fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 16:44 Ο fotaras έγραψε: #1 30-06-09 16:44 Ξερει κανεις τιποτα για αυτη την σχολη ;Εννοω ειναι καλη;Σκεφτομαι να την δηλωσω πρωτη στο μηχανογραφικο. Εχω 18300 μορια και περυσι ειχε 18112.Την πιανω;Οτι πληροφορια εχετε θα ηταν πολυτιμη. Ευχαριστω εκ των πρωτερων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gladiator Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Ο Gladiator: #2 30-06-09 17:07 :no1:Το ωραίο με αυτή τη σχολή(ΣΑΝ) είναι ότι βγαίνεις με το αξίωμα του ανθυπολοχαγού, όπως στην ευελπίδων π.χ. Υποθέτω πήγαινες για ΣΣΑΣ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 17:16 Ο fotaras έγραψε: #3 30-06-09 17:16 Οχι. Δεν ηθελα σσας. Αυτη ηταν η πρωτη μου προτιμηση. Εχει δυσκολη εκπαιδευση;Ειναι γενικοτερα δυσκολη σχολη;Ειμαι λιγο διχασμενος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 17:40 Η Maria17 έγραψε: #4 30-06-09 17:40 Δεν ξερω κανενα σανιτη αλλα νομιζω οτι δεν ειναι τπτ ιδιαιτερο,εκτος απ οτι τους ξυπνανε απ τις 6 το πρωι να κανουν ασκησεις, παρακολουθουν εκτος απ τα μαθηματα τα δικα μας και καποια δικα τους στρατιωτικα, αν κοπουν εστω και σε ενα μαθημα εχουν στερησεις εξοδου.. κατα τα αλλα καλα α και κατι αλλο... μεχρι φετος κανανε εφοδους κατα τη διαρκεια των μαθηματων γιατι η παρακολουθηση ηταν υποχρεωτικη.. αυτο ομως καταργηθηκε κι εχουμε κανει μαυρα ματια να τους δουμε δεν ξερω αν στις αλλες στρατιωτικες σχολες ισχυει αυτο με την εφοδο. https://www.eleftherianews.gr/issue/2009/02/16/23.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 17:44 Η cheery έγραψε: #5 30-06-09 17:44 Μια φιλη μου ειναι στη ΣΑΝ Το μονο που ξερω με βεβαιοτητα ειναι πως ειναι αρκετα αυστηρα τα πραγματα, πολυ πιο αυστηρα σε σχεση με τη ΣΣΑΣ στη στρατιωτικη εκπαιρεδυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 17:54 Ο fotaras έγραψε: #6 30-06-09 17:54 Μαρια17 να φανταστω οτι σπουδαζεις νοσηλευτικη;Δηλαδη τα ιδια μαθηματα παρακολουθειτε μονο που η σαν εχει και την στρατιωτικη εκπαιδευση;Να ρωτησω τωρα εγω. Αγορια εχετε στην σχολη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 18:02 Η Maria17 έγραψε: #7 30-06-09 18:02 Εχουμε αγορια ομως οπως φανταζεσαι ειναι κυριως στη σαν. παρακολουθειτε ολα τα υποχρεωτικα μαθηματα + στρατιωτικη εκπαιδευση.. για τα επιλογης νομιζω υπαρχουν συγκεκριμενα που μπορειτε να να επιλεξετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 18:33 Ο fotaras έγραψε: #8 21-07-09 18:33 δηλαδη πόσα μπορει να ειναι τα αγορια ???επίσης ειναι αληθεια οτι αυτοι απο την σαν κοιμουνται μεσα στο μαθημα και γινονται πολλες αντιγραφές?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 20:38 Η Maria17 έγραψε: #9 21-07-09 20:38 Ε περιπου 1/3 με 50-50 πρεπει να ειναι τα αγορια.. παλια κοιμοντουσαν αλλα τωρα που δεν ειναι υποχρεωτικη η παρακολουθηση ερχεται οποιος θελει. Οσοι θελουν αντιγραφουν,εγω δεν εχω προσπαθησει αλλα εχω ακουσει οτι αντγραφουν αρκετοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 20:32 Ο fotaras έγραψε: #10 31-07-09 20:32 τα μαθήματα είναι εύκολα?δηλαδή θα πρέπει να κουραστώ πολύ για να την βγάλω την σχολή??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 20:35 Η cheery έγραψε: #11 31-07-09 20:35 τα μαθηματα γινονται μαζι με την πολιτικη νοσηλευτικη και απ οσο ξερω παρ ολο που εχουν αρκετη αποστηθιση δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολη σχολη, εχει ΜΟ αποφοιτησης γυρω στα 4,5 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 13:28 Η Maria17 έγραψε: #12 09-08-09 13:28 Γενικως οι καθηγητες δεν ειναι αυστηροι αλλα εχει μπολικη υλη. υπαρχουν βεβαια τα δυσκολα μαθηματα και οι παραξενοι καθηγητες αλλα ολοι τα περνανε καποια στιγμη.. αλλωστε 4,5 χρονια ειναι ο μεσος ορος αποφοιτησης μια χαρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. australlian Νεοφερμένο μέλος Ο chris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:50 Ο australlian: #13 25-08-09 13:50 ΒΡΕ παλικάρι τελικα τι έκανες...???? πέρασα στην ΣΑΝ (26ος νομίζω)...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:58 Η Maria17 έγραψε: #14 25-08-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από australlian: ΒΡΕ παλικάρι τελικα τι έκανες...???? πέρασα στην ΣΑΝ (26ος νομίζω)...... Click για ανάπτυξη... Κι αυτος περασε ριξε κι εσυ μια ματια εδω για τα μαθηματα https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=1621315&postcount=28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:30 Ο fotaras έγραψε: #15 25-08-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από australlian: ΒΡΕ παλικάρι τελικα τι έκανες...???? πέρασα στην ΣΑΝ (26ος νομίζω)...... Click για ανάπτυξη... ελα ρε συμφοιτητη....π'ερασα 20ος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. george spyro Νεοφερμένο μέλος Ο george spyro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 14:14 Ο george spyro: #16 26-08-09 14:14 παιδιά καλως ηρθατε στη σχολη ειμαι ηδη ενας σανίτης οτι θελετε ρωτηστε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marlen88 Νεοφερμένο μέλος Η marlen88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Αυγούστου 2009 στις 19:16 Η marlen88 έγραψε: #17 27-08-09 19:16 καλησπερα σας...μπηκα τυχαια στην παρεα σας καθως εψαχνα να βρω αν μπορω με κατατακτηριες να μπω απο το τει πατρων-νοσηλευτικη στη "σαν" που ειναι στην αθηνα.για τη ακριβεια δεν ειμαι ακομα πτυχιουχος θα ξεκινησω την πρακτικη μου τωρα τον οκτωμβριο και σκεφτομουν αν γινεται να την κανω στο στρατιωτικο νοσοκομειο αθηνων....και αφου δω πως πανε τα πραγματα να κανω τις απαραιτητες ενεργειες για να συνεχισω να εργαζομαι εκει.. οι ερωτησεις μου λοιπον ειναι: εαν μπορω με κατατακτηριες να περασω στη σαν (για την ακριβεια επειδη το περιεχομενο των σπουδων ειναι το ιδιο,δεν ξερω αν χρειαζεται να μπω στη σαν ή εαν μονο με τη πρακτικη και καποια στρατιωτικη θητεια μπορεσω να καταταγω κατευθειαν εκει), εαν μπορω να κανω την πρακτικη μου εκει, και εαν τελικα μπορεσω να κανω τη πρακτικη μου εκει τι χρειαζεται να κανω μετα για να παραμεινω.... εαν γνωριζετε οτιδηποτε πανω σε αυτα θα ηθελα σας παρακαλω να με ενημερωσετε..ευχαριστω εκ των προτερων!:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. australlian Νεοφερμένο μέλος Ο chris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:16 Ο australlian: #18 03-09-09 10:16 26ος και ερχομαι μαζι με αλλα τρια κοριτσια απο κομοτηνη.... αντε γιναμε 4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:34 Ο fotaras έγραψε: #19 03-09-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από australlian: 26ος και ερχομαι μαζι με αλλα τρια κοριτσια απο κομοτηνη.... αντε γιναμε 4 Click για ανάπτυξη... το κοβω εγω να μαζευονται ολο κοριτσια......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. australlian Νεοφερμένο μέλος Ο chris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:26 Ο australlian: #20 04-09-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από fotaras: το κοβω εγω να μαζευονται ολο κοριτσια......... Click για ανάπτυξη... κοιτα απο μια μερια ειναι καλο απο την αλλη... θα την πληρωνουμε εμεις την νυφη;;;;; αν εχεις φεις μποοκ πες μου αν θελεις για να συνενοηθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: strof elevag evaggelia anna Scandal Jimmy20 Μαρια_Λυκοτου MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ξερει κανεις τιποτα για αυτη την σχολη ;Εννοω ειναι καλη;Σκεφτομαι να την δηλωσω πρωτη στο μηχανογραφικο. Εχω 18300 μορια και περυσι ειχε 18112.Την πιανω;Οτι πληροφορια εχετε θα ηταν πολυτιμη. Ευχαριστω εκ των πρωτερων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gladiator Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Ο Gladiator: #2 30-06-09 17:07 :no1:Το ωραίο με αυτή τη σχολή(ΣΑΝ) είναι ότι βγαίνεις με το αξίωμα του ανθυπολοχαγού, όπως στην ευελπίδων π.χ. Υποθέτω πήγαινες για ΣΣΑΣ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 17:16 Ο fotaras έγραψε: #3 30-06-09 17:16 Οχι. Δεν ηθελα σσας. Αυτη ηταν η πρωτη μου προτιμηση. Εχει δυσκολη εκπαιδευση;Ειναι γενικοτερα δυσκολη σχολη;Ειμαι λιγο διχασμενος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 17:40 Η Maria17 έγραψε: #4 30-06-09 17:40 Δεν ξερω κανενα σανιτη αλλα νομιζω οτι δεν ειναι τπτ ιδιαιτερο,εκτος απ οτι τους ξυπνανε απ τις 6 το πρωι να κανουν ασκησεις, παρακολουθουν εκτος απ τα μαθηματα τα δικα μας και καποια δικα τους στρατιωτικα, αν κοπουν εστω και σε ενα μαθημα εχουν στερησεις εξοδου.. κατα τα αλλα καλα α και κατι αλλο... μεχρι φετος κανανε εφοδους κατα τη διαρκεια των μαθηματων γιατι η παρακολουθηση ηταν υποχρεωτικη.. αυτο ομως καταργηθηκε κι εχουμε κανει μαυρα ματια να τους δουμε δεν ξερω αν στις αλλες στρατιωτικες σχολες ισχυει αυτο με την εφοδο. https://www.eleftherianews.gr/issue/2009/02/16/23.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 17:44 Η cheery έγραψε: #5 30-06-09 17:44 Μια φιλη μου ειναι στη ΣΑΝ Το μονο που ξερω με βεβαιοτητα ειναι πως ειναι αρκετα αυστηρα τα πραγματα, πολυ πιο αυστηρα σε σχεση με τη ΣΣΑΣ στη στρατιωτικη εκπαιρεδυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 17:54 Ο fotaras έγραψε: #6 30-06-09 17:54 Μαρια17 να φανταστω οτι σπουδαζεις νοσηλευτικη;Δηλαδη τα ιδια μαθηματα παρακολουθειτε μονο που η σαν εχει και την στρατιωτικη εκπαιδευση;Να ρωτησω τωρα εγω. Αγορια εχετε στην σχολη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 18:02 Η Maria17 έγραψε: #7 30-06-09 18:02 Εχουμε αγορια ομως οπως φανταζεσαι ειναι κυριως στη σαν. παρακολουθειτε ολα τα υποχρεωτικα μαθηματα + στρατιωτικη εκπαιδευση.. για τα επιλογης νομιζω υπαρχουν συγκεκριμενα που μπορειτε να να επιλεξετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 18:33 Ο fotaras έγραψε: #8 21-07-09 18:33 δηλαδη πόσα μπορει να ειναι τα αγορια ???επίσης ειναι αληθεια οτι αυτοι απο την σαν κοιμουνται μεσα στο μαθημα και γινονται πολλες αντιγραφές?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 20:38 Η Maria17 έγραψε: #9 21-07-09 20:38 Ε περιπου 1/3 με 50-50 πρεπει να ειναι τα αγορια.. παλια κοιμοντουσαν αλλα τωρα που δεν ειναι υποχρεωτικη η παρακολουθηση ερχεται οποιος θελει. Οσοι θελουν αντιγραφουν,εγω δεν εχω προσπαθησει αλλα εχω ακουσει οτι αντγραφουν αρκετοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 20:32 Ο fotaras έγραψε: #10 31-07-09 20:32 τα μαθήματα είναι εύκολα?δηλαδή θα πρέπει να κουραστώ πολύ για να την βγάλω την σχολή??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 20:35 Η cheery έγραψε: #11 31-07-09 20:35 τα μαθηματα γινονται μαζι με την πολιτικη νοσηλευτικη και απ οσο ξερω παρ ολο που εχουν αρκετη αποστηθιση δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολη σχολη, εχει ΜΟ αποφοιτησης γυρω στα 4,5 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 13:28 Η Maria17 έγραψε: #12 09-08-09 13:28 Γενικως οι καθηγητες δεν ειναι αυστηροι αλλα εχει μπολικη υλη. υπαρχουν βεβαια τα δυσκολα μαθηματα και οι παραξενοι καθηγητες αλλα ολοι τα περνανε καποια στιγμη.. αλλωστε 4,5 χρονια ειναι ο μεσος ορος αποφοιτησης μια χαρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. australlian Νεοφερμένο μέλος Ο chris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:50 Ο australlian: #13 25-08-09 13:50 ΒΡΕ παλικάρι τελικα τι έκανες...???? πέρασα στην ΣΑΝ (26ος νομίζω)...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:58 Η Maria17 έγραψε: #14 25-08-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από australlian: ΒΡΕ παλικάρι τελικα τι έκανες...???? πέρασα στην ΣΑΝ (26ος νομίζω)...... Click για ανάπτυξη... Κι αυτος περασε ριξε κι εσυ μια ματια εδω για τα μαθηματα https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=1621315&postcount=28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:30 Ο fotaras έγραψε: #15 25-08-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από australlian: ΒΡΕ παλικάρι τελικα τι έκανες...???? πέρασα στην ΣΑΝ (26ος νομίζω)...... Click για ανάπτυξη... ελα ρε συμφοιτητη....π'ερασα 20ος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. george spyro Νεοφερμένο μέλος Ο george spyro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 14:14 Ο george spyro: #16 26-08-09 14:14 παιδιά καλως ηρθατε στη σχολη ειμαι ηδη ενας σανίτης οτι θελετε ρωτηστε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marlen88 Νεοφερμένο μέλος Η marlen88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Αυγούστου 2009 στις 19:16 Η marlen88 έγραψε: #17 27-08-09 19:16 καλησπερα σας...μπηκα τυχαια στην παρεα σας καθως εψαχνα να βρω αν μπορω με κατατακτηριες να μπω απο το τει πατρων-νοσηλευτικη στη "σαν" που ειναι στην αθηνα.για τη ακριβεια δεν ειμαι ακομα πτυχιουχος θα ξεκινησω την πρακτικη μου τωρα τον οκτωμβριο και σκεφτομουν αν γινεται να την κανω στο στρατιωτικο νοσοκομειο αθηνων....και αφου δω πως πανε τα πραγματα να κανω τις απαραιτητες ενεργειες για να συνεχισω να εργαζομαι εκει.. οι ερωτησεις μου λοιπον ειναι: εαν μπορω με κατατακτηριες να περασω στη σαν (για την ακριβεια επειδη το περιεχομενο των σπουδων ειναι το ιδιο,δεν ξερω αν χρειαζεται να μπω στη σαν ή εαν μονο με τη πρακτικη και καποια στρατιωτικη θητεια μπορεσω να καταταγω κατευθειαν εκει), εαν μπορω να κανω την πρακτικη μου εκει, και εαν τελικα μπορεσω να κανω τη πρακτικη μου εκει τι χρειαζεται να κανω μετα για να παραμεινω.... εαν γνωριζετε οτιδηποτε πανω σε αυτα θα ηθελα σας παρακαλω να με ενημερωσετε..ευχαριστω εκ των προτερων!:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. australlian Νεοφερμένο μέλος Ο chris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:16 Ο australlian: #18 03-09-09 10:16 26ος και ερχομαι μαζι με αλλα τρια κοριτσια απο κομοτηνη.... αντε γιναμε 4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:34 Ο fotaras έγραψε: #19 03-09-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από australlian: 26ος και ερχομαι μαζι με αλλα τρια κοριτσια απο κομοτηνη.... αντε γιναμε 4 Click για ανάπτυξη... το κοβω εγω να μαζευονται ολο κοριτσια......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. australlian Νεοφερμένο μέλος Ο chris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:26 Ο australlian: #20 04-09-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από fotaras: το κοβω εγω να μαζευονται ολο κοριτσια......... Click για ανάπτυξη... κοιτα απο μια μερια ειναι καλο απο την αλλη... θα την πληρωνουμε εμεις την νυφη;;;;; αν εχεις φεις μποοκ πες μου αν θελεις για να συνενοηθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: strof elevag evaggelia anna Scandal Jimmy20 Μαρια_Λυκοτου MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
:no1:Το ωραίο με αυτή τη σχολή(ΣΑΝ) είναι ότι βγαίνεις με το αξίωμα του ανθυπολοχαγού, όπως στην ευελπίδων π.χ. Υποθέτω πήγαινες για ΣΣΑΣ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 17:16 Ο fotaras έγραψε: #3 30-06-09 17:16 Οχι. Δεν ηθελα σσας. Αυτη ηταν η πρωτη μου προτιμηση. Εχει δυσκολη εκπαιδευση;Ειναι γενικοτερα δυσκολη σχολη;Ειμαι λιγο διχασμενος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 17:40 Η Maria17 έγραψε: #4 30-06-09 17:40 Δεν ξερω κανενα σανιτη αλλα νομιζω οτι δεν ειναι τπτ ιδιαιτερο,εκτος απ οτι τους ξυπνανε απ τις 6 το πρωι να κανουν ασκησεις, παρακολουθουν εκτος απ τα μαθηματα τα δικα μας και καποια δικα τους στρατιωτικα, αν κοπουν εστω και σε ενα μαθημα εχουν στερησεις εξοδου.. κατα τα αλλα καλα α και κατι αλλο... μεχρι φετος κανανε εφοδους κατα τη διαρκεια των μαθηματων γιατι η παρακολουθηση ηταν υποχρεωτικη.. αυτο ομως καταργηθηκε κι εχουμε κανει μαυρα ματια να τους δουμε δεν ξερω αν στις αλλες στρατιωτικες σχολες ισχυει αυτο με την εφοδο. https://www.eleftherianews.gr/issue/2009/02/16/23.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 17:44 Η cheery έγραψε: #5 30-06-09 17:44 Μια φιλη μου ειναι στη ΣΑΝ Το μονο που ξερω με βεβαιοτητα ειναι πως ειναι αρκετα αυστηρα τα πραγματα, πολυ πιο αυστηρα σε σχεση με τη ΣΣΑΣ στη στρατιωτικη εκπαιρεδυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 17:54 Ο fotaras έγραψε: #6 30-06-09 17:54 Μαρια17 να φανταστω οτι σπουδαζεις νοσηλευτικη;Δηλαδη τα ιδια μαθηματα παρακολουθειτε μονο που η σαν εχει και την στρατιωτικη εκπαιδευση;Να ρωτησω τωρα εγω. Αγορια εχετε στην σχολη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 18:02 Η Maria17 έγραψε: #7 30-06-09 18:02 Εχουμε αγορια ομως οπως φανταζεσαι ειναι κυριως στη σαν. παρακολουθειτε ολα τα υποχρεωτικα μαθηματα + στρατιωτικη εκπαιδευση.. για τα επιλογης νομιζω υπαρχουν συγκεκριμενα που μπορειτε να να επιλεξετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 18:33 Ο fotaras έγραψε: #8 21-07-09 18:33 δηλαδη πόσα μπορει να ειναι τα αγορια ???επίσης ειναι αληθεια οτι αυτοι απο την σαν κοιμουνται μεσα στο μαθημα και γινονται πολλες αντιγραφές?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 20:38 Η Maria17 έγραψε: #9 21-07-09 20:38 Ε περιπου 1/3 με 50-50 πρεπει να ειναι τα αγορια.. παλια κοιμοντουσαν αλλα τωρα που δεν ειναι υποχρεωτικη η παρακολουθηση ερχεται οποιος θελει. Οσοι θελουν αντιγραφουν,εγω δεν εχω προσπαθησει αλλα εχω ακουσει οτι αντγραφουν αρκετοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 20:32 Ο fotaras έγραψε: #10 31-07-09 20:32 τα μαθήματα είναι εύκολα?δηλαδή θα πρέπει να κουραστώ πολύ για να την βγάλω την σχολή??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 20:35 Η cheery έγραψε: #11 31-07-09 20:35 τα μαθηματα γινονται μαζι με την πολιτικη νοσηλευτικη και απ οσο ξερω παρ ολο που εχουν αρκετη αποστηθιση δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολη σχολη, εχει ΜΟ αποφοιτησης γυρω στα 4,5 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 13:28 Η Maria17 έγραψε: #12 09-08-09 13:28 Γενικως οι καθηγητες δεν ειναι αυστηροι αλλα εχει μπολικη υλη. υπαρχουν βεβαια τα δυσκολα μαθηματα και οι παραξενοι καθηγητες αλλα ολοι τα περνανε καποια στιγμη.. αλλωστε 4,5 χρονια ειναι ο μεσος ορος αποφοιτησης μια χαρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. australlian Νεοφερμένο μέλος Ο chris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:50 Ο australlian: #13 25-08-09 13:50 ΒΡΕ παλικάρι τελικα τι έκανες...???? πέρασα στην ΣΑΝ (26ος νομίζω)...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:58 Η Maria17 έγραψε: #14 25-08-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από australlian: ΒΡΕ παλικάρι τελικα τι έκανες...???? πέρασα στην ΣΑΝ (26ος νομίζω)...... Click για ανάπτυξη... Κι αυτος περασε ριξε κι εσυ μια ματια εδω για τα μαθηματα https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=1621315&postcount=28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:30 Ο fotaras έγραψε: #15 25-08-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από australlian: ΒΡΕ παλικάρι τελικα τι έκανες...???? πέρασα στην ΣΑΝ (26ος νομίζω)...... Click για ανάπτυξη... ελα ρε συμφοιτητη....π'ερασα 20ος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. george spyro Νεοφερμένο μέλος Ο george spyro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 14:14 Ο george spyro: #16 26-08-09 14:14 παιδιά καλως ηρθατε στη σχολη ειμαι ηδη ενας σανίτης οτι θελετε ρωτηστε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marlen88 Νεοφερμένο μέλος Η marlen88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Αυγούστου 2009 στις 19:16 Η marlen88 έγραψε: #17 27-08-09 19:16 καλησπερα σας...μπηκα τυχαια στην παρεα σας καθως εψαχνα να βρω αν μπορω με κατατακτηριες να μπω απο το τει πατρων-νοσηλευτικη στη "σαν" που ειναι στην αθηνα.για τη ακριβεια δεν ειμαι ακομα πτυχιουχος θα ξεκινησω την πρακτικη μου τωρα τον οκτωμβριο και σκεφτομουν αν γινεται να την κανω στο στρατιωτικο νοσοκομειο αθηνων....και αφου δω πως πανε τα πραγματα να κανω τις απαραιτητες ενεργειες για να συνεχισω να εργαζομαι εκει.. οι ερωτησεις μου λοιπον ειναι: εαν μπορω με κατατακτηριες να περασω στη σαν (για την ακριβεια επειδη το περιεχομενο των σπουδων ειναι το ιδιο,δεν ξερω αν χρειαζεται να μπω στη σαν ή εαν μονο με τη πρακτικη και καποια στρατιωτικη θητεια μπορεσω να καταταγω κατευθειαν εκει), εαν μπορω να κανω την πρακτικη μου εκει, και εαν τελικα μπορεσω να κανω τη πρακτικη μου εκει τι χρειαζεται να κανω μετα για να παραμεινω.... εαν γνωριζετε οτιδηποτε πανω σε αυτα θα ηθελα σας παρακαλω να με ενημερωσετε..ευχαριστω εκ των προτερων!:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. australlian Νεοφερμένο μέλος Ο chris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:16 Ο australlian: #18 03-09-09 10:16 26ος και ερχομαι μαζι με αλλα τρια κοριτσια απο κομοτηνη.... αντε γιναμε 4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:34 Ο fotaras έγραψε: #19 03-09-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από australlian: 26ος και ερχομαι μαζι με αλλα τρια κοριτσια απο κομοτηνη.... αντε γιναμε 4 Click για ανάπτυξη... το κοβω εγω να μαζευονται ολο κοριτσια......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. australlian Νεοφερμένο μέλος Ο chris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:26 Ο australlian: #20 04-09-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από fotaras: το κοβω εγω να μαζευονται ολο κοριτσια......... Click για ανάπτυξη... κοιτα απο μια μερια ειναι καλο απο την αλλη... θα την πληρωνουμε εμεις την νυφη;;;;; αν εχεις φεις μποοκ πες μου αν θελεις για να συνενοηθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: strof elevag evaggelia anna Scandal Jimmy20 Μαρια_Λυκοτου MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οχι. Δεν ηθελα σσας. Αυτη ηταν η πρωτη μου προτιμηση. Εχει δυσκολη εκπαιδευση;Ειναι γενικοτερα δυσκολη σχολη;Ειμαι λιγο διχασμενος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 17:40 Η Maria17 έγραψε: #4 30-06-09 17:40 Δεν ξερω κανενα σανιτη αλλα νομιζω οτι δεν ειναι τπτ ιδιαιτερο,εκτος απ οτι τους ξυπνανε απ τις 6 το πρωι να κανουν ασκησεις, παρακολουθουν εκτος απ τα μαθηματα τα δικα μας και καποια δικα τους στρατιωτικα, αν κοπουν εστω και σε ενα μαθημα εχουν στερησεις εξοδου.. κατα τα αλλα καλα α και κατι αλλο... μεχρι φετος κανανε εφοδους κατα τη διαρκεια των μαθηματων γιατι η παρακολουθηση ηταν υποχρεωτικη.. αυτο ομως καταργηθηκε κι εχουμε κανει μαυρα ματια να τους δουμε δεν ξερω αν στις αλλες στρατιωτικες σχολες ισχυει αυτο με την εφοδο. https://www.eleftherianews.gr/issue/2009/02/16/23.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 17:44 Η cheery έγραψε: #5 30-06-09 17:44 Μια φιλη μου ειναι στη ΣΑΝ Το μονο που ξερω με βεβαιοτητα ειναι πως ειναι αρκετα αυστηρα τα πραγματα, πολυ πιο αυστηρα σε σχεση με τη ΣΣΑΣ στη στρατιωτικη εκπαιρεδυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 17:54 Ο fotaras έγραψε: #6 30-06-09 17:54 Μαρια17 να φανταστω οτι σπουδαζεις νοσηλευτικη;Δηλαδη τα ιδια μαθηματα παρακολουθειτε μονο που η σαν εχει και την στρατιωτικη εκπαιδευση;Να ρωτησω τωρα εγω. Αγορια εχετε στην σχολη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 18:02 Η Maria17 έγραψε: #7 30-06-09 18:02 Εχουμε αγορια ομως οπως φανταζεσαι ειναι κυριως στη σαν. παρακολουθειτε ολα τα υποχρεωτικα μαθηματα + στρατιωτικη εκπαιδευση.. για τα επιλογης νομιζω υπαρχουν συγκεκριμενα που μπορειτε να να επιλεξετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 18:33 Ο fotaras έγραψε: #8 21-07-09 18:33 δηλαδη πόσα μπορει να ειναι τα αγορια ???επίσης ειναι αληθεια οτι αυτοι απο την σαν κοιμουνται μεσα στο μαθημα και γινονται πολλες αντιγραφές?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 20:38 Η Maria17 έγραψε: #9 21-07-09 20:38 Ε περιπου 1/3 με 50-50 πρεπει να ειναι τα αγορια.. παλια κοιμοντουσαν αλλα τωρα που δεν ειναι υποχρεωτικη η παρακολουθηση ερχεται οποιος θελει. Οσοι θελουν αντιγραφουν,εγω δεν εχω προσπαθησει αλλα εχω ακουσει οτι αντγραφουν αρκετοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 20:32 Ο fotaras έγραψε: #10 31-07-09 20:32 τα μαθήματα είναι εύκολα?δηλαδή θα πρέπει να κουραστώ πολύ για να την βγάλω την σχολή??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 20:35 Η cheery έγραψε: #11 31-07-09 20:35 τα μαθηματα γινονται μαζι με την πολιτικη νοσηλευτικη και απ οσο ξερω παρ ολο που εχουν αρκετη αποστηθιση δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολη σχολη, εχει ΜΟ αποφοιτησης γυρω στα 4,5 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 13:28 Η Maria17 έγραψε: #12 09-08-09 13:28 Γενικως οι καθηγητες δεν ειναι αυστηροι αλλα εχει μπολικη υλη. υπαρχουν βεβαια τα δυσκολα μαθηματα και οι παραξενοι καθηγητες αλλα ολοι τα περνανε καποια στιγμη.. αλλωστε 4,5 χρονια ειναι ο μεσος ορος αποφοιτησης μια χαρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. australlian Νεοφερμένο μέλος Ο chris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:50 Ο australlian: #13 25-08-09 13:50 ΒΡΕ παλικάρι τελικα τι έκανες...???? πέρασα στην ΣΑΝ (26ος νομίζω)...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:58 Η Maria17 έγραψε: #14 25-08-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από australlian: ΒΡΕ παλικάρι τελικα τι έκανες...???? πέρασα στην ΣΑΝ (26ος νομίζω)...... Click για ανάπτυξη... Κι αυτος περασε ριξε κι εσυ μια ματια εδω για τα μαθηματα https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=1621315&postcount=28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:30 Ο fotaras έγραψε: #15 25-08-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από australlian: ΒΡΕ παλικάρι τελικα τι έκανες...???? πέρασα στην ΣΑΝ (26ος νομίζω)...... Click για ανάπτυξη... ελα ρε συμφοιτητη....π'ερασα 20ος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. george spyro Νεοφερμένο μέλος Ο george spyro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 14:14 Ο george spyro: #16 26-08-09 14:14 παιδιά καλως ηρθατε στη σχολη ειμαι ηδη ενας σανίτης οτι θελετε ρωτηστε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marlen88 Νεοφερμένο μέλος Η marlen88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Αυγούστου 2009 στις 19:16 Η marlen88 έγραψε: #17 27-08-09 19:16 καλησπερα σας...μπηκα τυχαια στην παρεα σας καθως εψαχνα να βρω αν μπορω με κατατακτηριες να μπω απο το τει πατρων-νοσηλευτικη στη "σαν" που ειναι στην αθηνα.για τη ακριβεια δεν ειμαι ακομα πτυχιουχος θα ξεκινησω την πρακτικη μου τωρα τον οκτωμβριο και σκεφτομουν αν γινεται να την κανω στο στρατιωτικο νοσοκομειο αθηνων....και αφου δω πως πανε τα πραγματα να κανω τις απαραιτητες ενεργειες για να συνεχισω να εργαζομαι εκει.. οι ερωτησεις μου λοιπον ειναι: εαν μπορω με κατατακτηριες να περασω στη σαν (για την ακριβεια επειδη το περιεχομενο των σπουδων ειναι το ιδιο,δεν ξερω αν χρειαζεται να μπω στη σαν ή εαν μονο με τη πρακτικη και καποια στρατιωτικη θητεια μπορεσω να καταταγω κατευθειαν εκει), εαν μπορω να κανω την πρακτικη μου εκει, και εαν τελικα μπορεσω να κανω τη πρακτικη μου εκει τι χρειαζεται να κανω μετα για να παραμεινω.... εαν γνωριζετε οτιδηποτε πανω σε αυτα θα ηθελα σας παρακαλω να με ενημερωσετε..ευχαριστω εκ των προτερων!:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. australlian Νεοφερμένο μέλος Ο chris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:16 Ο australlian: #18 03-09-09 10:16 26ος και ερχομαι μαζι με αλλα τρια κοριτσια απο κομοτηνη.... αντε γιναμε 4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:34 Ο fotaras έγραψε: #19 03-09-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από australlian: 26ος και ερχομαι μαζι με αλλα τρια κοριτσια απο κομοτηνη.... αντε γιναμε 4 Click για ανάπτυξη... το κοβω εγω να μαζευονται ολο κοριτσια......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. australlian Νεοφερμένο μέλος Ο chris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:26 Ο australlian: #20 04-09-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από fotaras: το κοβω εγω να μαζευονται ολο κοριτσια......... Click για ανάπτυξη... κοιτα απο μια μερια ειναι καλο απο την αλλη... θα την πληρωνουμε εμεις την νυφη;;;;; αν εχεις φεις μποοκ πες μου αν θελεις για να συνενοηθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: strof elevag evaggelia anna Scandal Jimmy20 Μαρια_Λυκοτου MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ξερω κανενα σανιτη αλλα νομιζω οτι δεν ειναι τπτ ιδιαιτερο,εκτος απ οτι τους ξυπνανε απ τις 6 το πρωι να κανουν ασκησεις, παρακολουθουν εκτος απ τα μαθηματα τα δικα μας και καποια δικα τους στρατιωτικα, αν κοπουν εστω και σε ενα μαθημα εχουν στερησεις εξοδου.. κατα τα αλλα καλα α και κατι αλλο... μεχρι φετος κανανε εφοδους κατα τη διαρκεια των μαθηματων γιατι η παρακολουθηση ηταν υποχρεωτικη.. αυτο ομως καταργηθηκε κι εχουμε κανει μαυρα ματια να τους δουμε δεν ξερω αν στις αλλες στρατιωτικες σχολες ισχυει αυτο με την εφοδο. https://www.eleftherianews.gr/issue/2009/02/16/23.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 17:44 Η cheery έγραψε: #5 30-06-09 17:44 Μια φιλη μου ειναι στη ΣΑΝ Το μονο που ξερω με βεβαιοτητα ειναι πως ειναι αρκετα αυστηρα τα πραγματα, πολυ πιο αυστηρα σε σχεση με τη ΣΣΑΣ στη στρατιωτικη εκπαιρεδυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 17:54 Ο fotaras έγραψε: #6 30-06-09 17:54 Μαρια17 να φανταστω οτι σπουδαζεις νοσηλευτικη;Δηλαδη τα ιδια μαθηματα παρακολουθειτε μονο που η σαν εχει και την στρατιωτικη εκπαιδευση;Να ρωτησω τωρα εγω. Αγορια εχετε στην σχολη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 18:02 Η Maria17 έγραψε: #7 30-06-09 18:02 Εχουμε αγορια ομως οπως φανταζεσαι ειναι κυριως στη σαν. παρακολουθειτε ολα τα υποχρεωτικα μαθηματα + στρατιωτικη εκπαιδευση.. για τα επιλογης νομιζω υπαρχουν συγκεκριμενα που μπορειτε να να επιλεξετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 18:33 Ο fotaras έγραψε: #8 21-07-09 18:33 δηλαδη πόσα μπορει να ειναι τα αγορια ???επίσης ειναι αληθεια οτι αυτοι απο την σαν κοιμουνται μεσα στο μαθημα και γινονται πολλες αντιγραφές?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 20:38 Η Maria17 έγραψε: #9 21-07-09 20:38 Ε περιπου 1/3 με 50-50 πρεπει να ειναι τα αγορια.. παλια κοιμοντουσαν αλλα τωρα που δεν ειναι υποχρεωτικη η παρακολουθηση ερχεται οποιος θελει. Οσοι θελουν αντιγραφουν,εγω δεν εχω προσπαθησει αλλα εχω ακουσει οτι αντγραφουν αρκετοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 20:32 Ο fotaras έγραψε: #10 31-07-09 20:32 τα μαθήματα είναι εύκολα?δηλαδή θα πρέπει να κουραστώ πολύ για να την βγάλω την σχολή??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 20:35 Η cheery έγραψε: #11 31-07-09 20:35 τα μαθηματα γινονται μαζι με την πολιτικη νοσηλευτικη και απ οσο ξερω παρ ολο που εχουν αρκετη αποστηθιση δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολη σχολη, εχει ΜΟ αποφοιτησης γυρω στα 4,5 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 13:28 Η Maria17 έγραψε: #12 09-08-09 13:28 Γενικως οι καθηγητες δεν ειναι αυστηροι αλλα εχει μπολικη υλη. υπαρχουν βεβαια τα δυσκολα μαθηματα και οι παραξενοι καθηγητες αλλα ολοι τα περνανε καποια στιγμη.. αλλωστε 4,5 χρονια ειναι ο μεσος ορος αποφοιτησης μια χαρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. australlian Νεοφερμένο μέλος Ο chris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:50 Ο australlian: #13 25-08-09 13:50 ΒΡΕ παλικάρι τελικα τι έκανες...???? πέρασα στην ΣΑΝ (26ος νομίζω)...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:58 Η Maria17 έγραψε: #14 25-08-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από australlian: ΒΡΕ παλικάρι τελικα τι έκανες...???? πέρασα στην ΣΑΝ (26ος νομίζω)...... Click για ανάπτυξη... Κι αυτος περασε ριξε κι εσυ μια ματια εδω για τα μαθηματα https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=1621315&postcount=28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:30 Ο fotaras έγραψε: #15 25-08-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από australlian: ΒΡΕ παλικάρι τελικα τι έκανες...???? πέρασα στην ΣΑΝ (26ος νομίζω)...... Click για ανάπτυξη... ελα ρε συμφοιτητη....π'ερασα 20ος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. george spyro Νεοφερμένο μέλος Ο george spyro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 14:14 Ο george spyro: #16 26-08-09 14:14 παιδιά καλως ηρθατε στη σχολη ειμαι ηδη ενας σανίτης οτι θελετε ρωτηστε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marlen88 Νεοφερμένο μέλος Η marlen88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Αυγούστου 2009 στις 19:16 Η marlen88 έγραψε: #17 27-08-09 19:16 καλησπερα σας...μπηκα τυχαια στην παρεα σας καθως εψαχνα να βρω αν μπορω με κατατακτηριες να μπω απο το τει πατρων-νοσηλευτικη στη "σαν" που ειναι στην αθηνα.για τη ακριβεια δεν ειμαι ακομα πτυχιουχος θα ξεκινησω την πρακτικη μου τωρα τον οκτωμβριο και σκεφτομουν αν γινεται να την κανω στο στρατιωτικο νοσοκομειο αθηνων....και αφου δω πως πανε τα πραγματα να κανω τις απαραιτητες ενεργειες για να συνεχισω να εργαζομαι εκει.. οι ερωτησεις μου λοιπον ειναι: εαν μπορω με κατατακτηριες να περασω στη σαν (για την ακριβεια επειδη το περιεχομενο των σπουδων ειναι το ιδιο,δεν ξερω αν χρειαζεται να μπω στη σαν ή εαν μονο με τη πρακτικη και καποια στρατιωτικη θητεια μπορεσω να καταταγω κατευθειαν εκει), εαν μπορω να κανω την πρακτικη μου εκει, και εαν τελικα μπορεσω να κανω τη πρακτικη μου εκει τι χρειαζεται να κανω μετα για να παραμεινω.... εαν γνωριζετε οτιδηποτε πανω σε αυτα θα ηθελα σας παρακαλω να με ενημερωσετε..ευχαριστω εκ των προτερων!:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. australlian Νεοφερμένο μέλος Ο chris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:16 Ο australlian: #18 03-09-09 10:16 26ος και ερχομαι μαζι με αλλα τρια κοριτσια απο κομοτηνη.... αντε γιναμε 4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:34 Ο fotaras έγραψε: #19 03-09-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από australlian: 26ος και ερχομαι μαζι με αλλα τρια κοριτσια απο κομοτηνη.... αντε γιναμε 4 Click για ανάπτυξη... το κοβω εγω να μαζευονται ολο κοριτσια......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. australlian Νεοφερμένο μέλος Ο chris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:26 Ο australlian: #20 04-09-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από fotaras: το κοβω εγω να μαζευονται ολο κοριτσια......... Click για ανάπτυξη... κοιτα απο μια μερια ειναι καλο απο την αλλη... θα την πληρωνουμε εμεις την νυφη;;;;; αν εχεις φεις μποοκ πες μου αν θελεις για να συνενοηθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: strof elevag evaggelia anna Scandal Jimmy20 Μαρια_Λυκοτου MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μια φιλη μου ειναι στη ΣΑΝ Το μονο που ξερω με βεβαιοτητα ειναι πως ειναι αρκετα αυστηρα τα πραγματα, πολυ πιο αυστηρα σε σχεση με τη ΣΣΑΣ στη στρατιωτικη εκπαιρεδυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 17:54 Ο fotaras έγραψε: #6 30-06-09 17:54 Μαρια17 να φανταστω οτι σπουδαζεις νοσηλευτικη;Δηλαδη τα ιδια μαθηματα παρακολουθειτε μονο που η σαν εχει και την στρατιωτικη εκπαιδευση;Να ρωτησω τωρα εγω. Αγορια εχετε στην σχολη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 18:02 Η Maria17 έγραψε: #7 30-06-09 18:02 Εχουμε αγορια ομως οπως φανταζεσαι ειναι κυριως στη σαν. παρακολουθειτε ολα τα υποχρεωτικα μαθηματα + στρατιωτικη εκπαιδευση.. για τα επιλογης νομιζω υπαρχουν συγκεκριμενα που μπορειτε να να επιλεξετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 18:33 Ο fotaras έγραψε: #8 21-07-09 18:33 δηλαδη πόσα μπορει να ειναι τα αγορια ???επίσης ειναι αληθεια οτι αυτοι απο την σαν κοιμουνται μεσα στο μαθημα και γινονται πολλες αντιγραφές?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 20:38 Η Maria17 έγραψε: #9 21-07-09 20:38 Ε περιπου 1/3 με 50-50 πρεπει να ειναι τα αγορια.. παλια κοιμοντουσαν αλλα τωρα που δεν ειναι υποχρεωτικη η παρακολουθηση ερχεται οποιος θελει. Οσοι θελουν αντιγραφουν,εγω δεν εχω προσπαθησει αλλα εχω ακουσει οτι αντγραφουν αρκετοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 20:32 Ο fotaras έγραψε: #10 31-07-09 20:32 τα μαθήματα είναι εύκολα?δηλαδή θα πρέπει να κουραστώ πολύ για να την βγάλω την σχολή??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 20:35 Η cheery έγραψε: #11 31-07-09 20:35 τα μαθηματα γινονται μαζι με την πολιτικη νοσηλευτικη και απ οσο ξερω παρ ολο που εχουν αρκετη αποστηθιση δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολη σχολη, εχει ΜΟ αποφοιτησης γυρω στα 4,5 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 13:28 Η Maria17 έγραψε: #12 09-08-09 13:28 Γενικως οι καθηγητες δεν ειναι αυστηροι αλλα εχει μπολικη υλη. υπαρχουν βεβαια τα δυσκολα μαθηματα και οι παραξενοι καθηγητες αλλα ολοι τα περνανε καποια στιγμη.. αλλωστε 4,5 χρονια ειναι ο μεσος ορος αποφοιτησης μια χαρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. australlian Νεοφερμένο μέλος Ο chris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:50 Ο australlian: #13 25-08-09 13:50 ΒΡΕ παλικάρι τελικα τι έκανες...???? πέρασα στην ΣΑΝ (26ος νομίζω)...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:58 Η Maria17 έγραψε: #14 25-08-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από australlian: ΒΡΕ παλικάρι τελικα τι έκανες...???? πέρασα στην ΣΑΝ (26ος νομίζω)...... Click για ανάπτυξη... Κι αυτος περασε ριξε κι εσυ μια ματια εδω για τα μαθηματα https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=1621315&postcount=28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:30 Ο fotaras έγραψε: #15 25-08-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από australlian: ΒΡΕ παλικάρι τελικα τι έκανες...???? πέρασα στην ΣΑΝ (26ος νομίζω)...... Click για ανάπτυξη... ελα ρε συμφοιτητη....π'ερασα 20ος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. george spyro Νεοφερμένο μέλος Ο george spyro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 14:14 Ο george spyro: #16 26-08-09 14:14 παιδιά καλως ηρθατε στη σχολη ειμαι ηδη ενας σανίτης οτι θελετε ρωτηστε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marlen88 Νεοφερμένο μέλος Η marlen88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Αυγούστου 2009 στις 19:16 Η marlen88 έγραψε: #17 27-08-09 19:16 καλησπερα σας...μπηκα τυχαια στην παρεα σας καθως εψαχνα να βρω αν μπορω με κατατακτηριες να μπω απο το τει πατρων-νοσηλευτικη στη "σαν" που ειναι στην αθηνα.για τη ακριβεια δεν ειμαι ακομα πτυχιουχος θα ξεκινησω την πρακτικη μου τωρα τον οκτωμβριο και σκεφτομουν αν γινεται να την κανω στο στρατιωτικο νοσοκομειο αθηνων....και αφου δω πως πανε τα πραγματα να κανω τις απαραιτητες ενεργειες για να συνεχισω να εργαζομαι εκει.. οι ερωτησεις μου λοιπον ειναι: εαν μπορω με κατατακτηριες να περασω στη σαν (για την ακριβεια επειδη το περιεχομενο των σπουδων ειναι το ιδιο,δεν ξερω αν χρειαζεται να μπω στη σαν ή εαν μονο με τη πρακτικη και καποια στρατιωτικη θητεια μπορεσω να καταταγω κατευθειαν εκει), εαν μπορω να κανω την πρακτικη μου εκει, και εαν τελικα μπορεσω να κανω τη πρακτικη μου εκει τι χρειαζεται να κανω μετα για να παραμεινω.... εαν γνωριζετε οτιδηποτε πανω σε αυτα θα ηθελα σας παρακαλω να με ενημερωσετε..ευχαριστω εκ των προτερων!:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. australlian Νεοφερμένο μέλος Ο chris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:16 Ο australlian: #18 03-09-09 10:16 26ος και ερχομαι μαζι με αλλα τρια κοριτσια απο κομοτηνη.... αντε γιναμε 4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:34 Ο fotaras έγραψε: #19 03-09-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από australlian: 26ος και ερχομαι μαζι με αλλα τρια κοριτσια απο κομοτηνη.... αντε γιναμε 4 Click για ανάπτυξη... το κοβω εγω να μαζευονται ολο κοριτσια......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. australlian Νεοφερμένο μέλος Ο chris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:26 Ο australlian: #20 04-09-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από fotaras: το κοβω εγω να μαζευονται ολο κοριτσια......... Click για ανάπτυξη... κοιτα απο μια μερια ειναι καλο απο την αλλη... θα την πληρωνουμε εμεις την νυφη;;;;; αν εχεις φεις μποοκ πες μου αν θελεις για να συνενοηθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: strof elevag evaggelia anna Scandal Jimmy20 Μαρια_Λυκοτου MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαρια17 να φανταστω οτι σπουδαζεις νοσηλευτικη;Δηλαδη τα ιδια μαθηματα παρακολουθειτε μονο που η σαν εχει και την στρατιωτικη εκπαιδευση;Να ρωτησω τωρα εγω. Αγορια εχετε στην σχολη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 18:02 Η Maria17 έγραψε: #7 30-06-09 18:02 Εχουμε αγορια ομως οπως φανταζεσαι ειναι κυριως στη σαν. παρακολουθειτε ολα τα υποχρεωτικα μαθηματα + στρατιωτικη εκπαιδευση.. για τα επιλογης νομιζω υπαρχουν συγκεκριμενα που μπορειτε να να επιλεξετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 18:33 Ο fotaras έγραψε: #8 21-07-09 18:33 δηλαδη πόσα μπορει να ειναι τα αγορια ???επίσης ειναι αληθεια οτι αυτοι απο την σαν κοιμουνται μεσα στο μαθημα και γινονται πολλες αντιγραφές?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 20:38 Η Maria17 έγραψε: #9 21-07-09 20:38 Ε περιπου 1/3 με 50-50 πρεπει να ειναι τα αγορια.. παλια κοιμοντουσαν αλλα τωρα που δεν ειναι υποχρεωτικη η παρακολουθηση ερχεται οποιος θελει. Οσοι θελουν αντιγραφουν,εγω δεν εχω προσπαθησει αλλα εχω ακουσει οτι αντγραφουν αρκετοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 20:32 Ο fotaras έγραψε: #10 31-07-09 20:32 τα μαθήματα είναι εύκολα?δηλαδή θα πρέπει να κουραστώ πολύ για να την βγάλω την σχολή??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 20:35 Η cheery έγραψε: #11 31-07-09 20:35 τα μαθηματα γινονται μαζι με την πολιτικη νοσηλευτικη και απ οσο ξερω παρ ολο που εχουν αρκετη αποστηθιση δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολη σχολη, εχει ΜΟ αποφοιτησης γυρω στα 4,5 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 13:28 Η Maria17 έγραψε: #12 09-08-09 13:28 Γενικως οι καθηγητες δεν ειναι αυστηροι αλλα εχει μπολικη υλη. υπαρχουν βεβαια τα δυσκολα μαθηματα και οι παραξενοι καθηγητες αλλα ολοι τα περνανε καποια στιγμη.. αλλωστε 4,5 χρονια ειναι ο μεσος ορος αποφοιτησης μια χαρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. australlian Νεοφερμένο μέλος Ο chris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:50 Ο australlian: #13 25-08-09 13:50 ΒΡΕ παλικάρι τελικα τι έκανες...???? πέρασα στην ΣΑΝ (26ος νομίζω)...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:58 Η Maria17 έγραψε: #14 25-08-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από australlian: ΒΡΕ παλικάρι τελικα τι έκανες...???? πέρασα στην ΣΑΝ (26ος νομίζω)...... Click για ανάπτυξη... Κι αυτος περασε ριξε κι εσυ μια ματια εδω για τα μαθηματα https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=1621315&postcount=28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:30 Ο fotaras έγραψε: #15 25-08-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από australlian: ΒΡΕ παλικάρι τελικα τι έκανες...???? πέρασα στην ΣΑΝ (26ος νομίζω)...... Click για ανάπτυξη... ελα ρε συμφοιτητη....π'ερασα 20ος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. george spyro Νεοφερμένο μέλος Ο george spyro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 14:14 Ο george spyro: #16 26-08-09 14:14 παιδιά καλως ηρθατε στη σχολη ειμαι ηδη ενας σανίτης οτι θελετε ρωτηστε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marlen88 Νεοφερμένο μέλος Η marlen88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Αυγούστου 2009 στις 19:16 Η marlen88 έγραψε: #17 27-08-09 19:16 καλησπερα σας...μπηκα τυχαια στην παρεα σας καθως εψαχνα να βρω αν μπορω με κατατακτηριες να μπω απο το τει πατρων-νοσηλευτικη στη "σαν" που ειναι στην αθηνα.για τη ακριβεια δεν ειμαι ακομα πτυχιουχος θα ξεκινησω την πρακτικη μου τωρα τον οκτωμβριο και σκεφτομουν αν γινεται να την κανω στο στρατιωτικο νοσοκομειο αθηνων....και αφου δω πως πανε τα πραγματα να κανω τις απαραιτητες ενεργειες για να συνεχισω να εργαζομαι εκει.. οι ερωτησεις μου λοιπον ειναι: εαν μπορω με κατατακτηριες να περασω στη σαν (για την ακριβεια επειδη το περιεχομενο των σπουδων ειναι το ιδιο,δεν ξερω αν χρειαζεται να μπω στη σαν ή εαν μονο με τη πρακτικη και καποια στρατιωτικη θητεια μπορεσω να καταταγω κατευθειαν εκει), εαν μπορω να κανω την πρακτικη μου εκει, και εαν τελικα μπορεσω να κανω τη πρακτικη μου εκει τι χρειαζεται να κανω μετα για να παραμεινω.... εαν γνωριζετε οτιδηποτε πανω σε αυτα θα ηθελα σας παρακαλω να με ενημερωσετε..ευχαριστω εκ των προτερων!:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. australlian Νεοφερμένο μέλος Ο chris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:16 Ο australlian: #18 03-09-09 10:16 26ος και ερχομαι μαζι με αλλα τρια κοριτσια απο κομοτηνη.... αντε γιναμε 4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:34 Ο fotaras έγραψε: #19 03-09-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από australlian: 26ος και ερχομαι μαζι με αλλα τρια κοριτσια απο κομοτηνη.... αντε γιναμε 4 Click για ανάπτυξη... το κοβω εγω να μαζευονται ολο κοριτσια......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. australlian Νεοφερμένο μέλος Ο chris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:26 Ο australlian: #20 04-09-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από fotaras: το κοβω εγω να μαζευονται ολο κοριτσια......... Click για ανάπτυξη... κοιτα απο μια μερια ειναι καλο απο την αλλη... θα την πληρωνουμε εμεις την νυφη;;;;; αν εχεις φεις μποοκ πες μου αν θελεις για να συνενοηθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: strof elevag evaggelia anna Scandal Jimmy20 Μαρια_Λυκοτου MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχουμε αγορια ομως οπως φανταζεσαι ειναι κυριως στη σαν. παρακολουθειτε ολα τα υποχρεωτικα μαθηματα + στρατιωτικη εκπαιδευση.. για τα επιλογης νομιζω υπαρχουν συγκεκριμενα που μπορειτε να να επιλεξετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 18:33 Ο fotaras έγραψε: #8 21-07-09 18:33 δηλαδη πόσα μπορει να ειναι τα αγορια ???επίσης ειναι αληθεια οτι αυτοι απο την σαν κοιμουνται μεσα στο μαθημα και γινονται πολλες αντιγραφές?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 20:38 Η Maria17 έγραψε: #9 21-07-09 20:38 Ε περιπου 1/3 με 50-50 πρεπει να ειναι τα αγορια.. παλια κοιμοντουσαν αλλα τωρα που δεν ειναι υποχρεωτικη η παρακολουθηση ερχεται οποιος θελει. Οσοι θελουν αντιγραφουν,εγω δεν εχω προσπαθησει αλλα εχω ακουσει οτι αντγραφουν αρκετοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 20:32 Ο fotaras έγραψε: #10 31-07-09 20:32 τα μαθήματα είναι εύκολα?δηλαδή θα πρέπει να κουραστώ πολύ για να την βγάλω την σχολή??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 20:35 Η cheery έγραψε: #11 31-07-09 20:35 τα μαθηματα γινονται μαζι με την πολιτικη νοσηλευτικη και απ οσο ξερω παρ ολο που εχουν αρκετη αποστηθιση δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολη σχολη, εχει ΜΟ αποφοιτησης γυρω στα 4,5 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 13:28 Η Maria17 έγραψε: #12 09-08-09 13:28 Γενικως οι καθηγητες δεν ειναι αυστηροι αλλα εχει μπολικη υλη. υπαρχουν βεβαια τα δυσκολα μαθηματα και οι παραξενοι καθηγητες αλλα ολοι τα περνανε καποια στιγμη.. αλλωστε 4,5 χρονια ειναι ο μεσος ορος αποφοιτησης μια χαρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. australlian Νεοφερμένο μέλος Ο chris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:50 Ο australlian: #13 25-08-09 13:50 ΒΡΕ παλικάρι τελικα τι έκανες...???? πέρασα στην ΣΑΝ (26ος νομίζω)...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:58 Η Maria17 έγραψε: #14 25-08-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από australlian: ΒΡΕ παλικάρι τελικα τι έκανες...???? πέρασα στην ΣΑΝ (26ος νομίζω)...... Click για ανάπτυξη... Κι αυτος περασε ριξε κι εσυ μια ματια εδω για τα μαθηματα https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=1621315&postcount=28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:30 Ο fotaras έγραψε: #15 25-08-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από australlian: ΒΡΕ παλικάρι τελικα τι έκανες...???? πέρασα στην ΣΑΝ (26ος νομίζω)...... Click για ανάπτυξη... ελα ρε συμφοιτητη....π'ερασα 20ος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. george spyro Νεοφερμένο μέλος Ο george spyro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 14:14 Ο george spyro: #16 26-08-09 14:14 παιδιά καλως ηρθατε στη σχολη ειμαι ηδη ενας σανίτης οτι θελετε ρωτηστε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marlen88 Νεοφερμένο μέλος Η marlen88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Αυγούστου 2009 στις 19:16 Η marlen88 έγραψε: #17 27-08-09 19:16 καλησπερα σας...μπηκα τυχαια στην παρεα σας καθως εψαχνα να βρω αν μπορω με κατατακτηριες να μπω απο το τει πατρων-νοσηλευτικη στη "σαν" που ειναι στην αθηνα.για τη ακριβεια δεν ειμαι ακομα πτυχιουχος θα ξεκινησω την πρακτικη μου τωρα τον οκτωμβριο και σκεφτομουν αν γινεται να την κανω στο στρατιωτικο νοσοκομειο αθηνων....και αφου δω πως πανε τα πραγματα να κανω τις απαραιτητες ενεργειες για να συνεχισω να εργαζομαι εκει.. οι ερωτησεις μου λοιπον ειναι: εαν μπορω με κατατακτηριες να περασω στη σαν (για την ακριβεια επειδη το περιεχομενο των σπουδων ειναι το ιδιο,δεν ξερω αν χρειαζεται να μπω στη σαν ή εαν μονο με τη πρακτικη και καποια στρατιωτικη θητεια μπορεσω να καταταγω κατευθειαν εκει), εαν μπορω να κανω την πρακτικη μου εκει, και εαν τελικα μπορεσω να κανω τη πρακτικη μου εκει τι χρειαζεται να κανω μετα για να παραμεινω.... εαν γνωριζετε οτιδηποτε πανω σε αυτα θα ηθελα σας παρακαλω να με ενημερωσετε..ευχαριστω εκ των προτερων!:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. australlian Νεοφερμένο μέλος Ο chris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:16 Ο australlian: #18 03-09-09 10:16 26ος και ερχομαι μαζι με αλλα τρια κοριτσια απο κομοτηνη.... αντε γιναμε 4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:34 Ο fotaras έγραψε: #19 03-09-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από australlian: 26ος και ερχομαι μαζι με αλλα τρια κοριτσια απο κομοτηνη.... αντε γιναμε 4 Click για ανάπτυξη... το κοβω εγω να μαζευονται ολο κοριτσια......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. australlian Νεοφερμένο μέλος Ο chris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:26 Ο australlian: #20 04-09-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από fotaras: το κοβω εγω να μαζευονται ολο κοριτσια......... Click για ανάπτυξη... κοιτα απο μια μερια ειναι καλο απο την αλλη... θα την πληρωνουμε εμεις την νυφη;;;;; αν εχεις φεις μποοκ πες μου αν θελεις για να συνενοηθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: strof elevag evaggelia anna Scandal Jimmy20 Μαρια_Λυκοτου MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δηλαδη πόσα μπορει να ειναι τα αγορια ???επίσης ειναι αληθεια οτι αυτοι απο την σαν κοιμουνται μεσα στο μαθημα και γινονται πολλες αντιγραφές?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 20:38 Η Maria17 έγραψε: #9 21-07-09 20:38 Ε περιπου 1/3 με 50-50 πρεπει να ειναι τα αγορια.. παλια κοιμοντουσαν αλλα τωρα που δεν ειναι υποχρεωτικη η παρακολουθηση ερχεται οποιος θελει. Οσοι θελουν αντιγραφουν,εγω δεν εχω προσπαθησει αλλα εχω ακουσει οτι αντγραφουν αρκετοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 20:32 Ο fotaras έγραψε: #10 31-07-09 20:32 τα μαθήματα είναι εύκολα?δηλαδή θα πρέπει να κουραστώ πολύ για να την βγάλω την σχολή??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 20:35 Η cheery έγραψε: #11 31-07-09 20:35 τα μαθηματα γινονται μαζι με την πολιτικη νοσηλευτικη και απ οσο ξερω παρ ολο που εχουν αρκετη αποστηθιση δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολη σχολη, εχει ΜΟ αποφοιτησης γυρω στα 4,5 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 13:28 Η Maria17 έγραψε: #12 09-08-09 13:28 Γενικως οι καθηγητες δεν ειναι αυστηροι αλλα εχει μπολικη υλη. υπαρχουν βεβαια τα δυσκολα μαθηματα και οι παραξενοι καθηγητες αλλα ολοι τα περνανε καποια στιγμη.. αλλωστε 4,5 χρονια ειναι ο μεσος ορος αποφοιτησης μια χαρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. australlian Νεοφερμένο μέλος Ο chris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:50 Ο australlian: #13 25-08-09 13:50 ΒΡΕ παλικάρι τελικα τι έκανες...???? πέρασα στην ΣΑΝ (26ος νομίζω)...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:58 Η Maria17 έγραψε: #14 25-08-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από australlian: ΒΡΕ παλικάρι τελικα τι έκανες...???? πέρασα στην ΣΑΝ (26ος νομίζω)...... Click για ανάπτυξη... Κι αυτος περασε ριξε κι εσυ μια ματια εδω για τα μαθηματα https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=1621315&postcount=28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:30 Ο fotaras έγραψε: #15 25-08-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από australlian: ΒΡΕ παλικάρι τελικα τι έκανες...???? πέρασα στην ΣΑΝ (26ος νομίζω)...... Click για ανάπτυξη... ελα ρε συμφοιτητη....π'ερασα 20ος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. george spyro Νεοφερμένο μέλος Ο george spyro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 14:14 Ο george spyro: #16 26-08-09 14:14 παιδιά καλως ηρθατε στη σχολη ειμαι ηδη ενας σανίτης οτι θελετε ρωτηστε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marlen88 Νεοφερμένο μέλος Η marlen88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Αυγούστου 2009 στις 19:16 Η marlen88 έγραψε: #17 27-08-09 19:16 καλησπερα σας...μπηκα τυχαια στην παρεα σας καθως εψαχνα να βρω αν μπορω με κατατακτηριες να μπω απο το τει πατρων-νοσηλευτικη στη "σαν" που ειναι στην αθηνα.για τη ακριβεια δεν ειμαι ακομα πτυχιουχος θα ξεκινησω την πρακτικη μου τωρα τον οκτωμβριο και σκεφτομουν αν γινεται να την κανω στο στρατιωτικο νοσοκομειο αθηνων....και αφου δω πως πανε τα πραγματα να κανω τις απαραιτητες ενεργειες για να συνεχισω να εργαζομαι εκει.. οι ερωτησεις μου λοιπον ειναι: εαν μπορω με κατατακτηριες να περασω στη σαν (για την ακριβεια επειδη το περιεχομενο των σπουδων ειναι το ιδιο,δεν ξερω αν χρειαζεται να μπω στη σαν ή εαν μονο με τη πρακτικη και καποια στρατιωτικη θητεια μπορεσω να καταταγω κατευθειαν εκει), εαν μπορω να κανω την πρακτικη μου εκει, και εαν τελικα μπορεσω να κανω τη πρακτικη μου εκει τι χρειαζεται να κανω μετα για να παραμεινω.... εαν γνωριζετε οτιδηποτε πανω σε αυτα θα ηθελα σας παρακαλω να με ενημερωσετε..ευχαριστω εκ των προτερων!:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. australlian Νεοφερμένο μέλος Ο chris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:16 Ο australlian: #18 03-09-09 10:16 26ος και ερχομαι μαζι με αλλα τρια κοριτσια απο κομοτηνη.... αντε γιναμε 4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:34 Ο fotaras έγραψε: #19 03-09-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από australlian: 26ος και ερχομαι μαζι με αλλα τρια κοριτσια απο κομοτηνη.... αντε γιναμε 4 Click για ανάπτυξη... το κοβω εγω να μαζευονται ολο κοριτσια......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. australlian Νεοφερμένο μέλος Ο chris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:26 Ο australlian: #20 04-09-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από fotaras: το κοβω εγω να μαζευονται ολο κοριτσια......... Click για ανάπτυξη... κοιτα απο μια μερια ειναι καλο απο την αλλη... θα την πληρωνουμε εμεις την νυφη;;;;; αν εχεις φεις μποοκ πες μου αν θελεις για να συνενοηθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: strof elevag evaggelia anna Scandal Jimmy20 Μαρια_Λυκοτου MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε περιπου 1/3 με 50-50 πρεπει να ειναι τα αγορια.. παλια κοιμοντουσαν αλλα τωρα που δεν ειναι υποχρεωτικη η παρακολουθηση ερχεται οποιος θελει. Οσοι θελουν αντιγραφουν,εγω δεν εχω προσπαθησει αλλα εχω ακουσει οτι αντγραφουν αρκετοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 20:32 Ο fotaras έγραψε: #10 31-07-09 20:32 τα μαθήματα είναι εύκολα?δηλαδή θα πρέπει να κουραστώ πολύ για να την βγάλω την σχολή??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 20:35 Η cheery έγραψε: #11 31-07-09 20:35 τα μαθηματα γινονται μαζι με την πολιτικη νοσηλευτικη και απ οσο ξερω παρ ολο που εχουν αρκετη αποστηθιση δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολη σχολη, εχει ΜΟ αποφοιτησης γυρω στα 4,5 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 13:28 Η Maria17 έγραψε: #12 09-08-09 13:28 Γενικως οι καθηγητες δεν ειναι αυστηροι αλλα εχει μπολικη υλη. υπαρχουν βεβαια τα δυσκολα μαθηματα και οι παραξενοι καθηγητες αλλα ολοι τα περνανε καποια στιγμη.. αλλωστε 4,5 χρονια ειναι ο μεσος ορος αποφοιτησης μια χαρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. australlian Νεοφερμένο μέλος Ο chris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:50 Ο australlian: #13 25-08-09 13:50 ΒΡΕ παλικάρι τελικα τι έκανες...???? πέρασα στην ΣΑΝ (26ος νομίζω)...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:58 Η Maria17 έγραψε: #14 25-08-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από australlian: ΒΡΕ παλικάρι τελικα τι έκανες...???? πέρασα στην ΣΑΝ (26ος νομίζω)...... Click για ανάπτυξη... Κι αυτος περασε ριξε κι εσυ μια ματια εδω για τα μαθηματα https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=1621315&postcount=28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:30 Ο fotaras έγραψε: #15 25-08-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από australlian: ΒΡΕ παλικάρι τελικα τι έκανες...???? πέρασα στην ΣΑΝ (26ος νομίζω)...... Click για ανάπτυξη... ελα ρε συμφοιτητη....π'ερασα 20ος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. george spyro Νεοφερμένο μέλος Ο george spyro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 14:14 Ο george spyro: #16 26-08-09 14:14 παιδιά καλως ηρθατε στη σχολη ειμαι ηδη ενας σανίτης οτι θελετε ρωτηστε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marlen88 Νεοφερμένο μέλος Η marlen88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Αυγούστου 2009 στις 19:16 Η marlen88 έγραψε: #17 27-08-09 19:16 καλησπερα σας...μπηκα τυχαια στην παρεα σας καθως εψαχνα να βρω αν μπορω με κατατακτηριες να μπω απο το τει πατρων-νοσηλευτικη στη "σαν" που ειναι στην αθηνα.για τη ακριβεια δεν ειμαι ακομα πτυχιουχος θα ξεκινησω την πρακτικη μου τωρα τον οκτωμβριο και σκεφτομουν αν γινεται να την κανω στο στρατιωτικο νοσοκομειο αθηνων....και αφου δω πως πανε τα πραγματα να κανω τις απαραιτητες ενεργειες για να συνεχισω να εργαζομαι εκει.. οι ερωτησεις μου λοιπον ειναι: εαν μπορω με κατατακτηριες να περασω στη σαν (για την ακριβεια επειδη το περιεχομενο των σπουδων ειναι το ιδιο,δεν ξερω αν χρειαζεται να μπω στη σαν ή εαν μονο με τη πρακτικη και καποια στρατιωτικη θητεια μπορεσω να καταταγω κατευθειαν εκει), εαν μπορω να κανω την πρακτικη μου εκει, και εαν τελικα μπορεσω να κανω τη πρακτικη μου εκει τι χρειαζεται να κανω μετα για να παραμεινω.... εαν γνωριζετε οτιδηποτε πανω σε αυτα θα ηθελα σας παρακαλω να με ενημερωσετε..ευχαριστω εκ των προτερων!:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. australlian Νεοφερμένο μέλος Ο chris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:16 Ο australlian: #18 03-09-09 10:16 26ος και ερχομαι μαζι με αλλα τρια κοριτσια απο κομοτηνη.... αντε γιναμε 4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:34 Ο fotaras έγραψε: #19 03-09-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από australlian: 26ος και ερχομαι μαζι με αλλα τρια κοριτσια απο κομοτηνη.... αντε γιναμε 4 Click για ανάπτυξη... το κοβω εγω να μαζευονται ολο κοριτσια......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. australlian Νεοφερμένο μέλος Ο chris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:26 Ο australlian: #20 04-09-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από fotaras: το κοβω εγω να μαζευονται ολο κοριτσια......... Click για ανάπτυξη... κοιτα απο μια μερια ειναι καλο απο την αλλη... θα την πληρωνουμε εμεις την νυφη;;;;; αν εχεις φεις μποοκ πες μου αν θελεις για να συνενοηθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: strof elevag evaggelia anna Scandal Jimmy20 Μαρια_Λυκοτου MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τα μαθήματα είναι εύκολα?δηλαδή θα πρέπει να κουραστώ πολύ για να την βγάλω την σχολή??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 20:35 Η cheery έγραψε: #11 31-07-09 20:35 τα μαθηματα γινονται μαζι με την πολιτικη νοσηλευτικη και απ οσο ξερω παρ ολο που εχουν αρκετη αποστηθιση δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολη σχολη, εχει ΜΟ αποφοιτησης γυρω στα 4,5 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 13:28 Η Maria17 έγραψε: #12 09-08-09 13:28 Γενικως οι καθηγητες δεν ειναι αυστηροι αλλα εχει μπολικη υλη. υπαρχουν βεβαια τα δυσκολα μαθηματα και οι παραξενοι καθηγητες αλλα ολοι τα περνανε καποια στιγμη.. αλλωστε 4,5 χρονια ειναι ο μεσος ορος αποφοιτησης μια χαρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. australlian Νεοφερμένο μέλος Ο chris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:50 Ο australlian: #13 25-08-09 13:50 ΒΡΕ παλικάρι τελικα τι έκανες...???? πέρασα στην ΣΑΝ (26ος νομίζω)...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:58 Η Maria17 έγραψε: #14 25-08-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από australlian: ΒΡΕ παλικάρι τελικα τι έκανες...???? πέρασα στην ΣΑΝ (26ος νομίζω)...... Click για ανάπτυξη... Κι αυτος περασε ριξε κι εσυ μια ματια εδω για τα μαθηματα https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=1621315&postcount=28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:30 Ο fotaras έγραψε: #15 25-08-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από australlian: ΒΡΕ παλικάρι τελικα τι έκανες...???? πέρασα στην ΣΑΝ (26ος νομίζω)...... Click για ανάπτυξη... ελα ρε συμφοιτητη....π'ερασα 20ος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. george spyro Νεοφερμένο μέλος Ο george spyro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 14:14 Ο george spyro: #16 26-08-09 14:14 παιδιά καλως ηρθατε στη σχολη ειμαι ηδη ενας σανίτης οτι θελετε ρωτηστε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marlen88 Νεοφερμένο μέλος Η marlen88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Αυγούστου 2009 στις 19:16 Η marlen88 έγραψε: #17 27-08-09 19:16 καλησπερα σας...μπηκα τυχαια στην παρεα σας καθως εψαχνα να βρω αν μπορω με κατατακτηριες να μπω απο το τει πατρων-νοσηλευτικη στη "σαν" που ειναι στην αθηνα.για τη ακριβεια δεν ειμαι ακομα πτυχιουχος θα ξεκινησω την πρακτικη μου τωρα τον οκτωμβριο και σκεφτομουν αν γινεται να την κανω στο στρατιωτικο νοσοκομειο αθηνων....και αφου δω πως πανε τα πραγματα να κανω τις απαραιτητες ενεργειες για να συνεχισω να εργαζομαι εκει.. οι ερωτησεις μου λοιπον ειναι: εαν μπορω με κατατακτηριες να περασω στη σαν (για την ακριβεια επειδη το περιεχομενο των σπουδων ειναι το ιδιο,δεν ξερω αν χρειαζεται να μπω στη σαν ή εαν μονο με τη πρακτικη και καποια στρατιωτικη θητεια μπορεσω να καταταγω κατευθειαν εκει), εαν μπορω να κανω την πρακτικη μου εκει, και εαν τελικα μπορεσω να κανω τη πρακτικη μου εκει τι χρειαζεται να κανω μετα για να παραμεινω.... εαν γνωριζετε οτιδηποτε πανω σε αυτα θα ηθελα σας παρακαλω να με ενημερωσετε..ευχαριστω εκ των προτερων!:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. australlian Νεοφερμένο μέλος Ο chris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:16 Ο australlian: #18 03-09-09 10:16 26ος και ερχομαι μαζι με αλλα τρια κοριτσια απο κομοτηνη.... αντε γιναμε 4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:34 Ο fotaras έγραψε: #19 03-09-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από australlian: 26ος και ερχομαι μαζι με αλλα τρια κοριτσια απο κομοτηνη.... αντε γιναμε 4 Click για ανάπτυξη... το κοβω εγω να μαζευονται ολο κοριτσια......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. australlian Νεοφερμένο μέλος Ο chris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:26 Ο australlian: #20 04-09-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από fotaras: το κοβω εγω να μαζευονται ολο κοριτσια......... Click για ανάπτυξη... κοιτα απο μια μερια ειναι καλο απο την αλλη... θα την πληρωνουμε εμεις την νυφη;;;;; αν εχεις φεις μποοκ πες μου αν θελεις για να συνενοηθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: strof elevag evaggelia anna Scandal Jimmy20 Μαρια_Λυκοτου MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τα μαθηματα γινονται μαζι με την πολιτικη νοσηλευτικη και απ οσο ξερω παρ ολο που εχουν αρκετη αποστηθιση δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολη σχολη, εχει ΜΟ αποφοιτησης γυρω στα 4,5 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 13:28 Η Maria17 έγραψε: #12 09-08-09 13:28 Γενικως οι καθηγητες δεν ειναι αυστηροι αλλα εχει μπολικη υλη. υπαρχουν βεβαια τα δυσκολα μαθηματα και οι παραξενοι καθηγητες αλλα ολοι τα περνανε καποια στιγμη.. αλλωστε 4,5 χρονια ειναι ο μεσος ορος αποφοιτησης μια χαρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. australlian Νεοφερμένο μέλος Ο chris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:50 Ο australlian: #13 25-08-09 13:50 ΒΡΕ παλικάρι τελικα τι έκανες...???? πέρασα στην ΣΑΝ (26ος νομίζω)...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:58 Η Maria17 έγραψε: #14 25-08-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από australlian: ΒΡΕ παλικάρι τελικα τι έκανες...???? πέρασα στην ΣΑΝ (26ος νομίζω)...... Click για ανάπτυξη... Κι αυτος περασε ριξε κι εσυ μια ματια εδω για τα μαθηματα https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=1621315&postcount=28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:30 Ο fotaras έγραψε: #15 25-08-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από australlian: ΒΡΕ παλικάρι τελικα τι έκανες...???? πέρασα στην ΣΑΝ (26ος νομίζω)...... Click για ανάπτυξη... ελα ρε συμφοιτητη....π'ερασα 20ος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. george spyro Νεοφερμένο μέλος Ο george spyro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 14:14 Ο george spyro: #16 26-08-09 14:14 παιδιά καλως ηρθατε στη σχολη ειμαι ηδη ενας σανίτης οτι θελετε ρωτηστε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marlen88 Νεοφερμένο μέλος Η marlen88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Αυγούστου 2009 στις 19:16 Η marlen88 έγραψε: #17 27-08-09 19:16 καλησπερα σας...μπηκα τυχαια στην παρεα σας καθως εψαχνα να βρω αν μπορω με κατατακτηριες να μπω απο το τει πατρων-νοσηλευτικη στη "σαν" που ειναι στην αθηνα.για τη ακριβεια δεν ειμαι ακομα πτυχιουχος θα ξεκινησω την πρακτικη μου τωρα τον οκτωμβριο και σκεφτομουν αν γινεται να την κανω στο στρατιωτικο νοσοκομειο αθηνων....και αφου δω πως πανε τα πραγματα να κανω τις απαραιτητες ενεργειες για να συνεχισω να εργαζομαι εκει.. οι ερωτησεις μου λοιπον ειναι: εαν μπορω με κατατακτηριες να περασω στη σαν (για την ακριβεια επειδη το περιεχομενο των σπουδων ειναι το ιδιο,δεν ξερω αν χρειαζεται να μπω στη σαν ή εαν μονο με τη πρακτικη και καποια στρατιωτικη θητεια μπορεσω να καταταγω κατευθειαν εκει), εαν μπορω να κανω την πρακτικη μου εκει, και εαν τελικα μπορεσω να κανω τη πρακτικη μου εκει τι χρειαζεται να κανω μετα για να παραμεινω.... εαν γνωριζετε οτιδηποτε πανω σε αυτα θα ηθελα σας παρακαλω να με ενημερωσετε..ευχαριστω εκ των προτερων!:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. australlian Νεοφερμένο μέλος Ο chris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:16 Ο australlian: #18 03-09-09 10:16 26ος και ερχομαι μαζι με αλλα τρια κοριτσια απο κομοτηνη.... αντε γιναμε 4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:34 Ο fotaras έγραψε: #19 03-09-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από australlian: 26ος και ερχομαι μαζι με αλλα τρια κοριτσια απο κομοτηνη.... αντε γιναμε 4 Click για ανάπτυξη... το κοβω εγω να μαζευονται ολο κοριτσια......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. australlian Νεοφερμένο μέλος Ο chris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:26 Ο australlian: #20 04-09-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από fotaras: το κοβω εγω να μαζευονται ολο κοριτσια......... Click για ανάπτυξη... κοιτα απο μια μερια ειναι καλο απο την αλλη... θα την πληρωνουμε εμεις την νυφη;;;;; αν εχεις φεις μποοκ πες μου αν θελεις για να συνενοηθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: strof elevag evaggelia anna Scandal Jimmy20 Μαρια_Λυκοτου MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γενικως οι καθηγητες δεν ειναι αυστηροι αλλα εχει μπολικη υλη. υπαρχουν βεβαια τα δυσκολα μαθηματα και οι παραξενοι καθηγητες αλλα ολοι τα περνανε καποια στιγμη.. αλλωστε 4,5 χρονια ειναι ο μεσος ορος αποφοιτησης μια χαρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
australlian Νεοφερμένο μέλος Ο chris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:50 Ο australlian: #13 25-08-09 13:50 ΒΡΕ παλικάρι τελικα τι έκανες...???? πέρασα στην ΣΑΝ (26ος νομίζω)...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:58 Η Maria17 έγραψε: #14 25-08-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από australlian: ΒΡΕ παλικάρι τελικα τι έκανες...???? πέρασα στην ΣΑΝ (26ος νομίζω)...... Click για ανάπτυξη... Κι αυτος περασε ριξε κι εσυ μια ματια εδω για τα μαθηματα https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=1621315&postcount=28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:30 Ο fotaras έγραψε: #15 25-08-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από australlian: ΒΡΕ παλικάρι τελικα τι έκανες...???? πέρασα στην ΣΑΝ (26ος νομίζω)...... Click για ανάπτυξη... ελα ρε συμφοιτητη....π'ερασα 20ος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. george spyro Νεοφερμένο μέλος Ο george spyro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 14:14 Ο george spyro: #16 26-08-09 14:14 παιδιά καλως ηρθατε στη σχολη ειμαι ηδη ενας σανίτης οτι θελετε ρωτηστε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marlen88 Νεοφερμένο μέλος Η marlen88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Αυγούστου 2009 στις 19:16 Η marlen88 έγραψε: #17 27-08-09 19:16 καλησπερα σας...μπηκα τυχαια στην παρεα σας καθως εψαχνα να βρω αν μπορω με κατατακτηριες να μπω απο το τει πατρων-νοσηλευτικη στη "σαν" που ειναι στην αθηνα.για τη ακριβεια δεν ειμαι ακομα πτυχιουχος θα ξεκινησω την πρακτικη μου τωρα τον οκτωμβριο και σκεφτομουν αν γινεται να την κανω στο στρατιωτικο νοσοκομειο αθηνων....και αφου δω πως πανε τα πραγματα να κανω τις απαραιτητες ενεργειες για να συνεχισω να εργαζομαι εκει.. οι ερωτησεις μου λοιπον ειναι: εαν μπορω με κατατακτηριες να περασω στη σαν (για την ακριβεια επειδη το περιεχομενο των σπουδων ειναι το ιδιο,δεν ξερω αν χρειαζεται να μπω στη σαν ή εαν μονο με τη πρακτικη και καποια στρατιωτικη θητεια μπορεσω να καταταγω κατευθειαν εκει), εαν μπορω να κανω την πρακτικη μου εκει, και εαν τελικα μπορεσω να κανω τη πρακτικη μου εκει τι χρειαζεται να κανω μετα για να παραμεινω.... εαν γνωριζετε οτιδηποτε πανω σε αυτα θα ηθελα σας παρακαλω να με ενημερωσετε..ευχαριστω εκ των προτερων!:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. australlian Νεοφερμένο μέλος Ο chris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:16 Ο australlian: #18 03-09-09 10:16 26ος και ερχομαι μαζι με αλλα τρια κοριτσια απο κομοτηνη.... αντε γιναμε 4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:34 Ο fotaras έγραψε: #19 03-09-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από australlian: 26ος και ερχομαι μαζι με αλλα τρια κοριτσια απο κομοτηνη.... αντε γιναμε 4 Click για ανάπτυξη... το κοβω εγω να μαζευονται ολο κοριτσια......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. australlian Νεοφερμένο μέλος Ο chris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:26 Ο australlian: #20 04-09-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από fotaras: το κοβω εγω να μαζευονται ολο κοριτσια......... Click για ανάπτυξη... κοιτα απο μια μερια ειναι καλο απο την αλλη... θα την πληρωνουμε εμεις την νυφη;;;;; αν εχεις φεις μποοκ πες μου αν θελεις για να συνενοηθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: strof elevag evaggelia anna Scandal Jimmy20 Μαρια_Λυκοτου MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΒΡΕ παλικάρι τελικα τι έκανες...???? πέρασα στην ΣΑΝ (26ος νομίζω)...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:58 Η Maria17 έγραψε: #14 25-08-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από australlian: ΒΡΕ παλικάρι τελικα τι έκανες...???? πέρασα στην ΣΑΝ (26ος νομίζω)...... Click για ανάπτυξη... Κι αυτος περασε ριξε κι εσυ μια ματια εδω για τα μαθηματα https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=1621315&postcount=28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:30 Ο fotaras έγραψε: #15 25-08-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από australlian: ΒΡΕ παλικάρι τελικα τι έκανες...???? πέρασα στην ΣΑΝ (26ος νομίζω)...... Click για ανάπτυξη... ελα ρε συμφοιτητη....π'ερασα 20ος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. george spyro Νεοφερμένο μέλος Ο george spyro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 14:14 Ο george spyro: #16 26-08-09 14:14 παιδιά καλως ηρθατε στη σχολη ειμαι ηδη ενας σανίτης οτι θελετε ρωτηστε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marlen88 Νεοφερμένο μέλος Η marlen88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Αυγούστου 2009 στις 19:16 Η marlen88 έγραψε: #17 27-08-09 19:16 καλησπερα σας...μπηκα τυχαια στην παρεα σας καθως εψαχνα να βρω αν μπορω με κατατακτηριες να μπω απο το τει πατρων-νοσηλευτικη στη "σαν" που ειναι στην αθηνα.για τη ακριβεια δεν ειμαι ακομα πτυχιουχος θα ξεκινησω την πρακτικη μου τωρα τον οκτωμβριο και σκεφτομουν αν γινεται να την κανω στο στρατιωτικο νοσοκομειο αθηνων....και αφου δω πως πανε τα πραγματα να κανω τις απαραιτητες ενεργειες για να συνεχισω να εργαζομαι εκει.. οι ερωτησεις μου λοιπον ειναι: εαν μπορω με κατατακτηριες να περασω στη σαν (για την ακριβεια επειδη το περιεχομενο των σπουδων ειναι το ιδιο,δεν ξερω αν χρειαζεται να μπω στη σαν ή εαν μονο με τη πρακτικη και καποια στρατιωτικη θητεια μπορεσω να καταταγω κατευθειαν εκει), εαν μπορω να κανω την πρακτικη μου εκει, και εαν τελικα μπορεσω να κανω τη πρακτικη μου εκει τι χρειαζεται να κανω μετα για να παραμεινω.... εαν γνωριζετε οτιδηποτε πανω σε αυτα θα ηθελα σας παρακαλω να με ενημερωσετε..ευχαριστω εκ των προτερων!:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. australlian Νεοφερμένο μέλος Ο chris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:16 Ο australlian: #18 03-09-09 10:16 26ος και ερχομαι μαζι με αλλα τρια κοριτσια απο κομοτηνη.... αντε γιναμε 4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:34 Ο fotaras έγραψε: #19 03-09-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από australlian: 26ος και ερχομαι μαζι με αλλα τρια κοριτσια απο κομοτηνη.... αντε γιναμε 4 Click για ανάπτυξη... το κοβω εγω να μαζευονται ολο κοριτσια......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. australlian Νεοφερμένο μέλος Ο chris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:26 Ο australlian: #20 04-09-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από fotaras: το κοβω εγω να μαζευονται ολο κοριτσια......... Click για ανάπτυξη... κοιτα απο μια μερια ειναι καλο απο την αλλη... θα την πληρωνουμε εμεις την νυφη;;;;; αν εχεις φεις μποοκ πες μου αν θελεις για να συνενοηθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: strof elevag evaggelia anna Scandal Jimmy20 Μαρια_Λυκοτου MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από australlian: ΒΡΕ παλικάρι τελικα τι έκανες...???? πέρασα στην ΣΑΝ (26ος νομίζω)...... Click για ανάπτυξη... Κι αυτος περασε ριξε κι εσυ μια ματια εδω για τα μαθηματα https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=1621315&postcount=28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:30 Ο fotaras έγραψε: #15 25-08-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από australlian: ΒΡΕ παλικάρι τελικα τι έκανες...???? πέρασα στην ΣΑΝ (26ος νομίζω)...... Click για ανάπτυξη... ελα ρε συμφοιτητη....π'ερασα 20ος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. george spyro Νεοφερμένο μέλος Ο george spyro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 14:14 Ο george spyro: #16 26-08-09 14:14 παιδιά καλως ηρθατε στη σχολη ειμαι ηδη ενας σανίτης οτι θελετε ρωτηστε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marlen88 Νεοφερμένο μέλος Η marlen88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Αυγούστου 2009 στις 19:16 Η marlen88 έγραψε: #17 27-08-09 19:16 καλησπερα σας...μπηκα τυχαια στην παρεα σας καθως εψαχνα να βρω αν μπορω με κατατακτηριες να μπω απο το τει πατρων-νοσηλευτικη στη "σαν" που ειναι στην αθηνα.για τη ακριβεια δεν ειμαι ακομα πτυχιουχος θα ξεκινησω την πρακτικη μου τωρα τον οκτωμβριο και σκεφτομουν αν γινεται να την κανω στο στρατιωτικο νοσοκομειο αθηνων....και αφου δω πως πανε τα πραγματα να κανω τις απαραιτητες ενεργειες για να συνεχισω να εργαζομαι εκει.. οι ερωτησεις μου λοιπον ειναι: εαν μπορω με κατατακτηριες να περασω στη σαν (για την ακριβεια επειδη το περιεχομενο των σπουδων ειναι το ιδιο,δεν ξερω αν χρειαζεται να μπω στη σαν ή εαν μονο με τη πρακτικη και καποια στρατιωτικη θητεια μπορεσω να καταταγω κατευθειαν εκει), εαν μπορω να κανω την πρακτικη μου εκει, και εαν τελικα μπορεσω να κανω τη πρακτικη μου εκει τι χρειαζεται να κανω μετα για να παραμεινω.... εαν γνωριζετε οτιδηποτε πανω σε αυτα θα ηθελα σας παρακαλω να με ενημερωσετε..ευχαριστω εκ των προτερων!:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. australlian Νεοφερμένο μέλος Ο chris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:16 Ο australlian: #18 03-09-09 10:16 26ος και ερχομαι μαζι με αλλα τρια κοριτσια απο κομοτηνη.... αντε γιναμε 4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:34 Ο fotaras έγραψε: #19 03-09-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από australlian: 26ος και ερχομαι μαζι με αλλα τρια κοριτσια απο κομοτηνη.... αντε γιναμε 4 Click για ανάπτυξη... το κοβω εγω να μαζευονται ολο κοριτσια......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. australlian Νεοφερμένο μέλος Ο chris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:26 Ο australlian: #20 04-09-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από fotaras: το κοβω εγω να μαζευονται ολο κοριτσια......... Click για ανάπτυξη... κοιτα απο μια μερια ειναι καλο απο την αλλη... θα την πληρωνουμε εμεις την νυφη;;;;; αν εχεις φεις μποοκ πες μου αν θελεις για να συνενοηθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: strof elevag evaggelia anna Scandal Jimmy20 Μαρια_Λυκοτου MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από australlian: ΒΡΕ παλικάρι τελικα τι έκανες...???? πέρασα στην ΣΑΝ (26ος νομίζω)...... Click για ανάπτυξη... ελα ρε συμφοιτητη....π'ερασα 20ος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
george spyro Νεοφερμένο μέλος Ο george spyro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 14:14 Ο george spyro: #16 26-08-09 14:14 παιδιά καλως ηρθατε στη σχολη ειμαι ηδη ενας σανίτης οτι θελετε ρωτηστε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marlen88 Νεοφερμένο μέλος Η marlen88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Αυγούστου 2009 στις 19:16 Η marlen88 έγραψε: #17 27-08-09 19:16 καλησπερα σας...μπηκα τυχαια στην παρεα σας καθως εψαχνα να βρω αν μπορω με κατατακτηριες να μπω απο το τει πατρων-νοσηλευτικη στη "σαν" που ειναι στην αθηνα.για τη ακριβεια δεν ειμαι ακομα πτυχιουχος θα ξεκινησω την πρακτικη μου τωρα τον οκτωμβριο και σκεφτομουν αν γινεται να την κανω στο στρατιωτικο νοσοκομειο αθηνων....και αφου δω πως πανε τα πραγματα να κανω τις απαραιτητες ενεργειες για να συνεχισω να εργαζομαι εκει.. οι ερωτησεις μου λοιπον ειναι: εαν μπορω με κατατακτηριες να περασω στη σαν (για την ακριβεια επειδη το περιεχομενο των σπουδων ειναι το ιδιο,δεν ξερω αν χρειαζεται να μπω στη σαν ή εαν μονο με τη πρακτικη και καποια στρατιωτικη θητεια μπορεσω να καταταγω κατευθειαν εκει), εαν μπορω να κανω την πρακτικη μου εκει, και εαν τελικα μπορεσω να κανω τη πρακτικη μου εκει τι χρειαζεται να κανω μετα για να παραμεινω.... εαν γνωριζετε οτιδηποτε πανω σε αυτα θα ηθελα σας παρακαλω να με ενημερωσετε..ευχαριστω εκ των προτερων!:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. australlian Νεοφερμένο μέλος Ο chris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:16 Ο australlian: #18 03-09-09 10:16 26ος και ερχομαι μαζι με αλλα τρια κοριτσια απο κομοτηνη.... αντε γιναμε 4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:34 Ο fotaras έγραψε: #19 03-09-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από australlian: 26ος και ερχομαι μαζι με αλλα τρια κοριτσια απο κομοτηνη.... αντε γιναμε 4 Click για ανάπτυξη... το κοβω εγω να μαζευονται ολο κοριτσια......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. australlian Νεοφερμένο μέλος Ο chris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:26 Ο australlian: #20 04-09-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από fotaras: το κοβω εγω να μαζευονται ολο κοριτσια......... Click για ανάπτυξη... κοιτα απο μια μερια ειναι καλο απο την αλλη... θα την πληρωνουμε εμεις την νυφη;;;;; αν εχεις φεις μποοκ πες μου αν θελεις για να συνενοηθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: strof elevag evaggelia anna Scandal Jimmy20 Μαρια_Λυκοτου MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδιά καλως ηρθατε στη σχολη ειμαι ηδη ενας σανίτης οτι θελετε ρωτηστε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marlen88 Νεοφερμένο μέλος Η marlen88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Αυγούστου 2009 στις 19:16 Η marlen88 έγραψε: #17 27-08-09 19:16 καλησπερα σας...μπηκα τυχαια στην παρεα σας καθως εψαχνα να βρω αν μπορω με κατατακτηριες να μπω απο το τει πατρων-νοσηλευτικη στη "σαν" που ειναι στην αθηνα.για τη ακριβεια δεν ειμαι ακομα πτυχιουχος θα ξεκινησω την πρακτικη μου τωρα τον οκτωμβριο και σκεφτομουν αν γινεται να την κανω στο στρατιωτικο νοσοκομειο αθηνων....και αφου δω πως πανε τα πραγματα να κανω τις απαραιτητες ενεργειες για να συνεχισω να εργαζομαι εκει.. οι ερωτησεις μου λοιπον ειναι: εαν μπορω με κατατακτηριες να περασω στη σαν (για την ακριβεια επειδη το περιεχομενο των σπουδων ειναι το ιδιο,δεν ξερω αν χρειαζεται να μπω στη σαν ή εαν μονο με τη πρακτικη και καποια στρατιωτικη θητεια μπορεσω να καταταγω κατευθειαν εκει), εαν μπορω να κανω την πρακτικη μου εκει, και εαν τελικα μπορεσω να κανω τη πρακτικη μου εκει τι χρειαζεται να κανω μετα για να παραμεινω.... εαν γνωριζετε οτιδηποτε πανω σε αυτα θα ηθελα σας παρακαλω να με ενημερωσετε..ευχαριστω εκ των προτερων!:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. australlian Νεοφερμένο μέλος Ο chris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:16 Ο australlian: #18 03-09-09 10:16 26ος και ερχομαι μαζι με αλλα τρια κοριτσια απο κομοτηνη.... αντε γιναμε 4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:34 Ο fotaras έγραψε: #19 03-09-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από australlian: 26ος και ερχομαι μαζι με αλλα τρια κοριτσια απο κομοτηνη.... αντε γιναμε 4 Click για ανάπτυξη... το κοβω εγω να μαζευονται ολο κοριτσια......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. australlian Νεοφερμένο μέλος Ο chris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:26 Ο australlian: #20 04-09-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από fotaras: το κοβω εγω να μαζευονται ολο κοριτσια......... Click για ανάπτυξη... κοιτα απο μια μερια ειναι καλο απο την αλλη... θα την πληρωνουμε εμεις την νυφη;;;;; αν εχεις φεις μποοκ πες μου αν θελεις για να συνενοηθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: strof elevag evaggelia anna Scandal Jimmy20 Μαρια_Λυκοτου MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλησπερα σας...μπηκα τυχαια στην παρεα σας καθως εψαχνα να βρω αν μπορω με κατατακτηριες να μπω απο το τει πατρων-νοσηλευτικη στη "σαν" που ειναι στην αθηνα.για τη ακριβεια δεν ειμαι ακομα πτυχιουχος θα ξεκινησω την πρακτικη μου τωρα τον οκτωμβριο και σκεφτομουν αν γινεται να την κανω στο στρατιωτικο νοσοκομειο αθηνων....και αφου δω πως πανε τα πραγματα να κανω τις απαραιτητες ενεργειες για να συνεχισω να εργαζομαι εκει.. οι ερωτησεις μου λοιπον ειναι: εαν μπορω με κατατακτηριες να περασω στη σαν (για την ακριβεια επειδη το περιεχομενο των σπουδων ειναι το ιδιο,δεν ξερω αν χρειαζεται να μπω στη σαν ή εαν μονο με τη πρακτικη και καποια στρατιωτικη θητεια μπορεσω να καταταγω κατευθειαν εκει), εαν μπορω να κανω την πρακτικη μου εκει, και εαν τελικα μπορεσω να κανω τη πρακτικη μου εκει τι χρειαζεται να κανω μετα για να παραμεινω.... εαν γνωριζετε οτιδηποτε πανω σε αυτα θα ηθελα σας παρακαλω να με ενημερωσετε..ευχαριστω εκ των προτερων!:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
australlian Νεοφερμένο μέλος Ο chris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:16 Ο australlian: #18 03-09-09 10:16 26ος και ερχομαι μαζι με αλλα τρια κοριτσια απο κομοτηνη.... αντε γιναμε 4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:34 Ο fotaras έγραψε: #19 03-09-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από australlian: 26ος και ερχομαι μαζι με αλλα τρια κοριτσια απο κομοτηνη.... αντε γιναμε 4 Click για ανάπτυξη... το κοβω εγω να μαζευονται ολο κοριτσια......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. australlian Νεοφερμένο μέλος Ο chris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:26 Ο australlian: #20 04-09-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από fotaras: το κοβω εγω να μαζευονται ολο κοριτσια......... Click για ανάπτυξη... κοιτα απο μια μερια ειναι καλο απο την αλλη... θα την πληρωνουμε εμεις την νυφη;;;;; αν εχεις φεις μποοκ πες μου αν θελεις για να συνενοηθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: strof elevag evaggelia anna Scandal Jimmy20 Μαρια_Λυκοτου MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
26ος και ερχομαι μαζι με αλλα τρια κοριτσια απο κομοτηνη.... αντε γιναμε 4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:34 Ο fotaras έγραψε: #19 03-09-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από australlian: 26ος και ερχομαι μαζι με αλλα τρια κοριτσια απο κομοτηνη.... αντε γιναμε 4 Click για ανάπτυξη... το κοβω εγω να μαζευονται ολο κοριτσια......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. australlian Νεοφερμένο μέλος Ο chris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:26 Ο australlian: #20 04-09-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από fotaras: το κοβω εγω να μαζευονται ολο κοριτσια......... Click για ανάπτυξη... κοιτα απο μια μερια ειναι καλο απο την αλλη... θα την πληρωνουμε εμεις την νυφη;;;;; αν εχεις φεις μποοκ πες μου αν θελεις για να συνενοηθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από australlian: 26ος και ερχομαι μαζι με αλλα τρια κοριτσια απο κομοτηνη.... αντε γιναμε 4 Click για ανάπτυξη... το κοβω εγω να μαζευονται ολο κοριτσια......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
australlian Νεοφερμένο μέλος Ο chris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:26 Ο australlian: #20 04-09-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από fotaras: το κοβω εγω να μαζευονται ολο κοριτσια......... Click για ανάπτυξη... κοιτα απο μια μερια ειναι καλο απο την αλλη... θα την πληρωνουμε εμεις την νυφη;;;;; αν εχεις φεις μποοκ πες μου αν θελεις για να συνενοηθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από fotaras: το κοβω εγω να μαζευονται ολο κοριτσια......... Click για ανάπτυξη... κοιτα απο μια μερια ειναι καλο απο την αλλη... θα την πληρωνουμε εμεις την νυφη;;;;; αν εχεις φεις μποοκ πες μου αν θελεις για να συνενοηθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.