παιδια και εγω υποψηφια αυτου του μαρτυριου ειμαι και μαλιστα για 2 φορα! ειμαι υπερβολικα απαισιοδοξη και αγχωδης ! αυτα τα πραγματα και γενικα η αυριανη μας μερα χρειαζεται πολυ υπομονη και ηρεμια ! ο πανικος και το αγχος τα καταστρεφει ολα! ισως να δουμε πραγματα που ουτε καν περιμενουμε!! η ζωη θελει καλοπερασει και εμεις τη καταστρεφουμε με χιλιες 2 βλακειες! οι εποχες ειναι δυσκολες το ξερουμε ολοι και ακομα και η αποτυχια ειναι μεσα στη ζωη!!! ας χαλαρωσουμε λοιπον γιατι τα εχουμε κανει τα πραγματα τραγικα...οι ζωη μας δεν εξαρταται απο 6 κωλοχαρτα! με πεισμα υπομονη και παθος για το οτιδηποτε μπορουμε να καταφερουμε πολλα αρκει να το θελουμε!!! ευχομαι ολοψυχα σε ολους καλη επιτυχια και ηρεμια!!!!! ειμαστε νιατα εμειςςςςςςς ρεεεεεεε δεν κωλονουμε πουθενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
θα γινει κανα θαυμα να βγουν τα αποτελεσματα νωριτερα η μετα τις μια? στο σχολειο περυσι ειχαν ανακοινωθει 11 μισι με 12!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.