xristosgkm Νεοφερμένο μέλος Ο xristosgkm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Απριλίου 2023 στις 12:55 Ο xristosgkm: #1 06-04-23 12:55 Γιατί η απάντηση που δίνω στην παρακάτω άσκηση έιναι λανθασμένη? Βοηθήστε please! Συνημμένα 7680BE85-3A11-447D-B715-03D00F726FD0.jpeg 1,7 MB · Εμφανίσεις: 266 xristosgkm Νεοφερμένο μέλος Ο xristosgkm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Απριλίου 2023 στις 15:37 Ο xristosgkm: #2 06-04-23 15:37 ούτε μια απάντηση? έστω μια πρόταση! Κάτι! Olakalamallon Νεοφερμένο μέλος Η Olakalamallon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 6 Απριλίου 2023 στις 16:10 Η Olakalamallon: #3 06-04-23 16:10 p=PMr/Rt με αυτο τον τυπο θα βρεις ποιο εχει την μεγαλυτερη πυκνοτητα σορρυ τωρα ειδα την απαντηση σου ναι σωστα εχεις απαντησει xristosgkm Νεοφερμένο μέλος Ο xristosgkm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Απριλίου 2023 στις 17:07 Ο xristosgkm: #4 06-04-23 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Olakalamallon: p=PMr/Rt με αυτο τον τυπο θα βρεις ποιο εχει την μεγαλυτερη πυκνοτητα σορρυ τωρα ειδα την απαντηση σου ναι σωστα εχεις απαντησει Click για ανάπτυξη... Κι ομως το βιβλίο δίνει ως σωστή απάντηση το α. Σας ευχαριστώ πολύ πάντως! Τελευταία επεξεργασία: 6 Απριλίου 2023 xristosgkm Νεοφερμένο μέλος Ο xristosgkm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Απριλίου 2023 στις 19:08 Ο xristosgkm: #5 06-04-23 19:08 Τελικά έχει γίνει λάθος στο βοήθημα. Η απάντηση μου είναι σωστή! Quincy Νεοφερμένο μέλος Ο Quincy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 25 Απριλίου 2023 στις 00:05 Ο Quincy έγραψε: #6 25-04-23 00:05 Είναι και αυτά τα βοηθήματα απαράδεκτα! Σε ένα δικό μου της οικονομίας έκαναν οι ξύπνιοι copy-paste τον πίνακα προηγούμενης άσκησης και δεν έβγαινε τίποτα Απορώ κιόλας υπό ποιον έλεγχο υποβάλλονται ώρες ώρες xristosgkm Νεοφερμένο μέλος Ο xristosgkm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 25 Απριλίου 2023 στις 10:47 Ο xristosgkm: #7 25-04-23 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Quincy: Είναι και αυτά τα βοηθήματα απαράδεκτα! Σε ένα δικό μου της οικονομίας έκαναν οι ξύπνιοι copy-paste τον πίνακα προηγούμενης άσκησης και δεν έβγαινε τίποτα Απορώ κιόλας υπό ποιον έλεγχο υποβάλλονται ώρες ώρες Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο φίλε μου αλλα τα σχολικά βιβλία είναι τόσο κακογραμμένα που δεν γίνεται χωρις βοηθήματα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: angies Quincy Ness xristosgkm Olakalamallon Lia 2006 Scandal BillyTheKid spring day Johnman97 SoyN Kzaro Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
xristosgkm Νεοφερμένο μέλος Ο xristosgkm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Απριλίου 2023 στις 15:37 Ο xristosgkm: #2 06-04-23 15:37 ούτε μια απάντηση? έστω μια πρόταση! Κάτι! Olakalamallon Νεοφερμένο μέλος Η Olakalamallon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 6 Απριλίου 2023 στις 16:10 Η Olakalamallon: #3 06-04-23 16:10 p=PMr/Rt με αυτο τον τυπο θα βρεις ποιο εχει την μεγαλυτερη πυκνοτητα σορρυ τωρα ειδα την απαντηση σου ναι σωστα εχεις απαντησει xristosgkm Νεοφερμένο μέλος Ο xristosgkm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Απριλίου 2023 στις 17:07 Ο xristosgkm: #4 06-04-23 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Olakalamallon: p=PMr/Rt με αυτο τον τυπο θα βρεις ποιο εχει την μεγαλυτερη πυκνοτητα σορρυ τωρα ειδα την απαντηση σου ναι σωστα εχεις απαντησει Click για ανάπτυξη... Κι ομως το βιβλίο δίνει ως σωστή απάντηση το α. Σας ευχαριστώ πολύ πάντως! Τελευταία επεξεργασία: 6 Απριλίου 2023 xristosgkm Νεοφερμένο μέλος Ο xristosgkm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Απριλίου 2023 στις 19:08 Ο xristosgkm: #5 06-04-23 19:08 Τελικά έχει γίνει λάθος στο βοήθημα. Η απάντηση μου είναι σωστή! Quincy Νεοφερμένο μέλος Ο Quincy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 25 Απριλίου 2023 στις 00:05 Ο Quincy έγραψε: #6 25-04-23 00:05 Είναι και αυτά τα βοηθήματα απαράδεκτα! Σε ένα δικό μου της οικονομίας έκαναν οι ξύπνιοι copy-paste τον πίνακα προηγούμενης άσκησης και δεν έβγαινε τίποτα Απορώ κιόλας υπό ποιον έλεγχο υποβάλλονται ώρες ώρες xristosgkm Νεοφερμένο μέλος Ο xristosgkm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 25 Απριλίου 2023 στις 10:47 Ο xristosgkm: #7 25-04-23 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Quincy: Είναι και αυτά τα βοηθήματα απαράδεκτα! Σε ένα δικό μου της οικονομίας έκαναν οι ξύπνιοι copy-paste τον πίνακα προηγούμενης άσκησης και δεν έβγαινε τίποτα Απορώ κιόλας υπό ποιον έλεγχο υποβάλλονται ώρες ώρες Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο φίλε μου αλλα τα σχολικά βιβλία είναι τόσο κακογραμμένα που δεν γίνεται χωρις βοηθήματα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: angies Quincy Ness xristosgkm Olakalamallon Lia 2006 Scandal BillyTheKid spring day Johnman97 SoyN Kzaro Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Olakalamallon Νεοφερμένο μέλος Η Olakalamallon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 6 Απριλίου 2023 στις 16:10 Η Olakalamallon: #3 06-04-23 16:10 p=PMr/Rt με αυτο τον τυπο θα βρεις ποιο εχει την μεγαλυτερη πυκνοτητα σορρυ τωρα ειδα την απαντηση σου ναι σωστα εχεις απαντησει xristosgkm Νεοφερμένο μέλος Ο xristosgkm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Απριλίου 2023 στις 17:07 Ο xristosgkm: #4 06-04-23 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Olakalamallon: p=PMr/Rt με αυτο τον τυπο θα βρεις ποιο εχει την μεγαλυτερη πυκνοτητα σορρυ τωρα ειδα την απαντηση σου ναι σωστα εχεις απαντησει Click για ανάπτυξη... Κι ομως το βιβλίο δίνει ως σωστή απάντηση το α. Σας ευχαριστώ πολύ πάντως! Τελευταία επεξεργασία: 6 Απριλίου 2023 xristosgkm Νεοφερμένο μέλος Ο xristosgkm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Απριλίου 2023 στις 19:08 Ο xristosgkm: #5 06-04-23 19:08 Τελικά έχει γίνει λάθος στο βοήθημα. Η απάντηση μου είναι σωστή! Quincy Νεοφερμένο μέλος Ο Quincy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 25 Απριλίου 2023 στις 00:05 Ο Quincy έγραψε: #6 25-04-23 00:05 Είναι και αυτά τα βοηθήματα απαράδεκτα! Σε ένα δικό μου της οικονομίας έκαναν οι ξύπνιοι copy-paste τον πίνακα προηγούμενης άσκησης και δεν έβγαινε τίποτα Απορώ κιόλας υπό ποιον έλεγχο υποβάλλονται ώρες ώρες xristosgkm Νεοφερμένο μέλος Ο xristosgkm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 25 Απριλίου 2023 στις 10:47 Ο xristosgkm: #7 25-04-23 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Quincy: Είναι και αυτά τα βοηθήματα απαράδεκτα! Σε ένα δικό μου της οικονομίας έκαναν οι ξύπνιοι copy-paste τον πίνακα προηγούμενης άσκησης και δεν έβγαινε τίποτα Απορώ κιόλας υπό ποιον έλεγχο υποβάλλονται ώρες ώρες Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο φίλε μου αλλα τα σχολικά βιβλία είναι τόσο κακογραμμένα που δεν γίνεται χωρις βοηθήματα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: angies Quincy Ness xristosgkm Olakalamallon Lia 2006 Scandal BillyTheKid spring day Johnman97 SoyN Kzaro Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
p=PMr/Rt με αυτο τον τυπο θα βρεις ποιο εχει την μεγαλυτερη πυκνοτητα σορρυ τωρα ειδα την απαντηση σου ναι σωστα εχεις απαντησει
xristosgkm Νεοφερμένο μέλος Ο xristosgkm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Απριλίου 2023 στις 17:07 Ο xristosgkm: #4 06-04-23 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Olakalamallon: p=PMr/Rt με αυτο τον τυπο θα βρεις ποιο εχει την μεγαλυτερη πυκνοτητα σορρυ τωρα ειδα την απαντηση σου ναι σωστα εχεις απαντησει Click για ανάπτυξη... Κι ομως το βιβλίο δίνει ως σωστή απάντηση το α. Σας ευχαριστώ πολύ πάντως! Τελευταία επεξεργασία: 6 Απριλίου 2023 xristosgkm Νεοφερμένο μέλος Ο xristosgkm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Απριλίου 2023 στις 19:08 Ο xristosgkm: #5 06-04-23 19:08 Τελικά έχει γίνει λάθος στο βοήθημα. Η απάντηση μου είναι σωστή! Quincy Νεοφερμένο μέλος Ο Quincy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 25 Απριλίου 2023 στις 00:05 Ο Quincy έγραψε: #6 25-04-23 00:05 Είναι και αυτά τα βοηθήματα απαράδεκτα! Σε ένα δικό μου της οικονομίας έκαναν οι ξύπνιοι copy-paste τον πίνακα προηγούμενης άσκησης και δεν έβγαινε τίποτα Απορώ κιόλας υπό ποιον έλεγχο υποβάλλονται ώρες ώρες xristosgkm Νεοφερμένο μέλος Ο xristosgkm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 25 Απριλίου 2023 στις 10:47 Ο xristosgkm: #7 25-04-23 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Quincy: Είναι και αυτά τα βοηθήματα απαράδεκτα! Σε ένα δικό μου της οικονομίας έκαναν οι ξύπνιοι copy-paste τον πίνακα προηγούμενης άσκησης και δεν έβγαινε τίποτα Απορώ κιόλας υπό ποιον έλεγχο υποβάλλονται ώρες ώρες Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο φίλε μου αλλα τα σχολικά βιβλία είναι τόσο κακογραμμένα που δεν γίνεται χωρις βοηθήματα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: angies Quincy Ness xristosgkm Olakalamallon Lia 2006 Scandal BillyTheKid spring day Johnman97 SoyN Kzaro Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Olakalamallon: p=PMr/Rt με αυτο τον τυπο θα βρεις ποιο εχει την μεγαλυτερη πυκνοτητα σορρυ τωρα ειδα την απαντηση σου ναι σωστα εχεις απαντησει Click για ανάπτυξη... Κι ομως το βιβλίο δίνει ως σωστή απάντηση το α. Σας ευχαριστώ πολύ πάντως!
xristosgkm Νεοφερμένο μέλος Ο xristosgkm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Απριλίου 2023 στις 19:08 Ο xristosgkm: #5 06-04-23 19:08 Τελικά έχει γίνει λάθος στο βοήθημα. Η απάντηση μου είναι σωστή! Quincy Νεοφερμένο μέλος Ο Quincy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 25 Απριλίου 2023 στις 00:05 Ο Quincy έγραψε: #6 25-04-23 00:05 Είναι και αυτά τα βοηθήματα απαράδεκτα! Σε ένα δικό μου της οικονομίας έκαναν οι ξύπνιοι copy-paste τον πίνακα προηγούμενης άσκησης και δεν έβγαινε τίποτα Απορώ κιόλας υπό ποιον έλεγχο υποβάλλονται ώρες ώρες xristosgkm Νεοφερμένο μέλος Ο xristosgkm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 25 Απριλίου 2023 στις 10:47 Ο xristosgkm: #7 25-04-23 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Quincy: Είναι και αυτά τα βοηθήματα απαράδεκτα! Σε ένα δικό μου της οικονομίας έκαναν οι ξύπνιοι copy-paste τον πίνακα προηγούμενης άσκησης και δεν έβγαινε τίποτα Απορώ κιόλας υπό ποιον έλεγχο υποβάλλονται ώρες ώρες Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο φίλε μου αλλα τα σχολικά βιβλία είναι τόσο κακογραμμένα που δεν γίνεται χωρις βοηθήματα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: angies Quincy Ness xristosgkm Olakalamallon Lia 2006 Scandal BillyTheKid spring day Johnman97 SoyN Kzaro Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Quincy Νεοφερμένο μέλος Ο Quincy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 25 Απριλίου 2023 στις 00:05 Ο Quincy έγραψε: #6 25-04-23 00:05 Είναι και αυτά τα βοηθήματα απαράδεκτα! Σε ένα δικό μου της οικονομίας έκαναν οι ξύπνιοι copy-paste τον πίνακα προηγούμενης άσκησης και δεν έβγαινε τίποτα Απορώ κιόλας υπό ποιον έλεγχο υποβάλλονται ώρες ώρες xristosgkm Νεοφερμένο μέλος Ο xristosgkm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 25 Απριλίου 2023 στις 10:47 Ο xristosgkm: #7 25-04-23 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Quincy: Είναι και αυτά τα βοηθήματα απαράδεκτα! Σε ένα δικό μου της οικονομίας έκαναν οι ξύπνιοι copy-paste τον πίνακα προηγούμενης άσκησης και δεν έβγαινε τίποτα Απορώ κιόλας υπό ποιον έλεγχο υποβάλλονται ώρες ώρες Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο φίλε μου αλλα τα σχολικά βιβλία είναι τόσο κακογραμμένα που δεν γίνεται χωρις βοηθήματα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Είναι και αυτά τα βοηθήματα απαράδεκτα! Σε ένα δικό μου της οικονομίας έκαναν οι ξύπνιοι copy-paste τον πίνακα προηγούμενης άσκησης και δεν έβγαινε τίποτα Απορώ κιόλας υπό ποιον έλεγχο υποβάλλονται ώρες ώρες
xristosgkm Νεοφερμένο μέλος Ο xristosgkm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 25 Απριλίου 2023 στις 10:47 Ο xristosgkm: #7 25-04-23 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Quincy: Είναι και αυτά τα βοηθήματα απαράδεκτα! Σε ένα δικό μου της οικονομίας έκαναν οι ξύπνιοι copy-paste τον πίνακα προηγούμενης άσκησης και δεν έβγαινε τίποτα Απορώ κιόλας υπό ποιον έλεγχο υποβάλλονται ώρες ώρες Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο φίλε μου αλλα τα σχολικά βιβλία είναι τόσο κακογραμμένα που δεν γίνεται χωρις βοηθήματα.
Αρχική Δημοσίευση από Quincy: Είναι και αυτά τα βοηθήματα απαράδεκτα! Σε ένα δικό μου της οικονομίας έκαναν οι ξύπνιοι copy-paste τον πίνακα προηγούμενης άσκησης και δεν έβγαινε τίποτα Απορώ κιόλας υπό ποιον έλεγχο υποβάλλονται ώρες ώρες Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο φίλε μου αλλα τα σχολικά βιβλία είναι τόσο κακογραμμένα που δεν γίνεται χωρις βοηθήματα.