DimitraChan
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Στα εργαστήρια υπάρχουν απουσίες.
Αν μιλάς για εργαστήρια στείλε e mail ή πήγαινε από το γραφείο του διδάσκοντα που έχει το εργαστήριο για να του εξηγήσεις γιατί θα λείπεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Ερώτηση ...αν σε ένα εξαμηνο έχω 6 ώρες εργαστήριο τη βδομάδα ποσες ώρες πρεπει να δηλώσω παρουσια για να μη μείνω
Δεν πάει έτσι. Απ'όσο ξέρω, δικαιούσαι 1 ή 2 απουσίες σ'όλο το εξάμηνο.
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος

Kozi
Νεοφερμένο μέλος

Απουσία κάθε μέρα..

DimitraChan
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ έκανα 5 μήνες να βρω που είναι η γραμματεία,το εργαστήριο θα βρω?
Απουσία κάθε μέρα..![]()
Kαι αν υπερβείς το όριο των απουσιών, τι γίνεται; Υπάρχει κάποιος τρόπος να τις δικαιολογήσεις;
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

δε λεγανε οτι πρεπει να παρουσιαστεις στο 70% των εργαστηριακων?
What? Αυτό δεν βγάζει νόημα. Πως θα περάσεις το μάθημα, βασικά ποιος σοβαρός καθηγητής θα σε περάσει αν δεν έχεις παρακολουθήσει το 30% των εργαστηρίων;
Σ'ένα εργαστηριακό μάθημα που είχα, μπορούσαμε να κάνουμε μόνο 2 απουσίες. Στην τρίτη αυτομάτως κόβεσαι στο μάθημα.
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

σε ευχαριστώ πολυ για τη ενημέρωση! απλα παιζει να λειψω 3-4 μερες τον οκτωβρη και αν ειναι καθημερινες ηθελα να ξερω 1 απουσια αναφερεσαι στο 2ωρο?
Ας πούμε ότι αύριο έχεις εργαστήριο (όσες ώρες κι αν είναι), αν απουσιάσεις απ'αυτό θα πάρεις μία απουσία. Δεν ξέρω αν παίζουν αναπληρώσεις με κατάλληλα δικαιολογητικά, αυτό θα το συζητήσεις με τους καθηγητές της σχολής που θα μπεις.
Anonyme
Δραστήριο μέλος

Παιδιά γεια σας, φέτος είμαι πρωτοετής φοιτήτρια του ΤΞΓΜΔ και δεν ξέρω πως λειτουργεί το σύστημα απουσιών στο πανεπιστήμιο. Το Νοέμβρη θα λείπω για μια βδομάδα ταξίδι στο εξωτερικό αλλά φοβάμαι ότι θα έχω πρόβλημα με τις απουσίες μου και ότι θα κοπώ σε όλα τα μαθήματα και τέτοια επειδή θα χάσω 5 καθημερινές. Ας με κατατοπίσει κάποιος, ειδικά κάποιος της εν λόγου σχολής. Είναι επείγον, ευχαριστώ!
Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι από τότε που αποφοίτησα, πάντως οι καθηγητές τότε δεν έπαιρναν απουσίες στα εργαστηριακά μαθήματα, τουλάχιστον όχι πρακτικά, δεν υπογράφαμε, δηλαδή, κάπου. Αυτό που γινόταν είναι να θυμούνται από ένα σημείο και μετά πάνω-κάτω ποιοι παρακολουθούν συστηματικά.

Πύρος
Τιμώμενο Μέλος

Μετά ρώτησα για τα εργαστηρια επειδη η σχολη μου εχει π ο λ λ α εργαστηρια απο το 1ο εξαμηνο και μια στην Πρυτανεία μου ειχε πει οτι ολα τα εργαστηρια στο βολο ειναι 3 απουσιες τον χρόνο και οτι μπορει στο τμημα μου να ξεκινησουν αμεσα. Η κοπελα στη γραμματεια μου ειπε οτι τα εργαστηρια δεν εχουν απουσιες και στο τηλ γελαγε σχεδον υστερικα οταν ανεφερα οτι τα εργαστηρια εχουν απουσιες. Γενικα κατεληξε στο οτι δεν θα χασω τιποτα σπουδαιο και οτι δεν θα εχω κανενα προβλημα. Αλλα το κομματι των εργαστηριων με μπερδεψε και εχω μεινει χαζος
Τι πιστεύετε οτι εννοούσε; Υπάρχει ποτέ περίπτωση εργαστηρια να μην εχουν απουσιες; i mean.... βεβαια θα ξαναπάρω τηλεφωνο την δευτέρα αλλα μου έκανε πολυ εντυπωση αυτό που μου είπε..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jim2015
Εκκολαπτόμενο μέλος

Kαι αν υπερβείς το όριο των απουσιών, τι γίνεται; Υπάρχει κάποιος τρόπος να τις δικαιολογήσεις;
και βεβαια.Πας με τον κηδεμονα σου και τις δικαιολογειτε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μάρκος Βασίλης
Πολύ δραστήριο μέλος

Πήρα τηλ στο τμημα μου Πολιτισμου και δημιουργικων βιομηχανιων στον βολο (καινουργιο) γιατί τέλος πάντων τα αποτελέσματα της εστίας βγαίνουν πέμπτη-παρασκευή και τα μαθήματα ξεκινούν τριτη. Επειδή μένω αρκετά μακριά και δεν μπορώ να πηγαινω οποτε θελω, ουτε και να μεινω σε ξενοδοχειο με τετοιες τιμες, ρώτησα την γραμματεια αν πειράζει να χάσω τα πρώτα μαθηματα δηλαδη τις πρωτες 3 μερες πανω-κατω και μου ειπαν οτι θα ειναι μαθηματα γνωριμιας και οτι δεν θα υπαρχει προβλημα.
Μετά ρώτησα για τα εργαστηρια επειδη η σχολη μου εχει π ο λ λ α εργαστηρια απο το 1ο εξαμηνο και μια στην Πρυτανεία μου ειχε πει οτι ολα τα εργαστηρια στο βολο ειναι 3 απουσιες τον χρόνο και οτι μπορει στο τμημα μου να ξεκινησουν αμεσα. Η κοπελα στη γραμματεια μου ειπε οτι τα εργαστηρια δεν εχουν απουσιες και στο τηλ γελαγε σχεδον υστερικα οταν ανεφερα οτι τα εργαστηρια εχουν απουσιες. Γενικα κατεληξε στο οτι δεν θα χασω τιποτα σπουδαιο και οτι δεν θα εχω κανενα προβλημα. Αλλα το κομματι των εργαστηριων με μπερδεψε και εχω μεινει χαζος
Τι πιστεύετε οτι εννοούσε; Υπάρχει ποτέ περίπτωση εργαστηρια να μην εχουν απουσιες; i mean.... βεβαια θα ξαναπάρω τηλεφωνο την δευτέρα αλλα μου έκανε πολυ εντυπωση αυτό που μου είπε..
Ανάλογα το εργαστήριο. Σε κάποια μαθήματα, αν το εργαστήριο είναι μόνο επικουρικό, συνήθως δεν είναι αυστηροί με τις απουσίες. Αλλά, το καλύτερο είναι, όπως είπες, να πάρεις ξανά από Δευτέρα!
Καλή αρχή!

Ευχαριστώ και πάλι!
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Είναι ένα κακό συνήθειο των γραμματειών να φέρονται στους πρωτοετείς λες και είναι 6χρονα που αγχώνονται για την πρώτη ημέρα στο σχολείο. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι μετά το πρώτο εξάμηνο καταλαβαίνεις ότι και η τόση ευσυνειδησία στο πανεπιστήμιο ίσως ήταν κομμάτι υπερβολική...Η κοπελα στη γραμματεια μου ειπε οτι τα εργαστηρια δεν εχουν απουσιες και στο τηλ γελαγε σχεδον υστερικα οταν ανεφερα οτι τα εργαστηρια εχουν απουσιες. Γενικα κατεληξε στο οτι δεν θα χασω τιποτα σπουδαιο και οτι δεν θα εχω κανενα προβλημα.

Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Είναι ένα κακό συνήθειο των γραμματειών να φέρονται στους πρωτοετείς λες και είναι 6χρονα που αγχώνονται για την πρώτη ημέρα στο σχολείο. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι μετά το πρώτο εξάμηνο καταλαβαίνεις ότι και η τόση ευσυνειδησία στο πανεπιστήμιο ίσως ήταν κομμάτι υπερβολική...![]()
Δεν είναι 6χρονα που αγχώνονται για την πρώτη μέρα στο σχολείο...;;;

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

In a way ναι, αλλά δεν νομίζω ότι το να τους το επιβεβαιώνουν εμμέσως τους βοηθάει ιδιαίτεραΔεν είναι 6χρονα που αγχώνονται για την πρώτη μέρα στο σχολείο...;;;
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.