Απορίες για κατατακτήριες

PADELIS SYMI

Νεοφερμένος

Ο PADELIS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 23 μηνύματα.
Από ποιές σχολές μπορώ με κατατακτήριες να περάσω Φαρμακευτική;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

razorbladeDream

Πολύ δραστήριο μέλος

Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1,023 μηνύματα.
ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ?
Απο οποιαδηποτε σχολη ακομα και απο ΤΕΙ αρκει να περασεις με καλο βαθμο τα μαθηματα τα οποια οριζει το καθε εκπαιδευτικο ιδρυμα.Γενικα οι κατατακτηριες δεν θα πρεπει να θεωρουνται ευκολες διοτι δεν ειναι καθολου ευκολο να γραψεις πααρα πολυ καλα αφου χρειαζεται μεγαλος βαθμος και αυτο γιατι περνουν λιγα ατομα καθε φορα οχι απλα λιγα πααρα πολυ λιγα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Civilara

Περιβόητο μέλος

Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4,344 μηνύματα.
Ξεκινώντας την συζήτηση σε αυτό το topic, μήπως ξέρει κανείς πληροφορίες για τις κατατακτήριες εξετάσεις στο τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης; Σε ποιο εξάμηνο κατατάσσονται οι Διπλωματούχοι Πολιτικοί Μηχανικοί και σε ποια μαθήματα εξετάζονται;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Civilara

Περιβόητο μέλος

Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4,344 μηνύματα.
:jumpy:ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΙΔΙΑ:jumpy:

Κατέβασα την απόφαση για τους επιτυχόντες αποφοίτους πολυτεχνικών σχολών στις κατατακτήριες για τη σχολή Αγρονόμων-Τοπογράφων Μηχανικών ΕΜΠ οι οποίοι κατατάσσονται στο 5ο εξάμηνο. Στις υποχρεώσεις των κατατασσομένων μηχανικών για την απόκτηση του διπλώματος αγρονόμου-τοπογράφου μηχανικού δεν αναφέρεται πουθενά η υποχρέωση εκπόνησης διπλωματικής εργασίας.

1) Είναι αλήθεια ότι οι κατατασσόμενοι αυτής της κατηγορίας (Απόφοιτοι Πολυτεχνείων και Πολυτεχνικών σχολών) απαλλάσσονται από την εκπόνηση διπλωματικής εργσίας στο τμήμα Αγρονόμων-Τοπογράφων ΕΜΠ;

2) Ισχυεί κάτι αντίστοιχο στην σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ και γενικά στις άλλες σχολές του ΕΜΠ;

3) Τι ισχύει σχετικά με τις αναγνωρίσεις των μαθημάτων των 4 πρώτων εξαμήνων για τους κατατασσομένους στο 5ο εξάμηνο στην σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ;

4) Τι ισχύει σχετικά με τις αναγνωρίσεις των μαθημάτων των 4 πρώτων εξαμήνων για τους κατατασσομένους στο 5ο εξάμηνο στην σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ;

Όσοι έχετε περάσει με κατατακτήριες σε αυτές τις σχολές θα μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας αλλά και όσοι έχετε περάσει με πανελλήνιες και γνωρίζετε τι παίζει με τις κατατακτήριες είστε ευπρόσδεκτοι να πείτε την γνώμη σας.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Για όσους ενδιαφέρονται η απόφαση είναι στο url:

https://acadinfo.central.ntua.gr/gra...c7c957ef1a7d4b6fc225758a00328ddf?OpenDocument
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Civilara

Περιβόητο μέλος

Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4,344 μηνύματα.
Γεια σας παιδια.:bye::bye::bye:Ηθελα να ρωτησω αν καποιος γνωριζει πως λειτουργουν οι κατατακτηριες....Δηλαδη μολισ τελειωσεις καποιο συγκεκριμενο τμημα μπορεις μεσω εξετασεων ν μπεις σε καποιο αλλο??:jumpy:


Κάθε τμήμα ΑΕΙ και ΤΕΙ προκυρήσσει κάθε χρόνο πρόσκληση για κατάταξη υποψηφίων. Με τον όρο κατάταξη εννοείται η εγγραφή στο αντίστοχο τμήμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ-ΤΕΙ) αποφοίτων άλλου τμήματος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ-ΤΕΙ) χωρίς πανελλήνιες εξετάσεις. Συνεπώς για να είναι υποψήφιος για κατάταξη κάποιος πρέπει να είναι απόφοιτος κάποιου ΑΕΙ ή ΤΕΙ ή ισοδύναμων σχολών προς αυτά (όπως στρατιωτικές σχολές, αστυνομική ακαδημία, σχολή αστυφυλάκων κλπ.).

Οι αιτήσεις για κατάταξη γίνονται συνήθως σε κάθε τμήμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο διάστημα 1-15 Νοεμβρίου του αντίστοιχου ακαδημαϊκού έτους. Υπάρχουν 2 τρόποι κατάταξης των υποψηφίων και κάθε τμήμα συγκροτεί επιτροπή που αποφασίζει ποιον από τους 2 θα εφαρμόσει. Κάθε τμήμα ΑΕΙ-ΤΕΙ καθορίζει τον μέγιστο αριθμό των κατατασσομένων στο τμήμα υποψηφίων ως ποσοστό των εισακτέων με πανελλήνιες εξετάσεις. Το ποσοστό αυτό είναι ξεχωριστό για αποφοίτους ΑΕΙ, ξεχωριστό για αποφοίτους ΤΕΙ και ξεχωριστό για κατόχους Bachelor και Master ξένων πανεπιστημίων. Τα περισσότερα τμήματα ΑΕΙ καθορίζουν τον μέγιστο αριθμό των υποψηφίων για κατάταξη οι οποίοι είναι απόφοιτοι ΑΕΙ σε 2-3% των εισακτέων με πανελλήνιες εξετάσεις. Το αντίστοιχο ποσοστό για αποφοίτους ΤΕΙ είναι συνήθως 5-6 %. Σε κάθε ΑΕΙ ή ΤΕΙ έχουν δικαίωμα υποψηφιότητας για κατάταξη όλοι οι απόφοιτοι άλλων ΑΕΙ-ΤΕΙ ανεξάρτητα από την συνάφεια του αντικειμένου της σχολής που αποφοίτησαν με εκείνο της σχολής που επιθυμούν να καταταχθούν.


1) Η κατάταξη των υποψηφίων γίνεται με τον βαθμό πτυχίου. Το ποσοστό των κατατασσομένων υποψηφίων καλύπτεται ξεκινώντας από τον υποψήφιο με τον μεγαλύτερο βαθμό πτυχίου και προχωρώντας κατά φθίνουσα βαθμολογική σειρά μέχρι να συμπληρωθεί ο μέγιστος αριθμός των υποψηφίων για κατάταξη. Αν έχουν δηλώσει συμμετοχή στην κατατακτήρια διαδικασία λιγότεροι υποψήφιοι από τους μέγιστους (όπως ειπώθηκε παραπάνω) τότε δεν καλύπτεται το απαιτούμενο ποσοστό αν και αυτό δεν συμβαίνει ΠΟΤΕ όταν η κατάταξη γίνεται με βαθμό πτυχίου. Στις περισσότερες σχολές ΑΕΙ-ΤΕΙ στις οποίες η κατάταξη γίνεται με τον βαθμό πτυχίου, ο τελευταίος που κατατάσσεται δεν έχει βαθμό πτυχίου μικρότερο από 8,5. Αυτή η διαδικασία γίνεται ξεχωριστά για αποφοίτους ΑΕΙ και ξεχωριστά για αποφοίτους ΤΕΙ.

2) Η κατάταξη των υποψηφίων γίνεται με γραπτές εξετάσεις (κατατακτήριες εξετάσεις). Όλοι οι υποψήφιοι (απόφοιτοι ΑΕΙ-ΤΕΙ) εξετάζονται σε 3 μαθήματα. Κάθε μάθημα στις κατατακτήριες εξετάσεις περιλαμβάνει την ύλη ενός ή δύο ή ακόμα και τριών (το πολύ) μαθημάτων του προπτυχιακού κύκλου σπουδών. Σε καθε μάθημα ορίζονται 2 βαθμολογητές οι οποίοι βαθμολογούν με άριστα το 10 και βάση το 5. Έτσι σε κάθε μάθημα ορίζεται άριστα το 20 και βάση το 10. Ο βαθμός κάθε μαθήματος είναι ίσος με το άθροισμα των βαθμών των 2 βαθμολογητών. Για να θεωρηθεί ένας υποψήφιος ότι έχει επιτύχει στις κατατακτήριες εξετάσεις, πρέπει να έχει πιάσει τουλάχιστον 10/20 σε κάθε 1 από τα 3 μαθήματα. Έτσι ο μικρότερος προβιβάσιμος βαθμός είναι το 30/60. Παρόλα αυτά δεν περνάνε πάντα όλοι οι επιτυχόντες. Αν ο αριθμός των επιτυχόντων είναι μικρότερος από τον μέγιστο αριθμό των κατατασσομένων (όπως ορίστηκε παραπάνω) τότε κατατάσσονται όλοι στο τμήμα. Αν όμως ο αριθμός των επιτυχόντων είναι μεγαλύτερος από τον μέγιστο αριθμό των κατατασσομένων, τότε το μέγιστο ποσοστό καλύπτεται ξεκινώντας από τον υποψήφιο με την μεγαλύτερη βαθμολογία και προχωρώντας κατά φθίνουσα βαθμολογική σειρά.


Ανάλογα με την συνάφεια του αντικειμένου της σχολής που αποφοίτησε ο υποψήφιος για κατάταξη κατατάσσεται και στο αντίστοιχο εξάμηνο. Άλλοι κατατάσσονται στο 1ο, άλλοι στο 3ο, άλλοι στο 5ο και άλλοι στο 7ο ανάλογα με την σχολή προέλευσης και την σχολή στην οποία επιθυμεί να καταταχτεί. Σε άλλα μαθήματα θα εξεταστούν αυτοί που είναι υποψήφιοι για κατάταξη στο 1ο, σε άλλα αυτοί που είναι υποψήφιοι για κατάταξη στο 3ο,
σε άλλα αυτοί που είναι υποψήφιοι για κατάταξη στο 5ο και σε άλλα αυτοί που είναι υποψήφιοι για κατάταξη στο 7ο. Σε κάθε περίπτωση τα εξεταστέα για τις κατατακτήριες εξετάσεις μαθήματα ανήκουν στο ίδιο (προκειμένου για κατάταξη στο 1ο εξάμηνο) ή σε προγενέστερα (για κατάταξη στο 3ο, 5ο, 7ο εξάμηνο) εξάμηνα από το εξάμηνο κατάταξης. Αν η κατάταξη γίνει με εξετάσεις, αυτές συνήθως διενεργούνται στο διάστημα 1-15 Δεκεμβρίου του αντίστοιχου ακαδημαϊκού έτους, περίπου 1 μήνα μετά την υποβολή αίτησης για κατάταξη στην γραμματεία του τμήματος.

Αν η κατάταξη γίνει με κατατακτήριες εξετάσεις, τότε τα μαθήματα στα οποία εξετάστηκαν οι κατατασσόμενοι θα τους αναγνωριστούν με την εγγραφή τους στο τμήμα καθώς και μαθήματα που τα έχουν διδαχθεί πλήρως ή επαρκώς στην σχολή που αποφοίτησαν μετά από έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου

Μετά την κατάταξη ενός υποψηφίου, βγαίνει ανακοίνωση σχετικά με την αναγνώριση των μαθημάτων των προηγούμενων εξαμήνων από το εξάμηνο κατάταξης. Προφανώς δεν αναγνωρίζονται όλα. Δηλαδή αν κάποιος καταταχτεί στο 5ο εξάμηνο θα χρωστάει κάποια μαθήματα από τα 4 πρώτα εξάμηνο. Το ίδιο ισχύει και για κατάταξη σε άλλο εξάμηνο.

Οι υποψήφιοι που κατατάσσονται (είτε με εξετάσεις είτε με τον βαθμό πτυχίου) έχουν το δικαίωμα να υποβάλλουν στην γραμματεία της σχολής που κατατάχτηκαν αίτηση απαλλαγής φοίτησης και εξέτασης σε μάθημα οποιουδήποτε εξαμήνου το οποίο θεωρούν ότι το έχουν διδαχθεί πλήρως ή επαρκώς στην σχολή που αποφοίτησαν αρκεί να το έχουν δηλώσει στο αντίστοιχο εξάμηνο. Για να γίνει δεκτή η αίτηση πρέπει να καταθέσουν πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας των μαθημάτων και οδηγό σπουδών του τμήματος που αποφοίτησαν. Η αίτηση αυτή εξετάζεται από τον/τους αρμόδιο/ους διδάσκοντα/ες και αναλόγως εγκρίονεται ή όχι. Δεν υπαρχει περιορισμός στον αριθμό των μαθημάτων που επιθυμούν οι κατατασσόμενοι να υποβάλλουν αίτηση απαλλαγής φοίτησης και εξέτασης. Μαζί με την αίτηση αυτή υπογράφουν και μία υπεύθυνη δήλωση ότι δεν διεκδικούν καμία υποτροφία. Αν εγκριθεί η αίτηση, ως βαθμός μαθήματος ορίζεται ο βαθμός του αντίστοιχου μαθήματος της σχολής αποφοίτησης.

Οι εγγεγραμμένοι φοιτητές τμήματος ή σχολής της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που κατατάχτηκαν σε αυτό, δεν δικαιούνται φοιτητική ταυτότητα, δωρεάν συγγράμματα, δωρεάν σίτηση και γενικά τα προνόμια των εγγεγραμμένων φοιτητών με πανελλήνιες εξετάσεις.

Τα διακαιολογητικά που πρέπει να καταθέσεις στην γραμματεία του τμήματος είναι τα εξής:

1) Αίτηση υποψηφιότητας για κατάταξη (χορηγείται από την γραμματεία)
2) Επικυρωμένο αντίγραφο πτυχίου
3) Επικυρωμένο πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας μαθημάτων

Αν επιτύχεις στην κατατακτήρια δοκιμασία τότε θα κληθείς στην γραμματεία. Βγαίνει σχετική ανακοίνωση με τα ονόματα των υποψηφίων που κατατάσσονται και το εξάμηνο κατάταξης κάθε κατατασσομένου. Η γραμματεία θα σου ζητήσει:

1) Αίτηση εγγραφής (χορηγείται από την γραμματεία)
2) Μερικές έγχρωμες φωτογραφίες τύπου ταυτότητας (συνήθως 4)
3) Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είσαι εγγεγραμμένος σε άλλη σχολή ή τμήμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα και την Κύπρο (χορηγείται από την γραμματεία)
4) Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας και επίδειξη της πρωτότυπης
5) Ιατρικές εξετάσεις από δερματολογο και παθολόγο καθώς και ακτινογραφία θώρακα. Ίσως ζητήσουν και αιματολογικές εξετάσεις.




Αυτά σε γενικές γραμμές. Ελπίζω να σε κάλυψα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

NemesisDivina

Νεοφερμένος

Η Θωμα'ί'ς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 23 μηνύματα.
Γνωριζει κανεις αν ειναι δυνατον να δωσει κατατακτηριες εφοσον ειναι φοιτητης σε σχολη? Εννοω, πριν απο περας των σπουδων του? Πχ κοπελα κανοντας 2 η 3 ετη στη Θεολογια εδωσε για Αγγλικη Φιλολογια


Ευχαριστω εκ των προτερων
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

iwanna

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η iwanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 373 μηνύματα.
Πρέπει να έχεις ήδη ένα πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ για να δώσεις κατατακτήριες,αυτό είναι άλλωστε και το νόημά τους.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

yota1990

Νεοφερμένος

Η yota1990 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 22 μηνύματα.
Γνωριζει κανεις αν ειναι δυνατον να δωσει κατατακτηριες εφοσον ειναι φοιτητης σε σχολη? Εννοω, πριν απο περας των σπουδων του? Πχ κοπελα κανοντας 2 η 3 ετη στη Θεολογια εδωσε για Αγγλικη Φιλολογια


Ευχαριστω εκ των προτερων


Ισχυει αυτο που λες οτι η κοπελα δεν ειχε τελειωσει τη θεολογια,και εδωσε αυτεσ τις εξετασεις;;;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

cheery

Πολύ δραστήριο μέλος

Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,005 μηνύματα.
Βασικα δε γινεται, πρεπει να εχεις τελειωσει μια σχολη για να πας σε αλλη. Κατι τετοια κυκλοφορουν κατα καιρους αλλα ειναι μπουρδες, αν δε δειτε κατι επισημο μην το πιστευετε
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

yota1990

Νεοφερμένος

Η yota1990 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 22 μηνύματα.
Βασικα δε γινεται, πρεπει να εχεις τελειωσει μια σχολη για να πας σε αλλη. Κατι τετοια κυκλοφορουν κατα καιρους αλλα ειναι μπουρδες, αν δε δειτε κατι επισημο μην το πιστευετε


Οχι ειναι σιγουρο οτι μ'αυτες τις εξετασεις μπορεισ να πας σε καποια αλλη σχολη του πεδιου!!!!! Το λεει και στην ιστοσελιδα της φιλοσοφικης σχολης!!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

cheery

Πολύ δραστήριο μέλος

Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,005 μηνύματα.
Ναι, με κατατακτηριες πας οπου θελεις. Αλλα σε καμια περιπτωση χωρις να εχεις ηδη τελειωσει μια σχολη
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Pure_Seduction

Επιφανές μέλος

Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9,834 μηνύματα.
Νομιζω οτι απο τει σε αει πρεπει να εχεις παρει πρωτα το πτυχιο σου
απο αει σε αει μπορεις να δωσεις τελειωνοντας τον 2 χρονο σπουδων...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

yota1990

Νεοφερμένος

Η yota1990 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 22 μηνύματα.
Νομιζω οτι απο τει σε αει πρεπει να εχεις παρει πρωτα το πτυχιο σου
απο αει σε αει μπορεις να δωσεις τελειωνοντας τον 2 χρονο σπουδων...

Αυτο θα ηταν πολυ ΤΕΛΕΙΟΟΟ .... χαχα:D
Αλλα ειναι σιγουρο;;που το χεις ακουσει;;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

statakos

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει απο Βούλα (Αττική). Έχει γράψει 295 μηνύματα.
Όχι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Πρέπει να έχεις πάρει πτυχίο για να δώσεις κατατακτήριες εξετάσεις.

aleka ++
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

iwanna

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η iwanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 373 μηνύματα.
Πρέπει να εχεις ήδη ένα πτυχίο για να δώσεις κατατακτήριες.Το ξέρω σίγουρα αυτό οπότε μην προβαίνετε σε εικασίες...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

koutalideos

Νεοφερμένος

Ο koutalideos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 96 μηνύματα.
παιδια ποσους περνουν απο καταταρκτηριες...??σκεφτομαι να παω δημοσιας διοικησης παντειου οπου υπαρχει και μεταπτυχιακο ''νομικος πολιτισμος'' ή Πολιτικων επιστημων και να μπω νομικη....μετα δεν θα ηταν ευκολοτερο για μενα να περασω απο καταταρκτηριες??τα μα8ηματα που ζητουν βασικα στις καταταρκτηριες νομικης τα διδασκεσαι στην σχολη Δημοσιας Δοιηκησης...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tonyg4

Νεοφερμένος

Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει απο Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 40 μηνύματα.
προκαταβολικα συγνωμη για το ασχετο του θεματος, αλλα σκεφτηκα να αποτανθω σε σας που ειστε πιο εμπειροι. θελω να περασω στο παιδαγ. θεσ/νικης αλλα εβγαλα φετος 18650μ. που οπως ολα δειχνουν δεν ειναι αρκετα. αν παρακολουθησω το 2009 - 2010 σε παιδαγ. αλλης πολης θα μπορεσω του χρονου να μετεγραφω θεσ/νικη; πως ακριβως λειτουργει το 10%;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

koutalideos

Νεοφερμένος

Ο koutalideos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 96 μηνύματα.
παιδια ποσους περνουν απο καταταρκτηριες...??σκεφτομαι να παω δημοσιας διοικησης παντειου οπου υπαρχει και μεταπτυχιακο ''νομικος πολιτισμος'' ή Πολιτικων επιστημων και να μπω νομικη....μετα δεν θα ηταν ευκολοτερο για μενα να περασω απο καταταρκτηριες??τα μα8ηματα που ζητουν βασικα στις καταταρκτηριες νομικης τα διδασκεσαι στην σχολη Δημοσιας Δοιηκησης...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

native_swimmer

Νεοφερμένος

Ο native_swimmer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
Να σας ρωτήσω, υπάρχει κάποιο σάιτ με πληροφορίες για τις κατατακτήριες? Ξέρει κανείς σε ποιο έτος μπορείς να μπεις? Συγκεκριμένα με ενδιαφέρει η ιατρική από μοριακή βιολογία.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

RottenCrusader!

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο RottenCrusader! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα.
Απο τεχνολογία τροφίμων καρδίτσας,κανωντας κατακτήριες στην κτηνιατρίκη καρδίτσας,μπαίνεις 3 εξάμηνο η 5ο?Λογικά ισχύει απο οποιοδήποτε τμημα τεχνολογίας τροφίμων προς οποιοδήποτε τμήμα κτηνιατρικής,απλά για να αποφύγω ιδιαιτερότητες τμήματος,αποφάσισα να το συγκεκριμενοποιήσω;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top