Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2020 στις 21:01 Ο Μάρκος Βασίλης: #21 05-07-20 21:01 Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: Θα αγόραζα την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και θα έφερνα πίσω τον Καλάθη. Click για ανάπτυξη... Αν, λέω τώρα, τυχαίνει να τα έχεις, άκουσα ότι πάει κάπου στα 24 πάντως - χωρίς Καλάθη, βέβαια... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.191 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2020 στις 22:20 Ο nPb έγραψε: #22 05-07-20 22:20 Προσωπικά δεν ξέρω πως να "φάω" γενικά λεφτά σε έξοδα. Δεν έχω προσωπικά παράλογα θέλω. Τι να κάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.346 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2020 στις 22:38 Ο American Economist: #23 05-07-20 22:38 Θα αγόραζα μετοχές σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες. Συν δώρο αυτοκίνητο σε οικογένεια και φίλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2020 στις 22:45 Ο Viedo έγραψε: #24 05-07-20 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα αγόραζα μετοχές σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες. Συν δώρο αυτοκίνητο σε οικογένεια και φίλους. Click για ανάπτυξη... Μία Ford Mustang ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.346 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2020 στις 22:46 Ο American Economist: #25 05-07-20 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Μία Ford Mustang ? Click για ανάπτυξη... Στους δυο φίλους μου σίγουρα ναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2020 στις 23:11 Ο The Mountain: #26 05-07-20 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Μάρκος Βασίλης: Αν, λέω τώρα, τυχαίνει να τα έχεις, άκουσα ότι πάει κάπου στα 24 πάντως - χωρίς Καλάθη, βέβαια... :Ρ Click για ανάπτυξη... Μισό να βρω ATM της τράπεζάς μου, να μην κρατήσει τη χρέωση των 1,60 στην ανάληψη και πάω να ράψω το 7ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Elsa777 ggl Polipolikalos Boethiah eophermeral Geonax fmarulezkd Vkvkvk ioanchatzip Mr.Blonde Unseen skygge tslef8 tsiobieman Φινεύς Meow American Economist Viedo panagiotis23 Μάρκος Βασίλης J.Cameron Scott sweater weather Ryuzaki Vold Lathy jimis2001 valantis21 PanosCh002 alexrami Αλκης Κ. Scandal Panagiotis849 Κλημεντίνη Tommy_civil Cand3llaX ΘανάσοςG4 cel123 giannhs2001 Thanos_D louminis Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: Θα αγόραζα την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και θα έφερνα πίσω τον Καλάθη. Click για ανάπτυξη... Αν, λέω τώρα, τυχαίνει να τα έχεις, άκουσα ότι πάει κάπου στα 24 πάντως - χωρίς Καλάθη, βέβαια... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.191 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2020 στις 22:20 Ο nPb έγραψε: #22 05-07-20 22:20 Προσωπικά δεν ξέρω πως να "φάω" γενικά λεφτά σε έξοδα. Δεν έχω προσωπικά παράλογα θέλω. Τι να κάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.346 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2020 στις 22:38 Ο American Economist: #23 05-07-20 22:38 Θα αγόραζα μετοχές σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες. Συν δώρο αυτοκίνητο σε οικογένεια και φίλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2020 στις 22:45 Ο Viedo έγραψε: #24 05-07-20 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα αγόραζα μετοχές σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες. Συν δώρο αυτοκίνητο σε οικογένεια και φίλους. Click για ανάπτυξη... Μία Ford Mustang ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.346 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2020 στις 22:46 Ο American Economist: #25 05-07-20 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Μία Ford Mustang ? Click για ανάπτυξη... Στους δυο φίλους μου σίγουρα ναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2020 στις 23:11 Ο The Mountain: #26 05-07-20 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Μάρκος Βασίλης: Αν, λέω τώρα, τυχαίνει να τα έχεις, άκουσα ότι πάει κάπου στα 24 πάντως - χωρίς Καλάθη, βέβαια... :Ρ Click για ανάπτυξη... Μισό να βρω ATM της τράπεζάς μου, να μην κρατήσει τη χρέωση των 1,60 στην ανάληψη και πάω να ράψω το 7ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Elsa777 ggl Polipolikalos Boethiah eophermeral Geonax fmarulezkd Vkvkvk ioanchatzip Mr.Blonde Unseen skygge tslef8 tsiobieman Φινεύς Meow American Economist Viedo panagiotis23 Μάρκος Βασίλης J.Cameron Scott sweater weather Ryuzaki Vold Lathy jimis2001 valantis21 PanosCh002 alexrami Αλκης Κ. Scandal Panagiotis849 Κλημεντίνη Tommy_civil Cand3llaX ΘανάσοςG4 cel123 giannhs2001 Thanos_D louminis Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Προσωπικά δεν ξέρω πως να "φάω" γενικά λεφτά σε έξοδα. Δεν έχω προσωπικά παράλογα θέλω. Τι να κάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.346 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2020 στις 22:38 Ο American Economist: #23 05-07-20 22:38 Θα αγόραζα μετοχές σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες. Συν δώρο αυτοκίνητο σε οικογένεια και φίλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2020 στις 22:45 Ο Viedo έγραψε: #24 05-07-20 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα αγόραζα μετοχές σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες. Συν δώρο αυτοκίνητο σε οικογένεια και φίλους. Click για ανάπτυξη... Μία Ford Mustang ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.346 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2020 στις 22:46 Ο American Economist: #25 05-07-20 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Μία Ford Mustang ? Click για ανάπτυξη... Στους δυο φίλους μου σίγουρα ναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2020 στις 23:11 Ο The Mountain: #26 05-07-20 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Μάρκος Βασίλης: Αν, λέω τώρα, τυχαίνει να τα έχεις, άκουσα ότι πάει κάπου στα 24 πάντως - χωρίς Καλάθη, βέβαια... :Ρ Click για ανάπτυξη... Μισό να βρω ATM της τράπεζάς μου, να μην κρατήσει τη χρέωση των 1,60 στην ανάληψη και πάω να ράψω το 7ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Elsa777 ggl Polipolikalos Boethiah eophermeral Geonax fmarulezkd Vkvkvk ioanchatzip Mr.Blonde Unseen skygge tslef8 tsiobieman Φινεύς Meow American Economist Viedo panagiotis23 Μάρκος Βασίλης J.Cameron Scott sweater weather Ryuzaki Vold Lathy jimis2001 valantis21 PanosCh002 alexrami Αλκης Κ. Scandal Panagiotis849 Κλημεντίνη Tommy_civil Cand3llaX ΘανάσοςG4 cel123 giannhs2001 Thanos_D louminis Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα αγόραζα μετοχές σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες. Συν δώρο αυτοκίνητο σε οικογένεια και φίλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2020 στις 22:45 Ο Viedo έγραψε: #24 05-07-20 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα αγόραζα μετοχές σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες. Συν δώρο αυτοκίνητο σε οικογένεια και φίλους. Click για ανάπτυξη... Μία Ford Mustang ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.346 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2020 στις 22:46 Ο American Economist: #25 05-07-20 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Μία Ford Mustang ? Click για ανάπτυξη... Στους δυο φίλους μου σίγουρα ναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2020 στις 23:11 Ο The Mountain: #26 05-07-20 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Μάρκος Βασίλης: Αν, λέω τώρα, τυχαίνει να τα έχεις, άκουσα ότι πάει κάπου στα 24 πάντως - χωρίς Καλάθη, βέβαια... :Ρ Click για ανάπτυξη... Μισό να βρω ATM της τράπεζάς μου, να μην κρατήσει τη χρέωση των 1,60 στην ανάληψη και πάω να ράψω το 7ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Elsa777 ggl Polipolikalos Boethiah eophermeral Geonax fmarulezkd Vkvkvk ioanchatzip Mr.Blonde Unseen skygge tslef8 tsiobieman Φινεύς Meow American Economist Viedo panagiotis23 Μάρκος Βασίλης J.Cameron Scott sweater weather Ryuzaki Vold Lathy jimis2001 valantis21 PanosCh002 alexrami Αλκης Κ. Scandal Panagiotis849 Κλημεντίνη Tommy_civil Cand3llaX ΘανάσοςG4 cel123 giannhs2001 Thanos_D louminis Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα αγόραζα μετοχές σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες. Συν δώρο αυτοκίνητο σε οικογένεια και φίλους. Click για ανάπτυξη... Μία Ford Mustang ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.346 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2020 στις 22:46 Ο American Economist: #25 05-07-20 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Μία Ford Mustang ? Click για ανάπτυξη... Στους δυο φίλους μου σίγουρα ναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2020 στις 23:11 Ο The Mountain: #26 05-07-20 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Μάρκος Βασίλης: Αν, λέω τώρα, τυχαίνει να τα έχεις, άκουσα ότι πάει κάπου στα 24 πάντως - χωρίς Καλάθη, βέβαια... :Ρ Click για ανάπτυξη... Μισό να βρω ATM της τράπεζάς μου, να μην κρατήσει τη χρέωση των 1,60 στην ανάληψη και πάω να ράψω το 7ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Μία Ford Mustang ? Click για ανάπτυξη... Στους δυο φίλους μου σίγουρα ναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2020 στις 23:11 Ο The Mountain: #26 05-07-20 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Μάρκος Βασίλης: Αν, λέω τώρα, τυχαίνει να τα έχεις, άκουσα ότι πάει κάπου στα 24 πάντως - χωρίς Καλάθη, βέβαια... :Ρ Click για ανάπτυξη... Μισό να βρω ATM της τράπεζάς μου, να μην κρατήσει τη χρέωση των 1,60 στην ανάληψη και πάω να ράψω το 7ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Μάρκος Βασίλης: Αν, λέω τώρα, τυχαίνει να τα έχεις, άκουσα ότι πάει κάπου στα 24 πάντως - χωρίς Καλάθη, βέβαια... :Ρ Click για ανάπτυξη... Μισό να βρω ATM της τράπεζάς μου, να μην κρατήσει τη χρέωση των 1,60 στην ανάληψη και πάω να ράψω το 7ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.