eupalinaros Νεοφερμένο μέλος Ο eupalinaros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 105 μηνύματα. Πέμπτη στις 14:35 Ο eupalinaros: #21 Πέμπτη στις 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Angelikaaa: Δεν είναι υποχρεωτικό το εργαστηριακό προσωπικό να έχει διδακτορικό, ούτε στα αει. https://eurydice.eacea.ec.europa.eu...stasi-toy-akadimaikoy-prosopikoy-tis-anotatis Click για ανάπτυξη... Σε εμάς πάντως αρκετοί είναι μόνο με μάστερ. Αρκετοί από αυτούς πολύ καλοί στο μάθημα, άλλοι πάλι μέτριοι οκ αλλά και κανας-δυο απαράδεκτοι. kyriako Νεοφερμένο μέλος Ο kyriako αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 44 μηνύματα. Σήμερα στις 13:12 Ο kyriako έγραψε: #22 Σήμερα στις 13:12 Αρχική Δημοσίευση από kyriako: Έπρεπε να ζητήσει πρώτα άδεια η Ζαχαράκη απτο Μητσοτάκη για να το συμπεριλάβει. Click για ανάπτυξη... Μου ξέφυγε η δήλωση ή όντως δεν είπε τίποτα στο υπουργικό συμβούλιο; Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Angelikaaa: Δεν είναι υποχρεωτικό το εργαστηριακό προσωπικό να έχει διδακτορικό, ούτε στα αει. https://eurydice.eacea.ec.europa.eu...stasi-toy-akadimaikoy-prosopikoy-tis-anotatis Click για ανάπτυξη... Σε εμάς πάντως αρκετοί είναι μόνο με μάστερ. Αρκετοί από αυτούς πολύ καλοί στο μάθημα, άλλοι πάλι μέτριοι οκ αλλά και κανας-δυο απαράδεκτοι.
kyriako Νεοφερμένο μέλος Ο kyriako αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 44 μηνύματα. Σήμερα στις 13:12 Ο kyriako έγραψε: #22 Σήμερα στις 13:12 Αρχική Δημοσίευση από kyriako: Έπρεπε να ζητήσει πρώτα άδεια η Ζαχαράκη απτο Μητσοτάκη για να το συμπεριλάβει. Click για ανάπτυξη... Μου ξέφυγε η δήλωση ή όντως δεν είπε τίποτα στο υπουργικό συμβούλιο;
Αρχική Δημοσίευση από kyriako: Έπρεπε να ζητήσει πρώτα άδεια η Ζαχαράκη απτο Μητσοτάκη για να το συμπεριλάβει. Click για ανάπτυξη... Μου ξέφυγε η δήλωση ή όντως δεν είπε τίποτα στο υπουργικό συμβούλιο;