Απορίες IELTS

Perrie99

Νεοφερμένος

Η Perrie99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα.
Καλησπέρα. Έχω μια απορία σχετικά με τη διδασκαλία των αγγλικών μου. Κάνω ιδιαίτερα αγγλικων εδώ και οχτώ μήνες. Στην αρχή όταν ξεκίνησα έκανα το restart και μετά ξεκίνησα τα ielts . Αλλά παρατήρησα ότι δυσκολεύομαι αρκετά πολύ και στα κείμενα αλλά και σε ακουστικό είναι λογικό αυτό ; δεν θα έπρεπε να υπάρχει κάποια βελτίωση; ή χρειαζομαι ακόμη περισσότερο χρόνο; Μοιράζομαι τις ανησυχίες μου εδώ επειδή νιωθω καπως στεναχωρημένη με όλο αυτό διότι προγραμματιζω για σπουδες στο εξωτερικό οποταν σκέφτηκα να ρωτήσω εδώ επειδή οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζεται αγγλικά και κάποτε ίσως να εισασταν κι εσείς στη θέση που είμαι εγώ τώρα.
 

Nina-nana

Διάσημο μέλος

Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2,536 μηνύματα.
Εξαρτάται από το επίπεδο των αγγλικών σου και το σκορ στο οποίο στοχεύεις. Το Reading του IELTS είναι πολύ "ιδιαίτερο" και θέλει ειδική στρατηγική (την οποία θα πρέπει να σου την έχει εξηγήσει ο καθηγητής ή η καθηγήτριά σου). Το ακουστικό είναι θέμα εξοικείωσης περισσότερο. Αν έχεις επίπεδο C2 τότε το IELTS δεν θα πρέπει να σε δυσκολεύει, αν έχεις χαμηλότερο επίπεδο τότε θα πρέπει να βελτιώσεις το επίπεδό σου και/ή να δουλέψεις με διαφορετικό τρόπο για ένα πιο γρήγορο αποτέλεσμα.

Δεν ξέρω πόσο σε βοηθάει η απάντησή μου, αλλά χωρίς να ξέρω το επίπεδό σου και το στόχο σου είναι δύσκολο να σου πω κάτι πιο συγκεκριμένο.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top