Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω πολλά άτομα από το συγκεκριμένο τμήμα, η σχολή είναι σχετικά εύκολη να τη βγάλεις. Δεν ξέρω ούτε τι άτομο είσαι, ούτε τι στόχους έχεις, αλλά αν το άγχος σου είναι να τελειώσεις στα 4-5 χρόνια, θεωρώ ότι με ένα μέσο μυαλό, τη στοιχειώδη παρακολούθηση και τακτικό διάβασμα γίνεται εύκολα. Το τμήμα στο 3ο έτος νομίζω χωρίζεται σε δύο κλάδους: έναν που κάνουν περισσότερο marketing, e-commerce, στατιστική, οικονομικά, δίκαιο κι έναν που εμβαθύνει στον προγραμματισμό και την καθαρή πληροφορική. Παίζουν αρκετές εργασίες γενικά και η επιτήρηση στις εξετάσεις είναι σχετικά χαλαρή. Οι δικοί μου πάντως φίλοι, ενώ ήταν στην κοσμάρα τους και δε διάβαζαν ποτέ, δε χρωστούσαν και τραγικά πολλά. Το μόνο κακό είναι ότι, απ' ό,τι έχω δει και απ' ό,τι βιβλίο τους έχω διαβάσει, έχουν αρκετά βαρετά (κατ' εμέ πάντα) μαθήματα.
ΥΓ: Μιλάω πάντα για τον κλάδο της διοίκησης. Της πληροφορικής είναι σαφέστατα δυσκολότερος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.