Sokf Νεοφερμένο μέλος Η Sokf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. Χθες στις 13:43 Η Sokf έγραψε: #1 Χθες στις 13:43 Μήπως ξέρει κανείς αν μπορώ με κάποιον τρόπο να κάνω περισσότερες απουσίες από όσες ορίζει ο νόμος εκτός από τη μια βδομάδα του γιατρού; fortheloveofshizaya Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 131 μηνύματα. Χθες στις 19:15 Η fortheloveofshizaya: #2 Χθες στις 19:15 Πρέπει να έχεις σοβαρό πρόβλημα υγείας για κάτι τέτοιο. Αυτο που μπορείς να κάνεις είναι να μιλήσεις με τον διευθυντή του σχολείου σου ή τον γιατρό σου για να πάρεις ένα ειδικό χαρτί που θα ορίζει οτι δεν θα προσμετρονται οι απουσίες. Λεπτομέρειες δεν ξέρω ακριβώς, αλλα το είχε κάνει μια φίλη μου. Τώρα αν δεν εχεις κάποιο ιατρικό θέμα δεν υπάρχει τρόπος. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. Χθες στις 21:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 Χθες στις 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Sokf: Μήπως ξέρει κανείς αν μπορώ με κάποιον τρόπο να κάνω περισσότερες απουσίες από όσες ορίζει ο νόμος εκτός από τη μια βδομάδα του γιατρού; Click για ανάπτυξη... Ναι γινεται Δεν θυμαμαι καλα τα νουμερα αλλα πρεπει να εχεις ενα καλο μεσο ορο πχ 15 και τοτε μπορεις να φτασεις καπου 160 απο τις 114 που ειναι οι κανονικες. Δεν ειναι και καμια τρομερη αυξηση αλλα βοηθα. Ο λυκειαρχης ειναι ο μονος τα ξερει καλα αλλα και η καθηγητρια υπεύθυνη της ταξης σου. fortheloveofshizaya Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 131 μηνύματα. Χθες στις 21:54 Η fortheloveofshizaya: #4 Χθες στις 21:54 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ναι γινεται Δεν θυμαμαι καλα τα νουμερα αλλα πρεπει να εχεις ενα καλο μεσο ορο πχ 15 και τοτε μπορεις να φτασεις καπου 160 απο τις 114 που ειναι οι κανονικες. Δεν ειναι και καμια τρομερη αυξηση αλλα βοηθα. Ο λυκειαρχης ειναι ο μονος τα ξερει καλα αλλα και η καθηγητρια υπεύθυνη της ταξης σου. Click για ανάπτυξη... Κατσε τωρα, όντως υπάρχει τέτοιος κανονισμός ας το πούμε? Δεν τον εχω ακούσει ποτέ. Μαθαίνεις κάτι καινούργιο κάθε μέρα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. Χθες στις 22:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 Χθες στις 22:07 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Κατσε τωρα, όντως υπάρχει τέτοιος κανονισμός ας το πούμε? Δεν τον εχω ακούσει ποτέ. Μαθαίνεις κάτι καινούργιο κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Ναι υπαρχει ... τον εκαναν παλια οταν ημουν λυκειο....τοτε που ορισαν ταβανι τις 114 απουσιες μιξ ,δικαιογημενες και αδικαιολογητες μαζι ...χωρις το χαρτι του γιατρου να δινει κατι παραπανω. Ευχομαι και μαλλον να ισχυει και τωρα.... καλα δεν ειναι και κανενα κατόρθωμα ...10 μερες απουσιας ειναι. Βεβαια για το 160 θα πρεπει να θελει και το λυκειο που συνηθως θελει και βοηθα. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 22:14 fortheloveofshizaya Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 131 μηνύματα. Χθες στις 22:13 Η fortheloveofshizaya: #6 Χθες στις 22:13 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ναι υπαρχει ... τον εκαναν παλια οταν ημουν λυκειο....τοτε που ορισαν ταβανι τις 114 απουσιες μιξ ,δικαιογημενες και αδικαιολογητες μαζι ...χωρις το χαρτι του γιατρου να δινει κατι παραπανω. Ευχομαι και μαλλον να ισχυει και τωρα. Βεβαια για το 160 θα πρεπει να θελει και το λυκειο που συνηθως θελει και βοηθα. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως πρώτη φορά το ακούω, κανένας δεν είχε αναφερθεί σε κάτι τέτοιο όσο ήμουν εγώ λύκειο. Είχα μέσο όρο 17κατι σε όλες τις χρονιές και δεν με ενημέρωσαν αλλα ουτε γνωστοί μου που είχαν και αυτοί υψηλό μέσο όρο δεν το εφάρμοσαν. Αναρωτιέμαι μήπως δεν ισχύει πλέον? Γιατί κάτι τέτοιο σίγουρα θα διατυμπανιζοταν, ειδικά στην 3η λυκείου Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.896 μηνύματα. Χθες στις 22:19 Ο Dias έγραψε: #7 Χθες στις 22:19 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Δεν θυμαμαι καλα τα νουμερα αλλα πρεπει να εχεις ενα καλο μεσο ορο πχ 15 και τοτε μπορεις να φτασεις καπου 160 απο τις 114 που ειναι οι κανονικες. Click για ανάπτυξη... Αυτό (ήταν 164) έχει καταργηθεί εδώ και λίγα χρόνια. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. Χθες στις 22:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 Χθες στις 22:20 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Η αλήθεια είναι πως πρώτη φορά το ακούω, κανένας δεν είχε αναφερθεί σε κάτι τέτοιο όσο ήμουν εγώ λύκειο. Είχα μέσο όρο 17κατι σε όλες τις χρονιές και δεν με ενημέρωσαν αλλα ουτε γνωστοί μου που είχαν και αυτοί υψηλό μέσο όρο δεν το εφάρμοσαν. Αναρωτιέμαι μήπως δεν ισχύει πλέον? Γιατί κάτι τέτοιο σίγουρα θα διατυμπανιζοταν, ειδικά στην 3η λυκείου Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι ισχυει. Ε καλα δεν το διαφημίζουν κιολας ,για λογους ''μαρκετινκ'' ...αυτο το κρατα ως τελευταιο οπλο η υπεύθυνη καθηγητρια της ταξης και το συζητα με παιδια-γονεις που ειναι στο οριο και κινδυνεύουν . Α ο Διας λεει οτι το κατηργησαν...οκ θελει ψαξιμο fortheloveofshizaya Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 131 μηνύματα. Χθες στις 22:24 Η fortheloveofshizaya: #9 Χθες στις 22:24 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Νομιζω οτι ισχυει. Ε καλα δεν το διαφημίζουν κιολας ,για λογους ''μαρκετινκ'' ...αυτο το κρατα ως τελευταιο οπλο η υπεύθυνη καθηγητρια της ταξης και το συζητα με παιδια-γονεις που ειναι στο οριο και κινδυνεύουν . Α ο διας λεει οτι το κατηργησαν...οκ θελει ψαξιμο Click για ανάπτυξη... Το έψαξα λιγο και η τελευταία φορά που βρήκα να αναφέρεται αυτό ήταν το 2013. Φαίνεται πως, όπως είπε και λίγο πιο πάνω ο @Dias, έχει καταργηθεί εδω και χρόνια. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. Χθες στις 22:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 Χθες στις 22:39 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Το έψαξα λιγο και η τελευταία φορά που βρήκα να αναφέρεται αυτό ήταν το 2013. Φαίνεται πως, όπως είπε και λίγο πιο πάνω ο @Dias, έχει καταργηθεί εδω και χρόνια. Click για ανάπτυξη... οχι το 2013 ..ισχυε και μετα απο μενα ( 2018)... ισως το καταργησαν το 2024 που εκαναν αλλο νομο...αλλα ειναι παλαβο να δινουν φρι απουσιες για αθλητικες δραστηριοτητες και οχι για υγεια. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: omitsop .7082729-0. Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GIANCHRIS omitsop .7082729-0. charmander Scandal fortheloveofshizaya Corfu kitty FilllposV Kafkinos Angelikaaa iew Anna1974. ReginaPhalange Sokf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μήπως ξέρει κανείς αν μπορώ με κάποιον τρόπο να κάνω περισσότερες απουσίες από όσες ορίζει ο νόμος εκτός από τη μια βδομάδα του γιατρού;
fortheloveofshizaya Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 131 μηνύματα. Χθες στις 19:15 Η fortheloveofshizaya: #2 Χθες στις 19:15 Πρέπει να έχεις σοβαρό πρόβλημα υγείας για κάτι τέτοιο. Αυτο που μπορείς να κάνεις είναι να μιλήσεις με τον διευθυντή του σχολείου σου ή τον γιατρό σου για να πάρεις ένα ειδικό χαρτί που θα ορίζει οτι δεν θα προσμετρονται οι απουσίες. Λεπτομέρειες δεν ξέρω ακριβώς, αλλα το είχε κάνει μια φίλη μου. Τώρα αν δεν εχεις κάποιο ιατρικό θέμα δεν υπάρχει τρόπος. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. Χθες στις 21:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 Χθες στις 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Sokf: Μήπως ξέρει κανείς αν μπορώ με κάποιον τρόπο να κάνω περισσότερες απουσίες από όσες ορίζει ο νόμος εκτός από τη μια βδομάδα του γιατρού; Click για ανάπτυξη... Ναι γινεται Δεν θυμαμαι καλα τα νουμερα αλλα πρεπει να εχεις ενα καλο μεσο ορο πχ 15 και τοτε μπορεις να φτασεις καπου 160 απο τις 114 που ειναι οι κανονικες. Δεν ειναι και καμια τρομερη αυξηση αλλα βοηθα. Ο λυκειαρχης ειναι ο μονος τα ξερει καλα αλλα και η καθηγητρια υπεύθυνη της ταξης σου. fortheloveofshizaya Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 131 μηνύματα. Χθες στις 21:54 Η fortheloveofshizaya: #4 Χθες στις 21:54 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ναι γινεται Δεν θυμαμαι καλα τα νουμερα αλλα πρεπει να εχεις ενα καλο μεσο ορο πχ 15 και τοτε μπορεις να φτασεις καπου 160 απο τις 114 που ειναι οι κανονικες. Δεν ειναι και καμια τρομερη αυξηση αλλα βοηθα. Ο λυκειαρχης ειναι ο μονος τα ξερει καλα αλλα και η καθηγητρια υπεύθυνη της ταξης σου. Click για ανάπτυξη... Κατσε τωρα, όντως υπάρχει τέτοιος κανονισμός ας το πούμε? Δεν τον εχω ακούσει ποτέ. Μαθαίνεις κάτι καινούργιο κάθε μέρα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. Χθες στις 22:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 Χθες στις 22:07 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Κατσε τωρα, όντως υπάρχει τέτοιος κανονισμός ας το πούμε? Δεν τον εχω ακούσει ποτέ. Μαθαίνεις κάτι καινούργιο κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Ναι υπαρχει ... τον εκαναν παλια οταν ημουν λυκειο....τοτε που ορισαν ταβανι τις 114 απουσιες μιξ ,δικαιογημενες και αδικαιολογητες μαζι ...χωρις το χαρτι του γιατρου να δινει κατι παραπανω. Ευχομαι και μαλλον να ισχυει και τωρα.... καλα δεν ειναι και κανενα κατόρθωμα ...10 μερες απουσιας ειναι. Βεβαια για το 160 θα πρεπει να θελει και το λυκειο που συνηθως θελει και βοηθα. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 22:14 fortheloveofshizaya Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 131 μηνύματα. Χθες στις 22:13 Η fortheloveofshizaya: #6 Χθες στις 22:13 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ναι υπαρχει ... τον εκαναν παλια οταν ημουν λυκειο....τοτε που ορισαν ταβανι τις 114 απουσιες μιξ ,δικαιογημενες και αδικαιολογητες μαζι ...χωρις το χαρτι του γιατρου να δινει κατι παραπανω. Ευχομαι και μαλλον να ισχυει και τωρα. Βεβαια για το 160 θα πρεπει να θελει και το λυκειο που συνηθως θελει και βοηθα. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως πρώτη φορά το ακούω, κανένας δεν είχε αναφερθεί σε κάτι τέτοιο όσο ήμουν εγώ λύκειο. Είχα μέσο όρο 17κατι σε όλες τις χρονιές και δεν με ενημέρωσαν αλλα ουτε γνωστοί μου που είχαν και αυτοί υψηλό μέσο όρο δεν το εφάρμοσαν. Αναρωτιέμαι μήπως δεν ισχύει πλέον? Γιατί κάτι τέτοιο σίγουρα θα διατυμπανιζοταν, ειδικά στην 3η λυκείου Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.896 μηνύματα. Χθες στις 22:19 Ο Dias έγραψε: #7 Χθες στις 22:19 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Δεν θυμαμαι καλα τα νουμερα αλλα πρεπει να εχεις ενα καλο μεσο ορο πχ 15 και τοτε μπορεις να φτασεις καπου 160 απο τις 114 που ειναι οι κανονικες. Click για ανάπτυξη... Αυτό (ήταν 164) έχει καταργηθεί εδώ και λίγα χρόνια. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. Χθες στις 22:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 Χθες στις 22:20 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Η αλήθεια είναι πως πρώτη φορά το ακούω, κανένας δεν είχε αναφερθεί σε κάτι τέτοιο όσο ήμουν εγώ λύκειο. Είχα μέσο όρο 17κατι σε όλες τις χρονιές και δεν με ενημέρωσαν αλλα ουτε γνωστοί μου που είχαν και αυτοί υψηλό μέσο όρο δεν το εφάρμοσαν. Αναρωτιέμαι μήπως δεν ισχύει πλέον? Γιατί κάτι τέτοιο σίγουρα θα διατυμπανιζοταν, ειδικά στην 3η λυκείου Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι ισχυει. Ε καλα δεν το διαφημίζουν κιολας ,για λογους ''μαρκετινκ'' ...αυτο το κρατα ως τελευταιο οπλο η υπεύθυνη καθηγητρια της ταξης και το συζητα με παιδια-γονεις που ειναι στο οριο και κινδυνεύουν . Α ο Διας λεει οτι το κατηργησαν...οκ θελει ψαξιμο fortheloveofshizaya Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 131 μηνύματα. Χθες στις 22:24 Η fortheloveofshizaya: #9 Χθες στις 22:24 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Νομιζω οτι ισχυει. Ε καλα δεν το διαφημίζουν κιολας ,για λογους ''μαρκετινκ'' ...αυτο το κρατα ως τελευταιο οπλο η υπεύθυνη καθηγητρια της ταξης και το συζητα με παιδια-γονεις που ειναι στο οριο και κινδυνεύουν . Α ο διας λεει οτι το κατηργησαν...οκ θελει ψαξιμο Click για ανάπτυξη... Το έψαξα λιγο και η τελευταία φορά που βρήκα να αναφέρεται αυτό ήταν το 2013. Φαίνεται πως, όπως είπε και λίγο πιο πάνω ο @Dias, έχει καταργηθεί εδω και χρόνια. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. Χθες στις 22:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 Χθες στις 22:39 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Το έψαξα λιγο και η τελευταία φορά που βρήκα να αναφέρεται αυτό ήταν το 2013. Φαίνεται πως, όπως είπε και λίγο πιο πάνω ο @Dias, έχει καταργηθεί εδω και χρόνια. Click για ανάπτυξη... οχι το 2013 ..ισχυε και μετα απο μενα ( 2018)... ισως το καταργησαν το 2024 που εκαναν αλλο νομο...αλλα ειναι παλαβο να δινουν φρι απουσιες για αθλητικες δραστηριοτητες και οχι για υγεια. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: omitsop .7082729-0. Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GIANCHRIS omitsop .7082729-0. charmander Scandal fortheloveofshizaya Corfu kitty FilllposV Kafkinos Angelikaaa iew Anna1974. ReginaPhalange Sokf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πρέπει να έχεις σοβαρό πρόβλημα υγείας για κάτι τέτοιο. Αυτο που μπορείς να κάνεις είναι να μιλήσεις με τον διευθυντή του σχολείου σου ή τον γιατρό σου για να πάρεις ένα ειδικό χαρτί που θα ορίζει οτι δεν θα προσμετρονται οι απουσίες. Λεπτομέρειες δεν ξέρω ακριβώς, αλλα το είχε κάνει μια φίλη μου. Τώρα αν δεν εχεις κάποιο ιατρικό θέμα δεν υπάρχει τρόπος.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. Χθες στις 21:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 Χθες στις 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Sokf: Μήπως ξέρει κανείς αν μπορώ με κάποιον τρόπο να κάνω περισσότερες απουσίες από όσες ορίζει ο νόμος εκτός από τη μια βδομάδα του γιατρού; Click για ανάπτυξη... Ναι γινεται Δεν θυμαμαι καλα τα νουμερα αλλα πρεπει να εχεις ενα καλο μεσο ορο πχ 15 και τοτε μπορεις να φτασεις καπου 160 απο τις 114 που ειναι οι κανονικες. Δεν ειναι και καμια τρομερη αυξηση αλλα βοηθα. Ο λυκειαρχης ειναι ο μονος τα ξερει καλα αλλα και η καθηγητρια υπεύθυνη της ταξης σου. fortheloveofshizaya Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 131 μηνύματα. Χθες στις 21:54 Η fortheloveofshizaya: #4 Χθες στις 21:54 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ναι γινεται Δεν θυμαμαι καλα τα νουμερα αλλα πρεπει να εχεις ενα καλο μεσο ορο πχ 15 και τοτε μπορεις να φτασεις καπου 160 απο τις 114 που ειναι οι κανονικες. Δεν ειναι και καμια τρομερη αυξηση αλλα βοηθα. Ο λυκειαρχης ειναι ο μονος τα ξερει καλα αλλα και η καθηγητρια υπεύθυνη της ταξης σου. Click για ανάπτυξη... Κατσε τωρα, όντως υπάρχει τέτοιος κανονισμός ας το πούμε? Δεν τον εχω ακούσει ποτέ. Μαθαίνεις κάτι καινούργιο κάθε μέρα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. Χθες στις 22:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 Χθες στις 22:07 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Κατσε τωρα, όντως υπάρχει τέτοιος κανονισμός ας το πούμε? Δεν τον εχω ακούσει ποτέ. Μαθαίνεις κάτι καινούργιο κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Ναι υπαρχει ... τον εκαναν παλια οταν ημουν λυκειο....τοτε που ορισαν ταβανι τις 114 απουσιες μιξ ,δικαιογημενες και αδικαιολογητες μαζι ...χωρις το χαρτι του γιατρου να δινει κατι παραπανω. Ευχομαι και μαλλον να ισχυει και τωρα.... καλα δεν ειναι και κανενα κατόρθωμα ...10 μερες απουσιας ειναι. Βεβαια για το 160 θα πρεπει να θελει και το λυκειο που συνηθως θελει και βοηθα. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 22:14 fortheloveofshizaya Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 131 μηνύματα. Χθες στις 22:13 Η fortheloveofshizaya: #6 Χθες στις 22:13 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ναι υπαρχει ... τον εκαναν παλια οταν ημουν λυκειο....τοτε που ορισαν ταβανι τις 114 απουσιες μιξ ,δικαιογημενες και αδικαιολογητες μαζι ...χωρις το χαρτι του γιατρου να δινει κατι παραπανω. Ευχομαι και μαλλον να ισχυει και τωρα. Βεβαια για το 160 θα πρεπει να θελει και το λυκειο που συνηθως θελει και βοηθα. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως πρώτη φορά το ακούω, κανένας δεν είχε αναφερθεί σε κάτι τέτοιο όσο ήμουν εγώ λύκειο. Είχα μέσο όρο 17κατι σε όλες τις χρονιές και δεν με ενημέρωσαν αλλα ουτε γνωστοί μου που είχαν και αυτοί υψηλό μέσο όρο δεν το εφάρμοσαν. Αναρωτιέμαι μήπως δεν ισχύει πλέον? Γιατί κάτι τέτοιο σίγουρα θα διατυμπανιζοταν, ειδικά στην 3η λυκείου Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.896 μηνύματα. Χθες στις 22:19 Ο Dias έγραψε: #7 Χθες στις 22:19 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Δεν θυμαμαι καλα τα νουμερα αλλα πρεπει να εχεις ενα καλο μεσο ορο πχ 15 και τοτε μπορεις να φτασεις καπου 160 απο τις 114 που ειναι οι κανονικες. Click για ανάπτυξη... Αυτό (ήταν 164) έχει καταργηθεί εδώ και λίγα χρόνια. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. Χθες στις 22:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 Χθες στις 22:20 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Η αλήθεια είναι πως πρώτη φορά το ακούω, κανένας δεν είχε αναφερθεί σε κάτι τέτοιο όσο ήμουν εγώ λύκειο. Είχα μέσο όρο 17κατι σε όλες τις χρονιές και δεν με ενημέρωσαν αλλα ουτε γνωστοί μου που είχαν και αυτοί υψηλό μέσο όρο δεν το εφάρμοσαν. Αναρωτιέμαι μήπως δεν ισχύει πλέον? Γιατί κάτι τέτοιο σίγουρα θα διατυμπανιζοταν, ειδικά στην 3η λυκείου Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι ισχυει. Ε καλα δεν το διαφημίζουν κιολας ,για λογους ''μαρκετινκ'' ...αυτο το κρατα ως τελευταιο οπλο η υπεύθυνη καθηγητρια της ταξης και το συζητα με παιδια-γονεις που ειναι στο οριο και κινδυνεύουν . Α ο Διας λεει οτι το κατηργησαν...οκ θελει ψαξιμο fortheloveofshizaya Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 131 μηνύματα. Χθες στις 22:24 Η fortheloveofshizaya: #9 Χθες στις 22:24 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Νομιζω οτι ισχυει. Ε καλα δεν το διαφημίζουν κιολας ,για λογους ''μαρκετινκ'' ...αυτο το κρατα ως τελευταιο οπλο η υπεύθυνη καθηγητρια της ταξης και το συζητα με παιδια-γονεις που ειναι στο οριο και κινδυνεύουν . Α ο διας λεει οτι το κατηργησαν...οκ θελει ψαξιμο Click για ανάπτυξη... Το έψαξα λιγο και η τελευταία φορά που βρήκα να αναφέρεται αυτό ήταν το 2013. Φαίνεται πως, όπως είπε και λίγο πιο πάνω ο @Dias, έχει καταργηθεί εδω και χρόνια. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. Χθες στις 22:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 Χθες στις 22:39 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Το έψαξα λιγο και η τελευταία φορά που βρήκα να αναφέρεται αυτό ήταν το 2013. Φαίνεται πως, όπως είπε και λίγο πιο πάνω ο @Dias, έχει καταργηθεί εδω και χρόνια. Click για ανάπτυξη... οχι το 2013 ..ισχυε και μετα απο μενα ( 2018)... ισως το καταργησαν το 2024 που εκαναν αλλο νομο...αλλα ειναι παλαβο να δινουν φρι απουσιες για αθλητικες δραστηριοτητες και οχι για υγεια. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: omitsop .7082729-0. Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GIANCHRIS omitsop .7082729-0. charmander Scandal fortheloveofshizaya Corfu kitty FilllposV Kafkinos Angelikaaa iew Anna1974. ReginaPhalange Sokf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sokf: Μήπως ξέρει κανείς αν μπορώ με κάποιον τρόπο να κάνω περισσότερες απουσίες από όσες ορίζει ο νόμος εκτός από τη μια βδομάδα του γιατρού; Click για ανάπτυξη... Ναι γινεται Δεν θυμαμαι καλα τα νουμερα αλλα πρεπει να εχεις ενα καλο μεσο ορο πχ 15 και τοτε μπορεις να φτασεις καπου 160 απο τις 114 που ειναι οι κανονικες. Δεν ειναι και καμια τρομερη αυξηση αλλα βοηθα. Ο λυκειαρχης ειναι ο μονος τα ξερει καλα αλλα και η καθηγητρια υπεύθυνη της ταξης σου.
fortheloveofshizaya Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 131 μηνύματα. Χθες στις 21:54 Η fortheloveofshizaya: #4 Χθες στις 21:54 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ναι γινεται Δεν θυμαμαι καλα τα νουμερα αλλα πρεπει να εχεις ενα καλο μεσο ορο πχ 15 και τοτε μπορεις να φτασεις καπου 160 απο τις 114 που ειναι οι κανονικες. Δεν ειναι και καμια τρομερη αυξηση αλλα βοηθα. Ο λυκειαρχης ειναι ο μονος τα ξερει καλα αλλα και η καθηγητρια υπεύθυνη της ταξης σου. Click για ανάπτυξη... Κατσε τωρα, όντως υπάρχει τέτοιος κανονισμός ας το πούμε? Δεν τον εχω ακούσει ποτέ. Μαθαίνεις κάτι καινούργιο κάθε μέρα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. Χθες στις 22:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 Χθες στις 22:07 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Κατσε τωρα, όντως υπάρχει τέτοιος κανονισμός ας το πούμε? Δεν τον εχω ακούσει ποτέ. Μαθαίνεις κάτι καινούργιο κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Ναι υπαρχει ... τον εκαναν παλια οταν ημουν λυκειο....τοτε που ορισαν ταβανι τις 114 απουσιες μιξ ,δικαιογημενες και αδικαιολογητες μαζι ...χωρις το χαρτι του γιατρου να δινει κατι παραπανω. Ευχομαι και μαλλον να ισχυει και τωρα.... καλα δεν ειναι και κανενα κατόρθωμα ...10 μερες απουσιας ειναι. Βεβαια για το 160 θα πρεπει να θελει και το λυκειο που συνηθως θελει και βοηθα. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 22:14 fortheloveofshizaya Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 131 μηνύματα. Χθες στις 22:13 Η fortheloveofshizaya: #6 Χθες στις 22:13 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ναι υπαρχει ... τον εκαναν παλια οταν ημουν λυκειο....τοτε που ορισαν ταβανι τις 114 απουσιες μιξ ,δικαιογημενες και αδικαιολογητες μαζι ...χωρις το χαρτι του γιατρου να δινει κατι παραπανω. Ευχομαι και μαλλον να ισχυει και τωρα. Βεβαια για το 160 θα πρεπει να θελει και το λυκειο που συνηθως θελει και βοηθα. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως πρώτη φορά το ακούω, κανένας δεν είχε αναφερθεί σε κάτι τέτοιο όσο ήμουν εγώ λύκειο. Είχα μέσο όρο 17κατι σε όλες τις χρονιές και δεν με ενημέρωσαν αλλα ουτε γνωστοί μου που είχαν και αυτοί υψηλό μέσο όρο δεν το εφάρμοσαν. Αναρωτιέμαι μήπως δεν ισχύει πλέον? Γιατί κάτι τέτοιο σίγουρα θα διατυμπανιζοταν, ειδικά στην 3η λυκείου Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.896 μηνύματα. Χθες στις 22:19 Ο Dias έγραψε: #7 Χθες στις 22:19 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Δεν θυμαμαι καλα τα νουμερα αλλα πρεπει να εχεις ενα καλο μεσο ορο πχ 15 και τοτε μπορεις να φτασεις καπου 160 απο τις 114 που ειναι οι κανονικες. Click για ανάπτυξη... Αυτό (ήταν 164) έχει καταργηθεί εδώ και λίγα χρόνια. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. Χθες στις 22:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 Χθες στις 22:20 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Η αλήθεια είναι πως πρώτη φορά το ακούω, κανένας δεν είχε αναφερθεί σε κάτι τέτοιο όσο ήμουν εγώ λύκειο. Είχα μέσο όρο 17κατι σε όλες τις χρονιές και δεν με ενημέρωσαν αλλα ουτε γνωστοί μου που είχαν και αυτοί υψηλό μέσο όρο δεν το εφάρμοσαν. Αναρωτιέμαι μήπως δεν ισχύει πλέον? Γιατί κάτι τέτοιο σίγουρα θα διατυμπανιζοταν, ειδικά στην 3η λυκείου Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι ισχυει. Ε καλα δεν το διαφημίζουν κιολας ,για λογους ''μαρκετινκ'' ...αυτο το κρατα ως τελευταιο οπλο η υπεύθυνη καθηγητρια της ταξης και το συζητα με παιδια-γονεις που ειναι στο οριο και κινδυνεύουν . Α ο Διας λεει οτι το κατηργησαν...οκ θελει ψαξιμο fortheloveofshizaya Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 131 μηνύματα. Χθες στις 22:24 Η fortheloveofshizaya: #9 Χθες στις 22:24 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Νομιζω οτι ισχυει. Ε καλα δεν το διαφημίζουν κιολας ,για λογους ''μαρκετινκ'' ...αυτο το κρατα ως τελευταιο οπλο η υπεύθυνη καθηγητρια της ταξης και το συζητα με παιδια-γονεις που ειναι στο οριο και κινδυνεύουν . Α ο διας λεει οτι το κατηργησαν...οκ θελει ψαξιμο Click για ανάπτυξη... Το έψαξα λιγο και η τελευταία φορά που βρήκα να αναφέρεται αυτό ήταν το 2013. Φαίνεται πως, όπως είπε και λίγο πιο πάνω ο @Dias, έχει καταργηθεί εδω και χρόνια. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. Χθες στις 22:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 Χθες στις 22:39 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Το έψαξα λιγο και η τελευταία φορά που βρήκα να αναφέρεται αυτό ήταν το 2013. Φαίνεται πως, όπως είπε και λίγο πιο πάνω ο @Dias, έχει καταργηθεί εδω και χρόνια. Click για ανάπτυξη... οχι το 2013 ..ισχυε και μετα απο μενα ( 2018)... ισως το καταργησαν το 2024 που εκαναν αλλο νομο...αλλα ειναι παλαβο να δινουν φρι απουσιες για αθλητικες δραστηριοτητες και οχι για υγεια. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: omitsop .7082729-0. Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GIANCHRIS omitsop .7082729-0. charmander Scandal fortheloveofshizaya Corfu kitty FilllposV Kafkinos Angelikaaa iew Anna1974. ReginaPhalange Sokf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ναι γινεται Δεν θυμαμαι καλα τα νουμερα αλλα πρεπει να εχεις ενα καλο μεσο ορο πχ 15 και τοτε μπορεις να φτασεις καπου 160 απο τις 114 που ειναι οι κανονικες. Δεν ειναι και καμια τρομερη αυξηση αλλα βοηθα. Ο λυκειαρχης ειναι ο μονος τα ξερει καλα αλλα και η καθηγητρια υπεύθυνη της ταξης σου. Click για ανάπτυξη... Κατσε τωρα, όντως υπάρχει τέτοιος κανονισμός ας το πούμε? Δεν τον εχω ακούσει ποτέ. Μαθαίνεις κάτι καινούργιο κάθε μέρα
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. Χθες στις 22:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 Χθες στις 22:07 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Κατσε τωρα, όντως υπάρχει τέτοιος κανονισμός ας το πούμε? Δεν τον εχω ακούσει ποτέ. Μαθαίνεις κάτι καινούργιο κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Ναι υπαρχει ... τον εκαναν παλια οταν ημουν λυκειο....τοτε που ορισαν ταβανι τις 114 απουσιες μιξ ,δικαιογημενες και αδικαιολογητες μαζι ...χωρις το χαρτι του γιατρου να δινει κατι παραπανω. Ευχομαι και μαλλον να ισχυει και τωρα.... καλα δεν ειναι και κανενα κατόρθωμα ...10 μερες απουσιας ειναι. Βεβαια για το 160 θα πρεπει να θελει και το λυκειο που συνηθως θελει και βοηθα. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 22:14 fortheloveofshizaya Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 131 μηνύματα. Χθες στις 22:13 Η fortheloveofshizaya: #6 Χθες στις 22:13 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ναι υπαρχει ... τον εκαναν παλια οταν ημουν λυκειο....τοτε που ορισαν ταβανι τις 114 απουσιες μιξ ,δικαιογημενες και αδικαιολογητες μαζι ...χωρις το χαρτι του γιατρου να δινει κατι παραπανω. Ευχομαι και μαλλον να ισχυει και τωρα. Βεβαια για το 160 θα πρεπει να θελει και το λυκειο που συνηθως θελει και βοηθα. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως πρώτη φορά το ακούω, κανένας δεν είχε αναφερθεί σε κάτι τέτοιο όσο ήμουν εγώ λύκειο. Είχα μέσο όρο 17κατι σε όλες τις χρονιές και δεν με ενημέρωσαν αλλα ουτε γνωστοί μου που είχαν και αυτοί υψηλό μέσο όρο δεν το εφάρμοσαν. Αναρωτιέμαι μήπως δεν ισχύει πλέον? Γιατί κάτι τέτοιο σίγουρα θα διατυμπανιζοταν, ειδικά στην 3η λυκείου Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.896 μηνύματα. Χθες στις 22:19 Ο Dias έγραψε: #7 Χθες στις 22:19 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Δεν θυμαμαι καλα τα νουμερα αλλα πρεπει να εχεις ενα καλο μεσο ορο πχ 15 και τοτε μπορεις να φτασεις καπου 160 απο τις 114 που ειναι οι κανονικες. Click για ανάπτυξη... Αυτό (ήταν 164) έχει καταργηθεί εδώ και λίγα χρόνια. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. Χθες στις 22:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 Χθες στις 22:20 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Η αλήθεια είναι πως πρώτη φορά το ακούω, κανένας δεν είχε αναφερθεί σε κάτι τέτοιο όσο ήμουν εγώ λύκειο. Είχα μέσο όρο 17κατι σε όλες τις χρονιές και δεν με ενημέρωσαν αλλα ουτε γνωστοί μου που είχαν και αυτοί υψηλό μέσο όρο δεν το εφάρμοσαν. Αναρωτιέμαι μήπως δεν ισχύει πλέον? Γιατί κάτι τέτοιο σίγουρα θα διατυμπανιζοταν, ειδικά στην 3η λυκείου Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι ισχυει. Ε καλα δεν το διαφημίζουν κιολας ,για λογους ''μαρκετινκ'' ...αυτο το κρατα ως τελευταιο οπλο η υπεύθυνη καθηγητρια της ταξης και το συζητα με παιδια-γονεις που ειναι στο οριο και κινδυνεύουν . Α ο Διας λεει οτι το κατηργησαν...οκ θελει ψαξιμο fortheloveofshizaya Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 131 μηνύματα. Χθες στις 22:24 Η fortheloveofshizaya: #9 Χθες στις 22:24 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Νομιζω οτι ισχυει. Ε καλα δεν το διαφημίζουν κιολας ,για λογους ''μαρκετινκ'' ...αυτο το κρατα ως τελευταιο οπλο η υπεύθυνη καθηγητρια της ταξης και το συζητα με παιδια-γονεις που ειναι στο οριο και κινδυνεύουν . Α ο διας λεει οτι το κατηργησαν...οκ θελει ψαξιμο Click για ανάπτυξη... Το έψαξα λιγο και η τελευταία φορά που βρήκα να αναφέρεται αυτό ήταν το 2013. Φαίνεται πως, όπως είπε και λίγο πιο πάνω ο @Dias, έχει καταργηθεί εδω και χρόνια. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. Χθες στις 22:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 Χθες στις 22:39 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Το έψαξα λιγο και η τελευταία φορά που βρήκα να αναφέρεται αυτό ήταν το 2013. Φαίνεται πως, όπως είπε και λίγο πιο πάνω ο @Dias, έχει καταργηθεί εδω και χρόνια. Click για ανάπτυξη... οχι το 2013 ..ισχυε και μετα απο μενα ( 2018)... ισως το καταργησαν το 2024 που εκαναν αλλο νομο...αλλα ειναι παλαβο να δινουν φρι απουσιες για αθλητικες δραστηριοτητες και οχι για υγεια. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: omitsop .7082729-0. Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GIANCHRIS omitsop .7082729-0. charmander Scandal fortheloveofshizaya Corfu kitty FilllposV Kafkinos Angelikaaa iew Anna1974. ReginaPhalange Sokf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Κατσε τωρα, όντως υπάρχει τέτοιος κανονισμός ας το πούμε? Δεν τον εχω ακούσει ποτέ. Μαθαίνεις κάτι καινούργιο κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Ναι υπαρχει ... τον εκαναν παλια οταν ημουν λυκειο....τοτε που ορισαν ταβανι τις 114 απουσιες μιξ ,δικαιογημενες και αδικαιολογητες μαζι ...χωρις το χαρτι του γιατρου να δινει κατι παραπανω. Ευχομαι και μαλλον να ισχυει και τωρα.... καλα δεν ειναι και κανενα κατόρθωμα ...10 μερες απουσιας ειναι. Βεβαια για το 160 θα πρεπει να θελει και το λυκειο που συνηθως θελει και βοηθα.
fortheloveofshizaya Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 131 μηνύματα. Χθες στις 22:13 Η fortheloveofshizaya: #6 Χθες στις 22:13 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ναι υπαρχει ... τον εκαναν παλια οταν ημουν λυκειο....τοτε που ορισαν ταβανι τις 114 απουσιες μιξ ,δικαιογημενες και αδικαιολογητες μαζι ...χωρις το χαρτι του γιατρου να δινει κατι παραπανω. Ευχομαι και μαλλον να ισχυει και τωρα. Βεβαια για το 160 θα πρεπει να θελει και το λυκειο που συνηθως θελει και βοηθα. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως πρώτη φορά το ακούω, κανένας δεν είχε αναφερθεί σε κάτι τέτοιο όσο ήμουν εγώ λύκειο. Είχα μέσο όρο 17κατι σε όλες τις χρονιές και δεν με ενημέρωσαν αλλα ουτε γνωστοί μου που είχαν και αυτοί υψηλό μέσο όρο δεν το εφάρμοσαν. Αναρωτιέμαι μήπως δεν ισχύει πλέον? Γιατί κάτι τέτοιο σίγουρα θα διατυμπανιζοταν, ειδικά στην 3η λυκείου Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.896 μηνύματα. Χθες στις 22:19 Ο Dias έγραψε: #7 Χθες στις 22:19 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Δεν θυμαμαι καλα τα νουμερα αλλα πρεπει να εχεις ενα καλο μεσο ορο πχ 15 και τοτε μπορεις να φτασεις καπου 160 απο τις 114 που ειναι οι κανονικες. Click για ανάπτυξη... Αυτό (ήταν 164) έχει καταργηθεί εδώ και λίγα χρόνια. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. Χθες στις 22:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 Χθες στις 22:20 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Η αλήθεια είναι πως πρώτη φορά το ακούω, κανένας δεν είχε αναφερθεί σε κάτι τέτοιο όσο ήμουν εγώ λύκειο. Είχα μέσο όρο 17κατι σε όλες τις χρονιές και δεν με ενημέρωσαν αλλα ουτε γνωστοί μου που είχαν και αυτοί υψηλό μέσο όρο δεν το εφάρμοσαν. Αναρωτιέμαι μήπως δεν ισχύει πλέον? Γιατί κάτι τέτοιο σίγουρα θα διατυμπανιζοταν, ειδικά στην 3η λυκείου Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι ισχυει. Ε καλα δεν το διαφημίζουν κιολας ,για λογους ''μαρκετινκ'' ...αυτο το κρατα ως τελευταιο οπλο η υπεύθυνη καθηγητρια της ταξης και το συζητα με παιδια-γονεις που ειναι στο οριο και κινδυνεύουν . Α ο Διας λεει οτι το κατηργησαν...οκ θελει ψαξιμο fortheloveofshizaya Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 131 μηνύματα. Χθες στις 22:24 Η fortheloveofshizaya: #9 Χθες στις 22:24 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Νομιζω οτι ισχυει. Ε καλα δεν το διαφημίζουν κιολας ,για λογους ''μαρκετινκ'' ...αυτο το κρατα ως τελευταιο οπλο η υπεύθυνη καθηγητρια της ταξης και το συζητα με παιδια-γονεις που ειναι στο οριο και κινδυνεύουν . Α ο διας λεει οτι το κατηργησαν...οκ θελει ψαξιμο Click για ανάπτυξη... Το έψαξα λιγο και η τελευταία φορά που βρήκα να αναφέρεται αυτό ήταν το 2013. Φαίνεται πως, όπως είπε και λίγο πιο πάνω ο @Dias, έχει καταργηθεί εδω και χρόνια. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. Χθες στις 22:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 Χθες στις 22:39 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Το έψαξα λιγο και η τελευταία φορά που βρήκα να αναφέρεται αυτό ήταν το 2013. Φαίνεται πως, όπως είπε και λίγο πιο πάνω ο @Dias, έχει καταργηθεί εδω και χρόνια. Click για ανάπτυξη... οχι το 2013 ..ισχυε και μετα απο μενα ( 2018)... ισως το καταργησαν το 2024 που εκαναν αλλο νομο...αλλα ειναι παλαβο να δινουν φρι απουσιες για αθλητικες δραστηριοτητες και οχι για υγεια. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: omitsop .7082729-0. Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GIANCHRIS omitsop .7082729-0. charmander Scandal fortheloveofshizaya Corfu kitty FilllposV Kafkinos Angelikaaa iew Anna1974. ReginaPhalange Sokf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ναι υπαρχει ... τον εκαναν παλια οταν ημουν λυκειο....τοτε που ορισαν ταβανι τις 114 απουσιες μιξ ,δικαιογημενες και αδικαιολογητες μαζι ...χωρις το χαρτι του γιατρου να δινει κατι παραπανω. Ευχομαι και μαλλον να ισχυει και τωρα. Βεβαια για το 160 θα πρεπει να θελει και το λυκειο που συνηθως θελει και βοηθα. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως πρώτη φορά το ακούω, κανένας δεν είχε αναφερθεί σε κάτι τέτοιο όσο ήμουν εγώ λύκειο. Είχα μέσο όρο 17κατι σε όλες τις χρονιές και δεν με ενημέρωσαν αλλα ουτε γνωστοί μου που είχαν και αυτοί υψηλό μέσο όρο δεν το εφάρμοσαν. Αναρωτιέμαι μήπως δεν ισχύει πλέον? Γιατί κάτι τέτοιο σίγουρα θα διατυμπανιζοταν, ειδικά στην 3η λυκείου
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.896 μηνύματα. Χθες στις 22:19 Ο Dias έγραψε: #7 Χθες στις 22:19 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Δεν θυμαμαι καλα τα νουμερα αλλα πρεπει να εχεις ενα καλο μεσο ορο πχ 15 και τοτε μπορεις να φτασεις καπου 160 απο τις 114 που ειναι οι κανονικες. Click για ανάπτυξη... Αυτό (ήταν 164) έχει καταργηθεί εδώ και λίγα χρόνια. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. Χθες στις 22:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 Χθες στις 22:20 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Η αλήθεια είναι πως πρώτη φορά το ακούω, κανένας δεν είχε αναφερθεί σε κάτι τέτοιο όσο ήμουν εγώ λύκειο. Είχα μέσο όρο 17κατι σε όλες τις χρονιές και δεν με ενημέρωσαν αλλα ουτε γνωστοί μου που είχαν και αυτοί υψηλό μέσο όρο δεν το εφάρμοσαν. Αναρωτιέμαι μήπως δεν ισχύει πλέον? Γιατί κάτι τέτοιο σίγουρα θα διατυμπανιζοταν, ειδικά στην 3η λυκείου Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι ισχυει. Ε καλα δεν το διαφημίζουν κιολας ,για λογους ''μαρκετινκ'' ...αυτο το κρατα ως τελευταιο οπλο η υπεύθυνη καθηγητρια της ταξης και το συζητα με παιδια-γονεις που ειναι στο οριο και κινδυνεύουν . Α ο Διας λεει οτι το κατηργησαν...οκ θελει ψαξιμο fortheloveofshizaya Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 131 μηνύματα. Χθες στις 22:24 Η fortheloveofshizaya: #9 Χθες στις 22:24 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Νομιζω οτι ισχυει. Ε καλα δεν το διαφημίζουν κιολας ,για λογους ''μαρκετινκ'' ...αυτο το κρατα ως τελευταιο οπλο η υπεύθυνη καθηγητρια της ταξης και το συζητα με παιδια-γονεις που ειναι στο οριο και κινδυνεύουν . Α ο διας λεει οτι το κατηργησαν...οκ θελει ψαξιμο Click για ανάπτυξη... Το έψαξα λιγο και η τελευταία φορά που βρήκα να αναφέρεται αυτό ήταν το 2013. Φαίνεται πως, όπως είπε και λίγο πιο πάνω ο @Dias, έχει καταργηθεί εδω και χρόνια. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. Χθες στις 22:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 Χθες στις 22:39 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Το έψαξα λιγο και η τελευταία φορά που βρήκα να αναφέρεται αυτό ήταν το 2013. Φαίνεται πως, όπως είπε και λίγο πιο πάνω ο @Dias, έχει καταργηθεί εδω και χρόνια. Click για ανάπτυξη... οχι το 2013 ..ισχυε και μετα απο μενα ( 2018)... ισως το καταργησαν το 2024 που εκαναν αλλο νομο...αλλα ειναι παλαβο να δινουν φρι απουσιες για αθλητικες δραστηριοτητες και οχι για υγεια. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: omitsop .7082729-0. Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GIANCHRIS omitsop .7082729-0. charmander Scandal fortheloveofshizaya Corfu kitty FilllposV Kafkinos Angelikaaa iew Anna1974. ReginaPhalange Sokf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Δεν θυμαμαι καλα τα νουμερα αλλα πρεπει να εχεις ενα καλο μεσο ορο πχ 15 και τοτε μπορεις να φτασεις καπου 160 απο τις 114 που ειναι οι κανονικες. Click για ανάπτυξη... Αυτό (ήταν 164) έχει καταργηθεί εδώ και λίγα χρόνια.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. Χθες στις 22:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 Χθες στις 22:20 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Η αλήθεια είναι πως πρώτη φορά το ακούω, κανένας δεν είχε αναφερθεί σε κάτι τέτοιο όσο ήμουν εγώ λύκειο. Είχα μέσο όρο 17κατι σε όλες τις χρονιές και δεν με ενημέρωσαν αλλα ουτε γνωστοί μου που είχαν και αυτοί υψηλό μέσο όρο δεν το εφάρμοσαν. Αναρωτιέμαι μήπως δεν ισχύει πλέον? Γιατί κάτι τέτοιο σίγουρα θα διατυμπανιζοταν, ειδικά στην 3η λυκείου Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι ισχυει. Ε καλα δεν το διαφημίζουν κιολας ,για λογους ''μαρκετινκ'' ...αυτο το κρατα ως τελευταιο οπλο η υπεύθυνη καθηγητρια της ταξης και το συζητα με παιδια-γονεις που ειναι στο οριο και κινδυνεύουν . Α ο Διας λεει οτι το κατηργησαν...οκ θελει ψαξιμο fortheloveofshizaya Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 131 μηνύματα. Χθες στις 22:24 Η fortheloveofshizaya: #9 Χθες στις 22:24 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Νομιζω οτι ισχυει. Ε καλα δεν το διαφημίζουν κιολας ,για λογους ''μαρκετινκ'' ...αυτο το κρατα ως τελευταιο οπλο η υπεύθυνη καθηγητρια της ταξης και το συζητα με παιδια-γονεις που ειναι στο οριο και κινδυνεύουν . Α ο διας λεει οτι το κατηργησαν...οκ θελει ψαξιμο Click για ανάπτυξη... Το έψαξα λιγο και η τελευταία φορά που βρήκα να αναφέρεται αυτό ήταν το 2013. Φαίνεται πως, όπως είπε και λίγο πιο πάνω ο @Dias, έχει καταργηθεί εδω και χρόνια. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. Χθες στις 22:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 Χθες στις 22:39 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Το έψαξα λιγο και η τελευταία φορά που βρήκα να αναφέρεται αυτό ήταν το 2013. Φαίνεται πως, όπως είπε και λίγο πιο πάνω ο @Dias, έχει καταργηθεί εδω και χρόνια. Click για ανάπτυξη... οχι το 2013 ..ισχυε και μετα απο μενα ( 2018)... ισως το καταργησαν το 2024 που εκαναν αλλο νομο...αλλα ειναι παλαβο να δινουν φρι απουσιες για αθλητικες δραστηριοτητες και οχι για υγεια. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: omitsop .7082729-0. Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GIANCHRIS omitsop .7082729-0. charmander Scandal fortheloveofshizaya Corfu kitty FilllposV Kafkinos Angelikaaa iew Anna1974. ReginaPhalange Sokf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Η αλήθεια είναι πως πρώτη φορά το ακούω, κανένας δεν είχε αναφερθεί σε κάτι τέτοιο όσο ήμουν εγώ λύκειο. Είχα μέσο όρο 17κατι σε όλες τις χρονιές και δεν με ενημέρωσαν αλλα ουτε γνωστοί μου που είχαν και αυτοί υψηλό μέσο όρο δεν το εφάρμοσαν. Αναρωτιέμαι μήπως δεν ισχύει πλέον? Γιατί κάτι τέτοιο σίγουρα θα διατυμπανιζοταν, ειδικά στην 3η λυκείου Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι ισχυει. Ε καλα δεν το διαφημίζουν κιολας ,για λογους ''μαρκετινκ'' ...αυτο το κρατα ως τελευταιο οπλο η υπεύθυνη καθηγητρια της ταξης και το συζητα με παιδια-γονεις που ειναι στο οριο και κινδυνεύουν . Α ο Διας λεει οτι το κατηργησαν...οκ θελει ψαξιμο
fortheloveofshizaya Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 131 μηνύματα. Χθες στις 22:24 Η fortheloveofshizaya: #9 Χθες στις 22:24 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Νομιζω οτι ισχυει. Ε καλα δεν το διαφημίζουν κιολας ,για λογους ''μαρκετινκ'' ...αυτο το κρατα ως τελευταιο οπλο η υπεύθυνη καθηγητρια της ταξης και το συζητα με παιδια-γονεις που ειναι στο οριο και κινδυνεύουν . Α ο διας λεει οτι το κατηργησαν...οκ θελει ψαξιμο Click για ανάπτυξη... Το έψαξα λιγο και η τελευταία φορά που βρήκα να αναφέρεται αυτό ήταν το 2013. Φαίνεται πως, όπως είπε και λίγο πιο πάνω ο @Dias, έχει καταργηθεί εδω και χρόνια. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. Χθες στις 22:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 Χθες στις 22:39 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Το έψαξα λιγο και η τελευταία φορά που βρήκα να αναφέρεται αυτό ήταν το 2013. Φαίνεται πως, όπως είπε και λίγο πιο πάνω ο @Dias, έχει καταργηθεί εδω και χρόνια. Click για ανάπτυξη... οχι το 2013 ..ισχυε και μετα απο μενα ( 2018)... ισως το καταργησαν το 2024 που εκαναν αλλο νομο...αλλα ειναι παλαβο να δινουν φρι απουσιες για αθλητικες δραστηριοτητες και οχι για υγεια. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Νομιζω οτι ισχυει. Ε καλα δεν το διαφημίζουν κιολας ,για λογους ''μαρκετινκ'' ...αυτο το κρατα ως τελευταιο οπλο η υπεύθυνη καθηγητρια της ταξης και το συζητα με παιδια-γονεις που ειναι στο οριο και κινδυνεύουν . Α ο διας λεει οτι το κατηργησαν...οκ θελει ψαξιμο Click για ανάπτυξη... Το έψαξα λιγο και η τελευταία φορά που βρήκα να αναφέρεται αυτό ήταν το 2013. Φαίνεται πως, όπως είπε και λίγο πιο πάνω ο @Dias, έχει καταργηθεί εδω και χρόνια.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. Χθες στις 22:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 Χθες στις 22:39 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Το έψαξα λιγο και η τελευταία φορά που βρήκα να αναφέρεται αυτό ήταν το 2013. Φαίνεται πως, όπως είπε και λίγο πιο πάνω ο @Dias, έχει καταργηθεί εδω και χρόνια. Click για ανάπτυξη... οχι το 2013 ..ισχυε και μετα απο μενα ( 2018)... ισως το καταργησαν το 2024 που εκαναν αλλο νομο...αλλα ειναι παλαβο να δινουν φρι απουσιες για αθλητικες δραστηριοτητες και οχι για υγεια.
Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Το έψαξα λιγο και η τελευταία φορά που βρήκα να αναφέρεται αυτό ήταν το 2013. Φαίνεται πως, όπως είπε και λίγο πιο πάνω ο @Dias, έχει καταργηθεί εδω και χρόνια. Click για ανάπτυξη... οχι το 2013 ..ισχυε και μετα απο μενα ( 2018)... ισως το καταργησαν το 2024 που εκαναν αλλο νομο...αλλα ειναι παλαβο να δινουν φρι απουσιες για αθλητικες δραστηριοτητες και οχι για υγεια.