Mortis19
Νεοφερμένο μέλος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛ/ΝΙΩΝ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ, ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Α και Florence το ΔΕΤ τι ειναι? 5ο πεδιο? Αναλυσε μου λιγο και αυτην την σχολη...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Florenc
Εκκολαπτόμενο μέλος

καλες επιλογες, τις ειχα δηλωσει και εγω,(εκτος απο μηχ μηχ) το πληροφορικης και τηλεματικη θα το απεφευγα γιατι ειναι στο παντειοΣχετικα με τις εξης σχολες θελω να μου πειτε τη γνωμη σας:
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛ/ΝΙΩΝ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ, ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Σ

Α και Florence το ΔΕΤ τι ειναι? 5ο πεδιο? Αναλυσε μου λιγο και αυτην την σχολη...
Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας. Είναι και στο 4ο ("τεχνολογιας") και στο 5ο
Συνοπτικα: "Χρησιμοποιει μαθηματικα και πληροφορικη ως εργαλεια στην οικονομια και την διοικηση"
για περισσοτερα: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=40246
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mortis19
Νεοφερμένο μέλος

Μιχαλης Κα
Νεοφερμένο μέλος

VouDou
Πολύ δραστήριο μέλος

μπορει καποιος να μου ξεκαθαρισει παρακαλω πια η διαφορα χημικων απο χημικων μηχανικων;;;;;;;;;; οποιος ξερει το θεμα ας μου απαντησει...please...
Θα προσπαθήσω να το πιο απλά, λιτά και ελπίζω κατανοητά γίνεται: Ο χημικός ασχολείται με την επιστήμη της χημείας (νόμοι που τη διέπουν και πειραματίζεται πάνω σε αυτούς), ενώ ο Χημικός Μηχανικός ασχολείται με την εφαρμογή αυτών των νόμων στη βιομηχανία στην προσπάθειά του να βρει τη βέλτιστη λύση του εκάστοτε προοβλήματος...
Μερικές φορές στην πράξη υπάρχει κάποια "επικάλυψη" αυτούτου διαχωρισμού...
Μιχαλης Κα
Νεοφερμένο μέλος

Mortis19
Νεοφερμένο μέλος

SocratesAgain
Νεοφερμένο μέλος

Είχα διαβάσει ότι ασχέτος απο τα πεδία που θα επιλέξεις,μπορείς να επιλέξεις επίσης σχολές οι οποίες να μην βρίσκονται στα επιλεγμένα πεδία σου, αλλά αυτό θα έχει ως ''ποινή'' να σου αφερεθεί ένα μικρό ποσοστό απο τα μόρια που θα βγάλεις.
πχ να επιλέξω στρατιωτικές σχολές στο μηχανογραφικό ενώ να έχω ως επιλεγμένο πεδίο αυτό της υγείας .
Αν γνωρίζει κάποιος τίποτα ας σχολιάσει.Ευχαριστώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
harry akritas
Διάσημο μέλος

Γεια σας παιδιά,ήθελα να κάνω μια ερώτηση για κάτι που είχα διαβάσει στο ίντερνετ και ίσως να μην ισχύει και να είναι άκυρη ....
Είχα διαβάσει ότι ασχέτος απο τα πεδία που θα επιλέξεις,μπορείς να επιλέξεις επίσης σχολές οι οποίες να μην βρίσκονται στα επιλεγμένα πεδία σου, αλλά αυτό θα έχει ως ''ποινή'' να σου αφερεθεί ένα μικρό ποσοστό απο τα μόρια που θα βγάλεις.
πχ να επιλέξω στρατιωτικές σχολές στο μηχανογραφικό ενώ να έχω ως επιλεγμένο πεδίο αυτό της υγείας .
Αν γνωρίζει κάποιος τίποτα ας σχολιάσει.Ευχαριστώ.
Μπορείς να βάλεις από που το διάβασες; Γιατί προφανώς είναι μεγάλη μπούρδα. Εγώ δεν έχω ακούσει τίποτα τέτοιο κι ούτε πιστεύω να ισχύει.
Μήπως μπερδεύτηκες με τα πεδία που ΜΠΟΡΕΙΣ να επιλέξεις (και είναι διαφορετικά για κάθε κατεύθυνση) στα οποία έχεις μειωμένα μόρια (λόγω κυρίως της μη συνάφειας με το αντικείμενο της κατεύθυνσης); Ωστόσο αυτό είναι τελείως διαφορετικό γιατί παίρνεις επιπλέον μάθημα για να ανοίξεις το πεδίο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.