Mukumbura
Εκκολαπτόμενο μέλος
20:C
21:A
22:B
23:E
24:F
Οι απαντησεις που εχουν βγει εως τωρα λενε πως το 22 και το 23 τα εχω βαλει λαθος. Ομως πιστευω πως δεν ειναι...
Στο 22 παει να πει την αλλη πλευρα του ζητήματος. Ετσι, εβαλα το Β που μιλάει για την ερευνα που εχει γινει. Στο 23 λεει για το οτι πολυ αγνοούν αυτα που λεει η ερευνα, γιαυτο μετα εβαλα το Ε, που ουσιαστικα λεει πως υπάρχουν και benefits.
Τι λετε εσεις; ειναι οντως λαθος; η υπαρχει περιπτωση καποιοι να το βρουν σωστο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
louminis
Νεοφερμένο μέλος
Εγώ αυτά σωστά τα βαλα, οι κατανόησης κειμένου μου φαίνονταν όλες οι επιλογές σωστές. Ειδηκά το 2ο, από που πρέπει να καταλάβουμε ότι digital nomads είναι αυτοί που ταξιδεύουν με λάπτοπ ήθελα να ξερα. Το κείμενο λέει μόνο κάτι για κάποιον που χρησιμοποιεί λάπτοπ στην παραλία.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mukumbura
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε αυτο με τους nomads εβαλα το ΒΕγώ αυτά σωστά τα βαλα, οι κατανόησης κειμένου μου φαίνονταν όλες οι απαντήσεις σωστές. Ειδηκά το 2ο, από που πρέπει να καταλάβουμε ότι digital nomads είναι αυτοί που ταξιδεύουν με λάπτοπ ήθελα να ξερα. Το κείμενο λέει μόνο κάτι για κάποιον που χρησιμοποιεί λάπτοπ στην παραλία.
louminis
Νεοφερμένο μέλος
Εσύ σωστά το βαλες εγώ το βαλα λάθος χαχαΣε αυτο με τους nomads εβαλα το Β
Mukumbura
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τωρα ειδα το editΤο 22 το έβαλες λάθος γιατί το Β λέει για έρευνα για prosocial behavior ενώ το αμέσως επόμενο κομάτι το 23 λέει ότι δεν έχουν γίνει αρκετές ερευνες για αυτό, και το 23 με το Ε είναι αντίθετα νοηματικά νομίζω.
Εγώ αυτά σωστά τα βαλα, οι κατανόησης κειμένου μου φαίνονταν όλες οι επιλογές σωστές. Ειδηκά το 2ο, από που πρέπει να καταλάβουμε ότι digital nomads είναι αυτοί που ταξιδεύουν με λάπτοπ ήθελα να ξερα. Το κείμενο λέει μόνο κάτι για κάποιον που χρησιμοποιεί λάπτοπ στην παραλία.
Ναι λογικα τα εχω λαθος αυτα τα δυο αλλα θα μείνω αισιόδοξη για τωρα
Επισης στο Β2 στο 16 εβαλα feel sorry και στο 17 unwilling to... Λετε και αυτα να ειναι λαθος;
Guest 699855
Επισκέπτης
ΘανάσοςG4
Εκκολαπτόμενο μέλος
bubblebee
Δραστήριο μέλος
στο 22 εβαλα το D.. το Ε μου φαινεται τελειως ακυρο εκει :/ επισης, στο 19 εβαλα "am I" κι οχι "are you" και στο 18 εβαλα "got its" αντι "had the" οπως προτεινει το alfavita ασ πουμε... κατι τετοια τα πιανουν λαθος;
στο 17 εβαλα το ιδιο αλλα στο στο 16 εβαλα "apologize for".. το "feel sorry" νμζ χρειαζεται κι αυτο ενα "for" μετα για να ειναι σωστο ://Τωρα ειδα το edit
Ναι λογικα τα εχω λαθος αυτα τα δυο αλλα θα μείνω αισιόδοξη για τωρα
Επισης στο Β2 στο 16 εβαλα feel sorry και στο 17 unwilling to... Λετε και αυτα να ειναι λαθος;
louminis
Νεοφερμένο μέλος
Viedo
Διάσημο μέλος
Το should you δεν ταιριάζει, λόγω του to που ακολουθεί...
bubblebee
Δραστήριο μέλος
ενοχλητικο αυτο μιας και βγαζει νοημα η προταση και με τα δυο :/Οι απαντήσεις που δίνονται είναι πολύ συγκεκριμένες, θα στο πάρει λάθος αν έχει το are you και ο διορθωτής...
Viedo
Διάσημο μέλος
bubblebee
Δραστήριο μέλος
ο ναι σ αυτο συμφωνω~ εγω αναφερομουν στν δικη μου απορια που ειχε να κανει με το am I/are you ^^Δυστυχώς η συγκεκριμένη πρόταση περιπλέκει το νόημα έτσι όπως είναι δομημένη, είναι παράξενη αλλά λόγω του to που έχει δεν μπορούσε το should you να μπει εκεί. Αν δεν υπήρχε το to προσωπικά θα το δεχόμουν.
Viedo
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- louminis
- Rita
- Κλημεντίνη
- tsiobieman
- Μάρκος Βασίλης
- cynzp
- Panagiotis849
- Mukumbura
- Viedo
- hirasawayui
- nicole1982
- uni77
- alpha.kappa
- MarilynSt
- ΘανάσοςG4
- Steffie88
- olga123
- Revekka
- Leukosrinokeros
- tasost
- Ststst02
- Memetchi
- nucomer
- the purge
- eukleidhs1821
- jimis2001
- efi25
- Nefeli01
- Φινεύς
- tymvorixos
- Ermioni89
- Makis7
- Lathy
- Kostakis45
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki