Απόψεις για το βοήθημα Φυσικής του Πουκαμισά;

kwstasloul

Νεοφερμένος

Ο kwstasloul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα.
Εντυπώσεις για τα βοηθηματα του Πουκαμισα στην φυσικη ;
 

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 10,273 μηνύματα.
Εντυπώσεις για τα βοηθηματα του Πουκαμισα στην φυσικη ;
Πολλά λάθη σε εκφωνήσεις και απαντήσεις ασκήσεων . Σίγουρα όχι οτι καλύτερο μπορείς να βρεις . Κοινώς δεν αξίζει και κακώς τα προωθούν στους μαθητές στα φροντιστήρια , απλά και μόνο επειδή είναι απο τις εκδόσεις πουκαμισά .
 

Enhypen

Νεοφερμένος

Η Enhypen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα.
Επειδή γνωρίζω τι γίνεται με τα βοηθήματα πουκαμισα, έχω να σου πω ότι τα βοηθήματα φυσικής τους είναι τα χειρότερα και χρειάζεται οπωσδήποτε αλλαγή στον τρόπο που παρουσιάζουν την θεωρία και τις λυμένες απαντήσεις, αλλά κυρίως τις ασκήσεις. Υπάρχουν πολύ καλά βοηθήματα του πουκαμισα όπως είναι η βιολογία και η χημεία (ιδιαίτερα στην χημεία η θεωρία είναι πολύ καλά δομημένη) αλλά όντως τα βοηθήματα της φυσικής χρειάζονται αναβάθμιση. Το μόνο βοηθημα φυσικής του πουκαμισα που υπάρχει ακόμα είναι το Α τεύχος που περιέχει ηλεκτρομαγνητισμο - κρούσεις - ταλαντώσεις αλλά δεν περιέχει όλη την καινούρια ύλη του ηλεκτρομαγνητισμου και στις ταλαντώσεις περιέχει και την παλιά ύλη, με τις φάσεις και την σύνθεση ταλαντώσεων. Δεν υπάρχει βοηθημα πλέον με στερεό, κυματα, κβαντομηχανικη και στα φροντιστηρια πουκαμισα δίνουν βιβλία τύπου "φυλλάδια" στους μαθητές, τα οποία δεν περιέχουν καν απαντήσεις ασκήσεων, ούτε καν απλές απαντήσεις, οπότε αν έχεις αμφιβολία για μια άσκηση και δεν έχεις κάποιον καθηγητή να στην εξηγήσει καταλαβαίνεις ότι δεν αξίζει. Σου προτείνω ξεκάθαρα βοηθήματα μαθιουδακη και σαββαλα, τα οποία περιέχουν αναλυτικά την θεωρία και ένα μεγάλο εύρος ασκήσεων.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top