st.krf
Νεοφερμένο μέλος
Ο st.krf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 23 μηνύματα.

Αν μας λένε και αυτοί οτι είναι καλυτέρο απο ΕΜΠ επειδή ακολουθούν το πανεπιστήμιο του derby τι να τους κανουμε...Αύτα οτι ακολουθούν πρόγραμματα απο εξωτερικό το ήξερα για τα κολλέγια να τραβήξουν κόσμο...τώρα το κάνει και το ΠΑΔΑΥπομονή σε λίγο θα έχετε τους μηχανικούς του Metropolitan να πετροβολέιτε .
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
και από την άλλη να μην υπάρχει αυτην η θεοποίηση καθώς είναι ανυπάρκτο σε έρευνα και οι πρώτοι απόφοιτοι βγήκαν το 2023 στην αγορά εργασίας...Θελω να παρακαλεσω τους αγαπητους συνομιλητες να συγκρατησουν λιγο τα αλογα τους...
Οι στιγμες αυτες ειναι πολυ κρισιμες και κρινονται ζωες καλοπιστων παιδιων.
Θα υπαρξουν στιγμες αργοτερα για να λεμε ευτραπελες αποψεις.
Τωρα πισω απο αυτες τις σελιδες παρακολουθουν παιδια χολωμένα, παιδια που κλαινε,παιδια σε απογνωση, παιδια με τασεις...
Εξυπνα ,ευστροφη παιδια, πολυ ικανα για επιστημη που δυστηχως το συστημα τα εφτυσε στα μουτρα αφου τα παραπλανησε πριν και τα εσυρε υποχρεωτικα σε μια αναξιοπιστη διαδικασια για να τα πει στο τελος εισαι ηλιθιος.
Θελω να πω στα παιδια αυτα οτι ειναι αξια και ικανα για επιστημη και να μην το βαλουν κατω.
Ναι καλο ειναι και το Εμπ και να πανε... και να πω στον απερχομενο πρυτανη οτι πηραμε το μυνημα του..''Το Εμπ πρεπει να σταματησει να κοιμαται στις δαφνες του''
Το Παδα ειναι ενα απο τα καλυτερα πανεπιστημια που εχουμε με πολυ δυνατες σχολες στον κλαδο του και στην εργασια.
Ο αθηναιος δεν εχει κανενα λογο να ξενιτευτει για να βρει σχολη που εχει το Παδα.
Για την αξια του παδα δεν τα λεω εγω...τα λεει η απολυτη αποδοχη που εχει χρονια τωρα στην αγορα εργασιας ..το λενε οι επιτροπες που του δινουν αριστα εδω και 6 χρονια και ας μην το θελουν. Το λεει ο νυν πρυτανης του Πανεπιστημιου Πατρας που θεωρει το Παδα την ''καταστροφη του''' ως επινειου των αθηνων.
Θελω να πω στα παιδια να μην διστασουν να δηλωσουν Παδα αν το θελουν ή τα μορια εκει οδηγουν.. δεν ειναι δευτερατζα ειναι πολυ καλο και πληρες πανεπιστημιο και θα τα μαθουν καλα...( αμα θελουν)
γιαννης
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.514 μηνύματα.

Αν μας λένε και αυτοί οτι είναι καλυτέρο απο ΕΜΠ επειδή ακολουθούν το πανεπιστήμιο του derby τι να τους κανουμε...Αύτα οτι ακολουθούν πρόγραμματα απο εξωτερικό το ήξερα για τα κολλέγια να τραβήξουν κόσμο...τώρα το κάνει και το ΠΑΔΑ
και από την άλλη να μην υπάρχει αυτην η θεοποίηση καθώς είναι ανυπάρκτο σε έρευνα και οι πρώτοι απόφοιτοι βγήκαν το 2023 στην αγορά εργασίας...
Ναι σωστα ..
Εγω δεν ειδα ποτε να βγει φοιτητης του παδα και να πει ειμαι ο αυτοκρατορ..ολο προσβολες και χολη τους ριχνουν.
Ε ποσες αδικες καρπαζες να αντεξουν?
Εγω δεν ειδα ποτε καμια κορωνα απο ιδιο το παδα ..ποτε δεν περιαυτολογησε.
Και 1-2 παιδια που μιλησαν καλα εκαναν και μπραβω γιατι ειπαμε παιζονται ζωες αλλων νεων παιδιων .
Ξερεις τι σημαινει να λει ο πατερας πηγαινε παιδι μου στο Παδα δεν εχουμε λευτα για απθ και να λει ο μικρος ..οχι λενε οτι δεν ειναι καλο .. να μου βρεις τα 12χιλιαρικα για θεσσαλονικη.
Ενα πολυτεχνειο εκτος σπιτιου σημαινει 12 χ 8 = 96.000 € και δεν θα ειναι καλυτερο ..οκ καλυτερα ταβερνακια στα λαδαδικα και καλο φαι
Δεν ειναι ωρα να σου κανω συγκριση με την δικη σου σχολη ..θα εκπλαγεις.
Primary Care
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Primary Care αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 133 μηνύματα.

Σιγά σιγά καθώς θα ανεβαίνουν οι βάσεις του ΠΑΔΑ θα γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστικό.
Φιλική συμβουλή προς τους φοιτητές του ΕΜΠ : καβαλικέψτε γιατί η αγορά εργασίας είναι οδοστρωτήρας. Θα μάθετε να συνεργάζεστε με όλους και να μην προσβάλετε κανέναν .
Ουδείς αναντικατάστατος…
Φιλική συμβουλή προς τους φοιτητές του ΕΜΠ : καβαλικέψτε γιατί η αγορά εργασίας είναι οδοστρωτήρας. Θα μάθετε να συνεργάζεστε με όλους και να μην προσβάλετε κανέναν .
Ουδείς αναντικατάστατος…
akis_95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο akis_95 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 226 μηνύματα.

Γιαννη εχεις δικιο εκτροχιαστηκα αλλα εχω να απαντησω στοχευμενα σε αυτα που αναφερεις.
1)Δεν εχει αποδοχη στην αγορα εργασιας.Οι αποφοιτοι του στις περισσοτερες περιπτωσεις απασχολουνται ως σχεδιαστες.(Ως ανθρωποι που απλα αντιγραφουν σχεδια στα cad)
2)Πιο πανω ειπωθηκε για την ποιοτητα των μελων ΔΕΠ του τμηματος πολιτικων μηχανικων.Τα περισσοτερα απο αυτα τα μελη ηταν στις σχολες του ΕΜΠ και εκαναν ασκησεις.Οι περισσοτεροι μπηκαν εκει απο το 2022.Λυπαμαι αλλα ανεπαρκεις ηταν
3)Η ποιοτητα των φοιτητων σε τμημα με 11500 ειναι ανυπαρκτη.Και 14000 να παει παλι θα ειναι κακη.Δεν γινεται να βγαζεις σχολες μηχανικων με 12 μαθηματικα και φυσικη(Και γιαννη το ξερεις πολυ καλα)
4)Για πιο ερευνητικο εργο μιλαμε ?στον πατο ειναι οι δημοσιευσεις τους.
5)Προσωπικα εννοειται πως θα διαλεγα αν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα να παω ΠΑΤΡΑ ή ΑΠΘ ή και κρητη που εχει τρομερα τμηματα
1)Δεν εχει αποδοχη στην αγορα εργασιας.Οι αποφοιτοι του στις περισσοτερες περιπτωσεις απασχολουνται ως σχεδιαστες.(Ως ανθρωποι που απλα αντιγραφουν σχεδια στα cad)
2)Πιο πανω ειπωθηκε για την ποιοτητα των μελων ΔΕΠ του τμηματος πολιτικων μηχανικων.Τα περισσοτερα απο αυτα τα μελη ηταν στις σχολες του ΕΜΠ και εκαναν ασκησεις.Οι περισσοτεροι μπηκαν εκει απο το 2022.Λυπαμαι αλλα ανεπαρκεις ηταν
3)Η ποιοτητα των φοιτητων σε τμημα με 11500 ειναι ανυπαρκτη.Και 14000 να παει παλι θα ειναι κακη.Δεν γινεται να βγαζεις σχολες μηχανικων με 12 μαθηματικα και φυσικη(Και γιαννη το ξερεις πολυ καλα)
4)Για πιο ερευνητικο εργο μιλαμε ?στον πατο ειναι οι δημοσιευσεις τους.
5)Προσωπικα εννοειται πως θα διαλεγα αν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα να παω ΠΑΤΡΑ ή ΑΠΘ ή και κρητη που εχει τρομερα τμηματα
st.krf
Νεοφερμένο μέλος
Ο st.krf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 23 μηνύματα.

Λοιπόν, και εγώ για να επιβιώσω , πέρα από μια υποτροφία που έχω, δουλεύω part time...το ίδιο μπορούν να κάνουν όλοι...αλλά ναι ας τους κάνουμε όλους μηχανικόυς με 12.000 μόρια και με μαθηματικά κάτω από την βάση...αύτο σημαίνει υποβάθμιση της εκπαίδευσης...για πες μου για ΑΠΘ
akis_95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο akis_95 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 226 μηνύματα.

Φυσικα και συνεργαζεσαι με ολους αλλα ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ.Μεχρι στιγμης οι αποφοιτοι του ΠΑΔΑ το μεγιστο που δουλευουν ειναι ως σχεδιαστες ειτε στο εργοταξιο ως επιβλεποντες(και συνηθως βοηθοι επιβλεποντες).Απο τον εργατη μεχρι τον κουβαλητη λασπης πρεπει να σεβεσαι αλλα οπως και στον στρατο πρεπει να υπαρχει ιεραρχια.Σιγά σιγά καθώς θα ανεβαίνουν οι βάσεις του ΠΑΔΑ θα γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστικό.
Ουδείς αναντικατάστατος…
Primary Care
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Primary Care αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 133 μηνύματα.

Δυστυχώς δεν είσαι προετοιμασμένος για αυτό που έρχεται . Πυροβολείς ένα αξιόλογο αναπτυσσόμενο πανεπιστήμιο και σε λίγο θα γεμίσει η αγορά μηχανικούς Metropolitan .
Όλες οι σχολές κάπως αρχίζουν και αναπτύσσονται. Νομίζω πως το ΠΑΔΑ έχει εξαιρετικό αποτύπωμα και λαμπρό μέλλον .
Όλες οι σχολές κάπως αρχίζουν και αναπτύσσονται. Νομίζω πως το ΠΑΔΑ έχει εξαιρετικό αποτύπωμα και λαμπρό μέλλον .
akis_95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κορυφαια τα τμηματα του ΑΠΘ μηχανολογοι ηλεκτρολογοι πολιτικοι τα καλυτερα τμηματαΛοιπόν, και εγώ για να επιβιώσω , πέρα από μια υποτροφία που έχω, δουλεύω part time...το ίδιο μπορούν να κάνουν όλοι...αλλά ναι ας τους κάνουμε όλους μηχανικόυς με 12.000 μόρια και με μαθηματικά κάτω από την βάση...αύτο σημαίνει υποβάθμιση της εκπαίδευσης...για πες μου για ΑΠΘ
Δεν ειμαι προετοιμασμενος?Ειμαι χρονια και στην εκπαιδευση και σε μελετητικο.Απο την βαση των πανελληνιων μεχρι και τα διδακτορικα ξερω ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ τι γινεται.Δυστυχώς δεν είσαι προετοιμασμένος για αυτό που έρχεται . Πυροβολείς ένα αξιόλογο αναπτυσσόμενο πανεπιστήμιο και σε λίγο θα γεμίσει η αγορά μηχανικούς Metropolitan .
Primary Care
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μόνο που δεν βλέπεις αυτό που έρχεται .
akis_95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το αξιολογο πανεπιστημιο βασιστηκε σε ενα σχεδιο που εν μια νυκτι αποφασισε να το κανει πολυτεχνειο.Και πεταξε στα σκουπιδια τους πρωην αποφοιτους του.Οι οποιοι πλεον ειναι στο αερα.
Δυστυχώς δεν είσαι προετοιμασμένος για αυτό που έρχεται . Πυροβολείς ένα αξιόλογο αναπτυσσόμενο πανεπιστήμιο και σε λίγο θα γεμίσει η αγορά μηχανικούς Metropolitan .
Όλες οι σχολές κάπως αρχίζουν και αναπτύσσονται. Νομίζω πως το ΠΑΔΑ έχει εξαιρετικ
Primary Care
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αφού το ΤΕΙ καταργήθηκε και οι εγκαταστάσεις του χρησιμοποιήθηκαν για το ΑΕΙ . Αναμενόμενο . Το ΕΜΠ σαν Harvard δημιουργήθηκε από την πρώτη μέρα ;
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω εάν οι απόφοιτοι του ΕΜΠ είναι τόσο δυνατοί γιατί φοβούνται τον ανταγωνισμό;
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω εάν οι απόφοιτοι του ΕΜΠ είναι τόσο δυνατοί γιατί φοβούνται τον ανταγωνισμό;

akis_95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τι αναμενομενο κοροιδευετε?Το ΕΜΠ ξεκινησε σαν πανεπιστημιο που πηρε τους καλυτερους επιστημονες.Αφού το ΤΕΙ καταργήθηκε και οι εγκαταστάσεις του χρησιμοποιήθηκαν για το ΑΕΙ . Αναμενόμενο . Το ΕΜΠ σαν Harvard δημιουργήθηκε από την πρώτη μέρα ;
Οι καλυτεροι επιστημονες του ΠΑΔΑ ειναι πρωη δημοσια στελεχη και ανθρωποι που ηταν βοηθοι και εναναν μονο τις ασκησεις στο ΕΜΠ γιατι δεν εχει χρονο ο καθηγητης?
Οτι στοιχημα οτι ι ιδοι καθηγητες αν τους δωσει τα διπλα το μετροπολιταν θα πανε αυριο να διδαξουν.
ΥΓ
Ακριβως το ιδιο εγινε στην Κυπρο.Ολα τα ιδιωτικα εκαναν προταση με διπλα λεφτα στα μελη ΔΕΠ.Και σιγα σιγα εκλεισαν τα πανεπιστημια.
Οι αποφοιτοι που βγαζει το ΕΜΠ ειναι υπερκετοι για τις αναγκες της χωρας(μην πω και πλεοναζοντες).
Primary Care
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κατανοητό. Κλασικός οπαδός του μονοπωλίου και εχθρός του ανταγωνισμού…Οι αποφοιτοι που βγαζει το ΕΜΠ ειναι υπερκετοι για τις αναγκες της χωρας(μην πω και πλεοναζοντες).
akis_95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κατανοητο.Ο συγχρονος γονεας 18 χρονου που τα εξυνε ολα ταχρονια στο λυκειο εγραψε 12000.Και θελει ιδια δικαιωματα για ολους.Κατανοητό. Κλασικός οπαδός του μονοπωλίου και εχθρός του ανταγωνισμού…
Primary Care
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κάνε πρώτα παιδιά και μετά κουβεντιάζουμε .
Οταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα αρχίζουν οι προσβολές .
akis_95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καμία προσβολή οι γονείς έχετε τεράστια ευθύνη για αυτό το χάλι που βλέπουμε καθημερινά στους δρόμους.Κάνε πρώτα παιδιά και μετά κουβεντιάζουμε .
Κάντε μια βόλτα στο ΠΑΔΑ και οταν δείτε το μαυρο γυαλί ηλίου το hell και τα μηχανακια που τα γκαζωνουν στο προαυλιο και μιλαμε.
Ωραιο επιχειρημα το καντε παιδια.
Το επιπεδο στο ΠΑΔΑ ειναι τραγικα χαμηλοτερο απο τις πανεπιστημιακες σχολες και εγκειται καθαρα στο γεγονος των βασεων της σχολης.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕ 12 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ 12 ΦΥΣΙΚΗ(ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ).
Οσα και να σας κοροιδευουν οι φροντιστηριαδες για να τους πληρωνετε.
Primary Care
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν δίνουν εξετάσεις στο ΤΕΕ;
akis_95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Η εξεταση για την αδεια στο ΤΕΕ ειναι μια παρωδια.Μια φιλικη κουβεντα που κανεις με βαση την διπλωματικη σου.Δεν δίνουν εξετάσεις στο ΤΕΕ;
Λογω της ανεργιας του κλαδου οι παλιες εξετασεις του ΤΕΕ που ειχε η γενια σας καταργηθηκε.Το ΤΕΕ θελει να μαζεψει τα λεφτα απο τις συνδρομες πλεον.
Ειμαι υπερ στο γεγονος εξετασεων αδειας στο ΤΕΕ σε μαθηματα οπως παλια.Και τοτε θα δουμε πως ο ΠΑΔΙΩΤΗΣ θα τις περασει.
Στατικη 1 θεματα φετος.Απλη μονοπροεχουσα δοκος(Ουτε στην διαλεξει της μηχανικης 1 του ΕΜΠ δεν γινεται)
Καληνυχτα παπατζηδες που εξισωνεται το ΠΑΔΑ με ΕΜΠ,ΠΑΤΡΑ,ΑΠΘ
Primary Care
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οκ πέτσινη η κρατική πιστοποίηση του ΠΑΔΑ , της πλάκας τα μαθήματα , παρωδία το ΤΕΕ…
Μόνο το ιερατείο του ΕΜΠ υπάρχει .
Το παπατζηδες στο επιστρέφω εις τη νιοστή.
Καληνυχτα .
Καληνυχτα .
akis_95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ρωτηστε το γιοκα σας για το "'εις τη νιοστή".Δεν θα το ξερει θα νομιζει πως ειναι αρχαια.Οκ πέτσινη η κρατική πιστοποίηση του ΠΑΔΑ , της πλάκας τα μαθήματα , παρωδία το ΤΕΕ…
Καληνυχτα .
Δεν εχετε ιδεα τι συμβαινει στο κλαδο των μηχανικων του ΤΕΕ.
Η κρατικη πιστοποιηση εν μια νυχτι εγινε,ετσι ωστε να μην βγει αντισυνταγματικος ο νομος για τα ιδιωτικα.
Εδω θα ειστε και θα το δουμε,οι μισοι καθηγητες του ΠΑΔΑ θα γινουν διδασκοντες στα ιδιωτικα.
Ρε @st.kr ασε το ΑΠΘ και πηγαινε στο ΠΑΔΑ.Εχουν καλυτερους καθηγητες απο εκει και οι φοιτητες ειναι καλυτεροι.
ΥΓ
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Tα παρακάτω 100 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- michalisg
- achar
- thenutritionist
- vint75
- Kall.iopi
- Greg25
- jellojina
- Corfu kitty
- Ersa
- Msp1
- Primary Care
- peris68
- akis_95
- AggelikiGr
- charmander
- V@Per
- χημεια4λαιφ
- Hased Babis
- Anna1974
- sakplat
- Scandal
- unlucky_o
- sks
- Kate1914
- aris65
- Entropy24
- panaman
- Athens2002
- NikosPap_
- Linsanity
- Wonderkid
- SKG
- Ryuzaki
- burningfire
- woasibe
- GeorgePap2003
- UnderGroundGr
- Lia 2006
- Startx0
- st.krf
- Kzaro
- maritina07
- Mapz
- tkdiriti
- redpointer
- korydallos
- panosT436
- psychoticwaltz
- georgekar
- Atrlef
- Papwallstreet
- giorgos8907
- bringer7
- Drscientist
- niki1973
- chrisvran
- nearos
- XRY
- E.Z
- giannhs2001
- Paragontas7000
- ang12_012
- ch2006
- gibi
- Alf
- Obi-Wan Kenobi
- Debugging_Demon
- Chrispi
- Κλημεντίνη
- giannis06
- Jesse_
- EFAKIT
- chrismpd
- psarounik
- Mixalis!
- Geo20
- Maraki3
- Leo komm
- chester20080
- bibliofagos
- Lydiaaaaaaa
- ManDef
- thecrazycretan
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.