Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 6 Μαΐου 2015 στις 21:36 Ο Panagiotis849: #1 06-05-15 21:36 Καλησπέρα σε όλους δίνω στις 23/5 ECCE Lower και έχω την εξής απορία: τι μολύβι να πάρω ώστε να χρωματίσω τα κυκλάκια στις απαντήσεις; Έχω ένα βιβλίο με τεστ για πρακτική της Ελληνοαμερικανικής ένωσης και λέει λίγο πιο πάνω απο το θέμα της έκθεσης σε κάθε exam test να χρησιμοποιούμε ΜΟΝΟ ένα #2 μολύβι. Ποιο δηλαδή; Εσείς τι μολύβι είχατε μαζί σας όταν δίνατε; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Μαΐου 2015 στις 21:41 Ο jj! έγραψε: #2 06-05-15 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Panagiotis849: Καλησπέρα σε όλους δίνω στις 23/5 ECCE Lower και έχω την εξής απορία: τι μολύβι να πάρω ώστε να χρωματίσω τα κυκλάκια στις απαντήσεις; Έχω ένα βιβλίο με τεστ για πρακτική της Ελληνοαμερικανικής ένωσης και λέει λίγο πιο πάνω απο το θέμα της έκθεσης σε κάθε exam test να χρησιμοποιούμε ΜΟΝΟ ένα #2 μολύβι. Ποιο δηλαδή; Εσείς τι μολύβι είχατε μαζί σας όταν δίνατε; Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Το κλασικό κιτρινόμαυρο staedtler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 6 Μαΐου 2015 στις 21:47 Η methexys έγραψε: #3 06-05-15 21:47 Οταν πας να αγοράσεις μολύβια,δες πανω,γράφουν. Το 2B ειναι πιο έντονο,πιο μαλακό και σβήνει εύκολα. Το 2H ειναι πιο σκληρό και αν το πατήσεις,δεν θα σβήνει τοσο εύκολα. Αν πας σε ενα βιβλιοπωλείο και ζητήσεις αυτο που θες,θα σου το δωσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 6 Μαΐου 2015 στις 22:05 Ο Panagiotis849: #4 06-05-15 22:05 Εσείς με ποιό είχατε δώσει; Σκέφτομαι να πάρω 2Β που σβήνει ευκολότερα! Αυτό λογικά θα εννοεί ''#2 (soft) pencil only'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 6 Μαΐου 2015 στις 22:32 Η methexys έγραψε: #5 06-05-15 22:32 Aν λέει soft,τότε το 2B είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 6 Μαΐου 2015 στις 22:37 Ο Panagiotis849: #6 06-05-15 22:37 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Aν λέει soft,τότε το 2B είναι Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex1a Νεοφερμένο μέλος Η alex1a αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2016 στις 04:35 Η alex1a έγραψε: #7 19-12-16 04:35 Καλησπέρα ο,τι λέει ο τίτλος αν θέλω να δώσω lower ποσο θα κοστίσει στο εξεταστικό κέντρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miss marple Πολύ δραστήριο μέλος Η miss marple δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 859 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2016 στις 09:07 Η miss marple: #8 19-12-16 09:07 Αρχική Δημοσίευση από alex1a: Καλησπέρα ο,τι λέει ο τίτλος αν θέλω να δώσω lower ποσο θα κοστίσει στο εξεταστικό κέντρο? Click για ανάπτυξη... Ποιο θα δώσεις? Τα εξέταστρα διαφέρουν ανάλογα με το πτυχίο...τω καιρώ εκείνω που 'εδωσα εγώ -θα έχουν περάσει και 6 χρόνια - , ήταν 120 το michighan και 180 το cambridge Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2016 στις 11:07 Ο Guest 699855: #9 19-12-16 11:07 Αρχική Δημοσίευση από alex1a: Καλησπέρα ο,τι λέει ο τίτλος αν θέλω να δώσω lower ποσο θα κοστίσει στο εξεταστικό κέντρο? Click για ανάπτυξη... Τα εξέταστρα για το lower τόσο του Cambridge όσο και του Michigan είναι 160 ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex1a Νεοφερμένο μέλος Η alex1a αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2016 στις 14:18 Η alex1a έγραψε: #10 19-12-16 14:18 Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Argyrisar aslanidou. manos1234567 hirasawayui Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα σε όλους δίνω στις 23/5 ECCE Lower και έχω την εξής απορία: τι μολύβι να πάρω ώστε να χρωματίσω τα κυκλάκια στις απαντήσεις; Έχω ένα βιβλίο με τεστ για πρακτική της Ελληνοαμερικανικής ένωσης και λέει λίγο πιο πάνω απο το θέμα της έκθεσης σε κάθε exam test να χρησιμοποιούμε ΜΟΝΟ ένα #2 μολύβι. Ποιο δηλαδή; Εσείς τι μολύβι είχατε μαζί σας όταν δίνατε; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Μαΐου 2015 στις 21:41 Ο jj! έγραψε: #2 06-05-15 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Panagiotis849: Καλησπέρα σε όλους δίνω στις 23/5 ECCE Lower και έχω την εξής απορία: τι μολύβι να πάρω ώστε να χρωματίσω τα κυκλάκια στις απαντήσεις; Έχω ένα βιβλίο με τεστ για πρακτική της Ελληνοαμερικανικής ένωσης και λέει λίγο πιο πάνω απο το θέμα της έκθεσης σε κάθε exam test να χρησιμοποιούμε ΜΟΝΟ ένα #2 μολύβι. Ποιο δηλαδή; Εσείς τι μολύβι είχατε μαζί σας όταν δίνατε; Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Το κλασικό κιτρινόμαυρο staedtler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 6 Μαΐου 2015 στις 21:47 Η methexys έγραψε: #3 06-05-15 21:47 Οταν πας να αγοράσεις μολύβια,δες πανω,γράφουν. Το 2B ειναι πιο έντονο,πιο μαλακό και σβήνει εύκολα. Το 2H ειναι πιο σκληρό και αν το πατήσεις,δεν θα σβήνει τοσο εύκολα. Αν πας σε ενα βιβλιοπωλείο και ζητήσεις αυτο που θες,θα σου το δωσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 6 Μαΐου 2015 στις 22:05 Ο Panagiotis849: #4 06-05-15 22:05 Εσείς με ποιό είχατε δώσει; Σκέφτομαι να πάρω 2Β που σβήνει ευκολότερα! Αυτό λογικά θα εννοεί ''#2 (soft) pencil only'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 6 Μαΐου 2015 στις 22:32 Η methexys έγραψε: #5 06-05-15 22:32 Aν λέει soft,τότε το 2B είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 6 Μαΐου 2015 στις 22:37 Ο Panagiotis849: #6 06-05-15 22:37 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Aν λέει soft,τότε το 2B είναι Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex1a Νεοφερμένο μέλος Η alex1a αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2016 στις 04:35 Η alex1a έγραψε: #7 19-12-16 04:35 Καλησπέρα ο,τι λέει ο τίτλος αν θέλω να δώσω lower ποσο θα κοστίσει στο εξεταστικό κέντρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miss marple Πολύ δραστήριο μέλος Η miss marple δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 859 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2016 στις 09:07 Η miss marple: #8 19-12-16 09:07 Αρχική Δημοσίευση από alex1a: Καλησπέρα ο,τι λέει ο τίτλος αν θέλω να δώσω lower ποσο θα κοστίσει στο εξεταστικό κέντρο? Click για ανάπτυξη... Ποιο θα δώσεις? Τα εξέταστρα διαφέρουν ανάλογα με το πτυχίο...τω καιρώ εκείνω που 'εδωσα εγώ -θα έχουν περάσει και 6 χρόνια - , ήταν 120 το michighan και 180 το cambridge Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2016 στις 11:07 Ο Guest 699855: #9 19-12-16 11:07 Αρχική Δημοσίευση από alex1a: Καλησπέρα ο,τι λέει ο τίτλος αν θέλω να δώσω lower ποσο θα κοστίσει στο εξεταστικό κέντρο? Click για ανάπτυξη... Τα εξέταστρα για το lower τόσο του Cambridge όσο και του Michigan είναι 160 ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex1a Νεοφερμένο μέλος Η alex1a αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2016 στις 14:18 Η alex1a έγραψε: #10 19-12-16 14:18 Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Argyrisar aslanidou. manos1234567 hirasawayui Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Panagiotis849: Καλησπέρα σε όλους δίνω στις 23/5 ECCE Lower και έχω την εξής απορία: τι μολύβι να πάρω ώστε να χρωματίσω τα κυκλάκια στις απαντήσεις; Έχω ένα βιβλίο με τεστ για πρακτική της Ελληνοαμερικανικής ένωσης και λέει λίγο πιο πάνω απο το θέμα της έκθεσης σε κάθε exam test να χρησιμοποιούμε ΜΟΝΟ ένα #2 μολύβι. Ποιο δηλαδή; Εσείς τι μολύβι είχατε μαζί σας όταν δίνατε; Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Το κλασικό κιτρινόμαυρο staedtler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 6 Μαΐου 2015 στις 21:47 Η methexys έγραψε: #3 06-05-15 21:47 Οταν πας να αγοράσεις μολύβια,δες πανω,γράφουν. Το 2B ειναι πιο έντονο,πιο μαλακό και σβήνει εύκολα. Το 2H ειναι πιο σκληρό και αν το πατήσεις,δεν θα σβήνει τοσο εύκολα. Αν πας σε ενα βιβλιοπωλείο και ζητήσεις αυτο που θες,θα σου το δωσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 6 Μαΐου 2015 στις 22:05 Ο Panagiotis849: #4 06-05-15 22:05 Εσείς με ποιό είχατε δώσει; Σκέφτομαι να πάρω 2Β που σβήνει ευκολότερα! Αυτό λογικά θα εννοεί ''#2 (soft) pencil only'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 6 Μαΐου 2015 στις 22:32 Η methexys έγραψε: #5 06-05-15 22:32 Aν λέει soft,τότε το 2B είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 6 Μαΐου 2015 στις 22:37 Ο Panagiotis849: #6 06-05-15 22:37 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Aν λέει soft,τότε το 2B είναι Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex1a Νεοφερμένο μέλος Η alex1a αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2016 στις 04:35 Η alex1a έγραψε: #7 19-12-16 04:35 Καλησπέρα ο,τι λέει ο τίτλος αν θέλω να δώσω lower ποσο θα κοστίσει στο εξεταστικό κέντρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miss marple Πολύ δραστήριο μέλος Η miss marple δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 859 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2016 στις 09:07 Η miss marple: #8 19-12-16 09:07 Αρχική Δημοσίευση από alex1a: Καλησπέρα ο,τι λέει ο τίτλος αν θέλω να δώσω lower ποσο θα κοστίσει στο εξεταστικό κέντρο? Click για ανάπτυξη... Ποιο θα δώσεις? Τα εξέταστρα διαφέρουν ανάλογα με το πτυχίο...τω καιρώ εκείνω που 'εδωσα εγώ -θα έχουν περάσει και 6 χρόνια - , ήταν 120 το michighan και 180 το cambridge Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2016 στις 11:07 Ο Guest 699855: #9 19-12-16 11:07 Αρχική Δημοσίευση από alex1a: Καλησπέρα ο,τι λέει ο τίτλος αν θέλω να δώσω lower ποσο θα κοστίσει στο εξεταστικό κέντρο? Click για ανάπτυξη... Τα εξέταστρα για το lower τόσο του Cambridge όσο και του Michigan είναι 160 ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex1a Νεοφερμένο μέλος Η alex1a αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2016 στις 14:18 Η alex1a έγραψε: #10 19-12-16 14:18 Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Argyrisar aslanidou. manos1234567 hirasawayui Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οταν πας να αγοράσεις μολύβια,δες πανω,γράφουν. Το 2B ειναι πιο έντονο,πιο μαλακό και σβήνει εύκολα. Το 2H ειναι πιο σκληρό και αν το πατήσεις,δεν θα σβήνει τοσο εύκολα. Αν πας σε ενα βιβλιοπωλείο και ζητήσεις αυτο που θες,θα σου το δωσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 6 Μαΐου 2015 στις 22:05 Ο Panagiotis849: #4 06-05-15 22:05 Εσείς με ποιό είχατε δώσει; Σκέφτομαι να πάρω 2Β που σβήνει ευκολότερα! Αυτό λογικά θα εννοεί ''#2 (soft) pencil only'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 6 Μαΐου 2015 στις 22:32 Η methexys έγραψε: #5 06-05-15 22:32 Aν λέει soft,τότε το 2B είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 6 Μαΐου 2015 στις 22:37 Ο Panagiotis849: #6 06-05-15 22:37 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Aν λέει soft,τότε το 2B είναι Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex1a Νεοφερμένο μέλος Η alex1a αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2016 στις 04:35 Η alex1a έγραψε: #7 19-12-16 04:35 Καλησπέρα ο,τι λέει ο τίτλος αν θέλω να δώσω lower ποσο θα κοστίσει στο εξεταστικό κέντρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miss marple Πολύ δραστήριο μέλος Η miss marple δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 859 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2016 στις 09:07 Η miss marple: #8 19-12-16 09:07 Αρχική Δημοσίευση από alex1a: Καλησπέρα ο,τι λέει ο τίτλος αν θέλω να δώσω lower ποσο θα κοστίσει στο εξεταστικό κέντρο? Click για ανάπτυξη... Ποιο θα δώσεις? Τα εξέταστρα διαφέρουν ανάλογα με το πτυχίο...τω καιρώ εκείνω που 'εδωσα εγώ -θα έχουν περάσει και 6 χρόνια - , ήταν 120 το michighan και 180 το cambridge Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2016 στις 11:07 Ο Guest 699855: #9 19-12-16 11:07 Αρχική Δημοσίευση από alex1a: Καλησπέρα ο,τι λέει ο τίτλος αν θέλω να δώσω lower ποσο θα κοστίσει στο εξεταστικό κέντρο? Click για ανάπτυξη... Τα εξέταστρα για το lower τόσο του Cambridge όσο και του Michigan είναι 160 ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex1a Νεοφερμένο μέλος Η alex1a αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2016 στις 14:18 Η alex1a έγραψε: #10 19-12-16 14:18 Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Argyrisar aslanidou. manos1234567 hirasawayui Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εσείς με ποιό είχατε δώσει; Σκέφτομαι να πάρω 2Β που σβήνει ευκολότερα! Αυτό λογικά θα εννοεί ''#2 (soft) pencil only'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 6 Μαΐου 2015 στις 22:32 Η methexys έγραψε: #5 06-05-15 22:32 Aν λέει soft,τότε το 2B είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 6 Μαΐου 2015 στις 22:37 Ο Panagiotis849: #6 06-05-15 22:37 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Aν λέει soft,τότε το 2B είναι Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex1a Νεοφερμένο μέλος Η alex1a αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2016 στις 04:35 Η alex1a έγραψε: #7 19-12-16 04:35 Καλησπέρα ο,τι λέει ο τίτλος αν θέλω να δώσω lower ποσο θα κοστίσει στο εξεταστικό κέντρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miss marple Πολύ δραστήριο μέλος Η miss marple δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 859 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2016 στις 09:07 Η miss marple: #8 19-12-16 09:07 Αρχική Δημοσίευση από alex1a: Καλησπέρα ο,τι λέει ο τίτλος αν θέλω να δώσω lower ποσο θα κοστίσει στο εξεταστικό κέντρο? Click για ανάπτυξη... Ποιο θα δώσεις? Τα εξέταστρα διαφέρουν ανάλογα με το πτυχίο...τω καιρώ εκείνω που 'εδωσα εγώ -θα έχουν περάσει και 6 χρόνια - , ήταν 120 το michighan και 180 το cambridge Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2016 στις 11:07 Ο Guest 699855: #9 19-12-16 11:07 Αρχική Δημοσίευση από alex1a: Καλησπέρα ο,τι λέει ο τίτλος αν θέλω να δώσω lower ποσο θα κοστίσει στο εξεταστικό κέντρο? Click για ανάπτυξη... Τα εξέταστρα για το lower τόσο του Cambridge όσο και του Michigan είναι 160 ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex1a Νεοφερμένο μέλος Η alex1a αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2016 στις 14:18 Η alex1a έγραψε: #10 19-12-16 14:18 Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Argyrisar aslanidou. manos1234567 hirasawayui Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Aν λέει soft,τότε το 2B είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 6 Μαΐου 2015 στις 22:37 Ο Panagiotis849: #6 06-05-15 22:37 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Aν λέει soft,τότε το 2B είναι Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex1a Νεοφερμένο μέλος Η alex1a αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2016 στις 04:35 Η alex1a έγραψε: #7 19-12-16 04:35 Καλησπέρα ο,τι λέει ο τίτλος αν θέλω να δώσω lower ποσο θα κοστίσει στο εξεταστικό κέντρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miss marple Πολύ δραστήριο μέλος Η miss marple δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 859 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2016 στις 09:07 Η miss marple: #8 19-12-16 09:07 Αρχική Δημοσίευση από alex1a: Καλησπέρα ο,τι λέει ο τίτλος αν θέλω να δώσω lower ποσο θα κοστίσει στο εξεταστικό κέντρο? Click για ανάπτυξη... Ποιο θα δώσεις? Τα εξέταστρα διαφέρουν ανάλογα με το πτυχίο...τω καιρώ εκείνω που 'εδωσα εγώ -θα έχουν περάσει και 6 χρόνια - , ήταν 120 το michighan και 180 το cambridge Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2016 στις 11:07 Ο Guest 699855: #9 19-12-16 11:07 Αρχική Δημοσίευση από alex1a: Καλησπέρα ο,τι λέει ο τίτλος αν θέλω να δώσω lower ποσο θα κοστίσει στο εξεταστικό κέντρο? Click για ανάπτυξη... Τα εξέταστρα για το lower τόσο του Cambridge όσο και του Michigan είναι 160 ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex1a Νεοφερμένο μέλος Η alex1a αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2016 στις 14:18 Η alex1a έγραψε: #10 19-12-16 14:18 Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Argyrisar aslanidou. manos1234567 hirasawayui Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από methexys: Aν λέει soft,τότε το 2B είναι Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alex1a Νεοφερμένο μέλος Η alex1a αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2016 στις 04:35 Η alex1a έγραψε: #7 19-12-16 04:35 Καλησπέρα ο,τι λέει ο τίτλος αν θέλω να δώσω lower ποσο θα κοστίσει στο εξεταστικό κέντρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miss marple Πολύ δραστήριο μέλος Η miss marple δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 859 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2016 στις 09:07 Η miss marple: #8 19-12-16 09:07 Αρχική Δημοσίευση από alex1a: Καλησπέρα ο,τι λέει ο τίτλος αν θέλω να δώσω lower ποσο θα κοστίσει στο εξεταστικό κέντρο? Click για ανάπτυξη... Ποιο θα δώσεις? Τα εξέταστρα διαφέρουν ανάλογα με το πτυχίο...τω καιρώ εκείνω που 'εδωσα εγώ -θα έχουν περάσει και 6 χρόνια - , ήταν 120 το michighan και 180 το cambridge Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2016 στις 11:07 Ο Guest 699855: #9 19-12-16 11:07 Αρχική Δημοσίευση από alex1a: Καλησπέρα ο,τι λέει ο τίτλος αν θέλω να δώσω lower ποσο θα κοστίσει στο εξεταστικό κέντρο? Click για ανάπτυξη... Τα εξέταστρα για το lower τόσο του Cambridge όσο και του Michigan είναι 160 ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex1a Νεοφερμένο μέλος Η alex1a αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2016 στις 14:18 Η alex1a έγραψε: #10 19-12-16 14:18 Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Argyrisar aslanidou. manos1234567 hirasawayui Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα ο,τι λέει ο τίτλος αν θέλω να δώσω lower ποσο θα κοστίσει στο εξεταστικό κέντρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miss marple Πολύ δραστήριο μέλος Η miss marple δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 859 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2016 στις 09:07 Η miss marple: #8 19-12-16 09:07 Αρχική Δημοσίευση από alex1a: Καλησπέρα ο,τι λέει ο τίτλος αν θέλω να δώσω lower ποσο θα κοστίσει στο εξεταστικό κέντρο? Click για ανάπτυξη... Ποιο θα δώσεις? Τα εξέταστρα διαφέρουν ανάλογα με το πτυχίο...τω καιρώ εκείνω που 'εδωσα εγώ -θα έχουν περάσει και 6 χρόνια - , ήταν 120 το michighan και 180 το cambridge Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2016 στις 11:07 Ο Guest 699855: #9 19-12-16 11:07 Αρχική Δημοσίευση από alex1a: Καλησπέρα ο,τι λέει ο τίτλος αν θέλω να δώσω lower ποσο θα κοστίσει στο εξεταστικό κέντρο? Click για ανάπτυξη... Τα εξέταστρα για το lower τόσο του Cambridge όσο και του Michigan είναι 160 ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex1a Νεοφερμένο μέλος Η alex1a αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2016 στις 14:18 Η alex1a έγραψε: #10 19-12-16 14:18 Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Argyrisar aslanidou. manos1234567 hirasawayui Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από alex1a: Καλησπέρα ο,τι λέει ο τίτλος αν θέλω να δώσω lower ποσο θα κοστίσει στο εξεταστικό κέντρο? Click για ανάπτυξη... Ποιο θα δώσεις? Τα εξέταστρα διαφέρουν ανάλογα με το πτυχίο...τω καιρώ εκείνω που 'εδωσα εγώ -θα έχουν περάσει και 6 χρόνια - , ήταν 120 το michighan και 180 το cambridge Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2016 στις 11:07 Ο Guest 699855: #9 19-12-16 11:07 Αρχική Δημοσίευση από alex1a: Καλησπέρα ο,τι λέει ο τίτλος αν θέλω να δώσω lower ποσο θα κοστίσει στο εξεταστικό κέντρο? Click για ανάπτυξη... Τα εξέταστρα για το lower τόσο του Cambridge όσο και του Michigan είναι 160 ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex1a Νεοφερμένο μέλος Η alex1a αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2016 στις 14:18 Η alex1a έγραψε: #10 19-12-16 14:18 Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από alex1a: Καλησπέρα ο,τι λέει ο τίτλος αν θέλω να δώσω lower ποσο θα κοστίσει στο εξεταστικό κέντρο? Click για ανάπτυξη... Τα εξέταστρα για το lower τόσο του Cambridge όσο και του Michigan είναι 160 ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alex1a Νεοφερμένο μέλος Η alex1a αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2016 στις 14:18 Η alex1a έγραψε: #10 19-12-16 14:18 Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.