Panagiotis849
Δραστήριο μέλος

Ευχαριστώ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Το κλασικό κιτρινόμαυρο staedtlerΚαλησπέρα σε όλους δίνω στις 23/5 ECCE Lower και έχω την εξής απορία: τι μολύβι να πάρω ώστε να χρωματίσω τα κυκλάκια στις απαντήσεις; Έχω ένα βιβλίο με τεστ για πρακτική της Ελληνοαμερικανικής ένωσης και λέει λίγο πιο πάνω απο το θέμα της έκθεσης σε κάθε exam test να χρησιμοποιούμε ΜΟΝΟ ένα #2 μολύβι. Ποιο δηλαδή; Εσείς τι μολύβι είχατε μαζί σας όταν δίνατε;
Ευχαριστώ!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Panagiotis849
Δραστήριο μέλος

methexys
Τιμώμενο Μέλος

Panagiotis849
Δραστήριο μέλος

Aν λέει soft,τότε το 2B είναι![]()
Σε ευχαριστώ πολύ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miss marple
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλησπέρα ο,τι λέει ο τίτλος αν θέλω να δώσω lower ποσο θα κοστίσει στο εξεταστικό κέντρο?
Ποιο θα δώσεις? Τα εξέταστρα διαφέρουν ανάλογα με το πτυχίο...τω καιρώ εκείνω που 'εδωσα εγώ -θα έχουν περάσει και 6 χρόνια

ήταν 120 το michighan και 180 το cambridge
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855
Επισκέπτης

Καλησπέρα ο,τι λέει ο τίτλος αν θέλω να δώσω lower ποσο θα κοστίσει στο εξεταστικό κέντρο?
Τα εξέταστρα για το lower τόσο του Cambridge όσο και του Michigan είναι 160 ευρώ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.