11:35 Nikos Sitys :δεν επειμενω καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:49 Ο Nikos Sitys: #574 16-09-12 11:49 Αρχική Δημοσίευση από billiout: Παιδιά εγώ γράφτηκα την Τετάρτη που μας πέρασε. Δεν μου έδωσαν όμως να συμπληρώσω το βιβλιάριο σπουδών ούτε το χαρτί για το στρατό και επίσης δεν μου έδωσαν βεβαίωση εγγραφής αλλά έκανα αίτηση και θα μου την στείλουν. Με τα προηγούμενα όμως τι παίζει και δεν τα έδωσαν να τα συμπληρώσω; Στον αδερφό μου που γράφτηκε στην φιλολογία (την ίδια μέρα) του τα έδωσαν όλα κανονικά. Θα πρέπει να ξαναπάω πριν τελειώσουν οι εγγραφές; Γιατί δεν είμαι στην Θεσσαλονίκη. Click για ανάπτυξη... Θα στα δωσουν λογικα 1η οκτωμβρη που ξεκινανε και τα μαθηματα μην αγχωνεσαι. Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: Nikos Sitys :δεν επειμενω καθολου Click για ανάπτυξη... Κατι ξερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:51 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #575 16-09-12 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Θα στα δωσουν λογικα 1η οκτωμβρη που ξεκινανε και τα μαθηματα μην αγχωνεσαι. Κατι ξερεις Click για ανάπτυξη... πολλα ξερω....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:54 Ο Nikos Sitys: #576 16-09-12 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: πολλα ξερω....... Click για ανάπτυξη... Μμμμαλιστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:55 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #577 16-09-12 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μμμμαλιστα... Click για ανάπτυξη... πολλα μμμμμ ακουω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymo$ Νεοφερμένο μέλος Ο anwnymo$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:05 Ο anwnymo$ έγραψε: #578 16-09-12 13:05 Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:08 Ο Itach1 έγραψε: #579 16-09-12 13:08 Αρχική Δημοσίευση από anwnymo$: Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Click για ανάπτυξη... Στην γραμματεία της σχολής σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:09 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #580 16-09-12 13:09 Αρχική Δημοσίευση από anwnymo$: Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Click για ανάπτυξη... Στη γραμματεία της σχολης σου πας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: seduv Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νομίζω ότι και το διαβατήριο κάνει αφού η ταυτότητα χρειάζεται μόνο για την εξακρίβωση των στοιχείων. Αν είναι στείλε και mail στη γραμματεία για να 'σαι σίγουρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:40 Η isida!!! έγραψε: #562 15-09-12 21:40 για βιβλιαριο υγειας και φοιτητικο πασο πρεπει να εχω και καποια αλλα χαρτια μαζι μ ή να ζητησω καποια απο κει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:47 Ο Nikos Sitys: #563 15-09-12 21:47 Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: για βιβλιαριο υγειας και φοιτητικο πασο πρεπει να εχω και καποια αλλα χαρτια μαζι μ ή να ζητησω καποια απο κει? Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις βιβλιαριο υγειας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:50 Ο Pupilloscope: #564 15-09-12 21:50 Μαλλον εννοει το ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΣΠΟΥΔΩΝ. παιδια,ειναι αλλο αυτο.Και σας το δινουν με την εγγραφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:52 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #565 15-09-12 21:52 Να ρωτησω κατι την βεβαιωση μας την δινουν στην σχολη η την αγοραζουμρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:55 Ο Pupilloscope: #566 15-09-12 21:55 Στο λιντλ,καθε πεμπτη στο ραφι με τις προσφορες να κοιταξεις. Μα καλα μια απλη βεβαιωση του νομου 105 θελει ρε παιδια που εσεις την πατε.Σαν την αιτηση που κανατε για να δωσετε lower.Δεν ειναι κατι διαφορετικο.Την πατε εσεις καλου κακου,μεχρι και τα περιπτερα την πουλανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:59 Ο Nikos Sitys: #567 15-09-12 21:59 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: Να ρωτησω κατι την βεβαιωση μας την δινουν στην σχολη η την αγοραζουμρ Click για ανάπτυξη... Το αν την αγοραζουμε τι το ηθελες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:42 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #568 15-09-12 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Το αν την αγοραζουμε τι το ηθελες... Click για ανάπτυξη... καλα μια ερωτηση εκανα σκιτωστε με αμαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:48 Ο venividivici43946: #569 15-09-12 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Τι εννοεις βιβλιαριο υγειας? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Pupilloscope: Μαλλον εννοει το ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΣΠΟΥΔΩΝ. παιδια,ειναι αλλο αυτο.Και σας το δινουν με την εγγραφη. Click για ανάπτυξη... Βιβλιάριο υγείας. Οι φοιτητές δικαιούνται υγειονομική περίθαλψη. Συμφέρει όσους δεν έχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:26 Ο Pupilloscope: #570 16-09-12 00:26 Δεν νομιζω οτι το βιβλιαριο υγειας-η αιτηση του δηλαδη-γινεται στην εγγραφη.Μαλλον το σπουδων εννοει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:11 Ο Nikos Sitys: #571 16-09-12 09:11 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: καλα μια ερωτηση εκανα σκιτωστε με αμαν Click για ανάπτυξη... Να σε σκοτωσω μπορει.Να σκιτωσω χλωμο.Αλλα αν επιμενεις θα το κανω. Αρχική Δημοσίευση από Pupilloscope: Δεν νομιζω οτι το βιβλιαριο υγειας-η αιτηση του δηλαδη-γινεται στην εγγραφη.Μαλλον το σπουδων εννοει. Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται νομιζω να κανεις αιτηση για αυτο ολοι οι φοιτητες το δικαιουνται απλα παιρνεις σε αυτους το δικο σου βιβλιαριο υγειας που εχεις εδω και χρονια μαζι σου σε οτι και να κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billiout Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:52 Ο billiout έγραψε: #572 16-09-12 10:52 Παιδιά εγώ γράφτηκα την Τετάρτη που μας πέρασε. Δεν μου έδωσαν όμως να συμπληρώσω το βιβλιάριο σπουδών ούτε το χαρτί για το στρατό και επίσης δεν μου έδωσαν βεβαίωση εγγραφής αλλά έκανα αίτηση και θα μου την στείλουν. Με τα προηγούμενα όμως τι παίζει και δεν τα έδωσαν να τα συμπληρώσω; Στον αδερφό μου που γράφτηκε στην φιλολογία (την ίδια μέρα) του τα έδωσαν όλα κανονικά. Θα πρέπει να ξαναπάω πριν τελειώσουν οι εγγραφές; Γιατί δεν είμαι στην Θεσσαλονίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:35 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #573 16-09-12 11:35 Nikos Sitys :δεν επειμενω καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:49 Ο Nikos Sitys: #574 16-09-12 11:49 Αρχική Δημοσίευση από billiout: Παιδιά εγώ γράφτηκα την Τετάρτη που μας πέρασε. Δεν μου έδωσαν όμως να συμπληρώσω το βιβλιάριο σπουδών ούτε το χαρτί για το στρατό και επίσης δεν μου έδωσαν βεβαίωση εγγραφής αλλά έκανα αίτηση και θα μου την στείλουν. Με τα προηγούμενα όμως τι παίζει και δεν τα έδωσαν να τα συμπληρώσω; Στον αδερφό μου που γράφτηκε στην φιλολογία (την ίδια μέρα) του τα έδωσαν όλα κανονικά. Θα πρέπει να ξαναπάω πριν τελειώσουν οι εγγραφές; Γιατί δεν είμαι στην Θεσσαλονίκη. Click για ανάπτυξη... Θα στα δωσουν λογικα 1η οκτωμβρη που ξεκινανε και τα μαθηματα μην αγχωνεσαι. Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: Nikos Sitys :δεν επειμενω καθολου Click για ανάπτυξη... Κατι ξερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:51 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #575 16-09-12 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Θα στα δωσουν λογικα 1η οκτωμβρη που ξεκινανε και τα μαθηματα μην αγχωνεσαι. Κατι ξερεις Click για ανάπτυξη... πολλα ξερω....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:54 Ο Nikos Sitys: #576 16-09-12 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: πολλα ξερω....... Click για ανάπτυξη... Μμμμαλιστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:55 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #577 16-09-12 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μμμμαλιστα... Click για ανάπτυξη... πολλα μμμμμ ακουω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymo$ Νεοφερμένο μέλος Ο anwnymo$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:05 Ο anwnymo$ έγραψε: #578 16-09-12 13:05 Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:08 Ο Itach1 έγραψε: #579 16-09-12 13:08 Αρχική Δημοσίευση από anwnymo$: Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Click για ανάπτυξη... Στην γραμματεία της σχολής σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:09 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #580 16-09-12 13:09 Αρχική Δημοσίευση από anwnymo$: Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Click για ανάπτυξη... Στη γραμματεία της σχολης σου πας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: seduv Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
για βιβλιαριο υγειας και φοιτητικο πασο πρεπει να εχω και καποια αλλα χαρτια μαζι μ ή να ζητησω καποια απο κει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:47 Ο Nikos Sitys: #563 15-09-12 21:47 Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: για βιβλιαριο υγειας και φοιτητικο πασο πρεπει να εχω και καποια αλλα χαρτια μαζι μ ή να ζητησω καποια απο κει? Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις βιβλιαριο υγειας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:50 Ο Pupilloscope: #564 15-09-12 21:50 Μαλλον εννοει το ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΣΠΟΥΔΩΝ. παιδια,ειναι αλλο αυτο.Και σας το δινουν με την εγγραφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:52 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #565 15-09-12 21:52 Να ρωτησω κατι την βεβαιωση μας την δινουν στην σχολη η την αγοραζουμρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:55 Ο Pupilloscope: #566 15-09-12 21:55 Στο λιντλ,καθε πεμπτη στο ραφι με τις προσφορες να κοιταξεις. Μα καλα μια απλη βεβαιωση του νομου 105 θελει ρε παιδια που εσεις την πατε.Σαν την αιτηση που κανατε για να δωσετε lower.Δεν ειναι κατι διαφορετικο.Την πατε εσεις καλου κακου,μεχρι και τα περιπτερα την πουλανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:59 Ο Nikos Sitys: #567 15-09-12 21:59 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: Να ρωτησω κατι την βεβαιωση μας την δινουν στην σχολη η την αγοραζουμρ Click για ανάπτυξη... Το αν την αγοραζουμε τι το ηθελες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:42 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #568 15-09-12 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Το αν την αγοραζουμε τι το ηθελες... Click για ανάπτυξη... καλα μια ερωτηση εκανα σκιτωστε με αμαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:48 Ο venividivici43946: #569 15-09-12 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Τι εννοεις βιβλιαριο υγειας? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Pupilloscope: Μαλλον εννοει το ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΣΠΟΥΔΩΝ. παιδια,ειναι αλλο αυτο.Και σας το δινουν με την εγγραφη. Click για ανάπτυξη... Βιβλιάριο υγείας. Οι φοιτητές δικαιούνται υγειονομική περίθαλψη. Συμφέρει όσους δεν έχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:26 Ο Pupilloscope: #570 16-09-12 00:26 Δεν νομιζω οτι το βιβλιαριο υγειας-η αιτηση του δηλαδη-γινεται στην εγγραφη.Μαλλον το σπουδων εννοει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:11 Ο Nikos Sitys: #571 16-09-12 09:11 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: καλα μια ερωτηση εκανα σκιτωστε με αμαν Click για ανάπτυξη... Να σε σκοτωσω μπορει.Να σκιτωσω χλωμο.Αλλα αν επιμενεις θα το κανω. Αρχική Δημοσίευση από Pupilloscope: Δεν νομιζω οτι το βιβλιαριο υγειας-η αιτηση του δηλαδη-γινεται στην εγγραφη.Μαλλον το σπουδων εννοει. Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται νομιζω να κανεις αιτηση για αυτο ολοι οι φοιτητες το δικαιουνται απλα παιρνεις σε αυτους το δικο σου βιβλιαριο υγειας που εχεις εδω και χρονια μαζι σου σε οτι και να κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billiout Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:52 Ο billiout έγραψε: #572 16-09-12 10:52 Παιδιά εγώ γράφτηκα την Τετάρτη που μας πέρασε. Δεν μου έδωσαν όμως να συμπληρώσω το βιβλιάριο σπουδών ούτε το χαρτί για το στρατό και επίσης δεν μου έδωσαν βεβαίωση εγγραφής αλλά έκανα αίτηση και θα μου την στείλουν. Με τα προηγούμενα όμως τι παίζει και δεν τα έδωσαν να τα συμπληρώσω; Στον αδερφό μου που γράφτηκε στην φιλολογία (την ίδια μέρα) του τα έδωσαν όλα κανονικά. Θα πρέπει να ξαναπάω πριν τελειώσουν οι εγγραφές; Γιατί δεν είμαι στην Θεσσαλονίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:35 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #573 16-09-12 11:35 Nikos Sitys :δεν επειμενω καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:49 Ο Nikos Sitys: #574 16-09-12 11:49 Αρχική Δημοσίευση από billiout: Παιδιά εγώ γράφτηκα την Τετάρτη που μας πέρασε. Δεν μου έδωσαν όμως να συμπληρώσω το βιβλιάριο σπουδών ούτε το χαρτί για το στρατό και επίσης δεν μου έδωσαν βεβαίωση εγγραφής αλλά έκανα αίτηση και θα μου την στείλουν. Με τα προηγούμενα όμως τι παίζει και δεν τα έδωσαν να τα συμπληρώσω; Στον αδερφό μου που γράφτηκε στην φιλολογία (την ίδια μέρα) του τα έδωσαν όλα κανονικά. Θα πρέπει να ξαναπάω πριν τελειώσουν οι εγγραφές; Γιατί δεν είμαι στην Θεσσαλονίκη. Click για ανάπτυξη... Θα στα δωσουν λογικα 1η οκτωμβρη που ξεκινανε και τα μαθηματα μην αγχωνεσαι. Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: Nikos Sitys :δεν επειμενω καθολου Click για ανάπτυξη... Κατι ξερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:51 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #575 16-09-12 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Θα στα δωσουν λογικα 1η οκτωμβρη που ξεκινανε και τα μαθηματα μην αγχωνεσαι. Κατι ξερεις Click για ανάπτυξη... πολλα ξερω....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:54 Ο Nikos Sitys: #576 16-09-12 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: πολλα ξερω....... Click για ανάπτυξη... Μμμμαλιστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:55 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #577 16-09-12 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μμμμαλιστα... Click για ανάπτυξη... πολλα μμμμμ ακουω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymo$ Νεοφερμένο μέλος Ο anwnymo$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:05 Ο anwnymo$ έγραψε: #578 16-09-12 13:05 Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:08 Ο Itach1 έγραψε: #579 16-09-12 13:08 Αρχική Δημοσίευση από anwnymo$: Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Click για ανάπτυξη... Στην γραμματεία της σχολής σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:09 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #580 16-09-12 13:09 Αρχική Δημοσίευση από anwnymo$: Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Click για ανάπτυξη... Στη γραμματεία της σχολης σου πας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: seduv Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: για βιβλιαριο υγειας και φοιτητικο πασο πρεπει να εχω και καποια αλλα χαρτια μαζι μ ή να ζητησω καποια απο κει? Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις βιβλιαριο υγειας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:50 Ο Pupilloscope: #564 15-09-12 21:50 Μαλλον εννοει το ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΣΠΟΥΔΩΝ. παιδια,ειναι αλλο αυτο.Και σας το δινουν με την εγγραφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:52 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #565 15-09-12 21:52 Να ρωτησω κατι την βεβαιωση μας την δινουν στην σχολη η την αγοραζουμρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:55 Ο Pupilloscope: #566 15-09-12 21:55 Στο λιντλ,καθε πεμπτη στο ραφι με τις προσφορες να κοιταξεις. Μα καλα μια απλη βεβαιωση του νομου 105 θελει ρε παιδια που εσεις την πατε.Σαν την αιτηση που κανατε για να δωσετε lower.Δεν ειναι κατι διαφορετικο.Την πατε εσεις καλου κακου,μεχρι και τα περιπτερα την πουλανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:59 Ο Nikos Sitys: #567 15-09-12 21:59 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: Να ρωτησω κατι την βεβαιωση μας την δινουν στην σχολη η την αγοραζουμρ Click για ανάπτυξη... Το αν την αγοραζουμε τι το ηθελες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:42 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #568 15-09-12 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Το αν την αγοραζουμε τι το ηθελες... Click για ανάπτυξη... καλα μια ερωτηση εκανα σκιτωστε με αμαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:48 Ο venividivici43946: #569 15-09-12 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Τι εννοεις βιβλιαριο υγειας? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Pupilloscope: Μαλλον εννοει το ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΣΠΟΥΔΩΝ. παιδια,ειναι αλλο αυτο.Και σας το δινουν με την εγγραφη. Click για ανάπτυξη... Βιβλιάριο υγείας. Οι φοιτητές δικαιούνται υγειονομική περίθαλψη. Συμφέρει όσους δεν έχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:26 Ο Pupilloscope: #570 16-09-12 00:26 Δεν νομιζω οτι το βιβλιαριο υγειας-η αιτηση του δηλαδη-γινεται στην εγγραφη.Μαλλον το σπουδων εννοει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:11 Ο Nikos Sitys: #571 16-09-12 09:11 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: καλα μια ερωτηση εκανα σκιτωστε με αμαν Click για ανάπτυξη... Να σε σκοτωσω μπορει.Να σκιτωσω χλωμο.Αλλα αν επιμενεις θα το κανω. Αρχική Δημοσίευση από Pupilloscope: Δεν νομιζω οτι το βιβλιαριο υγειας-η αιτηση του δηλαδη-γινεται στην εγγραφη.Μαλλον το σπουδων εννοει. Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται νομιζω να κανεις αιτηση για αυτο ολοι οι φοιτητες το δικαιουνται απλα παιρνεις σε αυτους το δικο σου βιβλιαριο υγειας που εχεις εδω και χρονια μαζι σου σε οτι και να κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billiout Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:52 Ο billiout έγραψε: #572 16-09-12 10:52 Παιδιά εγώ γράφτηκα την Τετάρτη που μας πέρασε. Δεν μου έδωσαν όμως να συμπληρώσω το βιβλιάριο σπουδών ούτε το χαρτί για το στρατό και επίσης δεν μου έδωσαν βεβαίωση εγγραφής αλλά έκανα αίτηση και θα μου την στείλουν. Με τα προηγούμενα όμως τι παίζει και δεν τα έδωσαν να τα συμπληρώσω; Στον αδερφό μου που γράφτηκε στην φιλολογία (την ίδια μέρα) του τα έδωσαν όλα κανονικά. Θα πρέπει να ξαναπάω πριν τελειώσουν οι εγγραφές; Γιατί δεν είμαι στην Θεσσαλονίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:35 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #573 16-09-12 11:35 Nikos Sitys :δεν επειμενω καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:49 Ο Nikos Sitys: #574 16-09-12 11:49 Αρχική Δημοσίευση από billiout: Παιδιά εγώ γράφτηκα την Τετάρτη που μας πέρασε. Δεν μου έδωσαν όμως να συμπληρώσω το βιβλιάριο σπουδών ούτε το χαρτί για το στρατό και επίσης δεν μου έδωσαν βεβαίωση εγγραφής αλλά έκανα αίτηση και θα μου την στείλουν. Με τα προηγούμενα όμως τι παίζει και δεν τα έδωσαν να τα συμπληρώσω; Στον αδερφό μου που γράφτηκε στην φιλολογία (την ίδια μέρα) του τα έδωσαν όλα κανονικά. Θα πρέπει να ξαναπάω πριν τελειώσουν οι εγγραφές; Γιατί δεν είμαι στην Θεσσαλονίκη. Click για ανάπτυξη... Θα στα δωσουν λογικα 1η οκτωμβρη που ξεκινανε και τα μαθηματα μην αγχωνεσαι. Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: Nikos Sitys :δεν επειμενω καθολου Click για ανάπτυξη... Κατι ξερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:51 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #575 16-09-12 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Θα στα δωσουν λογικα 1η οκτωμβρη που ξεκινανε και τα μαθηματα μην αγχωνεσαι. Κατι ξερεις Click για ανάπτυξη... πολλα ξερω....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:54 Ο Nikos Sitys: #576 16-09-12 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: πολλα ξερω....... Click για ανάπτυξη... Μμμμαλιστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:55 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #577 16-09-12 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μμμμαλιστα... Click για ανάπτυξη... πολλα μμμμμ ακουω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymo$ Νεοφερμένο μέλος Ο anwnymo$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:05 Ο anwnymo$ έγραψε: #578 16-09-12 13:05 Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:08 Ο Itach1 έγραψε: #579 16-09-12 13:08 Αρχική Δημοσίευση από anwnymo$: Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Click για ανάπτυξη... Στην γραμματεία της σχολής σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:09 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #580 16-09-12 13:09 Αρχική Δημοσίευση από anwnymo$: Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Click για ανάπτυξη... Στη γραμματεία της σχολης σου πας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: seduv Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαλλον εννοει το ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΣΠΟΥΔΩΝ. παιδια,ειναι αλλο αυτο.Και σας το δινουν με την εγγραφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:52 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #565 15-09-12 21:52 Να ρωτησω κατι την βεβαιωση μας την δινουν στην σχολη η την αγοραζουμρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:55 Ο Pupilloscope: #566 15-09-12 21:55 Στο λιντλ,καθε πεμπτη στο ραφι με τις προσφορες να κοιταξεις. Μα καλα μια απλη βεβαιωση του νομου 105 θελει ρε παιδια που εσεις την πατε.Σαν την αιτηση που κανατε για να δωσετε lower.Δεν ειναι κατι διαφορετικο.Την πατε εσεις καλου κακου,μεχρι και τα περιπτερα την πουλανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:59 Ο Nikos Sitys: #567 15-09-12 21:59 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: Να ρωτησω κατι την βεβαιωση μας την δινουν στην σχολη η την αγοραζουμρ Click για ανάπτυξη... Το αν την αγοραζουμε τι το ηθελες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:42 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #568 15-09-12 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Το αν την αγοραζουμε τι το ηθελες... Click για ανάπτυξη... καλα μια ερωτηση εκανα σκιτωστε με αμαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:48 Ο venividivici43946: #569 15-09-12 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Τι εννοεις βιβλιαριο υγειας? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Pupilloscope: Μαλλον εννοει το ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΣΠΟΥΔΩΝ. παιδια,ειναι αλλο αυτο.Και σας το δινουν με την εγγραφη. Click για ανάπτυξη... Βιβλιάριο υγείας. Οι φοιτητές δικαιούνται υγειονομική περίθαλψη. Συμφέρει όσους δεν έχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:26 Ο Pupilloscope: #570 16-09-12 00:26 Δεν νομιζω οτι το βιβλιαριο υγειας-η αιτηση του δηλαδη-γινεται στην εγγραφη.Μαλλον το σπουδων εννοει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:11 Ο Nikos Sitys: #571 16-09-12 09:11 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: καλα μια ερωτηση εκανα σκιτωστε με αμαν Click για ανάπτυξη... Να σε σκοτωσω μπορει.Να σκιτωσω χλωμο.Αλλα αν επιμενεις θα το κανω. Αρχική Δημοσίευση από Pupilloscope: Δεν νομιζω οτι το βιβλιαριο υγειας-η αιτηση του δηλαδη-γινεται στην εγγραφη.Μαλλον το σπουδων εννοει. Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται νομιζω να κανεις αιτηση για αυτο ολοι οι φοιτητες το δικαιουνται απλα παιρνεις σε αυτους το δικο σου βιβλιαριο υγειας που εχεις εδω και χρονια μαζι σου σε οτι και να κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billiout Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:52 Ο billiout έγραψε: #572 16-09-12 10:52 Παιδιά εγώ γράφτηκα την Τετάρτη που μας πέρασε. Δεν μου έδωσαν όμως να συμπληρώσω το βιβλιάριο σπουδών ούτε το χαρτί για το στρατό και επίσης δεν μου έδωσαν βεβαίωση εγγραφής αλλά έκανα αίτηση και θα μου την στείλουν. Με τα προηγούμενα όμως τι παίζει και δεν τα έδωσαν να τα συμπληρώσω; Στον αδερφό μου που γράφτηκε στην φιλολογία (την ίδια μέρα) του τα έδωσαν όλα κανονικά. Θα πρέπει να ξαναπάω πριν τελειώσουν οι εγγραφές; Γιατί δεν είμαι στην Θεσσαλονίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:35 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #573 16-09-12 11:35 Nikos Sitys :δεν επειμενω καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:49 Ο Nikos Sitys: #574 16-09-12 11:49 Αρχική Δημοσίευση από billiout: Παιδιά εγώ γράφτηκα την Τετάρτη που μας πέρασε. Δεν μου έδωσαν όμως να συμπληρώσω το βιβλιάριο σπουδών ούτε το χαρτί για το στρατό και επίσης δεν μου έδωσαν βεβαίωση εγγραφής αλλά έκανα αίτηση και θα μου την στείλουν. Με τα προηγούμενα όμως τι παίζει και δεν τα έδωσαν να τα συμπληρώσω; Στον αδερφό μου που γράφτηκε στην φιλολογία (την ίδια μέρα) του τα έδωσαν όλα κανονικά. Θα πρέπει να ξαναπάω πριν τελειώσουν οι εγγραφές; Γιατί δεν είμαι στην Θεσσαλονίκη. Click για ανάπτυξη... Θα στα δωσουν λογικα 1η οκτωμβρη που ξεκινανε και τα μαθηματα μην αγχωνεσαι. Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: Nikos Sitys :δεν επειμενω καθολου Click για ανάπτυξη... Κατι ξερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:51 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #575 16-09-12 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Θα στα δωσουν λογικα 1η οκτωμβρη που ξεκινανε και τα μαθηματα μην αγχωνεσαι. Κατι ξερεις Click για ανάπτυξη... πολλα ξερω....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:54 Ο Nikos Sitys: #576 16-09-12 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: πολλα ξερω....... Click για ανάπτυξη... Μμμμαλιστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:55 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #577 16-09-12 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μμμμαλιστα... Click για ανάπτυξη... πολλα μμμμμ ακουω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymo$ Νεοφερμένο μέλος Ο anwnymo$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:05 Ο anwnymo$ έγραψε: #578 16-09-12 13:05 Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:08 Ο Itach1 έγραψε: #579 16-09-12 13:08 Αρχική Δημοσίευση από anwnymo$: Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Click για ανάπτυξη... Στην γραμματεία της σχολής σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:09 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #580 16-09-12 13:09 Αρχική Δημοσίευση από anwnymo$: Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Click για ανάπτυξη... Στη γραμματεία της σχολης σου πας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: seduv Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να ρωτησω κατι την βεβαιωση μας την δινουν στην σχολη η την αγοραζουμρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:55 Ο Pupilloscope: #566 15-09-12 21:55 Στο λιντλ,καθε πεμπτη στο ραφι με τις προσφορες να κοιταξεις. Μα καλα μια απλη βεβαιωση του νομου 105 θελει ρε παιδια που εσεις την πατε.Σαν την αιτηση που κανατε για να δωσετε lower.Δεν ειναι κατι διαφορετικο.Την πατε εσεις καλου κακου,μεχρι και τα περιπτερα την πουλανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:59 Ο Nikos Sitys: #567 15-09-12 21:59 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: Να ρωτησω κατι την βεβαιωση μας την δινουν στην σχολη η την αγοραζουμρ Click για ανάπτυξη... Το αν την αγοραζουμε τι το ηθελες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:42 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #568 15-09-12 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Το αν την αγοραζουμε τι το ηθελες... Click για ανάπτυξη... καλα μια ερωτηση εκανα σκιτωστε με αμαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:48 Ο venividivici43946: #569 15-09-12 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Τι εννοεις βιβλιαριο υγειας? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Pupilloscope: Μαλλον εννοει το ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΣΠΟΥΔΩΝ. παιδια,ειναι αλλο αυτο.Και σας το δινουν με την εγγραφη. Click για ανάπτυξη... Βιβλιάριο υγείας. Οι φοιτητές δικαιούνται υγειονομική περίθαλψη. Συμφέρει όσους δεν έχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:26 Ο Pupilloscope: #570 16-09-12 00:26 Δεν νομιζω οτι το βιβλιαριο υγειας-η αιτηση του δηλαδη-γινεται στην εγγραφη.Μαλλον το σπουδων εννοει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:11 Ο Nikos Sitys: #571 16-09-12 09:11 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: καλα μια ερωτηση εκανα σκιτωστε με αμαν Click για ανάπτυξη... Να σε σκοτωσω μπορει.Να σκιτωσω χλωμο.Αλλα αν επιμενεις θα το κανω. Αρχική Δημοσίευση από Pupilloscope: Δεν νομιζω οτι το βιβλιαριο υγειας-η αιτηση του δηλαδη-γινεται στην εγγραφη.Μαλλον το σπουδων εννοει. Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται νομιζω να κανεις αιτηση για αυτο ολοι οι φοιτητες το δικαιουνται απλα παιρνεις σε αυτους το δικο σου βιβλιαριο υγειας που εχεις εδω και χρονια μαζι σου σε οτι και να κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billiout Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:52 Ο billiout έγραψε: #572 16-09-12 10:52 Παιδιά εγώ γράφτηκα την Τετάρτη που μας πέρασε. Δεν μου έδωσαν όμως να συμπληρώσω το βιβλιάριο σπουδών ούτε το χαρτί για το στρατό και επίσης δεν μου έδωσαν βεβαίωση εγγραφής αλλά έκανα αίτηση και θα μου την στείλουν. Με τα προηγούμενα όμως τι παίζει και δεν τα έδωσαν να τα συμπληρώσω; Στον αδερφό μου που γράφτηκε στην φιλολογία (την ίδια μέρα) του τα έδωσαν όλα κανονικά. Θα πρέπει να ξαναπάω πριν τελειώσουν οι εγγραφές; Γιατί δεν είμαι στην Θεσσαλονίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:35 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #573 16-09-12 11:35 Nikos Sitys :δεν επειμενω καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:49 Ο Nikos Sitys: #574 16-09-12 11:49 Αρχική Δημοσίευση από billiout: Παιδιά εγώ γράφτηκα την Τετάρτη που μας πέρασε. Δεν μου έδωσαν όμως να συμπληρώσω το βιβλιάριο σπουδών ούτε το χαρτί για το στρατό και επίσης δεν μου έδωσαν βεβαίωση εγγραφής αλλά έκανα αίτηση και θα μου την στείλουν. Με τα προηγούμενα όμως τι παίζει και δεν τα έδωσαν να τα συμπληρώσω; Στον αδερφό μου που γράφτηκε στην φιλολογία (την ίδια μέρα) του τα έδωσαν όλα κανονικά. Θα πρέπει να ξαναπάω πριν τελειώσουν οι εγγραφές; Γιατί δεν είμαι στην Θεσσαλονίκη. Click για ανάπτυξη... Θα στα δωσουν λογικα 1η οκτωμβρη που ξεκινανε και τα μαθηματα μην αγχωνεσαι. Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: Nikos Sitys :δεν επειμενω καθολου Click για ανάπτυξη... Κατι ξερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:51 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #575 16-09-12 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Θα στα δωσουν λογικα 1η οκτωμβρη που ξεκινανε και τα μαθηματα μην αγχωνεσαι. Κατι ξερεις Click για ανάπτυξη... πολλα ξερω....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:54 Ο Nikos Sitys: #576 16-09-12 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: πολλα ξερω....... Click για ανάπτυξη... Μμμμαλιστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:55 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #577 16-09-12 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μμμμαλιστα... Click για ανάπτυξη... πολλα μμμμμ ακουω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymo$ Νεοφερμένο μέλος Ο anwnymo$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:05 Ο anwnymo$ έγραψε: #578 16-09-12 13:05 Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:08 Ο Itach1 έγραψε: #579 16-09-12 13:08 Αρχική Δημοσίευση από anwnymo$: Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Click για ανάπτυξη... Στην γραμματεία της σχολής σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:09 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #580 16-09-12 13:09 Αρχική Δημοσίευση από anwnymo$: Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Click για ανάπτυξη... Στη γραμματεία της σχολης σου πας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: seduv Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στο λιντλ,καθε πεμπτη στο ραφι με τις προσφορες να κοιταξεις. Μα καλα μια απλη βεβαιωση του νομου 105 θελει ρε παιδια που εσεις την πατε.Σαν την αιτηση που κανατε για να δωσετε lower.Δεν ειναι κατι διαφορετικο.Την πατε εσεις καλου κακου,μεχρι και τα περιπτερα την πουλανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:59 Ο Nikos Sitys: #567 15-09-12 21:59 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: Να ρωτησω κατι την βεβαιωση μας την δινουν στην σχολη η την αγοραζουμρ Click για ανάπτυξη... Το αν την αγοραζουμε τι το ηθελες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:42 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #568 15-09-12 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Το αν την αγοραζουμε τι το ηθελες... Click για ανάπτυξη... καλα μια ερωτηση εκανα σκιτωστε με αμαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:48 Ο venividivici43946: #569 15-09-12 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Τι εννοεις βιβλιαριο υγειας? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Pupilloscope: Μαλλον εννοει το ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΣΠΟΥΔΩΝ. παιδια,ειναι αλλο αυτο.Και σας το δινουν με την εγγραφη. Click για ανάπτυξη... Βιβλιάριο υγείας. Οι φοιτητές δικαιούνται υγειονομική περίθαλψη. Συμφέρει όσους δεν έχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:26 Ο Pupilloscope: #570 16-09-12 00:26 Δεν νομιζω οτι το βιβλιαριο υγειας-η αιτηση του δηλαδη-γινεται στην εγγραφη.Μαλλον το σπουδων εννοει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:11 Ο Nikos Sitys: #571 16-09-12 09:11 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: καλα μια ερωτηση εκανα σκιτωστε με αμαν Click για ανάπτυξη... Να σε σκοτωσω μπορει.Να σκιτωσω χλωμο.Αλλα αν επιμενεις θα το κανω. Αρχική Δημοσίευση από Pupilloscope: Δεν νομιζω οτι το βιβλιαριο υγειας-η αιτηση του δηλαδη-γινεται στην εγγραφη.Μαλλον το σπουδων εννοει. Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται νομιζω να κανεις αιτηση για αυτο ολοι οι φοιτητες το δικαιουνται απλα παιρνεις σε αυτους το δικο σου βιβλιαριο υγειας που εχεις εδω και χρονια μαζι σου σε οτι και να κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billiout Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:52 Ο billiout έγραψε: #572 16-09-12 10:52 Παιδιά εγώ γράφτηκα την Τετάρτη που μας πέρασε. Δεν μου έδωσαν όμως να συμπληρώσω το βιβλιάριο σπουδών ούτε το χαρτί για το στρατό και επίσης δεν μου έδωσαν βεβαίωση εγγραφής αλλά έκανα αίτηση και θα μου την στείλουν. Με τα προηγούμενα όμως τι παίζει και δεν τα έδωσαν να τα συμπληρώσω; Στον αδερφό μου που γράφτηκε στην φιλολογία (την ίδια μέρα) του τα έδωσαν όλα κανονικά. Θα πρέπει να ξαναπάω πριν τελειώσουν οι εγγραφές; Γιατί δεν είμαι στην Θεσσαλονίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:35 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #573 16-09-12 11:35 Nikos Sitys :δεν επειμενω καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:49 Ο Nikos Sitys: #574 16-09-12 11:49 Αρχική Δημοσίευση από billiout: Παιδιά εγώ γράφτηκα την Τετάρτη που μας πέρασε. Δεν μου έδωσαν όμως να συμπληρώσω το βιβλιάριο σπουδών ούτε το χαρτί για το στρατό και επίσης δεν μου έδωσαν βεβαίωση εγγραφής αλλά έκανα αίτηση και θα μου την στείλουν. Με τα προηγούμενα όμως τι παίζει και δεν τα έδωσαν να τα συμπληρώσω; Στον αδερφό μου που γράφτηκε στην φιλολογία (την ίδια μέρα) του τα έδωσαν όλα κανονικά. Θα πρέπει να ξαναπάω πριν τελειώσουν οι εγγραφές; Γιατί δεν είμαι στην Θεσσαλονίκη. Click για ανάπτυξη... Θα στα δωσουν λογικα 1η οκτωμβρη που ξεκινανε και τα μαθηματα μην αγχωνεσαι. Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: Nikos Sitys :δεν επειμενω καθολου Click για ανάπτυξη... Κατι ξερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:51 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #575 16-09-12 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Θα στα δωσουν λογικα 1η οκτωμβρη που ξεκινανε και τα μαθηματα μην αγχωνεσαι. Κατι ξερεις Click για ανάπτυξη... πολλα ξερω....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:54 Ο Nikos Sitys: #576 16-09-12 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: πολλα ξερω....... Click για ανάπτυξη... Μμμμαλιστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:55 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #577 16-09-12 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μμμμαλιστα... Click για ανάπτυξη... πολλα μμμμμ ακουω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymo$ Νεοφερμένο μέλος Ο anwnymo$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:05 Ο anwnymo$ έγραψε: #578 16-09-12 13:05 Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:08 Ο Itach1 έγραψε: #579 16-09-12 13:08 Αρχική Δημοσίευση από anwnymo$: Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Click για ανάπτυξη... Στην γραμματεία της σχολής σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:09 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #580 16-09-12 13:09 Αρχική Δημοσίευση από anwnymo$: Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Click για ανάπτυξη... Στη γραμματεία της σχολης σου πας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: seduv Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: Να ρωτησω κατι την βεβαιωση μας την δινουν στην σχολη η την αγοραζουμρ Click για ανάπτυξη... Το αν την αγοραζουμε τι το ηθελες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:42 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #568 15-09-12 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Το αν την αγοραζουμε τι το ηθελες... Click για ανάπτυξη... καλα μια ερωτηση εκανα σκιτωστε με αμαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:48 Ο venividivici43946: #569 15-09-12 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Τι εννοεις βιβλιαριο υγειας? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Pupilloscope: Μαλλον εννοει το ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΣΠΟΥΔΩΝ. παιδια,ειναι αλλο αυτο.Και σας το δινουν με την εγγραφη. Click για ανάπτυξη... Βιβλιάριο υγείας. Οι φοιτητές δικαιούνται υγειονομική περίθαλψη. Συμφέρει όσους δεν έχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:26 Ο Pupilloscope: #570 16-09-12 00:26 Δεν νομιζω οτι το βιβλιαριο υγειας-η αιτηση του δηλαδη-γινεται στην εγγραφη.Μαλλον το σπουδων εννοει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:11 Ο Nikos Sitys: #571 16-09-12 09:11 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: καλα μια ερωτηση εκανα σκιτωστε με αμαν Click για ανάπτυξη... Να σε σκοτωσω μπορει.Να σκιτωσω χλωμο.Αλλα αν επιμενεις θα το κανω. Αρχική Δημοσίευση από Pupilloscope: Δεν νομιζω οτι το βιβλιαριο υγειας-η αιτηση του δηλαδη-γινεται στην εγγραφη.Μαλλον το σπουδων εννοει. Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται νομιζω να κανεις αιτηση για αυτο ολοι οι φοιτητες το δικαιουνται απλα παιρνεις σε αυτους το δικο σου βιβλιαριο υγειας που εχεις εδω και χρονια μαζι σου σε οτι και να κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billiout Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:52 Ο billiout έγραψε: #572 16-09-12 10:52 Παιδιά εγώ γράφτηκα την Τετάρτη που μας πέρασε. Δεν μου έδωσαν όμως να συμπληρώσω το βιβλιάριο σπουδών ούτε το χαρτί για το στρατό και επίσης δεν μου έδωσαν βεβαίωση εγγραφής αλλά έκανα αίτηση και θα μου την στείλουν. Με τα προηγούμενα όμως τι παίζει και δεν τα έδωσαν να τα συμπληρώσω; Στον αδερφό μου που γράφτηκε στην φιλολογία (την ίδια μέρα) του τα έδωσαν όλα κανονικά. Θα πρέπει να ξαναπάω πριν τελειώσουν οι εγγραφές; Γιατί δεν είμαι στην Θεσσαλονίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:35 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #573 16-09-12 11:35 Nikos Sitys :δεν επειμενω καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:49 Ο Nikos Sitys: #574 16-09-12 11:49 Αρχική Δημοσίευση από billiout: Παιδιά εγώ γράφτηκα την Τετάρτη που μας πέρασε. Δεν μου έδωσαν όμως να συμπληρώσω το βιβλιάριο σπουδών ούτε το χαρτί για το στρατό και επίσης δεν μου έδωσαν βεβαίωση εγγραφής αλλά έκανα αίτηση και θα μου την στείλουν. Με τα προηγούμενα όμως τι παίζει και δεν τα έδωσαν να τα συμπληρώσω; Στον αδερφό μου που γράφτηκε στην φιλολογία (την ίδια μέρα) του τα έδωσαν όλα κανονικά. Θα πρέπει να ξαναπάω πριν τελειώσουν οι εγγραφές; Γιατί δεν είμαι στην Θεσσαλονίκη. Click για ανάπτυξη... Θα στα δωσουν λογικα 1η οκτωμβρη που ξεκινανε και τα μαθηματα μην αγχωνεσαι. Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: Nikos Sitys :δεν επειμενω καθολου Click για ανάπτυξη... Κατι ξερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:51 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #575 16-09-12 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Θα στα δωσουν λογικα 1η οκτωμβρη που ξεκινανε και τα μαθηματα μην αγχωνεσαι. Κατι ξερεις Click για ανάπτυξη... πολλα ξερω....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:54 Ο Nikos Sitys: #576 16-09-12 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: πολλα ξερω....... Click για ανάπτυξη... Μμμμαλιστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:55 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #577 16-09-12 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μμμμαλιστα... Click για ανάπτυξη... πολλα μμμμμ ακουω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymo$ Νεοφερμένο μέλος Ο anwnymo$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:05 Ο anwnymo$ έγραψε: #578 16-09-12 13:05 Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:08 Ο Itach1 έγραψε: #579 16-09-12 13:08 Αρχική Δημοσίευση από anwnymo$: Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Click για ανάπτυξη... Στην γραμματεία της σχολής σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:09 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #580 16-09-12 13:09 Αρχική Δημοσίευση από anwnymo$: Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Click για ανάπτυξη... Στη γραμματεία της σχολης σου πας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: seduv Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Το αν την αγοραζουμε τι το ηθελες... Click για ανάπτυξη... καλα μια ερωτηση εκανα σκιτωστε με αμαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:48 Ο venividivici43946: #569 15-09-12 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Τι εννοεις βιβλιαριο υγειας? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Pupilloscope: Μαλλον εννοει το ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΣΠΟΥΔΩΝ. παιδια,ειναι αλλο αυτο.Και σας το δινουν με την εγγραφη. Click για ανάπτυξη... Βιβλιάριο υγείας. Οι φοιτητές δικαιούνται υγειονομική περίθαλψη. Συμφέρει όσους δεν έχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:26 Ο Pupilloscope: #570 16-09-12 00:26 Δεν νομιζω οτι το βιβλιαριο υγειας-η αιτηση του δηλαδη-γινεται στην εγγραφη.Μαλλον το σπουδων εννοει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:11 Ο Nikos Sitys: #571 16-09-12 09:11 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: καλα μια ερωτηση εκανα σκιτωστε με αμαν Click για ανάπτυξη... Να σε σκοτωσω μπορει.Να σκιτωσω χλωμο.Αλλα αν επιμενεις θα το κανω. Αρχική Δημοσίευση από Pupilloscope: Δεν νομιζω οτι το βιβλιαριο υγειας-η αιτηση του δηλαδη-γινεται στην εγγραφη.Μαλλον το σπουδων εννοει. Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται νομιζω να κανεις αιτηση για αυτο ολοι οι φοιτητες το δικαιουνται απλα παιρνεις σε αυτους το δικο σου βιβλιαριο υγειας που εχεις εδω και χρονια μαζι σου σε οτι και να κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billiout Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:52 Ο billiout έγραψε: #572 16-09-12 10:52 Παιδιά εγώ γράφτηκα την Τετάρτη που μας πέρασε. Δεν μου έδωσαν όμως να συμπληρώσω το βιβλιάριο σπουδών ούτε το χαρτί για το στρατό και επίσης δεν μου έδωσαν βεβαίωση εγγραφής αλλά έκανα αίτηση και θα μου την στείλουν. Με τα προηγούμενα όμως τι παίζει και δεν τα έδωσαν να τα συμπληρώσω; Στον αδερφό μου που γράφτηκε στην φιλολογία (την ίδια μέρα) του τα έδωσαν όλα κανονικά. Θα πρέπει να ξαναπάω πριν τελειώσουν οι εγγραφές; Γιατί δεν είμαι στην Θεσσαλονίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:35 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #573 16-09-12 11:35 Nikos Sitys :δεν επειμενω καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:49 Ο Nikos Sitys: #574 16-09-12 11:49 Αρχική Δημοσίευση από billiout: Παιδιά εγώ γράφτηκα την Τετάρτη που μας πέρασε. Δεν μου έδωσαν όμως να συμπληρώσω το βιβλιάριο σπουδών ούτε το χαρτί για το στρατό και επίσης δεν μου έδωσαν βεβαίωση εγγραφής αλλά έκανα αίτηση και θα μου την στείλουν. Με τα προηγούμενα όμως τι παίζει και δεν τα έδωσαν να τα συμπληρώσω; Στον αδερφό μου που γράφτηκε στην φιλολογία (την ίδια μέρα) του τα έδωσαν όλα κανονικά. Θα πρέπει να ξαναπάω πριν τελειώσουν οι εγγραφές; Γιατί δεν είμαι στην Θεσσαλονίκη. Click για ανάπτυξη... Θα στα δωσουν λογικα 1η οκτωμβρη που ξεκινανε και τα μαθηματα μην αγχωνεσαι. Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: Nikos Sitys :δεν επειμενω καθολου Click για ανάπτυξη... Κατι ξερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:51 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #575 16-09-12 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Θα στα δωσουν λογικα 1η οκτωμβρη που ξεκινανε και τα μαθηματα μην αγχωνεσαι. Κατι ξερεις Click για ανάπτυξη... πολλα ξερω....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:54 Ο Nikos Sitys: #576 16-09-12 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: πολλα ξερω....... Click για ανάπτυξη... Μμμμαλιστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:55 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #577 16-09-12 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μμμμαλιστα... Click για ανάπτυξη... πολλα μμμμμ ακουω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymo$ Νεοφερμένο μέλος Ο anwnymo$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:05 Ο anwnymo$ έγραψε: #578 16-09-12 13:05 Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:08 Ο Itach1 έγραψε: #579 16-09-12 13:08 Αρχική Δημοσίευση από anwnymo$: Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Click για ανάπτυξη... Στην γραμματεία της σχολής σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:09 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #580 16-09-12 13:09 Αρχική Δημοσίευση από anwnymo$: Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Click για ανάπτυξη... Στη γραμματεία της σχολης σου πας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: seduv Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Τι εννοεις βιβλιαριο υγειας? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Pupilloscope: Μαλλον εννοει το ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΣΠΟΥΔΩΝ. παιδια,ειναι αλλο αυτο.Και σας το δινουν με την εγγραφη. Click για ανάπτυξη... Βιβλιάριο υγείας. Οι φοιτητές δικαιούνται υγειονομική περίθαλψη. Συμφέρει όσους δεν έχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:26 Ο Pupilloscope: #570 16-09-12 00:26 Δεν νομιζω οτι το βιβλιαριο υγειας-η αιτηση του δηλαδη-γινεται στην εγγραφη.Μαλλον το σπουδων εννοει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:11 Ο Nikos Sitys: #571 16-09-12 09:11 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: καλα μια ερωτηση εκανα σκιτωστε με αμαν Click για ανάπτυξη... Να σε σκοτωσω μπορει.Να σκιτωσω χλωμο.Αλλα αν επιμενεις θα το κανω. Αρχική Δημοσίευση από Pupilloscope: Δεν νομιζω οτι το βιβλιαριο υγειας-η αιτηση του δηλαδη-γινεται στην εγγραφη.Μαλλον το σπουδων εννοει. Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται νομιζω να κανεις αιτηση για αυτο ολοι οι φοιτητες το δικαιουνται απλα παιρνεις σε αυτους το δικο σου βιβλιαριο υγειας που εχεις εδω και χρονια μαζι σου σε οτι και να κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billiout Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:52 Ο billiout έγραψε: #572 16-09-12 10:52 Παιδιά εγώ γράφτηκα την Τετάρτη που μας πέρασε. Δεν μου έδωσαν όμως να συμπληρώσω το βιβλιάριο σπουδών ούτε το χαρτί για το στρατό και επίσης δεν μου έδωσαν βεβαίωση εγγραφής αλλά έκανα αίτηση και θα μου την στείλουν. Με τα προηγούμενα όμως τι παίζει και δεν τα έδωσαν να τα συμπληρώσω; Στον αδερφό μου που γράφτηκε στην φιλολογία (την ίδια μέρα) του τα έδωσαν όλα κανονικά. Θα πρέπει να ξαναπάω πριν τελειώσουν οι εγγραφές; Γιατί δεν είμαι στην Θεσσαλονίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:35 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #573 16-09-12 11:35 Nikos Sitys :δεν επειμενω καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:49 Ο Nikos Sitys: #574 16-09-12 11:49 Αρχική Δημοσίευση από billiout: Παιδιά εγώ γράφτηκα την Τετάρτη που μας πέρασε. Δεν μου έδωσαν όμως να συμπληρώσω το βιβλιάριο σπουδών ούτε το χαρτί για το στρατό και επίσης δεν μου έδωσαν βεβαίωση εγγραφής αλλά έκανα αίτηση και θα μου την στείλουν. Με τα προηγούμενα όμως τι παίζει και δεν τα έδωσαν να τα συμπληρώσω; Στον αδερφό μου που γράφτηκε στην φιλολογία (την ίδια μέρα) του τα έδωσαν όλα κανονικά. Θα πρέπει να ξαναπάω πριν τελειώσουν οι εγγραφές; Γιατί δεν είμαι στην Θεσσαλονίκη. Click για ανάπτυξη... Θα στα δωσουν λογικα 1η οκτωμβρη που ξεκινανε και τα μαθηματα μην αγχωνεσαι. Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: Nikos Sitys :δεν επειμενω καθολου Click για ανάπτυξη... Κατι ξερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:51 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #575 16-09-12 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Θα στα δωσουν λογικα 1η οκτωμβρη που ξεκινανε και τα μαθηματα μην αγχωνεσαι. Κατι ξερεις Click για ανάπτυξη... πολλα ξερω....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:54 Ο Nikos Sitys: #576 16-09-12 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: πολλα ξερω....... Click για ανάπτυξη... Μμμμαλιστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:55 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #577 16-09-12 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μμμμαλιστα... Click για ανάπτυξη... πολλα μμμμμ ακουω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymo$ Νεοφερμένο μέλος Ο anwnymo$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:05 Ο anwnymo$ έγραψε: #578 16-09-12 13:05 Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:08 Ο Itach1 έγραψε: #579 16-09-12 13:08 Αρχική Δημοσίευση από anwnymo$: Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Click για ανάπτυξη... Στην γραμματεία της σχολής σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:09 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #580 16-09-12 13:09 Αρχική Δημοσίευση από anwnymo$: Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Click για ανάπτυξη... Στη γραμματεία της σχολης σου πας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: seduv Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν νομιζω οτι το βιβλιαριο υγειας-η αιτηση του δηλαδη-γινεται στην εγγραφη.Μαλλον το σπουδων εννοει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:11 Ο Nikos Sitys: #571 16-09-12 09:11 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: καλα μια ερωτηση εκανα σκιτωστε με αμαν Click για ανάπτυξη... Να σε σκοτωσω μπορει.Να σκιτωσω χλωμο.Αλλα αν επιμενεις θα το κανω. Αρχική Δημοσίευση από Pupilloscope: Δεν νομιζω οτι το βιβλιαριο υγειας-η αιτηση του δηλαδη-γινεται στην εγγραφη.Μαλλον το σπουδων εννοει. Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται νομιζω να κανεις αιτηση για αυτο ολοι οι φοιτητες το δικαιουνται απλα παιρνεις σε αυτους το δικο σου βιβλιαριο υγειας που εχεις εδω και χρονια μαζι σου σε οτι και να κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billiout Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:52 Ο billiout έγραψε: #572 16-09-12 10:52 Παιδιά εγώ γράφτηκα την Τετάρτη που μας πέρασε. Δεν μου έδωσαν όμως να συμπληρώσω το βιβλιάριο σπουδών ούτε το χαρτί για το στρατό και επίσης δεν μου έδωσαν βεβαίωση εγγραφής αλλά έκανα αίτηση και θα μου την στείλουν. Με τα προηγούμενα όμως τι παίζει και δεν τα έδωσαν να τα συμπληρώσω; Στον αδερφό μου που γράφτηκε στην φιλολογία (την ίδια μέρα) του τα έδωσαν όλα κανονικά. Θα πρέπει να ξαναπάω πριν τελειώσουν οι εγγραφές; Γιατί δεν είμαι στην Θεσσαλονίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:35 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #573 16-09-12 11:35 Nikos Sitys :δεν επειμενω καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:49 Ο Nikos Sitys: #574 16-09-12 11:49 Αρχική Δημοσίευση από billiout: Παιδιά εγώ γράφτηκα την Τετάρτη που μας πέρασε. Δεν μου έδωσαν όμως να συμπληρώσω το βιβλιάριο σπουδών ούτε το χαρτί για το στρατό και επίσης δεν μου έδωσαν βεβαίωση εγγραφής αλλά έκανα αίτηση και θα μου την στείλουν. Με τα προηγούμενα όμως τι παίζει και δεν τα έδωσαν να τα συμπληρώσω; Στον αδερφό μου που γράφτηκε στην φιλολογία (την ίδια μέρα) του τα έδωσαν όλα κανονικά. Θα πρέπει να ξαναπάω πριν τελειώσουν οι εγγραφές; Γιατί δεν είμαι στην Θεσσαλονίκη. Click για ανάπτυξη... Θα στα δωσουν λογικα 1η οκτωμβρη που ξεκινανε και τα μαθηματα μην αγχωνεσαι. Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: Nikos Sitys :δεν επειμενω καθολου Click για ανάπτυξη... Κατι ξερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:51 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #575 16-09-12 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Θα στα δωσουν λογικα 1η οκτωμβρη που ξεκινανε και τα μαθηματα μην αγχωνεσαι. Κατι ξερεις Click για ανάπτυξη... πολλα ξερω....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:54 Ο Nikos Sitys: #576 16-09-12 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: πολλα ξερω....... Click για ανάπτυξη... Μμμμαλιστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:55 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #577 16-09-12 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μμμμαλιστα... Click για ανάπτυξη... πολλα μμμμμ ακουω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymo$ Νεοφερμένο μέλος Ο anwnymo$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:05 Ο anwnymo$ έγραψε: #578 16-09-12 13:05 Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:08 Ο Itach1 έγραψε: #579 16-09-12 13:08 Αρχική Δημοσίευση από anwnymo$: Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Click για ανάπτυξη... Στην γραμματεία της σχολής σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:09 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #580 16-09-12 13:09 Αρχική Δημοσίευση από anwnymo$: Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Click για ανάπτυξη... Στη γραμματεία της σχολης σου πας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: seduv Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: καλα μια ερωτηση εκανα σκιτωστε με αμαν Click για ανάπτυξη... Να σε σκοτωσω μπορει.Να σκιτωσω χλωμο.Αλλα αν επιμενεις θα το κανω. Αρχική Δημοσίευση από Pupilloscope: Δεν νομιζω οτι το βιβλιαριο υγειας-η αιτηση του δηλαδη-γινεται στην εγγραφη.Μαλλον το σπουδων εννοει. Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται νομιζω να κανεις αιτηση για αυτο ολοι οι φοιτητες το δικαιουνται απλα παιρνεις σε αυτους το δικο σου βιβλιαριο υγειας που εχεις εδω και χρονια μαζι σου σε οτι και να κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
billiout Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:52 Ο billiout έγραψε: #572 16-09-12 10:52 Παιδιά εγώ γράφτηκα την Τετάρτη που μας πέρασε. Δεν μου έδωσαν όμως να συμπληρώσω το βιβλιάριο σπουδών ούτε το χαρτί για το στρατό και επίσης δεν μου έδωσαν βεβαίωση εγγραφής αλλά έκανα αίτηση και θα μου την στείλουν. Με τα προηγούμενα όμως τι παίζει και δεν τα έδωσαν να τα συμπληρώσω; Στον αδερφό μου που γράφτηκε στην φιλολογία (την ίδια μέρα) του τα έδωσαν όλα κανονικά. Θα πρέπει να ξαναπάω πριν τελειώσουν οι εγγραφές; Γιατί δεν είμαι στην Θεσσαλονίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:35 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #573 16-09-12 11:35 Nikos Sitys :δεν επειμενω καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:49 Ο Nikos Sitys: #574 16-09-12 11:49 Αρχική Δημοσίευση από billiout: Παιδιά εγώ γράφτηκα την Τετάρτη που μας πέρασε. Δεν μου έδωσαν όμως να συμπληρώσω το βιβλιάριο σπουδών ούτε το χαρτί για το στρατό και επίσης δεν μου έδωσαν βεβαίωση εγγραφής αλλά έκανα αίτηση και θα μου την στείλουν. Με τα προηγούμενα όμως τι παίζει και δεν τα έδωσαν να τα συμπληρώσω; Στον αδερφό μου που γράφτηκε στην φιλολογία (την ίδια μέρα) του τα έδωσαν όλα κανονικά. Θα πρέπει να ξαναπάω πριν τελειώσουν οι εγγραφές; Γιατί δεν είμαι στην Θεσσαλονίκη. Click για ανάπτυξη... Θα στα δωσουν λογικα 1η οκτωμβρη που ξεκινανε και τα μαθηματα μην αγχωνεσαι. Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: Nikos Sitys :δεν επειμενω καθολου Click για ανάπτυξη... Κατι ξερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:51 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #575 16-09-12 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Θα στα δωσουν λογικα 1η οκτωμβρη που ξεκινανε και τα μαθηματα μην αγχωνεσαι. Κατι ξερεις Click για ανάπτυξη... πολλα ξερω....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:54 Ο Nikos Sitys: #576 16-09-12 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: πολλα ξερω....... Click για ανάπτυξη... Μμμμαλιστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:55 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #577 16-09-12 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μμμμαλιστα... Click για ανάπτυξη... πολλα μμμμμ ακουω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymo$ Νεοφερμένο μέλος Ο anwnymo$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:05 Ο anwnymo$ έγραψε: #578 16-09-12 13:05 Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:08 Ο Itach1 έγραψε: #579 16-09-12 13:08 Αρχική Δημοσίευση από anwnymo$: Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Click για ανάπτυξη... Στην γραμματεία της σχολής σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:09 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #580 16-09-12 13:09 Αρχική Δημοσίευση από anwnymo$: Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Click για ανάπτυξη... Στη γραμματεία της σχολης σου πας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: seduv Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά εγώ γράφτηκα την Τετάρτη που μας πέρασε. Δεν μου έδωσαν όμως να συμπληρώσω το βιβλιάριο σπουδών ούτε το χαρτί για το στρατό και επίσης δεν μου έδωσαν βεβαίωση εγγραφής αλλά έκανα αίτηση και θα μου την στείλουν. Με τα προηγούμενα όμως τι παίζει και δεν τα έδωσαν να τα συμπληρώσω; Στον αδερφό μου που γράφτηκε στην φιλολογία (την ίδια μέρα) του τα έδωσαν όλα κανονικά. Θα πρέπει να ξαναπάω πριν τελειώσουν οι εγγραφές; Γιατί δεν είμαι στην Θεσσαλονίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:35 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #573 16-09-12 11:35 Nikos Sitys :δεν επειμενω καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:49 Ο Nikos Sitys: #574 16-09-12 11:49 Αρχική Δημοσίευση από billiout: Παιδιά εγώ γράφτηκα την Τετάρτη που μας πέρασε. Δεν μου έδωσαν όμως να συμπληρώσω το βιβλιάριο σπουδών ούτε το χαρτί για το στρατό και επίσης δεν μου έδωσαν βεβαίωση εγγραφής αλλά έκανα αίτηση και θα μου την στείλουν. Με τα προηγούμενα όμως τι παίζει και δεν τα έδωσαν να τα συμπληρώσω; Στον αδερφό μου που γράφτηκε στην φιλολογία (την ίδια μέρα) του τα έδωσαν όλα κανονικά. Θα πρέπει να ξαναπάω πριν τελειώσουν οι εγγραφές; Γιατί δεν είμαι στην Θεσσαλονίκη. Click για ανάπτυξη... Θα στα δωσουν λογικα 1η οκτωμβρη που ξεκινανε και τα μαθηματα μην αγχωνεσαι. Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: Nikos Sitys :δεν επειμενω καθολου Click για ανάπτυξη... Κατι ξερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:51 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #575 16-09-12 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Θα στα δωσουν λογικα 1η οκτωμβρη που ξεκινανε και τα μαθηματα μην αγχωνεσαι. Κατι ξερεις Click για ανάπτυξη... πολλα ξερω....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:54 Ο Nikos Sitys: #576 16-09-12 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: πολλα ξερω....... Click για ανάπτυξη... Μμμμαλιστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:55 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #577 16-09-12 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μμμμαλιστα... Click για ανάπτυξη... πολλα μμμμμ ακουω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymo$ Νεοφερμένο μέλος Ο anwnymo$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:05 Ο anwnymo$ έγραψε: #578 16-09-12 13:05 Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:08 Ο Itach1 έγραψε: #579 16-09-12 13:08 Αρχική Δημοσίευση από anwnymo$: Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Click για ανάπτυξη... Στην γραμματεία της σχολής σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:09 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #580 16-09-12 13:09 Αρχική Δημοσίευση από anwnymo$: Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Click για ανάπτυξη... Στη γραμματεία της σχολης σου πας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: seduv Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Nikos Sitys :δεν επειμενω καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:49 Ο Nikos Sitys: #574 16-09-12 11:49 Αρχική Δημοσίευση από billiout: Παιδιά εγώ γράφτηκα την Τετάρτη που μας πέρασε. Δεν μου έδωσαν όμως να συμπληρώσω το βιβλιάριο σπουδών ούτε το χαρτί για το στρατό και επίσης δεν μου έδωσαν βεβαίωση εγγραφής αλλά έκανα αίτηση και θα μου την στείλουν. Με τα προηγούμενα όμως τι παίζει και δεν τα έδωσαν να τα συμπληρώσω; Στον αδερφό μου που γράφτηκε στην φιλολογία (την ίδια μέρα) του τα έδωσαν όλα κανονικά. Θα πρέπει να ξαναπάω πριν τελειώσουν οι εγγραφές; Γιατί δεν είμαι στην Θεσσαλονίκη. Click για ανάπτυξη... Θα στα δωσουν λογικα 1η οκτωμβρη που ξεκινανε και τα μαθηματα μην αγχωνεσαι. Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: Nikos Sitys :δεν επειμενω καθολου Click για ανάπτυξη... Κατι ξερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:51 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #575 16-09-12 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Θα στα δωσουν λογικα 1η οκτωμβρη που ξεκινανε και τα μαθηματα μην αγχωνεσαι. Κατι ξερεις Click για ανάπτυξη... πολλα ξερω....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:54 Ο Nikos Sitys: #576 16-09-12 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: πολλα ξερω....... Click για ανάπτυξη... Μμμμαλιστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:55 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #577 16-09-12 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μμμμαλιστα... Click για ανάπτυξη... πολλα μμμμμ ακουω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymo$ Νεοφερμένο μέλος Ο anwnymo$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:05 Ο anwnymo$ έγραψε: #578 16-09-12 13:05 Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:08 Ο Itach1 έγραψε: #579 16-09-12 13:08 Αρχική Δημοσίευση από anwnymo$: Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Click για ανάπτυξη... Στην γραμματεία της σχολής σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:09 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #580 16-09-12 13:09 Αρχική Δημοσίευση από anwnymo$: Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Click για ανάπτυξη... Στη γραμματεία της σχολης σου πας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: seduv Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από billiout: Παιδιά εγώ γράφτηκα την Τετάρτη που μας πέρασε. Δεν μου έδωσαν όμως να συμπληρώσω το βιβλιάριο σπουδών ούτε το χαρτί για το στρατό και επίσης δεν μου έδωσαν βεβαίωση εγγραφής αλλά έκανα αίτηση και θα μου την στείλουν. Με τα προηγούμενα όμως τι παίζει και δεν τα έδωσαν να τα συμπληρώσω; Στον αδερφό μου που γράφτηκε στην φιλολογία (την ίδια μέρα) του τα έδωσαν όλα κανονικά. Θα πρέπει να ξαναπάω πριν τελειώσουν οι εγγραφές; Γιατί δεν είμαι στην Θεσσαλονίκη. Click για ανάπτυξη... Θα στα δωσουν λογικα 1η οκτωμβρη που ξεκινανε και τα μαθηματα μην αγχωνεσαι. Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: Nikos Sitys :δεν επειμενω καθολου Click για ανάπτυξη... Κατι ξερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:51 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #575 16-09-12 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Θα στα δωσουν λογικα 1η οκτωμβρη που ξεκινανε και τα μαθηματα μην αγχωνεσαι. Κατι ξερεις Click για ανάπτυξη... πολλα ξερω....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:54 Ο Nikos Sitys: #576 16-09-12 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: πολλα ξερω....... Click για ανάπτυξη... Μμμμαλιστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:55 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #577 16-09-12 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μμμμαλιστα... Click για ανάπτυξη... πολλα μμμμμ ακουω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymo$ Νεοφερμένο μέλος Ο anwnymo$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:05 Ο anwnymo$ έγραψε: #578 16-09-12 13:05 Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:08 Ο Itach1 έγραψε: #579 16-09-12 13:08 Αρχική Δημοσίευση από anwnymo$: Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Click για ανάπτυξη... Στην γραμματεία της σχολής σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:09 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #580 16-09-12 13:09 Αρχική Δημοσίευση από anwnymo$: Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Click για ανάπτυξη... Στη γραμματεία της σχολης σου πας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: seduv Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Θα στα δωσουν λογικα 1η οκτωμβρη που ξεκινανε και τα μαθηματα μην αγχωνεσαι. Κατι ξερεις Click για ανάπτυξη... πολλα ξερω....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:54 Ο Nikos Sitys: #576 16-09-12 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: πολλα ξερω....... Click για ανάπτυξη... Μμμμαλιστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:55 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #577 16-09-12 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μμμμαλιστα... Click για ανάπτυξη... πολλα μμμμμ ακουω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymo$ Νεοφερμένο μέλος Ο anwnymo$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:05 Ο anwnymo$ έγραψε: #578 16-09-12 13:05 Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:08 Ο Itach1 έγραψε: #579 16-09-12 13:08 Αρχική Δημοσίευση από anwnymo$: Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Click για ανάπτυξη... Στην γραμματεία της σχολής σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:09 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #580 16-09-12 13:09 Αρχική Δημοσίευση από anwnymo$: Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Click για ανάπτυξη... Στη γραμματεία της σχολης σου πας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: seduv Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: πολλα ξερω....... Click για ανάπτυξη... Μμμμαλιστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:55 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #577 16-09-12 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μμμμαλιστα... Click για ανάπτυξη... πολλα μμμμμ ακουω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymo$ Νεοφερμένο μέλος Ο anwnymo$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:05 Ο anwnymo$ έγραψε: #578 16-09-12 13:05 Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:08 Ο Itach1 έγραψε: #579 16-09-12 13:08 Αρχική Δημοσίευση από anwnymo$: Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Click για ανάπτυξη... Στην γραμματεία της σχολής σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:09 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #580 16-09-12 13:09 Αρχική Δημοσίευση από anwnymo$: Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Click για ανάπτυξη... Στη γραμματεία της σχολης σου πας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: seduv Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μμμμαλιστα... Click για ανάπτυξη... πολλα μμμμμ ακουω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anwnymo$ Νεοφερμένο μέλος Ο anwnymo$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:05 Ο anwnymo$ έγραψε: #578 16-09-12 13:05 Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:08 Ο Itach1 έγραψε: #579 16-09-12 13:08 Αρχική Δημοσίευση από anwnymo$: Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Click για ανάπτυξη... Στην γραμματεία της σχολής σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:09 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #580 16-09-12 13:09 Αρχική Δημοσίευση από anwnymo$: Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Click για ανάπτυξη... Στη γραμματεία της σχολης σου πας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: seduv Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:08 Ο Itach1 έγραψε: #579 16-09-12 13:08 Αρχική Δημοσίευση από anwnymo$: Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Click για ανάπτυξη... Στην γραμματεία της σχολής σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:09 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #580 16-09-12 13:09 Αρχική Δημοσίευση από anwnymo$: Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Click για ανάπτυξη... Στη γραμματεία της σχολης σου πας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από anwnymo$: Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Click για ανάπτυξη... Στην γραμματεία της σχολής σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:09 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #580 16-09-12 13:09 Αρχική Δημοσίευση από anwnymo$: Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Click για ανάπτυξη... Στη γραμματεία της σχολης σου πας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από anwnymo$: Λυστε μου λιγο την απορια... εγγραφη κανω σε καποια γενικη γραμματεια που πηγαινουν ολοι, η παω στη γραμματεια της σχολης μου? Click για ανάπτυξη... Στη γραμματεία της σχολης σου πας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.