Λοιπον, ως αποφοιτος θεωρητικης κατευθυνσης δεν ειμαι σε θεση να γνωριζω και πολλα, αλλα θα ηθελα να πω κι εγω την προσωπικη μου αποψη για το θεμα, σε συνδιασμο παντα με πληροφοριες και συζητησεις που εχω κανει με ατομα του συγκεκριμενου τμηματος!! Στην ουσια εχω να κανω καποια ερωτηματα, τα οποια θα ηθελα να μοιυ απαντησετε, για να καταληξουμε σε καποια συμπερασματα...
1) Αρχιζω με τα αχαρα, αλλα αναμφιβολα σημαντικα θεματα, που εχουν να κανουν με την χαρτουρα... Με βαση τα ΦΕΚ, τι παραπανω εργασιακα δικαιωματα εχουν οι αποφοιτοι του καθαρα βιολογικου τμηματος?? Αν δεν κανω λαθος ΚΑΝΕΝΑ, αν παλι οχι διορθωστε με...
2) Ολοι φερνετε το επιχειρημα πως η εξειδικευση απο τοσο νωρις μπορει να ειναι καταστρεπτικη και πως μετα απο το καθαρα βιολογικο τμημα, μπορεις να κανεις το μεταπτυχιακο στον τομεα που θελεις, σωστα?? Απαγορευει καποιος τους αποφοιτους της ΜΒΓ να κανουν μεταπτυχιακο σε καποιον αλλο τομεα της βιολογιας?? Νομιζω πως οχι... Αρα, που ειναι το προβλημα?? Στη τελικη αυτος ο ανθρωπος θα εχει διπλη εξειδικευση!!
3) Οι θεσεις που προοριζονται για ερευνα σε διαφορα εργαστηρια ειναι ανοιχτες και για τους μεν, αλλα και για τους δε, σωστα??
Σε τι λοιπον υπερτερει το καθαρα βιολογικο τμημα απο τη ΜΒΓ?? Θα ηθελα πραγματικα να ακουσω τα επιχειρηματα σας, γιατι πραγματικα (με την ισως επιφανειακη λογικη μου) δυσκολευομαι να σας καταλαβω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.