tsaxomar23 Νεοφερμένο μέλος Η tsaxomar23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2021 στις 20:16 Η tsaxomar23: #1 24-06-21 20:16 Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος τι μορφη εχει το τεστ για την απαλλαγη απο τα αγγλικα . εχω ακουσει οτι σε μερικα πανεπιστημια αρκει να δειξεις το πτυχιο για να παρεις απαλλαγη, ενω σε αλλα εξεταζονται και θα ηθελα να ξερω ποιο κομματι πρεπει να φρεσκαρω επειδη πανε χρονια απτη τελευταια μου ενασχοληση με τα αγγλικα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2021 στις 23:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 24-06-21 23:39 Αρχική Δημοσίευση από tsaxomar23: Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος τι μορφη εχει το τεστ για την απαλλαγη απο τα αγγλικα . εχω ακουσει οτι σε μερικα πανεπιστημια αρκει να δειξεις το πτυχιο για να παρεις απαλλαγη, ενω σε αλλα εξεταζονται και θα ηθελα να ξερω ποιο κομματι πρεπει να φρεσκαρω επειδη πανε χρονια απτη τελευταια μου ενασχοληση με τα αγγλικα Click για ανάπτυξη... Οπου υπαρχει απαλλαγη ζητανε Β2 και απλα το περνας χωρις βαθμο και δεν μετραει το μαθημα στο βαθμο πτυχιου. Αυτο για τα γενικα αγγλικα , για τα αγγλικα ειδικοτητας αν υπαρχουν αυτα τα δινεις κανονικα. Υπαρχουν ομως και σχολες οπου θεωρουν τα γενικα αγγλικα σημαντικο μαθημα και δεν δινουν απαλλαγες. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιουνίου 2021 nucomer Νεοφερμένο μέλος Ο nucomer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2021 στις 00:09 Ο nucomer έγραψε: #3 25-06-21 00:09 Εγώ πάντως στην πρώτη σχολή πήγα με χαρά το c2 των αγγλικών, έχοντας στο μυαλό μου ότι θα γλιτώσω το εβδομαδιαίο δίωρο- τρίωρο. Τα αγγλικά τα γλίτωσα, αλλά μου έβαλαν γαλλικά. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2021 στις 09:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 25-06-21 09:13 Αρχική Δημοσίευση από nucomer: Εγώ πάντως στην πρώτη σχολή πήγα με χαρά το c2 των αγγλικών, έχοντας στο μυαλό μου ότι θα γλιτώσω το εβδομαδιαίο δίωρο- τρίωρο. Τα αγγλικά τα γλίτωσα, αλλά μου έβαλαν γαλλικά. Click για ανάπτυξη... Και γιατι δεν τους πηγες και c2 στα γαλλικα? nucomer Νεοφερμένο μέλος Ο nucomer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 09:14 Ο nucomer έγραψε: #5 26-06-21 09:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και γιατι δεν τους πηγες και c2 στα γαλλικα? Click για ανάπτυξη... Γαλλικά δεν είχα, τους πήγα των γερμανικών και με χωσανε κατευθείαν γαλλικά.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 11:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 26-06-21 11:32 Αρχική Δημοσίευση από nucomer: Γαλλικά δεν είχα, τους πήγα των γερμανικών και με χωσανε κατευθείαν γαλλικά.. Click για ανάπτυξη... καλη σχολη , αμα δεν τις περασεις ολες δεν ηρεμει, καλη επιτυχια και στα ιταλικα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 49 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Antonia Alexandra mermaid89 Chrisa Gus Roger10 giadespoiamilaei soniko nucomer Ada ada Lia 2006 ggl tsiobieman T C SlimShady Eri0611 anastasis06 Scandal lnesb constansn pacheiko Panagiotis849 calliope 1011 Pharmacist01 Necropolis igeorgeoikonomo iminspain fmarulezkd Dora140303 TonyMontanaEse Greg1900 Georgekk Lathy tsaxomar23 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος τι μορφη εχει το τεστ για την απαλλαγη απο τα αγγλικα . εχω ακουσει οτι σε μερικα πανεπιστημια αρκει να δειξεις το πτυχιο για να παρεις απαλλαγη, ενω σε αλλα εξεταζονται και θα ηθελα να ξερω ποιο κομματι πρεπει να φρεσκαρω επειδη πανε χρονια απτη τελευταια μου ενασχοληση με τα αγγλικα
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2021 στις 23:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 24-06-21 23:39 Αρχική Δημοσίευση από tsaxomar23: Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος τι μορφη εχει το τεστ για την απαλλαγη απο τα αγγλικα . εχω ακουσει οτι σε μερικα πανεπιστημια αρκει να δειξεις το πτυχιο για να παρεις απαλλαγη, ενω σε αλλα εξεταζονται και θα ηθελα να ξερω ποιο κομματι πρεπει να φρεσκαρω επειδη πανε χρονια απτη τελευταια μου ενασχοληση με τα αγγλικα Click για ανάπτυξη... Οπου υπαρχει απαλλαγη ζητανε Β2 και απλα το περνας χωρις βαθμο και δεν μετραει το μαθημα στο βαθμο πτυχιου. Αυτο για τα γενικα αγγλικα , για τα αγγλικα ειδικοτητας αν υπαρχουν αυτα τα δινεις κανονικα. Υπαρχουν ομως και σχολες οπου θεωρουν τα γενικα αγγλικα σημαντικο μαθημα και δεν δινουν απαλλαγες. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιουνίου 2021 nucomer Νεοφερμένο μέλος Ο nucomer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2021 στις 00:09 Ο nucomer έγραψε: #3 25-06-21 00:09 Εγώ πάντως στην πρώτη σχολή πήγα με χαρά το c2 των αγγλικών, έχοντας στο μυαλό μου ότι θα γλιτώσω το εβδομαδιαίο δίωρο- τρίωρο. Τα αγγλικά τα γλίτωσα, αλλά μου έβαλαν γαλλικά. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2021 στις 09:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 25-06-21 09:13 Αρχική Δημοσίευση από nucomer: Εγώ πάντως στην πρώτη σχολή πήγα με χαρά το c2 των αγγλικών, έχοντας στο μυαλό μου ότι θα γλιτώσω το εβδομαδιαίο δίωρο- τρίωρο. Τα αγγλικά τα γλίτωσα, αλλά μου έβαλαν γαλλικά. Click για ανάπτυξη... Και γιατι δεν τους πηγες και c2 στα γαλλικα? nucomer Νεοφερμένο μέλος Ο nucomer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 09:14 Ο nucomer έγραψε: #5 26-06-21 09:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και γιατι δεν τους πηγες και c2 στα γαλλικα? Click για ανάπτυξη... Γαλλικά δεν είχα, τους πήγα των γερμανικών και με χωσανε κατευθείαν γαλλικά.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 11:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 26-06-21 11:32 Αρχική Δημοσίευση από nucomer: Γαλλικά δεν είχα, τους πήγα των γερμανικών και με χωσανε κατευθείαν γαλλικά.. Click για ανάπτυξη... καλη σχολη , αμα δεν τις περασεις ολες δεν ηρεμει, καλη επιτυχια και στα ιταλικα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 49 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Antonia Alexandra mermaid89 Chrisa Gus Roger10 giadespoiamilaei soniko nucomer Ada ada Lia 2006 ggl tsiobieman T C SlimShady Eri0611 anastasis06 Scandal lnesb constansn pacheiko Panagiotis849 calliope 1011 Pharmacist01 Necropolis igeorgeoikonomo iminspain fmarulezkd Dora140303 TonyMontanaEse Greg1900 Georgekk Lathy tsaxomar23 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tsaxomar23: Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος τι μορφη εχει το τεστ για την απαλλαγη απο τα αγγλικα . εχω ακουσει οτι σε μερικα πανεπιστημια αρκει να δειξεις το πτυχιο για να παρεις απαλλαγη, ενω σε αλλα εξεταζονται και θα ηθελα να ξερω ποιο κομματι πρεπει να φρεσκαρω επειδη πανε χρονια απτη τελευταια μου ενασχοληση με τα αγγλικα Click για ανάπτυξη... Οπου υπαρχει απαλλαγη ζητανε Β2 και απλα το περνας χωρις βαθμο και δεν μετραει το μαθημα στο βαθμο πτυχιου. Αυτο για τα γενικα αγγλικα , για τα αγγλικα ειδικοτητας αν υπαρχουν αυτα τα δινεις κανονικα. Υπαρχουν ομως και σχολες οπου θεωρουν τα γενικα αγγλικα σημαντικο μαθημα και δεν δινουν απαλλαγες.
nucomer Νεοφερμένο μέλος Ο nucomer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2021 στις 00:09 Ο nucomer έγραψε: #3 25-06-21 00:09 Εγώ πάντως στην πρώτη σχολή πήγα με χαρά το c2 των αγγλικών, έχοντας στο μυαλό μου ότι θα γλιτώσω το εβδομαδιαίο δίωρο- τρίωρο. Τα αγγλικά τα γλίτωσα, αλλά μου έβαλαν γαλλικά. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2021 στις 09:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 25-06-21 09:13 Αρχική Δημοσίευση από nucomer: Εγώ πάντως στην πρώτη σχολή πήγα με χαρά το c2 των αγγλικών, έχοντας στο μυαλό μου ότι θα γλιτώσω το εβδομαδιαίο δίωρο- τρίωρο. Τα αγγλικά τα γλίτωσα, αλλά μου έβαλαν γαλλικά. Click για ανάπτυξη... Και γιατι δεν τους πηγες και c2 στα γαλλικα? nucomer Νεοφερμένο μέλος Ο nucomer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 09:14 Ο nucomer έγραψε: #5 26-06-21 09:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και γιατι δεν τους πηγες και c2 στα γαλλικα? Click για ανάπτυξη... Γαλλικά δεν είχα, τους πήγα των γερμανικών και με χωσανε κατευθείαν γαλλικά.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 11:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 26-06-21 11:32 Αρχική Δημοσίευση από nucomer: Γαλλικά δεν είχα, τους πήγα των γερμανικών και με χωσανε κατευθείαν γαλλικά.. Click για ανάπτυξη... καλη σχολη , αμα δεν τις περασεις ολες δεν ηρεμει, καλη επιτυχια και στα ιταλικα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 49 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Antonia Alexandra mermaid89 Chrisa Gus Roger10 giadespoiamilaei soniko nucomer Ada ada Lia 2006 ggl tsiobieman T C SlimShady Eri0611 anastasis06 Scandal lnesb constansn pacheiko Panagiotis849 calliope 1011 Pharmacist01 Necropolis igeorgeoikonomo iminspain fmarulezkd Dora140303 TonyMontanaEse Greg1900 Georgekk Lathy tsaxomar23 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ πάντως στην πρώτη σχολή πήγα με χαρά το c2 των αγγλικών, έχοντας στο μυαλό μου ότι θα γλιτώσω το εβδομαδιαίο δίωρο- τρίωρο. Τα αγγλικά τα γλίτωσα, αλλά μου έβαλαν γαλλικά.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2021 στις 09:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 25-06-21 09:13 Αρχική Δημοσίευση από nucomer: Εγώ πάντως στην πρώτη σχολή πήγα με χαρά το c2 των αγγλικών, έχοντας στο μυαλό μου ότι θα γλιτώσω το εβδομαδιαίο δίωρο- τρίωρο. Τα αγγλικά τα γλίτωσα, αλλά μου έβαλαν γαλλικά. Click για ανάπτυξη... Και γιατι δεν τους πηγες και c2 στα γαλλικα? nucomer Νεοφερμένο μέλος Ο nucomer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 09:14 Ο nucomer έγραψε: #5 26-06-21 09:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και γιατι δεν τους πηγες και c2 στα γαλλικα? Click για ανάπτυξη... Γαλλικά δεν είχα, τους πήγα των γερμανικών και με χωσανε κατευθείαν γαλλικά.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 11:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 26-06-21 11:32 Αρχική Δημοσίευση από nucomer: Γαλλικά δεν είχα, τους πήγα των γερμανικών και με χωσανε κατευθείαν γαλλικά.. Click για ανάπτυξη... καλη σχολη , αμα δεν τις περασεις ολες δεν ηρεμει, καλη επιτυχια και στα ιταλικα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 49 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Antonia Alexandra mermaid89 Chrisa Gus Roger10 giadespoiamilaei soniko nucomer Ada ada Lia 2006 ggl tsiobieman T C SlimShady Eri0611 anastasis06 Scandal lnesb constansn pacheiko Panagiotis849 calliope 1011 Pharmacist01 Necropolis igeorgeoikonomo iminspain fmarulezkd Dora140303 TonyMontanaEse Greg1900 Georgekk Lathy tsaxomar23 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nucomer: Εγώ πάντως στην πρώτη σχολή πήγα με χαρά το c2 των αγγλικών, έχοντας στο μυαλό μου ότι θα γλιτώσω το εβδομαδιαίο δίωρο- τρίωρο. Τα αγγλικά τα γλίτωσα, αλλά μου έβαλαν γαλλικά. Click για ανάπτυξη... Και γιατι δεν τους πηγες και c2 στα γαλλικα?
nucomer Νεοφερμένο μέλος Ο nucomer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 09:14 Ο nucomer έγραψε: #5 26-06-21 09:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και γιατι δεν τους πηγες και c2 στα γαλλικα? Click για ανάπτυξη... Γαλλικά δεν είχα, τους πήγα των γερμανικών και με χωσανε κατευθείαν γαλλικά.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 11:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 26-06-21 11:32 Αρχική Δημοσίευση από nucomer: Γαλλικά δεν είχα, τους πήγα των γερμανικών και με χωσανε κατευθείαν γαλλικά.. Click για ανάπτυξη... καλη σχολη , αμα δεν τις περασεις ολες δεν ηρεμει, καλη επιτυχια και στα ιταλικα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και γιατι δεν τους πηγες και c2 στα γαλλικα? Click για ανάπτυξη... Γαλλικά δεν είχα, τους πήγα των γερμανικών και με χωσανε κατευθείαν γαλλικά..
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 11:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 26-06-21 11:32 Αρχική Δημοσίευση από nucomer: Γαλλικά δεν είχα, τους πήγα των γερμανικών και με χωσανε κατευθείαν γαλλικά.. Click για ανάπτυξη... καλη σχολη , αμα δεν τις περασεις ολες δεν ηρεμει, καλη επιτυχια και στα ιταλικα.
Αρχική Δημοσίευση από nucomer: Γαλλικά δεν είχα, τους πήγα των γερμανικών και με χωσανε κατευθείαν γαλλικά.. Click για ανάπτυξη... καλη σχολη , αμα δεν τις περασεις ολες δεν ηρεμει, καλη επιτυχια και στα ιταλικα.