evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα προήλθε από το θέμα "Πανελλήνιες 2012".
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος

... και γιατί έγραψες τόσο στα <<..>> ας πουμε....
Πόσο πιο σπαστικοί μπορούν να γίνουν μερικοί... Αν μου το ρωτήσει αυτό κάποιος θα του φέρω το παπούτσι στο κεφάλι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

Πόσο πιο σπαστικοί μπορούν να γίνουν μερικοί... Αν μου το ρωτήσει αυτό κάποιος θα του φέρω το παπούτσι στο κεφάλι.
Με το δίκιο σου...Ήταν όλα τα παιδιά που έκλαιγαν ειδικά πέρυσι που γινόταν πανικός, ήταν όλοι οι περίεργοι που ρωτούσαν τι έγραφαν οι άλλοι....Μεγάλη βλακεία πάντως να ανακοινώνονται τοιχοκολλήμενα τα αποτελέσματα στα σχολεία. Μία φίλη μου σε ιδιωτικό όμως τους είχαν βγάλει τα μόρια προσωπικά στον καθέναν. Δεν ήξερε ο οποιοσδήποτε τι πήρες ας πούμε στο τάδε μάθημα....

antwwwnis
Διάσημο μέλος

Όποτε είναι στείλτε μου ένα pm να δω.

Δε θα φυγουν οι βαθμοί

βασιλική22
Νεοφερμένο μέλος

Σιγά μην κατασκηνώσω έξω από το σχολείο...
Όποτε είναι στείλτε μου ένα pm να δω.
Δε θα φυγουν οι βαθμοί![]()
οι βαθμοι δε φευγουν,θα τους θαυμαζουν ολοι οι ασχετοι και εσυ δεν θα εχεις ιδεα!θα σου αρεσει?
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος

antwwwnis
Διάσημο μέλος

Λες να μου τους ματιασουν;;;οι βαθμοι δε φευγουν,θα τους θαυμαζουν ολοι οι ασχετοι και εσυ δεν θα εχεις ιδεα!θα σου αρεσει?
Ότι είναι να γινει θα γινει!!
βασιλική22
Νεοφερμένο μέλος

Λες να μου τους ματιασουν;;;
Ότι είναι να γινει θα γινει!!
η χαλαροτητα σου αγγιζει τα ορια της εκνευριστικοτητας!!!!!

antwwwnis
Διάσημο μέλος

η χαλαροτητα σου αγγιζει τα ορια της εκνευριστικοτητας!!!!!![]()
Απλά συνειδητοποίησα πως τα γραπτά μου έχουν πλέον διορθωθεί και δεν αλλάζει τίποτα πια...

Τίτης
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το πολύ πολύ να τα χάσουνΑπλά συνειδητοποίησα πως τα γραπτά μου έχουν πλέον διορθωθεί και δεν αλλάζει τίποτα πια...![]()

antwwwnis
Διάσημο μέλος

Προτιμώ να σκέφτομαι το υπόλοιπο 99.999996% της πίτας των πιθανοτήτων.Το πολύ πολύ να τα χάσουν![]()
(Αν και τα χαμένα βαθμολογούνται με 20 ή με το βαθμό του Α βαθμολογητή, δλδ δε μηδενίζονται)
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

Με το δίκιο σου...Ήταν όλα τα παιδιά που έκλαιγαν ειδικά πέρυσι που γινόταν πανικός, ήταν όλοι οι περίεργοι που ρωτούσαν τι έγραφαν οι άλλοι....Μεγάλη βλακεία πάντως να ανακοινώνονται τοιχοκολλήμενα τα αποτελέσματα στα σχολεία. Μία φίλη μου σε ιδιωτικό όμως τους είχαν βγάλει τα μόρια προσωπικά στον καθέναν. Δεν ήξερε ο οποιοσδήποτε τι πήρες ας πούμε στο τάδε μάθημα....![]()
Γιατι,κακο είναι να δουν και οι αλλοι το βαθμο σου;Ή,ειναι κακο να βλεπεις τους βαθμους σου σε σχεση με,για να ξερεις πού κινεισαι σε σχεση με τους αλλους;Εγω περαν απο τους βαθμους μου,κοιτουησα και των αλλων,για να δω αν βρισκομαι σε καλη θεση.Δεχτειτε το,η περιεργεια παντα θα υπαρχει.Τι θελετε,να κοιτα ο καθενας τα δικα του και να φευγει μουγγος;
Τίτης
Εκκολαπτόμενο μέλος

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος

Γιατι,κακο είναι να δουν και οι αλλοι το βαθμο σου;Ή,ειναι κακο να βλεπεις τους βαθμους σου σε σχεση με,για να ξερεις πού κινεισαι σε σχεση με τους αλλους;Εγω περαν απο τους βαθμους μου,κοιτουησα και των αλλων,για να δω αν βρισκομαι σε καλη θεση.Δεχτειτε το,η περιεργεια παντα θα υπαρχει.Τι θελετε,να κοιτα ο καθενας τα δικα του και να φευγει μουγγος;
οχι, η περιεργια παντα θα υπαρχει! απλα υπαρχουν μερικοι που κοιταν και ρωταν κακοπροαιρετα για να ακουσουν οτι εγραψες λιγοτερο απο αυτους και να ικανοποιηθουν..ενω δεν σου μιλουσαν ολη τη χρονια τωρα θα τους πιασει ο πονος να ρωτησουν τι εγραψες?? εμενα αυτοι οι τυποι μου τη δινουν..και αν τυχει τιποτα τετοιο απλα θα προσπερασω και δεν θα απαντησω καν...αν θελει να παει να κοιταξει στη λιστα να δει ποσο εγραψα...που θα το κανει...εγω τη χαρα να με δει με τα μουτρα κατω δεν θα του τη δωσω

Guest 278211
Επισκέπτης

βασιλική22
Νεοφερμένο μέλος

Cherie
Δραστήριο μέλος

Elisavet21
Δραστήριο μέλος

Πολλοί στέλνουν τους δικούς τους για να δουν τα αποτελέσματα. Σιγά!Εγώ σχολείο δεν πάω, δεν θα το αντέξω αν τα χω πάει πολύ σκατά. Θα ναι και η κουτσή Μαρία και θα ρωτάει και θα εκνευριστώ και δεν θέλω. Λέω να τα δω από το νετ αν δεν πέσει το σύστημα. Αλλιώς θα στείλω τον μπαμπά μoυ. Δεν θέλω δω τους βαθμούς, μη με ρωτάτε γιατί. Δεν ξέρω αλλά δε νιώθω πολύ έτοιμη.
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.