SkyLeaper
Νεοφερμένο μέλος

Λυπαμαι που ανοιγω ενα θεμα χιλιοειπωμενο αλλα ψαχνοντας αντι να βοηθηθω μπερδευτηκα!
Κανω αιτησεις για Αγγλια και εχω ενα θεματακι με την αιτηση.
- Στο Education χρειαζεται να αναφερω και απολυτηριο γυμνασιου ή μονο λυκειου? Το αν εχω παει καθολου Αγγλικα λογικα δεν μετραει ετσι? Εφοσον θα τους πω οτι εχω το ταδε και το ταδε πτυχιο...?
- Στα modules χρειαζεται μαθηματα κατευθυνσης.Θελει και ολα τα μαθηματα Γενικης?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kapoios93
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nba_fan
Νεοφερμένο μέλος

Καλησπερα σας!
Λυπαμαι που ανοιγω ενα θεμα χιλιοειπωμενο αλλα ψαχνοντας αντι να βοηθηθω μπερδευτηκα!
Κανω αιτησεις για Αγγλια και εχω ενα θεματακι με την αιτηση.
Ευχαριστω πολυ εκ των προταιρων!
- Στο Education χρειαζεται να αναφερω και απολυτηριο γυμνασιου ή μονο λυκειου? Το αν εχω παει καθολου Αγγλικα λογικα δεν μετραει ετσι? Εφοσον θα τους πω οτι εχω το ταδε και το ταδε πτυχιο...?
- Στα modules χρειαζεται μαθηματα κατευθυνσης.Θελει και ολα τα μαθηματα Γενικης?
![]()
Χρειάζεται μόνο το απολυτήριο λυκείου. Το απολυτήριο γυμνασίου δεν τους ενδιαφέρει εφόσον δεν σου ανοίγει πόρτες για την τριτοβάθμια επαίδευση.
Κατά τα άλλα πρέπει να αναφέρεις τους βαθμούς της κατεύθυνσης με βάση την μετάφραση του απολυτηρίου σου. Δηλαδή αν ώς "κατεύθυνση" στο μεταφρασμένο σου σε Αγγλικά απολυτήριο λέει "profile", τότε οταν γράφεις τους βαθμούς κατεύθυνσης θα γράψεις πχ. physics-profile.
Επίσης χρειάζονται όλα τα μαθήματα γενικής-ακόμη και τα πολυμέσα!
SkyLeaper
Νεοφερμένο μέλος

Επισης, πως μπορω να τους δηλωσω πως εχω το lower του cambridge και το proficiency του michigan? :/

Συμπληρώνω την αίτηση στο UCAS και στο Εducation δεν ξέρω τι να συμπληρώσω!
Μόνο το απολυτήριο Λυκείου και στα modules τι θα γράψω; Ολα τα μαθηματα της Γ Λυκείου και σε όλα Pending ;
Σας παρακαλώ βοηθήστε με γιατί έχω καταγχωθεί!

bettina
Εκκολαπτόμενο μέλος

SkyLeaper
Νεοφερμένο μέλος

εγω εστειλα την αιτηση. ενας φιλος πηγε και του την εκαναν οποτε ακολουθησα το σιγουρο δρομο...
μου ειπαν και εβαλα ολααα τα μαθηματα του λυκειου, και την επιλογη και σε ολα pending αφου βαθμους δν εχουμε παρει

Φαντάζομαι εννοείς της Γ' Λυκείου και βάζεις σε όλα pending;
SkyLeaper
Νεοφερμένο μέλος

ναι, με συγχωρεις..

kapoios93
Νεοφερμένο μέλος

hidd
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CandyCloud
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πάντως ξέρεις ότι τα δίδακτρα από του χρόνου πάνε 9000, έτσι???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hidd
Εκκολαπτόμενο μέλος

CandyCloud
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τί θέλεις να σπουδάσεις?
hidd
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σκοτία αν είσαι eυ/non-brit student σου πληρώνει τα δίδακτρα χωρίς επιστροφή το σκοτσέζικο κράτος .
Tα μονα μου εξoδα συνεπώς θα είναι αυτά τις διαμονής.
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος

cha0s
Περιβόητο μέλος

Θα πας μέχρι την Σκωτία για να σπουδάσεις κοινωνιολογία και πολιτικές επιστήμες;?????
Πάνε ρε καμία Νομική, ψυχολογία, ιατρική.... Που θα βρεις δουλειά ως κοινωνιολόγος;

Δίνεις που δίνει τα λεφτά να πας σε άλλη χώρα, σπούδασε κάτι που θα σου αποδώσει χρήματα

tntqaz
Εκκολαπτόμενο μέλος

"Please select the month and year that you certificated, or will certificate, the qualification. If you have not yet taken the exam, or if it has not yet been certificated, enter the date on which you expect the results to be certificated. This may be different from the date you received, or will receive, your results. If you are not sure, please check with your school or college."
έτσι όπως το λέει εκει μου δίνει την εντύπωση πως θέλει την ημερομηνία (μήνς/έτος) που θα είναι έτοιμα τα αποτελέσματα(βαθμοί),ε?
ΑΝ αυτό ζητάει και οχι κατι άλλο, μπορείτε να μου πείτε πότε ??? τον ιούνιο??? απλά θέλω να ειμαι σιγουροσ

δεν παίζουμε με αυτά!
επίσης, (σχετικό-άσχετο) στο ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ μπαίνουν οι βαθμοί της γ'γυμνασίου, ή και κάτι άλλο? επειδή ζητάνε και βαθμολογία απο αυτό και δεν το εχω "πάρει" (στα χεριαμου κ ετσι...)
aggeloskout
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.