naT_naT
Νεοφερμένο μέλος

:xixi::xixi:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kos_maverik
Εκκολαπτόμενο μέλος
!ΟΚ με επεισες...!!!Αστο με 2!!!Η πηγαινε σε :papas: να στο αλλαξει
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λοιπον.
ECCE διαθεσιμα απο Τεταρτη σε όλους και ECPE απο την αλλη βδομαδα ή την Παρασκευη!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kos_maverik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οπως θελετε...
naT_naT
Νεοφερμένο μέλος
Καλα που μπηκατε On-Topic γιατι εγω ειμαι τετοια τρελη που θα συνεχιζα την κουβεντα...Χμμ...παντως εγω παιρνω τηλ στο φροντιστηριο μου,αλλα δεν το σηκωνουν..Αμα δεν ανοιξει σημερα,θα με φαει η αγωνια...Αμααααν!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kos_maverik
Εκκολαπτόμενο μέλος
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
naT_naT
Νεοφερμένο μέλος
Ηρεμια πανω απο ολα!Και βαλε 2 σ!
Looool

Εχεις δικιο,ηρεμια...Να το αλλαξω? Εισαι σιγουρος...Μετα δεν θα το ξαναλλαξω,οκ??
:xixi::xixi:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kos_maverik
Εκκολαπτόμενο μέλος
naT_naT
Νεοφερμένο μέλος
Κινητο δεν εχεις απο το φροντιστηριο σου?
Εχω τηλεφωνο απο το φροντιστηριο...Παιρνω,καλει και μετα τηλεφωνητης...Τιποτα...Και κανονικα επρεπε να εχει ανοιξει απο τις 4 και 30...Οπως συνηθως...
naT_naT
Νεοφερμένο μέλος

kos_maverik
Εκκολαπτόμενο μέλος
!!!Οχι αν ειναι κοντα δικιο εχει ο Τεο!Εγω δεν εχω προβλημα σε αυτο
!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
o!g@1994
Νεοφερμένο μέλος
naT_naT
Νεοφερμένο μέλος
kos_maverik
Εκκολαπτόμενο μέλος
---Τεο αν σου τη σπαει που απανταω στα φορουμ σου πες το
!!!---Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τι να μου την σπαει ρε σιγά...

Δικο μου δεν ειναι το φορουμ παντως...

kos_maverik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μακαρι και με το 100στο σχολιο να μας βγει 100% επιτυχια!(Η καπου κοντα τελοσπαντων...)!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki