kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:45 Ο kos_maverik: #1.261 29-07-09 15:45 Πηρα hau και το σηκωσε αντρας!!!!Αλλα μετα μου εδωσε μια γαλανοματα, ΦΥΣΙΚΗ ξανθια (Αααχ!)και μου ειπε οτι πρεπει να επικοινωνησω με τον καθηγητη μου(χεχε 1 δωματιο περα, δυσκολο...!)!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavroula Νεοφερμένο μέλος Η Stavroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:46 Η Stavroula: #1.262 29-07-09 15:46 Τώρα το βάλαν κ στον ορφέα..... Το πήρα και με τη βούλα......:yeah::hellas: Βέβαια είναι όλα λόου πασσ αλλά δν με νοίαζει αφού το πήρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:46 Η nantia l.: #1.263 29-07-09 15:46 δεν ξανα δινω μισιγκαν και αυτο προτεινω και σε σας! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Stavroula: Τώρα το βάλαν κ στον ορφέα..... Το πήρα και με τη βούλα......:yeah::hellas: Βέβαια είναι όλα λόου πασσ αλλά δν με νοίαζει αφού το πήρα... Click για ανάπτυξη... σταυρουλα μου να σε ρωτησω ηταν τα ιδια που ειδες και το πρωι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aristidis Νεοφερμένο μέλος Ο aristidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:47 Ο aristidis: #1.264 29-07-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από nantia l.: Αρχική Δημοσίευση από aristidis: λοουερ η προφ? ----------------------------------------- λοουερ!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:47 Ο teol20 έγραψε: #1.265 29-07-09 15:47 Ναι τα ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ! ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:48 Η nantia l.: #1.266 29-07-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Ναι τα ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ! ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΑ! Click για ανάπτυξη... αρα το πηρα και εγω!να μην ανησυχω δηλαδη?αφου το πρωι μου ειπε οτι περασα/? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavroula Νεοφερμένο μέλος Η Stavroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:49 Η Stavroula: #1.267 29-07-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από nantia l.: δεν ξανα δινω μισιγκαν και αυτο προτεινω και σε σας! ----------------------------------------- σταυρουλα μου να σε ρωτησω ηταν τα ιδια που ειδες και το πρωι? Click για ανάπτυξη... \ Ναι Νάντια μ....ακριβώς τα ίδια... Μν φοβάσαι...το πήρες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:49 Η nantia l.: #1.268 29-07-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από aristidis: Αρχική Δημοσίευση από nantia l.: Αρχική Δημοσίευση από aristidis: λοουερ η προφ? ----------------------------------------- λοουερ!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... εγω προφ Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:49 Ο Mr strange: #1.269 29-07-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Stavroula: Τώρα το βάλαν κ στον ορφέα..... Το πήρα και με τη βούλα......:yeah::hellas: Βέβαια είναι όλα λόου πασσ αλλά δν με νοίαζει αφού το πήρα... Click για ανάπτυξη... ρε γαμω την τυχη μου γαμω!!! πως τα ειδες??? εμενα μου λεει πως δεν εχουν δημοσιευτει...!!!! η ξαδερφη μου ειναι διπλα και κοντευει να λυποθυμισει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Moonbeam Νεοφερμένο μέλος Η Moonbeam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:49 Η Moonbeam έγραψε: #1.270 29-07-09 15:49 δλδ βγηκαν και για μας απο φροντ!?!?!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bill_fc Νεοφερμένο μέλος Ο bill_fc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:49 Ο bill_fc έγραψε: #1.271 29-07-09 15:49 Στον ορφέα βγήκαν του ecpe ή του ecce? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Ο kos_maverik: #1.272 29-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από nantia l.: δεν ξανα δινω μισιγκαν και αυτο προτεινω και σε σας! ----------------------------------------- σταυρουλα μου να σε ρωτησω ηταν τα ιδια που ειδες και το πρωι? Click για ανάπτυξη... Βραβοοο:no1:!!!Καλοκαιρο εχουμε ας το χαρουμε τωρα:no1:! Αλλα και αυτοι που δεν το πηραν, ΜΗ στεναχωριεστε, θα το παρετε με την επομενη σιγουρα:iagree:!!!:thanks:! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CHE* Billio Νεοφερμένο μέλος Ο CHE* Billio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Ο CHE* Billio: #1.273 29-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: Πηρα hau και το σηκωσε αντρας!!!!Αλλα μετα μου εδωσε μια γαλανοματα, ΦΥΣΙΚΗ ξανθια (Αααχ!)και μου ειπε οτι πρεπει να επικοινωνησω με τον καθηγητη μου Click για ανάπτυξη... Ακριβώς το ίδιο και σε εμένα..πωπω...σίγουρα ξανθιά γαλανομάτα ειναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. britney494 Νεοφερμένο μέλος Ο Nikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Ο britney494: #1.274 29-07-09 15:50 Your results have not been published yet. Δεν το πιστευω!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Η nantia l.: #1.275 29-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Stavroula: Ναι Νάντια μ....ακριβώς τα ίδια... Μν φοβάσαι...το πήρες.... Click για ανάπτυξη... δοξα τω θεο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ χαιρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τοτε και εγω ολα λοου πασ τα εχω!!!:hellas::hellas::hellas::hellas::boom::boom::sman::drink::clean::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::niki::niki: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:51 Ο kos_maverik: #1.276 29-07-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: ρε γαμω την τυχη μου γαμω!!! πως τα ειδες??? εμενα μου λεει πως δεν εχουν δημοσιευτει...!!!! η ξαδερφη μου ειναι διπλα και κοντευει να λυποθυμισει!!!! Click για ανάπτυξη... Για τους φροντιστηρουχους ειναι ΜΟΝΟ!!!Για εμας θα βγουν την Παρασκευη! Πολυ βρισιδι πεφτει και φοβαμαι οτι δεν θα οδηγησει σε καλοο:nono:!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sandy_twilight Νεοφερμένο μέλος Η sandy_twilight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:51 Η sandy_twilight: #1.277 29-07-09 15:51 πφφ...δν αντεχω αλλο... παλι μ λεει Your results have not been published yet.. μπορει ν μ απαντησει καποιος αν οσοι τα ειδατε στ site ησασταν μεμονωμενοι..μπορουν να τα δουν οσοι ειναι μεσω φροντ? πλζ απαντηστε καποιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Η nantia l.: #1.278 29-07-09 15:52 του φροντ απο παρασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Ο Mr strange: #1.279 29-07-09 15:52 θα μου απαντησει κανενας??? η ναντια μες στην τρελη χαρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavroula Νεοφερμένο μέλος Η Stavroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Η Stavroula: #1.280 29-07-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από nantia l.: δοξα τω θεο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ χαιρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τοτε και εγω ολα λοου πασ τα εχω!!!:hellas::hellas::hellas::hellas::boom::boom::sman::drink::clean::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::niki::niki: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid ssalex Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πηρα hau και το σηκωσε αντρας!!!!Αλλα μετα μου εδωσε μια γαλανοματα, ΦΥΣΙΚΗ ξανθια (Αααχ!)και μου ειπε οτι πρεπει να επικοινωνησω με τον καθηγητη μου(χεχε 1 δωματιο περα, δυσκολο...!)!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stavroula Νεοφερμένο μέλος Η Stavroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:46 Η Stavroula: #1.262 29-07-09 15:46 Τώρα το βάλαν κ στον ορφέα..... Το πήρα και με τη βούλα......:yeah::hellas: Βέβαια είναι όλα λόου πασσ αλλά δν με νοίαζει αφού το πήρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:46 Η nantia l.: #1.263 29-07-09 15:46 δεν ξανα δινω μισιγκαν και αυτο προτεινω και σε σας! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Stavroula: Τώρα το βάλαν κ στον ορφέα..... Το πήρα και με τη βούλα......:yeah::hellas: Βέβαια είναι όλα λόου πασσ αλλά δν με νοίαζει αφού το πήρα... Click για ανάπτυξη... σταυρουλα μου να σε ρωτησω ηταν τα ιδια που ειδες και το πρωι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aristidis Νεοφερμένο μέλος Ο aristidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:47 Ο aristidis: #1.264 29-07-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από nantia l.: Αρχική Δημοσίευση από aristidis: λοουερ η προφ? ----------------------------------------- λοουερ!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:47 Ο teol20 έγραψε: #1.265 29-07-09 15:47 Ναι τα ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ! ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:48 Η nantia l.: #1.266 29-07-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Ναι τα ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ! ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΑ! Click για ανάπτυξη... αρα το πηρα και εγω!να μην ανησυχω δηλαδη?αφου το πρωι μου ειπε οτι περασα/? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavroula Νεοφερμένο μέλος Η Stavroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:49 Η Stavroula: #1.267 29-07-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από nantia l.: δεν ξανα δινω μισιγκαν και αυτο προτεινω και σε σας! ----------------------------------------- σταυρουλα μου να σε ρωτησω ηταν τα ιδια που ειδες και το πρωι? Click για ανάπτυξη... \ Ναι Νάντια μ....ακριβώς τα ίδια... Μν φοβάσαι...το πήρες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:49 Η nantia l.: #1.268 29-07-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από aristidis: Αρχική Δημοσίευση από nantia l.: Αρχική Δημοσίευση από aristidis: λοουερ η προφ? ----------------------------------------- λοουερ!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... εγω προφ Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:49 Ο Mr strange: #1.269 29-07-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Stavroula: Τώρα το βάλαν κ στον ορφέα..... Το πήρα και με τη βούλα......:yeah::hellas: Βέβαια είναι όλα λόου πασσ αλλά δν με νοίαζει αφού το πήρα... Click για ανάπτυξη... ρε γαμω την τυχη μου γαμω!!! πως τα ειδες??? εμενα μου λεει πως δεν εχουν δημοσιευτει...!!!! η ξαδερφη μου ειναι διπλα και κοντευει να λυποθυμισει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Moonbeam Νεοφερμένο μέλος Η Moonbeam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:49 Η Moonbeam έγραψε: #1.270 29-07-09 15:49 δλδ βγηκαν και για μας απο φροντ!?!?!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bill_fc Νεοφερμένο μέλος Ο bill_fc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:49 Ο bill_fc έγραψε: #1.271 29-07-09 15:49 Στον ορφέα βγήκαν του ecpe ή του ecce? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Ο kos_maverik: #1.272 29-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από nantia l.: δεν ξανα δινω μισιγκαν και αυτο προτεινω και σε σας! ----------------------------------------- σταυρουλα μου να σε ρωτησω ηταν τα ιδια που ειδες και το πρωι? Click για ανάπτυξη... Βραβοοο:no1:!!!Καλοκαιρο εχουμε ας το χαρουμε τωρα:no1:! Αλλα και αυτοι που δεν το πηραν, ΜΗ στεναχωριεστε, θα το παρετε με την επομενη σιγουρα:iagree:!!!:thanks:! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CHE* Billio Νεοφερμένο μέλος Ο CHE* Billio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Ο CHE* Billio: #1.273 29-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: Πηρα hau και το σηκωσε αντρας!!!!Αλλα μετα μου εδωσε μια γαλανοματα, ΦΥΣΙΚΗ ξανθια (Αααχ!)και μου ειπε οτι πρεπει να επικοινωνησω με τον καθηγητη μου Click για ανάπτυξη... Ακριβώς το ίδιο και σε εμένα..πωπω...σίγουρα ξανθιά γαλανομάτα ειναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. britney494 Νεοφερμένο μέλος Ο Nikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Ο britney494: #1.274 29-07-09 15:50 Your results have not been published yet. Δεν το πιστευω!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Η nantia l.: #1.275 29-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Stavroula: Ναι Νάντια μ....ακριβώς τα ίδια... Μν φοβάσαι...το πήρες.... Click για ανάπτυξη... δοξα τω θεο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ χαιρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τοτε και εγω ολα λοου πασ τα εχω!!!:hellas::hellas::hellas::hellas::boom::boom::sman::drink::clean::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::niki::niki: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:51 Ο kos_maverik: #1.276 29-07-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: ρε γαμω την τυχη μου γαμω!!! πως τα ειδες??? εμενα μου λεει πως δεν εχουν δημοσιευτει...!!!! η ξαδερφη μου ειναι διπλα και κοντευει να λυποθυμισει!!!! Click για ανάπτυξη... Για τους φροντιστηρουχους ειναι ΜΟΝΟ!!!Για εμας θα βγουν την Παρασκευη! Πολυ βρισιδι πεφτει και φοβαμαι οτι δεν θα οδηγησει σε καλοο:nono:!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sandy_twilight Νεοφερμένο μέλος Η sandy_twilight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:51 Η sandy_twilight: #1.277 29-07-09 15:51 πφφ...δν αντεχω αλλο... παλι μ λεει Your results have not been published yet.. μπορει ν μ απαντησει καποιος αν οσοι τα ειδατε στ site ησασταν μεμονωμενοι..μπορουν να τα δουν οσοι ειναι μεσω φροντ? πλζ απαντηστε καποιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Η nantia l.: #1.278 29-07-09 15:52 του φροντ απο παρασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Ο Mr strange: #1.279 29-07-09 15:52 θα μου απαντησει κανενας??? η ναντια μες στην τρελη χαρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavroula Νεοφερμένο μέλος Η Stavroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Η Stavroula: #1.280 29-07-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από nantia l.: δοξα τω θεο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ χαιρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τοτε και εγω ολα λοου πασ τα εχω!!!:hellas::hellas::hellas::hellas::boom::boom::sman::drink::clean::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::niki::niki: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid ssalex Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τώρα το βάλαν κ στον ορφέα..... Το πήρα και με τη βούλα......:yeah::hellas: Βέβαια είναι όλα λόου πασσ αλλά δν με νοίαζει αφού το πήρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:46 Η nantia l.: #1.263 29-07-09 15:46 δεν ξανα δινω μισιγκαν και αυτο προτεινω και σε σας! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Stavroula: Τώρα το βάλαν κ στον ορφέα..... Το πήρα και με τη βούλα......:yeah::hellas: Βέβαια είναι όλα λόου πασσ αλλά δν με νοίαζει αφού το πήρα... Click για ανάπτυξη... σταυρουλα μου να σε ρωτησω ηταν τα ιδια που ειδες και το πρωι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aristidis Νεοφερμένο μέλος Ο aristidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:47 Ο aristidis: #1.264 29-07-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από nantia l.: Αρχική Δημοσίευση από aristidis: λοουερ η προφ? ----------------------------------------- λοουερ!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:47 Ο teol20 έγραψε: #1.265 29-07-09 15:47 Ναι τα ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ! ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:48 Η nantia l.: #1.266 29-07-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Ναι τα ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ! ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΑ! Click για ανάπτυξη... αρα το πηρα και εγω!να μην ανησυχω δηλαδη?αφου το πρωι μου ειπε οτι περασα/? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavroula Νεοφερμένο μέλος Η Stavroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:49 Η Stavroula: #1.267 29-07-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από nantia l.: δεν ξανα δινω μισιγκαν και αυτο προτεινω και σε σας! ----------------------------------------- σταυρουλα μου να σε ρωτησω ηταν τα ιδια που ειδες και το πρωι? Click για ανάπτυξη... \ Ναι Νάντια μ....ακριβώς τα ίδια... Μν φοβάσαι...το πήρες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:49 Η nantia l.: #1.268 29-07-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από aristidis: Αρχική Δημοσίευση από nantia l.: Αρχική Δημοσίευση από aristidis: λοουερ η προφ? ----------------------------------------- λοουερ!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... εγω προφ Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:49 Ο Mr strange: #1.269 29-07-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Stavroula: Τώρα το βάλαν κ στον ορφέα..... Το πήρα και με τη βούλα......:yeah::hellas: Βέβαια είναι όλα λόου πασσ αλλά δν με νοίαζει αφού το πήρα... Click για ανάπτυξη... ρε γαμω την τυχη μου γαμω!!! πως τα ειδες??? εμενα μου λεει πως δεν εχουν δημοσιευτει...!!!! η ξαδερφη μου ειναι διπλα και κοντευει να λυποθυμισει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Moonbeam Νεοφερμένο μέλος Η Moonbeam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:49 Η Moonbeam έγραψε: #1.270 29-07-09 15:49 δλδ βγηκαν και για μας απο φροντ!?!?!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bill_fc Νεοφερμένο μέλος Ο bill_fc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:49 Ο bill_fc έγραψε: #1.271 29-07-09 15:49 Στον ορφέα βγήκαν του ecpe ή του ecce? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Ο kos_maverik: #1.272 29-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από nantia l.: δεν ξανα δινω μισιγκαν και αυτο προτεινω και σε σας! ----------------------------------------- σταυρουλα μου να σε ρωτησω ηταν τα ιδια που ειδες και το πρωι? Click για ανάπτυξη... Βραβοοο:no1:!!!Καλοκαιρο εχουμε ας το χαρουμε τωρα:no1:! Αλλα και αυτοι που δεν το πηραν, ΜΗ στεναχωριεστε, θα το παρετε με την επομενη σιγουρα:iagree:!!!:thanks:! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CHE* Billio Νεοφερμένο μέλος Ο CHE* Billio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Ο CHE* Billio: #1.273 29-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: Πηρα hau και το σηκωσε αντρας!!!!Αλλα μετα μου εδωσε μια γαλανοματα, ΦΥΣΙΚΗ ξανθια (Αααχ!)και μου ειπε οτι πρεπει να επικοινωνησω με τον καθηγητη μου Click για ανάπτυξη... Ακριβώς το ίδιο και σε εμένα..πωπω...σίγουρα ξανθιά γαλανομάτα ειναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. britney494 Νεοφερμένο μέλος Ο Nikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Ο britney494: #1.274 29-07-09 15:50 Your results have not been published yet. Δεν το πιστευω!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Η nantia l.: #1.275 29-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Stavroula: Ναι Νάντια μ....ακριβώς τα ίδια... Μν φοβάσαι...το πήρες.... Click για ανάπτυξη... δοξα τω θεο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ χαιρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τοτε και εγω ολα λοου πασ τα εχω!!!:hellas::hellas::hellas::hellas::boom::boom::sman::drink::clean::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::niki::niki: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:51 Ο kos_maverik: #1.276 29-07-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: ρε γαμω την τυχη μου γαμω!!! πως τα ειδες??? εμενα μου λεει πως δεν εχουν δημοσιευτει...!!!! η ξαδερφη μου ειναι διπλα και κοντευει να λυποθυμισει!!!! Click για ανάπτυξη... Για τους φροντιστηρουχους ειναι ΜΟΝΟ!!!Για εμας θα βγουν την Παρασκευη! Πολυ βρισιδι πεφτει και φοβαμαι οτι δεν θα οδηγησει σε καλοο:nono:!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sandy_twilight Νεοφερμένο μέλος Η sandy_twilight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:51 Η sandy_twilight: #1.277 29-07-09 15:51 πφφ...δν αντεχω αλλο... παλι μ λεει Your results have not been published yet.. μπορει ν μ απαντησει καποιος αν οσοι τα ειδατε στ site ησασταν μεμονωμενοι..μπορουν να τα δουν οσοι ειναι μεσω φροντ? πλζ απαντηστε καποιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Η nantia l.: #1.278 29-07-09 15:52 του φροντ απο παρασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Ο Mr strange: #1.279 29-07-09 15:52 θα μου απαντησει κανενας??? η ναντια μες στην τρελη χαρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavroula Νεοφερμένο μέλος Η Stavroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Η Stavroula: #1.280 29-07-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από nantia l.: δοξα τω θεο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ χαιρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τοτε και εγω ολα λοου πασ τα εχω!!!:hellas::hellas::hellas::hellas::boom::boom::sman::drink::clean::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::niki::niki: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid ssalex Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν ξανα δινω μισιγκαν και αυτο προτεινω και σε σας! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Stavroula: Τώρα το βάλαν κ στον ορφέα..... Το πήρα και με τη βούλα......:yeah::hellas: Βέβαια είναι όλα λόου πασσ αλλά δν με νοίαζει αφού το πήρα... Click για ανάπτυξη... σταυρουλα μου να σε ρωτησω ηταν τα ιδια που ειδες και το πρωι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aristidis Νεοφερμένο μέλος Ο aristidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:47 Ο aristidis: #1.264 29-07-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από nantia l.: Αρχική Δημοσίευση από aristidis: λοουερ η προφ? ----------------------------------------- λοουερ!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:47 Ο teol20 έγραψε: #1.265 29-07-09 15:47 Ναι τα ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ! ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:48 Η nantia l.: #1.266 29-07-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Ναι τα ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ! ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΑ! Click για ανάπτυξη... αρα το πηρα και εγω!να μην ανησυχω δηλαδη?αφου το πρωι μου ειπε οτι περασα/? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavroula Νεοφερμένο μέλος Η Stavroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:49 Η Stavroula: #1.267 29-07-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από nantia l.: δεν ξανα δινω μισιγκαν και αυτο προτεινω και σε σας! ----------------------------------------- σταυρουλα μου να σε ρωτησω ηταν τα ιδια που ειδες και το πρωι? Click για ανάπτυξη... \ Ναι Νάντια μ....ακριβώς τα ίδια... Μν φοβάσαι...το πήρες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:49 Η nantia l.: #1.268 29-07-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από aristidis: Αρχική Δημοσίευση από nantia l.: Αρχική Δημοσίευση από aristidis: λοουερ η προφ? ----------------------------------------- λοουερ!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... εγω προφ Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:49 Ο Mr strange: #1.269 29-07-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Stavroula: Τώρα το βάλαν κ στον ορφέα..... Το πήρα και με τη βούλα......:yeah::hellas: Βέβαια είναι όλα λόου πασσ αλλά δν με νοίαζει αφού το πήρα... Click για ανάπτυξη... ρε γαμω την τυχη μου γαμω!!! πως τα ειδες??? εμενα μου λεει πως δεν εχουν δημοσιευτει...!!!! η ξαδερφη μου ειναι διπλα και κοντευει να λυποθυμισει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Moonbeam Νεοφερμένο μέλος Η Moonbeam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:49 Η Moonbeam έγραψε: #1.270 29-07-09 15:49 δλδ βγηκαν και για μας απο φροντ!?!?!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bill_fc Νεοφερμένο μέλος Ο bill_fc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:49 Ο bill_fc έγραψε: #1.271 29-07-09 15:49 Στον ορφέα βγήκαν του ecpe ή του ecce? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Ο kos_maverik: #1.272 29-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από nantia l.: δεν ξανα δινω μισιγκαν και αυτο προτεινω και σε σας! ----------------------------------------- σταυρουλα μου να σε ρωτησω ηταν τα ιδια που ειδες και το πρωι? Click για ανάπτυξη... Βραβοοο:no1:!!!Καλοκαιρο εχουμε ας το χαρουμε τωρα:no1:! Αλλα και αυτοι που δεν το πηραν, ΜΗ στεναχωριεστε, θα το παρετε με την επομενη σιγουρα:iagree:!!!:thanks:! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CHE* Billio Νεοφερμένο μέλος Ο CHE* Billio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Ο CHE* Billio: #1.273 29-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: Πηρα hau και το σηκωσε αντρας!!!!Αλλα μετα μου εδωσε μια γαλανοματα, ΦΥΣΙΚΗ ξανθια (Αααχ!)και μου ειπε οτι πρεπει να επικοινωνησω με τον καθηγητη μου Click για ανάπτυξη... Ακριβώς το ίδιο και σε εμένα..πωπω...σίγουρα ξανθιά γαλανομάτα ειναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. britney494 Νεοφερμένο μέλος Ο Nikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Ο britney494: #1.274 29-07-09 15:50 Your results have not been published yet. Δεν το πιστευω!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Η nantia l.: #1.275 29-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Stavroula: Ναι Νάντια μ....ακριβώς τα ίδια... Μν φοβάσαι...το πήρες.... Click για ανάπτυξη... δοξα τω θεο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ χαιρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τοτε και εγω ολα λοου πασ τα εχω!!!:hellas::hellas::hellas::hellas::boom::boom::sman::drink::clean::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::niki::niki: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:51 Ο kos_maverik: #1.276 29-07-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: ρε γαμω την τυχη μου γαμω!!! πως τα ειδες??? εμενα μου λεει πως δεν εχουν δημοσιευτει...!!!! η ξαδερφη μου ειναι διπλα και κοντευει να λυποθυμισει!!!! Click για ανάπτυξη... Για τους φροντιστηρουχους ειναι ΜΟΝΟ!!!Για εμας θα βγουν την Παρασκευη! Πολυ βρισιδι πεφτει και φοβαμαι οτι δεν θα οδηγησει σε καλοο:nono:!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sandy_twilight Νεοφερμένο μέλος Η sandy_twilight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:51 Η sandy_twilight: #1.277 29-07-09 15:51 πφφ...δν αντεχω αλλο... παλι μ λεει Your results have not been published yet.. μπορει ν μ απαντησει καποιος αν οσοι τα ειδατε στ site ησασταν μεμονωμενοι..μπορουν να τα δουν οσοι ειναι μεσω φροντ? πλζ απαντηστε καποιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Η nantia l.: #1.278 29-07-09 15:52 του φροντ απο παρασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Ο Mr strange: #1.279 29-07-09 15:52 θα μου απαντησει κανενας??? η ναντια μες στην τρελη χαρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavroula Νεοφερμένο μέλος Η Stavroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Η Stavroula: #1.280 29-07-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από nantia l.: δοξα τω θεο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ χαιρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τοτε και εγω ολα λοου πασ τα εχω!!!:hellas::hellas::hellas::hellas::boom::boom::sman::drink::clean::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::niki::niki: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid ssalex Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nantia l.: Αρχική Δημοσίευση από aristidis: λοουερ η προφ? ----------------------------------------- λοουερ!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:47 Ο teol20 έγραψε: #1.265 29-07-09 15:47 Ναι τα ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ! ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:48 Η nantia l.: #1.266 29-07-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Ναι τα ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ! ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΑ! Click για ανάπτυξη... αρα το πηρα και εγω!να μην ανησυχω δηλαδη?αφου το πρωι μου ειπε οτι περασα/? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavroula Νεοφερμένο μέλος Η Stavroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:49 Η Stavroula: #1.267 29-07-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από nantia l.: δεν ξανα δινω μισιγκαν και αυτο προτεινω και σε σας! ----------------------------------------- σταυρουλα μου να σε ρωτησω ηταν τα ιδια που ειδες και το πρωι? Click για ανάπτυξη... \ Ναι Νάντια μ....ακριβώς τα ίδια... Μν φοβάσαι...το πήρες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:49 Η nantia l.: #1.268 29-07-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από aristidis: Αρχική Δημοσίευση από nantia l.: Αρχική Δημοσίευση από aristidis: λοουερ η προφ? ----------------------------------------- λοουερ!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... εγω προφ Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:49 Ο Mr strange: #1.269 29-07-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Stavroula: Τώρα το βάλαν κ στον ορφέα..... Το πήρα και με τη βούλα......:yeah::hellas: Βέβαια είναι όλα λόου πασσ αλλά δν με νοίαζει αφού το πήρα... Click για ανάπτυξη... ρε γαμω την τυχη μου γαμω!!! πως τα ειδες??? εμενα μου λεει πως δεν εχουν δημοσιευτει...!!!! η ξαδερφη μου ειναι διπλα και κοντευει να λυποθυμισει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Moonbeam Νεοφερμένο μέλος Η Moonbeam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:49 Η Moonbeam έγραψε: #1.270 29-07-09 15:49 δλδ βγηκαν και για μας απο φροντ!?!?!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bill_fc Νεοφερμένο μέλος Ο bill_fc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:49 Ο bill_fc έγραψε: #1.271 29-07-09 15:49 Στον ορφέα βγήκαν του ecpe ή του ecce? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Ο kos_maverik: #1.272 29-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από nantia l.: δεν ξανα δινω μισιγκαν και αυτο προτεινω και σε σας! ----------------------------------------- σταυρουλα μου να σε ρωτησω ηταν τα ιδια που ειδες και το πρωι? Click για ανάπτυξη... Βραβοοο:no1:!!!Καλοκαιρο εχουμε ας το χαρουμε τωρα:no1:! Αλλα και αυτοι που δεν το πηραν, ΜΗ στεναχωριεστε, θα το παρετε με την επομενη σιγουρα:iagree:!!!:thanks:! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CHE* Billio Νεοφερμένο μέλος Ο CHE* Billio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Ο CHE* Billio: #1.273 29-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: Πηρα hau και το σηκωσε αντρας!!!!Αλλα μετα μου εδωσε μια γαλανοματα, ΦΥΣΙΚΗ ξανθια (Αααχ!)και μου ειπε οτι πρεπει να επικοινωνησω με τον καθηγητη μου Click για ανάπτυξη... Ακριβώς το ίδιο και σε εμένα..πωπω...σίγουρα ξανθιά γαλανομάτα ειναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. britney494 Νεοφερμένο μέλος Ο Nikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Ο britney494: #1.274 29-07-09 15:50 Your results have not been published yet. Δεν το πιστευω!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Η nantia l.: #1.275 29-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Stavroula: Ναι Νάντια μ....ακριβώς τα ίδια... Μν φοβάσαι...το πήρες.... Click για ανάπτυξη... δοξα τω θεο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ χαιρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τοτε και εγω ολα λοου πασ τα εχω!!!:hellas::hellas::hellas::hellas::boom::boom::sman::drink::clean::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::niki::niki: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:51 Ο kos_maverik: #1.276 29-07-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: ρε γαμω την τυχη μου γαμω!!! πως τα ειδες??? εμενα μου λεει πως δεν εχουν δημοσιευτει...!!!! η ξαδερφη μου ειναι διπλα και κοντευει να λυποθυμισει!!!! Click για ανάπτυξη... Για τους φροντιστηρουχους ειναι ΜΟΝΟ!!!Για εμας θα βγουν την Παρασκευη! Πολυ βρισιδι πεφτει και φοβαμαι οτι δεν θα οδηγησει σε καλοο:nono:!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sandy_twilight Νεοφερμένο μέλος Η sandy_twilight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:51 Η sandy_twilight: #1.277 29-07-09 15:51 πφφ...δν αντεχω αλλο... παλι μ λεει Your results have not been published yet.. μπορει ν μ απαντησει καποιος αν οσοι τα ειδατε στ site ησασταν μεμονωμενοι..μπορουν να τα δουν οσοι ειναι μεσω φροντ? πλζ απαντηστε καποιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Η nantia l.: #1.278 29-07-09 15:52 του φροντ απο παρασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Ο Mr strange: #1.279 29-07-09 15:52 θα μου απαντησει κανενας??? η ναντια μες στην τρελη χαρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavroula Νεοφερμένο μέλος Η Stavroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Η Stavroula: #1.280 29-07-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από nantia l.: δοξα τω θεο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ χαιρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τοτε και εγω ολα λοου πασ τα εχω!!!:hellas::hellas::hellas::hellas::boom::boom::sman::drink::clean::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::niki::niki: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid ssalex Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι τα ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ! ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:48 Η nantia l.: #1.266 29-07-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Ναι τα ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ! ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΑ! Click για ανάπτυξη... αρα το πηρα και εγω!να μην ανησυχω δηλαδη?αφου το πρωι μου ειπε οτι περασα/? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavroula Νεοφερμένο μέλος Η Stavroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:49 Η Stavroula: #1.267 29-07-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από nantia l.: δεν ξανα δινω μισιγκαν και αυτο προτεινω και σε σας! ----------------------------------------- σταυρουλα μου να σε ρωτησω ηταν τα ιδια που ειδες και το πρωι? Click για ανάπτυξη... \ Ναι Νάντια μ....ακριβώς τα ίδια... Μν φοβάσαι...το πήρες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:49 Η nantia l.: #1.268 29-07-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από aristidis: Αρχική Δημοσίευση από nantia l.: Αρχική Δημοσίευση από aristidis: λοουερ η προφ? ----------------------------------------- λοουερ!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... εγω προφ Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:49 Ο Mr strange: #1.269 29-07-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Stavroula: Τώρα το βάλαν κ στον ορφέα..... Το πήρα και με τη βούλα......:yeah::hellas: Βέβαια είναι όλα λόου πασσ αλλά δν με νοίαζει αφού το πήρα... Click για ανάπτυξη... ρε γαμω την τυχη μου γαμω!!! πως τα ειδες??? εμενα μου λεει πως δεν εχουν δημοσιευτει...!!!! η ξαδερφη μου ειναι διπλα και κοντευει να λυποθυμισει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Moonbeam Νεοφερμένο μέλος Η Moonbeam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:49 Η Moonbeam έγραψε: #1.270 29-07-09 15:49 δλδ βγηκαν και για μας απο φροντ!?!?!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bill_fc Νεοφερμένο μέλος Ο bill_fc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:49 Ο bill_fc έγραψε: #1.271 29-07-09 15:49 Στον ορφέα βγήκαν του ecpe ή του ecce? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Ο kos_maverik: #1.272 29-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από nantia l.: δεν ξανα δινω μισιγκαν και αυτο προτεινω και σε σας! ----------------------------------------- σταυρουλα μου να σε ρωτησω ηταν τα ιδια που ειδες και το πρωι? Click για ανάπτυξη... Βραβοοο:no1:!!!Καλοκαιρο εχουμε ας το χαρουμε τωρα:no1:! Αλλα και αυτοι που δεν το πηραν, ΜΗ στεναχωριεστε, θα το παρετε με την επομενη σιγουρα:iagree:!!!:thanks:! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CHE* Billio Νεοφερμένο μέλος Ο CHE* Billio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Ο CHE* Billio: #1.273 29-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: Πηρα hau και το σηκωσε αντρας!!!!Αλλα μετα μου εδωσε μια γαλανοματα, ΦΥΣΙΚΗ ξανθια (Αααχ!)και μου ειπε οτι πρεπει να επικοινωνησω με τον καθηγητη μου Click για ανάπτυξη... Ακριβώς το ίδιο και σε εμένα..πωπω...σίγουρα ξανθιά γαλανομάτα ειναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. britney494 Νεοφερμένο μέλος Ο Nikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Ο britney494: #1.274 29-07-09 15:50 Your results have not been published yet. Δεν το πιστευω!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Η nantia l.: #1.275 29-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Stavroula: Ναι Νάντια μ....ακριβώς τα ίδια... Μν φοβάσαι...το πήρες.... Click για ανάπτυξη... δοξα τω θεο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ χαιρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τοτε και εγω ολα λοου πασ τα εχω!!!:hellas::hellas::hellas::hellas::boom::boom::sman::drink::clean::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::niki::niki: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:51 Ο kos_maverik: #1.276 29-07-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: ρε γαμω την τυχη μου γαμω!!! πως τα ειδες??? εμενα μου λεει πως δεν εχουν δημοσιευτει...!!!! η ξαδερφη μου ειναι διπλα και κοντευει να λυποθυμισει!!!! Click για ανάπτυξη... Για τους φροντιστηρουχους ειναι ΜΟΝΟ!!!Για εμας θα βγουν την Παρασκευη! Πολυ βρισιδι πεφτει και φοβαμαι οτι δεν θα οδηγησει σε καλοο:nono:!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sandy_twilight Νεοφερμένο μέλος Η sandy_twilight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:51 Η sandy_twilight: #1.277 29-07-09 15:51 πφφ...δν αντεχω αλλο... παλι μ λεει Your results have not been published yet.. μπορει ν μ απαντησει καποιος αν οσοι τα ειδατε στ site ησασταν μεμονωμενοι..μπορουν να τα δουν οσοι ειναι μεσω φροντ? πλζ απαντηστε καποιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Η nantia l.: #1.278 29-07-09 15:52 του φροντ απο παρασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Ο Mr strange: #1.279 29-07-09 15:52 θα μου απαντησει κανενας??? η ναντια μες στην τρελη χαρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavroula Νεοφερμένο μέλος Η Stavroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Η Stavroula: #1.280 29-07-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από nantia l.: δοξα τω θεο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ χαιρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τοτε και εγω ολα λοου πασ τα εχω!!!:hellas::hellas::hellas::hellas::boom::boom::sman::drink::clean::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::niki::niki: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid ssalex Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από teol20: Ναι τα ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ! ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΑ! Click για ανάπτυξη... αρα το πηρα και εγω!να μην ανησυχω δηλαδη?αφου το πρωι μου ειπε οτι περασα/? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stavroula Νεοφερμένο μέλος Η Stavroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:49 Η Stavroula: #1.267 29-07-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από nantia l.: δεν ξανα δινω μισιγκαν και αυτο προτεινω και σε σας! ----------------------------------------- σταυρουλα μου να σε ρωτησω ηταν τα ιδια που ειδες και το πρωι? Click για ανάπτυξη... \ Ναι Νάντια μ....ακριβώς τα ίδια... Μν φοβάσαι...το πήρες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:49 Η nantia l.: #1.268 29-07-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από aristidis: Αρχική Δημοσίευση από nantia l.: Αρχική Δημοσίευση από aristidis: λοουερ η προφ? ----------------------------------------- λοουερ!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... εγω προφ Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:49 Ο Mr strange: #1.269 29-07-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Stavroula: Τώρα το βάλαν κ στον ορφέα..... Το πήρα και με τη βούλα......:yeah::hellas: Βέβαια είναι όλα λόου πασσ αλλά δν με νοίαζει αφού το πήρα... Click για ανάπτυξη... ρε γαμω την τυχη μου γαμω!!! πως τα ειδες??? εμενα μου λεει πως δεν εχουν δημοσιευτει...!!!! η ξαδερφη μου ειναι διπλα και κοντευει να λυποθυμισει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Moonbeam Νεοφερμένο μέλος Η Moonbeam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:49 Η Moonbeam έγραψε: #1.270 29-07-09 15:49 δλδ βγηκαν και για μας απο φροντ!?!?!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bill_fc Νεοφερμένο μέλος Ο bill_fc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:49 Ο bill_fc έγραψε: #1.271 29-07-09 15:49 Στον ορφέα βγήκαν του ecpe ή του ecce? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Ο kos_maverik: #1.272 29-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από nantia l.: δεν ξανα δινω μισιγκαν και αυτο προτεινω και σε σας! ----------------------------------------- σταυρουλα μου να σε ρωτησω ηταν τα ιδια που ειδες και το πρωι? Click για ανάπτυξη... Βραβοοο:no1:!!!Καλοκαιρο εχουμε ας το χαρουμε τωρα:no1:! Αλλα και αυτοι που δεν το πηραν, ΜΗ στεναχωριεστε, θα το παρετε με την επομενη σιγουρα:iagree:!!!:thanks:! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CHE* Billio Νεοφερμένο μέλος Ο CHE* Billio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Ο CHE* Billio: #1.273 29-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: Πηρα hau και το σηκωσε αντρας!!!!Αλλα μετα μου εδωσε μια γαλανοματα, ΦΥΣΙΚΗ ξανθια (Αααχ!)και μου ειπε οτι πρεπει να επικοινωνησω με τον καθηγητη μου Click για ανάπτυξη... Ακριβώς το ίδιο και σε εμένα..πωπω...σίγουρα ξανθιά γαλανομάτα ειναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. britney494 Νεοφερμένο μέλος Ο Nikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Ο britney494: #1.274 29-07-09 15:50 Your results have not been published yet. Δεν το πιστευω!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Η nantia l.: #1.275 29-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Stavroula: Ναι Νάντια μ....ακριβώς τα ίδια... Μν φοβάσαι...το πήρες.... Click για ανάπτυξη... δοξα τω θεο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ χαιρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τοτε και εγω ολα λοου πασ τα εχω!!!:hellas::hellas::hellas::hellas::boom::boom::sman::drink::clean::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::niki::niki: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:51 Ο kos_maverik: #1.276 29-07-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: ρε γαμω την τυχη μου γαμω!!! πως τα ειδες??? εμενα μου λεει πως δεν εχουν δημοσιευτει...!!!! η ξαδερφη μου ειναι διπλα και κοντευει να λυποθυμισει!!!! Click για ανάπτυξη... Για τους φροντιστηρουχους ειναι ΜΟΝΟ!!!Για εμας θα βγουν την Παρασκευη! Πολυ βρισιδι πεφτει και φοβαμαι οτι δεν θα οδηγησει σε καλοο:nono:!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sandy_twilight Νεοφερμένο μέλος Η sandy_twilight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:51 Η sandy_twilight: #1.277 29-07-09 15:51 πφφ...δν αντεχω αλλο... παλι μ λεει Your results have not been published yet.. μπορει ν μ απαντησει καποιος αν οσοι τα ειδατε στ site ησασταν μεμονωμενοι..μπορουν να τα δουν οσοι ειναι μεσω φροντ? πλζ απαντηστε καποιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Η nantia l.: #1.278 29-07-09 15:52 του φροντ απο παρασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Ο Mr strange: #1.279 29-07-09 15:52 θα μου απαντησει κανενας??? η ναντια μες στην τρελη χαρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavroula Νεοφερμένο μέλος Η Stavroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Η Stavroula: #1.280 29-07-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από nantia l.: δοξα τω θεο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ χαιρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τοτε και εγω ολα λοου πασ τα εχω!!!:hellas::hellas::hellas::hellas::boom::boom::sman::drink::clean::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::niki::niki: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid ssalex Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nantia l.: δεν ξανα δινω μισιγκαν και αυτο προτεινω και σε σας! ----------------------------------------- σταυρουλα μου να σε ρωτησω ηταν τα ιδια που ειδες και το πρωι? Click για ανάπτυξη... \ Ναι Νάντια μ....ακριβώς τα ίδια... Μν φοβάσαι...το πήρες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:49 Η nantia l.: #1.268 29-07-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από aristidis: Αρχική Δημοσίευση από nantia l.: Αρχική Δημοσίευση από aristidis: λοουερ η προφ? ----------------------------------------- λοουερ!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... εγω προφ Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:49 Ο Mr strange: #1.269 29-07-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Stavroula: Τώρα το βάλαν κ στον ορφέα..... Το πήρα και με τη βούλα......:yeah::hellas: Βέβαια είναι όλα λόου πασσ αλλά δν με νοίαζει αφού το πήρα... Click για ανάπτυξη... ρε γαμω την τυχη μου γαμω!!! πως τα ειδες??? εμενα μου λεει πως δεν εχουν δημοσιευτει...!!!! η ξαδερφη μου ειναι διπλα και κοντευει να λυποθυμισει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Moonbeam Νεοφερμένο μέλος Η Moonbeam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:49 Η Moonbeam έγραψε: #1.270 29-07-09 15:49 δλδ βγηκαν και για μας απο φροντ!?!?!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bill_fc Νεοφερμένο μέλος Ο bill_fc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:49 Ο bill_fc έγραψε: #1.271 29-07-09 15:49 Στον ορφέα βγήκαν του ecpe ή του ecce? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Ο kos_maverik: #1.272 29-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από nantia l.: δεν ξανα δινω μισιγκαν και αυτο προτεινω και σε σας! ----------------------------------------- σταυρουλα μου να σε ρωτησω ηταν τα ιδια που ειδες και το πρωι? Click για ανάπτυξη... Βραβοοο:no1:!!!Καλοκαιρο εχουμε ας το χαρουμε τωρα:no1:! Αλλα και αυτοι που δεν το πηραν, ΜΗ στεναχωριεστε, θα το παρετε με την επομενη σιγουρα:iagree:!!!:thanks:! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CHE* Billio Νεοφερμένο μέλος Ο CHE* Billio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Ο CHE* Billio: #1.273 29-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: Πηρα hau και το σηκωσε αντρας!!!!Αλλα μετα μου εδωσε μια γαλανοματα, ΦΥΣΙΚΗ ξανθια (Αααχ!)και μου ειπε οτι πρεπει να επικοινωνησω με τον καθηγητη μου Click για ανάπτυξη... Ακριβώς το ίδιο και σε εμένα..πωπω...σίγουρα ξανθιά γαλανομάτα ειναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. britney494 Νεοφερμένο μέλος Ο Nikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Ο britney494: #1.274 29-07-09 15:50 Your results have not been published yet. Δεν το πιστευω!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Η nantia l.: #1.275 29-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Stavroula: Ναι Νάντια μ....ακριβώς τα ίδια... Μν φοβάσαι...το πήρες.... Click για ανάπτυξη... δοξα τω θεο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ χαιρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τοτε και εγω ολα λοου πασ τα εχω!!!:hellas::hellas::hellas::hellas::boom::boom::sman::drink::clean::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::niki::niki: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:51 Ο kos_maverik: #1.276 29-07-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: ρε γαμω την τυχη μου γαμω!!! πως τα ειδες??? εμενα μου λεει πως δεν εχουν δημοσιευτει...!!!! η ξαδερφη μου ειναι διπλα και κοντευει να λυποθυμισει!!!! Click για ανάπτυξη... Για τους φροντιστηρουχους ειναι ΜΟΝΟ!!!Για εμας θα βγουν την Παρασκευη! Πολυ βρισιδι πεφτει και φοβαμαι οτι δεν θα οδηγησει σε καλοο:nono:!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sandy_twilight Νεοφερμένο μέλος Η sandy_twilight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:51 Η sandy_twilight: #1.277 29-07-09 15:51 πφφ...δν αντεχω αλλο... παλι μ λεει Your results have not been published yet.. μπορει ν μ απαντησει καποιος αν οσοι τα ειδατε στ site ησασταν μεμονωμενοι..μπορουν να τα δουν οσοι ειναι μεσω φροντ? πλζ απαντηστε καποιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Η nantia l.: #1.278 29-07-09 15:52 του φροντ απο παρασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Ο Mr strange: #1.279 29-07-09 15:52 θα μου απαντησει κανενας??? η ναντια μες στην τρελη χαρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavroula Νεοφερμένο μέλος Η Stavroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Η Stavroula: #1.280 29-07-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από nantia l.: δοξα τω θεο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ χαιρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τοτε και εγω ολα λοου πασ τα εχω!!!:hellas::hellas::hellas::hellas::boom::boom::sman::drink::clean::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::niki::niki: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid ssalex Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aristidis: Αρχική Δημοσίευση από nantia l.: Αρχική Δημοσίευση από aristidis: λοουερ η προφ? ----------------------------------------- λοουερ!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... εγω προφ Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:49 Ο Mr strange: #1.269 29-07-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Stavroula: Τώρα το βάλαν κ στον ορφέα..... Το πήρα και με τη βούλα......:yeah::hellas: Βέβαια είναι όλα λόου πασσ αλλά δν με νοίαζει αφού το πήρα... Click για ανάπτυξη... ρε γαμω την τυχη μου γαμω!!! πως τα ειδες??? εμενα μου λεει πως δεν εχουν δημοσιευτει...!!!! η ξαδερφη μου ειναι διπλα και κοντευει να λυποθυμισει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Moonbeam Νεοφερμένο μέλος Η Moonbeam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:49 Η Moonbeam έγραψε: #1.270 29-07-09 15:49 δλδ βγηκαν και για μας απο φροντ!?!?!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bill_fc Νεοφερμένο μέλος Ο bill_fc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:49 Ο bill_fc έγραψε: #1.271 29-07-09 15:49 Στον ορφέα βγήκαν του ecpe ή του ecce? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Ο kos_maverik: #1.272 29-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από nantia l.: δεν ξανα δινω μισιγκαν και αυτο προτεινω και σε σας! ----------------------------------------- σταυρουλα μου να σε ρωτησω ηταν τα ιδια που ειδες και το πρωι? Click για ανάπτυξη... Βραβοοο:no1:!!!Καλοκαιρο εχουμε ας το χαρουμε τωρα:no1:! Αλλα και αυτοι που δεν το πηραν, ΜΗ στεναχωριεστε, θα το παρετε με την επομενη σιγουρα:iagree:!!!:thanks:! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CHE* Billio Νεοφερμένο μέλος Ο CHE* Billio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Ο CHE* Billio: #1.273 29-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: Πηρα hau και το σηκωσε αντρας!!!!Αλλα μετα μου εδωσε μια γαλανοματα, ΦΥΣΙΚΗ ξανθια (Αααχ!)και μου ειπε οτι πρεπει να επικοινωνησω με τον καθηγητη μου Click για ανάπτυξη... Ακριβώς το ίδιο και σε εμένα..πωπω...σίγουρα ξανθιά γαλανομάτα ειναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. britney494 Νεοφερμένο μέλος Ο Nikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Ο britney494: #1.274 29-07-09 15:50 Your results have not been published yet. Δεν το πιστευω!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Η nantia l.: #1.275 29-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Stavroula: Ναι Νάντια μ....ακριβώς τα ίδια... Μν φοβάσαι...το πήρες.... Click για ανάπτυξη... δοξα τω θεο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ χαιρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τοτε και εγω ολα λοου πασ τα εχω!!!:hellas::hellas::hellas::hellas::boom::boom::sman::drink::clean::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::niki::niki: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:51 Ο kos_maverik: #1.276 29-07-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: ρε γαμω την τυχη μου γαμω!!! πως τα ειδες??? εμενα μου λεει πως δεν εχουν δημοσιευτει...!!!! η ξαδερφη μου ειναι διπλα και κοντευει να λυποθυμισει!!!! Click για ανάπτυξη... Για τους φροντιστηρουχους ειναι ΜΟΝΟ!!!Για εμας θα βγουν την Παρασκευη! Πολυ βρισιδι πεφτει και φοβαμαι οτι δεν θα οδηγησει σε καλοο:nono:!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sandy_twilight Νεοφερμένο μέλος Η sandy_twilight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:51 Η sandy_twilight: #1.277 29-07-09 15:51 πφφ...δν αντεχω αλλο... παλι μ λεει Your results have not been published yet.. μπορει ν μ απαντησει καποιος αν οσοι τα ειδατε στ site ησασταν μεμονωμενοι..μπορουν να τα δουν οσοι ειναι μεσω φροντ? πλζ απαντηστε καποιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Η nantia l.: #1.278 29-07-09 15:52 του φροντ απο παρασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Ο Mr strange: #1.279 29-07-09 15:52 θα μου απαντησει κανενας??? η ναντια μες στην τρελη χαρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavroula Νεοφερμένο μέλος Η Stavroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Η Stavroula: #1.280 29-07-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από nantia l.: δοξα τω θεο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ χαιρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τοτε και εγω ολα λοου πασ τα εχω!!!:hellas::hellas::hellas::hellas::boom::boom::sman::drink::clean::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::niki::niki: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid ssalex Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Stavroula: Τώρα το βάλαν κ στον ορφέα..... Το πήρα και με τη βούλα......:yeah::hellas: Βέβαια είναι όλα λόου πασσ αλλά δν με νοίαζει αφού το πήρα... Click για ανάπτυξη... ρε γαμω την τυχη μου γαμω!!! πως τα ειδες??? εμενα μου λεει πως δεν εχουν δημοσιευτει...!!!! η ξαδερφη μου ειναι διπλα και κοντευει να λυποθυμισει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Moonbeam Νεοφερμένο μέλος Η Moonbeam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:49 Η Moonbeam έγραψε: #1.270 29-07-09 15:49 δλδ βγηκαν και για μας απο φροντ!?!?!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bill_fc Νεοφερμένο μέλος Ο bill_fc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:49 Ο bill_fc έγραψε: #1.271 29-07-09 15:49 Στον ορφέα βγήκαν του ecpe ή του ecce? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Ο kos_maverik: #1.272 29-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από nantia l.: δεν ξανα δινω μισιγκαν και αυτο προτεινω και σε σας! ----------------------------------------- σταυρουλα μου να σε ρωτησω ηταν τα ιδια που ειδες και το πρωι? Click για ανάπτυξη... Βραβοοο:no1:!!!Καλοκαιρο εχουμε ας το χαρουμε τωρα:no1:! Αλλα και αυτοι που δεν το πηραν, ΜΗ στεναχωριεστε, θα το παρετε με την επομενη σιγουρα:iagree:!!!:thanks:! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CHE* Billio Νεοφερμένο μέλος Ο CHE* Billio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Ο CHE* Billio: #1.273 29-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: Πηρα hau και το σηκωσε αντρας!!!!Αλλα μετα μου εδωσε μια γαλανοματα, ΦΥΣΙΚΗ ξανθια (Αααχ!)και μου ειπε οτι πρεπει να επικοινωνησω με τον καθηγητη μου Click για ανάπτυξη... Ακριβώς το ίδιο και σε εμένα..πωπω...σίγουρα ξανθιά γαλανομάτα ειναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. britney494 Νεοφερμένο μέλος Ο Nikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Ο britney494: #1.274 29-07-09 15:50 Your results have not been published yet. Δεν το πιστευω!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Η nantia l.: #1.275 29-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Stavroula: Ναι Νάντια μ....ακριβώς τα ίδια... Μν φοβάσαι...το πήρες.... Click για ανάπτυξη... δοξα τω θεο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ χαιρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τοτε και εγω ολα λοου πασ τα εχω!!!:hellas::hellas::hellas::hellas::boom::boom::sman::drink::clean::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::niki::niki: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:51 Ο kos_maverik: #1.276 29-07-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: ρε γαμω την τυχη μου γαμω!!! πως τα ειδες??? εμενα μου λεει πως δεν εχουν δημοσιευτει...!!!! η ξαδερφη μου ειναι διπλα και κοντευει να λυποθυμισει!!!! Click για ανάπτυξη... Για τους φροντιστηρουχους ειναι ΜΟΝΟ!!!Για εμας θα βγουν την Παρασκευη! Πολυ βρισιδι πεφτει και φοβαμαι οτι δεν θα οδηγησει σε καλοο:nono:!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sandy_twilight Νεοφερμένο μέλος Η sandy_twilight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:51 Η sandy_twilight: #1.277 29-07-09 15:51 πφφ...δν αντεχω αλλο... παλι μ λεει Your results have not been published yet.. μπορει ν μ απαντησει καποιος αν οσοι τα ειδατε στ site ησασταν μεμονωμενοι..μπορουν να τα δουν οσοι ειναι μεσω φροντ? πλζ απαντηστε καποιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Η nantia l.: #1.278 29-07-09 15:52 του φροντ απο παρασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Ο Mr strange: #1.279 29-07-09 15:52 θα μου απαντησει κανενας??? η ναντια μες στην τρελη χαρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavroula Νεοφερμένο μέλος Η Stavroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Η Stavroula: #1.280 29-07-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από nantia l.: δοξα τω θεο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ χαιρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τοτε και εγω ολα λοου πασ τα εχω!!!:hellas::hellas::hellas::hellas::boom::boom::sman::drink::clean::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::niki::niki: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid ssalex Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δλδ βγηκαν και για μας απο φροντ!?!?!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bill_fc Νεοφερμένο μέλος Ο bill_fc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:49 Ο bill_fc έγραψε: #1.271 29-07-09 15:49 Στον ορφέα βγήκαν του ecpe ή του ecce? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Ο kos_maverik: #1.272 29-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από nantia l.: δεν ξανα δινω μισιγκαν και αυτο προτεινω και σε σας! ----------------------------------------- σταυρουλα μου να σε ρωτησω ηταν τα ιδια που ειδες και το πρωι? Click για ανάπτυξη... Βραβοοο:no1:!!!Καλοκαιρο εχουμε ας το χαρουμε τωρα:no1:! Αλλα και αυτοι που δεν το πηραν, ΜΗ στεναχωριεστε, θα το παρετε με την επομενη σιγουρα:iagree:!!!:thanks:! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CHE* Billio Νεοφερμένο μέλος Ο CHE* Billio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Ο CHE* Billio: #1.273 29-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: Πηρα hau και το σηκωσε αντρας!!!!Αλλα μετα μου εδωσε μια γαλανοματα, ΦΥΣΙΚΗ ξανθια (Αααχ!)και μου ειπε οτι πρεπει να επικοινωνησω με τον καθηγητη μου Click για ανάπτυξη... Ακριβώς το ίδιο και σε εμένα..πωπω...σίγουρα ξανθιά γαλανομάτα ειναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. britney494 Νεοφερμένο μέλος Ο Nikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Ο britney494: #1.274 29-07-09 15:50 Your results have not been published yet. Δεν το πιστευω!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Η nantia l.: #1.275 29-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Stavroula: Ναι Νάντια μ....ακριβώς τα ίδια... Μν φοβάσαι...το πήρες.... Click για ανάπτυξη... δοξα τω θεο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ χαιρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τοτε και εγω ολα λοου πασ τα εχω!!!:hellas::hellas::hellas::hellas::boom::boom::sman::drink::clean::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::niki::niki: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:51 Ο kos_maverik: #1.276 29-07-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: ρε γαμω την τυχη μου γαμω!!! πως τα ειδες??? εμενα μου λεει πως δεν εχουν δημοσιευτει...!!!! η ξαδερφη μου ειναι διπλα και κοντευει να λυποθυμισει!!!! Click για ανάπτυξη... Για τους φροντιστηρουχους ειναι ΜΟΝΟ!!!Για εμας θα βγουν την Παρασκευη! Πολυ βρισιδι πεφτει και φοβαμαι οτι δεν θα οδηγησει σε καλοο:nono:!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sandy_twilight Νεοφερμένο μέλος Η sandy_twilight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:51 Η sandy_twilight: #1.277 29-07-09 15:51 πφφ...δν αντεχω αλλο... παλι μ λεει Your results have not been published yet.. μπορει ν μ απαντησει καποιος αν οσοι τα ειδατε στ site ησασταν μεμονωμενοι..μπορουν να τα δουν οσοι ειναι μεσω φροντ? πλζ απαντηστε καποιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Η nantia l.: #1.278 29-07-09 15:52 του φροντ απο παρασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Ο Mr strange: #1.279 29-07-09 15:52 θα μου απαντησει κανενας??? η ναντια μες στην τρελη χαρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavroula Νεοφερμένο μέλος Η Stavroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Η Stavroula: #1.280 29-07-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από nantia l.: δοξα τω θεο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ χαιρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τοτε και εγω ολα λοου πασ τα εχω!!!:hellas::hellas::hellas::hellas::boom::boom::sman::drink::clean::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::niki::niki: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid ssalex Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στον ορφέα βγήκαν του ecpe ή του ecce? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Ο kos_maverik: #1.272 29-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από nantia l.: δεν ξανα δινω μισιγκαν και αυτο προτεινω και σε σας! ----------------------------------------- σταυρουλα μου να σε ρωτησω ηταν τα ιδια που ειδες και το πρωι? Click για ανάπτυξη... Βραβοοο:no1:!!!Καλοκαιρο εχουμε ας το χαρουμε τωρα:no1:! Αλλα και αυτοι που δεν το πηραν, ΜΗ στεναχωριεστε, θα το παρετε με την επομενη σιγουρα:iagree:!!!:thanks:! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CHE* Billio Νεοφερμένο μέλος Ο CHE* Billio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Ο CHE* Billio: #1.273 29-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: Πηρα hau και το σηκωσε αντρας!!!!Αλλα μετα μου εδωσε μια γαλανοματα, ΦΥΣΙΚΗ ξανθια (Αααχ!)και μου ειπε οτι πρεπει να επικοινωνησω με τον καθηγητη μου Click για ανάπτυξη... Ακριβώς το ίδιο και σε εμένα..πωπω...σίγουρα ξανθιά γαλανομάτα ειναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. britney494 Νεοφερμένο μέλος Ο Nikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Ο britney494: #1.274 29-07-09 15:50 Your results have not been published yet. Δεν το πιστευω!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Η nantia l.: #1.275 29-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Stavroula: Ναι Νάντια μ....ακριβώς τα ίδια... Μν φοβάσαι...το πήρες.... Click για ανάπτυξη... δοξα τω θεο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ χαιρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τοτε και εγω ολα λοου πασ τα εχω!!!:hellas::hellas::hellas::hellas::boom::boom::sman::drink::clean::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::niki::niki: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:51 Ο kos_maverik: #1.276 29-07-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: ρε γαμω την τυχη μου γαμω!!! πως τα ειδες??? εμενα μου λεει πως δεν εχουν δημοσιευτει...!!!! η ξαδερφη μου ειναι διπλα και κοντευει να λυποθυμισει!!!! Click για ανάπτυξη... Για τους φροντιστηρουχους ειναι ΜΟΝΟ!!!Για εμας θα βγουν την Παρασκευη! Πολυ βρισιδι πεφτει και φοβαμαι οτι δεν θα οδηγησει σε καλοο:nono:!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sandy_twilight Νεοφερμένο μέλος Η sandy_twilight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:51 Η sandy_twilight: #1.277 29-07-09 15:51 πφφ...δν αντεχω αλλο... παλι μ λεει Your results have not been published yet.. μπορει ν μ απαντησει καποιος αν οσοι τα ειδατε στ site ησασταν μεμονωμενοι..μπορουν να τα δουν οσοι ειναι μεσω φροντ? πλζ απαντηστε καποιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Η nantia l.: #1.278 29-07-09 15:52 του φροντ απο παρασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Ο Mr strange: #1.279 29-07-09 15:52 θα μου απαντησει κανενας??? η ναντια μες στην τρελη χαρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavroula Νεοφερμένο μέλος Η Stavroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Η Stavroula: #1.280 29-07-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από nantia l.: δοξα τω θεο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ χαιρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τοτε και εγω ολα λοου πασ τα εχω!!!:hellas::hellas::hellas::hellas::boom::boom::sman::drink::clean::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::niki::niki: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid ssalex Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nantia l.: δεν ξανα δινω μισιγκαν και αυτο προτεινω και σε σας! ----------------------------------------- σταυρουλα μου να σε ρωτησω ηταν τα ιδια που ειδες και το πρωι? Click για ανάπτυξη... Βραβοοο:no1:!!!Καλοκαιρο εχουμε ας το χαρουμε τωρα:no1:! Αλλα και αυτοι που δεν το πηραν, ΜΗ στεναχωριεστε, θα το παρετε με την επομενη σιγουρα:iagree:!!!:thanks:! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CHE* Billio Νεοφερμένο μέλος Ο CHE* Billio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Ο CHE* Billio: #1.273 29-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: Πηρα hau και το σηκωσε αντρας!!!!Αλλα μετα μου εδωσε μια γαλανοματα, ΦΥΣΙΚΗ ξανθια (Αααχ!)και μου ειπε οτι πρεπει να επικοινωνησω με τον καθηγητη μου Click για ανάπτυξη... Ακριβώς το ίδιο και σε εμένα..πωπω...σίγουρα ξανθιά γαλανομάτα ειναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. britney494 Νεοφερμένο μέλος Ο Nikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Ο britney494: #1.274 29-07-09 15:50 Your results have not been published yet. Δεν το πιστευω!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Η nantia l.: #1.275 29-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Stavroula: Ναι Νάντια μ....ακριβώς τα ίδια... Μν φοβάσαι...το πήρες.... Click για ανάπτυξη... δοξα τω θεο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ χαιρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τοτε και εγω ολα λοου πασ τα εχω!!!:hellas::hellas::hellas::hellas::boom::boom::sman::drink::clean::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::niki::niki: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:51 Ο kos_maverik: #1.276 29-07-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: ρε γαμω την τυχη μου γαμω!!! πως τα ειδες??? εμενα μου λεει πως δεν εχουν δημοσιευτει...!!!! η ξαδερφη μου ειναι διπλα και κοντευει να λυποθυμισει!!!! Click για ανάπτυξη... Για τους φροντιστηρουχους ειναι ΜΟΝΟ!!!Για εμας θα βγουν την Παρασκευη! Πολυ βρισιδι πεφτει και φοβαμαι οτι δεν θα οδηγησει σε καλοο:nono:!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sandy_twilight Νεοφερμένο μέλος Η sandy_twilight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:51 Η sandy_twilight: #1.277 29-07-09 15:51 πφφ...δν αντεχω αλλο... παλι μ λεει Your results have not been published yet.. μπορει ν μ απαντησει καποιος αν οσοι τα ειδατε στ site ησασταν μεμονωμενοι..μπορουν να τα δουν οσοι ειναι μεσω φροντ? πλζ απαντηστε καποιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Η nantia l.: #1.278 29-07-09 15:52 του φροντ απο παρασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Ο Mr strange: #1.279 29-07-09 15:52 θα μου απαντησει κανενας??? η ναντια μες στην τρελη χαρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavroula Νεοφερμένο μέλος Η Stavroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Η Stavroula: #1.280 29-07-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από nantia l.: δοξα τω θεο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ χαιρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τοτε και εγω ολα λοου πασ τα εχω!!!:hellas::hellas::hellas::hellas::boom::boom::sman::drink::clean::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::niki::niki: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid ssalex Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: Πηρα hau και το σηκωσε αντρας!!!!Αλλα μετα μου εδωσε μια γαλανοματα, ΦΥΣΙΚΗ ξανθια (Αααχ!)και μου ειπε οτι πρεπει να επικοινωνησω με τον καθηγητη μου Click για ανάπτυξη... Ακριβώς το ίδιο και σε εμένα..πωπω...σίγουρα ξανθιά γαλανομάτα ειναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
britney494 Νεοφερμένο μέλος Ο Nikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Ο britney494: #1.274 29-07-09 15:50 Your results have not been published yet. Δεν το πιστευω!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Η nantia l.: #1.275 29-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Stavroula: Ναι Νάντια μ....ακριβώς τα ίδια... Μν φοβάσαι...το πήρες.... Click για ανάπτυξη... δοξα τω θεο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ χαιρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τοτε και εγω ολα λοου πασ τα εχω!!!:hellas::hellas::hellas::hellas::boom::boom::sman::drink::clean::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::niki::niki: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:51 Ο kos_maverik: #1.276 29-07-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: ρε γαμω την τυχη μου γαμω!!! πως τα ειδες??? εμενα μου λεει πως δεν εχουν δημοσιευτει...!!!! η ξαδερφη μου ειναι διπλα και κοντευει να λυποθυμισει!!!! Click για ανάπτυξη... Για τους φροντιστηρουχους ειναι ΜΟΝΟ!!!Για εμας θα βγουν την Παρασκευη! Πολυ βρισιδι πεφτει και φοβαμαι οτι δεν θα οδηγησει σε καλοο:nono:!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sandy_twilight Νεοφερμένο μέλος Η sandy_twilight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:51 Η sandy_twilight: #1.277 29-07-09 15:51 πφφ...δν αντεχω αλλο... παλι μ λεει Your results have not been published yet.. μπορει ν μ απαντησει καποιος αν οσοι τα ειδατε στ site ησασταν μεμονωμενοι..μπορουν να τα δουν οσοι ειναι μεσω φροντ? πλζ απαντηστε καποιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Η nantia l.: #1.278 29-07-09 15:52 του φροντ απο παρασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Ο Mr strange: #1.279 29-07-09 15:52 θα μου απαντησει κανενας??? η ναντια μες στην τρελη χαρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavroula Νεοφερμένο μέλος Η Stavroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Η Stavroula: #1.280 29-07-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από nantia l.: δοξα τω θεο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ χαιρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τοτε και εγω ολα λοου πασ τα εχω!!!:hellas::hellas::hellas::hellas::boom::boom::sman::drink::clean::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::niki::niki: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid ssalex Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Your results have not been published yet. Δεν το πιστευω!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Η nantia l.: #1.275 29-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Stavroula: Ναι Νάντια μ....ακριβώς τα ίδια... Μν φοβάσαι...το πήρες.... Click για ανάπτυξη... δοξα τω θεο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ χαιρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τοτε και εγω ολα λοου πασ τα εχω!!!:hellas::hellas::hellas::hellas::boom::boom::sman::drink::clean::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::niki::niki: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:51 Ο kos_maverik: #1.276 29-07-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: ρε γαμω την τυχη μου γαμω!!! πως τα ειδες??? εμενα μου λεει πως δεν εχουν δημοσιευτει...!!!! η ξαδερφη μου ειναι διπλα και κοντευει να λυποθυμισει!!!! Click για ανάπτυξη... Για τους φροντιστηρουχους ειναι ΜΟΝΟ!!!Για εμας θα βγουν την Παρασκευη! Πολυ βρισιδι πεφτει και φοβαμαι οτι δεν θα οδηγησει σε καλοο:nono:!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sandy_twilight Νεοφερμένο μέλος Η sandy_twilight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:51 Η sandy_twilight: #1.277 29-07-09 15:51 πφφ...δν αντεχω αλλο... παλι μ λεει Your results have not been published yet.. μπορει ν μ απαντησει καποιος αν οσοι τα ειδατε στ site ησασταν μεμονωμενοι..μπορουν να τα δουν οσοι ειναι μεσω φροντ? πλζ απαντηστε καποιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Η nantia l.: #1.278 29-07-09 15:52 του φροντ απο παρασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Ο Mr strange: #1.279 29-07-09 15:52 θα μου απαντησει κανενας??? η ναντια μες στην τρελη χαρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavroula Νεοφερμένο μέλος Η Stavroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Η Stavroula: #1.280 29-07-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από nantia l.: δοξα τω θεο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ χαιρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τοτε και εγω ολα λοου πασ τα εχω!!!:hellas::hellas::hellas::hellas::boom::boom::sman::drink::clean::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::niki::niki: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid ssalex Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Stavroula: Ναι Νάντια μ....ακριβώς τα ίδια... Μν φοβάσαι...το πήρες.... Click για ανάπτυξη... δοξα τω θεο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ χαιρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τοτε και εγω ολα λοου πασ τα εχω!!!:hellas::hellas::hellas::hellas::boom::boom::sman::drink::clean::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::niki::niki: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:51 Ο kos_maverik: #1.276 29-07-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: ρε γαμω την τυχη μου γαμω!!! πως τα ειδες??? εμενα μου λεει πως δεν εχουν δημοσιευτει...!!!! η ξαδερφη μου ειναι διπλα και κοντευει να λυποθυμισει!!!! Click για ανάπτυξη... Για τους φροντιστηρουχους ειναι ΜΟΝΟ!!!Για εμας θα βγουν την Παρασκευη! Πολυ βρισιδι πεφτει και φοβαμαι οτι δεν θα οδηγησει σε καλοο:nono:!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sandy_twilight Νεοφερμένο μέλος Η sandy_twilight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:51 Η sandy_twilight: #1.277 29-07-09 15:51 πφφ...δν αντεχω αλλο... παλι μ λεει Your results have not been published yet.. μπορει ν μ απαντησει καποιος αν οσοι τα ειδατε στ site ησασταν μεμονωμενοι..μπορουν να τα δουν οσοι ειναι μεσω φροντ? πλζ απαντηστε καποιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Η nantia l.: #1.278 29-07-09 15:52 του φροντ απο παρασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Ο Mr strange: #1.279 29-07-09 15:52 θα μου απαντησει κανενας??? η ναντια μες στην τρελη χαρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavroula Νεοφερμένο μέλος Η Stavroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Η Stavroula: #1.280 29-07-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από nantia l.: δοξα τω θεο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ χαιρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τοτε και εγω ολα λοου πασ τα εχω!!!:hellas::hellas::hellas::hellas::boom::boom::sman::drink::clean::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::niki::niki: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid ssalex Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: ρε γαμω την τυχη μου γαμω!!! πως τα ειδες??? εμενα μου λεει πως δεν εχουν δημοσιευτει...!!!! η ξαδερφη μου ειναι διπλα και κοντευει να λυποθυμισει!!!! Click για ανάπτυξη... Για τους φροντιστηρουχους ειναι ΜΟΝΟ!!!Για εμας θα βγουν την Παρασκευη! Πολυ βρισιδι πεφτει και φοβαμαι οτι δεν θα οδηγησει σε καλοο:nono:!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sandy_twilight Νεοφερμένο μέλος Η sandy_twilight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:51 Η sandy_twilight: #1.277 29-07-09 15:51 πφφ...δν αντεχω αλλο... παλι μ λεει Your results have not been published yet.. μπορει ν μ απαντησει καποιος αν οσοι τα ειδατε στ site ησασταν μεμονωμενοι..μπορουν να τα δουν οσοι ειναι μεσω φροντ? πλζ απαντηστε καποιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Η nantia l.: #1.278 29-07-09 15:52 του φροντ απο παρασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Ο Mr strange: #1.279 29-07-09 15:52 θα μου απαντησει κανενας??? η ναντια μες στην τρελη χαρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavroula Νεοφερμένο μέλος Η Stavroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Η Stavroula: #1.280 29-07-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από nantia l.: δοξα τω θεο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ χαιρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τοτε και εγω ολα λοου πασ τα εχω!!!:hellas::hellas::hellas::hellas::boom::boom::sman::drink::clean::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::niki::niki: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid ssalex Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πφφ...δν αντεχω αλλο... παλι μ λεει Your results have not been published yet.. μπορει ν μ απαντησει καποιος αν οσοι τα ειδατε στ site ησασταν μεμονωμενοι..μπορουν να τα δουν οσοι ειναι μεσω φροντ? πλζ απαντηστε καποιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Η nantia l.: #1.278 29-07-09 15:52 του φροντ απο παρασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Ο Mr strange: #1.279 29-07-09 15:52 θα μου απαντησει κανενας??? η ναντια μες στην τρελη χαρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavroula Νεοφερμένο μέλος Η Stavroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Η Stavroula: #1.280 29-07-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από nantia l.: δοξα τω θεο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ χαιρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τοτε και εγω ολα λοου πασ τα εχω!!!:hellas::hellas::hellas::hellas::boom::boom::sman::drink::clean::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::niki::niki: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid ssalex Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
του φροντ απο παρασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Ο Mr strange: #1.279 29-07-09 15:52 θα μου απαντησει κανενας??? η ναντια μες στην τρελη χαρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavroula Νεοφερμένο μέλος Η Stavroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Η Stavroula: #1.280 29-07-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από nantia l.: δοξα τω θεο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ χαιρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τοτε και εγω ολα λοου πασ τα εχω!!!:hellas::hellas::hellas::hellas::boom::boom::sman::drink::clean::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::niki::niki: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
θα μου απαντησει κανενας??? η ναντια μες στην τρελη χαρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stavroula Νεοφερμένο μέλος Η Stavroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Η Stavroula: #1.280 29-07-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από nantia l.: δοξα τω θεο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ χαιρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τοτε και εγω ολα λοου πασ τα εχω!!!:hellas::hellas::hellas::hellas::boom::boom::sman::drink::clean::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::niki::niki: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από nantia l.: δοξα τω θεο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ χαιρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τοτε και εγω ολα λοου πασ τα εχω!!!:hellas::hellas::hellas::hellas::boom::boom::sman::drink::clean::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::niki::niki: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.