Nala
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 902 μηνύματα.

Σε ΦΕΚ οι αντιστοιχίες τμημάτων ΑΕΙ
Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η απόφαση με την αντιστοιχία των Τμημάτων, Εισαγωγικών Κατευθύνσεων και Προγραμμάτων Σπουδών των Α.Ε.Ι. και των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών, για τις μετεγγραφές του ακαδημαϊκού έτους 2024-2025 , μετά από σχετική εισήγηση της ΕΘΑΑΕ...

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Έχει κάποια κουφά μέσα, πχ διαιτολογιας Θεσσαλίας και Καλαμάτας δεν είναι αντίστοιχα με τα υπόλοιπα, μόνο μεταξύ τους
Το Χαροκοπειο πήρε Σίνδο και Σητεία!!
Αλλά ντ άλλων
Μέχρι πέρσι εκτός του Χαροκοπειου όλα ήταν μεταξύ τους αντίστοιχα
Ποιος τα σκέφτεται όλα αυτά
Επίσης όλες οι πολυτεχνικες μαζί!
Επιτέλους!
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.717 μηνύματα.

Εχουν κανει εγκληματα Ναλα... ο στοχος ηταν να χτυπησουμε καποιους και να ανεβασουμε δικους μας.![]()
Σε ΦΕΚ οι αντιστοιχίες τμημάτων ΑΕΙ
Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η απόφαση με την αντιστοιχία των Τμημάτων, Εισαγωγικών Κατευθύνσεων και Προγραμμάτων Σπουδών των Α.Ε.Ι. και των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών, για τις μετεγγραφές του ακαδημαϊκού έτους 2024-2025 , μετά από σχετική εισήγηση της ΕΘΑΑΕ...www.esos.gr
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Έχει κάποια κουφά μέσα, πχ διαιτολογιας Θεσσαλίας και Καλαμάτας δεν είναι αντίστοιχα με τα υπόλοιπα, μόνο μεταξύ τους
Το Χαροκοπειο πήρε Σίνδο και Σητεία!!
Αλλά ντ άλλων
Μέχρι πέρσι εκτός του Χαροκοπειου όλα ήταν μεταξύ τους αντίστοιχα
Ποιος τα σκέφτεται όλα αυτά
Επίσης όλες οι πολυτεχνικες μαζί!
Επιτέλους!
Emmeleia78
Νεοφερμένο μέλος
Η Emmeleia78 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

Καλημέρα! Παρακολουθώ ως "επισκέπτης" τη σελίδα από το 2021 που έδινε ο μεγάλος μου γιος και πρέπει να πω πως μου έχετε λύσει πάρα πολλές απορίες. Σας ευχαριστώ θερμά γι' αυτό! Είναι εξαιρετική η "δουλειά" σας στην πληροφόρηση. Τώρα, όμως, που δίνει η κόρη μου, και στοχεύει στην ΑΣΚΤ, έχω βρεθεί σε αδυναμία εύρεσης των πληροφοριών που χρειάζομαι. Συγκεκριμένα, ενώ βλέπω να υπάρχουν στον ανωτέρω κατάλογο αντίστοιχων σχολών για μετεγγραφές και οι 4 σχετικές σχολές εικαστικών τεχνών, δεν μπορώ να βρω πουθενά βάσεις μετεγγραφών τους. Μήπως προστέθηκαν φέτος; Επίσης, πώς λειτουργεί ο "κόφτης" των 2750 μορίων σε αυτές, δεδομένου ότι η εισαγωγή διεξάγεται εκτός πανελληνίων σε ξεχωριστές ανά ίδρυμα εξετάσεις τον Σεπτέμβριο;
Για να δώσω όλα τα στοιχεία, σε περίπτωση που καταφέρετε να ασχοληθείτε λίγο με αυτό, είμαστε τρίτεκνοι, με αδερφό που σπουδάζει στο μαθηματικό της Λαμίας, μέσου εισοδήματος. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Για να δώσω όλα τα στοιχεία, σε περίπτωση που καταφέρετε να ασχοληθείτε λίγο με αυτό, είμαστε τρίτεκνοι, με αδερφό που σπουδάζει στο μαθηματικό της Λαμίας, μέσου εισοδήματος. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.717 μηνύματα.

ΚαλημεραΚαλημέρα! Παρακολουθώ ως "επισκέπτης" τη σελίδα από το 2021 που έδινε ο μεγάλος μου γιος και πρέπει να πω πως μου έχετε λύσει πάρα πολλές απορίες. Σας ευχαριστώ θερμά γι' αυτό! Είναι εξαιρετική η "δουλειά" σας στην πληροφόρηση. Τώρα, όμως, που δίνει η κόρη μου, και στοχεύει στην ΑΣΚΤ, έχω βρεθεί σε αδυναμία εύρεσης των πληροφοριών που χρειάζομαι. Συγκεκριμένα, ενώ βλέπω να υπάρχουν στον ανωτέρω κατάλογο αντίστοιχων σχολών για μετεγγραφές και οι 4 σχετικές σχολές εικαστικών τεχνών, δεν μπορώ να βρω πουθενά βάσεις μετεγγραφών τους. Μήπως προστέθηκαν φέτος; Επίσης, πώς λειτουργεί ο "κόφτης" των 2750 μορίων σε αυτές, δεδομένου ότι η εισαγωγή διεξάγεται εκτός πανελληνίων σε ξεχωριστές ανά ίδρυμα εξετάσεις τον Σεπτέμβριο;
Ωχ με πιασατε αδιαβαστο.
Ναι μεν το υπουργειο ανακοινωνει μια αντιστοιχια, αλλα οι σχολες αυτες εχουν δικη τους μεθοδο εισαγωγης και μετεγγραφων και μονο αυτες ξερουν τα κριτηρια τους.
Ενα αλλο σχετικο παραδειγμα ειναι οι σχολες εμπορικου ναυτικου ΑΕΝ
Αυτες συμμετεχουν στις πανελλαδικες οχι ομως στις μετεγγραφες. Ακολουθουν την μοριοδοτηση μετεγγραφων του υπουργειου και μετα τις μαγειρευουν κατα το δοκουν και αναλογως των αναγκων.
Λυπαμαι που δεν μπορω να κανω κατι παραπανω.
Emmeleia78
Νεοφερμένο μέλος
Η Emmeleia78 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

Δεν πειράζει! Σ' ευχαριστώ, όπως και να 'χει. Νομίζεις πως θα ήταν καλό να απευθυνθώ κατευθείαν στις σχολές, λοιπόν;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Corfu kitty
- Anna1974
- ang12_012
- XRY
- andyklad
- thenutritionist
- Scandal
- sakplat
- Emmeleia78
- EFAKIT
- Kzaro
- burningfire