Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:03 Ο Johnnaousa: #521 13-09-12 16:03 την φωτοτυπία επικυρωμένη! Νομίζω πως η φωτοτυπία που σου έδωσε το σχολείο μαζί με το πρωτότυπο είναι μια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:07 Ο Nikos Sitys: #522 13-09-12 16:07 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: την Τριτη, ολοκληρωσα την προεγγραφη και κατεθεσα τα δικαιολογητικα στο τει, αλλα ακομα δεν μου εστειλαν email οτι ολοκληρωθηκε η εγγραφη μου. Εχω αγχωθει μηπως προεκυψε καποιο προβλημα με τα δικαιολογητικα . Εσας σας εχουν στειλει ή ακομα; Απαντηστε μου να μου φυγει το αγχος. Click για ανάπτυξη... Τι email kaι βλακειουλες λες.Εκεινη την ωρα δεν σου ειπαν οτι ολοκληρωθηκε η εγγραφη σου??Εμενα ετσι μου ειπαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:11 Ο Guest 892943: #523 13-09-12 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: την φωτοτυπία επικυρωμένη! Νομίζω πως η φωτοτυπία που σου έδωσε το σχολείο μαζί με το πρωτότυπο είναι μια χαρά! Click για ανάπτυξη... Οχ, κάτσε. Είπα πως το σχολείο μου μού έδωσε ένα χαρτί(τη βεβαίωση) με μία στάμπα μπλε του διευθυντή κ με την υπογραφή του. Αυτό είναι το πρωτότυπο; Μόνο αυτό μου έδωσε το σχολείο. Και προχθές το έβγαλα μία απλή φωτουπία. Μόνο αυτά έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:12 Ο Johnnaousa: #524 13-09-12 16:12 ε επικυρώνεις την φωτοτυπία και είσαι κομπλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:13 Ο Guest 892943: #525 13-09-12 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ε επικυρώνεις την φωτοτυπία και είσαι κομπλέ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:17 Η Δαλιδά έγραψε: #526 13-09-12 16:17 Συνάντησα σήμερα μια καθηγήτριά μου και μου είπε για επικυρωμένα αντίγραφα μπορούμε να πάμε και στο σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:14 Ο stathakis: #527 13-09-12 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Τι email kaι βλακειουλες λες.Εκεινη την ωρα δεν σου ειπαν οτι ολοκληρωθηκε η εγγραφη σου??Εμενα ετσι μου ειπαν. Click για ανάπτυξη... οντως!που κολαει το ιμειλ?πρωτη φορα το ακουω!τωρα εχω αρχισει και ανησυχω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dgr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 280 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:32 Ο dgr έγραψε: #528 13-09-12 17:32 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: οντως!που κολαει το ιμειλ?πρωτη φορα το ακουω!τωρα εχω αρχισει και ανησυχω! Click για ανάπτυξη... Πιθανότερα εννοούν ότι δεν έχουν περαστεί ακόμα τα ονόματά σας ηλεκτρονικά,σε εμάς γινόταν 15 μέρες μετά την εγγραφή και μας είχαν πει ακριβώς το ίδιο.Εσείς ό,τι έπρεπε,το κάνατε. Στην ανάγκη,παρ'τους κι ένα τηλέφωνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:35 Η catgirlbarbara: #529 13-09-12 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Τι email kaι βλακειουλες λες.Εκεινη την ωρα δεν σου ειπαν οτι ολοκληρωθηκε η εγγραφη σου??Εμενα ετσι μου ειπαν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stathakis: οντως!που κολαει το ιμειλ?πρωτη φορα το ακουω!τωρα εχω αρχισει και ανησυχω! Click για ανάπτυξη... στο τει μου ειπαν πως οταν ολοκληρωθει η εγγραφη μου θα παραλαβω ενα ιμειλ που θα περιεχει ονομα χρηστη και κωδικο για την υπηρεσια ηλεκτρονικης γραμματειας, και ακομα να μου ερθει το μηνυμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:15 Ο stathakis: #530 13-09-12 18:15 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: στο τει μου ειπαν πως οταν ολοκληρωθει η εγγραφη μου θα παραλαβω ενα ιμειλ που θα περιεχει ονομα χρηστη και κωδικο για την υπηρεσια ηλεκτρονικης γραμματειας, και ακομα να μου ερθει το μηνυμα. Click για ανάπτυξη... αχ πες ετσι και ανησυχησα!λοιπον,αυτο εξαρταται απο καθε σχολη .εμενα μου εδωσαν ενα χαρτι ενημερωτικο που ελεγε οτι κωδικο για λογαριασμο χρηστη και τετοια μετα τις 8 οκτωβρη.αυτο ειναι για να δηλωσουμε τα μαθηματα του α εξαμηνου.αλλα λογικα αυτο δεν το στελνουν.το ζητας απο την γραμματεια.εμενα ετσι μου ειπαν τουλαχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lordi13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο φίλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:06 Ο lordi13 έγραψε: #531 13-09-12 19:06 παιδια την αιτηση για εγραφη, μας τη δινουν στη σχολη , ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:11 Ο stathakis: #532 13-09-12 19:11 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παιδια την αιτηση για εγραφη, μας τη δινουν στη σχολη , ετσι? Click για ανάπτυξη... ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:13 Ο Pupilloscope: #533 13-09-12 19:13 Δεν ειναι σιγουρο αυτο.Σε πολλες την πας εσυ.Παρε μια μαζι σου,καλου κακου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lordi13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο φίλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:14 Ο lordi13 έγραψε: #534 13-09-12 19:14 χαχα τωρα με μπερδεψατε,,, παντειο εχω περασει,δε θα χουν τι στο καλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:49 Ο Nikos Sitys: #535 13-09-12 19:49 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: στο τει μου ειπαν πως οταν ολοκληρωθει η εγγραφη μου θα παραλαβω ενα ιμειλ που θα περιεχει ονομα χρηστη και κωδικο για την υπηρεσια ηλεκτρονικης γραμματειας, και ακομα να μου ερθει το μηνυμα. Click για ανάπτυξη... ααααααα εμενα μου το εδωσαν σε χαρτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:46 Ο Mr. Crowley: #536 13-09-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παιδια την αιτηση για εγραφη, μας τη δινουν στη σχολη , ετσι? Click για ανάπτυξη... Την αίτηση για την εγγραφή την φέρνει ο πελαργός,μαζί με το μωρό.Αν δεν την έφεραν στους γονείς σου μαζί μ'εσένα,αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπεις στο πανεπιστήμιο,πήγαινε καλύτερα να δουλέψεις σε κανά γιαπί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:08 Η georgia.94: #537 13-09-12 23:08 παιδια πρεπει ντε και καλα να παμε γ εγγραφη στην ημερομηνια π γραφει στ σαιτ τς σχολης μας?πηρα τηλ στ παντειο για να δω αν γινεται να παω πιο νωρις και νομιζω ειπε οποτε θελω και οτι τ κανουν απλα γ να μην γινεται χαμος!!!αγχωθηκα τωρααα!και αν εκανε λαθοοος?????//τσαμπα θα παωωωωωωω?ξερει κανειιιιιιιιιιιις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:15 Ο Nikos Sitys: #538 14-09-12 09:15 Αρχική Δημοσίευση από georgia.94: παιδια πρεπει ντε και καλα να παμε γ εγγραφη στην ημερομηνια π γραφει στ σαιτ τς σχολης μας?πηρα τηλ στ παντειο για να δω αν γινεται να παω πιο νωρις και νομιζω ειπε οποτε θελω και οτι τ κανουν απλα γ να μην γινεται χαμος!!!αγχωθηκα τωρααα!και αν εκανε λαθοοος?????//τσαμπα θα παωωωωωωω?ξερει κανειιιιιιιιιιιις? Click για ανάπτυξη... ε πηγαινε την ημερομηνια που σε λεει γιατι να το ρισκαρεις να πας πιο νωρις δηλαδη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:29 Η ^natasa666^: #539 14-09-12 10:29 Αρχική Δημοσίευση από georgia.94: παιδια πρεπει ντε και καλα να παμε γ εγγραφη στην ημερομηνια π γραφει στ σαιτ τς σχολης μας?πηρα τηλ στ παντειο για να δω αν γινεται να παω πιο νωρις και νομιζω ειπε οποτε θελω και οτι τ κανουν απλα γ να μην γινεται χαμος!!!αγχωθηκα τωρααα!και αν εκανε λαθοοος?????//τσαμπα θα παωωωωωωω?ξερει κανειιιιιιιιιιιις? Click για ανάπτυξη... ξανα παρε τηλ. για να εισαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:22 Ο cha0s έγραψε: #540 14-09-12 11:22 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παντειο εχω περασει,δε θα χουν τι στο καλο... Click για ανάπτυξη... Είτε πέρασες Πάντειο είτε στο πιο άκυρο ΤΕΙ της Ελλάδας, παντού θα έχει την αίτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: seduv Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
την φωτοτυπία επικυρωμένη! Νομίζω πως η φωτοτυπία που σου έδωσε το σχολείο μαζί με το πρωτότυπο είναι μια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:07 Ο Nikos Sitys: #522 13-09-12 16:07 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: την Τριτη, ολοκληρωσα την προεγγραφη και κατεθεσα τα δικαιολογητικα στο τει, αλλα ακομα δεν μου εστειλαν email οτι ολοκληρωθηκε η εγγραφη μου. Εχω αγχωθει μηπως προεκυψε καποιο προβλημα με τα δικαιολογητικα . Εσας σας εχουν στειλει ή ακομα; Απαντηστε μου να μου φυγει το αγχος. Click για ανάπτυξη... Τι email kaι βλακειουλες λες.Εκεινη την ωρα δεν σου ειπαν οτι ολοκληρωθηκε η εγγραφη σου??Εμενα ετσι μου ειπαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:11 Ο Guest 892943: #523 13-09-12 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: την φωτοτυπία επικυρωμένη! Νομίζω πως η φωτοτυπία που σου έδωσε το σχολείο μαζί με το πρωτότυπο είναι μια χαρά! Click για ανάπτυξη... Οχ, κάτσε. Είπα πως το σχολείο μου μού έδωσε ένα χαρτί(τη βεβαίωση) με μία στάμπα μπλε του διευθυντή κ με την υπογραφή του. Αυτό είναι το πρωτότυπο; Μόνο αυτό μου έδωσε το σχολείο. Και προχθές το έβγαλα μία απλή φωτουπία. Μόνο αυτά έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:12 Ο Johnnaousa: #524 13-09-12 16:12 ε επικυρώνεις την φωτοτυπία και είσαι κομπλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:13 Ο Guest 892943: #525 13-09-12 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ε επικυρώνεις την φωτοτυπία και είσαι κομπλέ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:17 Η Δαλιδά έγραψε: #526 13-09-12 16:17 Συνάντησα σήμερα μια καθηγήτριά μου και μου είπε για επικυρωμένα αντίγραφα μπορούμε να πάμε και στο σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:14 Ο stathakis: #527 13-09-12 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Τι email kaι βλακειουλες λες.Εκεινη την ωρα δεν σου ειπαν οτι ολοκληρωθηκε η εγγραφη σου??Εμενα ετσι μου ειπαν. Click για ανάπτυξη... οντως!που κολαει το ιμειλ?πρωτη φορα το ακουω!τωρα εχω αρχισει και ανησυχω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dgr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 280 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:32 Ο dgr έγραψε: #528 13-09-12 17:32 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: οντως!που κολαει το ιμειλ?πρωτη φορα το ακουω!τωρα εχω αρχισει και ανησυχω! Click για ανάπτυξη... Πιθανότερα εννοούν ότι δεν έχουν περαστεί ακόμα τα ονόματά σας ηλεκτρονικά,σε εμάς γινόταν 15 μέρες μετά την εγγραφή και μας είχαν πει ακριβώς το ίδιο.Εσείς ό,τι έπρεπε,το κάνατε. Στην ανάγκη,παρ'τους κι ένα τηλέφωνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:35 Η catgirlbarbara: #529 13-09-12 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Τι email kaι βλακειουλες λες.Εκεινη την ωρα δεν σου ειπαν οτι ολοκληρωθηκε η εγγραφη σου??Εμενα ετσι μου ειπαν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stathakis: οντως!που κολαει το ιμειλ?πρωτη φορα το ακουω!τωρα εχω αρχισει και ανησυχω! Click για ανάπτυξη... στο τει μου ειπαν πως οταν ολοκληρωθει η εγγραφη μου θα παραλαβω ενα ιμειλ που θα περιεχει ονομα χρηστη και κωδικο για την υπηρεσια ηλεκτρονικης γραμματειας, και ακομα να μου ερθει το μηνυμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:15 Ο stathakis: #530 13-09-12 18:15 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: στο τει μου ειπαν πως οταν ολοκληρωθει η εγγραφη μου θα παραλαβω ενα ιμειλ που θα περιεχει ονομα χρηστη και κωδικο για την υπηρεσια ηλεκτρονικης γραμματειας, και ακομα να μου ερθει το μηνυμα. Click για ανάπτυξη... αχ πες ετσι και ανησυχησα!λοιπον,αυτο εξαρταται απο καθε σχολη .εμενα μου εδωσαν ενα χαρτι ενημερωτικο που ελεγε οτι κωδικο για λογαριασμο χρηστη και τετοια μετα τις 8 οκτωβρη.αυτο ειναι για να δηλωσουμε τα μαθηματα του α εξαμηνου.αλλα λογικα αυτο δεν το στελνουν.το ζητας απο την γραμματεια.εμενα ετσι μου ειπαν τουλαχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lordi13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο φίλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:06 Ο lordi13 έγραψε: #531 13-09-12 19:06 παιδια την αιτηση για εγραφη, μας τη δινουν στη σχολη , ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:11 Ο stathakis: #532 13-09-12 19:11 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παιδια την αιτηση για εγραφη, μας τη δινουν στη σχολη , ετσι? Click για ανάπτυξη... ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:13 Ο Pupilloscope: #533 13-09-12 19:13 Δεν ειναι σιγουρο αυτο.Σε πολλες την πας εσυ.Παρε μια μαζι σου,καλου κακου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lordi13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο φίλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:14 Ο lordi13 έγραψε: #534 13-09-12 19:14 χαχα τωρα με μπερδεψατε,,, παντειο εχω περασει,δε θα χουν τι στο καλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:49 Ο Nikos Sitys: #535 13-09-12 19:49 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: στο τει μου ειπαν πως οταν ολοκληρωθει η εγγραφη μου θα παραλαβω ενα ιμειλ που θα περιεχει ονομα χρηστη και κωδικο για την υπηρεσια ηλεκτρονικης γραμματειας, και ακομα να μου ερθει το μηνυμα. Click για ανάπτυξη... ααααααα εμενα μου το εδωσαν σε χαρτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:46 Ο Mr. Crowley: #536 13-09-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παιδια την αιτηση για εγραφη, μας τη δινουν στη σχολη , ετσι? Click για ανάπτυξη... Την αίτηση για την εγγραφή την φέρνει ο πελαργός,μαζί με το μωρό.Αν δεν την έφεραν στους γονείς σου μαζί μ'εσένα,αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπεις στο πανεπιστήμιο,πήγαινε καλύτερα να δουλέψεις σε κανά γιαπί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:08 Η georgia.94: #537 13-09-12 23:08 παιδια πρεπει ντε και καλα να παμε γ εγγραφη στην ημερομηνια π γραφει στ σαιτ τς σχολης μας?πηρα τηλ στ παντειο για να δω αν γινεται να παω πιο νωρις και νομιζω ειπε οποτε θελω και οτι τ κανουν απλα γ να μην γινεται χαμος!!!αγχωθηκα τωρααα!και αν εκανε λαθοοος?????//τσαμπα θα παωωωωωωω?ξερει κανειιιιιιιιιιιις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:15 Ο Nikos Sitys: #538 14-09-12 09:15 Αρχική Δημοσίευση από georgia.94: παιδια πρεπει ντε και καλα να παμε γ εγγραφη στην ημερομηνια π γραφει στ σαιτ τς σχολης μας?πηρα τηλ στ παντειο για να δω αν γινεται να παω πιο νωρις και νομιζω ειπε οποτε θελω και οτι τ κανουν απλα γ να μην γινεται χαμος!!!αγχωθηκα τωρααα!και αν εκανε λαθοοος?????//τσαμπα θα παωωωωωωω?ξερει κανειιιιιιιιιιιις? Click για ανάπτυξη... ε πηγαινε την ημερομηνια που σε λεει γιατι να το ρισκαρεις να πας πιο νωρις δηλαδη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:29 Η ^natasa666^: #539 14-09-12 10:29 Αρχική Δημοσίευση από georgia.94: παιδια πρεπει ντε και καλα να παμε γ εγγραφη στην ημερομηνια π γραφει στ σαιτ τς σχολης μας?πηρα τηλ στ παντειο για να δω αν γινεται να παω πιο νωρις και νομιζω ειπε οποτε θελω και οτι τ κανουν απλα γ να μην γινεται χαμος!!!αγχωθηκα τωρααα!και αν εκανε λαθοοος?????//τσαμπα θα παωωωωωωω?ξερει κανειιιιιιιιιιιις? Click για ανάπτυξη... ξανα παρε τηλ. για να εισαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:22 Ο cha0s έγραψε: #540 14-09-12 11:22 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παντειο εχω περασει,δε θα χουν τι στο καλο... Click για ανάπτυξη... Είτε πέρασες Πάντειο είτε στο πιο άκυρο ΤΕΙ της Ελλάδας, παντού θα έχει την αίτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: seduv Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: την Τριτη, ολοκληρωσα την προεγγραφη και κατεθεσα τα δικαιολογητικα στο τει, αλλα ακομα δεν μου εστειλαν email οτι ολοκληρωθηκε η εγγραφη μου. Εχω αγχωθει μηπως προεκυψε καποιο προβλημα με τα δικαιολογητικα . Εσας σας εχουν στειλει ή ακομα; Απαντηστε μου να μου φυγει το αγχος. Click για ανάπτυξη... Τι email kaι βλακειουλες λες.Εκεινη την ωρα δεν σου ειπαν οτι ολοκληρωθηκε η εγγραφη σου??Εμενα ετσι μου ειπαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:11 Ο Guest 892943: #523 13-09-12 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: την φωτοτυπία επικυρωμένη! Νομίζω πως η φωτοτυπία που σου έδωσε το σχολείο μαζί με το πρωτότυπο είναι μια χαρά! Click για ανάπτυξη... Οχ, κάτσε. Είπα πως το σχολείο μου μού έδωσε ένα χαρτί(τη βεβαίωση) με μία στάμπα μπλε του διευθυντή κ με την υπογραφή του. Αυτό είναι το πρωτότυπο; Μόνο αυτό μου έδωσε το σχολείο. Και προχθές το έβγαλα μία απλή φωτουπία. Μόνο αυτά έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:12 Ο Johnnaousa: #524 13-09-12 16:12 ε επικυρώνεις την φωτοτυπία και είσαι κομπλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:13 Ο Guest 892943: #525 13-09-12 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ε επικυρώνεις την φωτοτυπία και είσαι κομπλέ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:17 Η Δαλιδά έγραψε: #526 13-09-12 16:17 Συνάντησα σήμερα μια καθηγήτριά μου και μου είπε για επικυρωμένα αντίγραφα μπορούμε να πάμε και στο σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:14 Ο stathakis: #527 13-09-12 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Τι email kaι βλακειουλες λες.Εκεινη την ωρα δεν σου ειπαν οτι ολοκληρωθηκε η εγγραφη σου??Εμενα ετσι μου ειπαν. Click για ανάπτυξη... οντως!που κολαει το ιμειλ?πρωτη φορα το ακουω!τωρα εχω αρχισει και ανησυχω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dgr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 280 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:32 Ο dgr έγραψε: #528 13-09-12 17:32 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: οντως!που κολαει το ιμειλ?πρωτη φορα το ακουω!τωρα εχω αρχισει και ανησυχω! Click για ανάπτυξη... Πιθανότερα εννοούν ότι δεν έχουν περαστεί ακόμα τα ονόματά σας ηλεκτρονικά,σε εμάς γινόταν 15 μέρες μετά την εγγραφή και μας είχαν πει ακριβώς το ίδιο.Εσείς ό,τι έπρεπε,το κάνατε. Στην ανάγκη,παρ'τους κι ένα τηλέφωνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:35 Η catgirlbarbara: #529 13-09-12 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Τι email kaι βλακειουλες λες.Εκεινη την ωρα δεν σου ειπαν οτι ολοκληρωθηκε η εγγραφη σου??Εμενα ετσι μου ειπαν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stathakis: οντως!που κολαει το ιμειλ?πρωτη φορα το ακουω!τωρα εχω αρχισει και ανησυχω! Click για ανάπτυξη... στο τει μου ειπαν πως οταν ολοκληρωθει η εγγραφη μου θα παραλαβω ενα ιμειλ που θα περιεχει ονομα χρηστη και κωδικο για την υπηρεσια ηλεκτρονικης γραμματειας, και ακομα να μου ερθει το μηνυμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:15 Ο stathakis: #530 13-09-12 18:15 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: στο τει μου ειπαν πως οταν ολοκληρωθει η εγγραφη μου θα παραλαβω ενα ιμειλ που θα περιεχει ονομα χρηστη και κωδικο για την υπηρεσια ηλεκτρονικης γραμματειας, και ακομα να μου ερθει το μηνυμα. Click για ανάπτυξη... αχ πες ετσι και ανησυχησα!λοιπον,αυτο εξαρταται απο καθε σχολη .εμενα μου εδωσαν ενα χαρτι ενημερωτικο που ελεγε οτι κωδικο για λογαριασμο χρηστη και τετοια μετα τις 8 οκτωβρη.αυτο ειναι για να δηλωσουμε τα μαθηματα του α εξαμηνου.αλλα λογικα αυτο δεν το στελνουν.το ζητας απο την γραμματεια.εμενα ετσι μου ειπαν τουλαχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lordi13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο φίλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:06 Ο lordi13 έγραψε: #531 13-09-12 19:06 παιδια την αιτηση για εγραφη, μας τη δινουν στη σχολη , ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:11 Ο stathakis: #532 13-09-12 19:11 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παιδια την αιτηση για εγραφη, μας τη δινουν στη σχολη , ετσι? Click για ανάπτυξη... ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:13 Ο Pupilloscope: #533 13-09-12 19:13 Δεν ειναι σιγουρο αυτο.Σε πολλες την πας εσυ.Παρε μια μαζι σου,καλου κακου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lordi13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο φίλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:14 Ο lordi13 έγραψε: #534 13-09-12 19:14 χαχα τωρα με μπερδεψατε,,, παντειο εχω περασει,δε θα χουν τι στο καλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:49 Ο Nikos Sitys: #535 13-09-12 19:49 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: στο τει μου ειπαν πως οταν ολοκληρωθει η εγγραφη μου θα παραλαβω ενα ιμειλ που θα περιεχει ονομα χρηστη και κωδικο για την υπηρεσια ηλεκτρονικης γραμματειας, και ακομα να μου ερθει το μηνυμα. Click για ανάπτυξη... ααααααα εμενα μου το εδωσαν σε χαρτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:46 Ο Mr. Crowley: #536 13-09-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παιδια την αιτηση για εγραφη, μας τη δινουν στη σχολη , ετσι? Click για ανάπτυξη... Την αίτηση για την εγγραφή την φέρνει ο πελαργός,μαζί με το μωρό.Αν δεν την έφεραν στους γονείς σου μαζί μ'εσένα,αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπεις στο πανεπιστήμιο,πήγαινε καλύτερα να δουλέψεις σε κανά γιαπί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:08 Η georgia.94: #537 13-09-12 23:08 παιδια πρεπει ντε και καλα να παμε γ εγγραφη στην ημερομηνια π γραφει στ σαιτ τς σχολης μας?πηρα τηλ στ παντειο για να δω αν γινεται να παω πιο νωρις και νομιζω ειπε οποτε θελω και οτι τ κανουν απλα γ να μην γινεται χαμος!!!αγχωθηκα τωρααα!και αν εκανε λαθοοος?????//τσαμπα θα παωωωωωωω?ξερει κανειιιιιιιιιιιις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:15 Ο Nikos Sitys: #538 14-09-12 09:15 Αρχική Δημοσίευση από georgia.94: παιδια πρεπει ντε και καλα να παμε γ εγγραφη στην ημερομηνια π γραφει στ σαιτ τς σχολης μας?πηρα τηλ στ παντειο για να δω αν γινεται να παω πιο νωρις και νομιζω ειπε οποτε θελω και οτι τ κανουν απλα γ να μην γινεται χαμος!!!αγχωθηκα τωρααα!και αν εκανε λαθοοος?????//τσαμπα θα παωωωωωωω?ξερει κανειιιιιιιιιιιις? Click για ανάπτυξη... ε πηγαινε την ημερομηνια που σε λεει γιατι να το ρισκαρεις να πας πιο νωρις δηλαδη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:29 Η ^natasa666^: #539 14-09-12 10:29 Αρχική Δημοσίευση από georgia.94: παιδια πρεπει ντε και καλα να παμε γ εγγραφη στην ημερομηνια π γραφει στ σαιτ τς σχολης μας?πηρα τηλ στ παντειο για να δω αν γινεται να παω πιο νωρις και νομιζω ειπε οποτε θελω και οτι τ κανουν απλα γ να μην γινεται χαμος!!!αγχωθηκα τωρααα!και αν εκανε λαθοοος?????//τσαμπα θα παωωωωωωω?ξερει κανειιιιιιιιιιιις? Click για ανάπτυξη... ξανα παρε τηλ. για να εισαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:22 Ο cha0s έγραψε: #540 14-09-12 11:22 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παντειο εχω περασει,δε θα χουν τι στο καλο... Click για ανάπτυξη... Είτε πέρασες Πάντειο είτε στο πιο άκυρο ΤΕΙ της Ελλάδας, παντού θα έχει την αίτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: seduv Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: την φωτοτυπία επικυρωμένη! Νομίζω πως η φωτοτυπία που σου έδωσε το σχολείο μαζί με το πρωτότυπο είναι μια χαρά! Click για ανάπτυξη... Οχ, κάτσε. Είπα πως το σχολείο μου μού έδωσε ένα χαρτί(τη βεβαίωση) με μία στάμπα μπλε του διευθυντή κ με την υπογραφή του. Αυτό είναι το πρωτότυπο; Μόνο αυτό μου έδωσε το σχολείο. Και προχθές το έβγαλα μία απλή φωτουπία. Μόνο αυτά έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:12 Ο Johnnaousa: #524 13-09-12 16:12 ε επικυρώνεις την φωτοτυπία και είσαι κομπλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:13 Ο Guest 892943: #525 13-09-12 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ε επικυρώνεις την φωτοτυπία και είσαι κομπλέ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:17 Η Δαλιδά έγραψε: #526 13-09-12 16:17 Συνάντησα σήμερα μια καθηγήτριά μου και μου είπε για επικυρωμένα αντίγραφα μπορούμε να πάμε και στο σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:14 Ο stathakis: #527 13-09-12 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Τι email kaι βλακειουλες λες.Εκεινη την ωρα δεν σου ειπαν οτι ολοκληρωθηκε η εγγραφη σου??Εμενα ετσι μου ειπαν. Click για ανάπτυξη... οντως!που κολαει το ιμειλ?πρωτη φορα το ακουω!τωρα εχω αρχισει και ανησυχω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dgr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 280 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:32 Ο dgr έγραψε: #528 13-09-12 17:32 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: οντως!που κολαει το ιμειλ?πρωτη φορα το ακουω!τωρα εχω αρχισει και ανησυχω! Click για ανάπτυξη... Πιθανότερα εννοούν ότι δεν έχουν περαστεί ακόμα τα ονόματά σας ηλεκτρονικά,σε εμάς γινόταν 15 μέρες μετά την εγγραφή και μας είχαν πει ακριβώς το ίδιο.Εσείς ό,τι έπρεπε,το κάνατε. Στην ανάγκη,παρ'τους κι ένα τηλέφωνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:35 Η catgirlbarbara: #529 13-09-12 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Τι email kaι βλακειουλες λες.Εκεινη την ωρα δεν σου ειπαν οτι ολοκληρωθηκε η εγγραφη σου??Εμενα ετσι μου ειπαν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stathakis: οντως!που κολαει το ιμειλ?πρωτη φορα το ακουω!τωρα εχω αρχισει και ανησυχω! Click για ανάπτυξη... στο τει μου ειπαν πως οταν ολοκληρωθει η εγγραφη μου θα παραλαβω ενα ιμειλ που θα περιεχει ονομα χρηστη και κωδικο για την υπηρεσια ηλεκτρονικης γραμματειας, και ακομα να μου ερθει το μηνυμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:15 Ο stathakis: #530 13-09-12 18:15 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: στο τει μου ειπαν πως οταν ολοκληρωθει η εγγραφη μου θα παραλαβω ενα ιμειλ που θα περιεχει ονομα χρηστη και κωδικο για την υπηρεσια ηλεκτρονικης γραμματειας, και ακομα να μου ερθει το μηνυμα. Click για ανάπτυξη... αχ πες ετσι και ανησυχησα!λοιπον,αυτο εξαρταται απο καθε σχολη .εμενα μου εδωσαν ενα χαρτι ενημερωτικο που ελεγε οτι κωδικο για λογαριασμο χρηστη και τετοια μετα τις 8 οκτωβρη.αυτο ειναι για να δηλωσουμε τα μαθηματα του α εξαμηνου.αλλα λογικα αυτο δεν το στελνουν.το ζητας απο την γραμματεια.εμενα ετσι μου ειπαν τουλαχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lordi13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο φίλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:06 Ο lordi13 έγραψε: #531 13-09-12 19:06 παιδια την αιτηση για εγραφη, μας τη δινουν στη σχολη , ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:11 Ο stathakis: #532 13-09-12 19:11 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παιδια την αιτηση για εγραφη, μας τη δινουν στη σχολη , ετσι? Click για ανάπτυξη... ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:13 Ο Pupilloscope: #533 13-09-12 19:13 Δεν ειναι σιγουρο αυτο.Σε πολλες την πας εσυ.Παρε μια μαζι σου,καλου κακου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lordi13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο φίλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:14 Ο lordi13 έγραψε: #534 13-09-12 19:14 χαχα τωρα με μπερδεψατε,,, παντειο εχω περασει,δε θα χουν τι στο καλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:49 Ο Nikos Sitys: #535 13-09-12 19:49 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: στο τει μου ειπαν πως οταν ολοκληρωθει η εγγραφη μου θα παραλαβω ενα ιμειλ που θα περιεχει ονομα χρηστη και κωδικο για την υπηρεσια ηλεκτρονικης γραμματειας, και ακομα να μου ερθει το μηνυμα. Click για ανάπτυξη... ααααααα εμενα μου το εδωσαν σε χαρτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:46 Ο Mr. Crowley: #536 13-09-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παιδια την αιτηση για εγραφη, μας τη δινουν στη σχολη , ετσι? Click για ανάπτυξη... Την αίτηση για την εγγραφή την φέρνει ο πελαργός,μαζί με το μωρό.Αν δεν την έφεραν στους γονείς σου μαζί μ'εσένα,αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπεις στο πανεπιστήμιο,πήγαινε καλύτερα να δουλέψεις σε κανά γιαπί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:08 Η georgia.94: #537 13-09-12 23:08 παιδια πρεπει ντε και καλα να παμε γ εγγραφη στην ημερομηνια π γραφει στ σαιτ τς σχολης μας?πηρα τηλ στ παντειο για να δω αν γινεται να παω πιο νωρις και νομιζω ειπε οποτε θελω και οτι τ κανουν απλα γ να μην γινεται χαμος!!!αγχωθηκα τωρααα!και αν εκανε λαθοοος?????//τσαμπα θα παωωωωωωω?ξερει κανειιιιιιιιιιιις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:15 Ο Nikos Sitys: #538 14-09-12 09:15 Αρχική Δημοσίευση από georgia.94: παιδια πρεπει ντε και καλα να παμε γ εγγραφη στην ημερομηνια π γραφει στ σαιτ τς σχολης μας?πηρα τηλ στ παντειο για να δω αν γινεται να παω πιο νωρις και νομιζω ειπε οποτε θελω και οτι τ κανουν απλα γ να μην γινεται χαμος!!!αγχωθηκα τωρααα!και αν εκανε λαθοοος?????//τσαμπα θα παωωωωωωω?ξερει κανειιιιιιιιιιιις? Click για ανάπτυξη... ε πηγαινε την ημερομηνια που σε λεει γιατι να το ρισκαρεις να πας πιο νωρις δηλαδη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:29 Η ^natasa666^: #539 14-09-12 10:29 Αρχική Δημοσίευση από georgia.94: παιδια πρεπει ντε και καλα να παμε γ εγγραφη στην ημερομηνια π γραφει στ σαιτ τς σχολης μας?πηρα τηλ στ παντειο για να δω αν γινεται να παω πιο νωρις και νομιζω ειπε οποτε θελω και οτι τ κανουν απλα γ να μην γινεται χαμος!!!αγχωθηκα τωρααα!και αν εκανε λαθοοος?????//τσαμπα θα παωωωωωωω?ξερει κανειιιιιιιιιιιις? Click για ανάπτυξη... ξανα παρε τηλ. για να εισαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:22 Ο cha0s έγραψε: #540 14-09-12 11:22 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παντειο εχω περασει,δε θα χουν τι στο καλο... Click για ανάπτυξη... Είτε πέρασες Πάντειο είτε στο πιο άκυρο ΤΕΙ της Ελλάδας, παντού θα έχει την αίτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: seduv Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ε επικυρώνεις την φωτοτυπία και είσαι κομπλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:13 Ο Guest 892943: #525 13-09-12 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ε επικυρώνεις την φωτοτυπία και είσαι κομπλέ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:17 Η Δαλιδά έγραψε: #526 13-09-12 16:17 Συνάντησα σήμερα μια καθηγήτριά μου και μου είπε για επικυρωμένα αντίγραφα μπορούμε να πάμε και στο σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:14 Ο stathakis: #527 13-09-12 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Τι email kaι βλακειουλες λες.Εκεινη την ωρα δεν σου ειπαν οτι ολοκληρωθηκε η εγγραφη σου??Εμενα ετσι μου ειπαν. Click για ανάπτυξη... οντως!που κολαει το ιμειλ?πρωτη φορα το ακουω!τωρα εχω αρχισει και ανησυχω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dgr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 280 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:32 Ο dgr έγραψε: #528 13-09-12 17:32 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: οντως!που κολαει το ιμειλ?πρωτη φορα το ακουω!τωρα εχω αρχισει και ανησυχω! Click για ανάπτυξη... Πιθανότερα εννοούν ότι δεν έχουν περαστεί ακόμα τα ονόματά σας ηλεκτρονικά,σε εμάς γινόταν 15 μέρες μετά την εγγραφή και μας είχαν πει ακριβώς το ίδιο.Εσείς ό,τι έπρεπε,το κάνατε. Στην ανάγκη,παρ'τους κι ένα τηλέφωνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:35 Η catgirlbarbara: #529 13-09-12 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Τι email kaι βλακειουλες λες.Εκεινη την ωρα δεν σου ειπαν οτι ολοκληρωθηκε η εγγραφη σου??Εμενα ετσι μου ειπαν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stathakis: οντως!που κολαει το ιμειλ?πρωτη φορα το ακουω!τωρα εχω αρχισει και ανησυχω! Click για ανάπτυξη... στο τει μου ειπαν πως οταν ολοκληρωθει η εγγραφη μου θα παραλαβω ενα ιμειλ που θα περιεχει ονομα χρηστη και κωδικο για την υπηρεσια ηλεκτρονικης γραμματειας, και ακομα να μου ερθει το μηνυμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:15 Ο stathakis: #530 13-09-12 18:15 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: στο τει μου ειπαν πως οταν ολοκληρωθει η εγγραφη μου θα παραλαβω ενα ιμειλ που θα περιεχει ονομα χρηστη και κωδικο για την υπηρεσια ηλεκτρονικης γραμματειας, και ακομα να μου ερθει το μηνυμα. Click για ανάπτυξη... αχ πες ετσι και ανησυχησα!λοιπον,αυτο εξαρταται απο καθε σχολη .εμενα μου εδωσαν ενα χαρτι ενημερωτικο που ελεγε οτι κωδικο για λογαριασμο χρηστη και τετοια μετα τις 8 οκτωβρη.αυτο ειναι για να δηλωσουμε τα μαθηματα του α εξαμηνου.αλλα λογικα αυτο δεν το στελνουν.το ζητας απο την γραμματεια.εμενα ετσι μου ειπαν τουλαχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lordi13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο φίλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:06 Ο lordi13 έγραψε: #531 13-09-12 19:06 παιδια την αιτηση για εγραφη, μας τη δινουν στη σχολη , ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:11 Ο stathakis: #532 13-09-12 19:11 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παιδια την αιτηση για εγραφη, μας τη δινουν στη σχολη , ετσι? Click για ανάπτυξη... ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:13 Ο Pupilloscope: #533 13-09-12 19:13 Δεν ειναι σιγουρο αυτο.Σε πολλες την πας εσυ.Παρε μια μαζι σου,καλου κακου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lordi13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο φίλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:14 Ο lordi13 έγραψε: #534 13-09-12 19:14 χαχα τωρα με μπερδεψατε,,, παντειο εχω περασει,δε θα χουν τι στο καλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:49 Ο Nikos Sitys: #535 13-09-12 19:49 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: στο τει μου ειπαν πως οταν ολοκληρωθει η εγγραφη μου θα παραλαβω ενα ιμειλ που θα περιεχει ονομα χρηστη και κωδικο για την υπηρεσια ηλεκτρονικης γραμματειας, και ακομα να μου ερθει το μηνυμα. Click για ανάπτυξη... ααααααα εμενα μου το εδωσαν σε χαρτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:46 Ο Mr. Crowley: #536 13-09-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παιδια την αιτηση για εγραφη, μας τη δινουν στη σχολη , ετσι? Click για ανάπτυξη... Την αίτηση για την εγγραφή την φέρνει ο πελαργός,μαζί με το μωρό.Αν δεν την έφεραν στους γονείς σου μαζί μ'εσένα,αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπεις στο πανεπιστήμιο,πήγαινε καλύτερα να δουλέψεις σε κανά γιαπί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:08 Η georgia.94: #537 13-09-12 23:08 παιδια πρεπει ντε και καλα να παμε γ εγγραφη στην ημερομηνια π γραφει στ σαιτ τς σχολης μας?πηρα τηλ στ παντειο για να δω αν γινεται να παω πιο νωρις και νομιζω ειπε οποτε θελω και οτι τ κανουν απλα γ να μην γινεται χαμος!!!αγχωθηκα τωρααα!και αν εκανε λαθοοος?????//τσαμπα θα παωωωωωωω?ξερει κανειιιιιιιιιιιις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:15 Ο Nikos Sitys: #538 14-09-12 09:15 Αρχική Δημοσίευση από georgia.94: παιδια πρεπει ντε και καλα να παμε γ εγγραφη στην ημερομηνια π γραφει στ σαιτ τς σχολης μας?πηρα τηλ στ παντειο για να δω αν γινεται να παω πιο νωρις και νομιζω ειπε οποτε θελω και οτι τ κανουν απλα γ να μην γινεται χαμος!!!αγχωθηκα τωρααα!και αν εκανε λαθοοος?????//τσαμπα θα παωωωωωωω?ξερει κανειιιιιιιιιιιις? Click για ανάπτυξη... ε πηγαινε την ημερομηνια που σε λεει γιατι να το ρισκαρεις να πας πιο νωρις δηλαδη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:29 Η ^natasa666^: #539 14-09-12 10:29 Αρχική Δημοσίευση από georgia.94: παιδια πρεπει ντε και καλα να παμε γ εγγραφη στην ημερομηνια π γραφει στ σαιτ τς σχολης μας?πηρα τηλ στ παντειο για να δω αν γινεται να παω πιο νωρις και νομιζω ειπε οποτε θελω και οτι τ κανουν απλα γ να μην γινεται χαμος!!!αγχωθηκα τωρααα!και αν εκανε λαθοοος?????//τσαμπα θα παωωωωωωω?ξερει κανειιιιιιιιιιιις? Click για ανάπτυξη... ξανα παρε τηλ. για να εισαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:22 Ο cha0s έγραψε: #540 14-09-12 11:22 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παντειο εχω περασει,δε θα χουν τι στο καλο... Click για ανάπτυξη... Είτε πέρασες Πάντειο είτε στο πιο άκυρο ΤΕΙ της Ελλάδας, παντού θα έχει την αίτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: seduv Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ε επικυρώνεις την φωτοτυπία και είσαι κομπλέ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:17 Η Δαλιδά έγραψε: #526 13-09-12 16:17 Συνάντησα σήμερα μια καθηγήτριά μου και μου είπε για επικυρωμένα αντίγραφα μπορούμε να πάμε και στο σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:14 Ο stathakis: #527 13-09-12 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Τι email kaι βλακειουλες λες.Εκεινη την ωρα δεν σου ειπαν οτι ολοκληρωθηκε η εγγραφη σου??Εμενα ετσι μου ειπαν. Click για ανάπτυξη... οντως!που κολαει το ιμειλ?πρωτη φορα το ακουω!τωρα εχω αρχισει και ανησυχω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dgr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 280 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:32 Ο dgr έγραψε: #528 13-09-12 17:32 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: οντως!που κολαει το ιμειλ?πρωτη φορα το ακουω!τωρα εχω αρχισει και ανησυχω! Click για ανάπτυξη... Πιθανότερα εννοούν ότι δεν έχουν περαστεί ακόμα τα ονόματά σας ηλεκτρονικά,σε εμάς γινόταν 15 μέρες μετά την εγγραφή και μας είχαν πει ακριβώς το ίδιο.Εσείς ό,τι έπρεπε,το κάνατε. Στην ανάγκη,παρ'τους κι ένα τηλέφωνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:35 Η catgirlbarbara: #529 13-09-12 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Τι email kaι βλακειουλες λες.Εκεινη την ωρα δεν σου ειπαν οτι ολοκληρωθηκε η εγγραφη σου??Εμενα ετσι μου ειπαν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stathakis: οντως!που κολαει το ιμειλ?πρωτη φορα το ακουω!τωρα εχω αρχισει και ανησυχω! Click για ανάπτυξη... στο τει μου ειπαν πως οταν ολοκληρωθει η εγγραφη μου θα παραλαβω ενα ιμειλ που θα περιεχει ονομα χρηστη και κωδικο για την υπηρεσια ηλεκτρονικης γραμματειας, και ακομα να μου ερθει το μηνυμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:15 Ο stathakis: #530 13-09-12 18:15 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: στο τει μου ειπαν πως οταν ολοκληρωθει η εγγραφη μου θα παραλαβω ενα ιμειλ που θα περιεχει ονομα χρηστη και κωδικο για την υπηρεσια ηλεκτρονικης γραμματειας, και ακομα να μου ερθει το μηνυμα. Click για ανάπτυξη... αχ πες ετσι και ανησυχησα!λοιπον,αυτο εξαρταται απο καθε σχολη .εμενα μου εδωσαν ενα χαρτι ενημερωτικο που ελεγε οτι κωδικο για λογαριασμο χρηστη και τετοια μετα τις 8 οκτωβρη.αυτο ειναι για να δηλωσουμε τα μαθηματα του α εξαμηνου.αλλα λογικα αυτο δεν το στελνουν.το ζητας απο την γραμματεια.εμενα ετσι μου ειπαν τουλαχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lordi13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο φίλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:06 Ο lordi13 έγραψε: #531 13-09-12 19:06 παιδια την αιτηση για εγραφη, μας τη δινουν στη σχολη , ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:11 Ο stathakis: #532 13-09-12 19:11 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παιδια την αιτηση για εγραφη, μας τη δινουν στη σχολη , ετσι? Click για ανάπτυξη... ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:13 Ο Pupilloscope: #533 13-09-12 19:13 Δεν ειναι σιγουρο αυτο.Σε πολλες την πας εσυ.Παρε μια μαζι σου,καλου κακου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lordi13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο φίλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:14 Ο lordi13 έγραψε: #534 13-09-12 19:14 χαχα τωρα με μπερδεψατε,,, παντειο εχω περασει,δε θα χουν τι στο καλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:49 Ο Nikos Sitys: #535 13-09-12 19:49 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: στο τει μου ειπαν πως οταν ολοκληρωθει η εγγραφη μου θα παραλαβω ενα ιμειλ που θα περιεχει ονομα χρηστη και κωδικο για την υπηρεσια ηλεκτρονικης γραμματειας, και ακομα να μου ερθει το μηνυμα. Click για ανάπτυξη... ααααααα εμενα μου το εδωσαν σε χαρτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:46 Ο Mr. Crowley: #536 13-09-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παιδια την αιτηση για εγραφη, μας τη δινουν στη σχολη , ετσι? Click για ανάπτυξη... Την αίτηση για την εγγραφή την φέρνει ο πελαργός,μαζί με το μωρό.Αν δεν την έφεραν στους γονείς σου μαζί μ'εσένα,αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπεις στο πανεπιστήμιο,πήγαινε καλύτερα να δουλέψεις σε κανά γιαπί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:08 Η georgia.94: #537 13-09-12 23:08 παιδια πρεπει ντε και καλα να παμε γ εγγραφη στην ημερομηνια π γραφει στ σαιτ τς σχολης μας?πηρα τηλ στ παντειο για να δω αν γινεται να παω πιο νωρις και νομιζω ειπε οποτε θελω και οτι τ κανουν απλα γ να μην γινεται χαμος!!!αγχωθηκα τωρααα!και αν εκανε λαθοοος?????//τσαμπα θα παωωωωωωω?ξερει κανειιιιιιιιιιιις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:15 Ο Nikos Sitys: #538 14-09-12 09:15 Αρχική Δημοσίευση από georgia.94: παιδια πρεπει ντε και καλα να παμε γ εγγραφη στην ημερομηνια π γραφει στ σαιτ τς σχολης μας?πηρα τηλ στ παντειο για να δω αν γινεται να παω πιο νωρις και νομιζω ειπε οποτε θελω και οτι τ κανουν απλα γ να μην γινεται χαμος!!!αγχωθηκα τωρααα!και αν εκανε λαθοοος?????//τσαμπα θα παωωωωωωω?ξερει κανειιιιιιιιιιιις? Click για ανάπτυξη... ε πηγαινε την ημερομηνια που σε λεει γιατι να το ρισκαρεις να πας πιο νωρις δηλαδη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:29 Η ^natasa666^: #539 14-09-12 10:29 Αρχική Δημοσίευση από georgia.94: παιδια πρεπει ντε και καλα να παμε γ εγγραφη στην ημερομηνια π γραφει στ σαιτ τς σχολης μας?πηρα τηλ στ παντειο για να δω αν γινεται να παω πιο νωρις και νομιζω ειπε οποτε θελω και οτι τ κανουν απλα γ να μην γινεται χαμος!!!αγχωθηκα τωρααα!και αν εκανε λαθοοος?????//τσαμπα θα παωωωωωωω?ξερει κανειιιιιιιιιιιις? Click για ανάπτυξη... ξανα παρε τηλ. για να εισαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:22 Ο cha0s έγραψε: #540 14-09-12 11:22 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παντειο εχω περασει,δε θα χουν τι στο καλο... Click για ανάπτυξη... Είτε πέρασες Πάντειο είτε στο πιο άκυρο ΤΕΙ της Ελλάδας, παντού θα έχει την αίτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: seduv Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συνάντησα σήμερα μια καθηγήτριά μου και μου είπε για επικυρωμένα αντίγραφα μπορούμε να πάμε και στο σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:14 Ο stathakis: #527 13-09-12 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Τι email kaι βλακειουλες λες.Εκεινη την ωρα δεν σου ειπαν οτι ολοκληρωθηκε η εγγραφη σου??Εμενα ετσι μου ειπαν. Click για ανάπτυξη... οντως!που κολαει το ιμειλ?πρωτη φορα το ακουω!τωρα εχω αρχισει και ανησυχω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dgr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 280 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:32 Ο dgr έγραψε: #528 13-09-12 17:32 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: οντως!που κολαει το ιμειλ?πρωτη φορα το ακουω!τωρα εχω αρχισει και ανησυχω! Click για ανάπτυξη... Πιθανότερα εννοούν ότι δεν έχουν περαστεί ακόμα τα ονόματά σας ηλεκτρονικά,σε εμάς γινόταν 15 μέρες μετά την εγγραφή και μας είχαν πει ακριβώς το ίδιο.Εσείς ό,τι έπρεπε,το κάνατε. Στην ανάγκη,παρ'τους κι ένα τηλέφωνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:35 Η catgirlbarbara: #529 13-09-12 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Τι email kaι βλακειουλες λες.Εκεινη την ωρα δεν σου ειπαν οτι ολοκληρωθηκε η εγγραφη σου??Εμενα ετσι μου ειπαν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stathakis: οντως!που κολαει το ιμειλ?πρωτη φορα το ακουω!τωρα εχω αρχισει και ανησυχω! Click για ανάπτυξη... στο τει μου ειπαν πως οταν ολοκληρωθει η εγγραφη μου θα παραλαβω ενα ιμειλ που θα περιεχει ονομα χρηστη και κωδικο για την υπηρεσια ηλεκτρονικης γραμματειας, και ακομα να μου ερθει το μηνυμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:15 Ο stathakis: #530 13-09-12 18:15 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: στο τει μου ειπαν πως οταν ολοκληρωθει η εγγραφη μου θα παραλαβω ενα ιμειλ που θα περιεχει ονομα χρηστη και κωδικο για την υπηρεσια ηλεκτρονικης γραμματειας, και ακομα να μου ερθει το μηνυμα. Click για ανάπτυξη... αχ πες ετσι και ανησυχησα!λοιπον,αυτο εξαρταται απο καθε σχολη .εμενα μου εδωσαν ενα χαρτι ενημερωτικο που ελεγε οτι κωδικο για λογαριασμο χρηστη και τετοια μετα τις 8 οκτωβρη.αυτο ειναι για να δηλωσουμε τα μαθηματα του α εξαμηνου.αλλα λογικα αυτο δεν το στελνουν.το ζητας απο την γραμματεια.εμενα ετσι μου ειπαν τουλαχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lordi13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο φίλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:06 Ο lordi13 έγραψε: #531 13-09-12 19:06 παιδια την αιτηση για εγραφη, μας τη δινουν στη σχολη , ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:11 Ο stathakis: #532 13-09-12 19:11 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παιδια την αιτηση για εγραφη, μας τη δινουν στη σχολη , ετσι? Click για ανάπτυξη... ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:13 Ο Pupilloscope: #533 13-09-12 19:13 Δεν ειναι σιγουρο αυτο.Σε πολλες την πας εσυ.Παρε μια μαζι σου,καλου κακου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lordi13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο φίλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:14 Ο lordi13 έγραψε: #534 13-09-12 19:14 χαχα τωρα με μπερδεψατε,,, παντειο εχω περασει,δε θα χουν τι στο καλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:49 Ο Nikos Sitys: #535 13-09-12 19:49 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: στο τει μου ειπαν πως οταν ολοκληρωθει η εγγραφη μου θα παραλαβω ενα ιμειλ που θα περιεχει ονομα χρηστη και κωδικο για την υπηρεσια ηλεκτρονικης γραμματειας, και ακομα να μου ερθει το μηνυμα. Click για ανάπτυξη... ααααααα εμενα μου το εδωσαν σε χαρτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:46 Ο Mr. Crowley: #536 13-09-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παιδια την αιτηση για εγραφη, μας τη δινουν στη σχολη , ετσι? Click για ανάπτυξη... Την αίτηση για την εγγραφή την φέρνει ο πελαργός,μαζί με το μωρό.Αν δεν την έφεραν στους γονείς σου μαζί μ'εσένα,αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπεις στο πανεπιστήμιο,πήγαινε καλύτερα να δουλέψεις σε κανά γιαπί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:08 Η georgia.94: #537 13-09-12 23:08 παιδια πρεπει ντε και καλα να παμε γ εγγραφη στην ημερομηνια π γραφει στ σαιτ τς σχολης μας?πηρα τηλ στ παντειο για να δω αν γινεται να παω πιο νωρις και νομιζω ειπε οποτε θελω και οτι τ κανουν απλα γ να μην γινεται χαμος!!!αγχωθηκα τωρααα!και αν εκανε λαθοοος?????//τσαμπα θα παωωωωωωω?ξερει κανειιιιιιιιιιιις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:15 Ο Nikos Sitys: #538 14-09-12 09:15 Αρχική Δημοσίευση από georgia.94: παιδια πρεπει ντε και καλα να παμε γ εγγραφη στην ημερομηνια π γραφει στ σαιτ τς σχολης μας?πηρα τηλ στ παντειο για να δω αν γινεται να παω πιο νωρις και νομιζω ειπε οποτε θελω και οτι τ κανουν απλα γ να μην γινεται χαμος!!!αγχωθηκα τωρααα!και αν εκανε λαθοοος?????//τσαμπα θα παωωωωωωω?ξερει κανειιιιιιιιιιιις? Click για ανάπτυξη... ε πηγαινε την ημερομηνια που σε λεει γιατι να το ρισκαρεις να πας πιο νωρις δηλαδη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:29 Η ^natasa666^: #539 14-09-12 10:29 Αρχική Δημοσίευση από georgia.94: παιδια πρεπει ντε και καλα να παμε γ εγγραφη στην ημερομηνια π γραφει στ σαιτ τς σχολης μας?πηρα τηλ στ παντειο για να δω αν γινεται να παω πιο νωρις και νομιζω ειπε οποτε θελω και οτι τ κανουν απλα γ να μην γινεται χαμος!!!αγχωθηκα τωρααα!και αν εκανε λαθοοος?????//τσαμπα θα παωωωωωωω?ξερει κανειιιιιιιιιιιις? Click για ανάπτυξη... ξανα παρε τηλ. για να εισαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:22 Ο cha0s έγραψε: #540 14-09-12 11:22 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παντειο εχω περασει,δε θα χουν τι στο καλο... Click για ανάπτυξη... Είτε πέρασες Πάντειο είτε στο πιο άκυρο ΤΕΙ της Ελλάδας, παντού θα έχει την αίτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: seduv Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Τι email kaι βλακειουλες λες.Εκεινη την ωρα δεν σου ειπαν οτι ολοκληρωθηκε η εγγραφη σου??Εμενα ετσι μου ειπαν. Click για ανάπτυξη... οντως!που κολαει το ιμειλ?πρωτη φορα το ακουω!τωρα εχω αρχισει και ανησυχω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dgr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 280 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:32 Ο dgr έγραψε: #528 13-09-12 17:32 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: οντως!που κολαει το ιμειλ?πρωτη φορα το ακουω!τωρα εχω αρχισει και ανησυχω! Click για ανάπτυξη... Πιθανότερα εννοούν ότι δεν έχουν περαστεί ακόμα τα ονόματά σας ηλεκτρονικά,σε εμάς γινόταν 15 μέρες μετά την εγγραφή και μας είχαν πει ακριβώς το ίδιο.Εσείς ό,τι έπρεπε,το κάνατε. Στην ανάγκη,παρ'τους κι ένα τηλέφωνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:35 Η catgirlbarbara: #529 13-09-12 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Τι email kaι βλακειουλες λες.Εκεινη την ωρα δεν σου ειπαν οτι ολοκληρωθηκε η εγγραφη σου??Εμενα ετσι μου ειπαν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stathakis: οντως!που κολαει το ιμειλ?πρωτη φορα το ακουω!τωρα εχω αρχισει και ανησυχω! Click για ανάπτυξη... στο τει μου ειπαν πως οταν ολοκληρωθει η εγγραφη μου θα παραλαβω ενα ιμειλ που θα περιεχει ονομα χρηστη και κωδικο για την υπηρεσια ηλεκτρονικης γραμματειας, και ακομα να μου ερθει το μηνυμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:15 Ο stathakis: #530 13-09-12 18:15 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: στο τει μου ειπαν πως οταν ολοκληρωθει η εγγραφη μου θα παραλαβω ενα ιμειλ που θα περιεχει ονομα χρηστη και κωδικο για την υπηρεσια ηλεκτρονικης γραμματειας, και ακομα να μου ερθει το μηνυμα. Click για ανάπτυξη... αχ πες ετσι και ανησυχησα!λοιπον,αυτο εξαρταται απο καθε σχολη .εμενα μου εδωσαν ενα χαρτι ενημερωτικο που ελεγε οτι κωδικο για λογαριασμο χρηστη και τετοια μετα τις 8 οκτωβρη.αυτο ειναι για να δηλωσουμε τα μαθηματα του α εξαμηνου.αλλα λογικα αυτο δεν το στελνουν.το ζητας απο την γραμματεια.εμενα ετσι μου ειπαν τουλαχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lordi13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο φίλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:06 Ο lordi13 έγραψε: #531 13-09-12 19:06 παιδια την αιτηση για εγραφη, μας τη δινουν στη σχολη , ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:11 Ο stathakis: #532 13-09-12 19:11 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παιδια την αιτηση για εγραφη, μας τη δινουν στη σχολη , ετσι? Click για ανάπτυξη... ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:13 Ο Pupilloscope: #533 13-09-12 19:13 Δεν ειναι σιγουρο αυτο.Σε πολλες την πας εσυ.Παρε μια μαζι σου,καλου κακου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lordi13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο φίλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:14 Ο lordi13 έγραψε: #534 13-09-12 19:14 χαχα τωρα με μπερδεψατε,,, παντειο εχω περασει,δε θα χουν τι στο καλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:49 Ο Nikos Sitys: #535 13-09-12 19:49 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: στο τει μου ειπαν πως οταν ολοκληρωθει η εγγραφη μου θα παραλαβω ενα ιμειλ που θα περιεχει ονομα χρηστη και κωδικο για την υπηρεσια ηλεκτρονικης γραμματειας, και ακομα να μου ερθει το μηνυμα. Click για ανάπτυξη... ααααααα εμενα μου το εδωσαν σε χαρτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:46 Ο Mr. Crowley: #536 13-09-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παιδια την αιτηση για εγραφη, μας τη δινουν στη σχολη , ετσι? Click για ανάπτυξη... Την αίτηση για την εγγραφή την φέρνει ο πελαργός,μαζί με το μωρό.Αν δεν την έφεραν στους γονείς σου μαζί μ'εσένα,αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπεις στο πανεπιστήμιο,πήγαινε καλύτερα να δουλέψεις σε κανά γιαπί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:08 Η georgia.94: #537 13-09-12 23:08 παιδια πρεπει ντε και καλα να παμε γ εγγραφη στην ημερομηνια π γραφει στ σαιτ τς σχολης μας?πηρα τηλ στ παντειο για να δω αν γινεται να παω πιο νωρις και νομιζω ειπε οποτε θελω και οτι τ κανουν απλα γ να μην γινεται χαμος!!!αγχωθηκα τωρααα!και αν εκανε λαθοοος?????//τσαμπα θα παωωωωωωω?ξερει κανειιιιιιιιιιιις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:15 Ο Nikos Sitys: #538 14-09-12 09:15 Αρχική Δημοσίευση από georgia.94: παιδια πρεπει ντε και καλα να παμε γ εγγραφη στην ημερομηνια π γραφει στ σαιτ τς σχολης μας?πηρα τηλ στ παντειο για να δω αν γινεται να παω πιο νωρις και νομιζω ειπε οποτε θελω και οτι τ κανουν απλα γ να μην γινεται χαμος!!!αγχωθηκα τωρααα!και αν εκανε λαθοοος?????//τσαμπα θα παωωωωωωω?ξερει κανειιιιιιιιιιιις? Click για ανάπτυξη... ε πηγαινε την ημερομηνια που σε λεει γιατι να το ρισκαρεις να πας πιο νωρις δηλαδη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:29 Η ^natasa666^: #539 14-09-12 10:29 Αρχική Δημοσίευση από georgia.94: παιδια πρεπει ντε και καλα να παμε γ εγγραφη στην ημερομηνια π γραφει στ σαιτ τς σχολης μας?πηρα τηλ στ παντειο για να δω αν γινεται να παω πιο νωρις και νομιζω ειπε οποτε θελω και οτι τ κανουν απλα γ να μην γινεται χαμος!!!αγχωθηκα τωρααα!και αν εκανε λαθοοος?????//τσαμπα θα παωωωωωωω?ξερει κανειιιιιιιιιιιις? Click για ανάπτυξη... ξανα παρε τηλ. για να εισαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:22 Ο cha0s έγραψε: #540 14-09-12 11:22 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παντειο εχω περασει,δε θα χουν τι στο καλο... Click για ανάπτυξη... Είτε πέρασες Πάντειο είτε στο πιο άκυρο ΤΕΙ της Ελλάδας, παντού θα έχει την αίτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: seduv Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stathakis: οντως!που κολαει το ιμειλ?πρωτη φορα το ακουω!τωρα εχω αρχισει και ανησυχω! Click για ανάπτυξη... Πιθανότερα εννοούν ότι δεν έχουν περαστεί ακόμα τα ονόματά σας ηλεκτρονικά,σε εμάς γινόταν 15 μέρες μετά την εγγραφή και μας είχαν πει ακριβώς το ίδιο.Εσείς ό,τι έπρεπε,το κάνατε. Στην ανάγκη,παρ'τους κι ένα τηλέφωνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:35 Η catgirlbarbara: #529 13-09-12 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Τι email kaι βλακειουλες λες.Εκεινη την ωρα δεν σου ειπαν οτι ολοκληρωθηκε η εγγραφη σου??Εμενα ετσι μου ειπαν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stathakis: οντως!που κολαει το ιμειλ?πρωτη φορα το ακουω!τωρα εχω αρχισει και ανησυχω! Click για ανάπτυξη... στο τει μου ειπαν πως οταν ολοκληρωθει η εγγραφη μου θα παραλαβω ενα ιμειλ που θα περιεχει ονομα χρηστη και κωδικο για την υπηρεσια ηλεκτρονικης γραμματειας, και ακομα να μου ερθει το μηνυμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:15 Ο stathakis: #530 13-09-12 18:15 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: στο τει μου ειπαν πως οταν ολοκληρωθει η εγγραφη μου θα παραλαβω ενα ιμειλ που θα περιεχει ονομα χρηστη και κωδικο για την υπηρεσια ηλεκτρονικης γραμματειας, και ακομα να μου ερθει το μηνυμα. Click για ανάπτυξη... αχ πες ετσι και ανησυχησα!λοιπον,αυτο εξαρταται απο καθε σχολη .εμενα μου εδωσαν ενα χαρτι ενημερωτικο που ελεγε οτι κωδικο για λογαριασμο χρηστη και τετοια μετα τις 8 οκτωβρη.αυτο ειναι για να δηλωσουμε τα μαθηματα του α εξαμηνου.αλλα λογικα αυτο δεν το στελνουν.το ζητας απο την γραμματεια.εμενα ετσι μου ειπαν τουλαχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lordi13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο φίλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:06 Ο lordi13 έγραψε: #531 13-09-12 19:06 παιδια την αιτηση για εγραφη, μας τη δινουν στη σχολη , ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:11 Ο stathakis: #532 13-09-12 19:11 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παιδια την αιτηση για εγραφη, μας τη δινουν στη σχολη , ετσι? Click για ανάπτυξη... ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:13 Ο Pupilloscope: #533 13-09-12 19:13 Δεν ειναι σιγουρο αυτο.Σε πολλες την πας εσυ.Παρε μια μαζι σου,καλου κακου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lordi13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο φίλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:14 Ο lordi13 έγραψε: #534 13-09-12 19:14 χαχα τωρα με μπερδεψατε,,, παντειο εχω περασει,δε θα χουν τι στο καλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:49 Ο Nikos Sitys: #535 13-09-12 19:49 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: στο τει μου ειπαν πως οταν ολοκληρωθει η εγγραφη μου θα παραλαβω ενα ιμειλ που θα περιεχει ονομα χρηστη και κωδικο για την υπηρεσια ηλεκτρονικης γραμματειας, και ακομα να μου ερθει το μηνυμα. Click για ανάπτυξη... ααααααα εμενα μου το εδωσαν σε χαρτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:46 Ο Mr. Crowley: #536 13-09-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παιδια την αιτηση για εγραφη, μας τη δινουν στη σχολη , ετσι? Click για ανάπτυξη... Την αίτηση για την εγγραφή την φέρνει ο πελαργός,μαζί με το μωρό.Αν δεν την έφεραν στους γονείς σου μαζί μ'εσένα,αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπεις στο πανεπιστήμιο,πήγαινε καλύτερα να δουλέψεις σε κανά γιαπί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:08 Η georgia.94: #537 13-09-12 23:08 παιδια πρεπει ντε και καλα να παμε γ εγγραφη στην ημερομηνια π γραφει στ σαιτ τς σχολης μας?πηρα τηλ στ παντειο για να δω αν γινεται να παω πιο νωρις και νομιζω ειπε οποτε θελω και οτι τ κανουν απλα γ να μην γινεται χαμος!!!αγχωθηκα τωρααα!και αν εκανε λαθοοος?????//τσαμπα θα παωωωωωωω?ξερει κανειιιιιιιιιιιις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:15 Ο Nikos Sitys: #538 14-09-12 09:15 Αρχική Δημοσίευση από georgia.94: παιδια πρεπει ντε και καλα να παμε γ εγγραφη στην ημερομηνια π γραφει στ σαιτ τς σχολης μας?πηρα τηλ στ παντειο για να δω αν γινεται να παω πιο νωρις και νομιζω ειπε οποτε θελω και οτι τ κανουν απλα γ να μην γινεται χαμος!!!αγχωθηκα τωρααα!και αν εκανε λαθοοος?????//τσαμπα θα παωωωωωωω?ξερει κανειιιιιιιιιιιις? Click για ανάπτυξη... ε πηγαινε την ημερομηνια που σε λεει γιατι να το ρισκαρεις να πας πιο νωρις δηλαδη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:29 Η ^natasa666^: #539 14-09-12 10:29 Αρχική Δημοσίευση από georgia.94: παιδια πρεπει ντε και καλα να παμε γ εγγραφη στην ημερομηνια π γραφει στ σαιτ τς σχολης μας?πηρα τηλ στ παντειο για να δω αν γινεται να παω πιο νωρις και νομιζω ειπε οποτε θελω και οτι τ κανουν απλα γ να μην γινεται χαμος!!!αγχωθηκα τωρααα!και αν εκανε λαθοοος?????//τσαμπα θα παωωωωωωω?ξερει κανειιιιιιιιιιιις? Click για ανάπτυξη... ξανα παρε τηλ. για να εισαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:22 Ο cha0s έγραψε: #540 14-09-12 11:22 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παντειο εχω περασει,δε θα χουν τι στο καλο... Click για ανάπτυξη... Είτε πέρασες Πάντειο είτε στο πιο άκυρο ΤΕΙ της Ελλάδας, παντού θα έχει την αίτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: seduv Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Τι email kaι βλακειουλες λες.Εκεινη την ωρα δεν σου ειπαν οτι ολοκληρωθηκε η εγγραφη σου??Εμενα ετσι μου ειπαν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stathakis: οντως!που κολαει το ιμειλ?πρωτη φορα το ακουω!τωρα εχω αρχισει και ανησυχω! Click για ανάπτυξη... στο τει μου ειπαν πως οταν ολοκληρωθει η εγγραφη μου θα παραλαβω ενα ιμειλ που θα περιεχει ονομα χρηστη και κωδικο για την υπηρεσια ηλεκτρονικης γραμματειας, και ακομα να μου ερθει το μηνυμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:15 Ο stathakis: #530 13-09-12 18:15 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: στο τει μου ειπαν πως οταν ολοκληρωθει η εγγραφη μου θα παραλαβω ενα ιμειλ που θα περιεχει ονομα χρηστη και κωδικο για την υπηρεσια ηλεκτρονικης γραμματειας, και ακομα να μου ερθει το μηνυμα. Click για ανάπτυξη... αχ πες ετσι και ανησυχησα!λοιπον,αυτο εξαρταται απο καθε σχολη .εμενα μου εδωσαν ενα χαρτι ενημερωτικο που ελεγε οτι κωδικο για λογαριασμο χρηστη και τετοια μετα τις 8 οκτωβρη.αυτο ειναι για να δηλωσουμε τα μαθηματα του α εξαμηνου.αλλα λογικα αυτο δεν το στελνουν.το ζητας απο την γραμματεια.εμενα ετσι μου ειπαν τουλαχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lordi13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο φίλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:06 Ο lordi13 έγραψε: #531 13-09-12 19:06 παιδια την αιτηση για εγραφη, μας τη δινουν στη σχολη , ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:11 Ο stathakis: #532 13-09-12 19:11 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παιδια την αιτηση για εγραφη, μας τη δινουν στη σχολη , ετσι? Click για ανάπτυξη... ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:13 Ο Pupilloscope: #533 13-09-12 19:13 Δεν ειναι σιγουρο αυτο.Σε πολλες την πας εσυ.Παρε μια μαζι σου,καλου κακου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lordi13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο φίλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:14 Ο lordi13 έγραψε: #534 13-09-12 19:14 χαχα τωρα με μπερδεψατε,,, παντειο εχω περασει,δε θα χουν τι στο καλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:49 Ο Nikos Sitys: #535 13-09-12 19:49 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: στο τει μου ειπαν πως οταν ολοκληρωθει η εγγραφη μου θα παραλαβω ενα ιμειλ που θα περιεχει ονομα χρηστη και κωδικο για την υπηρεσια ηλεκτρονικης γραμματειας, και ακομα να μου ερθει το μηνυμα. Click για ανάπτυξη... ααααααα εμενα μου το εδωσαν σε χαρτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:46 Ο Mr. Crowley: #536 13-09-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παιδια την αιτηση για εγραφη, μας τη δινουν στη σχολη , ετσι? Click για ανάπτυξη... Την αίτηση για την εγγραφή την φέρνει ο πελαργός,μαζί με το μωρό.Αν δεν την έφεραν στους γονείς σου μαζί μ'εσένα,αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπεις στο πανεπιστήμιο,πήγαινε καλύτερα να δουλέψεις σε κανά γιαπί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:08 Η georgia.94: #537 13-09-12 23:08 παιδια πρεπει ντε και καλα να παμε γ εγγραφη στην ημερομηνια π γραφει στ σαιτ τς σχολης μας?πηρα τηλ στ παντειο για να δω αν γινεται να παω πιο νωρις και νομιζω ειπε οποτε θελω και οτι τ κανουν απλα γ να μην γινεται χαμος!!!αγχωθηκα τωρααα!και αν εκανε λαθοοος?????//τσαμπα θα παωωωωωωω?ξερει κανειιιιιιιιιιιις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:15 Ο Nikos Sitys: #538 14-09-12 09:15 Αρχική Δημοσίευση από georgia.94: παιδια πρεπει ντε και καλα να παμε γ εγγραφη στην ημερομηνια π γραφει στ σαιτ τς σχολης μας?πηρα τηλ στ παντειο για να δω αν γινεται να παω πιο νωρις και νομιζω ειπε οποτε θελω και οτι τ κανουν απλα γ να μην γινεται χαμος!!!αγχωθηκα τωρααα!και αν εκανε λαθοοος?????//τσαμπα θα παωωωωωωω?ξερει κανειιιιιιιιιιιις? Click για ανάπτυξη... ε πηγαινε την ημερομηνια που σε λεει γιατι να το ρισκαρεις να πας πιο νωρις δηλαδη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:29 Η ^natasa666^: #539 14-09-12 10:29 Αρχική Δημοσίευση από georgia.94: παιδια πρεπει ντε και καλα να παμε γ εγγραφη στην ημερομηνια π γραφει στ σαιτ τς σχολης μας?πηρα τηλ στ παντειο για να δω αν γινεται να παω πιο νωρις και νομιζω ειπε οποτε θελω και οτι τ κανουν απλα γ να μην γινεται χαμος!!!αγχωθηκα τωρααα!και αν εκανε λαθοοος?????//τσαμπα θα παωωωωωωω?ξερει κανειιιιιιιιιιιις? Click για ανάπτυξη... ξανα παρε τηλ. για να εισαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:22 Ο cha0s έγραψε: #540 14-09-12 11:22 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παντειο εχω περασει,δε θα χουν τι στο καλο... Click για ανάπτυξη... Είτε πέρασες Πάντειο είτε στο πιο άκυρο ΤΕΙ της Ελλάδας, παντού θα έχει την αίτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: seduv Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: στο τει μου ειπαν πως οταν ολοκληρωθει η εγγραφη μου θα παραλαβω ενα ιμειλ που θα περιεχει ονομα χρηστη και κωδικο για την υπηρεσια ηλεκτρονικης γραμματειας, και ακομα να μου ερθει το μηνυμα. Click για ανάπτυξη... αχ πες ετσι και ανησυχησα!λοιπον,αυτο εξαρταται απο καθε σχολη .εμενα μου εδωσαν ενα χαρτι ενημερωτικο που ελεγε οτι κωδικο για λογαριασμο χρηστη και τετοια μετα τις 8 οκτωβρη.αυτο ειναι για να δηλωσουμε τα μαθηματα του α εξαμηνου.αλλα λογικα αυτο δεν το στελνουν.το ζητας απο την γραμματεια.εμενα ετσι μου ειπαν τουλαχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lordi13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο φίλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:06 Ο lordi13 έγραψε: #531 13-09-12 19:06 παιδια την αιτηση για εγραφη, μας τη δινουν στη σχολη , ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:11 Ο stathakis: #532 13-09-12 19:11 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παιδια την αιτηση για εγραφη, μας τη δινουν στη σχολη , ετσι? Click για ανάπτυξη... ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:13 Ο Pupilloscope: #533 13-09-12 19:13 Δεν ειναι σιγουρο αυτο.Σε πολλες την πας εσυ.Παρε μια μαζι σου,καλου κακου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lordi13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο φίλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:14 Ο lordi13 έγραψε: #534 13-09-12 19:14 χαχα τωρα με μπερδεψατε,,, παντειο εχω περασει,δε θα χουν τι στο καλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:49 Ο Nikos Sitys: #535 13-09-12 19:49 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: στο τει μου ειπαν πως οταν ολοκληρωθει η εγγραφη μου θα παραλαβω ενα ιμειλ που θα περιεχει ονομα χρηστη και κωδικο για την υπηρεσια ηλεκτρονικης γραμματειας, και ακομα να μου ερθει το μηνυμα. Click για ανάπτυξη... ααααααα εμενα μου το εδωσαν σε χαρτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:46 Ο Mr. Crowley: #536 13-09-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παιδια την αιτηση για εγραφη, μας τη δινουν στη σχολη , ετσι? Click για ανάπτυξη... Την αίτηση για την εγγραφή την φέρνει ο πελαργός,μαζί με το μωρό.Αν δεν την έφεραν στους γονείς σου μαζί μ'εσένα,αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπεις στο πανεπιστήμιο,πήγαινε καλύτερα να δουλέψεις σε κανά γιαπί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:08 Η georgia.94: #537 13-09-12 23:08 παιδια πρεπει ντε και καλα να παμε γ εγγραφη στην ημερομηνια π γραφει στ σαιτ τς σχολης μας?πηρα τηλ στ παντειο για να δω αν γινεται να παω πιο νωρις και νομιζω ειπε οποτε θελω και οτι τ κανουν απλα γ να μην γινεται χαμος!!!αγχωθηκα τωρααα!και αν εκανε λαθοοος?????//τσαμπα θα παωωωωωωω?ξερει κανειιιιιιιιιιιις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:15 Ο Nikos Sitys: #538 14-09-12 09:15 Αρχική Δημοσίευση από georgia.94: παιδια πρεπει ντε και καλα να παμε γ εγγραφη στην ημερομηνια π γραφει στ σαιτ τς σχολης μας?πηρα τηλ στ παντειο για να δω αν γινεται να παω πιο νωρις και νομιζω ειπε οποτε θελω και οτι τ κανουν απλα γ να μην γινεται χαμος!!!αγχωθηκα τωρααα!και αν εκανε λαθοοος?????//τσαμπα θα παωωωωωωω?ξερει κανειιιιιιιιιιιις? Click για ανάπτυξη... ε πηγαινε την ημερομηνια που σε λεει γιατι να το ρισκαρεις να πας πιο νωρις δηλαδη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:29 Η ^natasa666^: #539 14-09-12 10:29 Αρχική Δημοσίευση από georgia.94: παιδια πρεπει ντε και καλα να παμε γ εγγραφη στην ημερομηνια π γραφει στ σαιτ τς σχολης μας?πηρα τηλ στ παντειο για να δω αν γινεται να παω πιο νωρις και νομιζω ειπε οποτε θελω και οτι τ κανουν απλα γ να μην γινεται χαμος!!!αγχωθηκα τωρααα!και αν εκανε λαθοοος?????//τσαμπα θα παωωωωωωω?ξερει κανειιιιιιιιιιιις? Click για ανάπτυξη... ξανα παρε τηλ. για να εισαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:22 Ο cha0s έγραψε: #540 14-09-12 11:22 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παντειο εχω περασει,δε θα χουν τι στο καλο... Click για ανάπτυξη... Είτε πέρασες Πάντειο είτε στο πιο άκυρο ΤΕΙ της Ελλάδας, παντού θα έχει την αίτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: seduv Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια την αιτηση για εγραφη, μας τη δινουν στη σχολη , ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:11 Ο stathakis: #532 13-09-12 19:11 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παιδια την αιτηση για εγραφη, μας τη δινουν στη σχολη , ετσι? Click για ανάπτυξη... ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:13 Ο Pupilloscope: #533 13-09-12 19:13 Δεν ειναι σιγουρο αυτο.Σε πολλες την πας εσυ.Παρε μια μαζι σου,καλου κακου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lordi13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο φίλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:14 Ο lordi13 έγραψε: #534 13-09-12 19:14 χαχα τωρα με μπερδεψατε,,, παντειο εχω περασει,δε θα χουν τι στο καλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:49 Ο Nikos Sitys: #535 13-09-12 19:49 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: στο τει μου ειπαν πως οταν ολοκληρωθει η εγγραφη μου θα παραλαβω ενα ιμειλ που θα περιεχει ονομα χρηστη και κωδικο για την υπηρεσια ηλεκτρονικης γραμματειας, και ακομα να μου ερθει το μηνυμα. Click για ανάπτυξη... ααααααα εμενα μου το εδωσαν σε χαρτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:46 Ο Mr. Crowley: #536 13-09-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παιδια την αιτηση για εγραφη, μας τη δινουν στη σχολη , ετσι? Click για ανάπτυξη... Την αίτηση για την εγγραφή την φέρνει ο πελαργός,μαζί με το μωρό.Αν δεν την έφεραν στους γονείς σου μαζί μ'εσένα,αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπεις στο πανεπιστήμιο,πήγαινε καλύτερα να δουλέψεις σε κανά γιαπί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:08 Η georgia.94: #537 13-09-12 23:08 παιδια πρεπει ντε και καλα να παμε γ εγγραφη στην ημερομηνια π γραφει στ σαιτ τς σχολης μας?πηρα τηλ στ παντειο για να δω αν γινεται να παω πιο νωρις και νομιζω ειπε οποτε θελω και οτι τ κανουν απλα γ να μην γινεται χαμος!!!αγχωθηκα τωρααα!και αν εκανε λαθοοος?????//τσαμπα θα παωωωωωωω?ξερει κανειιιιιιιιιιιις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:15 Ο Nikos Sitys: #538 14-09-12 09:15 Αρχική Δημοσίευση από georgia.94: παιδια πρεπει ντε και καλα να παμε γ εγγραφη στην ημερομηνια π γραφει στ σαιτ τς σχολης μας?πηρα τηλ στ παντειο για να δω αν γινεται να παω πιο νωρις και νομιζω ειπε οποτε θελω και οτι τ κανουν απλα γ να μην γινεται χαμος!!!αγχωθηκα τωρααα!και αν εκανε λαθοοος?????//τσαμπα θα παωωωωωωω?ξερει κανειιιιιιιιιιιις? Click για ανάπτυξη... ε πηγαινε την ημερομηνια που σε λεει γιατι να το ρισκαρεις να πας πιο νωρις δηλαδη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:29 Η ^natasa666^: #539 14-09-12 10:29 Αρχική Δημοσίευση από georgia.94: παιδια πρεπει ντε και καλα να παμε γ εγγραφη στην ημερομηνια π γραφει στ σαιτ τς σχολης μας?πηρα τηλ στ παντειο για να δω αν γινεται να παω πιο νωρις και νομιζω ειπε οποτε θελω και οτι τ κανουν απλα γ να μην γινεται χαμος!!!αγχωθηκα τωρααα!και αν εκανε λαθοοος?????//τσαμπα θα παωωωωωωω?ξερει κανειιιιιιιιιιιις? Click για ανάπτυξη... ξανα παρε τηλ. για να εισαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:22 Ο cha0s έγραψε: #540 14-09-12 11:22 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παντειο εχω περασει,δε θα χουν τι στο καλο... Click για ανάπτυξη... Είτε πέρασες Πάντειο είτε στο πιο άκυρο ΤΕΙ της Ελλάδας, παντού θα έχει την αίτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: seduv Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παιδια την αιτηση για εγραφη, μας τη δινουν στη σχολη , ετσι? Click για ανάπτυξη... ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:13 Ο Pupilloscope: #533 13-09-12 19:13 Δεν ειναι σιγουρο αυτο.Σε πολλες την πας εσυ.Παρε μια μαζι σου,καλου κακου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lordi13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο φίλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:14 Ο lordi13 έγραψε: #534 13-09-12 19:14 χαχα τωρα με μπερδεψατε,,, παντειο εχω περασει,δε θα χουν τι στο καλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:49 Ο Nikos Sitys: #535 13-09-12 19:49 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: στο τει μου ειπαν πως οταν ολοκληρωθει η εγγραφη μου θα παραλαβω ενα ιμειλ που θα περιεχει ονομα χρηστη και κωδικο για την υπηρεσια ηλεκτρονικης γραμματειας, και ακομα να μου ερθει το μηνυμα. Click για ανάπτυξη... ααααααα εμενα μου το εδωσαν σε χαρτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:46 Ο Mr. Crowley: #536 13-09-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παιδια την αιτηση για εγραφη, μας τη δινουν στη σχολη , ετσι? Click για ανάπτυξη... Την αίτηση για την εγγραφή την φέρνει ο πελαργός,μαζί με το μωρό.Αν δεν την έφεραν στους γονείς σου μαζί μ'εσένα,αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπεις στο πανεπιστήμιο,πήγαινε καλύτερα να δουλέψεις σε κανά γιαπί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:08 Η georgia.94: #537 13-09-12 23:08 παιδια πρεπει ντε και καλα να παμε γ εγγραφη στην ημερομηνια π γραφει στ σαιτ τς σχολης μας?πηρα τηλ στ παντειο για να δω αν γινεται να παω πιο νωρις και νομιζω ειπε οποτε θελω και οτι τ κανουν απλα γ να μην γινεται χαμος!!!αγχωθηκα τωρααα!και αν εκανε λαθοοος?????//τσαμπα θα παωωωωωωω?ξερει κανειιιιιιιιιιιις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:15 Ο Nikos Sitys: #538 14-09-12 09:15 Αρχική Δημοσίευση από georgia.94: παιδια πρεπει ντε και καλα να παμε γ εγγραφη στην ημερομηνια π γραφει στ σαιτ τς σχολης μας?πηρα τηλ στ παντειο για να δω αν γινεται να παω πιο νωρις και νομιζω ειπε οποτε θελω και οτι τ κανουν απλα γ να μην γινεται χαμος!!!αγχωθηκα τωρααα!και αν εκανε λαθοοος?????//τσαμπα θα παωωωωωωω?ξερει κανειιιιιιιιιιιις? Click για ανάπτυξη... ε πηγαινε την ημερομηνια που σε λεει γιατι να το ρισκαρεις να πας πιο νωρις δηλαδη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:29 Η ^natasa666^: #539 14-09-12 10:29 Αρχική Δημοσίευση από georgia.94: παιδια πρεπει ντε και καλα να παμε γ εγγραφη στην ημερομηνια π γραφει στ σαιτ τς σχολης μας?πηρα τηλ στ παντειο για να δω αν γινεται να παω πιο νωρις και νομιζω ειπε οποτε θελω και οτι τ κανουν απλα γ να μην γινεται χαμος!!!αγχωθηκα τωρααα!και αν εκανε λαθοοος?????//τσαμπα θα παωωωωωωω?ξερει κανειιιιιιιιιιιις? Click για ανάπτυξη... ξανα παρε τηλ. για να εισαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:22 Ο cha0s έγραψε: #540 14-09-12 11:22 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παντειο εχω περασει,δε θα χουν τι στο καλο... Click για ανάπτυξη... Είτε πέρασες Πάντειο είτε στο πιο άκυρο ΤΕΙ της Ελλάδας, παντού θα έχει την αίτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: seduv Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν ειναι σιγουρο αυτο.Σε πολλες την πας εσυ.Παρε μια μαζι σου,καλου κακου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lordi13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο φίλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:14 Ο lordi13 έγραψε: #534 13-09-12 19:14 χαχα τωρα με μπερδεψατε,,, παντειο εχω περασει,δε θα χουν τι στο καλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:49 Ο Nikos Sitys: #535 13-09-12 19:49 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: στο τει μου ειπαν πως οταν ολοκληρωθει η εγγραφη μου θα παραλαβω ενα ιμειλ που θα περιεχει ονομα χρηστη και κωδικο για την υπηρεσια ηλεκτρονικης γραμματειας, και ακομα να μου ερθει το μηνυμα. Click για ανάπτυξη... ααααααα εμενα μου το εδωσαν σε χαρτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:46 Ο Mr. Crowley: #536 13-09-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παιδια την αιτηση για εγραφη, μας τη δινουν στη σχολη , ετσι? Click για ανάπτυξη... Την αίτηση για την εγγραφή την φέρνει ο πελαργός,μαζί με το μωρό.Αν δεν την έφεραν στους γονείς σου μαζί μ'εσένα,αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπεις στο πανεπιστήμιο,πήγαινε καλύτερα να δουλέψεις σε κανά γιαπί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:08 Η georgia.94: #537 13-09-12 23:08 παιδια πρεπει ντε και καλα να παμε γ εγγραφη στην ημερομηνια π γραφει στ σαιτ τς σχολης μας?πηρα τηλ στ παντειο για να δω αν γινεται να παω πιο νωρις και νομιζω ειπε οποτε θελω και οτι τ κανουν απλα γ να μην γινεται χαμος!!!αγχωθηκα τωρααα!και αν εκανε λαθοοος?????//τσαμπα θα παωωωωωωω?ξερει κανειιιιιιιιιιιις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:15 Ο Nikos Sitys: #538 14-09-12 09:15 Αρχική Δημοσίευση από georgia.94: παιδια πρεπει ντε και καλα να παμε γ εγγραφη στην ημερομηνια π γραφει στ σαιτ τς σχολης μας?πηρα τηλ στ παντειο για να δω αν γινεται να παω πιο νωρις και νομιζω ειπε οποτε θελω και οτι τ κανουν απλα γ να μην γινεται χαμος!!!αγχωθηκα τωρααα!και αν εκανε λαθοοος?????//τσαμπα θα παωωωωωωω?ξερει κανειιιιιιιιιιιις? Click για ανάπτυξη... ε πηγαινε την ημερομηνια που σε λεει γιατι να το ρισκαρεις να πας πιο νωρις δηλαδη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:29 Η ^natasa666^: #539 14-09-12 10:29 Αρχική Δημοσίευση από georgia.94: παιδια πρεπει ντε και καλα να παμε γ εγγραφη στην ημερομηνια π γραφει στ σαιτ τς σχολης μας?πηρα τηλ στ παντειο για να δω αν γινεται να παω πιο νωρις και νομιζω ειπε οποτε θελω και οτι τ κανουν απλα γ να μην γινεται χαμος!!!αγχωθηκα τωρααα!και αν εκανε λαθοοος?????//τσαμπα θα παωωωωωωω?ξερει κανειιιιιιιιιιιις? Click για ανάπτυξη... ξανα παρε τηλ. για να εισαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:22 Ο cha0s έγραψε: #540 14-09-12 11:22 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παντειο εχω περασει,δε θα χουν τι στο καλο... Click για ανάπτυξη... Είτε πέρασες Πάντειο είτε στο πιο άκυρο ΤΕΙ της Ελλάδας, παντού θα έχει την αίτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: seduv Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
χαχα τωρα με μπερδεψατε,,, παντειο εχω περασει,δε θα χουν τι στο καλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:49 Ο Nikos Sitys: #535 13-09-12 19:49 Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: στο τει μου ειπαν πως οταν ολοκληρωθει η εγγραφη μου θα παραλαβω ενα ιμειλ που θα περιεχει ονομα χρηστη και κωδικο για την υπηρεσια ηλεκτρονικης γραμματειας, και ακομα να μου ερθει το μηνυμα. Click για ανάπτυξη... ααααααα εμενα μου το εδωσαν σε χαρτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:46 Ο Mr. Crowley: #536 13-09-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παιδια την αιτηση για εγραφη, μας τη δινουν στη σχολη , ετσι? Click για ανάπτυξη... Την αίτηση για την εγγραφή την φέρνει ο πελαργός,μαζί με το μωρό.Αν δεν την έφεραν στους γονείς σου μαζί μ'εσένα,αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπεις στο πανεπιστήμιο,πήγαινε καλύτερα να δουλέψεις σε κανά γιαπί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:08 Η georgia.94: #537 13-09-12 23:08 παιδια πρεπει ντε και καλα να παμε γ εγγραφη στην ημερομηνια π γραφει στ σαιτ τς σχολης μας?πηρα τηλ στ παντειο για να δω αν γινεται να παω πιο νωρις και νομιζω ειπε οποτε θελω και οτι τ κανουν απλα γ να μην γινεται χαμος!!!αγχωθηκα τωρααα!και αν εκανε λαθοοος?????//τσαμπα θα παωωωωωωω?ξερει κανειιιιιιιιιιιις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:15 Ο Nikos Sitys: #538 14-09-12 09:15 Αρχική Δημοσίευση από georgia.94: παιδια πρεπει ντε και καλα να παμε γ εγγραφη στην ημερομηνια π γραφει στ σαιτ τς σχολης μας?πηρα τηλ στ παντειο για να δω αν γινεται να παω πιο νωρις και νομιζω ειπε οποτε θελω και οτι τ κανουν απλα γ να μην γινεται χαμος!!!αγχωθηκα τωρααα!και αν εκανε λαθοοος?????//τσαμπα θα παωωωωωωω?ξερει κανειιιιιιιιιιιις? Click για ανάπτυξη... ε πηγαινε την ημερομηνια που σε λεει γιατι να το ρισκαρεις να πας πιο νωρις δηλαδη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:29 Η ^natasa666^: #539 14-09-12 10:29 Αρχική Δημοσίευση από georgia.94: παιδια πρεπει ντε και καλα να παμε γ εγγραφη στην ημερομηνια π γραφει στ σαιτ τς σχολης μας?πηρα τηλ στ παντειο για να δω αν γινεται να παω πιο νωρις και νομιζω ειπε οποτε θελω και οτι τ κανουν απλα γ να μην γινεται χαμος!!!αγχωθηκα τωρααα!και αν εκανε λαθοοος?????//τσαμπα θα παωωωωωωω?ξερει κανειιιιιιιιιιιις? Click για ανάπτυξη... ξανα παρε τηλ. για να εισαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:22 Ο cha0s έγραψε: #540 14-09-12 11:22 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παντειο εχω περασει,δε θα χουν τι στο καλο... Click για ανάπτυξη... Είτε πέρασες Πάντειο είτε στο πιο άκυρο ΤΕΙ της Ελλάδας, παντού θα έχει την αίτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: seduv Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από catgirlbarbara: στο τει μου ειπαν πως οταν ολοκληρωθει η εγγραφη μου θα παραλαβω ενα ιμειλ που θα περιεχει ονομα χρηστη και κωδικο για την υπηρεσια ηλεκτρονικης γραμματειας, και ακομα να μου ερθει το μηνυμα. Click για ανάπτυξη... ααααααα εμενα μου το εδωσαν σε χαρτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:46 Ο Mr. Crowley: #536 13-09-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παιδια την αιτηση για εγραφη, μας τη δινουν στη σχολη , ετσι? Click για ανάπτυξη... Την αίτηση για την εγγραφή την φέρνει ο πελαργός,μαζί με το μωρό.Αν δεν την έφεραν στους γονείς σου μαζί μ'εσένα,αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπεις στο πανεπιστήμιο,πήγαινε καλύτερα να δουλέψεις σε κανά γιαπί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:08 Η georgia.94: #537 13-09-12 23:08 παιδια πρεπει ντε και καλα να παμε γ εγγραφη στην ημερομηνια π γραφει στ σαιτ τς σχολης μας?πηρα τηλ στ παντειο για να δω αν γινεται να παω πιο νωρις και νομιζω ειπε οποτε θελω και οτι τ κανουν απλα γ να μην γινεται χαμος!!!αγχωθηκα τωρααα!και αν εκανε λαθοοος?????//τσαμπα θα παωωωωωωω?ξερει κανειιιιιιιιιιιις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:15 Ο Nikos Sitys: #538 14-09-12 09:15 Αρχική Δημοσίευση από georgia.94: παιδια πρεπει ντε και καλα να παμε γ εγγραφη στην ημερομηνια π γραφει στ σαιτ τς σχολης μας?πηρα τηλ στ παντειο για να δω αν γινεται να παω πιο νωρις και νομιζω ειπε οποτε θελω και οτι τ κανουν απλα γ να μην γινεται χαμος!!!αγχωθηκα τωρααα!και αν εκανε λαθοοος?????//τσαμπα θα παωωωωωωω?ξερει κανειιιιιιιιιιιις? Click για ανάπτυξη... ε πηγαινε την ημερομηνια που σε λεει γιατι να το ρισκαρεις να πας πιο νωρις δηλαδη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:29 Η ^natasa666^: #539 14-09-12 10:29 Αρχική Δημοσίευση από georgia.94: παιδια πρεπει ντε και καλα να παμε γ εγγραφη στην ημερομηνια π γραφει στ σαιτ τς σχολης μας?πηρα τηλ στ παντειο για να δω αν γινεται να παω πιο νωρις και νομιζω ειπε οποτε θελω και οτι τ κανουν απλα γ να μην γινεται χαμος!!!αγχωθηκα τωρααα!και αν εκανε λαθοοος?????//τσαμπα θα παωωωωωωω?ξερει κανειιιιιιιιιιιις? Click για ανάπτυξη... ξανα παρε τηλ. για να εισαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:22 Ο cha0s έγραψε: #540 14-09-12 11:22 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παντειο εχω περασει,δε θα χουν τι στο καλο... Click για ανάπτυξη... Είτε πέρασες Πάντειο είτε στο πιο άκυρο ΤΕΙ της Ελλάδας, παντού θα έχει την αίτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: seduv Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παιδια την αιτηση για εγραφη, μας τη δινουν στη σχολη , ετσι? Click για ανάπτυξη... Την αίτηση για την εγγραφή την φέρνει ο πελαργός,μαζί με το μωρό.Αν δεν την έφεραν στους γονείς σου μαζί μ'εσένα,αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπεις στο πανεπιστήμιο,πήγαινε καλύτερα να δουλέψεις σε κανά γιαπί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:08 Η georgia.94: #537 13-09-12 23:08 παιδια πρεπει ντε και καλα να παμε γ εγγραφη στην ημερομηνια π γραφει στ σαιτ τς σχολης μας?πηρα τηλ στ παντειο για να δω αν γινεται να παω πιο νωρις και νομιζω ειπε οποτε θελω και οτι τ κανουν απλα γ να μην γινεται χαμος!!!αγχωθηκα τωρααα!και αν εκανε λαθοοος?????//τσαμπα θα παωωωωωωω?ξερει κανειιιιιιιιιιιις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:15 Ο Nikos Sitys: #538 14-09-12 09:15 Αρχική Δημοσίευση από georgia.94: παιδια πρεπει ντε και καλα να παμε γ εγγραφη στην ημερομηνια π γραφει στ σαιτ τς σχολης μας?πηρα τηλ στ παντειο για να δω αν γινεται να παω πιο νωρις και νομιζω ειπε οποτε θελω και οτι τ κανουν απλα γ να μην γινεται χαμος!!!αγχωθηκα τωρααα!και αν εκανε λαθοοος?????//τσαμπα θα παωωωωωωω?ξερει κανειιιιιιιιιιιις? Click για ανάπτυξη... ε πηγαινε την ημερομηνια που σε λεει γιατι να το ρισκαρεις να πας πιο νωρις δηλαδη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:29 Η ^natasa666^: #539 14-09-12 10:29 Αρχική Δημοσίευση από georgia.94: παιδια πρεπει ντε και καλα να παμε γ εγγραφη στην ημερομηνια π γραφει στ σαιτ τς σχολης μας?πηρα τηλ στ παντειο για να δω αν γινεται να παω πιο νωρις και νομιζω ειπε οποτε θελω και οτι τ κανουν απλα γ να μην γινεται χαμος!!!αγχωθηκα τωρααα!και αν εκανε λαθοοος?????//τσαμπα θα παωωωωωωω?ξερει κανειιιιιιιιιιιις? Click για ανάπτυξη... ξανα παρε τηλ. για να εισαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:22 Ο cha0s έγραψε: #540 14-09-12 11:22 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παντειο εχω περασει,δε θα χουν τι στο καλο... Click για ανάπτυξη... Είτε πέρασες Πάντειο είτε στο πιο άκυρο ΤΕΙ της Ελλάδας, παντού θα έχει την αίτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: seduv Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδια πρεπει ντε και καλα να παμε γ εγγραφη στην ημερομηνια π γραφει στ σαιτ τς σχολης μας?πηρα τηλ στ παντειο για να δω αν γινεται να παω πιο νωρις και νομιζω ειπε οποτε θελω και οτι τ κανουν απλα γ να μην γινεται χαμος!!!αγχωθηκα τωρααα!και αν εκανε λαθοοος?????//τσαμπα θα παωωωωωωω?ξερει κανειιιιιιιιιιιις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:15 Ο Nikos Sitys: #538 14-09-12 09:15 Αρχική Δημοσίευση από georgia.94: παιδια πρεπει ντε και καλα να παμε γ εγγραφη στην ημερομηνια π γραφει στ σαιτ τς σχολης μας?πηρα τηλ στ παντειο για να δω αν γινεται να παω πιο νωρις και νομιζω ειπε οποτε θελω και οτι τ κανουν απλα γ να μην γινεται χαμος!!!αγχωθηκα τωρααα!και αν εκανε λαθοοος?????//τσαμπα θα παωωωωωωω?ξερει κανειιιιιιιιιιιις? Click για ανάπτυξη... ε πηγαινε την ημερομηνια που σε λεει γιατι να το ρισκαρεις να πας πιο νωρις δηλαδη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:29 Η ^natasa666^: #539 14-09-12 10:29 Αρχική Δημοσίευση από georgia.94: παιδια πρεπει ντε και καλα να παμε γ εγγραφη στην ημερομηνια π γραφει στ σαιτ τς σχολης μας?πηρα τηλ στ παντειο για να δω αν γινεται να παω πιο νωρις και νομιζω ειπε οποτε θελω και οτι τ κανουν απλα γ να μην γινεται χαμος!!!αγχωθηκα τωρααα!και αν εκανε λαθοοος?????//τσαμπα θα παωωωωωωω?ξερει κανειιιιιιιιιιιις? Click για ανάπτυξη... ξανα παρε τηλ. για να εισαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:22 Ο cha0s έγραψε: #540 14-09-12 11:22 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παντειο εχω περασει,δε θα χουν τι στο καλο... Click για ανάπτυξη... Είτε πέρασες Πάντειο είτε στο πιο άκυρο ΤΕΙ της Ελλάδας, παντού θα έχει την αίτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: seduv Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από georgia.94: παιδια πρεπει ντε και καλα να παμε γ εγγραφη στην ημερομηνια π γραφει στ σαιτ τς σχολης μας?πηρα τηλ στ παντειο για να δω αν γινεται να παω πιο νωρις και νομιζω ειπε οποτε θελω και οτι τ κανουν απλα γ να μην γινεται χαμος!!!αγχωθηκα τωρααα!και αν εκανε λαθοοος?????//τσαμπα θα παωωωωωωω?ξερει κανειιιιιιιιιιιις? Click για ανάπτυξη... ε πηγαινε την ημερομηνια που σε λεει γιατι να το ρισκαρεις να πας πιο νωρις δηλαδη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:29 Η ^natasa666^: #539 14-09-12 10:29 Αρχική Δημοσίευση από georgia.94: παιδια πρεπει ντε και καλα να παμε γ εγγραφη στην ημερομηνια π γραφει στ σαιτ τς σχολης μας?πηρα τηλ στ παντειο για να δω αν γινεται να παω πιο νωρις και νομιζω ειπε οποτε θελω και οτι τ κανουν απλα γ να μην γινεται χαμος!!!αγχωθηκα τωρααα!και αν εκανε λαθοοος?????//τσαμπα θα παωωωωωωω?ξερει κανειιιιιιιιιιιις? Click για ανάπτυξη... ξανα παρε τηλ. για να εισαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:22 Ο cha0s έγραψε: #540 14-09-12 11:22 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παντειο εχω περασει,δε θα χουν τι στο καλο... Click για ανάπτυξη... Είτε πέρασες Πάντειο είτε στο πιο άκυρο ΤΕΙ της Ελλάδας, παντού θα έχει την αίτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από georgia.94: παιδια πρεπει ντε και καλα να παμε γ εγγραφη στην ημερομηνια π γραφει στ σαιτ τς σχολης μας?πηρα τηλ στ παντειο για να δω αν γινεται να παω πιο νωρις και νομιζω ειπε οποτε θελω και οτι τ κανουν απλα γ να μην γινεται χαμος!!!αγχωθηκα τωρααα!και αν εκανε λαθοοος?????//τσαμπα θα παωωωωωωω?ξερει κανειιιιιιιιιιιις? Click για ανάπτυξη... ξανα παρε τηλ. για να εισαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:22 Ο cha0s έγραψε: #540 14-09-12 11:22 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παντειο εχω περασει,δε θα χουν τι στο καλο... Click για ανάπτυξη... Είτε πέρασες Πάντειο είτε στο πιο άκυρο ΤΕΙ της Ελλάδας, παντού θα έχει την αίτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παντειο εχω περασει,δε θα χουν τι στο καλο... Click για ανάπτυξη... Είτε πέρασες Πάντειο είτε στο πιο άκυρο ΤΕΙ της Ελλάδας, παντού θα έχει την αίτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.