sindy
Νεοφερμένο μέλος

αν και για το Β2 λένε πως θέλει πολύ διάβασμα!
όσοι έχετε δώσει ήδη για Β2 τι πιστεύετε?

Σημείωση: Το μήνυμα προήλθε από το θέμα "Ποιος γνωρίζει γερμανικά;"
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
p@g
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος

εγω το μαη δινω Β2 και χτες εκανα ενα 4ωρο τεστ οπως ειναι κανονικα και πηρα 72/100.παλι καλα που περασα αυτο γιατι οσα ειχα κανει μεχρι τωρα δεν τα παιρναγα..παντως εμενα μου φανηκε αρκετρα μεγαλη η διαφορα Β1 με Β2...
Πολύ απλά: ΔΕΝ έχουν σχέση μεταξύ τους τα δυο πτυχία. Το Β2 ξεφεύγει κατά πολύ! Αλλά με σωστό διάβασμα όλα γίνονται!

baki
Εκκολαπτόμενο μέλος

kambana
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kambana
Δραστήριο μέλος

Σας παρακαλώ απαντήστε μου...Είναι μεγάλη ανάγκη!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος

kotsis1
Δραστήριο μέλος

kambana
Δραστήριο μέλος

ναι πρεπει να τα βαλεις εσυ σε μια λογικη σειρα.
Οκ...Ευχαριστώ.Μπαίνουν πάντα στη σειρά μόνο με έναν τρόπο ή και με άλλους;
Πάντως όταν έδινα εγώ Β2 στη σειρά ήταν.
https://www.goethe.de/lrn/pro/gb2/B2_Mod_02_01.pdf στη σελ.19 είναι η έκθεση και δεν έχουν μια συγκεκριμένη σειρά.
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος

δεν ειναι στανταρ η σειρα, αλλα βγαινει με τη λογικη, πχ βγαινω εξω-παω στα γκουντυς-γυρναω σπιτι-βγαζω παπουτσια, οχι βγαινω εξω-βγαζω παπουτσια-παω γκουντυς-γυρναω σπιτι. κτλβς?Οκ...Ευχαριστώ.Μπαίνουν πάντα στη σειρά μόνο με έναν τρόπο ή και με άλλους;
https://www.goethe.de/lrn/pro/gb2/B2_Mod_02_01.pdf στη σελ.19 είναι η έκθεση και δεν έχουν μια συγκεκριμένη σειρά.

kambana
Δραστήριο μέλος

δεν ειναι στανταρ η σειρα, αλλα βγαινει με τη λογικη, πχ βγαινω εξω-παω στα γκουντυς-γυρναω σπιτι-βγαζω παπουτσια, οχι βγαινω εξω-βγαζω παπουτσια-παω γκουντυς-γυρναω σπιτι. κτλβς?![]()
Αυτό υποψιάστηκα κι εγώ...Ευχαριστώ και πάλι!
kotsis1
Δραστήριο μέλος

Τι να σου πω όταν έδωσα Β2 θυμάμαι τα είχαν στη σειρά.
Παρόλ'αυτά στο Γ1 βρίσκονταν σε ελαφριά αταξία.
Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου!!!Αυτές τις 2 μέρες κάνε τις τελευταίες γερές(εννοώντας ουσιαστικές) και καθόλου εξαντλητικές επαναλήψεις.Την τελευταία μέρα απόλαυσε γερμανικές ταινίες,μουσική,άρθρα στα γερμανικά,συνομιλίες με ομόγλωσσους

Viel Erfolg mit deiner Pruefung!
kambana
Δραστήριο μέλος

Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι για κάτι τόσο ασήμαντο.Συγκεκριμένη φόρμα δεν υπάρχει,και δεν είναι τυπωμένη στα απαντητικά τους.Το ζήτημα είναι να φανεί η σωστή επιλογή που έκανες μέσω της συνοχής των παραγραφών και του λόγου σου.
Τι να σου πω όταν έδωσα Β2 θυμάμαι τα είχαν στη σειρά.
Παρόλ'αυτά στο Γ1 βρίσκονταν σε ελαφριά αταξία.
Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου!!!Αυτές τις 2 μέρες κάνε τις τελευταίες γερές(εννοώντας ουσιαστικές) και καθόλου εξαντλητικές επαναλήψεις.Την τελευταία μέρα απόλαυσε γερμανικές ταινίες,μουσική,άρθρα στα γερμανικά,συνομιλίες με ομόγλωσσους
Viel Erfolg mit deiner Pruefung!
Ευχαριστώ πολύ!Έτσι κι αλλιώς έχω καθημερινή επαφή με τα γερμανικά (η μαμά μου είναι Γερμανίδα) και τώρα π.χ. παίζει πίσω μου γερμανική τηλεόραση...
nikosD
Νεοφερμένο μέλος

Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν έχει τύχει να διδάξω το συγκεκριμένο βιβλίο, αλλά μια συνάδελφος που το έχει κανει μου είπε ότι είναι οκ.
Απλά μην αγχώνεσαι. Το θέμα είναι να έχεις όρεξη για διάβασμα και να προσέχεις στο μάθημα. :iagree:
nikosD
Νεοφερμένο μέλος

GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος

Letta
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
paskmak
Διάσημο μέλος

Σκέφτομαι να ξεκινήσω μαθήματα στο Goethe Institut Θεσσαλονίκη στο επίπεδο Β2. Μου είπαν ότι το πτυχίο που θα δώσω μετά θα είναι το Goethe Zertifikat B2. Αυτό το πτυχίο αναγνωρίζετε στην Ελλάδα στο ΑΣΕΠ κυρίως ή σε άλλους διαγωνισμούς? Δηλαδή μετράει σαν πτυχίο?
Με αυτό το πτυχίο πιστοποιείς ότι ξέρεις καλά την γερμανική γλώσσα. Πιστεύω ότι πρέπει να βοηθάει εκτός στο ΑΣΕΠ(για περισσότερα μόρια) και σε άλλους διαγωνισμούς αφού τα πτυχία του Goethe θεωρούνται καθολικά και παγκοσμίως αναγνωρισμένα.Απ'ότι ξέρω, δεν μπορείς να διδάξεις μ'αυτο σε φροντιστήριο(αν εννοείς αυτο με το "πτυχίo").
Και εγώ το είχα δώσει άλλα μου είναι άχρηστο διότι απέκτησα προσφάτως το KDS(Kleines Deutsches Sprachdiplom).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spiros332
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σκέφτομαι να ξεκινήσω μαθήματα στο Goethe Institut Θεσσαλονίκη στο επίπεδο Β2. Μου είπαν ότι το πτυχίο που θα δώσω μετά θα είναι το Goethe Zertifikat B2. Αυτό το πτυχίο αναγνωρίζετε στην Ελλάδα στο ΑΣΕΠ κυρίως ή σε άλλους διαγωνισμούς? Δηλαδή μετράει σαν πτυχίο?
μετραει φανταζομαι αλλα τωρα εχουν αλλαξει ολη την δομη των διπλοματων καλυτερα να το ψαξεις η να ρωτησεις στο goethe!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.