Αξιοπιστία εξετάσεων σχολής δημόσιας διοίκησης και προοπτικές

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,842 μηνύματα.
Το θέμα προήλθε από την off topic συζήτηση εδώ:
Παρόλο που βγαίνουμε off topic να σου πω στα γρήγορα ότι οι υπόλοιποι 9 ή θα ξαναδώσουν αφού έσι κι αλλιώς έχουν κάνει την απαιτούμενη προετοιμασία ή θα αναζητήσουν αλλού επαγγελματική αποκατάσταση όπως γίνεται σε όλες τις περιπτώσεις που κάποιος δεν πετυχαίνει να προσληφθεί σε μια θέση που διεκδικεί.

Το τι θα αλλάξει στο μέλλον στο δημόσιο, δεν το ξέρουμε!
Πάντως ο,τι και να γίνει, είναι σίγουρο ότι οι απόφοιτοι αυτής της Σχολής μπορώ να πω ότι θα είναι οι μόνοι που δεν έχουν να φοβούνται τίποτα! Να ξέρεις ότι οι "αρνητικές" αλλαγές αφορούν τη μάζα και όχι ένα σώμα εξειδικευμένων επιτελικών στελεχών που το κράτος έχει πληρώσει από την τσέπη του για να εκπαιδεύσει! Να μην σου πω ότι σ΄αυτήν την περίπτωση, θα αναβαθμιστούν ακόμα περισσότερο!

Δεν ξέρω (και δεν με αφορά) αν κάποιος πρέπει να γίνει κομματόσκυλο για να "χωθεί" σε μια θεσούλα! Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να απαιτείται, σε κάποιες όχι.
Δεν είναι όμως αυτό το θέμα μας καθώς δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την περίπτωση των υπαλλήλων που συζητήσαμε παραπάνω!

Κοιτά εδώ:
Το πρώτο στάδιο είναι αξιοκρατικό
Οι περισσότερες ερωτήσεις από το 2ο στάδιο όχι. Ερώτησεις όπως αυτές
asfdfasd.png


δεν έχουν ξεκάθαρη απάντηση και κρίνεται η πολιτική ιδεολογία κάποιους. Επίσης υπάρχει προφορική εξέταση στη συνέχεια που εκεί κάποιοι προωθούνται.

Πιστεύει κανείς ότι οι εξετάσεις αυτές είναι αξιόπιστες. Ξέρω άτομο που έχει περάσει και έδωσε 5000 ευρώ σε ιδιαίτερα. Βύσμα δεν ήταν αλλά απέκτησε μέσω αυτών που έκανε ιδιαίτερα.

Προοπτικές: @Λενώ; Στις ελληνικές ταινίες έχεις δει πόσο απαξιωτικό ήταν να είσαι δημόσιος υπάλληλος. Έτσι θα γίνει μελλοντικά και στην Ελλάδα. Οι μισθοί θα είναι τόσο χαμηλοί που δεν θα αξίζει. Οι περισσότερες δουλειές θα τις αναλαμβάνουν εξωτερικοί γιατί απλούστατα είναι πιο φθηνοί και μπορούν μέσω αυτών τα κόμματα έμμεσα να βολέψουν πιο εύκολα τα παιδιά τους.
 

Συνημμένα

  • 1582277408910.png
    1582277408910.png
    34 KB · Εμφανίσεις: 47

Guest 699855

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Κοίταξε, έχει γίνει αυτή η συζήτηση στο e-steki στο θέμα "Δεν βρίσκω δουλειά" οπότε δεν έχει νόημα να την επαναλάβουμε! Ο,τι είχα να πω, το είπα εκεί.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top