Πα.Κ
Νεοφερμένο μέλος
Ο Πα.Κ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θράκης και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 94 μηνύματα.

14-07-20

01:06
Θα ήθελα μία γνώμη για τα παρακάτω τμήματα (από άποψη δυσκολίας, προοπτικών κτλ).
- Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης
- Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης
- Μηχανικών Περιβάλλοντος
- Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης
- Μηχανικών Ορυκτών Πόρων
Προσπαθώ να οργανώσω ένα σωστά δομημένο μηχανογραφικό για την αδερφή μου. Η συνολική βαθμολογία της δεν είναι υψηλή, οπότε είμαστε σε περίοδο αναζήτησης πιθανών σχολών- διεξόδων. ( Έχω ανατρέξει στις ιστοσελίδες των αντίστοιχων σχολών και έχω δει το αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών. Απλά θα ήθελα, αν είναι εφικτό, τη γνώμη των μελών που φοιτούν/ έχουν φοιτήσει ή γνωρίζουν κάτι σχετικό γι'αυτές τις σχολές.)
- Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης
- Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης
- Μηχανικών Περιβάλλοντος
- Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης
- Μηχανικών Ορυκτών Πόρων
Προσπαθώ να οργανώσω ένα σωστά δομημένο μηχανογραφικό για την αδερφή μου. Η συνολική βαθμολογία της δεν είναι υψηλή, οπότε είμαστε σε περίοδο αναζήτησης πιθανών σχολών- διεξόδων. ( Έχω ανατρέξει στις ιστοσελίδες των αντίστοιχων σχολών και έχω δει το αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών. Απλά θα ήθελα, αν είναι εφικτό, τη γνώμη των μελών που φοιτούν/ έχουν φοιτήσει ή γνωρίζουν κάτι σχετικό γι'αυτές τις σχολές.)