Απορία για rapid test

• Thread starter Thread starter Guest 881237
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Guest 881237

Επισκέπτης

Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός.
Θα πάω ως επισκέπτρια σε νοσοκομείο τη δεύτερα και μου είπαν ότι πρέπει να κάνω ραπίντ αν και είμαι πλήρως εμβολιασμενη. Δεν έχω ξανά κάνει . Δευτέρα πρωί θα πάω ποτέ να το κάνω ;;; Αύριο μπορώ ;;; Μέχρι πόσες ώρες διάρκει;;

Λενε 48 ώρες, συνηθως ειναι λίγο λιγότερο. Πας και δευτερα πρωι αν θες, αμα πας στου ΕΟΔΥ είναι τζαμπε

Αφού όλοι πληρώνουν
Οι εμβολίασμενοι κάνουν και τζαμπα παντα στου ΕΟΔΥ. Αμα πας σε φαρμακειο πλήρωνει κανονικα. Αυτο ισχυε μεχρι και κανα 2 βδομαδες πριν που εκανα τελευταια φορα, αν και δεν πιστευω να αλλαξε κατι

Οι εμβολίασμενοι κάνουν και τζαμπα παντα στου ΕΟΔΥ. Αμα πας σε φαρμακειο πλήρωνει κανονικα. Αυτο ισχυε μεχρι και κανα 2 βδομαδες πριν που εκανα τελευταια φορα, αν και δεν πιστευω να αλλαξε κατι
Αααα δεν το ήξερα ευχαριστώ πολύ

Ναι, αν είσαι εμβολιασμενη, δικαίου σε δωρεάν όσα ραπίντ τεστ θέλεις.

Ο ΕΟΔΥ κάνει δωρεάν σε εμβολιασμένους αλλα κάποιες φορές αργει πολύ να τα ανεβάσει στο gov. Εμενα την τελευταία φορά το ανέβασαν την άλλη μέρα το πρωί….

Ο ΕΟΔΥ κάνει δωρεάν σε εμβολιασμένους αλλα κάποιες φορές αργει πολύ να τα ανεβάσει στο gov. Εμενα την τελευταία φορά το ανέβασαν την άλλη μέρα το πρωί….
Εμένα στο gov (βέβαια έιχα νοσήσει και δεν είμαι εμβολιασμενη )μου έλεγε δεν βγαίνουν αποτελέσματα από δημόσιες δομές...αλλά ίσως επειδή είμαι νοσησαντας κι όχι εμβολιασμενη

Αμα τους πειρς οτι το βιαζεσαι συνηθως το κανουν μεσα σε ενα 2ωρο το πολύ, μεχρι τωρα δλδ και χωρις να τους το πω παντα το ανεβαζαν γρηγορά (3-4 ωρες)
Εμένα στο gov (βέβαια έιχα νοσήσει και δεν είμαι εμβολιασμενη )μου έλεγε δεν βγαίνουν αποτελέσματα από δημόσιες δομές...αλλά ίσως επειδή είμαι νοσησαντας κι όχι εμβολιασμενη

Στους εμβολιασμενους βγαινει σιγουρα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back