ΕΥΘΥΜΗΣ
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕΥΘΥΜΗΣ
Νεοφερμένο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

ΕΥΘΥΜΗΣ
Νεοφερμένο μέλος

pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αποφοίτησα το 2008 δίχως να περάσω κάπου αλλα και χωρις να διαβαζω καθόλου..Γραφτηκα σε ένα ιδιωτικό ιεκ το οποίο φέτος το τελειώνω αλλα σκέφτομαι πολυ σοβαρά να ξεκινήσω απο το καλοκαίρι ιδιαίτερα και να στρωθώ στο διάβασμα για να δώσω το 2011..Το πρόβλημα μου είναι οτι οι σχολές που θέλω ειναι 1 και 2 πεδιο και εγώ είχα τελειώσει τεχνολογικη και δεν πιστεύω ακομα και με πολυ διάβασμα να βγαλω μαθ και φυσ για αυτο σκεφτομαι να δώσω με θεωρητική κατευθυνση.Η ύλη όμως θα βγεί??Γιατι θα ξεκινήσω απο τ 0 ήμουν τεχνολογικη..
άμα σου πω τώρα να δώσεις ιστορία γενικής για να σου ανοίξει το πρώτο πεδίο θα με δείρεις?

ΕΥΘΥΜΗΣ
Νεοφερμένο μέλος

αν θα καταφερω να βγάλω την ύλη.
venividivici43946
Διάσημο μέλος

kopitis89
Νεοφερμένο μέλος

Θεληση να υπαρχει....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Camouflage
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια
Διάσημο μέλος

Γεια σας ειμαι Μαθητης Β λυκειου Θεωριτικης σκεφτομαι να παω Θετικη Πιστευετε πως αν στρωθω το καλοκαιρι μπορω να αλλαξω και να παω θετικη... ? Αν ναι θα ηθελα να μου πειτε ποια κεφαλαια απο ποια μαθηματα ειναι απαραιτητα για να το κανω ευχαριστω πολυ
Σίγουρα να ξέρεις άλγεβρα, αρκετά καλά (γεωμετρική-αριθμητική πρόοδος όχι και τόσο).
Μετά φυσική γενικής γιατί θα σου χρειαστούν στη φυσική κατεύθυνσης στη Γ'.
Και τέλος χημεία γενικής.Είναι αρκετά χρήσιμη.
Νομίζω αυτά ως προαπαιτούμενες γνώσεις.

Edit: Ξέρω παιδί που από θετική πήγε θεωρητική και πέρασε νομική.Οπότε γιατί όχι.

Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος

εγώ σου προτείνω να πιάσεις όλα τα βιβλία της α λυκείου των θετικών επιστημών και να τα δεις απο την αρχή...ό,τι γνωρίζεις ηδη προφανώς δε θα σε δυσκολέψει ενώ θα μπορέσεις να καλύψεις και όποια τυχόν κενά...απο την ύλη της β΄λυκείου δε θα σου χρειαστούν και πολλά(θα ηταν καλό όμως να μελετήσεις λίγο γεωμετρικούς τόπους απο μαθ. κατεύθυνσης),θα σου χρειαστούν βέβαια,ειδικά αν πας θετική,τα γενικής άλγεβρα και χημεία γενικής...καλύτερα να αρχίσεις απο τώρα και οσο προλαβαίνεις να κοιτάξεις την ύλη της Α΄και μετά τα φετινά γενικής που θα σου χρειαστούν(σ'αυτά θα εξεταστείς φέτος έτσι κι'αλλιώς οπότε ενα διάβασμα θα τους το έριχνες...)Γεια σας ειμαι Μαθητης Β λυκειου Θεωριτικης σκεφτομαι να παω Θετικη Πιστευετε πως αν στρωθω το καλοκαιρι μπορω να αλλαξω και να παω θετικη... ? Αν ναι θα ηθελα να μου πειτε ποια κεφαλαια απο ποια μαθηματα ειναι απαραιτητα για να το κανω ευχαριστω πολυ
τα θεωρητικά ξέχνα τα καλύτερα^^
btw καθώς έγραφα όλα αυτά,συνειδητοποίησα οτι η ύλη της β΄είναι έτσι δομημένη ώστε να μπορεί και ένας της θεωρητικής να πάει θετική στη γ΄,άμα έχει δώσει λίγη προσοχή στη γεν. παιδεία
Camouflage
Νεοφερμένο μέλος

Θάλεια
Διάσημο μέλος

Παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ...! απο κατευθηνση δηλαδη δεν θα μου χρειαστουν τα διανυσματα ? η χημεια κατευθηνσης η φυσικη ? και απο Α πρεπει να τα κοιταξω ΟΛΑ ΟΛΑ γιατι κατι μου λεει οτι δεν θα με φτασει ο χρονος...
Μπα από κατεύθυνση της Β λίγα πράγματα,(γεωμετρικοί τόποι) όπως είπε και το παιδί πιο πάνω.
Εντάξει από την Α είναι λίγο υπερβολικό να κάτσεις και να κοιτάξεις ένα-ένα ότι έκανες.Πως τα πήγαινες όμως με άλγεβρα και φυσική της α';Έχεις κενά;
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος

τα διανύσματα ίσως σε βοηθήσουν λίγο να καταλάβεις κάπως παραπάνω τη φυσική της γΠαιδια σας ευχαριστω παρα πολυ...! απο κατευθηνση δηλαδη δεν θα μου χρειαστουν τα διανυσματα ? η χημεια κατευθηνσης η φυσικη ? και απο Α πρεπει να τα κοιταξω ΟΛΑ ΟΛΑ γιατι κατι μου λεει οτι δεν θα με φτασει ο χρονος...
διαβασε καλά χημεία της α΄(οσα είναι στην ύλη)και απο τη β΄τα κεφάλαια "Χημική Ισορροπία" και "Οξειδοαναγωγή-Ηλεκτρόλυση"-στο "οξειδοαναγωγή-ηλεκτρόλυση"διάβασε μέχρι και το 5.2.
(γιατί σαν ιδέες η ισορροπία και η οξειδοαναγωγή παίζουν στη γ΄)
Camouflage
Νεοφερμένο μέλος

Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος

άναλυση δυνάμεων,νόμοι νεύτωνα κλπ παίζουν πολυ
λοιπόν για να τα ιεραρχήσουμε:
i)άλγεβρα-φυσική-χημεία γενικής (της α΄),άλγεβρα της β΄
ii)χημεία γενικής της β΄(για ν'αποκτήσεις μια άνεση με την ονοματολογία)
iii)μαθηματικά/χημεία κατεύθυνσης-τα κεφάλαια που ανέφερα
(τριγωνομετρία γίνεται στα πλαίσια της άλγεβρας ε?)
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

από φυσική γεν. κάποια βασικά από κυκλώματα
φυσική κατ. τίποτα
Α' δεν πολυθυμάμαι,
μαθηματικά τα βασικά από απόλυτες τιμές και ότι έχει να κάνει με τριώνυμο τέλεια
φυσική τα πάντα αν και μάλλον θα τα ξανακάνεις.
edit: από χημεία πολύ καλά β' λυκείου όλη της γενικής και από κατ. ισοροππία και οξειδοαναγωγή.
αλλά εντάξει μην αγχώνεσαι αν πας φροντιστήριο ότι είναι θα σου το ξανακάνουν πιθανότατα
Camouflage
Νεοφερμένο μέλος

Μπα από κατεύθυνση της Β λίγα πράγματα,(γεωμετρικοί τόποι) όπως είπε και το παιδί πιο πάνω.
Εντάξει από την Α είναι λίγο υπερβολικό να κάτσεις και να κοιτάξεις ένα-ένα ότι έκανες.Πως τα πήγαινες όμως με άλγεβρα και φυσική της α';Έχεις κενά;
Φυσικη ημουν αρκετα καλος αλγεβρα ειχα μερικα αλλα τωρα νμζ πως τα καλυψα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.