eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:41 Η eya95 έγραψε: #41 22-09-13 20:41 χαχαχ δεν προκειται ν αφησουν ολοκληρα ετη χωρις να χουν γραφτει..! Παντως , αν βοηθαει , η κοσμητεια της ΝΟΠΕ προτεινε ανακαθορισμο των ημερομηνιων εγγραφων για να μην μπερδευτουν οι φοιτητες !! Ελπιζω ν εφαρμοστει για ολες τις σχολες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ασυμβιβαστος119 Νεοφερμένο μέλος Ο Ασυμβιβαστος119 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:00 Ο Ασυμβιβαστος119: #42 22-09-13 21:00 Αρχική Δημοσίευση από eya95: χαχαχ δεν προκειται ν αφησουν ολοκληρα ετη χωρις να χουν γραφτει..! Παντως , αν βοηθαει , η κοσμητεια της ΝΟΠΕ προτεινε ανακαθορισμο των ημερομηνιων εγγραφων για να μην μπερδευτουν οι φοιτητες !! Ελπιζω ν εφαρμοστει για ολες τις σχολες! Click για ανάπτυξη... Η δικη μας ΝΟΠΕ ακομα τιποτα απολυτως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Reaper2194 Νεοφερμένο μέλος Ο Reaper2194 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:53 Ο Reaper2194: #43 25-09-13 20:53 Παιδια με το στρατο τι θα γινει; πως θα παρω τα δικαιολογητικα για την αναβολη απο τις γραμματειες απο τη στιγμη που το πανεπιστημιο μου ειναι κλειστο; ας μου απαντησει καποιος αν ξερει τιποτα πανω σ'αυτο το θεμα και εχει την καλοσυνη πλζ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
χαχαχ δεν προκειται ν αφησουν ολοκληρα ετη χωρις να χουν γραφτει..! Παντως , αν βοηθαει , η κοσμητεια της ΝΟΠΕ προτεινε ανακαθορισμο των ημερομηνιων εγγραφων για να μην μπερδευτουν οι φοιτητες !! Ελπιζω ν εφαρμοστει για ολες τις σχολες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ασυμβιβαστος119 Νεοφερμένο μέλος Ο Ασυμβιβαστος119 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:00 Ο Ασυμβιβαστος119: #42 22-09-13 21:00 Αρχική Δημοσίευση από eya95: χαχαχ δεν προκειται ν αφησουν ολοκληρα ετη χωρις να χουν γραφτει..! Παντως , αν βοηθαει , η κοσμητεια της ΝΟΠΕ προτεινε ανακαθορισμο των ημερομηνιων εγγραφων για να μην μπερδευτουν οι φοιτητες !! Ελπιζω ν εφαρμοστει για ολες τις σχολες! Click για ανάπτυξη... Η δικη μας ΝΟΠΕ ακομα τιποτα απολυτως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Reaper2194 Νεοφερμένο μέλος Ο Reaper2194 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:53 Ο Reaper2194: #43 25-09-13 20:53 Παιδια με το στρατο τι θα γινει; πως θα παρω τα δικαιολογητικα για την αναβολη απο τις γραμματειες απο τη στιγμη που το πανεπιστημιο μου ειναι κλειστο; ας μου απαντησει καποιος αν ξερει τιποτα πανω σ'αυτο το θεμα και εχει την καλοσυνη πλζ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από eya95: χαχαχ δεν προκειται ν αφησουν ολοκληρα ετη χωρις να χουν γραφτει..! Παντως , αν βοηθαει , η κοσμητεια της ΝΟΠΕ προτεινε ανακαθορισμο των ημερομηνιων εγγραφων για να μην μπερδευτουν οι φοιτητες !! Ελπιζω ν εφαρμοστει για ολες τις σχολες! Click για ανάπτυξη... Η δικη μας ΝΟΠΕ ακομα τιποτα απολυτως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Reaper2194 Νεοφερμένο μέλος Ο Reaper2194 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:53 Ο Reaper2194: #43 25-09-13 20:53 Παιδια με το στρατο τι θα γινει; πως θα παρω τα δικαιολογητικα για την αναβολη απο τις γραμματειες απο τη στιγμη που το πανεπιστημιο μου ειναι κλειστο; ας μου απαντησει καποιος αν ξερει τιποτα πανω σ'αυτο το θεμα και εχει την καλοσυνη πλζ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παιδια με το στρατο τι θα γινει; πως θα παρω τα δικαιολογητικα για την αναβολη απο τις γραμματειες απο τη στιγμη που το πανεπιστημιο μου ειναι κλειστο; ας μου απαντησει καποιος αν ξερει τιποτα πανω σ'αυτο το θεμα και εχει την καλοσυνη πλζ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.