Απορίες στο ΑΕΠΠ

Γιάννης/98

Νεοφερμένος

Ο Γιάννης/98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα.
Λοιπόν φέτος θα δώσω σαν απόφοιτος πανελλήνιες και έχω μερικές απορίες για το ΑΕΠΠ. Μόλις σήμερα έβγαλα τις βασικές έννοιες των αλγορίθμων και τής επόμενες ημέρες θα ξεκινήσω επαναλήψεις.
Αυτό που θέλω να ξέρω κυρίως υπάρχουν σημεία που πρέπει να προσέξω κάπως ιδιαιτέρως ή όχι;
Να τονίζω πως ούτε φροντιστήριο ούτε ιδιαίτερα κανω
Όποιος μπορεί να με βοηθήσει ευχαριστώ! :pleasantry:
 

hack3r

Επιφανές μέλος

Ο Τόλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών . Έχει γράψει 10,077 μηνύματα.
Ταξινόμηση πίνακα, πάντα πέφτει και συναρτήσεις, διαδικασίες. Γενικά δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα, ή ξέρεις να γράφεις κώδικα ή δε ξέρεις.
 

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Σλοβακία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,822 μηνύματα.
Αυτά που σου είπε ο hack3r κυρίως. Κοίτα και κανα πρόγραμμα που θέλει να υπολογίσεις κάτι με κλιμακωτή χρέωση και διαγράμματα ροής, βάζουν συχνά-πυκνά. Γενικά στην αεππ η δυσκολία δεν βρίσκεται στο θέμα γ,δ αν έχεις γράψει αρκετά προγράμματα μέσα στην χρόνια. Οι περισσότεροι χάνουν από θέμα Α και Β, οπότε μάθε καλά την θεωρία και ψάξε στο ιντερνετ για ασκήσεις τύπου Θέμα Β.
 

Panagiotis849

Δραστήριο μέλος

Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών ΕΚΠΑ (Αθήνα) και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 574 μηνύματα.
Καλό είναι να δεις και την σειριακή αναζήτηση αλλά και την δυαδική. Επίσης δώσε βάση και σε μικρούς αλγορίθμους που μπορεί να φαίνονται ασήμαντοι αλλά ποτέ δεν ξέρεις (πχ. πολλαπλασιασμός αλά ρωσικά). Λύσε όλα τα θέματα των πανελληνίων (εγώ έλυσα πέρσυ όλα των κανονικών και των επαναληπτικών από το 2000 έως το 2017) και εννοείται τη θεωρία πρέπει να την παίζεις στα δάχτυλα για να είσαι καλυμμένος και να μη χάσεις σίγουρες μονάδες.
 

fretoe

Δραστήριο μέλος

Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Μεταπτυχιούχος . Έχει γράψει 681 μηνύματα.
Όπως είπαν και οι παραπάνω αν μπορείς να λύσεις μόνος σου προήγουμενα θέματα Γ και Δ, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα στις εξετάσεις. Ο προγραμματισμός θέλει εξάσκηση, συνεπώς, προσπάθησε να λύσεις όσες περισσότερες ασκήσεις μπορείς. Μετά από λίγο καιρό θα δεις ότι θα τις βλέπεις σαν παιχνιδάκι.

Για την θεωρία, πρόσπαθησε να κατανοήσεις (και όχι να μάθεις παπαγαλία) τις θεμελιώδεις έννοιες της επιστήμης των υπολογιστών και των γλωσσών προγραμματισμού π.χ. δυαδικό σύστημα, οργάνωση υπολογιστή, μεταβλητές, τύποι μεταβλητών, μεταγλωττιστές, διερμηνευτές, κτλ.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top