Mariahj Νεοφερμένο μέλος Η Mariahj αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2018 στις 22:57 Η Mariahj έγραψε: #1 28-12-18 22:57 Θα ηθελα να ρωτήσω που μπορώ να βρω έγκυρες απαντησεις για τα θέματα πανελλαδικών των προηγουμένων χρόνων.Εχω επισκεφτεί διαφορά σαιτ και μου βγάζει διαφορετικές απαντήσεις,ξερετε κανένα εγκυρο σάιτ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2018 στις 23:50 Η Galaxy έγραψε: #2 28-12-18 23:50 οι απαντησεις του κελαφα ειναι πολυ καλες. Και του οεφε, αν και συχνα λιγο υπερβολικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.324 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2018 στις 00:22 Ο Scandal έγραψε: #3 29-12-18 00:22 Κι εγώ σε Κελάφα απευθύνομαι για τις απαντήσεις προηγούμενων ετών, τις έχει όλες μαζεμένες στο site του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jim_Pap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2018 στις 01:32 Ο Jim_Pap έγραψε: #4 29-12-18 01:32 Εγω μπαινω οεφε αν χρειαστω κατι εχει αρχειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Δεκεμβρίου 2018 Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 16:11 Ο Panagiotis849: #5 30-12-18 16:11 Και εγώ Κελαφα έμπαινα πέρσυ. Σε αρκετά θέματα, έχει πολλούς τρόπους επίλυσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα ηθελα να ρωτήσω που μπορώ να βρω έγκυρες απαντησεις για τα θέματα πανελλαδικών των προηγουμένων χρόνων.Εχω επισκεφτεί διαφορά σαιτ και μου βγάζει διαφορετικές απαντήσεις,ξερετε κανένα εγκυρο σάιτ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2018 στις 23:50 Η Galaxy έγραψε: #2 28-12-18 23:50 οι απαντησεις του κελαφα ειναι πολυ καλες. Και του οεφε, αν και συχνα λιγο υπερβολικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.324 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2018 στις 00:22 Ο Scandal έγραψε: #3 29-12-18 00:22 Κι εγώ σε Κελάφα απευθύνομαι για τις απαντήσεις προηγούμενων ετών, τις έχει όλες μαζεμένες στο site του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jim_Pap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2018 στις 01:32 Ο Jim_Pap έγραψε: #4 29-12-18 01:32 Εγω μπαινω οεφε αν χρειαστω κατι εχει αρχειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Δεκεμβρίου 2018 Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 16:11 Ο Panagiotis849: #5 30-12-18 16:11 Και εγώ Κελαφα έμπαινα πέρσυ. Σε αρκετά θέματα, έχει πολλούς τρόπους επίλυσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οι απαντησεις του κελαφα ειναι πολυ καλες. Και του οεφε, αν και συχνα λιγο υπερβολικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.324 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2018 στις 00:22 Ο Scandal έγραψε: #3 29-12-18 00:22 Κι εγώ σε Κελάφα απευθύνομαι για τις απαντήσεις προηγούμενων ετών, τις έχει όλες μαζεμένες στο site του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jim_Pap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2018 στις 01:32 Ο Jim_Pap έγραψε: #4 29-12-18 01:32 Εγω μπαινω οεφε αν χρειαστω κατι εχει αρχειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Δεκεμβρίου 2018 Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 16:11 Ο Panagiotis849: #5 30-12-18 16:11 Και εγώ Κελαφα έμπαινα πέρσυ. Σε αρκετά θέματα, έχει πολλούς τρόπους επίλυσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κι εγώ σε Κελάφα απευθύνομαι για τις απαντήσεις προηγούμενων ετών, τις έχει όλες μαζεμένες στο site του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jim_Pap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2018 στις 01:32 Ο Jim_Pap έγραψε: #4 29-12-18 01:32 Εγω μπαινω οεφε αν χρειαστω κατι εχει αρχειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Δεκεμβρίου 2018 Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 16:11 Ο Panagiotis849: #5 30-12-18 16:11 Και εγώ Κελαφα έμπαινα πέρσυ. Σε αρκετά θέματα, έχει πολλούς τρόπους επίλυσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εγω μπαινω οεφε αν χρειαστω κατι εχει αρχειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 16:11 Ο Panagiotis849: #5 30-12-18 16:11 Και εγώ Κελαφα έμπαινα πέρσυ. Σε αρκετά θέματα, έχει πολλούς τρόπους επίλυσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Και εγώ Κελαφα έμπαινα πέρσυ. Σε αρκετά θέματα, έχει πολλούς τρόπους επίλυσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.