GeorgeThess
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anthony
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος

Θεωρητικά γίνεσαι πρέσβης οποιαδήποτε σχολή και αν έχεις τελειώσει. Όμως, δίνεις εξετάσεις σε μαθήματα που δεν κολλάνε σε θετικές επιστήμες.Ο τίτλος τα λέει όλα. Άν κάποιος/α ξέρει,παρακαλώ ας μου πει... Πάντως έχω την εντύπωση πως βγαίνεις από Πολιτικών Επιστημών αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://www.forthnet.gr/templates/postingPrint.aspx?p=194812
Υ.Γ.1. Σίγουρα θα χρειάζεσαι και κάποιο μέσο.
Υ.Γ.2. Δεν γίνεσαι κατευθείαν πρέσβης φυσικά, περνάς από πολλά σκαλιά στο διπλωματικό σώμα.
Υ.Γ.3. Πρέπει να κακομαθαίνεις τους καλεσμένους σου.

Chris1993
Περιβόητο μέλος

Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος

astathmitos
Δραστήριο μέλος

Το περίεργο με αυτή την ιστορία είναι ότι δεν υπάρχουν φροντιστήρια προετοιμασίας.Απο εκεί και μόνο καταλαβαίνει κανείς οτι είναι βυσματικές οι εξετάσεις....
Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος

Εύα
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κι εγώ αυτό έχω ακούσει!!Διεθνών και Ευρωπαικών Σπουδών
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...